28e Februari 2013

Solen kikar fram i dag med! I går spenderade jag dagen i vårsolen (?) med en kopp kaffe och en tidning. Ljuvligt! Det sker en hel del saker just nu, så det är lite stressigt. I tisdags hade jag en helt underbar kväll med fyra vänner. Fixade ihop en Harlem Shake, skrattade en hel del och spelade spel. I går fick jag äntligen se mitt nya hem. Jepp, jag ska flytta. Eller inte direkt, mammas hus är kvar, men pappa har köpt ett nytt hus. Jag och min syster har redan valt rum och är båda två spända inför att få börja fixa i ordning. Så kul!
 
Nu ska jag snart sticka iväg för att öva inför ukm med mina vänner. Då får ni komma och kika! Söndagen den 10e Mars smäller det!
 

Skidor

Det var riktigt härligt med lite träning såhär på eftermiddagen. Solen tittade till och med fram en stund. Men mina höfter börjar spöka igen. Jag har haft problem med dem ganska länge, men det har varit bra under en längre period nu. Fast nu är det tydligen dags igen. Jag får helt nog stanna inne i morgon och jobba på några skolarbeten istället!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sedan plocka ihop här hemma och så. Jag väntar nämligen  besök av några vänner ikväll. Kul!
 

26e Februari 2013 - Mysmorgon

Jag har startat min morgon med mysfrukost på sängen. Det nyaste numret av Veckorevyn fick hålla mig sällskap. Det är så skönt att börja morgonen på detta vis, lugnt och som sagt - mysigt. När jag väl lyckats få upp min syster så drog vi fram Wii-spelet och dansade till Just Dance. Gissa om armarna kommer värka i morgon! Man skakar dom något otroligt mycket!
 
Nu ska vi bege oss ut på en skidtur! Ha en fortsatt bra dag med er.
 

25e Februari 2013 - Längdåkning

I dag har vi åkt en hel del skidor! Vi började dagen med kaffe hos mormor, sedan drog vi oss ut i spåren.Det var riktigt kul! Vädret var även på topp. Strålande sol och klarblå himmel. Underbart! Kanske har man till och med fått lite färg om nosen. Vi var även ut på en skidtur senare i dag. Man blir så himla trött om kvällarna av att röra sig ute i friska luften, så det blir nog inte en jättesen kväll! Mys framför Top Model och sedan sova ♥
 

Som ett litet barn

Vi har en stor buske (har ingen aning om man kan kalla det buske egentligen, eller vad det är för slags buske. Gran, tall kanske?) som vi har klättrat i både i dag och i går. Vi är som små barn när vi är ute. Ni skulle bara se oss! I dag fixade vi till en tunnel genom busken. Så där åkte vi på vår pulka. Riktigt roligt! Backen slutar även med en brant, så man flyger lite. Det är allt kul att man har barnasinnet kvar, annars vore livet tråkigt. Man måste kunna fjanta sig ibland och inte ta allt för seriöst. Ha roligt helt enklet!
 
Linnea tog en tur genom tunneln!
 

Mirror

 
Åh, så bra! Justin Timberlake har verkligen lyckats ♥

Falling

Jag sitter och lyssnar på favoritlåtarna från Melodifestivalen, eftersom de alla har kommit ut på Spotify nu. Jag har inte blivit så impad över bidragen i år. Förra året fick man ju verkligen känslan "Wow, den är riktigt grym" när Loreen körde Euphora. Man visste att den skulle gå långt - vilket den gjorde! Har ni några favoriter inför finalen då? Jag tycker att Ulrik Munthers och State Of Dramas bidrag är bäst hittills. Men som sagt, inget har direkt känts perfekt. Haha. Fast låten fallings (klicka) melodi är en sådan som jag älskar, men tyvärr kan jag tycka texten är lite sisådär.
 
Lite pics på dagens outfit. Vit stickad tröja och de nya, bekväma favvoskorna.
 
 
 

24e Februari 2013 - Solsken

Jag har börjat bli som en pensiionär. I går steg jag upp vid halv nio och i dag klockan åtta. Och då har jag alltså inte ställt någon klocka. Men det härligt att vakna tidigt, för då hinner man mer. Solen skiner i dag, så jag och min syster ska snart bege oss ut. I går passade vi också på att vara ute. Vi lekte i snön vldigt länge. Byggde snögubbar och åkte pulka. Haha. Riktigt roligt!
 

22a Februari 2013

tersom jag blivit van att vara ledig på fredagar så kändes det konstigt att stiga upp när väckarklockan ringde i morse. Jag hade fått göra provet senare i dag om jag velat, men det är skönt att stiga upp tidigt och få ut mer av dagen. Efter provet passade jag på att göra några ärenden på byn med min mormor. Inhandlade ett par nya jeans, Dr.Denim, helt klart favoritjeansen! Så galet stretchiga, men ändå tighta. Jag köpte även med ite saker till sminkhyllan.
 
 
 

Ash mahogny

I går var det dags att färga håret. Det växer så himla fort, fast det känns som om det aldrig bli längre. Haha. Prövade en ny färg, "ash mahogny" från Garnier. Jag gillar att exprerimentera med färger. Hur som helst blev jag riktigt nöjd med kulören. Mörkbrun med röda nyanser. Snyggt" Skönt att få bort utväxten också. Ljust uppe på huvudet och brun i resten är inte alls fint.
 

21a Februari 2013 - Solig dag!

Vilken toppendag det varit! Solen har skinit, fast det har varit ganska kallt, och jag slutade vid halv elva. Egentligen skulle vi ha en lektion vid två, men vi fick lov att jobba hemma. Bra, bra! Nu sitter jag framför teven och kolla på skid-VM och dricker kaffe. Samtidigt som jag gör det försöker jag plugga inför ett prov jag har första timmen i morgon. Efter provet tar jag sportlov! Härligt ♥
 

Let's kick some ass


Safari

Mamma hade beställt hem en broschyr och en film om resor till Afrika som innehåller både safari och solsemester. Låter trevligt, va? Det vore ju grymt roligt! Och när man såg på filmen blev man ännu mer intresserad. Se alla vilda djur på riktigt nära håll vore fantastiskt. Vad spännande! Men det kostar självklart pengar! Men man kan ju drömma...
 
Jag avslutar denna grymma helg med Johan Falk som går på tv4. De filmerna är hur bra som helst! Betydligt bättre än både Beck och Wallander.
 

Nystädat rum med rensad garderob!

Jag har en tendens till att alltid kasta kläder överall, mest för att jag inte vet vart jag ska göra av dem annars. Garderoben är nämligen  ofta fullproppad. Därför bestämde jag mig i går för att rensa gareroben och fixa. Mycket kläder som man inte länge använder, är för stora/för små eller urtvättade bara ligger där och skräpar. När jag var klar hade jag fått i hop fem påsar med kläder. Det var vädligt skönt att få mer plats i garderoben! Det sämsta är att man gärna vill fylla på den ändå.
 

16e Februari 2013 - Förr eller senare exploderar jag

God morgon!
 
Jag har varit väldigt frånvarande här, men jag har haft en del att göra. Det har varit mycket plugg, och nu kan jag äntligen börja andas ut. Gårdagen var hur lång som helst (kändes det som) och då hann jag med en hel del, både vettigt och ovettigt. Jag städade hela rum, plockade lite hemma och såg på vampire diaries. När syrran kom hem såg vi på, hör och häpna, sex avsnitt av Jersey Shore Haha. Men de är bara för roliga! Vinny och Pauly är ju favoriterna! Men Snooki, Jwoww och Deena gillas också!  
 
Nu har jag avnjutit en mysfrukost med min älskade bok. Den är riktigt bra! "Förr eller senare exploderar jag" av John Green. Trots att den borde vara riktigt sorglig, är den både rolig och härlig. Man får följa 16 åriga Hazel Graze som lider av cancer. Hon kommer aldrig bli frisk från sin cancer. När hennes mamma tycker att hon ser på alldeles för många avsnitt av Top Model om dagarna och verkar lida av depression, så sänder hon Hazel till kyrkans stödgrupp för unga med cancer. Hazel är mycket skeptiskt till början, men allt ändras när hon träffar Augustus Waters.
 
Jag har inte läst så många kapitel än, men jag älskar redan boken. Det är verkligen ingen typisk cancer-bok, den är mycket mer än så!
 

Hej mitt vinterland

Dam da da daaam! Religionsfrågorna är äntligen klara. Det känns helt underbart! Vi fick sluta tidigare i dag, så jag har kunnat lägga lite extra tid på det i dag. Och det gick både fort fram och var roligt. Tänka sig! Nu väntar bara ett prov i det. Och antagligen en fortsättning av inläsandet... Men det känns skönt att äntligen kunna fokusera på andra saker. Som att städa mitt stökiga rum! Ska ta tag i det i morgon.
 
På tal om i morgon... Jag har sovmorgon och börjar inte förrän 11.00. Hur skönt?! Vår Alla hjärtansdag består av friluftsdag. Så vår klass ska spela volleyboll och bowla. Kommer nog bli en fin dag. Nu ska jag krypa ner i sängen med en bra bok ♥
 
 

Volume million lashes excess

Jag tänkte ta och tipsa om en mascara som jag är mycket förtjust i! Det är "volume million lashes excess" från L'oréal som jag har fastnat för.Tänkte komma med lite plus och minus angående denna mascara!
 
Plus
+ Tack vare den smala borsten kan man lätt komma åt alla ögonfransar
+ Ögonfransarna bli både långa och fint separerade
+ Ger volym
 
Minus
- Ögonfransarna blir långa, men tyvärr tycker jag att "böjen" som man får när man använder ögonfransböjaren försvinner
 

10e Februari 2013 - Pluggeliplugg

I går när mamma jobbade och min syster var på på tjejkväll, passade jag på att ha lite mello-mys i min ensamhet. Men av någon anledning råkade jag flera gånger sysselsätta mig med andra saker. Jag kollade mobilen, hamnade i mitt rum och bläddrade i tidningar. Förr älskade jag mellon, men ny är det inte alls samma sak. Lite som med julafton.  Men lite melodifestival blev det i alla fall.
 
I dag har jag pluggat som bara den! Jag börjar verkligen komma någon vart. Jag har suttit och kikat runt på sidor som www.alltombibel.se och www.bibeln.se hela dagen. Hm. Jag kommer nog bli riktigt religös efter det här. Kanske borde läsa hela bibeln? Det vore faktiskt intressant. Men i så fall skulle jag nog läsa Barnens Bibel, för den verkar lite enklare.
 

Religion

Jag kan nog ha en av de tråkigaste fredagar på länge. Medan andra är ute på roligheter sitter jag med min religionsbok. Inte ett dugg skoj. Det enda som får mig att fortsätta är tanken på hur bra det kommer kännas när jag är färdig och hur mycket fritid jag kommer få.
 
Det är verkligen stunder som nu man vill att tiden ska gå fortare och loven och sommaren ska komma!
 

8e Februari 2013

Ända sedan jag vaknade vid tio har allt varit på topp. Steg upp, tränade, fixade i ordning frukost och gick sedan ut en sväng och fotade. Solen skiner  idag, vilket ger en massa energi. Nu sitter jag och pluggar medan jag lyssnar på OneRepublic. Åh, de är så himla bra. Kan man ens tröttna på deras superhit apologize? Jag lyssnar runt lite bland deras låtar och finner en hel del jag gillar. De släpper ju nytt album den 26e mars. Spännande!
 

Inredning

Om det är något som jag älskar så är det inredning. Det är hur kul som helst! Möbler, pynt, piff och allt annat som hör till. Jag vet precis hur jag vill ha mitt egna hus (om jag blir mångmiljonär, det vill säga). Högt tak, många, fina, stora trappor, massor av öppna spisar och även lite för många lönngångar. Hur coolt är det liksom inte med lönngångar?! I alla Kitty böcker (ni vet hon detektiven?) finns det lönngångar. Åh, jag älskar det. Så fränt! Man trycker på en knapp och hips vips öpnnas en bokhylla som leder till ett hemligt rum.
 
Jag skulle absolut kunna tänka mig att arbeta inom arkitektur och/eller inredning!
 

Bekväma klackar

Jag har ganska länge varit ute efter ett par snygga, bekväma klackar som faktiskt sitter på. Och när jag besökte Karlstad fann jag dessa och blev helt såld! Så himla fina. De är inte för höga, och med hjälp av platån blir de ännu bekvämare. Och tack vare spännena sitter skorna även på plats. Det finns ingen risk att de åker av. Prima ballerina!
 
 
 

4e Februari 2013 - Kaffeförbud

 
Jag har åkt på kaffeförbud. Och för den som dricker alldels för många koppar varje dag är det jobbigt att behöva klara sig utan sin vän (kaffet).
 
Redan i går kväll började jag få magont, och i morse stod jag i valet och kvalet med att gå till skolan. Men till sist bestämde jag mig för att dra dit. Jag mådde illa och det kändes som om någon rev med sylvassaklor inuti min mage. Och i och med att mamma spytt i helgen var jag livrädd för att jag åkt på samma sak. Men det tror jag inte jag att jag gjort, för förutom magonten mår jag prima.
 
Antagligen håller jag på att få magkatarr. Jag brukar komma till det stadiet (på väg att få magkatarr) väldigt många gånge varje år. Jag har nog aldrig lyckats utväckla riktig magkatarr, men varit på god väg. Stress, dåligt med mat och för många koppar kaffe är antagligen orsaken. Förhoppningsvis går det över om jag står över te, kaffe och frukt i några dagar och käkar en och annan tablett.
 
Haha. Sykonen Kullberg är väldigt fina...
 
 

Nya skor

Eftersom sulan på mina gamla skor började lossna blev jag tvungen att inhandla ett par nya skor. De flesta vinterskorna hade plockats undan, men jag lyckades till sist finna ett par som fick duga. Bruna med liten klack. De ser verkligen ut som ridskor, men jag tycker det är snyggt.
 

3e Februari 2013

Jag har suttit fastklistrad framför dataskärmen de senaste dagarna. Det har varit plugg på schemat varenda dag. Men jag har hunnit med en del annat ändå. I fredags besökte jag Karlstad med mormor för lite shopping. Fann mig två par skor som jag ska visa er senare. Jag har även tagit tag i några saker som legat på hyllan allt för länge.
 
I går passade jag och syrran på att ta en promenad i den fina solnedgången.
 

Spelas om och om igen


RSS 2.0