30e September 2013

 
I lördagskväll åkte vi mot Sunne för att dansa natten lång. Det var en helt okej kväll, och bilder ser ni här ovanför! 
 
I går var det bara massa vila och serier som gällde. Jag var riktigt trött efter ha varit ute två kvällar på rad. Nu är jag däremot pigg och redo igen! Just nu väntar jag på att Julia ska dyka upp, för då ska vi ge oss ut på en promenad. Hoppas det inte är alldeles för kallt bara! 
 

All night

 
Jag taggar till inför ikväll med Icona Pops nya låt "All night". Så himla bra! 

White Party

De flesta av mina saker är hemma hos en vän, så bilder från igår får ni längre fram. Samt att jag utan mina vanliga produkter fått sminka mig. Egentligen var det tänkt att denna kväll skulle bli lugn, men det blev ändrade planer. Utgång med några vänner väntas! Vi ska på en klubb (haha det låter så fånigt att vi har sådana saker här i lilla Värmland) som öppnar ikväll, och det är White Party som gäller, så jag måste leta fram någon vit topp! Skoj, skoj... ♥
 
 

28e September 2013 - Studentfest igår & One Direction konsert till sommaren

I går var det studentfest med Rockabilly- tema. Jag och favoriterna började med trerättersmiddag, sedan bar det av till festen med våg, rosetter, hårband och ditten och datten. Kul kväll! I dag är jag riktigt trött, så  jag ska lägga mig på soffan framför The Killing och bara mysa. 
 
Vet ni vad jag gjorde nu under morgonen då? Bokade biljetter till One Directions konsert i juni! Först hade den krockat med studenten (varit dagen efter), men så släpptes en extrakonsert, och då valde jag och tre tjejer att boka biljetter. Väldigt spontant och roligt!
 
 
 
 
 

27e September 2013 - Underbara fredagsmorgon!

 
I dag har jag inte en enda lektion (bara några hemmauppgifter) - så jag är väldigt fri denna dag! Jag började morgonen med supergod frukost. Jag har börjat pressa i mig mer mat nu när jag börjat träna, så att jag ska slippa må dåligt, dvs bli svimfärdig, när jag tränat klart (för lite mat är nog en av anledningarna till varför att det blivit så). 
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och köra ett pass på gymmet med Julia. Senare i dag väntas bara massa roligt! Skoj dag! 

Shoes are a girl's best friend

 
Dessa underbara höstskor fick följa hem efter en dag i Charlottenberg. Jag är mycket nöjd med dem! Fina, smidga och passar till det mesta. Högsta betyg!

24e September 2013

Redan igår efter träningen mådde jag dåligt (i och för sig blir jag nästan alltid svimfärdig bär pulsen går ner direkt, efter att ha varit uppe ett tag...), men även i dag känner jag mig konstig. Är skakis, yr och illamående. Jag ligger på soffan och flyttar mig inte gärna. Ska snart frsöka få något vettigt gjort - det vill säga skolarbeten. Jag har bilder liggandes från helgens shopping, så jag slänger upp dem senare! 
 
Daniel Adams-Ray har förrsten släppt ny låt. Bra va? 
  

23e September 2013

 
En måndag med två lektioner - det kallar jag lyx! Och efter skolan fick det bli fika med mina två favoriter. När vi var färdiga på byn följde jag med en vän hem, i ett försök till att plugga. Det hela slutade mest i snack om bal, student och resor (åh, som jag längtar!). Nu har jag kommit hem och slängt i mig middag och ska strax leta fram träningskläderna för spinning och styrkepass!

22a September 2013 - Vettiga söndag!

I dag tog jag en välförtjänt sovmorgon. I går började jag dagen med morgonjobb, och direkt efter jobbet for jag och familjen iväg till Charlottenberg på shopping (visar er några inköp senare). Alldeles vid stängning var vi färdiga - så det blev en lång gårdag! 
 
I dag startade jag dagen med nyttiga frukostmuffins med smak av morot och kanel. Gott! Efter det har jag mest pluggat och gjort andra vettiga saker. Bra söndag ♥
 
 

20e September 2013 - Från dimma till skolsken

Fredagar betyder få lektioner och snart helg. Bästa dagen på veckan! Nu på mornarna är det iskallt att gå ut, men senare på dagen blir vädret helt fantastiskt med sol och lite värme. Nu har jag jämt kommit hem, men snart ska jag iväg igen. Mat hos pappa väntar, sedan jobb hela kvällen! 
 
