20-årsfest


Jag har hamnat hos pappa och försökt göra rummet lite mysigt. Tyckte jag lyckades rätt bra! Två vänner dyker strax upp för vin och prat innan vi drar vidare till en 20-årsfest. Tror det blir skoj, då de flesta vänner kommer att samlas. Vi hörs imorn, kära ni! Ikväll ska jag ha kul, och kag hoppas att ni hittar på nåt extra denna lördag! 


28/2-15

I ett puplikrekord stod vi igår och såg Sverige ta VM-silver. Ahh, vad spännande det var! Det tog ett tag att ta sig ut ur Falun, ca 45 minuter, men efter det rullade det på fint. Oscar kom och hämtade oss i Torsby, då både jag och min mor inte bara druckit oboy, hehe. Dock blåste jag grönt när jag kom hem (vi har alkolås på bilen), så jag kunde bli med och få med bilen hem igen. Det är så galet att jag bara känt den gossen på riktigt i två månader, men nu vet jag inte vad jag skulle göra utan honom. Ja, vänskap är allt en konstig men bra sak.
 
Och på tal om vänner... Ikväll ska två vänner som fyllt 20 år firas! Det blir nog skoj! Under dagen ska jag försöka städa här hemma, då vi ska föra lite här innan vi drar iväg. Men först, innan jag gör någonting mer, ska jag se tjejernas tremil!
 
 
Bilder från Falun igår!
 

27/2-15 VM i Falun


Hej från Falun!!!

Åtta i morse påbörjades färden mot Falun. Och vilken kul dag det varit! Halv två drog starten igång, och vi hade riktigt bra platser. Johan Olsson gjorde verkligen ett dunderlopp! När fristilsdelen började, fick vi flytta oss, vilket resulterade i sämre platser. Visst, man ser bättre på teven, men stämningen i Falun var helt amazing!! Fick såna galna rysningar. Och Calle körde grymt han med, och spurten mot Northug var otroligt spännande! Dagen har varit toppen, men nu ska det bli skönt att komma hem. Härligt med silver!!


26/2-15


Jag var iväg på jobbet en sväng i morse, och vid tio bar det av hemåt. Vi har lagat gudomligt goda hamburgare till middag. Vi dog god mat-döden lite, tror jag, hehe. Nu sitter jag framför skid-VM och är så himla pepp inför damernas stafett. Jag är extra glad nu när det visas skidåkning i stort sett varje dag på teven, jag tycker ju det är jättekul. Heja Sverige! Vid fyra börjar jag åter jobbet, gör kvällen och slutar nio. 


25/2-15


Onsdagen börjar gå mot sitt slut... Jag hann just se färdigt herrarnas 15 km i fristil innan jag skulle dra till jobbet. Gud vad spännande det var! Snacka om jag är taggad på Falun nu! Som sagt, jag jobbade ikväll. Har alldeles nyss kommit hem och ska nästan gå raka vägen mot sängen, då jag börjar jobbet redan vid 07:00. Ska bara gå bredvid och lära mig morgonrutiner, sedan ska jag iväg till nästa jobb. Haha, jag kommer säkert åka till fel arbetsplats nån dag framöver, då jag springer både här och där nu för tiden..


23/2-15

 
Att vakna upp utvilad vid niotiden, var härligt! Gårdagen var en social dag då jag passade på att umgås med underbara människor. Nu sitter jag framför teven med hårfärg i håret. Håret växer likt orgäs... Ska snart gå och skölja ur färgen och sedan ta tag i dagen. Jag ska bort till mormor och prova vinterkläder inför fredagen, då vi ska iväg och se herrarnas stafett. Sedan skall damenas 10 km ses innan jobbet kallar!
 

23/2-15

 
Två pics från i helgen!
 
Hallå, hallå! Det är ny vecka och jag känner att det kommer bli en grym en! Jag startade den med en tre timmars lång fika med Linn. Åh, den tjejen alltså. ♥ Så tråkigt att man ses så sällan på grund av studier och jobb. Men de gånger man väl lyckas ses, uppskattas väl. Utöver det känner jag mig otroligt konstig idag. Jag är så himla yr. Nåväl, ska ta det lugnt resten av kvällen. Se på film med Oscar som strax dyker upp.
 
