Sugar nails

 
I veckan blev det litre shopping. Jag har letat svarta Dr.Denim i rätt storlek, men utan resultat... Så det fick bli ett par gråspräckliga tills vidare! Snygga och fräna. Jag inhandlade även en mörkgrön, superglittrig nagellack från Isadora. Jag räkomendera verkligen  deras nya sugar crush! Lacket var jättefint och snbbtorkande. Jag ska visa er resultat längre fram!
 

Glöggkväll

 
Igår samlades några vänner hemma hos mig för glögg, julbullar, pepparkakor och Idol. Riktigt mysigt! Jag blev lite ledsen över att Erik inte gick vidare. Han och Elin har känts rätt under en väääldigt lång tid. Det var de två som skulle stå i final enligt mig. Men jag håller tummarna på Elin! Så cool och duktig tjej. 
 

26e November 2013

 
Efter världens längsta dag har jag äntligen hamnat i sängen. Vårt nya schema är inte att leka med..! Puh... När jag kom hem blev det bullbak för fulla muggar! Bullar med smak av pepparkaka! De kommer passa utmärkt till helgens glöggkväll jag och vännerna planerat.
 

25e November 2013

 
Kompensionsledigt i och med öppet hus innebar en skön och ledig dag. Jag avnjöt en lång och härlig frukost framför nyhetsmorgon (ja, jag börjar bli gammal), spelade piano, lagade middag åt familjen och var på spinning och ett magpass nu ikväll. Jag ska försöka somna någorlunda i tid, då vårt nya schema är riktigt tufft! Sista året, det är sista året, du kommer stå ut Josefin!
 

Söndagsmorgon

 
Jag vaknade upp med två av de sötaste katterna i sängen i morse. Jag försökte inte störa dem när jag smög upp, men de är omöjliga, minsta lilla rörelse och de hoppar upp och springer iväg. Jag spenderade min morgon framför Vinterstudion. Jag är inget fan av vintern, men när jag kan sitta i soffan och titta på Popps och all skidåkning, så känns det helt okej!
 
I går träffade jag även mina favorittjejer för tacos, film och mys. Jag såg Pirates Of Caribbean för första gången. Jag blev ganska besviken, men jag förstår om yngre personer gillar de filmerna (och eftersom mina vänner var unga när de såg dem (ja vi är ju sååå gamla nu), så fattar jag varför de älskar dem). Men jag ska ge alla en chans i alla fall!
 
 

Magaluf 2014

 
För någon dag sedan blev allt färdigt. I sommar åker jag och fyra vänner ner till Magaluf på semester. Sol, bad, fest, shopping, god hotellfrukost, skoj, äventyr och massa mer väntar! Många studenter väljer att åka under skolgången, men vi har valt att åka under sommarlovet (nej, vi har inte lov längre, det är det slut på, vi är bara läskigt fria). Så för andra året i rad missar jag midsommar. Men vad gör väl det, om vi ändå kommer må underbart i Spanien? ♥
 

22a November 2013 - Catching Fire

 
Jag kan inte riktigt förklara hur bra Catching Fire var! Så galet spännande! Avslutet fick mig att vilja dö lite grann, så frågan är om man verkligen orkar vänta tills 2014, då näst sista filmen kommer... Kanske skulle man ta och läsa hela trilogin? 
 
Jag har jämt varit en sväng till skolan och letat efter en lärare, men jag fann tyvärr aldrig henne. Så jag får helt enkelt prata med henne när skolan återgått till det normala (när resurs är avslutat). Nu ska jag baka saffranskaka och längta efter julen! 
 

Hunger Games

 
 
Resursdagar är underbara dagar. Man kan ta sovmorgon, och sedan jobba med skoluppgifter hemma (om man har några). Jag gjorde en snabb visit till skolan, då jag hade utvecklingssamtal. Direkt efter det drog jag till gymmet och körde ett snabbt pass. Energin bara sprudlade! Så könt! Nu i eftermiddag har en god middag ätits med familjen, en resa har bokats och strax ska jag iväg på bio. Bra torsdag! 
 

Roliga bilder

 
En ny grej jag börjat med är att söka runt på roliga bilder på weheartit och tubmblr innan jag ska sova. Eftersom jag även är lite trött, blir allt jätteroligt. De här ovan är några jag funnit som har det där lilla extra. Vissa är roligare än andra.
 
