You're thirtsy, I'll be the rain



Jag och syrran ute i skogen förut. Underbart höstväder.

God kväll! Har haft en mysig kväll med musik, datorn och lite sång. Finfint det. Jag verkligen älskar Gavin DeGraws nya album, varenda låt är bra. Om och om rullar det. Har kikat en sanabbis på Idol också, men i år har jag inte ägnat mycket tid framför detta program. Jag har helt enkelt bättre för mig. Jag är ingen tevemänniska ändå så, datorn roar mig mer. Jag kollar bara på House och Svesnka Hollywoodfruar. Yeah, lika serier va? Haha. Raka motsatsen till varandra, fast båda är rätt roliga.
Ni kanske har sett at jag lyckats fixa en ny header idag? Jag och syrran fotade lite snabbt efter att vi kommit hem ifrån skolan. Sen redigerade jag den snabbt och slängde upp den. Jag är nu nöjd med den!
Ska nog inte bli allt för sen ikväll, men jag vet att jag kommer fastna här. Facebook och bloggar förstör min sömn. Helt sant. Känner ett sug utav kaffe med. Haha, vet ni vad?! Igår drack jag kaffe som smakade fläsk. Hm. Knepigt det kan bli. Nä, ska i alla fall ta och läsa i min bok nu. Läser Beach som är skriven av Alex Garland nu. Grym bok, rekommenderar den verkligen!

Rödis



Tadaa!! Jag är rödhårig och älskar det. Är så glad att jag färgade det. Tydligen måste det ha blivit bra, för Julia sa "Du får aldrig bli mörkhårig igen!" Haha, när jag färgade mig till mörk ifrån ljus så sa hon "Du får aldrig bli blond igen!". Så där rök alla andra fäger...
Har haft Julia på besök i eftermiddag. Skönt att bara sitta och prata om vad som hänt under veckan, då vi inte hinner träffas så mycket i skolan. Blir lätt så när man inte går samma linje. Men då har man minst dubbelt så mycket att berätta när man ses.
Har annars ikväll tagit det väldigt lugnt. Käkat grillat, det är ju sommarväder ute så! Har inte tänkt så mycket på skolan och alla prov. Ska göra det imorgon, har jag tänkt. En riktig pluggis-dag. Gud vad härligt det är med helg.

We found love



Haha, jag bara älskar det! Kan man studsa runt mer tro?

Ännu ett matteprov är gjort med nya slarvfel. Härligt! Blev hos frissan i tre timmar förut. Ahh, höll på att somna när jag satt i den där värmesaken. Två avfärgningar, en efterbehandling, lite mer avfärgning och sedan en riktig färgning rikare är jag. Tusen kronor fattigare och en bra aning rödare. Det var det det. Är lite kär i min nya hårfärg. Den skiftar och jag är inte illröd, men det är ändå en förändring. Har sedan jag kommit hem gjort lite läxor och ätit mat. I morgon är det fredag. Avslutar då veckan med kemi i bowlinghallen. Hm, hur går det till? Jo, vår friluftsdag blev ju lite fel, så vi ska bowla på kemin istället. Kommer komma sist med min urkassa bowlingtalang, haha!

Rihanna – We Found Love
Grym låt!

Varm höst



Sitter nu på långlunch med mina vänner. Har varit nere på Torsby och suttit utanför Tingshuset med dom nyss. Det är otroligt varmt ute. Vi satt nästan och klagade på värmen. Det är helt sjukt att det kan vara så varmt i oktober. Matteprovet förut gick sisådär. Någorlunda i alla fall. Nu ska vi snart göra dagens sista lektion, historia. Efter det är det dags för skolafoto. Och sedan skynda till frisören. Nu måste jag gå, hejdå!

I am a soilder



Klockan är lite efter tio och jag ska sova. Har hunnit med mycket idag. Fixade klart engelskan i tid. Bra gjort.
Jag och mina kompisar satt och diskuterade varför man egentligen läser bloggar. Vem är egentligen intresserad utav vad man skriver? Vem bryr sig om man käkat frukost, om vad man har på sig eller om man nyss duschat. Jag kunde hålla med dom lite i det, men jag gillar att läsa om andras liv. Man lär sig liksom att känna människor. De som följer min blogg vet betydligt mycket mer saker om mig än de som inte gör det. Saker som man kanske inte vanligtvis babblar om. Ja gud vad jag är för bloggar. Rent utav avgudar dom. Skämt och sido..
Gjorde en skitkul film ikväll. Alltså, den kanske inte är så bra och himla rolig, men den kommer alltid få mig att skratta när jag känner mig nere. Haha, det finns någon som borde börja bli lite rädd nu... Det där lät lite elakt, men det är bara kul, inte elakt! Lovar det. Kan nog visa er den i morgon om det hinns. Ska ju iväg till frisören direkt efter skolfotot. Jag är förväntansfull, hoppas att färgen blir bra denna gång! Sen så har jag säkert några läxor och prov att att träna på. Tagga matteprov imorgon! Har insett att mattetalen inte kommer knäcka mig, utan antagligen hur man slår på våra väldigt avancerande miniräknare. Det finns typ hundra knappar på den. Stackars otekniska jag alltså.

skolfoto och besök hos frissan imorgon



Hallå där! Allt bra? För ndel är det rätt okej. Har varit i skolan och gjort ett matteprov som jag gjorde världens slarvfel på. Bra jobbat. Fick två upphöjt med två till tolv. What?!? Jaja, det gick väl som det gick. Resten blev nog ganska okej i alla fall. Sen under svenskan satt jag och William och babblade med en som forskar om dialekter. Allt spelades in och tack vare att vi ställde upp så får vi biobiljetter, wihoo! Haha. Vi skulle även spela in under lunchen Jag undrar hur mycket vettigt som blev sagt då...
I morgon är det skolfoto. Tror alla får lite småångest inför det. Förvnar mig inte om jag försover mig och är tvungen att stressa som en idiot till morgonen. Efter skolan i morgon så kommer det även att bära av till frissan direkt. Ska göra ett nytt försök till att bli rödhårig. Mer avfärgningar och färg. Yeah. Spännande att se hur det blir!
Nu har jag en engelskauppsats om en film som måste skickas in innan nio, för att jag ska få betyg på den. Så nu ska det skrivas.


konstigt inlägg hej!



Haha, när vi var på Teneriffa och jag satt och gjorde matte så fann jag denna uppgigt (40) och kunde inte bli annat än förvånad. I frågan handlar det om en planka och i svaret handlar det om en flaggstång. Hm..?

Okej, det där hade nog inget med det här inlägget att göra, men eftersom jag pluggar matte så tycker jag att det passar. Jag som för någon dag sedan klagade över att jag inte fattar något av matten, kan nu säga att "jag kan visst!!!". Det var inte alls svårt. Lättare än vad jag trodde. Efter att ha kikat igenom det lite så förstår jag mig. Jippi, jag har inte blivit helt dum, som jag faktiskt börjat tro.

Äh, nu har jag inget mer att skriva. Värdelösare blogg får man leta efter nu. Kanske borde sluta nedvärdera Pocke så? Haha. Undrar ni vart namnet kommer ifrån förresten? Har dragit det en gång förut, men kan ta det igen!
Som liten hade jag låtsanskompisar (eller något liknande) och de var av folkslaget Pocke. Det fanns människor där som hette till exempel; Gula, Blåa och Röda, osv.
Ja, då vet ni det. Kan även berätta att jag ska sluta priotriera datorn framför skolan. Måste ju få bra betyg så att jag slipper bo på en parkbänk om några år. Det vore ju för tragiskt.

Tänk er för, ni vet inget



Det förra inlägget skrevs INTE av mig. Nepp, det var mina fina vänner William och Saga som bloggade åt mig när vi hade lunch. Men det var ju lite kul, haha. Vi fick dubbellunch idag tack vare att vår samhäll var inställd, lite segt, men ändå skönt med långrast.
Jag är så himla sur nu. Så himla vansinnigt sur. På allt och alla, nästan. Det där var väl kanske att ta i. Men en del är sådana idioter. Åhh, fy alltså... En del klämnmer ur sig saker utan att tänka sig för och skiter totalt i ifall de sårar andra. Och så alla de där falska människorna. Jag blir galen. Hade god lust att strunta i både fysiken och idrotten idag för att jag kände "jag orkar inte mer nu". Var på sådanat dåligt humör, men jag bet ihop och gick på alla lektioner. Och jag som hatar idrott och ändå är med på varje lektion, fick frånvaro idag. TACK SÅ MYCKET. Okej, ni fattar, jag är inte glad idag. Ska göra matte nu. Förstå mig på alla tal som är krångliga medans jag blir gladare, förhoppningsvis.

ÖLMAGE!!

Känner att det på sistone har blivit lite för mycket av det goda... Magen börjar ge efter för trycket innifrån och befinner sig nu på utsidan livremmen! :S Nejdå skoja men jag måste berätta om en hemsk sak som hände min gammelfarmor för 3 år sedan, hon blev stum.
Men jag älskar min gammelfarmor! Henne kan man lita på.  Hon skulle aldrig avslöja någon av mina hemligheter för någon annan.  Iaf inte nu. Hehe. Tur i oturen liksom!

Bygg upp muren som rasat och låt den inte välta igen


Trummor på Runar, aa men yeah



God morgon..! Slänger upp lite McDonalds bilder nu, för jag har drömt om latte på McDonalds. Hm. Ja, jag gick och la mig i sänen och höll precis på att somna förut, men då tändes lampan över speglen. Seriöst, spökar det eller?!?! Börjar faktiskt fundera på det. Hur som helst så somnade jag inte långt efter det och sov i två timmar. Så nu är jag riktigt utvilad. Sov så att jag fick huvudvärk, hehe. Har fått i mig lite mat nu också, så jag är hur redo som helst inför massa läsning nu. Åhh, tur att svenska hollywoodfruar börjar snart, så att jag har något att se fram emot.

Läxor



Visst är ni jätteavundsjuka?! Jo, trodde väl det. Men så ser denna dag ut för mig. Måste bli klar med en engelskauppsats, läsa tio sidor i historia, plugga inför två matteprov och... tror nästan det var allt. Livet på natur är ju ljuvligt. Jag gör väl alla nior som funderar på att gå den linjen livrädda nu, haha. Fast farligt är det inte. Det är ganska lätt, det är bara jag som är allmänt seg. Ni skulle ha varit med på sista lektionen idag, matte. Jag var så trött. Övertrött på hög nivå! Förstod ingenting och var helt flummig. Ska försöka förstå mig på alla siffror och bokstäver nu. Med lite kaffe ska det nog gå susen. Kanske blir det en liten powernap för att få energi. Nej hejdå, här ska pluggas!

James Morrison har nytt album, jag är kär igen ♥

candy



Söndag. Den dag då man inte gör någonting. Den dag då man bara strosar runt. Den dag som både går segt och fort. Jag både hatar och älskar söndagar. Det är skönt att inte göra ett dugg, men ibland blir det så långtråkigt. Söndagar är till för att pyssla om sig själv och göra sånt man inte har hunnit med under veckan. Söndag är den dag då man tar igen sig.
Min söndag har sett ut så här: Suttit vid datorn, sjungit, druckit kaffe, spelat wordfeud och bakat molusker. Ingen som känner sig sugen på molusker? I så fall kan ni ju komma hem till mig, för annars slänger jag dom nog i morgon. Ja, en ganska tråkig söndag. Fast ändå helt okej.

Born this way



Kvaliten är lite sisådär, men det får gå. Den sista låten av de fyra vi körde. Min hals var helt död där och jag var i väldigt behov utav vatten, haha!
Fixar inte Runar det snyggt när han tappar trumpinnen? Och är inte Martins hopp extremt roliga?

Bilder från igår

God morgon!
Som jag sa igår, så var kvällen igår bra. Jag satt och kollade på filmer, som mamma filmat när vi uppträdde igår, runt ett inatt. Jag satt verkligen och gapskrattade åt Martin som hoppade som en tok på scenen. Det roliga är att det skulle se bra ut om han så stod och hoppade till en ballad. Ja, kul som bara den! Fick mig ett riktigt gott skratt i alla fall när jag tittade på den studspellen. Man har liksom ingen aning om vad som försegår bakom en, så man vet inte riktigt vad gitarristen, trummisen och basisten har för sig.  Så då är det rätt intressant att se på filmer efteråt.
Vid halv elva steg jag upp i morse. Har mest suttit och redigerat bilder under morgonen och lyssnat på musik. En rätt mysig morgon faktiskt. Ska nog ta mig en titt i matteboken snart med, för vi har två matteprov till vecka.

Bjuder på några bilder från igår!

   

Backstagebilder i svartvitt

Klockan börjar bli en del nu, men ändå så sitter jag här och bloggar. Ikväll var det ju spelning med bandet i Frykenskolans aula. Vi, plus fyra andra band, en dansgrupp och en trollkarl uppträdde. Det var en grym kväll, lite lite folk kanske, men ändå så himla bra. Det var verkligen roligt ikväll. Jag hade kul på scenen. Var rent ut sagt riktigt lycklig när jag stod där och sjöng med mina finfina bandmedlemmar. Ja, kvällen var trevlig. Tyckte det var hög klass på de medverkande, de var verkligen grymt duktiga! Har en massa bilder som jag måste redigera och så nu, men de får vänta lite. Fast jag kan bjuda på några backstagebilder från förut i alla fall! Bjuder på fler bilder ifrån ikväll imorgon. Ska snart krypa ner i sängen nu, det har varit en rätt lång dag idag.
Haha, vet ni vad jag sa när jag skulle presenter bandet förut eller? Det började bra med "Martin på bas..." men sen så sa jag "trummor på Runar..." Ehh..? Okej. Haha, rätt roligt. Nervositeten visade sig nog där.


Sista bilen är ju riktigt söt!

GIG[anternas] afton ikväll!



Att skriva god morgon känns inte passande, så därför får det bli god dag istället! Jag började dagen med en mysig frukost med familjen. Sen har jag duschat och börjat fixa mig inför ikväll. Det är ju spelning som gäller då. Ska bli riktigt kul! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än dock, fast något ska jag nog få tag på. Ha en bra dag!

Tell me all your stories



Lite rött är det väl i alla fall?

God kväll mina vänner! Jag ska hoppa ner i sängen nu. Är som ni vet vid det här laget hur trött som helst. Börjar få en förkylning också. Halsen skaver och svider lite. Inta bra, så därför blir det en lång sovmorgon i morgon. Vid elva kan jag tänka mig att stiga upp... Hehe. Har suttit och pillrat på min nya mobil ett bra tag nu. Jag gillar den verkligen. Fast att jag är oteknisk så förstår jag ändå rätt mycket. Har ju lyckats ladda hem appar och allt! Guldstjärna till mig. Men vi hörs i morgon, för nu måste jag lägga mig. Kommer nog bli dåligt med bloggning, men jag ska försöka slänga in något inlägg i alla fall. Det är ju som sagt GIG[anternas] afton i morgon. Mitt eget band Ladies n' Gents uppträder, även Back to reality och Bolinerz, med flera. Så kom dit nu med er. Jisses vad jag babblar om det där, men jag tror det kan bli en toppenkväll. Men god natt!

sweeter



Åhåå vad klockan gått. Redan kväll. Jag följde med Julia hem ett tag efter skoan, men det blev bara en snabbis, för hon var tvungen att träna inför dansen som hon och min andra vän Julia ska uppträda med i morgon och jag var tvungen att träna både mage och rösten. Fast mina saker har jag inte hunnit med än. Har käkat mat, suttit vid datorn och umgåtts med Linnea och hennes vän. Ska snart ta tag i de där sakerna som måste bli klara inför i morgon.
Kanske ska ta och berätta något kul också! Jag har en ny mobil. Känns jättebra. Min gamla har ju blivit väldigt konstig nu på sistonde. Och tack vare att jag köpte mig en mobil så har jag nu spotify premium på MIN spotify. Så nu slipper jag användas mammas spotify. Snacka om att jag är lycklig över det. Och hur firar jag då det? Jo, genom en ny spotifylista som ni ska få av mig nu! Jag älskar Gavin DeGraws nya album atså, så himla bra är han♥

det ekar över hela staden

I danslokalen



Hej svejs! Nu har jag slutat för dagen och det är helg! Så himla skönt, ska sova som en tok denn helg. Är ju helt utsliten. Har en hel del prov snart, så det blir nog en hel del träning på det. Och i morgn kväll är det som sagt spelning.
Nu håller jag till i danslokalen med Julia, Julia, Martin och Runar. Tror alla är sura här, haha. Griniga efter en hård vecka. Nu vill jag hem. Kom bussen, kom!

Spontanbeställde en mobil igår

 
På grund av bildbrits så får cambilderde roa er!

I morgon är det fredag. Fy satan vad skönt. Är tröttare än någonsin nu. Känner mig sjukt stressad och förstår inte hur jag ska hinna med allt. Haha, sexton år och går snart in i väggen, dagens ungdom det! Eller..? Men det är lite mycket jämt nu. Skolan tar kol på mig, särskilt matten. Jag som älskade matte förut, nu hatar jag den. Nästan lite sorgligt. Äh, men jag ska nog få upp ögonenen för den igen snart.
Efter skolan så gick vi iväg till musikskolan och spelade. Det låter grymt bra, så ni måste dra er iväg på lördag och lyssna. Skytsam man är, hehe.... Men jag är stolt över de som spelar åt mig, de är apbra. Efteråt så blev det lång väntan i Torsby innan vi kom hem. Nu är jag äntligen hemma i alla fall. Ska göra lite fysik, kemi och spanska och sedan antagligen somna. Jisses hur trött jag är nu. Jag försov mig ju i morse liksom, det händer ju knappt aldrig! Utsliten tjej hej!
Vet ni vad jag gjorde igår då? Jo, jag spontanbeställde en mobil. Haha, vad har jag gjort egentligen? En röd, fin mobil. Jag och mina röda mobiler ja. Men det var nära att jag klickade hem en Iphone, för de vita är så snygga. Älskar vita elektriska prylar, haha.

Svenska



God morgon! Sitter nu och har svenska. Är väldigt trött idag, råkade till och med stänga av alarmet i morse och försova mig fyrtiofem minuter. Lyckat... Men jag hann i tid. Vi slutar runt tre idag och då blir det att spela med bandet lite grand. Få allt att funka inför lördagen, då vi har spelning med fem andra som också ska framträda. Så på lördag, den 24:e september, så syns vi i Frykenskolansaula, right? Några lokala band här ifrån Torsby och dansuppvisning. Nu ska jag fortsätta jobba. Hejdå.

Så brunett som det går att bli

Jaha, hur ska jag förklara mig nu då..? Ni sitter nu och tror att jag är blond, grön, rosa eller någon annan färg i håret, men saken är den att jag är lika brunett som förut. Hm. Hur gick det till? Jag drog till frissan och avfärgade mig, klippte mig och färgade mig RÖD. En ganska ljus röd, men ändå blev jag mörk. Lika brun som förut fast med lite rödare inslag. Jag gillar hårfärgen, men det var ju inte det jag ville ha. Så nästa torsdag ska jag iväg till frissan igen på ett nytt försök! Bara att hoppas på bättre resultat då.

Eftersom jag inte haft tillgång till dator på väldigt länge så ska jag samanfatta denna dag och gårdagen lite. Igår så åkte jag och Julia och passade den bortskämda katten. Vi somnade alldeles för sent, eftersom jag idag har varit äckligt seg. Som tur var så var det ingen vanlig dag idag, utan friluftsdag. Vi samlades vid nio och tog då en gemensam promenad med klassen. Efter det blev det lunch innan vi skulle mötas vid bowlinghallen för spel. Men det blev ingen bowling, för det hade blivit missförstånd, så vi fick åka hem istället. Men jag, Saga, William och Runar stack iväg och tog en fika på Wiener. En mycket rolig sådan också. Sen så gick vi till musiksalen och spelade i några timmar i sällskap med resten av bandet och med flera som dök upp allt eftersom.
Nu ska jag göra svenska och få mig nåt att äta. Ha en bra kväll!


No more brunette? I guess so



Ursäkta för min urkassa bloggning, men jag har inte haft tid. Berättar om allt som hänt sedan! Ska nu sticka iväg till frissan och ni kan nog hälsa brunetten goodbye..!

My last day like this



Så fint blir ens hår efter en hel skoldag, utegympa i dåligt väder och en promenad hem. Den där promenaden hem var hemsk. Det var kall-varmt i luften, fuktigt, jag hade en väska som vägde runt tio kilo med läxor inuti och jag var trött. När jag kom innanför dörren blev jag lite lycklig. Så nu har jag fått mig kaffe och mat. Och så har jag en fin läxhög som ropar så sött på mig. Har jag något intressant att berätta då? Ehm, inte direkt. I morse krånglade bussen så att vi fick byta buss. Trodde jag skulle komma försent, men jag hann (ointressant). Vad mer..? Jag kanske ska umgås med Julia i natt. Passa en katt med henne. Haha, kommer bli galet. Ni kanske minns Sigge? Katten som vi passade i november/december förra året? Det är den bortskämda katten som vi ska passa. Men jag har ju lite skolsaker som känns viktigare än en katt just nu, så vi får se hur det blir. Sjutton vad ont jag har i mina fingertoppar sen gitarrspelandet igår, känner det nu när jag bloggar.

I'm falling to pieces

Och nu är jag hemma. Blev en lång dag i Torsby. Har nu ätit lassange. Mammas lassange är den enda jag äter, så då vet ni det. Har varit som himla duktig att jag har spelat gitarr idag! VAD HÄNDER MED MIG?!?! Men ungefär så ja... Men det är jättekul. Och när det låter skapligt så blir det ännu roligare. Kanske finns det en musikalisk begåvning där inne trots allt..? Haha. Hm. Tror inte det faktiskt. Snart börjar måndagens tevemys. Idol och svenska hollywoodfruar. Finns inget bättre med måndagar. Och imorgon är det tisdag. Tråkdag. Varför tisdagar alltid de värsta dagarna? Det är alltid så. På Fryken var de också det. De går långsamma, sega och så himla tråkiga. Fast vi överlever nog morgondagen i alla fall. På onsdag tycks det bli något roligare i alla fall. Ja onsdag ja... vad händer då tror ni? Usch vad elak jag är som inte sagt vad det är då än. Men nu snart får ni veta. Bara någon dag kvar ju!

                                                           

Jägarna 2



Hej! Har slutat för dagen och sitter nu på mammas jobb. Var ju iväg på Jägarna 2 igår. Den var väldigt bra. Jag tror till och med att den var bättre än den första filmen, och hur ofta är tvåan bättre än ettan? Nej,inte ofta, så den var verkligen sevärd! Jag rekommenderar den skarpt.
Skoldagen har flytit på bra. Slutade vid tre men valde att följa med Julia och hennes samhällsklass på engelska eftersom jag inte hade något bättre för mig. Lika bra, för jag missade ändå lite av min egna engelskalektion under dagen då jag var en sväng till sjukhuset. När deras lektion slutat så stack jag och Julia ner och fikade på Wiener. Satt och pratade massa strunt över en latte, i väntan på hennes fotbollsträning. Och nu har jag slutligen hamnat här. Ska hem om en halvtimme och då blir det referatskrivning!

Bio med mamma och mormor



Fina bilder eller? Haha, snygga så! Min eftermiddag i bilder hur som helst. Räknar matte så att jag blir tokig, gör fula grimaser med min familj och skrattar och surar lite. Ska ta och lägga ner skolarbetet strax och börja fixa mig inför bio. Jag, mamma och mormor ska dra ner till Torsby och kolla på Jägarna 2. Första filmen, Jägarna, tycker jag är rätt okej, så jag hoppas att denna också är bra. Var länge sedan jag var på bio, senast var Harry Potter. Hm. Det kanske inte var så jättelänge sedan. Det är mysigt att bara sitta i ett mörker och glo på film. Ska få mitt hår lite normalt nu, det står nämligen åt alla håll. Hejdå.

Vad säger de?



Haha, jiises vad svårt jag har haft för denna reklamen bara för att jag inte vetat vad de sagt i sången.

You're so thin

Do something

Girls on film

Hm, vilken är rätt?
Ja, ungefär så har jag suttit och undrat varje gång. Men nu vet jag att den sista är rätt. Jobbigt alltså.

good girls go bad



God morgon! Allt bra med er? Jag steg upp vid tolv i "morse". Så efter elva timmars sömn så är man ganska så pigg. Hade nog den tråkigaste dagen på länge igår. Jag gjorde allt jag kunde komma på. Satt vi pianot i hur många timmar som helst och blev till sist sur över att tangenterna didn't make sence (haha, kommer inte på ett bra svenskt ord för att beskriva det). Jag blev även grinig på matten som var för svår för min hjärna att fatta då.. Hoppar nog snart av natur... nejdå, det ska jag inte! Men jag blev så sur på allt igår för att jag hade det så tråkigt. Jag kände bara "nu lägger jag mig i sängen och drunknar i täcket". Emo girl. Haha. Men idag är det bra. Har lite roligare. Ska väl försöka förstå mig på matten snart. Göra klart lite mer innan jag ska iväg på bio med mamma ikväll. Lite kaffe och svenska. Yeah, blir nog bra.

VIll ha sällskap



Jag vill ha någon här ikväll. Vem som helst nästan. Vill ha sällskap. Är i behov av sociala människor, eller bara någon som vill umgås. Vart är mina vänner? Kan ni komma och överraska mig imorgon? Bara dyka upp utaför ytterdörren med kaffe och bullar. Haha, nej. Men bara komma hem till mig och mysa. Se på film, prata och skratta. Jag avskyr ensamheten. Vill hela tiden ha människor runt mig. Ensamhet gör mig tokig. Jag klarar mig inte själv. Så kom hit, vem som helst. Och om du är bra på matte så är det ännu bättre, för jag förstår mig inte på matten. Tack för mig.

Satan i gatan



ph: ifrån när jag och brudarna var nere på Arvika hamnfest.

Halv sex redan?!?! Ojojoj vad tiden går. Vet knappt vad jag sysslat med idag som fått tiden att gå så vansinnigt fort. Hm. Har suttit vid pianot och spelat hela dagen. Vilket tidsfördriv. Men jag älskar det verkligen. Synd att jag inte förstår mig på hur man gör sånt där plingiling utan endast kan ackord. Någon snäll som vill lära mig plingiling? Vilket fint ord "plingiling". Tror det är Runar som sagt så någon gång och nu har jag tagit efter, haha. Ska lägga upp en video idag eller imoron när jag speler, för jag har fått ihop ehm... fyra låtar? Wow, värt en applåd. Sen om de är bra är ju en helt annan sak.
Ska ta en titt i min mattebok nu och sedan även seöver hur min vecka ser ut. Är ju lite saker då. Doktor, friluftsdag, frissan, spelning osv. Tur att jag äger en kalender som jag kan skriva ner allt i. Ja, matte var det va? Usch.

Inget Karlstad idag



God morgon! Nu tror ni att jag befinner mig i Karlstad, men det är fel. Det blev ändrade planer igår. Jag kände att jag verkligen behövde få sova ut och göra klart alla läxor. Är efter i skolan som aldrig förr. Karlstadstrippen får helt enkelt bli av länge framöver.
Vilket fint höstväder det bjuds På idag. Kanske borde ta en fotorunda? Det var ett bra tag sedan sist. Linnea bestllde ju hem en systemkamera igår. Snacka om att jag är avis! Visst, jag har en egen. Men hennes är ju bättre, hehe. Kommer säkert sno den av henne lite då och då när den landat i vår brevlåda.
Vet ni vad jag kom att tänka på förut? Att för exakt ett år sedan levde jag och min familj livet borta i Spanien. Vi solade, badade, åt gott, shoppade och mådde toppen på Teneriffa. Åh, vad jag saknar det. En härlig tid det. Skulle så gärna vilja dra dit igen nu. Eller, vart som helst för den delen. Hata kylan! Och så är jag i behov av semester. Snälla, bjud mig på en resa då! Snälla, någon? Please.

Fredagsmys



Hallå! Jag höll ikväll på att göra något jättespontat ikväll, nämligen köpa en ny mobil. Men bara nästan. Är så trött på min gamla. Touchen funkar kasst. Trycker jag på en knapp till höger så är det som att mobilen tror att jag trycker på en knapp till vänster. Puckad telefon eller vad? Men den är ju över ett och att halvt år, så det är väl kanske inte så konstigt. Hur som hälst så kollade jag runt lite på Iphone och Htc. Blir nog en Htc. När det blir av får vi se.
I morgon blir det i alla fall shopping. Drar till Karlstad med Julia och shoppar loss. Ska försöka få tag på en gosigoos tröja. Så halv åtta till morgonen är det tänkt att vi ska sitta på ett tåg på vägvmot staden. Herregud vad trött jag kommer vara. Och mitt morgonhumör är inte det bästa. Jag vill då vara för mig själv, sitta tyst och tänka. Börjar folk prata med mig och kommntera småsaker så blir jag jättesur. Haha, fast jag ska försöka hålla mig lugn.
Nu ska jag fredagsmysa med familjen. Ha en bra kväll. Puss!

Ursäkta alla fula cambilder, imorgon ska jag ta med mig kameran och fota!

Converse?



Josses mamma här:
I förra inlägget säger min dotter att alla borde äga ett par converse. Men till mig har hon sagt klart o tydligt att du kan inte ha ett par converse, du är för gammal! Hur ska hon ha det egentligen??
Jag tycker iaf att hon ska ha ett par blå.
Men för min del får jag väl bli utan som det verkar. Annars verkar ju dom här lite coola eftersom jag gillar Super Mario.

Converse



Mina älskade converse har gått pension, eller nästan dött. Ska skicka in dom på ålderdomshem. He-he. Kul humor här på kvällskvisten... Men de är helt utslitna. De är rejält öppna vid hälen, jättestora och lortiga. Är i behov av ett par nya. Kanske ett par i färg. Mörkröda eller mörkblå är de som locka mest. Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha. De är snygga båda två. Men jag måste ha ett par. Alla borde äga ett par converse. Alla passar i det och det funkar till allt. Nu går jag i mina kängor och visst funkar de med, men ibland vill jag bara kunna dra på mig ett par converse. Både snygga och sköna. Perfekt kombo. Så vad säger ni, mörblå eller mörkröda?


Helg



Heeelg!!!
Nu äntligen är veckan slut. Hur skönt som helst med helg! Firar ledigheten med smörgås och kaffe. Sitter med min familj i köket och babblar och kikar på hus i Torsby. Vill verkligen flytta mer centralt.
Vad har hänt idag då? Hm. Minns knappt. Skrattat och skrattat lite mer antagligen. Haha, mina goa vänner alltså. Och kemilektionerna♥ Så himla roliga. Nu har jag som sagt en hel del skolgrejer att fixa under helgen. Men kanske blir det även en tripp till Karlstad med en eller några vänner. Jaja, nu ska jag hitta på något.

Hösten är vacker



Hösten är så himla fin. Massa färger. Varma färger i den kyliga luften som kommer allt mer. Vet inte hur jag ska stå ut ännu en vinter i detta land. Det är vidrigt. Fryser så äckligt mycket. Men alla stora, gosiga tröjor, mjuka halsdukar och stövlar är underbara. Höst och mode går hand i hand. Klickar nu i skrivande stund hem lite nya plagg. Åh, nice! Har lyckats göra läxor ikväll med. Känner mig riktigt duktig. Och glad. Är riktigt glad idag. Vart tog alla roblem vägen typ? Just ja, de finns nog kvar, men de känns inte lika viktiga längre. Vi lever ju bara en gång. Blabla, mina texter blir så konstiga nu för tiden. Ska säga god natt till er nu, så ska jag kolla spanskan igen och sova tidigt. Natti.

Jessie J – Domino
Kelly Clarkson – Mr. Know It All
Men gryyymt.

Ett eller en keyboard?



Hejhej!

Blogga åt mig var det va..?!?! Haha, nej mina vänner, jag sköter det nog detta bäst. Har ju ingen som skriver åt mig. Idag har ju inte en enda lagt upp något. Ack så dåligt. Nejrå, men de inlägg de gjort har väl varit bra. Men jag älskar när någon gästbloggar åt mig, så det får vänner och familj gärna göra!

Nu har jag i alla fall landat i mitt hem. Hm. Landat? Nej, jag flög inte. Åkte hederlig bil. Är trött, som vanligt när det är skola. Japp, jag var i skolan idag! Har saknat rutinerna efter den lilla tid jag varit hemma. Så himla kul att umgås med människor igen. Vara lite social och få skratta riktigt. Det var skönt att inse att jag inte har missat allt för mycket. i skolan. Bara lite skrivuppgifter och matte. Nä inget alls va..? 
Nu dricker jag kaffe som en idiot för att jag inte vet vad jag vill ha till mat. Allt som haft med mat idag har glömts bort, blir lätt så när man har annat att göra. Vid lunchen så skulle mina vänner ner till OK och köpa mat, men då hamnade jag efter på grund av att jag stod och pratade med mina andra vänner, så då blev det ingen mat. Vår långa lunch spenderades i musikskolan. Även efter skolan drog vi dit. Det börjar dra ihop sig för spelning nu. Det låter allt bättre för varje dag, så det är riktigt roligt.   

Dagens fundering:
Heter det en keyboard eller ett keyboard?

Trasig

När man brister och går sönder, kan lim då laga en?
När hjärtat börjar blöda, kan man stoppa det med plåster då?
När det gör ont och värker i själen, funkar smärtstillande då?
När livet går sönder, kan silvertejp verkligen göra det helt då?


Sorry, men jag bara måste blogga!



Och vad är min ursäkt till varför jag, Josefin, får blogga nu när jag har datorförbund? Och varför i hela friden får jag sitta vid en dator?
Jag är sjuk och då är det helt okej.


Jajjemen, jag är även idag hemma ifrån skolan. Det är jättetrist och jag får ännu mer ångest ver hur mycket jag har att ta igen när jag kommer tillbaks. Fast jag ska nog klara det, så dålig i skolan är jag inte. Kunde jag vara borta ifrån skolan i två veckor när jag var i Teneriffa förra året så ska nog det här vara no big deal.
Så vad har jag gjort denna sjuka dag?
Jo, kollat på teve och suttit med min skoldator. Asså fy skäms på mig, bryter mina egna löften så. Men i morgon kommer jag ha en hel del att göra, så då kommer jag inte ha tid med datorn.
Runt femtiden var jag även iväg på topphemligt uppdrag. Okej, det ärinte alls hemligt egentligen, men det är min hemlighet tills om en vecka. Då ska ni få reda på det. Börjar bli lite spänd själv. Och då får jag ju muskler enligt syrran, haha. Smarta ord ifrån henne alltså.
Vilken fin dag det blev förresten! Jag var tvungen att dra ut en pytteliten sväng med kameran och knäppa några kort. Skulle även kunna tänka mig en promenad, för jag är så himla trött. Sov mellan halv två till fyra förut. Hallelujah, nu är jag tröttare än när jag gick upp i morse.


Vet ni vad jag gjorde förut då? Jo jag failade totalt.
Jag skulle be Julia om att maila mig min svenskagrej, så jag skrev:

"Äru gullig och skickar svenskan idag? :)

Men det var bara det att jag inte skickade det till Julia, utan till hennes pappa. Duktig jag är.



Linnea här!


Här har ni en jättegammal bild på mig och Josefin!

Åhejåhå! Linnea här, Josefin syrra. Ni har säkert läst om mig i bloggen flera gånger, för varje gång jag säger något roligt kommer det upp på bloggen och så har hon massa bilder på mig! Snajsigt!
En sak som kanske skulle va bra att veta om mig: Jag har väldigt svårt för att skriva seriösa inlägg. Och ärligt talat orkar jag inte ens försöka nu!
Jag har ont i huvudet nu. Jag har haft det hela dagen faktiskt. Känns som att ni bryr er så mycket, ni kanske borde gå och hämta erat care-face och sen komma tillbaka?
Nu tänkte jag berätta lite om Josefin.

Hon är snäll, fin, glad ibland, sur ibland, konstig. Hon gillar att se på film och så skrattar hon åt sina egna skämt ibland. Hon är egentligen ljushårig, fast det visste ni säkert redan. Hon har känt mig i tretton år av sina sexton år, medans jag känt henne i hela mitt liv. Ja, såntdär tycker jag är konstigt. Hoppas ni känner henne bättre nu! Hejdå!

En underbar höstdag



Nyfiken på hur dramat slutade? Jo hon fick ont i magen och mådde illa så hon blev hemma. Behövde alltså inte välja kläder. Bra va..? Eller inte.

Härom dagen kom Linnea på nåt kul. Hon sa att om man läser riktigt spännande böcker så spänner man sig. Och spänner man sig så får man muskler. Och om man får muskler så kan man bli bodybuilder. Så mitt tips till er är: läs spännande böcker i stället för att gå på gym om du vill bli stark.

Ännu en virrig morgon


Hej Josses mamma här.
Här har vi en morgon som är som alla andra. Josefin har som vanligt inget att sätta på sig. Stackars flicka, hur ska detta drama sluta? Kommer hon finna nåt i sin klädhög att sätta på sig eller kommer hon få gå i trosor och behå idag?


Nu lämnar jag min blogg i andras händer


ph: födelsedagsfika hos mormor i sommar.

Hej! Har inte gjort mycket idag. Nu myser jag framför Idol. Tjejen i början var ju helt amazing. Ska nog kolla på House efter Idol. I morgon ska jag dra mig till skolan. Ta ikapp allt jag missat osv. Jag kan inte heller fatta att jag ska lämna min blogg i händerna på min familj och vänner i tre dagar. Jag har inte den blekaste aning om vad de kommer skriva om. Så det kan bli riktigt spännande det här. Mamma har tydligen fått några idéer har jag hört. Nu börjar Idol igen! Vi hörs på lördag igen. Ha det så bra tills dess!

So I start a revolution from my bed



Oj, jag måste ha varit trött, för jag sov tills halv ett. Har käkat frukost, kollat på kläder och funderat ut hur de kommande dagarna ser ut. Har en del saker som ska fixas framöver och så.
Och om cirkus en vecka så händer det grejer. Då smället det minsann, spännande va? Tänker vara jävlig och inte berätta vad det är, men ni kommer få reda på det snart. Så håll ut mina nyfika vänner!
Ska planera in en tripp till Karlstad så snart som möjligt med några kompisar också. Är i ett stort behov av nya kläder. Och om jag varit duktig med läxorna idag så ska mamma hjälpa mig att beställa skor när hon kommer hem ifrån jobbet. Jaa, jag vet, skorna blev sega. Dumma sida som det nästan är omöjligt att beställa ifrån.

Girl, don't give up. Stay strong.



God morgon! Sitter här med världens ångest över att jag sitter i soffan och inte är på väg till skolan. Attasn alltså. Mår både illa och har ont i magen. Vet inte om det är nåt, men jag känner mig inget vidare så jag ska försöka sova och ta det riktigt lugnt idag. Ska även ta itu med de läxor vi har. Hatar att missa skolan, speciellt med tanke på allt man missar. Men alla är nästan borta under de första veckorna ett tag, så jag antar att det är okej. Ska kurera mig som bara den idag och komma tillbaks på topp så fort som möjligt. Behöver verkligen återhämta mig lite psykist med nu så det kanske är bra att jag är hemma. Har mer än tusen saker som oroar mig jämt nu. Har bestämt mig för att under onsdag, torsdag och fredag ha datorförbud. Bara sitta vid den när det är ett måste, som när man ska skriva ut låttexter, ackord och är i skolan och gör skolarbeten. Tror jag tillbringat alldeles för många timar på facebook den senaste tiden. Men bloggen då..? Jodå, jag ska allt lösa bloggningen med familj och vänner som kanske ställer upp och skriver någon gång under de tre dagarna. På lördag ska jag i alla fall vara back och track, precis som vanligt alltså. Så tre återhämtningsdagar för att samla alla krafter igen. Bara sikta in mig på skolan och andra viktiga saker. Nu ska jag sova en stund, sov så dåligt i natt.Yo

We try to pretend that we're fine, but we're as far from that as possible



Haha, snyggare får man leta efter. Ska försöka mig på ett ganska så seriöst inlägg denna kväll. Läs försöka med stora bokstäver, för jag lovar inget. Har som sagt kollat på Idol. Såg min syster på teven då! Roligt. Hon med rött hår var grym ikväll, även hon Frida. Sen så blev det ju Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami alltså ♥ "En gång komer jag också bli blå". Skönare människa finns nog inte. Nu kollar jag på tennis. Final i US Open. Mamma är ju värsta tennisfreaket och ser på alla stora tävlingar. Mste lyssna på lite Coldplay nu, de är räddarna i livet jämt nu, haha. Bäst är de. God natt och puss. Jätteseriöst ja...

Idol!!



Hejhej! Nu ska jag kika på Idol ifrån Falun. Lite smått kul. Sitter framför brasan med datorn och myser. Jag som skulle skriva svenskan kommer inte åt dokumenten, åh vad bra jag är... Det är ju nästan pisam hur dum man är ibland. Men nu börjar det!!

Lova inte något som du ändå inte kommer hålla



Härligt väder eller? Blev väldigt ledsen när jag såg hur regnet öste ner när vi slutade för dagen. Men jag hade ingen skjuts, så jag fick knalla ner till mammas jobb. Om ni vill ha en bild i huvudet om hur jag såg ut när jag kom fram så var det ungefär såhär: mitt hår var blött och stripigt, sminket var överallt (såg ut som en panda), kläderna var genomblöta och allt bara hängde tungt på mig. Det enda positiva var att jag kunde komma fram till att mina nya skor tål vatten extremt bra. Det finns alltid något gott i något dålligt. Nu ska jag koka kaffe och kanske försöka göra klart en skrivgrej i svenskan.

12 september



God morgon säger jag med alldels nyfärska bilder. Idag är jag trött. Det är jag ofta nu för tiden, men idag allstå... Oh herre. Mina ögon är alldeles röda efter för lite sömn. Men det ska nog gå bra ändå. Idag åker höstskorna på. Sommaren är över för iår. Sorligt, men sant. Sommaren var alldeles för kort i år. Det är dags att välkomna hösten nu. Varma tröjor, kängor och halsdukar. Mysigt! Klagar inte så mycket så länge det inte blir så himla kallt. Usch vinter snart. Äckelsnö och is. Men måste kila till bussen nu. Ha en bra dag.

Black and white



Har haft en toppeneftermiddag. Suttit bort dagen vid datorn, men ändå så mysigt. Redigerar bilder, dricker kaffe och lyssnar å Nickelback och Gavin DeGraw. De är så himla bra. Lyssnade mycket på dom förut och sen så har jag nästan glömt bort dom. Men nu spelas de igen. Tror förresten jag ljög om att Idol är i Falun ikväll, tror de är i Skåne. Oops ska inte ljuga så igen, hehe. Idag är det tio år sedan terror atacken i USA. Läskigt vad fort tiden går. För tio år sedan började jag skolan. Då brydde man sig inte om nåt och levde livet. Åhhåj, skola i morgon. Vill inte. Jaja, inte mycket annat att göra.

En bild från igår



Bjuder på den enda bild som blev bra igår. Min mobilkamera suger och vi såg riktigt fula ut på bilderna, haha. Men denna blev ändå rätt okej. Var iväg till Torsby förut ju. Drog till Wiener med Julia och tog en fika i väntan på Julia. Där mötte vi även Martin så vi pratade väl lite om gårkvällen. När den andra Julia kom så stack jag och hon ner på mârten en sista gång medans de andra stack iväg åt andra håll. Vi delade på en belgisk våffla för första gången i våra liv. Vi har alltid tyckt att de luktat så oerthört gott, men aldrig testat, så idag gjorde vi det. Vid kvart i fyra åkte vi hem. Nu är jag tröttare än tröttast och mätt efter mammas goda mat. Ikväll ska det ses på Idol som är ifrån Falun. Man kanske än med på teve..? Hm. Lite kul att se i alla fall. Ska sova så tidigt som möjligt ikväll, för jag är helt slut idag.

Toppenkväll igår


Två bilder från fredagskvällen.

God morgon! Vaknade för inte alls länge sedan. Herregud vilken kväll det blev igår, haha! Jag som hatar karuseller satta mig i tre stycken. Jag åkte virvelvinden, over the top och star dancer. Ja, jag mådde inte bra efter sista åkturen. Mådde verkligen jätteilla då. Men det var så himla roligt igår. Sitter och skrattar åt allt som hände igår. Det var verkligen en toppenkväll. Har några bilder från igår som jag kan visa er sen. Ska ta och duscha nu och göra mig klar för denna dag. Ska till Torsby med Julia och Julia och ta ett sista farväl av detta års marknad.

Nu kör vi igen!



Sticker ut med mina vänner nu! Hoppas ni också får en bra kväll. Puss.♥

Kommit hem ifrån mârten



Hejhej! Är så himnla trött. Kvällen igår blev ju inte så jättesen, fast vi gick nog en del. Så det tog nog på kraferna. Vid halv tolv drog vi ner till Torsby idag och jag har jämt kommit hem. Har gått runt med Julia och kollat. Det blir det snart att börja fixa sig inför ikväll. Då ska det bli kul! Mycket bättre än igår.

Ursäkta den urkassa bloggningen nu, men jag har tyvärr inte haft tid.

Skratta eller gråta



Hej på er! Klockan är cirkus tio i två och jag har jämt kommit hem. Nu sitter jag och äter mârtensgodis och är jättetrött. Kvällen har bjudit på mycyket. Glädje och tråkigheter. Men som samgt: mârten blir aldrig så bra som man hoppas. Den blir oftast urkass. Och denna kväll kan nästan beskrivas så. Fast kul har det ändå varit. Har skrattat en hel del. I morgon blir det förhoppningsvis roligare. Ska upp runt tio och sedan dra till Torsby till Faktoriet runt tolv och kolla på när två killar här ifrån Torsby spelar. Roligt. Sedan blir det att kika runt bland stånd och sedan åka hem och fixa sig för kvällen. Nej, ska sova nu. Har för mycket att tänka på.

Mârten idag



God morgon! En timme kvar tills bussen kommer och jag är nästan helt färdig. Fast ja, håret står ju åt alla håll än så länge, så det får jag nog ta och fixa först innan jag drar till skolan. Var morgontrött idag. Fast nu börjar jag vakna lite mer. Det är ju mârten idag! Så efter skolan så ska nog jag och några vänner knalla ner och titta lite i stånden och ta några varv runt tivolit. Det går nog inte riktigt att förklara hur stor denna helg är i Torsby. Det kan nog vara något av det största som händer här, byns stolthet. Hm. Sen ska jag dra hem och fixa mig inför kvällen då jag och vännerna drar ner igen. Ha en bra dag med er!

Afrika-fans



Jag är så psykist utmattad idag så att det inte är sant. Jag påverkas alltid när det händer något. Jag vet att jag kommer sova dåligt inatt. Det blir alltid så. Ska nog komma i säng i tid ikväll. Är alldeles för trött för att vara uppe. Och om jag ska orka vara ute i morgon kväll så är det bäst att jag är utvilad. Wihoo, marknad i morgon! Hoppas på skoj. Äh, det ska bli skoj.


Haha, måste ju berätta något som är så otroligt kul!! Ladies n' Gents är världskändisar! Eller, vi har i alla fall fans i Gahna. Roligast både igår och idag, haha! Liksom hur fann de oss på facebook? Sjukt kul.

God natt ♥
Gravitonas – You're Killing Me

Would you lie with me?



Hej på er! Full rulle hela dagen. Skola och spela. Dagen har varit både bra och dålig. Det är verkligen hemskt, men man kan inget göra. Efter skolan så strosade jag plus fyra personer iväg till musiksalen och det gick riktigt grymt idag. Tre låtar som nästan sitter. Nu gäller det bara att finslipa dom, att jag ska lära mig texten och att vi lär oss en till låt. Är helt slut nu och jättetrött. Skulle kunna somna på en gång om jag la mig. Men jag ska ålla mig vaken. Har ju läxor att göra. Med lite kaffe och vindruvor så ska det nog gå susen.

You are a bitch and so am i


ph: från mormors födelsedag i juli.

Syrran låter som en kråka och snörvlar, klasskamrater och vänner lika så. Börjar också känna mig lite sjuker nu, men det ska mycket till för att jag ska stanna hemma ifrån skolan igen. Borta en dag och man har en stor fet hög med läxor att ta itu med. Så icke då, ska allt hålla mig frisk. Vi skippade ju att spela idag, så det får bli i morgon istället. Och på fredag, så smäller det! Marknad i dagarna tre. Ska förska ha en toppenhelg med härligt folk och vänner. Känns skönt att få dra ut och göra något. Ska bli skoj. På dagen strosa runt och kika på stånd och på kvällen dra ner och se hur mycket liv det är nere i Torsby. God natt med er så hörs i i morgon. Puss.

And here we are again

                                                                     

Ladies n' Gents



Tadaaa! Vad tycks? Den till vänster är såklart redigerad och den till höger oredigerad. Är väldigt nöjd. Tycker att Johan gjorde ett riktigt bra jobb. Ska visa er några fler foton sen. Och kanske även film på Runar, haha! Den var riktigt snygg den. Satt och skrattade högt fr mig själv i morse när jag såg den. Att dom ens orkade sitta där och fixa ihop den. Nu ska jag skypa med mina vänner, hejdå.

Slutat och sitter i naturs korridor och hänger med runar



Hej på er! Jag har slutat och nyligen insett hur ful man blir i camen på skoldatorn. Sitter nu med Runar och inte gör ett dugg. Han spelar musik på sin dator och jag bloggar. Trevlig eftermiddag. Försöker även tänka ut hur vi ska göra sedan. Spela eller skippa det? Hm. Jobbiga beslut denna onsdag, haha. Idag hade vi orientering i regn, inte kul alls. Men jag och Saga lyckades riktigt bra idag. Men håret efteråt... Två krullduttar förvandlades vi till. Fina så.

Angles are not meant to walk alone



Haha, snygg min. Ellöör..? Nej. God kväll på er! Missade Idol och skippade House. Ja, så kan det gå. Har gjort sådant som måste bli gjort istället. Duktig tjej är jag som tar tag i något. Ska snart hoppa ner i sängen, men är inte det minsat trött men. I morgon blir det en lång dag med skola och spelande. Fast jag är ju den som gillar det så. Åhåå, har inget att berätta om. Trist liv jag har. Men det är väl så här i Torsby kanske. Längtar snart ihjäl mig till helgen. Bara några ynka dagar kvar tills marknaden drar igång. Torsbys årliga hödpunkt. Den enda gången det verkligen händer något här. Ska även boka tid hos frisören i morgon. Börjar nästan tveka lite nu, men jag har bestämt mig. Dags för något nytt.

Gravitonas – One Day
Så bra så att jag nästan gråter ♥

Tror jag går och dör ett litet tag



Okej, jag skulle ljuga om jag sa att jag mår bra nu. Allt är så himla rörigt. Hur mycket läxor som helst och en massa annat. Är helt slut i både kropp och sinne. Man går upp och är glad och allt, men när man kommer hem så tar alla krafter bara slut och man vill bara lägga sig och skita i allt. Men det går inte. Verkligheten finns där och påminner en om allt. Ska läsa igenom kemin nu ikväll, även kolla igenom engelskan och spanskan. Försöka få in någon information i min lilla hjärna. Ska även titta på Idol och House. Mysiga tisdagskvällar nu framöver. Måste ha mig kaffe nu innan jag dör. Puss.
                                                                          
30 Seconds To Mars – Kings and Queens  

Elektropop i Idol



Fy sjuttsingen vad jag gillar att se på Idol. Men de är lite väl hårda ibland. Tycker synd om de som gör bort sig totalt och sitter med gåshud och bara stirrar åt de som verkligen är bra. Vill söka igen. Haha, snacka om att vara velig. Från att jag aldrig skulle kunna tänka mig att se programet till att vilja vara med en andra gång. Hm. Men det var ju roligt. Och nu fattar man ju allt. Kommer nog aldrig släppa drömmen om en artistkarriär. Har ju trott på det hela mitt liv. Eller, velat det så stark så att det är helt otroligt. Fast om jag ska iväg nästa år igen, då vill jag ha med mig några vänner som kan stötta en riktigt ordentligt! Okej..? Då säger vi så. Och kanske en bättre låt. Duffys Warwick avenue vill jag spy på. Blabla, jag tramsar på bra nu. Har skrattat så att magen krampat åt fruarna i Hollywood. Det är ju så himla kul. Ska ta och packa väskan inför imorgon nu och sedan leta reda på kläder. Åh, detta tändiga klädproblem.

I'm on the edge of glory



Det blev lite bråttom så vi valde att ta fotograferingen i morgon istället. Ska strax dyka ner i läxhögen och börja med allt skolarbete. Ligger efter i matten, har spanskaglosor, svesnka-skrivning och lite engelska också. Börjar verkligen inse hur chill våran klass på högstadiet måste ha haft det. Vi fick nästan aldrig läxor. Men nu är det allt andra tider. Så därför ska jag försöka få undan så mycket som möjligt, för jag vill ju inte direkt sitta inne med skolböcker när det är mârten, haha. Ikväll ska jag kolla på Idol som jag missade igår. Satt ju och skypade ett bra tag istället. Och så är det ju Svenska Hollywoodfruar! Sitta och skratta lite mer åt dom. Kan nog behövas efter denna gråa, trista dag. Det har ju ösregnat hela dagen.

Skön cover Alex Goot – The Edge Of Glory (originally by Lady Gaga)

Snart dags för fotografering



Jag plattade håret extra noga idag eftersom vi ska fota idag. Men dagens väder alltså... Efter en liten promenad mellan bussen och skolan så var håret genomblött. Eller hela jag var klassblöt. Så det kändes som att det var lite lätt onödigt. Vi har i alla fall slutat  nu. Väntar på att Julia som ska fota oss och att Martin som tillhör bandet ska sluta. Så det blir en timmes väntning nu innan vi drar bort till media, där vi ska hålla fotograferingen. Kanske kan visa lite av resultaten när jag kommit hem. Bilderna är tänkt som planscher till spelningen som vi ska medverka i den 24 september. Men de ska även vara till annat syfte. Nu ska jag vara lite socialare med mina klasskamrater.

I'm still alive



Hej på er! Jo, jag lever faktiskt. Har bara haft lite fullt upp idag. Steg upp vid elva, tränade, såg på finalen i tresteg och gjorde mig i ordning. Vid tre idag så åt jag och fyra vänner på La Strada. Vi hade en trevlig stund inne på pizzerian med massa prat och skratt. När vi käkat klart så gick vi runt i Torsby som var ganska så dött denna söndagseftermiddag. Vi diskuterade Maria Montazami och folkrace. Hm.. Hade i alla fall en kul eftermiddag. Jag och Julia har nu börjat fundera lite på lägenhet inne i Torsby. Så vi kanske ska kolla lite och se hur det blir. Ska ta och skypa med mina vänner vid sju och komma fram till hur vi ska göra med fotograferingen i morgon.

do it again and show the world that you're still strong



Våra bilder i camen igår alltså... Haha! Alla tre ser helt drogade ut. Men det är väl lite gölligt. Lyckades ta mig till mormor och träna, men träningen blev kort för jag drabbades av kraftigt illamående och håll. Gör ett nytt försök till morgonen. Var ute på en liten biltur med mamma nu ikväll/natt. Mysigt. Älskar att åka bil om natten ju. Musik i bakgrunden och sedan massa skog, väg, hus och mörker som man kan titta på. Plus att man har all tid i världen att tänka igenom allt då. Så det var rätt gött. I morgon har jag lite planer med vännerna. Ska bli kul att se dom igen efter två skolveckor. Höra hur dom som inte går i samma klass har det. Oj just ja, jag har en del skolgrejer att göra. Oops..! Det får jag väl ta i morgon.

some change to the better and some change to the worse



Och så var denna dag näst intill borta. Ibland önskar jag att jag tog till vara på de bättre. Man slänger nästan bort dom. Vem vet, vi kanske dör i morgon. Hm. Idag har vi käkat tacos här hemma. Mums är allt jag kan säga. Tacos äter vi ofta i vårat hus, det är så himla gott. Japp, även denna kväll blir det en slö hemmakväll i soffan eller framför datorn, skulle jag tro. Men nu ska jag sticka bort till mormor som jag inte hunnit med förrän nu. Bye.

Lördag

God morgon! Insåg hur trött jag måste ha varit igår som räknade helt fel. Verkligen illa, haha. Sov tolv timmar i natt, så nu är jag utvilad. Helt otroligt hur fort dagen går när man stiger upp vid tolv på "morgonen". Skulle ju ha varit iväg på fotboll, men eftersom jag vaknade så sent så skippade jag den. Har inga särskilda planer för dagen förutom att dra till mormorm en sväng och försöka beställa hem skorna för tredje gången. Nelly är nog en av de jobbigaste sidor att beställa ifrån, det ska alltid krångla på något vis.
Nu ska jag sjunga med i Maggios låtar och njuta av dagen. Satan i Gatan kan nog vara det bästa album som gjorts. Tröttnar ju aldrig på det. Ska även komma på idéer till en fotografering som ska göras på måndag. Har fantasibrist så det går lite segt. 

                                     

Mán vet att man borde sova när man....

... skrattar åt ordet äppelkaka
... håller på att somna på tangentbordet
... sitter och gör fula grimaser i cam bara för att man tycker man ser så kul ut i sitt rufsiga hår och smink överallt
... blir sur på folk på facebook för att de uppdaterar för ofta
... skriver kärleksfulla texter åt sina vänner bara för att man är rastlös
... skrattar så att man gråter när man tänker på Avril Lavigne

Ungefär så ser min kväll ut. Insåg att jag faktikst har sovit minst femton timmar för lite denna vecka. Det betyder att jag än så länge har sovit 15/120 delar för lite. Alltså 0.125 too little. 12.5%.

* Man vet också att man sovit för lite när man räknar ut konstiga saker.

Är galet övertrött nu och ska snart sova. Har haft en mysig kväll. Riktigt fredagsmys faktikst. Det var riktigt länge sedan jag hade det. Ska krypa ner med min dator ikväll. Wow, jag har en laptop. Lycka. Skämt o sido. Kanske drar jag en film innan jag somnar, men då mosar jag nog datorn när jag faller ihop över den i sömn. God natt med er. Det var allt från mig denna kväll. Väldigt flummigt.


Roliga bilder på skoldatorn. Hm..?



Jag och mina systrar sitter med min skoldator och myser. Okej, Marie är väl inte min syster, men hon känns lite som en. Vi gapskrattar åt konstiga bilder som finns på datorn. Jag har ingen aning hur de kommit dit, men kul var det i alla fal..
Här kommer några av de bilder vi fann!! Hm...


Liksom whaaat?!?!

I'm a little girl with big problems



På söndag drar Idol igång. Gansla kul att se på det nu när man vet hur det funkar. Drog ju upp till Falun på audition i maj. Det ju gick dåligt, men det var ändå en rolig upplevelse. Något som jag alltid velat göra, så jag kommer dö lite lyckligare när jag är gammal tack vare det.
Oj vad jag pratar strunt nu... Men jag är oerhört trött idag. Har varit så virrig och borta så det inte är klokt. Mattelektionerna som jag vanligtvis brukar hänga med bra på, var idag omöjliga att förstå. Och så har jag skrattat mycket. Varit glad och lycklig. För jag är väldigt lycklig nu, för jag är omringad av de bästa vänner man kan tänka sig dagligen. Ska skippa kärleksförklaringen till dem och istället berätta vad jag gjort idag.
Denna dag har rullat på snabbt och jag har varit väldigt glad. Liksom sprallig-bubblig, ja något sådant. Vi hade vår första riktiga håltimma idag och den fick spenderas med lite samhällselever. Så inte helt fel ändå. Vi var även lykligt lottade att ha inställd engelska. När skolan var slut drog vi till musiksalen och övade. Roligt, roligt. Spelning 24 september, just so you know.

men gud... problem.

live life with a with a smile on your mouth


Nians skolavslutning ♥

Sitter i datarummet och skypar med mina vänner nu i kvällningen. Har gjort alla läxor och är klar med det. Ska komma i säng tidigt ikväll, för jag börjar få ont i halsen. I morgon är det fredag och helgen börjar. Åh, ska bli skönt att bli ledig i två dagar. Sovmorgon och mys. Kanske lite tid för vännerna också. Julia spelar väl en fotbollsmatch på lördag, lite synd, för vi hade tänkt ta en tripp till Karlstad. Men det var bara att ställa in det. Ska beställa om skorna som jag inte lyckades beställa sist, tydligen. Jag och teknik går verkligen inte ihop.

Love you like a lovesong



Två bilder ifrån staden Barcelona. Idag vore det inte fel att bli överraskad med en resa dit. Eller ja, vilken weekend-resa som helst. Vill bara bort från allt och ha lite kul. Men, men, lilla Torsby duger väl gott ändå. Fick ju sluta tjugo i ett idag för att jag bytte grupp. Jippi! Ja, ungefär så glad blev jag. Så jag har slutat och kommit hem nu. En bra dag i skolan. Det enda jag skriver typ "en bra dag i skolan, skoldagen var bra, osv.". Jag talar i alla fall bara sanning. Jag vet inte ifall det bara är jag, men jag tycker vi börjar bli en liten familj. Alla kontakter och människor som jag umgås med blir som små familjer åt mig, fast alla familjer är ju olika. Jaja, efter skolan så var jag tvungen att köpa mig en kalender. Kan behövas för att hålla koll på alla läxor och prov. Har redan fyra saker jag måste göra inom kort. Så är det när man går natur. Haha, så farligt är det faktiskt inte. Ni som varit rädda för att gå det för att ni trodde att det var mycket plugg har fel. Det går galant och vi har inte mer läxor än alla. Peppar peppar... Ska dricka kaffe och göra läxor nu. Sen ska jag träna, för jag ska ju ändra mitt liv. Hm.

Första september



God morgon! Har nyss haft samhällskunskap och nu väntar vi på att svenskan ska börja. Första gången som jag använder skoldatorn idag. Onitressant. Den funkar väl helt okej. Inte fel med lite tidsfördriv i väntan på lektioner. Ska försöka leta reda på min kemilärare så att jag kanske kan få sluta tidigare idag, men annars får jag sluta vid fyra. Nej, nu börjar lektionen snart. Ha en bra dag med er!

RSS 2.0