Sedan kommer veckan rulla på med jobb! Börjar på nya jobbet (ska gå bredvid) i morgon. Sedan har jag en del jobbpass på mina andra arbeten. Och på fredag väntas VM i Falun med mamma, och på lördag ska två vänner som fyller 20 år firas! Tjohoo..!
 

Söndagskrönikan: "För du kan visst vara den som..."

 
Vi måste prata. Vi måste ta ett snack, känner jag. Vi behöver reda ut en del saker, hur vedervärdiga de än må kännas. Låt mig börja med detta: vi människor är inte odödliga, men kom alltid ihåg, vi tar oss igeom allt, förutom det där sista som faktiskt får våra hjärtan att sluta slå. Allt annat i vår värld tar vi oss igenom, på ett eller annat sätt. Vi människor är rätt fenomenala, det kan kännas som vi är helt ihåliga, förstörda och krossade, men ändå andas vi, finns och lever. Vi klarar allt förutom det där sista som faktiskt tar kål på oss. 
 
Har du någonsin tänk: "Jag är inte den som..." och skakat av dig en obehagskänsla som sköljt över dig? Jag skulle gissa på att du nu sakta nickar, låter huvudet gå upp och ner några gånger. Ja, för vi har alla gjort det, trott att inget kan drabba oss. Vi har känt en knöl i bröstet och tänkt: "Jag är inte den som får bröstcancer." Vi har hört om att en skottlossning ägt rum i Göteborg medan vår son varit där och tänkt: "Göteborg är stort, det kan inte vara min son som skjöts till döds." Och vi har sett vår vän ta droger och tänkt: "Det är inte min vän som är drogberoende, hon bara tester." Ja, vi människor tror att inget drabbar oss, vi tror inte att det är vi som råkar ut för allt världen faktiskt skapar. Men det är vi. 
 
Jag, till exempel, var inte den som fick en ätstörning. Det fanns inte i min värld att jag skulle drabbas av något sådant. Inte ens när jag ljög och sa att jag åt, trots att jag inte gjorde det, var inte jag den som drabbades av en ätstörning. Nej, jag var fullt frisk, för inget sådant kunde drabba mig, trodde mitt dumma jag. Men det var jag som hade drabbats. Det var jag som hade fastnat i ätstörningsträsket. Det var jag som om nätterna kunde känna hur min själ flög iväg, hur jag nästan dog, för att kroppen knappt orkade, på grund av att jag inte åt. Det var visst jag som drabbades av en ätstörning, det tog mig bara en himla lång tid för mig att inse det. Jag är inte odödlig, jag kan drabbas av den ondska som existerar, lika väl som du eller någon annan kan det. För vi kan visst vara de som drabbas.
 
Jag säger inte att vi ska oroa oss i onödan. Vi ska inte vara livrädda för att sätta oss i en bil och köra, för att risken finns att det är just vi som blir inblandade i en trafikolycka då. Det jag säger, är att det är viktigt att vara medveten om stt det visst kan vara du som.... Drabbas av en hjärtumör. Bryter benet i slalombacken. Har en syster som blir mördad. Har en pappa som är alkohliserad. Får bulimi. Har en vän som kommer få drogproblem. Det kan vara vi, och det är viktigt att veta om.
 
Vi ska vara lyckliga över att vi lever och ta våra chanser för att må så bra vi kan. Vi måste våga att leva. Vi kan inte gå och tro att allt ont ska drabba oss, men vi måste ändå ha det i bakhuvudet. Och kom alltid, alltid ihåg att vi människor överlever allt. Vi tar oss igenom hjärtesorg och all annan skit. Det kan kännas som om du blivit överkörd av en buss och sedan trmpad på, men du kommer ändå bli bra till sist. Även om något hemskt inträffar dig, kommer du klara dig, kroppen kommer inte gå sönder i bitar på riktigt, även om det känns så. Det enda som verkligen dödar dig, är just döden. 
 

22/2-15

 
Good morning! Jag ville bara kasta iväg telefonen när den började ringa i morse, jag var så himla, himla trött. Somnade sent i natt och i förrgår natt hann klockan bli 04.00 innan vi kom i säng. Puh..! I morgon tar jag sovmorgon! Jag börjar alldeles strax att jobba, gör heldag så är inte hemma förrän ikväll. 
 