Men priset för världens roligaste (eller kanske konstigaste) bild vinner denna:
 
 
 
Denna bild ger oss 2 alternativ, men bägge känns lika knäppa:
 
1. Antingen har hon ställt sig på bordet.
2. Eller så står hon på golvet och har ställt hela sin frukost på golvet. Radat upp bröd, marmelad och kaffe.
 
Haha, ibland går dessa inspirationsbilder överstyr! 

18e november 2013


Dagens lilla goda fruktstund!

Jag tror varenda dator här hemma har gått sönder, förutom min systers då, men den lånar hon inte jättegärna ut. Så tills vidare är mobilbloggen min bästa vän! Så vad har skett denna måndag då? Jo, jag har känt mig sur som ett bi. Dagen har bara varit lång och jobbig. I och med att vi hade öppet hus i helgen, kändes det som om jag inte fick sova ut ordentligt... Och en sen kväll i lördags gjorde inte saken bättre. Men lördagskvällen var grym! Rätt spontan, men väldigt kul!




15e November 2013


Åhh det är sådana stressiga dagar att jag blir smått galen! Men de senaste har iaf varit roliga! En lite summering från igår och framåt: Direkt efter skolan igår for jag och Julia till Karlstad på snabbshopping. Vi drack även tomtelatte på Espresso House som var galet goda! När jag kom hem lagade jag köttfärsfyllda paprikor. Mhmmm något av det godaste jag gjort! (Bilder uppe!)

Idag har det varit öppet hus i skolan. Det känns skönt att inse att man går sista året, men gud vad jag kommer sakna allt! Men, men, nu måste jag skynda, för nu ska jag bort till en vän, sen blir det partaj!

14e November 2013

 
Det var på tiden att jag fixade mina naglar! Rött blir fint till vackra guldsmycken! 
 
Min syster skrattade åt mig när hon insåg att jag skulle börja blogga på bra idag, men inte gjort ett enda inlägg. Ni förstår, jag trodde mitt liv skulle bli lite mer chill idag - men då fick jag självfallet en smäll på käften och massa fler läxor. Suck. Det är verkligen mycket just nu. I morgon ska jag dock sticka iväg till Karlstad och andas lite - och förhoppningvis hinna med en mysig fika och lite shopping! 
 

13e November 2013


I dag skrevs ett matteprov som kändes gå över förväntan. Härligt! Denna onsdag har varit bra. Har hunnit med ett spinning- och mag- och ryggpass, samt få lite fler läxor undanröjda. I morgon väntas kort dag med ljuvlig sovmorgon! Då ska jag lyxa till det med en extra god frukost! Håll utkik imorn, då är bloggen återställd efter den lilla paus jag haft :)


12e November 2013

  
Weheaetit bjuder på rese-inspiration!

I dag har det pluggats och tränats, samt ätits tårta, då min kära farmor fyller år! Det har varit oerhört mycket att göra i skolan den senaste tiden, och därför har bloggen fått lida lite. Men äntligen börjar en jättevåg med skolarbeten bli en lätt våg som knappt existerar (okej, vi har fortfarande ett gymnasiearbete att få klart). Läxor och prov har en tendens att komma alla på en gång, och även upphöra vid samma tidpunkt. Ganska synd. 

Nu ska jag kolla matten lite till, sedan sova!


10e November 2013

 
Dessa eviga frukostilderna... Haha. Gårdagens mumsfrukost!
 
Vart har jag hållit hus denna helg då? Jo, jag har mest jobbat, pluggat, kollat serier och fira pappa. Nu har vi hamnat i soffan framför EMA. Åhh, det är så bra. Tänk er att få vara där! Det vore drömmen det. Så häftigt. Så många bra artister. 
 
I morgon startar ännu en ny vecka! Resa ska bokas, matte ska pluggas, bok ska skrivas och träningspass ska avklaras. 
 

Medusa Piercing

 
Det är såå snyggt med medusa piercing (piercing i överläppen alldeles nedanför näsan, dvs i den lilla gropen). Jag måste erkänna att jag är sugen på att pierca mig, men jag är rädd för ärr, den dag då jag väl skulle vilja ta ut den. Min navelpiercing tog jag ju ut, och min navel är skrynklig där hålet satt. Det blev ett ärr. Åhhh, jag har lite beslutsångest. Det är sjukt snyggt, men samtidigt så vet jag hur jäkla ont det gjorde att ta hål i tungan - och där menar de ska göra minst ont att ta hål??!! 
 

ARTPOP is coming!!!