 

Blueberry Muffin & Vanilla Caramel

 
Har ni smakat dessa nyheter Lipton kommit med? Jag som älskar te blev väldigt glad. Vaniljkolan är så galet god! Teet med smak av blåbärsmuffin var däremot en besvikelse. Det smakade liksom... för mycket muffin. Men pröva Vanilla Caramel, den är ljuvlig! 

19e September 2013 - Full av inspiration

I dag blev det vila från träningen - det behövs det med! Jag har druckit te och bläddrat i resetidningar, spelat piano och trixat med sånger. Nu sitter jag och skriver på min bok. I dag har jag verkligen ett enormt skriv-sug, så nu ska jag skriva tills fingerspetsarna blöder! Och inspirationen är på topp! Åh, vad jag hoppas att detta ska bli riktigt bra!
 
Te och resetidning i eftermiddag ♥
 
 
 

Gavin DeGraw -Who's gonna save us

 
Är helt slut efter träningen! Jag piggar upp mig med Gavin DeGraws nya singel "Who's gonna save us". Grymt bra! Och det bästa är att han snart, snart släpper nytt album! Wii, vad jag längtar! Tänk att jag sett denna kille live. Han var så (ursäkta) jäkla bra! Åhh, den Stokholms-resan med vännerna var underbar - och snart är det dags för en ny!
 

18e September 2013 - Upp och ner

 
Hej, hallå långa onsdag! En tuff dag i skolan, sedan hem en sväng för att käka. Och alledeles strax är det dags för träning. I dag väntar ett pass med spinning och ett pass för mage och rygg. Har träningsvärk sen de senaste dagarna, men det är bara att öka på den! Haha. 
 

Lek och ben

 
Det blev lite gungning efter en promenad-uppvärmning, innan ett jobbigt ben-station-pass drog i gång!

Till att börja med: vad roligt att allt fler hittat hit! Och nu då... vilken bra dag det varit! Fint höstväder, lättsam dag, träning, teve-tittande och annat kul! Är slut i kropp å hjärna, så det ska bli trevligt med sömn! I morgon väntas den tråkigaste dagen på hela veckan (men den bjuder säkert på nåt gott den med!) och simning med min moder efter skolan!
 

17e September 2013 - Mellis innan träning

 
Jag har fixat ihop lite mellis innan det är dags för träning. Chokladröra toppat med solrosfrön och kokos, samt en kopp te. Gott! Det är slut på mjölk hemma (tog det sista i teet) så jag tänkte försöka dricka kaffe utan mjölk, men det gick bara inte (och ja, jag behöver mitt kaffe för att orka med eftermiddagrna). Nu ska jag plugga en stund, sedan bege mig mot papsen och sedan vidare mot träningen! 

Work it

Det kan vara så att jag måste hoppa ner från trappan, istället för att gå. Haha. Min kropp kommer vara så gott som död i morgon! Magen har fått jobbat hårt och svetten sprutat. Jag är så glad att jag på en fest för ett tag sedan sa "jag funderar på att börja gymma". Ja, jag ville gymma, men jag var helt säker på att jag inte skulle börja. Men med lite pushande från vänner så lyckades jag starta i gång! Från att i stort sett aldrig träna, till att komma iväg flera gånger i veckan. Jag är stolt över mig själv! Och jag mår redan bättre, är piggare och mer klartänkt. 


Här ska cyklas!


Efter skolan blev jag med min vän Julia hem på te och massa prat. Mysigt! Nu har jag just hoppat i träningskläderna - spinning- och styrkepass väntar med min andra vän Julia. Jag har aldrig testat det förut, men jag tror att det är väldigt jobbigt! Jag gissar att jag somnar gott ikväll! 

16e September 2013 - Roligaste helgen på länge!

