30/5-14

 
God morgon! Igår efter trippen in till byn blev det grill och drinkar ute på altanen. Riktigt trevligt! Lyssnade på musik och njöt av sommaren (man får lov att säga att det är sommar nu va?). I dag väntas jobb dagen lång, vilket även resten av helgen mestadels kommer bestå av! 
 

Bangerz tour

Som jag sa förut: konserten var grym! Miley Cyrus rockade Telenor arena! Det var verkligen show rätt igenom. Jag tyckte inte om alla låtar från den nya plattan när jag åkte dit, men efter denna konsert diggar jag dem alla rejält!
 
Vi valde att se Miley Cyrus i Oslo, då det är närmare än Stockholm. Kön var hur lång som helst när vi anlände (vilket var just vid insläppet, då vi var tvungna att stå i bilkö i cirkus en timme (tydligen är denna helgdag stor i Norge)). Det var soligt och härligt i kön, så det var inga problem att köa i en halvtimme. Väl inne var det bara att vänta (någon DJ pumpade musik i väntan på den riktiga föreställningen). Jag och min syster blev även törstiga när vi stod där och väntade, så vi köpte vatten - FÖR 44 NOK. Okej om de vill tjäna pengar, MEN 44 NOK?! Aja, konserten var såpass bra att det var värt det. 
 
Mixen mellan ballader och upptempo-låtar var perfekt. Och Miley var så bra live! Wrecking ball gav mig sådana rysningar..! Mot slutet flög hon upp på en korv i bröd, det var rätt kul. Allra sist brakade hon lös med Party in the USA, vilket fick hela Oslo att gunga. Fantastiskt. 
 
 

29e Maj 2014

 
Konserten var så himla grym igår! Åh, så bra det var. Jag ska visa er bättre bilder och berätta mer sen!
 
Efter sovmorgon la vi oss ute i solen och njöt. Sommarvärmen är åter tillbaks! Runt tre-tiden åkte jag mot Torsby för att möta upp Linn. Vi hängde i en av våra få paker och avjöt årets första mjukglass. Så underbart att bara och prata om allt mellan himmel och jord! Det är sådana stunder man verkligen uppskattar. 
 

Miley Cyrus konsert

 
Även om vi inte ska åka förrän nu, så tog jag ledigt hela dagen. Skönt att få sova ut så att man orkar sjunga och dansa med i alla låtar under kvällen, samt åka hela vägen hem sedan (jag har svårt för att sova i bilen). Nu är jag och min syster i alla fall redo för en grym konsert! Vi ska få se Miley Cyrus uppträda med wrecking ball live. Det ni! Jag har hört så mycket gott om konserten, så jag är riktigt pepp! Vi hörs imorn med bilder från kvällen.

Tomorrow...

 
 Det är så mycket roligt som sker den närmsta tiden! Och först ut är Miley Cyrus konsert i Oslo morgon kväll.
 

27th

 
Blommor, promenader och ny långklänning ↑
 
Jag tar tillbaka det där med att jag endast hade två riktiga skoldagar kvar - jag blev nämligen ledig i dag! Tog en ordentlig sovmorgon och sitter nu och äter frukost i soffan. Solen kikar fram då och då, men det är tyvärr lite för kallt att sitta ute. Jag tänkte ängna dagen åt att göra de två sista inlämningsuppgifter jag har. Åh, kan inte fatta att slutet är så nära..!!
 

Söndag

 
Så var söndagen förbi... Jag har pluggat flitigt och håller nu tummarna för att det går vägen i morgon! Förutom det så har jag och familjen varit en sväng till mormor på middag. Rester från gårdagens grilling stod på schemat. Grillat kött är nog  bland det godaste som finns! Efter det var vi iväg och röstade i EU-valet. Nu ska ett avsnitt av Bron ses, sedan blir det sängen. Sista riktiga skolveckan nu! (Riktig och riktig, endast två dagar för min del).
 

Mors dag

 
Med kaffe, smörgås och present smög jag och min syster upp till mammas rum för att fira henne på mors dag. Min frukostbricka används minst sagt flitigt! Nu väntar plugg i stort sett hela dagen lång. Jag har ett eftersläpande prov som skall göras imorn, och jag måste göra bra ifrån mig för att få det slutbetyg jag vill.
 
Mellan pluggningen sitter jag och kikar på klänningar och andra klädesplagg som passar i värmen. Jag är så himla pepp inför vår Magaluf-resa! Många treor är där denna vecka, och det får en ju inte att längta mindre. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur?
 

24/5-14

 
Massvis har hunnits med idag! En snabb shoppingrunda i Sunne som blev mycket lyckad. Jag är en långklänning och ett par shorts rikare (ja, jag och min syster föll för exakt likadana shorts). Min kärlek till långklänningar blir bara större och större, det är så fint! Eftermiddag gick åt till att kolla på hockey och spela piano. Efter det väntades grillning hos mormor. Toppendag med andra ord!
 

23e Maj 2014

 
Frukost i sängen framför någon serie har blivit lite av en tradition när jag är ledig eller böjar sent. Att bara ligga där och dra sig är hur skönt som helst! Denna dag på just detta vis. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Jag och min syster tänkte dra till Sunne på shopping. Jag känner att några nya sommarplagg skulle sitta fint innan vi far till Mallorca (24 dagar kvar idag!!)!
 

Solig fredag

 
Vilken underbar dag! Skolan startade jag inte förrän tio i två, så jag hann till och med kaffe i solen i någon timme innan jag behövde dra iväg. Endast en lektion skulle bockas av, och efteråt tog jag med mina kompanjoner för fika. Därefter var några ärenden tvungna att uträttas. Jag håller tummarna för att vädret blir lika fint imorn!
 