Ha en grym söndag, kära ni! Visa kärlek till de ni tycker om och hitts på något extra kul!
 
 

21/2-15


Och så kom lördagen. Jag pallrade mig upp vid åtta, då jag arbetade 12 timmar idag. Vi festade ju lite igår, så jag var något sliten. Åhåå, det kändes som om mitt huvud skulle sprängas på grund av rödvinet som dracks under gårkvällen, men med en tablett gick det bra och dagen gick fint framåt. 

Ikväll blir det film och mys för hela slanten. Jag fick mig ett arbetspass imorn också, så tredje helgen i rad jobbar jag till fullo. 


20/2-15


Fredagen är här, och även sportlovet för många! Dagen har gått i ett med handling, hämtning av kidsen och annat småfix. Jag och mina kompanjoner ska ut på äventyr ikväll! Vi har en del att fira, allt från lov till nytt vikariat... Japp, jag ska börja jobba på ännu ett ställe. Så himla kul! Ska antagligen börja gå bredvid redan till veckan, tjohoo!

Nu ska vi ta och sätta fart här. Hoppas ni får en fin start på helgen!


Linneas födelsedagspresent

 
Jag vet inte ifall jag berättat om vad jag gav Linnea när hon fyllde 17 år? Jag var - och är - så extremt nöjd över min present! När jag väl hade fixat den, så ville jag att hon skulle få den på ett roligt sätt, så därför fick hon sju olika lappar som gav ledtrådar till själva presenten. 
 
Här är lapparna, kan ni gissa vad hon fick?
 
 
Bild 1.
 
 
Bild 2.
 
 
Bild 3.
 
 
Bild 4.
 
 
Bild 5.
 
 
Bild 6.
 
 
Bild 7.
 
Har ni listat ut vad det är? Jo, den 17 mars åker jag och Linnea till Norge för att se Nicki Minaj med sin "The pink print tour" som kommer till Oslo Spektrum. Det ska bli jätteroligt! Nicki Minaj har jag alltid velat se, och hennes senaste album är grym!
 
Förstod ni er på bilderna då? Om inte, här kommer en liten förklaring! Bild 1 = "Starships". Bild 2 = "Pound the alarm". Bild 3 = "Mairlyn Monroe". Bild 4 = "Anaconda". De fyra första bilderna är alltså hintar om hennes låtar. Bild 5 = Oslo Spektrum. Bild 6 = Albumet "Pinkt print":s logga. Bild 7 = Ja, själva turnén. 
 

pink top

 
Jag vet inte vad som hänt, men jag är helt inne på puderrosa just nu! Det är så himla fint, och jag tycker det passar så bra till mitt jättemörka hår. Jag har i vinter sprungit runt i en rosa yllekappe som jag helt glömt bort att visa er, får göra det om någon dag! Hur står det till med er då? Idag blåser det ute och är inte alls något vidare väder. Nåväl, jag har ändå bara jobb på schemat, så det spelar ingen större roll.
 
Igår var vi ju iväg på bio förresten! Jag vet inte riktigt vad jag tyckte... Till en början kände jag bara: "men hur dåligt kan det bli?", men efter ett tag blev det bättre. Jag tyckte personligen inte att den var så spännande. Deras tonårsdraman var mer intressanta än själva häx-historien. Filmen blev iaf adrig långtråkig, utan den var ändå såpass bra att man orkade sitta still i 2 timmar och 24 minuter. Sevärd, helt klart! 
 

Bio


Jag har lunchat, fixat i rummet och suttit och kollat igenom olika sociala medier. Härlig onsdag! Haha, jag är så inställd på att det är torsdag idag, så jag både håller på att säga och skriva fel hela tiden... Men som sagt: det är onsdag! Eftersom vardagslyx har varit veckans motto, fortsätter vi med det, tycker jag, och går på bio ikväll! Vi ska de "Cirkeln" är det tänkt. Jag har inga direkta förväntningar, men film är väl alltid skoj!