 
Bilder från i helegn ↓ Såna roliga två kvällar/nätter! Bara ler när jag tänker tillbaks. Jag har utan tvekan världens finsaste och bästa vänner ♥
 
Måndagar brukar innebära sovmorgon tills halv tio, men med inställd spanska (som jag har i dag) är det sovmorgon tills tjugo i tolv! Så nu får jag en underbart lugn och skön morgon. Jag ska fixa i ornding lite kaffe och sätta mig och skriva på både det ena och andra. Bra start på denna vecka! 

15e September 2013 - Mera fest

 
Mobilbilder från igår!
 
Oj, oj vad roligt det var igår! Så fort jag slutat jobbet bar det av hem för att fixa. Sedan iväg till Torsby ännu en gång. Där väntades förfest med härliga människor, strosning på tivolit och slutligen, massa dans på Faktoriet. Kul, kul! I dag är jag jättetrött och mår säkerligen som jag förtjänar, men det var det värt! Nu väntas middag hos mormor!
 
 

14e September 2013

Hallå hallå! Klockan fyra slocknade jag i natt - och 3 timmar senare steg jag upp för att dra iväg och jobba. Om jag är trött? Nja,det är ändå helt okej. Tröttheten kommer kanske senare, men det är bara att ignorera den då, för i kväll väntas ännu mera party! Det är riktigt rolig helg detta! 
 
 
 

Partaj i kväll!!

 
Marknad = en hel del fest. Så i kväll ska vi ut på roligheter med massa dans! Några vänner kommer hem till mig och förfestar, sedan drar vi vidare ut. Kommer bli skoj! Jag ska tända några ljus och dona lite, innan de dyker upp. Ha en härlig fredag med er! 
 
 

13e September 2013

Började denna dag med mysig jobbmorgon, sedan blev det en sväng till skolan, och efter det en tur på marknaden som anhålls här i byn hela helgen.Skoj! Vid fyra stack jag och Julia och körde ett pass på gymmet - mina armar är lite döda. Nu ska jag dra igång och fixa mig, för ikväll vankas det party!
 
 
 

Favorit-mascaran och nytt lack

Min favorit-mascara började bli gammal, så jag fick jag köpa mig en ny. L'Oréals Volmue Million Lashes Extra Black är den bästa mascara man kan köpa! Långa, fylliga ögonfransar med massa volym. Jag är helt fast i den, och den är utan tvekan den bästa jag prövat! När jag köpte mig mascara passade jag även på att införskaffa mig ett nytt, rött nagellack. Snyggt, klassiskt och fint till helgen ♥
 
 
 

Cd-skivor

HUR sällan köper man inte vanliga, hederliga cd-skivor? Alldeles för sällan. Nu när det blir en del bilåkning (och radion mest spelar reklam) kändes det perfekt att införskaffa sig tre skivor som man inte (iaf jag) kan tröttna på: Veronica Maggios Satan i Gatan, Lady Gagas Born this way och Fall Out Boys Save Rock And Roll. Jag förbetsällde även ARTPOP.
 
Nu har jag något att lyssna på när jag åker till jobbet i morgon!
 
 

Träning, träning!

 
Ett gympass senare har jag nu fått i mig lite middag - stekt makrill med spenatstuvning. Åh, så gott! Fisk är ju helt fantastiskt. Nu känner jag mig redo för att sätta mig ner och plugga. Men jag tror att jag ska slå mig ner vid pianot en sväng, innan jag tar tag i de allvarligare sakerna. Det var flera dagar sedan jag sjöng och spelade... Det brukar max gå en dag!
 
Senare i kväll väntas färgning av mitt hår. Hej då fula utväxt!
 

11e September 2013

Denna dag har bestått av tre saker: skola, jobb och läxor. I morgon har jag en jobbfri dag och ska *trumvirvel* ... göra läxor och köra ett träningspass. Mycket roligare saker händer inte i mitt liv just nu, tyvärr. Ska förska fota lite i morgon och komma med riktiga inlägg
 
 
bilder från weheartit.com
 

10e September 2013 - Jobb och dumheter

En lång, lång dag..! Direkt efter skolan bar det iväg till gymmet, där fick jag mitt personliga träningsschema. Det ska bli riktigt roligt att komma i gång mer och mer! Nu vill jag bara inhandla nya träningsskor, träningskläder, träningstillbehör - och allt annat som har med träning att göra. Jag har aldrig direkt varit insatt i träning, så jag äger nästan inget som har med det att göra. Men inom en snar framtid ska det införskaffas fler grejer! I går var jag även iväg på ett av passen - det var kul, men jobbigt - precis som det ska vara! Efter dagens sväng till gymmet var det dags för jobb ända tills nio. Så nu är jag minst sagt trött! 
 