22a Maj 2014

 
För någon kväll sedan var himlen alldeles rosa, så fint!
 
Och där, mitt i vämeböljan som dragit in över Torsby,  blev jag klar med mitt sista matteprov (förhoppningsvis blir jag godkänd, det kändes i alla fall bra). Ja, i dag har det varit galet varmt! Och i skolan satt vi med papper och viftade för att få lite svalka. Tydligen är venilationen avstängd på vissa ställen i skolan.. Men man ska inte klaga - sommaren är ju här! 
 
I dag har jag fixat med en del inför balen. Klänningen måste sys in och kortas av, bland annat. Nu väntas en kväll framför Grey's Anatomy. Det ska bli skönt att inte behöva tänka på skolan för en endaste kväll ♥
 

Studentskor

 
Som jag letat efter de perfekta studentskorna! Men nu är de äntligen mina! Jag har funnit många fina på vägen till dessa, men alla har varit för små eller för stora. Jag har svårt att hitta skor som passar på mina korta och breda fötter. Men dessa satt precis som de skulle. Det var exakt sådana jag drömt om, och de är så himla bekväma. Det kan ju inte bli bättre! Jag är lite kär i dem. 
 

20e Maj 2014

 
Så mycket som jag pluggat de senaste dagarna, har jag nog aldrig gjort. Jag och en vän satt fem timmar (!) extra i skolan idag och pluggade matte. Vi har nationella imorn och försöker lära oss så mycket som möjligt (nåväl, innerst inne kan vi nog det mesta, det gäller bara att minnas hela boken, vilket inte är det lättaste). Nu sitter jag häller i mig kaffe för att vakna till (ja, hjärnan känns rätt mosig efter alla mattetimmar) medan jag *trumvirvel* pluggar. Tack och lov blir nästa vecka något lugnare! 

Lördag 17e maj

 
De senaste mobilknäppen!
 
Jobb under gårdagskvällen och jobb hela denna dag. Men vädret har varit toppen, så vi har kunnat vistas ute en hel del! Jag har dock åkt på en miniförkylning, vilket är rätt tråkigt. Jag försöker få i mig massa vitaminer för att tillfriskna. Kvällens planer är ännu inte fastställda, vi får se ifall det blir mysig hemmakväll eller festligheter!
 

19 years

 
Igår blev jag ett år äldre. Familjen kom på besök och det bjöds på kaffe och tårta. Jag fick finfina presenter, som en ny parfym och två smyckesträd. Jag fick ett riktigt ryck igår kväll och städade hela rummet och dekorerade det med de nya grejerna + den vackra blombuketten. Åhh, blommor alltså..! ♥

Frukostbricka

 
Nu under morgonen har jag invigt min sängbricka. Så himla bra! Det har varit en lugn start på dagen, då skolan inte drar igång förrän halv ett. Ännu ett nationellt prov skall bockas av, denna gång i spanska. Man börjar mer och mer inse att allt börjar lida mot sitt slut, och det är ganska bitterljuvt. 
 

Muggar från Filippa K

 
 
Hur snygga är inte dessa?? Jag absolut älskar dem. Jag vill ha massvis med olika varianter av dem. Tänk er att dricka morgonkaffet ur dem! Åhh... Jag måste börja samla på dessa. Priset är dock rätt saftigt, två koppar för 299 kr. 
 

11e Maj 2014

 
Igår kväll så drog jag och mamma över till grannen på ljus-party. En mycket trevlig liten tillställning! Jag köpte mig en fin ljuslykta och några ljus i doften körsbärsblom. Efteråt blev det häng i köket med smörgåstårta, kaffe och annat smått och gott. 
 
I dag har jar blivit firad i förtid, eftersom inte alla kan delta på onsdag, då min 19-årsdag egentligen är. Jag fick en sängbricka som jag önskat mig och två fina kuddar med matchande duk till. En blombukett fick jag också. Och som jag börjat älska blommor! Det är så vackert. Senare så gjorde jag och mamma en sväng till en annan granne på kaffe. Nu väntar plugg resten av kvällen.
 

Hemma från huvudstaden

 
 
Borta bra men hemma bäst! En Stockholmsresa rikare är jag nu hemma, eller rättare sagt, jag kom hem igår eftermiddag. Det har varit tre fina dagar i huvudstaden. Besök i riksdagen, lite shopping, trevliga middagar, många skratt och några drinkar. Toppen! Jag hade med min lilla kamerea, men tror att jag knäppte en enda bild? Nä. Men några få mobilbilder blev det - mestadels på mat dock (enda gången man satt still och kunde knäppa bilder?).
 

Stockholm

 
Så himla typiskt att jag skulle åka på magkatarr nu innan vi ska fara till Stockholm. I dag har jag mestadels vilat och hållit mig undan från kaffe (lättare sagt än gjort hehe). Magen börjar kännas något bättre, och imorn mår den förhoppningsvis super! Vi åker som sagt till huvudstaden på studiesa i morgon. Det ska bli så kul! Shoppa, spatsera runt, äta god mat och bara njuta!
 

4e Maj 2014

 
Fyra lediga dagar som har varit superba! Min Valborg var toppen med fina vänner, och den avslutades i form av kafferep klockan fyra på morgonen. Haha! Första maj var en dag då jag mestadels sov. Resterande dagar har bestått av bilturer, frukostar i sängen framför Grey's Anatomy (nu har även jag börjat ta mig an den serien) och familjehäng Nu väntar två dagar i skolan, sedan far vi till Stockholm med klassen!!
 
 

RSS 2.0