 
När hon på grund av en höftskada var tvungen att ställa in de sista konserterna av Born This Way Touren (Hon blev till och med förlamad i benen ett tag på grund av skadan, så hon höll minst sagt ut tills det brast (Om ni nu tycker hon svek sina fans, så kan ni kika på när hon gör världens grymmaste framträdande under Born This Way Touren i Barcelona, då hon spyr ett flertal gånger under ett nummer, men ändå fortsätter! Bättre live-artist får ni leta efter!), så försvann hon. Vart tog hon vägen? 
 
JO, HON BLEV FRISK OCH JOBBADE PÅ SIN KOMMANDE SKIVA, ARTPOP.
 
Jag är i exstas. I morgon släpps skivan. Jag är så förväntansfull att jag kan spricka. Poff. Jag vet inte hur hon kom att bli så viktig för mig, men en dag insåg jag att jag blivit lite av ett riktigt jäkla fan. Hon är inte bara en artist, hon har gjort mycket bra också. Hon stödjer HTB-rörelsen och kämpar för bättre kroppsideal. Kul med kändisar som gör något mer än att vara kändisar! Hur som helst, får ni chansen att se henne live - ta den! Ni kommer inte bli besvikna, vare sig ni gillar hennes musik eller ej. Hon kan i alla fall sjunga likt ingen annan! 

6e November 2013

 
Min magkatarr är betydligt bättre, och det firar jag med en kopp te (absolut inte mer än en!) och efterlängtad träning Jag har inte besökt gymmet på en hel vecka på grund av tidsbrist och diverse sjukdomar, men nu ska två pass köras! Och efter det väntas bara massa plugg... 
 

Halloween 2.0

 
Mer Halloween! För en gångs skull lyckades vi knäppa bilder!

En regnig men trevlig dag. Vi slutade halv tolv, och efter skolan har jag umgåtts med vänner och inte gjort mycket mer. Jag tror jag ska kika på ett avsnitt av en ny serie-favorit, Orange is the new black, och sedan pluggeliplugga! 


 

Magkatarr

 
Halloween i helgen! Kommer med fler bilder sen ♥
 
Jag vaknade idag upp med fruktansvärd magkatarr. Så ingen skola för min del. Jag har endast varit säng- och soffliggandes. Jag försökte göra lite skolarbeten till att börja med, men jag var tvungen att ge upp när magen krampade och brände. Proviva är min bästa vän tills det är över, för det är det enda som verkligen hjälper!
 
 
 

Creepy Doll

 
Tadaa, min halloween-outfit. Jag förestllde en creepy doll. För att vara första gången som min syster lekte med smink, fejkblod och papper, så tycker jag resultatet blev mycket lyckat. Det är så skoj att klä ut sig! Jag längtar redan tills nästa års Halloween!
 

"I need you more the dope"

 
I natt släppte Lady Gaga sin sista singel innan ARTPOP släpps på fredag. Låten heter Dope, och texten har ändrats sedan hon först uppträdde med den tidigare i år. Hur som helst älskar jag denna låt! Hennes röst ger mig gåshud.
 
Vad tycker ni?
 

Pannkaksafton


Jag blir så trött på mig själv. Jag hade tänkt ta med mig kameran och visa er alla fina (okej, vi var mest läskiga) bilder från Halloween, men jag glömde kameran hos min mor. Istället får ni beskåda två pics från i tisdags, då vi samlades för att äta massvis med goda pannkakor! Myskväll på hög nivå! 

Nu ska här sovas. Jag känner att en magkatarr är på väg (suck, jag som knappt druckit kaffe de senaste dagarna..?). Förhoppningsvis är det bättre imorn, då vi kickstartar veckan med skola! 

3e November 2013 - The conjuring

 
Lovet börjar lida mot sitt slut. Det har varit ett av de bättre loven. Saker har hittats på varje dag! Halloween-fest, pannkaksafton, shopping i Karlstad, etc. Igår kväll var vi på bio - The Conjuring. En ordentlig skräckfilm! Usch, det var nog en av de värsta skräckfilmer jag sett, men den var verkligen bra! Galet spännande..! 
 
Nu ska jag strax bege mig på julmässa! 
 

1a November 2013 - Ikväll väntas Halloween-fest!

 
Enkel frukost framför Vampire Diaries, så började jag min morgon. Sedan jag steg upp har jag fixat lite här hemma - och jag älskar mitt hem just nu. Det hänger spindelväv här och där, pumpor syns i flera hörn och min källare är mer obehaglig än vanligtvis. Huset är dekorerat och redo inför kvällens Halloween-fest! Det ska bli så kul!! Bilder kommer!
 
 

RSS 2.0