Jag måste bara berätta om min kväll för er! Två dumma saker har hänt.
 
1. Jag lyckades tappa ingefärs-burken rakt i golvet - så nu tror jag att jag fått en pytteliten glasbit i foten.
 
2. Min mobil hade endast 10 % kvar i batteri, och jag fick smått panik när jag inte fann laddaren. Men jag fann den till sist. Vart den var? I sminkväskan. 
 
 
 

9e September 2013

Jag sitter och pluggar för fulla muggar. Ni anar inte vilken fullspäckad vecka jag har! Puh, kommer vara helt slut på söndag. Läxor, jobb, träning och så lite fest på det! Jag har hällt i mig en del kaffe för att hålla mig vaken. Jag ska försöka bli klar med en eneglska-uppgift innan jag sticker iväg på ett träningspass. Denna gång väntas gruppträning. Spännande! 
 
Bilder innan vår lilla skogsträning i helgen!
 
 
 

Roar musikvideo

 
 
För någon dag sedan släppte Katy Perry sin offeciella musikvideo till sin senaste singel "Roar". Det är djungel-tema som gäller denna gång - rolig idé, och även en mycket passande idé. Har ni missat den? Kika på den här uppe ↑

8e September 2013 - This is us

I går var jag och några vänner på bio, "1D: This Is Us". Jag älskar dokumentärfilmer om musiker, skådespleare, etc. Det är intressant, och man får lära känna dem bättre. Man får även mer respekt för personera de verkligen är då, de blir mer riktiga människor. Filmen var bra, som alla andra sådana filmer är. Justin Biebers film är bra, Katy Perrys film är bra (det finns säkert fler stjärnor med filmer). Nu har bägge mina bästa vänner en film om sina favoritmusiker (Biber och 1D), så nu väntar jag bara på att Gaga ska komma med en liknande film!
 
 

Skogspromenad

Jag och systeryster hoppade in i bilen och for till ett ställe som vi vet har fullt med små skogsstigar. Och där vandrade vi runt ett bra tag! Det är roligt att gå i skogen och inte veta vart man är påväg. Solen sken, fåglarna kvittrade och man gick över massa gulliga broar. Underbart! Nu ska jag ta en dusch, och sedan blir det bio ♥
 
 

7e September 2013

 
1. Kvällsmys med choklad 2. Finaste nyckelsmycket i form av Rödluvan (en present jag fick av släkten i Spanien) 3. Ehm... skog? 4. Mums-mums frukost
 
På mindre än en månad är jag inne på min tredje förkylning. Jag blir ganska ofta förkyld, men det här känns ju lite överdrivet. Nåväl, det är bara att käka vitaminer, vila och vistas ute i friska luften! Vi har just ätit frukost och ska här näst gå ut på en promenad - vädret är ju strålande i dag! Det här kan man kalla fin och härlig höst! 
 
 
 

Max Factor - Rasberry Blush

 
 
Max Factors nagelack måste tillhöra de bättre, för de är verkligen bra! De är täckande, håller länge - och så finns de i många fina färger. I går målade jag på denna kulör, en rosa-lila som jag tycker passar utmärkt nu i höst!
 

6e September 2013 -

 
...och så fint var det ända tills jag välte ut kaffekoppen och det det blev en hel sjö av kaffe...
 
God morgon förresten!
 
I dag börjar jag inte skolan förrän kvart i ett (!!!), så jag har haft en lugn och skön morgon. Sett på teve, ätit frukost i form av chokladsmoothie (kakao, kesella, fil, banan och havrefryn) och tagit ett bad. Apropå bad, i går prövade jag ett schampoo och balsam som Linnea fått i sin Glossy Box - och mitt hår blev MJUKT! Jag har annars aldrig mjukt hår. Jag måste visa och tipsa er om det sen! 
 

4e September 2013

Kroppen är rätt mör efter gårdagens träning, men det stoppade mig inte från att simma 40 minuter med mamsen i dag efter skolan! Jag har kanske gått och blivit en liten hurtbulle haha? Hur som helst var det skönt med en simtur. Nu har det ätits middag här hemma och jag ska försöka sätta mig ner i lugn och ro och skriva på min bok. Det känns konstigt att jag faktiskt äntligen har tagit tag i skrivandet "på riktigt". Det är något som jag länge velat göra, men aldrig haft orken till. Men som jag sa i går - livet är väldigt bra nu!
 
 

"Sex Dreams"

Ni kanske är intresserade av att lyssna på den andra Lady Gaga-låten som jag pratade om i går? I så fall kommer den här nedan! Visst får man lust att bara dansa? Soundet är verkligen lätt-diggande (fint ord haha). 
  

Lovely Tuesday!

 
Min dag i några bilder ↑
 
Efter en liten seg förmiddag känner jag mig nu pigg och alert! Efter skolan blev det som sagt en sväng till gymmet, och det kändes såpass bra att jag fixade kort (ehh armband?) för ett helt år. Livet börjar kännas så kul och bra just nu, så jag kände "varför inte?". Det enda jag behöver ta i tu med är skolarbeten som jag gärna låter ligga på hyllan alldeles för länge... Så jag får helt enkelt rycka upp mig när det kommer till den punkten - och sen är jag på banan igen! 
 
 
 

3e September 2013 - Today I'm pink

Good morning sunshines! 
 
Har börjat dagen med sovmorgon och nu sitter jag framför Vakna med nrj och äter spenat- och skinkomelett till frukost. Åh, jag kan inte få nog av ägg! Efter skolan väntas en sväng till gymmet med min fina vän Julia. Gymmat har jag inte gjort på år och dagar, så det ska bli roligt! Nu ska jag fixa mig färdigt inför att åka till skolan. I dag bär jag en ny, rosa tunika, som ni kan se här nedan! :) 
 
 

6 Nya Låtar - "I wanna be with you"

I går uppträdde Lady Gaga med sex nya låtar från sitt kommande album, ARTPOP. Det var i London, på iTunes Festival, som hon spelade. Man blir bara mer och mer spänd inför hennes nya album! Jag diggar verkligen "Sex Dreams" och "I wanna be with you". Åh, ARTPOP kommer vara så bra! Hennes musik och stil är inte som någon annans - och det bästa är att allt hon gör har ett budskap. Det är inte bara bra musik, utan så mycket mer!
 
Här nedan kan ni höra på "I wanna be with you" - I rather be poor and happy, then rich and alone. Lite samma känsla som med "The edge of glory" (en av mina favorit-låtar).
 

2a September 2013 - Loden Green

Sovmorgon och endast två lektioner..♥ Vår klass börjar nästan bli lite för bortskämda med sådant. Men det är trevligt så länge det varar! Jag har sedan jag kom hem pysslat med både det ena och det andra. Skolarbeten och annat viktigt. Nu ska jag koka kaffe och sätta mig och skriva på min berättelse. Behöver hitta inspiration! 
 
Mitt nya lack. Grön-grått, men med guldigt skimmer - snyggt!
 
 
 
 

Slapp dag

Vilken lugn dag det varit! Sovmorgon, kinamat, serietittande, nagelfix (ni får bilder imorn! köpte ett nytt, fränt lack i helgen) och en biltur med familjen. Det är så skönt att åka bil på kvällen/natten! Lyssna på musik och halvsova. 
 
Nu ska jag se på "Poirot", jag ÄLSKAR filmer som är baserade på Agatha Christies böcker! Hon måste ha haft hur mycket fantasi som helst - vilket geni!
 
 

1a September 2013 - Partaj

Hej hopp! Jag sitter med dagens första kopp kaffe och försöker piggna till. I går drog jag och vännerna ut på rolighter. Vi började med lite förfest hos en vän med prat, skratt och nostalgi-musik. Vid halv tolv drog vi vidare till Faktoriet, där det spelades live musik hela natten lång. Det var en kul kväll, men ganska kyligt. Nu får det bli lugnt ända fram till mârten!
 
 

RSS 2.0