18/2-15

 
Good morning people! Jobbade en liten sväng i morse, så jag har varit igång i några timmar nu. Efter att ag slutat åkte jag direkt till coop och handlade lunch/middag, samt ett förkylnings-kit. Jag ska iväg på bio ikväll, och jag har rethostan från helvetet... Så nu har jag laddat upp med vattenflaskor och halstabletter! 
 
Nu ska jag ta och städa rummet här hemma hos pappa! Har inhandlat lite nya grejer som jag ska dekorera med. Åh, inredning är så skoj!!
 

17/2-15


Hallå tisdag!!
Vid tre idag åkte jag och plockade upp två favoriter som slutat skolan, sedan åkte vi mot Wiener och mös med semlor, kaffe och flera timmars prat. Det är trots allt fettisdagen, och lite vardagslyx skadar ju aldrig! Sen bar det av hemåt för middagslagning och häng med familjen. Jag låter som en riktigt kraxande kråka idag med min hesa hals, och nyss gjorde jag något som jag antagligen kommer få ånga imorn - jag sjöng. Åh, jag som har så svårt för att gå flera dagar utan att sjunga, hatar att vara hes. Halsen måste egentligen läka helt innan jag får ta en ton, men jag blir tokig av att inte få sitta vid pianot och sjunga... Nåväl, kanker går det bra ändå.

Ikväll ska ännu en kriminalserie börja följas (älskar ju det). Och det är så mycket kul på teven som börjar denna vecka, så varje vardag känns lite extra rolig! 


16/2-15

 
Efter att ha jobbat hur länge som helst, fick jag till sist åka hem igår. Hamnade i soffan framför slalomen innan jag däckade i sängen. Jag har varit rätt så ordentligt förkyld ända sedan i fredags med hög temp och rosslig hals, men idag känner jag att det är slutklämmen på det hela. Jag är visserkligen hes och hostar, men annars mår jag fint. Jag försöker kurera mig så gott det går idag med sömn, te och serietittande. Det kunde vara en sämre måndag, minst sagt. ♥
 

Söndagskrönikan: "Vänskap är inget man får, det är något man skapar."

 
Man måste vara två för att kunna gunga gungbräda, eller hur? Detsamma gäller när det kommer till vänskap. Vänskap är inget man får, det är något man skapar. Det handlar om att ge och ta lika mycket, ställa upp för varandra. En vän är någon man kan vara sig själv med till 100 % och det känns som det mest naturliga i världen. Det är fascinerande hur man kan klicka med någon. Man har kanske inte alls samma intressen, eller ens likanar varandra på ett endaste sätt, men man delar en sak: man gillar varandra, man gillar att umgås och spendera tid tillsammans.
 
Som vän måste man stötta, finnas där när det såväl är bra, såväl som när det är dåligt. Man ska vara en klippa i stormen, solen i mörkret. Men det är inte bara en av två som ska vara det, det gäller från bådas håll. Om det bara är en som ger, kommer denne antagligen tröttna till sist. Man måste uppskatta sina vänner, göra saker för dem, antingen via ord eller handlingar. De gånger då tuffa perioder uppstår, och då ens vän faller, måste man hjälpa hen upp på fötter igen. När hen går igenom ett helvete är det okej att hen bara tar och tar, tills hen åter är stark nog för att kunna ge. Hur jobbigt det än må vara, är det ens plikt som vän att finnas där och ta emot sin vän, innan hen faller alldels för hårt och går sönder på alla tänkbara sätt. Men man kan inte vara den vän som i år och dagar står och ger, till sist måste man faktiskt förvänta sig att sin vän också börjar ge, annars är det inte längre en vänskap, då är det bara vänskap från ena hållet, och den andre som kallar sig för vän, är rent utsagt en idiot. Vänskap är när båda ger sitt allt, inte när en tar det lugnt, och den andre slits i stycken.
 
Det gäller att kämpa för att hålla en vänskap vid liv. Man kan inte tro att den för all framtid kommer att finnas, bara för att den en gång har gjort det. Man kan tänka sig att vänsap är som en människa - den måste matas för att hållas vid liv. Man kan inte bli bästa vänner, sedan skita i det hela, och därefter tro att man fortfarande är det. Man måste precis som i en kärleksrelation, se till att gnistan fortfarande finns där, så att den inte slocknar och allt dör ut. 
 
Vänskap är något vackert, men även något mycket skört. Man måste vårda den, se till att den mår bra. Vänskap är inget som bara dyker upp helt och hållet. Visst kan en människa komma in i ens liv, men försöker man inte få den att stanna, kommer den att gå, och en vänskap som skulle ha kunnat bli, kommer gå i spillror. Vi måste visa vår kärlek till varandra, vara snälla, men även vara redo att förlåta och faktiskt kunna ta en del skit ibland. Vänskap är inget man får, det är något man skapar - helt och hållet tillsammans, 
 

15/2-15

 
Jag är verkligen inte mycket för sällskapsspel, men tevespel och frågespel går an! I fredags körde vi på spelkväll. Haha, Lovisa kom sist på alla race förutom ett, vi fick oss alla en del goda skratt åt det, även om vi tyckte en aning synd om henne. Sedan spelade vi ett spel där man fick ett ord som man skulle beskriva för din spelpartner. Jag och Lovisa spurtade oss till vinst! Vi avslutade med vanliga frågor, riktigt mysig kväll! Sånt bör man göra oftare med sina vänner! 
 
Se förresten vilka fina tulpaner jag fick i alla hjärtans dag-present förresten! Fick dem den 13:e, då jag son sagt jobbar hela helgen. 
 

Visste du att...

 
 
+ ... jag alltid velat gå på en Britney Spears-konsert. Det ligger på min before I die-lista!
+ ... jag vill pröva på att bära hårfärgen koppar någon gång (en kulör jag ännu inte testat).
+ ... jag tror och hoppas att vi återföds när vi dör. Om allt blir svart i slutet, känns det väldigt ovärt och trist.
+ ... jag tycker det är jätteroligt att se på vintersporter! Längsskidåkning och hockey är favoriter!
+ ... jag oftast har så många planer och idéer att jag aldrig vet vart jag ska börja.
+ ... levande ljus är ett litet beroende jag har. Jag tänder alltid ljus! När jag äter frukost, sitter vid datorn, läser en bok... ja, jämt!
+ ... jag är väldigt spontan av mig, men älskar att planera saker när jag väl bestämt något. 
+ ... jag gillar verkligen att läsa en såndär superduperbra bok, men när jag väl läst en, tar det extremt länge för mig att fasta för en bok igen. Detta gör att jag oftast halvläser några böcker i några månader, sedan sträckläser jag en på några dagar, för att den är så grym.
+ ... jag tycker det är obehagligt att simma där jag inte når botten, jag tror någon ska greppa tag om mina fötter.
+ ... jag tittar alltid under sängen innan jag ska sova. Jätteknäppt, jag vet, och om någon skulle vara där, vet jag ändå inte vad jag skulle göra. 
+ ... jag är väldigt förlåtande. Jag orkar inte bråka, helt enkelt. 
+ ... jag fascineras av människor som är duktiga, som är väldigt bra på saker. Folk som kan sjunga, måla, är tekniska, osv. Och det bästa är ju att alla människor är bra på något! Talanger och kunskap imponerar helt enkelt på mig! 
 

Solglasögon

 
Glasögon är något av det snyggaste som finns. Sätt rätt par glasögon på en person, och denne blir 10 gånger snyggare. Det är så galet fint! Iaf, i måndags hittade jag två par glasögon - rättare sagt solglasögon. Jag passar vanligtvis inte alls i glasögon, vanliga som solglasögon, men då hittade jag till och med 2! Åh, är så nöjd. Dessa ska jag rocka i vår och sommar! 
 

14/2-15


En fredag med kinamat och spelande, var alldeles utmärkt! Tänk att jag har turen att ha såna tre fina människor i mitt liv! Får passa på att "love bomb:a" dem idag, nu när det är Alla hjärtans dag. Jag ska strax bege mig mot jobbet. Jag jobbar verkligen hela helgen, men jag har gjort i ordning några inlägg som kommer dyka upp. Min förkylning är inge vidare idag, låg med frossa hela natten. Men, men! Te och ingefära ska nog göra så att jag överlever. Ha en grym helg nu, kära ni!


13/2-15


Det känns som om jag svalt en hög med taggtråd. Som tur är, är det bara halsen som gör ont, och resten av mig mår rätt fint. Jag har idag jobbat en snabbis, sedan åkte jag bort till mormor för att hjälpa henne med sin nya mobil - även hon har blivit en i iPhone-familjen nu! Hon bjöd även på nybakat fågelfröbröd, åhh så gott! 

Jag väntar på att familjen ska ta och dyka upp här hemma, det blir rätt långtråkigt utan dem. Ikväll ska jag, Oscar, Linnea och Lovisa dra till kinan på mat och sedan tänkte vi köra på en spelkväll! Så skoj!!


Sunshine

 
Jag var tvungen att knäppa några bilder innan jag åkte hemifrån idag. Sol, snö som smälter, fåglar som kvittrar... ahhh, det bästa som finns! Våren är på ingång, och likaså en förkylning. Har hällt i mig te med riven ingefära, en riktig dunderkur det! Både gott och bra. Jag har inte tid till att vara sjuk, då jag imorn har planer med mina vänner, och så jobbar jag - bokstavligt talat - hela helgen. Men är det inte lite så att kroppen skjuter upp förkylningen, tills man verkligen kan slappna av? Som när man gick i skolan, man var ju alltid sjuk under loven (haha, fast jag var småsjuk nästan jämt). 
 
Nu väntar jag in andra åket i storslalomen! De svenska tjejerna åkte riktigt bra i första!!
 

12/2-15

 
Jag blev väckt av att pappa plingade på dörren i morse. Så nu har jag fått upp en rullgardin! Utanför fönstret i mitt rum finns altanen, och jag har länge oroat mig över att någon ska stå där och kolla på mig om natten... Att det skulle ske, är ju inte särskilt troligt, men nu behöver jag inte bry mig om det iaf. Jag har idag hoppat in som städerska i några timmar. Hela dagen har varit super! Solen sken, jag har lyssnat på massa bra musik och många bra saker har inträffat. Härliga torsdag!! Och i morgon är det fredag! ♥
 

11/2-15


Några mobilbilder från i veckan!

Snacka om... VÅRKÄNSLOR!! Sol och fågelkvitter, jag blir alldeles lycklig och sprallig! Jag tror nig att det kommer vara vinter ett tag till, men vi närmar ids våren med stormsteg! Och SOM jag älskar den årstiden! Då går man mot sommar, vitsipporna kommer, bäckarna börja tina, jag fyller år och det blir varmare. 

Det har varit en fin onsdag med jobb i 13 timmar som gick fort som attan. Ikväll ska jag se på nån serie och mysa till det. Lite onsdagslyx sådär! 


10/2-15


Jag och Linnea sitter och myser framför teven med en varsin kopp te. Ska se på "Mordet" vid 21.00 och sedan lägga mig. Jag har rätt ofta smådåliga dagar nu för tiden, och det mesta på grund av funderingar om jobb och framtiden. Men på nåt sätt löser det sig alltid. Det blir ju bra i slutändan. Och nu känns det som om jag börjar känna vad jag verkligen vill - efter otroligt många om och men. Trots de dåliga stunderna, finns det massvis som gläder mig. Jag har mina guldkorn runt om mig som ständigt får mig att le. Åh, vad skulle jag göra utan dem? Och efter regn kommer ju solsken, eller hur? Jag tror det vänder nu, för det gör det slutligen. 

I morgon jobbar jag heldag, vilket ska bli super! Det har känts så trögt på jobbfronten, då jag haft så klent med jobb, men nu börjar det ändå se ljusare ut! Ja, allt löser sig och blir bra till sist, hur det än slutar. Så är det. 


Hämta bil


Jisses, tröttheten slog ner som en bomb nu när jag landat i soffan..! Vid halv tre tog vi lilla låne-forden och drog och hämtade bilen. Därefter hanns både en sväng inne på Bergvik och Ikea med. Köpte mig faktiskt två solglasögon (haha, kan ha berott på att jag knappt såg ett skit på vägen dit, då solen lyste riktigt skarpt och jag var alldeles för kort för att solskyddet skulle hjälpa), och självklart även några nys ljus. När vi lämnade av bilen till dess rätta ägare (tack och lov utan en enda skråma), passade vi även på att fika lite. Ett trevligt avslut på en bra dag. 

Nu väntar sängen och en välbehövlig sovmorgon! 



9/2-15

 
Måndag förmiddag! När mina kollegor bytte av mig på jobbet, åkte jag hem för en lång frukost framför Nyhetsmorgon. Vad underbart det är att komma upp tidigt, synd att jag gör det så sällan. Känner mig riktigt utvilad idag och redo för allt som ska göras! I eftermiddag tar jag, Lovisa och Linnea och drar mot Karlstad. Min väns bil som lämnades in i torsdags, skall hämtas, och jag har fått äran att hämta den. Haha, jag är lite nervös för att köra hem, för om något händer bilen är nog vår vänskap över (skämtåsido). Men hans bilar är liksom heliga för honom. Jag kommer nog adrig förstå grejen med det hela.
 
Nä, nu ska jag ta och sminka mig medan George Ezra spelas. Har verkligen fastnat för hans musik..!
 

Söndagskrönikan: "Man kan försöka, men ibland måste man ge upp och le igen."

 
De gånger då man ger allt. De gånger man tar till alla knep. De gånger man lägger sin själ i det man gör. De gånger man försöker så mycket det bara går, men det ändå inte blir rätt. Vi människor gör misstag. Nämn en människa som aldrig sumpat det någon gång, som inte förstört något som varit vackert, och jag lovar att bli tyst. Men du kan inte komma på någon, eller hur? Nej, för vi gör fel ibland. Allt kan inte gå rätt. Och då finns två val: försöka laga det som gått sönder, eller låta det vara.
 
Jag har varit en idiot då och då, gjort saker som jag ångrat. Svikit människor, sagt saker som ger mig magont. Jag är inte perfekt, jag har gjort enorma misstag, och kommer säkert göra några till innan jag säger tack för mig på denna jord. De gånger jag sumpat det helt, har jag alltid försökt att fixa det. Jag hatar bråk och dumheter, jag vill få allt att bli som det var från början. Jag vill att det ska bli bra igen. För det vill man väl? Man vill göra det som gick snett, rakt igen. Jag har då när det blivit fel, gett allt, kämpat så att jag till sist legat utslagen på golvet och undrat vad jag håller på med. 
 
En gång gjorde jag något som ställde till det rejält. Min värld, och även andras, rasade mer eller mindre samman. Det var kanske inte det värsta man kan göra, men det var ändå dumt. Jag bad om ursäkt, köpte presenter, visade att jag vill ställa allt till rätta. Jag kämpade och slet så att kroppen värkte. Det verkade gå vägen, och det gjorde mig glad. Men så började jag se saker. Jag såg hur den jag sårat, sårade mig. Den hörde inte av sig, uteslöt mig från saker. Den personen hade inte lagt det bakom sig, som jag trodde att hen gjort. Denne person var fortfarande sårad och jag kunde inte göra något mer. Jag hade gjort allt jag kunnat. Och det hade inte hjälpt.
 
Detta gnagde på mig, slet mig i stycken. Jag hade på riktigt gjort precis alla saker som skulle kunna göra det jag gjort, bra igen. Men ändå hjälpte det inte. Jag grät, var arg, förskte ännu lite till. Men det funkade inte. Man kan inte mata någon som aldrig blir mätt, om man uttrycker sig så. Till sist kände jag att det fick vara nog. Jag kunde inte lägga energi på det hela längre. För vet ni vad? Man kan försöka, men ibland måste man ge upp och le igen. Jag mådde inte bra av att försöka och aldrig se några resultat. En dag bestämde jag mig för att det fick vara nog. Jag lovade mig själv att glömma det som skett, sluta lägga energi på den människa som ändå hade byggt upp en mur som jag inte skulle kunna ta mig igenom. För man kan inte hålla kvar något man egentligen inte har. Man kan inte slösa energi på något som gör en ledsen. Man måste låta vissa saker vara åt helvete, för att själv kunna bli hel igen. Så du kan försöka ett tag, men till sist måste du släppa taget om det inte går, för din egen skull. För att du ska kunna le och känna lycka igen. Varför gräva sig djupare nedåt, när du kan klättra upp för stegen och må bra igen? 
 

8/2-15


Morning people!

Efter att jag slutat igår, åkte jag hem för att umgås med familjen. Sedan dök Oscar upp och vi drog med oss mamma och hennes vän ut på en biltur, mitt i natten haha. Därefter blev det lite vin framför musikkanaler till 03.00. Det låter som on det vore väldigt livat, då vi var uppe så länge, men det var lugnt, då jobbet kallade vid tio. Jag gör dygnet idag, så är inte hemma förrän imornbitti. Då väntar en Karlstadstripp! Känns som om jag alltid är där...




7/2-15


God morgon! Efter att ha vaknat en gång i timmen hela natten, ringde till sist klockan. En helg med massa jobb står på schemat! Gör ett 11,5-timmarspass idag och ett 22-timmars imorn till på måndag. Så skönt att ha saker på agendan! Och till veckan har jag en del stt stå i också. Nä, nu måste jag sticka till jobbet. Villen underbar dag det är idag förresten! Strålande sol och blå himmel! 


6/2-15

 
Mobilbilder från gårdagen! Katten gömde sig under min jacka, haha.

Fredagsfeelingen är på plats och jag är redo för en kväll med familjen och massa mys! Dagen har verkligen gått snabbt. Vet dock inte riktigt vad jag har haft för mig, förutom att hämta Linnea i skolan. Och så har jag som så många gånger förr funderat över min framtid. Det känns som om jag haft en stensäker plan i hur många månader som helst, men nu börjar jag att tveka. Det finns ju så mycket jag vill! Och denna vecka har jag verkligen funderat på att göra både det ena och det andra... Jag har varit inne på allting - från att starta företag, till att åka på språkresa, från att flytta till Australien i höst, till att börja studera. Det kommer bli spännade att se hur det slutar! Men som jag alltid säger: till sist blir det ändå alltid bra, hur det än blir! 
 

Welcome Home

 
Högst upp ser ni halsbandet som jag fick för 40 spänn inne på Lindex tidigare idag!
 
Se sådan mysig torsdagskväll det blev! Jag är lite galen i ljus, tänder hur många som helst, lyssnar på musik och sitter och skriver. Det är rena rama terapin för mig. Och när jag tröttnar på att sitta vid datorn, går jag mot pianot och skriver musik. Det finns inget bättre. Nu har jag lagt mig i sängen (nåväl, sitter just nu) och ska snart lägga mig och läsa. Jag saknar den där äkta läslusten, så jag ska tvinga mig igenom denna jag läser nu, sedan ska jag hitta en bok som jag verkligen älskar. Några tips? Jag gillar kärlek och gråtisar. Och det är superviktigt att språket är bra! Härliga metaforer, levande berättelser. Åh, sånt är ett måste!
 

For Valentine's Day

 
Underklädesset från Kappahl. Kimono från Lindex. Inomhusskor från Flattered. Tekopp från Indiska. Vinglas från Åhléns. Ljusstake i mässing från Svenskt Tenn. Kaffekoppar från Filippa K. Ljusstalkar i silver från IKEA. Bodylotion från Victoria's Secret.
 

Inte för att jag förväntar mig att få något på Alla hjärtans dag, men om jag får önska mig något, säger jag inte nej till dessa saker här ovan. Filippa K-muggarna har jag suktat efter så himla länge! Ur dem vill jag dricka mitt morgonkaffe medan jag springer runt i denna ljuvliga kimono från Lindex. Det är även otroligt synd att ljusstalken från Svenskt Tenn är så dyr, för den är to die for! Men ljusstakarna från IKEA är rätt trevliga de med!
 
Men jag tycker man kan få unna sig själv något på Alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag är inte bara en dag för de som är i en relation. Det är en dag för all slags kärlek! Skäm bort dina vänner med snälla ord, laga en god middag åt familjen och ge dig själv lite kärlek. Kanske genom ett härligt bad med en god bok och sedan smörja in dig med en ny, väldoftande bodylotion?
 

5/2-15


Hej härliga torsdag!

Redan halv fem klev jag upp i morse. Oscar skulle in med sin bil till Karlstad tidigt, och jag och mamma ville med som sällskapsdamer - och för att shoppa, förstås. Idag har jag skrattat så att det stått härliga till! Oscars snopna min när han insåg att hans lånebil var en skruttig Ford, och inte en Saab (han kör inget annat), var oslagbar. