Pannkakstjuvarna


Manuet ifrån pannkakstjuvarna. De sitter upphängt påmå Julias vägg. Underbara minnen allltså!

Jag är nästan inte ledigt ett dugg under spotlovet. I stort sett varje dag har jag något att göra, men jag gillar det. Jag vill inte ruttna framför datorn (men det kommer jag nog göra i alla fall).
I morgon ska jag iväg till badhuset med Juliorna. Kul, för det var inte direkt igår jag var iväg och badade. Usch, vi ska till badhuset med skolan efter sportlovet :(  JAG VILL INTE.

Rihanna – Only Girl (In The World) Har lite disco denna kväll.

En till sextonåring



GRATTIS! :D
Alla fyller år nu tror jag! Men idag blir Martin sexton år, så grattis!

Jag hatar mitt tangentbord



Hemma ifrån Torsby. Umgicks med Julia mest, sprag runt i några affärer och kollade. Vi mötte även Karsson och Josefin.
Ska ta och klicka hem lite kläder strax. Egentligen tillåter inte plånboken det, men det löser sig nog ;)

In the club



Ska dra ner till Torsby nu :) Kanske även träffa Jullan, för hon ville tydligen ha sällskap. Måste nog gå ut ett tag sen, för solen lyser ljuvligt ute.
See you soon.

Gårdagens Outfit


Bastu och annat skoj - Julias sextonårskalas




Yepp, min kväll igår blev riktigt kul! Skratt,prat och en hel del annat. Men det var bara början av firningen av Julia, för jag och Karlsson planerar något mer. Något större, hehe.
Ska ner en sväng till Torsby idag, kanske fixa present till Stjärnan? :P
Förlåt för det "vågade" bildern, hehe.

Kalas



Har fått besök utav födelsedagsbarnet nu :)
Fann mig allt några kläder med. Gud vad jag bloggar om ointressanta saker nu för tiden, men det kanske jag alltid gjort?
Fast skitsamma. Vi hörs i morgon och då ska jag bjuda på bilder ifrån ikväll.

It's taking me higher



Jag har haft en sådan tråkig för- och eftermiddag så det är inte sant. Fast samtidigt har det varit skönt att inte göra något speciellt. Men jag har kollat på skidåkning och slalom en hel del, för att få tiden att gå fortare.
Nu så har jag sminkat mig, för det är kul! Och spotify går i bakgrunden. Känner mig ju riktigt taggad inför ikväll, om det är något att vara taggad för, haha ;)
Äh, nu måste jag finna några kläder!

Yepp



God morgon! :)
Söndag och Julias födelsedag. Blev väckt vid nio idag, inte roligt, men vad ska man göra?
Ikväll så blir det ju att umgås med the girls. Julia och Julia, rätt bra dom. Roligt vi ska ha, as usual.

Julia 16 år !!!



GRATTIS!!!
Min supersnygga tjejkompis Julia fyller idag sexton år. Nu är hon en stor tjej.
Hoppas du får en grym dag med massa tårta och presenter. Ikväll kommer jag och firar dig! Vi ska ha det skitkul, lovar!
Så grattis, bästa gumman!

Borde sova, men jag har ingen lust



Måste. Lägga. Mig. Snart.
Självklart har det kollats på melodifestivalen, men var det bra då? Nej, inte precis. Fast han som gick till final var rätt bra.
I morgon ska jag nog umgås med Julia, den där vännen som fyller år i morgon (har jag inte nämt det förut... si sådär tio gånger bara, va?) ;) Nej men ja... Jag tror att jag ska tillbringa lite tid med henne, det var ett tag sen. Okej, igår, men det känns som länge sedan. Behöver prata med henne lite grand.
Jaja, sova skulle jag göra ja, men det blir säkert inte än på några timmar, om jag känner mig själv rätt :P

Jessie J – Who You Are

Rocking like a rockstar



Rocking Like a Rockstar

Jag lyssnar på min lilla partylista på spotify, för den håller mig jämt nu vid liv. Gör mig väldigt glad och... glad. Har jämt pratat med Julia. Den lilla filuren har börjat bli lite dryg hon, hehe :P Kankse borde jag vara tyst i stället? Kanske.


Trött, somnar snart!







Hemma! Yepp, nu har jag kommit hem ifrån Bäckalund. Trött! Jag kommer somna tidigt idag, för jag har sovit alldeles för lite i natt.
I morgon fyller Julia år!! :D F*n vad kul, vi ska basta. Sen så ska ju jag och Karlsson hitta på något med henne, hehe!

Lördag 26 februari 2011



God morgon!
Sitter här i soffan ganska trött efter nattens bravader. Är så fruktansvärt torr i mitt vänstra öga så att det rinner ur det hela tiden. Ska ta och lägga upp lite bilder när jag kommer hem. Fast det blir inte förrän ikväll.
See you then.

"Det måste vara den 26:e idag, för det är den 22:a i morgon"
Här är man smart...
 

Nyfiken i en strut


Den mest nyfikna människan i världen!

Halloj!
Sitter nu i Bäckalund och bloggar på en teve (?) hehe. Har nyss ätit mat, räklåda. Nu så väntar vi på... Aja, vi säger så va? ;)
Det är lov nu, gud vad gött! Kan inte beskriva hur skönt det är! Jag ska ha det väldigt kul, det är säkert.
Chingeling badring!



Tonight we're going far



Jag ska ta och dra ner till Bäckalund i natt. Yepp, får se hur det går :P

Suddigt




Sitter och leker lite med några foton från idag, hehe. Dennis och Runar fick bli mina offer.

Valberget



Då fick ni lite bilder från förut idag. Det var ganska så okej, men det var för kallt. I tårna fanns det ingen känsel kvar i när jag åkte hem. Men det var ju okej, ändå.

Hemma ifrån Valberget - Lov!



Nu är jag hemma ifrån Valberget. Så nu är det lov. Vi gick tidigare, för vi orkade inte vara kvar. Det var verkligen iskallt, som jag trodde att det skulle bli. Fast jag överlevde allt. Jag, Julia och Julia var iväg på tipspromenad, alla rätt tro? Det var lite knepigt att ta sig ner från toppen av Valberget, men det gick till sist. Är lite halvblöt nu och ska snart ta ett varmt bad.
Ni får bilder ifrån idag sen! :P

Time to sleep

Ska snart lägga mig, för i morgon ska vi till Valberget. Orkar man det tro? Det är ju iskallt ute. Men i morgon blir det i alla fall lov på riktigt, så himla nice! Då ska det ske lite saker, som mina vänner inte bör veta... för då dödar de mig.. hehe. Men den ena vet det redan, fast jag bör nog hålla tyst. Ja, tror det.
Måste ringa pappsen en sväng också. Aa, får göra det.
God natt, så hörs vi i morgon! :)

Dance

Jag har verkligen inget att skriva om idag, för det har inte hänt något speciellt alls. Jag bara flaxar runt inne på mitt rum till Lady Gaga, haha, det skulle ni se! Så jäkla aktiv har nog ingen sett mig ;) hehe.. Men dansa är kul! Och bra för själen... eller nåt...

Tre år på papper



Nu är det snart lov!!!!!
Då var denna skoldag över. Den sista riktiga skolagen innan lov! Jag längtar som en dåre efter att få sova länge på mornara. Det ska bli skitkul med lov, jag ska göra så mycket roligt som jag bara kan. Kanske åka skidor, gå på bio, vara med vännerna, ha tjejkväll, bowla... ja, något i den stilen.
Nu pratar ja med Julia, rätt så ku, haha!
Julias komentar när hon var klar med ansökan : Tre år på papprer. Väldigt sant.

God natt



Jag vill ha tjejkväll med de två bästa tjejerna som jag dagligen umgås med. De gör en ju alltid lite gladare, för de ger en energi. Jag mår bra av dom och är superglad att jag har dom, för de förgyller mina dagar.
Nog om mina underbara kompisar... Jag har pratat med Julia i telefon, verkligen skitkul! Riktigt trevligt, hehe. Hon har mycket kul att komma med hon. Sen så har jag gjort lite SO och så... Ska titta igenom allt en sista gång sedan, innan jag ska sova.
Jag bor ju i teverummet jämt nu, haha! Men det är iskallt på mitt rum. I teverummet kan jag elda och slippa att ligga och hacka tänder. Så jag ligger där på soffan bredvid en sprakande brasa, nu blev ni avundsjuka va? Tänkte väl det.
God natt, så syns vi i morgon.
Skolans sista riktiga dag innan sportlov i morgon♥ :D



hatarubriker.com



Jag mår frukansvärt illa jämt nu. Läskigt nästan, har inte känt så här på jättelänge. Och så har jag ont i magen :( Tror det kan vara så att jag börjar få magkatarr igen... Det brukar bli så om man äter äpplen, bananer och youghurt för mycket. Får nog skippa sockermaten ett tag framöver, hehe.
So:n går rätt så bra, fast ärligt talat, jag har knappt läst någonting. Men so:n brukar ju fixa sig i alla fall, även om jag nästan inte ens rör so-boken. So fastnar liksom utan att jag behöver göra något. Jag tycker synd om de som måste sitta i flera timmar och lära sig saker! Jag själv har lyckligtvis aldrig behövt anstränga mig så mycket, det mesta fastnar utan något jobb alls. Men jag ska ta mig en titt i boken nu, faktiskt. Och kankse komma på nåt till Julia när hon fyller år ;)

Beautiful




James Blunt – You're Beautiful

Jag är helt kär i låten. Den går om och om igen...
Även om den är gammal.

Buddhism



Jag känner att jag är i behov av att ha det riktigt kul.Tur att Julia fyller år snart. Kanske skulle jag ha börat med en hälsnngsfras? HEJ! Skolan har varit okej, som vanligt. I morgon har jag prov på buddhismen roligt va? Neej, not really. Så därför måste jag snart börja med den, så att man år bra betyg i religion ;)

Det är bara för min egen skull

Någon påpekade, eller var det några? Om att jag skriver så långa inlägg på blggen. Men hallå! Jag tvingar ingen att läsa, för jag skriver bara för min egen skull. Jag gillar att uttrycka mina känslor och tankar. Det får mig att må bra. Det är lite som en befrielse. Den instängda personen får komma ut i frihet. Jämt nu känns skrivandet extra bra, för jämt nu håller jag på att bli irriterad. Det är så mycket runt om mig. Egentligen så stör jag mig inte, fast ändå gnager det på en. Biter lite vasst emellan åt. Jag står starkt, fast det vinglar till lite ibland. Men det här är för min skull, så att jag inte ska explodera. Om ni vill så läs, men jag tvingar er inte.

Be like that

Jag gör ingentng om dagarna. Lyssnar på lite musik, kollar datorn, mer muik.. I morgon är det onsdag,yes! Då slutar vi halv två. Måste snart börja kolla lite på SO:n, för vi har SO-prov på tosday. Prov, prov, prov... Okej då, vår klass har väl inte så himla mycket prov.
Det är snart lov! Gud vad jag längtar!

3 Doors Down – Be Like That

Broby Grafiska

Idag var jag iväg till Broby Grafiska. Det var väldigt kul, faktisk. Lärarna var jättetrevliga, skolan var hur fräsch som helst och allt kändes bra, men nej... Jag lämnade in min ansökningslapp idag. Natur får det bli, för kanske vill jag bli doktor någon dag, bara kankse. Nu känns livet rätt bra.

Kanske ska satsa på snedlugg, nej tror inte det va?

Hej mina kära läsar.
Jag funderar på att lägga mig snart, är inte så trött, men jag kommer kanske vara det i morgon. Just ja, jag måste ringa och höra om skjuts! Så att jag inte behöver gå upp så himla tidigt, tåget går ju tjugo i nio. Ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte vad jag ska Sunne och kolla på skola för, men det blir ändå kul att se :)
Usch vad tangentbordet tölar -.-

Old!




SHIT VA SMÅ!! Snodde lite bilder ifrån Clara...

Måndag



Hallå på er!
Då var det måndag, i morgon tisdag... osv. Vad har jag gjort idag då? Jo jag och mina vänner har pratat, väldigt seriöst men även väldigt oseriöst. För jag har nästan bråkat med en av mina vänner idag. Jag tror att vi umgåtts lite för mycket ett tag nu, men ändå följde jag med henne hem, för hon är ju underbar och vi har alltid kul. Ja, den bruden blir ju även sexton snart!! hehe..
I morgon ska jag till Sunne, yeah! Det blir kul. :D

Om ni undrar vem jag är, läs

För alla er som undrat vem jag är, läs.
Jag är Josefin, som jag antar att ni vet. Jag är född den 14 maj 1995. Jag bor utanför Torsby, i samma vita hus som jag alltid bott i. I huset bor även min mamma, min lillasyster och fyra katter.
De flesta som vet vem jag är, har nog egentligen inte någon som helst aning om hur jag är egentligen. Jag verkar nog ganska så tystlåten och blyg, och visst är jag det ibland.
Jag älskar att babbla, det är nog den största missuppfattningen om mig. Nej, jag pratar inte gärna med människor som jag känner sådär, utan jag pratar mycket hellre med mina vänner.
De närmaste vännerna vet hur jag är och fungerar. Men hur är det då? Jo, jag är en känslig person, men jag är sälla ledsen. Jag är nästan alltid glad, för varför ska man sura hela tiden? Livet är för kort för att vara arg jämt. Jag kan vara ganska så bitchig, eller kaxig kanske man kan kalla det, men jag menar aldrig något. Jag är ganska så oseriös, och skojar om det mesta jag säger. De personer som jag älskar mest är jag alltid elaka emot, för det är så jag är, haha! Och självklart menar jag inget elakt, uatn jag är bara lite småkaxig. Nu tror människor jag ljuger... För jag är ju så snäll och tyst? Visst jag är tyst när jag är i skolan, men hemma..? Nej, då är jag ganska så crazy. Jag är nog ganska så tokig, det kan vännerna intyga. Jag älskar att skratta och ha kul, så är det bara. Jag är ganska blyg, men på senare tid har jag blivit modigare. Självklart har jag dagar då jag är nere, fast jag då spelar jag oftast glad, för jag gillar inte att visa mig svag. Jag har ganska så lätt för att förstå mig på människor, men mig själv förstår jag mig svårare på. Sen så händer det ju att jag är arg. När jag är arg så bör man hålla avstånd, för då är jag arg, verkligen arg.
Min favortifärg är mörklila. Spindlar är ett djur som jag älskar. Jag är livrädd för råttor och möss. Lassange och russin är äckligt. Tacos är favoritmaten. Jag hatar idrott, men jag äslkar att dansa runt och att spela innebandy. Matte är det roligaste ämnet i skolan. Jag är blond egentligen. Britney Spears har alltid inspererat mig inom musiken. Lady Gaga är favoritartisten. Jag spenderar alldeles för många timmar framför datorn. Jag är helt oteknisk, och det menar jag! Jag har spelat fiol. Tennis är det skitkul att kolla på. Jag har hål i naveln. Jag har aldrig legat på sjukhus. Jag har sökt till natur. Musik är mitt liv.
Det var massa onödiga saker om mig det.
Jag är väldigt fåfäng av mig och jag vill alltid se bra ut. Håret måste ligga bra, kläderna måste vara bra och sminket måste vara bra. Jag kollar mig extremt många gånger i spegeln, men vilken tjej gör inte det? Så aa, jag är ganska fåfäng.
Jag tror jag är ganska snäll.... men man vet ju aldrig. Jag brukar hålla det jag lovar och jag älskar att lyssna på människor, det är kul att höra vad de har att säga. Så har ni problem, kom till mig, jag leker gärna psykolog.
Jag är osäker ibland, självklart. Förut var jag rädd för det mesta, livrädd för att göra bort mig. Men med en svag grund  att stå på, har den nu ändå blivit stark. Jag har växt som person och blivit modigare. Allt är inte jobbigt längre, livet är ju kul!
När jag blir äldre SKA jag flytta till USA, så är det bara, för det vill jag. Inte vill jag bo i kalla Sverige direkt. Man fryser ju ihjäl! Helst vill jag även tjäna pengar på ett bar jobb.
Det var en massa prat om mig det. Kanske förstår ni på mig lite bättre och känner mig lite bättre. Men om ni undrar något mer så kan ni ju alltid fråga, jag är inte farlig! Även om mina vänner ibland kallar mig för Ängeln Från Helvetet, hm, vad kan der bero på? .. Haha! Seriös var det ja...


Blow

Tre bilder från förut idag.
I morgon är det måndag. En vecka kvar, nej fyra riktiga dagar kvar, sedan är det lov. Ett väldigt efterlängtat sportlov. Ja sport ja... Får nog börja med det, för jag hade tänkt tappa de kilona som jag gått upp sedan i julas. Kankse lyckas få bort dom innan badhuset? Man kan ju alltid drömma. Snart är det hur som helst solsidan! Perfekt söndagskväll.
Som ni ser har det kommit upp en ny design.

Nämnen, kolla!

http://www.youtube.com/watch?v=pmrdhKj7yUg

Youtube

Att min dator krånglar så att det inte är klokt, har ni nog börjat förstå vid det här laget. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det tölar HELA tiden.
Jaja... Idag har jag kollat på slalom. Sverige fick ju silver, härligt! Nej men, ja... Jag håller jämt nu på att lägga in ett klipp på youtube, mitt allra första faktiskt! Ni får väl hålla utkik ;) Nu ska vi blir kända! hehe.

Fin dag

Vädret är helt underbart idag! Man kan inte klaga! Strålande sol och lite småkallt.

Söndag 20/2 2011





God morgon! :)
Jag ska strax sticka iväg till mormor, så att hon kan sy in ett par jeans åt mig. Jag tål nämligen inte när byxor är stora i knäna. Idag vaknade jag halv nio! Det tror jag inte jag gjort på hur länge som helst.
See you later!

Disappointed

Jag blir så besviken när bidragen bara är halv-bra. Borde det inte vara lite bättre låtar med i melodifestivalen? Jämt pytte lite sådär. Skitsamma, jag har väl inget att göra med det där i alla fall.
Ont i armarna är vad jag har ikväll. Växtvärk? Man an ju hoppas, hehe.

Melodifestivalen!

Jag ska alldeles strax dra till teverummet och de på melodifestivalen.
Vet ni vad jag gör? Jag sitter och lyssnar på vårat UKM uppträdande om och om igen. Ganska så... vad kallar man det?.. Men jag lyssnar och ser efter vad vi skulle kunna göra bättre. Har även kollat lite på låtar som vi skulle kunna köra i Säffle. Like A Prayer finns bland det låtar jag funderar på.
Men teven var det ja!

I'm still alive but I'm barley breathing

Jag sitter och lyssnar på min gamla spotify-lista medans jag tänker på att jag börjar få långt hår. Intressant va? Självklart... Det är lördagskväll och jag har inget alls för mig. Gamla bilder och bra musik är väl rätt nice det med :)
Fast ikväll blir det melodifestivalen. Glitter och glamour, yeah.

Bowling och Wiener med Juliorna


Några timmar med de två bästa tjejerna. Vi spelade bowling, och jag förlorade, haha! Självklart vann Karlsson överlägset, men än sen? Vi hade det skitkul i alla fall :D  Efteråt gick vi till Wiener och fikade. Självklart satt vi och babblade som gamla tanter. Vi insåg även att vi är skolans fjortisgäng, känns ju sådär :s

Bigger Than Us

God kväll!
Ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte varför jag är vaken än, för som ni har börjat fatta nu, så är jag väldigt trött. Skoldagarna gnager på en. Gör så att man nästan brakar ihop, men då kommer helgen och lagar en, puh!
Jaja, nu SKA jag sova, för i morgon blir det skoj med brudarna.

I morgon blir det bowling

Det ser ut att kunna bli en grym dag med tjejerna i morgon :D Bowling och Wiener efter det, slå det ni!

It would be fun

Det skulle vara så himla roligt att göra något riktigt kul med vännerna i helgen. Har jag tur så kanske de också vill det.

Fredag


HELG!♥
Den här veckan har gått så himla snabbt! Helt plötsligt var det fredag, liksom. Men det har allt varit segt också. Juliorna var väldigt nära med att få mig med på gym, men nej. Jag hade inga "riktiga" grejer med mig. Fast jag lovar att följa med nästa gång, om ni bara förvarnar mig lite!

It's a good day

Trött och utsliten ska jag nu sova. Men i morgon är det fredag och då blir det helg.
Sov gott!
Ron Pope – Good Day

Do you see me?


Börjar tveka på naturen

Jag har börjat ångra mina gymnasieval. Inte så himla bra, direkt. Jag har ju sökt. Jag vill gå musik, jag vill det jättemycket. Meeen... Jag har sökt natur. Bra där. Ibland är jag smartast i stan. På tisdag ska jag, Julia och Maja till Sunne en sväng och kika. Hm, vart ska detta leda? Ingen vet. Just ja, jag ska till tandläkaren då ... Får väl ändra tid.

17 februari 2011

Hejsvejs så var torsdagen gjord. Är ganska så väldigt trött. Hela dagen har jag känt mig lite hängig och mina kompisar har trott jag varit sur, men jag tror bara att jag varit trött.
Ska väl ta mig an engelskan snart... Ja engelskan gick ju bra. Kan väl säga att det stod tre bokstäver på pappret som jag fick tillbaka... Något som det gjort hela året, tills Ewy gav mig tillbaka svesnkan. Jaha.

Dagens klädsel och fem saker som säger hur konstig jag är

Dagens outfit.

* Jag älskar rå potatis
* Jag sover hellre i mina vanliga kläder, än i sovkläder
* Jag får svårt att andas av jordnöts- och popcornsdoft
* Jag skriker verklgen om jag ser en mus
* Jag vet läskigt många onödiga saker om människor
Måste ta och ge er ett citat som jag älskar! Det kommer ifrån en av mina klasskamrater, och han sa det idag, haha.. "Har du sett mina svampar?"

I'll be there



You can count on me.
Like one, two three.
I'll be there.

Jag är trött och har ont i armen (?). Inte kul.
Bjuder på lite skön musik istället. Lite bättre

Karlstad idag, som sagt

Idag var vi ju som sagt till Karlstad. 9c och 9a drog på teater. Evigt ung, hette den, och var riktigt rolig. Skrattade en hel del måste jag säga, så b,d och e, ni kommer nog inte bli missnöjda.
Kollade också i en hel del affärer, men jag fann inget. Ska höra med min familj om de vill åka ner till stan under sportlovet. Såg en hel del snygga vårjackor som jag vill ha.
När vi shoppat klart så lunchade vi på Mat och muffins. Vi fick verkligen slänga i oss maten för att inte missa bussen, men vi kom försent trots att vi skyndade oss.
Dagen har varit väldigt bra och jag har haft det riktigt trevligt. I morgon är det vanlig skola igen, tyvärr.

Teater i Karlstad i morgon

I morgon så ska jag till Karlstad med klassen och en annan nia. Inte så himla fel, om jag säger så. Ska ta med kameran, så förhoppningsvis kan jag visa några bilder i morgon kväll när jag kommit hem. Vad ska vi göra i stan då? Jo vi ska se på teater. Kanske finner jag mig något köpvänligt också, hehe. Man kan ju hoppas.

Vill ha en ny design, någon som vill fixa en?

Jag är så himla trött på min design, jag vill ha något ny.. Nåt HELT nytt. Någon som fixar blogg-designer?

För många tankar

Ibland försöker jag förstå mig på hur vi männsikor fungerar, men det går alltid lika dåligt. Jag undrar hur vissa kan göra si och vissa så. Fast finns det ett svar på det? Jag funderar för mycket, tror jag. Alla tankar snurrar där inne och till sist blir allt ett enda trassel. Jag undrar varför vissa gör på ett visst vis. Hur kan de liksom göra så? Det är vad jag tänker på. Hur kan en del babbla på som bara den, hur kan någon vara så bitchig, hur kan vissa vara så elaka? Några svar har jag aldrig fått, utan jag har bara fått fler och fler frågor. För jag funderar för mycket. A way too much. Och det gör mig barra mer förvirrad.

Jag kan blogga igen

Yes! Nu kan jag äntligen blogga som vanligt. Grymt skönt.
Skola har det varit och jag och Karlsson har varit själva, för Julia var ju till tandis idag. Jajemensan.... Nu när man väl kan blogga så har man självklart inget att skriva om. Kul.

Hatar du mig? Nej jag pratar i telefon

Det är inte kul att blogga nä bloggen bara driver en till vansinne. För det gör den jämt nu. Den bara krånglar. Får hoppas att det löser sig till sist. Men nu måste jag snart lägga mig. I morgon drar Stjärnlöf till tandläkaren, så jag och Karlsson blir själva. Kul att vi har SO säger jag bara, haha!

Meeen !!

Sådär då... Nu funkar bloggen lite, fast absolut inte som den ska! Allt krånglar ju bara.
Min dag har varit bra. Det har inte hänt så mycket. Kul med skola igen faktiskt, var ett tag känns et som, hehe. Nej nu måste jag laga datorn. Wish me luck!

Datorn krånglar

Vad är det för fel med blogg.se? Eller är det min dator som är helt knasig? Ibland hatar jag den verkligen. En ny dator snart kanske? Hm, maybe. Fast jag har inte råd jämt nu. Jaja, Solsidan har det kollats på och det är lika kul som vanligt. F*n att det inte går att lägga upp bilder alltså :( God natt.

Kan inte blogga på min dator


Morotshuvud?!

Jag vet inte vad det är för fel, men jag kan inte blogga på min dator. Det är ganska så frustrerande. Men, men, jag får väl låna mammas dator tills det funkar igen. Tangentbordet lyckades jag i alla fall återuppliva.

Idag har jag inte gjort ett dugg. Vilket tråkigt liv man har ibland. Kanske ska jag ta mig ett bad och ha en lite spa-kväll, så att jag blir redo för en ny skolvecka.
Kom jämt på att det är ju bara två veckor kvar tills vi har sportlov! Wiho!

Breakeven igår


Tangentbord

Mitt tangentbord har avlidit :(
R.I.P ♥

Vi ska till Säffle!


Majas bild!

VI GICK VIDARE I UKM!!!!!
Jag höll på att dö när Martin skrev det. Jag trodde inte att det var sant. Verkligen inte. Men nu ska vi till Säffle i maj.  Känns riktigt kul!



Majas bild!

Lite bilder från idag





Då var det gjort



Då var man hemma då. Det gick ju rätt bra. Nu är det bara att hoppas på att vi går vidare, men det var många bra med, så det är nog tufft!
Men TACK TACK TACk Amanda, Runar och Martin, utan er hade det inte varit möjligt. Ni var skitbra, så ett stort ♥ till er!

Mot Torsby



Nu drar jag till Torsby.
Handboll, övning och sen... fem smäller det.

UKM idag



Idag gäller det, för idag är det dags. UKM. Och jag har inge feber, mår ganska bra och är bara lite hes! :D Det känns bra. Känner mig väldigt taggad. Ska bli grymt kul.
Jag ska åka ner till Torsby vid halv två och möta Julia. Fast nu måste jag sminka mig!

Kom och kolla i Frykenskolans aula klockan 17.00!

juliakarlzone

http://juliakarlzone.blogg.se/

arlsson har skaffat blogg, kolla in!!!


Te, men inte choklad



Har varit i Torsby på repetion. Fick ta mig två alvedon innan jag drog iväg, för att orka. I morgon får jag nog ta med mig tabletter, vatten, halstabletter, honungsvatten, servetter, nässpray, you name!
Kanske blir det lite handboll innan vi tränar i morgon, det beror lite på helt enkelt.
Nu ska jag lyda Martins råd: Dricka te, inte äta choklad och sova (sa han det?).

UKM i morgon, då gäller det!


Born This Way - Lady Gaga



http://www.ladygaga.com/bornthisway/


Jag älskar denna kvinna - hennes musik är helt fantastisk. Hon är ett musikgeni. Vill väldigt, väldigt gärna på hennes konsert! Kan hon inte komma till Sverige igen?

Atchoo



Jag ser på teve, försöker sova, vilar, hostar, dricker honungsvatten, nyser... Ska snart ta ett bad och fixa till mig lite, så att jag kan dra ner till Torsby vid sex. Utan att se bedrövlig ut.

Jag har allt koll på dig...



Jaha... God morgon då. Här är man sjuk med en temp som har varit över trettioåtta fram tills nu. Börjar faktiskt på att må bättre nu. Kanske orkar jag iväg på repetionen vid sex.

Fick ett litet läskigt telefonsamtal förut också, hehe.
"Jag har allt koll på dig"
Det var vad den som ringde sa. Scary! Men det var inte så läskigt som det lät.

Herr förkylning kan dra åt piiiip



Febern har börjat knacka på igen. VAD ÄR DET FÖR FEL?!?! Kan den inte fatta att jag vill att den ska dra? Jag kan inte vara sjuk nu, den får vänta tills på söndag om den nu måste komma. För jag har tänkt att sjunga på UKM på lördag med mina tre härliga kompare, så herr förkylning, du kan bara springa iväg och gömma dig.
Snoren rinner, ögonen svider, huvudet är tungt, jag hostar sönder min hals och det tjuter i luftrören. Härligt.
Alvedon och sängen är det som väntas!

Mina parfymer



Ska dela med mig utav mina parfymer!

Från vänster till höger.

* Britney Spears - Radiance Detta är min nyaste parfym som jag gillar väldigt mycket, inte min favorit dock. Gillar ju Britney Spears parfymer skarpt, hon är ju inte bara bra på musik!

* Britney Spears - Circus Fantasy Den tillhör en av mina favoriter. Den luktar rätt så fruktigt och lite busigt på något vis. Fick den på julafton 2009.

* Britney Spaers - Fantasy Den här är den första av dessa parfymer, fick den på en födelsedag för några år sedan. Gillade den skarpt mycket ett tag, men sedan så tyckte jag att doften var så stark, så den har mest stått i kylskåpet. Men nu börjar jag gilla den igen, så jag kommer nog att börja använda den igen.

* Britney Spears - Hidden Fantasy Den fick jag på min förra födelsedag. Den luktar mycket citrus och har inte en sådan skarp och stickig doft, utan en mer mjuk och len lukt.

* Paris Hilton - CanCan Denna parfym fick jag julen 2008 (vilka gamla parfymer jag har! men de luktar ju lika gott än!). Den luktar vinbär, ganska så god. Är nog en av favoriterna.

* Pink Sugar The One And Only. Jag älskar den. Så himla god! Socker, socker och mera socker är vad den doftar. Det är min absoluta favorit! Kommer nog aldrig tröttna på den.

Helt kär i låten



Jessie J – Price Tag  ÄLSKAR låten.

                                                               
Lite bättre


Livet leker och jag mår super



Jag mår så himla bra jämt nu. Visst jag är dyngförkyld, men annras så mår jag prima. Det var länge sedan jag kände sådan glädje. Det är kanske jobbigt att gå upp på mornarna, men när jag väl är i ordning och ready for school så kan jag inte sluta le, för det känns så himla bra. Livet känns så bra, och jag älskar det, såklart. Jag har en klass som sprider mycket gkädje i mitt liv, jag har helt otroliga vänner som jag skrattar så många gånger med varje dag och jag har en underbar familj som jag älskar. Jag kan inte klaga på min situation. Jag mår super. Förut kunde jag vara nervös för allt, och då menar jag allt. Jag var rädd för att åka med bussen till skolan själv, stå och prata inför klassen, prata med människor som jag knappt känner, men nu är det inte så längre. Jag tänker bara äh, I can make it. Vad som gjort mig så glad vet jag inte. Men jag mår då fruktansvärt bra så att jag inte kan sätta ord på det. Leendet finns alltid på min mun, i alla fall oftast. Hur som helst finns det inom mig. Jag är bara glad, inte rädd längre, njuter av varje sekund och bara lever livet. Jämt nu finns inga problem, de är bortblåsta och lyckan har funnit mig. Men vad är det som har gjort mig på himla glad? Det undrar jag allt...


Sjukis



Ännu en dag då man mått dåligt. Jag och Karlsson har varit helt döda sen efter svenska skrivningen, som för övrigt gick bra. Slöjden var en pina, för hela huvudet kändes tungt. Tekniken var ännu värre, det gick bara inte att bry sig då. Helt, 100% sjuk kände jag mig. Men nu börjar jag bli bättre, har i alla fall inge feber. Honungsvatten är det jag går på nu.

Gymnasievalen klara!



Då var gymnasievalen gjorda!

fresh breath



De här är mina nya vänner. Supergoda! Kan vara de godaste halstabletterna jag smakat. De påminner om något. Tuggummi? Kan vara något sådant. Try them!

Lika?


Har fått en hel del kommentarer om att jag är lik denna männsika, men för att göra det klart: Det är inte jag på bilden!

Min dag har bestått av sovande, tevetittande och i princip inget annat. Det har varit en skön dag och nu börjar jag på att få huvudvärk för att jag gör så lite.
i morgon blir det i alla fall skola och då så är det skrivning i tre timmar, kan knappt bärga mig!


Vill inte vara sjuk



God morgon, för det är just vad det är för mig. Jag är nyvaken med jobbig hosta. Jag är trött på att vara hemma ifrån skolan, VÄLDIGT trött. Det är inge kul att bara vila, kolla på teve, sova, sitte lite vid datorn... Nej, jag träffar heller kompisar och sitter på lektioner, hehe. Men bättre att jag är hemma en dag och vilar upp mig så att jag blir helt frisk, än att jag går lite halvdåsig till skolan varje dag.

Det står en bil utanför mitt hus!! Och alla bilar här hemma är i Torsby. Tänk om det är en yrkesmördare som tänker döda mig? Scary..

I've made my decision




Jag har bestämt mig.
Jag vet vad jag vill.
Tror jag...



We can see it in the light



Febern har släppt, men jag kan inte påstå att jag mår bra :/ Somnade i soffan framför teven förut. En timmes sömn, yeah. Tror att jag har spanska-prov i morgon, får väl kanske kolla på det en sista gång innan det blir Huus.


SHREK



Ska ta och lägga mig i soffan och kolla på min älskling Shrek och dricka varm o'boy.
Ibland är livet härligt.

Nationella och Feber



Jag ser lite halft död ut på bilden, men det är just vad jag är. Min dag skulle kunna beskrivas med ett ord - hemsk. Drog till skolan med feber. Klart att man ska bli sjuk när man bara inte får bli sjuk! Så nu har man väl smittat halva Nordvärmland. Nu lever jag på honungsvatten, det är ju kul. Måste nog sova lite, så jag blir bättre.
Sen så måste jag ju skryta lite, hehe. Läs inte om ni inte vill höra skryt... Men jag som trodde att mitt Fysikprov gick åt piiiip, fick MVG på det. Det var INTE helt fel! :D 
Vi hade ju även Nationella i svenska idag, och det gick nog skapligt.
Vi säger så.

Aj



Jämt nu har jag världens träningsvärk! Benen och ryggen värker så det är inte klokt.
Måste skriva klart det sista på engelskan nu, bye.
Nationella i morgon, can't waint!

6. Tauteringar



När jag var mindre så var jag mycket fascinerad av tatueringa och var HELT säker på att jag skulle ha en när jag blev äldre. Men när jag blev äldre, så tyckte jag inte likadant.Det känns som att alla har tatueringa och att det är mer unikt att inte ha några. Fast nu börjar jag bli intresserad igen. Men OM jag någon gång kommer tatuera mig så ska det inte vara någon grej, nej, det ska vara en text. En egen, fin text. En som betyder något. Bara en eller två meningar, men en eller två betydelsefulla meningar.


Lite HÅR



Jag är så fruktansvärt sugen på att göra nåt med mitt hår. Det är urläckert med kort hår, men jag vet att jag inte skulle passa i det, så nej. Men är det någon i denna värld som jag skulle vilja se i en Victoria Backhem frisyr så är det ju Julia S. Hon skulle passa hur bra som helst i kort hår! Och så skulle det vara mycket ljusare än det hon är nu tycker jag. SJälvklart är hon hur fin som helst redan, men jag önskar att hon kunde klippa av sig håret, för jag är helt hundra på att hon skulle bli megasnygg i det.
Så Julia, please, klipp dig så!

På tal om hår så var ju jag sugen på nåt nytt... Men vad? Ingen som har lust att göra en hårmakeover på mig?
Jag är lite sugen på rött hår, hehe. Det är sjukt snyggt, men kanske inte på mig. Sen så kanske man skulle klippa det ändå? Nja. Äh, jag vet intye. But I want a change.




Jisses vilket hårigt inlägg!

Färga? Klippa? Ändra?
Några förslag?

Var lite busig, så shh..!



Jahapp, då var man hemma efter en dag på Stjerne. Egentligen så smet vi nog tidigare än vi fick, men shh..! Det får bli en hemlis ;)
Jag som hade hoppats på att jag skulle känna mig lite säkrare på gymnasivalet hade fel. Jag vet inte något mer än förut. Jag är lika förvirrad. Det gick en halv dag och jag saknade Julia, hur ska det då gå i tre år? Det här är nog det jobbigaste jag varit med om, att välja linje. Det tar kol på mig.

Stjerneskolan i morgon


En gång var mitt rum lite städat och jag lite bättre. Men det var då det.

Och hur ska det här gå då? Min hals blir bara värre och värre. Jag får väl börja dricka och knarka, hehe. Nej men jag menar dricka echinacea och vräka i mig halstabletter.
Måste sova nu. School tomarrow, you know. Stjerneskolan ska vi till och kolla. Jag ska kolla läget på natur med Clara, medans nästan resten av klassen ska till samhäll.

Solsidan snart!



Halsont, hej svejs.
Engelskan är inte klar än och jag har ont i halsen. Jätte, jättebra. Och klockan tickar mot Solsidan.
I morgon så blir det att kolla in natur på Stjerneskolan. Förhoppningsvis hjälper det lite med valen av gymnasielinje :)

5. Ett barnprogram - Scooby Doo




Tänkte ta och berätta om ett barnprogram som alltid legat mig varmt om hjärtat. Scooby Doo är programmet. Jag har nästan sett varj program. Jag vet inte vad det är som är så himla underhållande, men att få vara med och gissa vem skurken är, är nog något som man gillar, eller i alla fall jag. Självklart gissar man alltid fel, men ändå, man känner sig nästan som en i mysteriegänget ju, hehe. Än idag, när jag inte har något bättre för mig, kan jag se på Scooby Doo. Nej, jag brukar vanligvis inte se på barnprogram längre. Tecknat är inte roligt något mer, förutom Scooby Doo då förstås. Men skitsamma, det här var väl onödigt vetande, men nu vet ni.
Funny.

...



Lite uppdatering kanske? Ja, jag skriver engelska för fulla muggar. Emellan åt gör jag lite annat. Har kommit upp i två sidor nu snart, och då är texten på 11 och jag har bara skrivit Basic Facts och på Plot har jag bara kommit tills de är i kyrkan. Jag gissar på att det kommer bli några sidor, med tanke på att jag ska skriva om Setting, Main Characters vs. Actors och Opinion. Och såklart skriva klart Ploten, haha, det lät kul, The Plot ska det nog vara.
Yeah, life's wonderful.♥

English, let's do it



God morgon!
I natt har jag blivit dödad av min egen mamma, alltså, jag drömde det. Men halv elva vaknade jag och levde, tur.
I dag ska jag göra något så roligt som att skriva klart engelskan, för jag har roat mig nog mycket denna helg nu.

4. De tre J:na



De här två tjejerna har jag haft vid min sida ända sedan sjuan. Den ena halvan har jag känt i tio år, medans den ena i bara tre. Vi tre är som pusselbitar, vi passar ihop. Vi är helt olika, och då menar jag verkligen HELT olika. Vi liknar varken varandra i utseende eller personlighet, men ändå går vi ihop. Våra olikheter kompletterar varandra. Man kan väl seäga att vi blivit ett team. De tre J:na. Vi stöttar varandra och hjälper till om det behövs. Vi har kul ihop, och det är nog det viktigaste.
Om jag hela sjuan, åttan och nian varit utan dom, då hade jag nog inte pallat högstadiet, för det är tufft. Fast de hjälper mig. De får mig framåt i denna stora värld. De hjälper mig med svåra beslut och får mig på rätt vägar.
Vi accepterar varandra för dom vi är.
Julia S är tjejen som jag tror är gängets ledare. Hon har starka åsikter och vi följer henne. Fast självklart så lyssnar hon på mig och Julia med. Hon älskar idrott och avskyr till exempel när hon inte förstår på matten, då får man genast höra ett "JOSSE!!". Sen så är hon ju en fena på det här med inredning. Sen så kan hon och Karlsson springa runt i korridorerna och härja, då undrar jag mest varför jag skaffade mig så fruktansvärt sjuka vänner, men jag älskar dom.
Julia K är liksom mitt emellan. Hon tar mycket plats om hon vill och kan även vara tyst om hon känner för det. Hon har på senare tid börjat bli mer som Stjärnlöf. Hon märks mer och hennes personlighet lyser. Ja, hon ser extremt självsäker ut jämt och ständigt. Sen så är hon ju nästan alltid glad. Hon kan ju det här med kläder hon. Hon klär sig alltid rätt! Sen så är gymnastiken något som hon varit så himla bra på, men nu har hon slutat och nu gymmar hon dag och natt, hehe.
Och till sist jag... Jag är nog den som märks minst. Visst kan jag märkars, det vet dom. Jag är nog mest crazy ac oss om vi är själva. Jag kan fläkta runt, fast jag kan lika gärna sitta tyst och fundera.
Vi är så olika. Men jag ser ändå våra personligheter speglas i varandras, även om inget stämmer. Men vi har vänskapen gemensam.
De är två av de bästa vänner jag haft och någonsin kommer få. De betyder mycket för mig, och det har jag sagt många, många gånger. Det kan inte sägas nog mycket tror jag.
De kommer nog få dras med mig resten av sina liv, för jag tänker då inte släppa dom. Aldrig i livet, för I love them. Bättre vänner får man leta efter.♥

Kläderna ifrån idag





The new stuffs.

En tripp till Sunne



Good day.
Jag har haft en toppendag. Vid halv elva väckte mamma mig och undrade ifall vi skulle dra ner till Sunne, så det blev att göra sig i ordning snabbt oc sedan åka iväg.
Var en sväng till Bäckalund, var tvungen att se ifall det var så öde som jag trodde. Jag hade nog lite fel, fast värsta storstan var det då inte.
Nu är jag väl hemma med två nya överdelar och ett par nya jeans. Nice. Har även fått i mig mat efter att ha hållit på att svälta ihjäl i bilen. Det kändees faktskt så.
Ni får bilder på kläderna sen och så ska jag se på film nu.
Adios.

Bästa filmen på länge



GUD VILKEN BRA FILM!!!
Jag höll på att börja grina ihjäl mig när jag såg den. Den var så fruktansvärt bra. Jag satt och bet mig i läppen så att jag nästan började blöda, så att jag inte skulle gråta, hehe. Men shit alltså, filmen är VERKLIGEN sevärd!!! Det kändes inom en på något konstigt vis, den var så himla bra... Get it? Det var bra.
Har ni inte sett den? SE DEN!!

Bio


Snyggt..!

Nu tar jag och drar på bio. Gränsen.

Jag behöver



Jag har ett litet problem, eller ganska så stort!
Jag behöver  en ny mascara
Jag behöver en ny ögonskugga
Jag behöver ett par nya jeans
Jag behöver ett par converse
Jag behöver en ny bikni (badhus med skolan snart)
Jag behöver ett par nya byxor
Jag behöver också en ny söt blus känner jag.
Synd bara att jag är pank.

3. Kanske det sjukaste jag gjort



Att jag gör mycket sjukt är ju ingen hemlighet, för det gör jag. Varje dag så gör jag något som jag skulle vilja anse som sjukt. Som idag, när vi skulle träna inför nationella i svenska, då satt vi och sjöng julsånger i stället, så fult vi kunde medans vi spelade in det. Det är ju rätt sjukt? Eller hur?
Men det sjukaste jag gjort är nog ändå...
När jag och min vän Frida spionerade på grannen. Haha, det var riktigt kul! Och framförallt HELT sjukt!
Så här var det...
Vår granne hade en tjej hemma hos sig och jag och Frida var väldigt nyfikna. Så vi knallade bort dit i mörkret. Jag minns att det inte var så himla kallt, utan rätt varmt. Det var nog sommar som höll på att övergå till höst. Men hur som helst så gick vi där utanför och tittade. Vi försökte kolla ifall det var någon i fönstret, men det hände inget. Fast sen såg vi någon i fönstret, då gömde vi oss bakom soptunnan. Och vi lyckades välta soptunnan! Poff så låg den på backen. Det var lite knepigt att få upp den igen, men det gick. Sen så gick vi tillbaka mot fönstert och helt plötsligt kom grannen och tjejen ut! I panik la vi oss bakom staketet och bedde till gud att de inte skulle upptäcka oss. De gick inte alls långt ifrån där vi låg, men gud var med oss, och de upptäckte oss inte. Puh! Jag var verkligen livrädd då. När de gått in så sprang vi som galningar hem.
Nu låter vi nog som idioter, och det kanske vi är, men tro inte att vi är några läskiga fönstertittare nu, bara för det. VI VAR SMÅ!

Friday



HELG!♥
Fast det finns tyvärr lite engelska som måste göras, men det känns ändå gött att det är fredag!
Fick NO-provet gjort idag med. Jag tror inte jag vill prata om det, bara jag är gondkänd så är jag nöjd. Nej där ljög jag rejält.
Nu ska jag göra nåt vettigt och sen ska jag fixa mig. Bio ikväll.

I'll be your hero



Snacka om att jag blev glad när Julia sa att det går bra att man lämnar in engelskan på måndag om man skriver vg-mvg på den. Och eftesrom jag inte direkt satsar på g så var det bara att pusta ut. Tack gode gud för det alltså. En tung börda lyftes ifrån mina axlar... nästan i alla fall :)
Ska ta mig an lite mera NO. Atomfysiken måste gå bra. Jepp, vi säger så.

2. Som sjukast



Eftersom jag är sjuk idag så ska jag berätta om när jag varit som sjukast.

Jag blir alltid sjuk utomlands. Och det är då jag blir som sjukast. Det är två gången som jag blivit riktigt sjuk. Aldrig allvarligt, men då det känts så himla bedrövligt bara.
Första gången var i Gambia. Tjolahopp, över 38 graders feber i trettiograders värme. Halsont, magont och illamående. Jag var till och med tvungen att besöka doktor. Det visade sig att jag hade halsfluss. Så halva semestern blev att vara dålig.
Andra gången var när jag var till Spanien. Eftersom jag älskar att bada i poolen och är som en fisk, så var jag väldigt mycket under vatten. Det ledde till öroninflammation. Jag vaknade om nätterna av sådan smärta så att jag storbölade. Det rann var och gjorde så himla ont. Smärtan bara drog runt i örat. Jag kunde inte sova, vara vaken, det gjorde bara ont. Jag levde på tabletter. Flygresan hem var hemsk, även bilresan ifrån Arlanda. Tablett efter tablett med lite tårar emellan. Men när jag väl kom hem fick jag penicillin.

My head



Jag skulle jämt nu vilja skriva en svordom, fast jag tänker inte göra det. Men jag är lite sur. Jag har blivit sjuk. Och med tanke på att vi har svenska idag så var det inte det bästa. Mitt huvud sprängs snart, så ta skydd! Nej men det gör väldigt ont och dunkar. Sen har jag halsont på det. Har tittat lite på teve och sovit men jag ska nu ta och börja med lite skolarbete så att jag ändå gör något vettigt när jag är hemma.

crash



Nej, jag vet inte hur min dag ska gå ihop i morgon. Det kommer krascha totalt. Det är jag helt säker på. Jag bara skjuter upp allt och sen så står jag där med allt. Jobbigt, fast det är väl bara att bita i det sura äpplet. Det är ju mitt fel, så det är väl inte så mycket att göra åt det.
God natt med er, måste få mycket sömn. Morgondagen kommer bli pest och pina, det kan jag förutspå.

1. Det pinsamaste jag gjort



Eftersom Linnea gillade det här med 1,2.3 osv. så tänkte jag börja med det igen.

Jag har inte gjort så mycket pinsamt i mitt liv. Inget som jag bara "Neeej!! Nu kommer jag aldrig kunna gå utanför dörren igen!". Nej, så har det aldrig varit. Visst har jag gjort bort mig, men man får helt enkelt ta det med en nypa salt, för det är inte hela världen. Skratta åt det bara och glöm sedan bort det, för så hemskt är det ju inte egentligen. Visst kan man för stunden tycka att det är pinsamt när man sägerfel på lektionen eller trillar på isen, men so what? Just laugh.
Men jag har faktiskt gjort en sak som jag verkligen skäms för än idag. Det är så himla hemskt bara!
Förra året hände det, när jag gick på konfirmation. Jag och Julia var på gudstjänst, fast det var inte en vanlig sådan, utan det var även dop. Jag minns att det var en liten pojke som skulle döpas. Det var en liten kyrka som vi var i och trots att den var ganska så full så kan jag inte påstå att det fanns många inuti den.
Självklart fanns det människor där som ville fota barnet, och det är ju inget konstigt alls - och inget som man vanligtvis skrattar åt. Men det här var INTE vanligtvis.
Jämt när barnet skulle döpas så började en man fixa med sin kamera. Det var ingen ny kamera, utan en gammal som lät extremt mycket. Det liksom "pssssm, swiiiss,pyisss..." Det lät mycket i alla fall. Och väldigt roligt. Så jämt när barmnet döptes så bröt jag ihop av skratt. Och inte nog med det så fortsatte han ta kort!! Och jag skrattade mer och mer. Det var verkligen det värsta jag varit med om! Kameran skulle få in fokus och lät som ett tåg ungefär.
Jag skäms så in i bomben över att jag skrattade jämt när ungen skulle döpas. Men som tur är hade ingen hört mitt brutala skratt, något som jag verkligen inte förstår!
Usch vad hemskt det var! Det var pinsamt.

SO-provet gick ju bra, så kanske samhäll? Hm..



Jag har börjat nu. Jag har börjat skriva, här satsar man för fullt på bra betyg i Engelska ;) På tal om bra betyg... blev ju riktigt nöjd över SO-provet, annars vore det väl konstigt, hehe. Tror mina vänner blev RIKTIGT nöja de med :D Och nu när det gick bra fick det mig att vilja gå samhäll ännu mer. Blä vad jag hatar det här.

Lite bättre   Vet inte om ni fattat det, men jag har bytt spotify-lista och börjat om på nytt, so you know..

Det händer konstiga saker inne på mitt rum om nätterna



Hej jag är trött. Ska ta och börja med engelskan snart, eller kolla NO:n eller Spanskan.
Fast först måste jag berätta en sak:
Det händer något i mitt rum. Det är så konstigt. Jag har ju berättat att en lampa brukar tända sig om nätterna, men igår hände något nytt. Jag började höra ett ljud som lät som en sladd som släpades. Jag trodde först att det var katterna, men min dörr var stängd och alla katterna som låg i mitt rum låg stilla och sov. Då blev jag livrädd. Vad i hela friden var det som lät? Jag kröp ner under täcket och började fundera... Sladdljudet slutade inte och jag började tänka "det är något på mitt rum, det måste vara så. nu får jag reda på varför lampan tänder sig. shit vad ska jag göra?" men ingen lampa tände sig. Sen så slutade sladdljudet och poff. Något trillade ner på govet. Jag vet fortfarande inte vad det var, men läskigt var det!

Utsliten


Älskar bilden!!

God kväll mina vänner. Här sitter jag sjukt trött med ett tungt huvud. Helt utsliten är ordet. Förklaringen till det är soklan. Det är så mycket jämt nu. Nationella, prrov, läxor, inlämningsuppgifter... ja det mesta. Sen så sover man ju uruselt om nättern. Inte bra, till helgen ska jag verkligen ta det lugnt! Gå på bio, vara med mina vänner och sova en hel del.
Sova ska jag allt ta och göra nu med. NO-papprerna få följa med till sängen.
See you later alligator♥

Lite bekymrad över gymnasievalet...



Nu har jag varit duktig och gjort både spanska och NO. Puh, det börjar bli kul med NO igen!
Kanske borde jag ta och fixa gymnasievalen och klicka i natur som förstahandsval? Det är ju det jag vill, innerst inne, och det som är menningen. Men det är ändå jobbigt. Jag vill inte släppa taget om min klass. Vi kommer splittras och det tar emot så fruktanvärt. De som man kallar sina vänner kommer gå andra vägar än en själv. Jag är livrädd, som jag sagt föut. Men jag vet att natur är det som är rätt för mig, men jag är så himla nervös över att det ska bli fel. Alla säger att jag är en idiot om jag väljer samhäll, och det känns ju väldigt bra... Fast de har nog rätt. Samhäll är inte min grej, det är bara något jag fått för mig. Jag är bara lite förvirrad och orolig över framtiden, det är allt.  Kanske lika bra att göra det snabbt och få det överstökat? Så jag slipper grubbla mer. Nej jag vet då inte...

Skummjölk



Igår dog ju mjölkskummaren.
Fast I'm happy again, för mamma köpte en ny idag :D Ny blev livet genast mycket bättre!

Top of the world


Min näsa ser lite mobbad ut, men det kan vi väl ignonera? Bra.

Tisdag med mycket knasigt. Bland annat så "skolkade" vi ifrån engelskan. Nej mamsen, du kan vara lugn, det är inte så farligt som det låter. Sen så har vi varit lite... hm, äh jag vet inte, knäppa? Som vanligt alltså. Men den här dagen har varit bra.
Nu väntas läxor! Wihoo...


NO



Sitter jämt nu i datasalen har NO. Fission, röntgenstrålning, atomer... hm, väldigt kul... Jaja, nu ska jag återgå till arbetet.
Hörs när jag kommer hem.

RSS 2.0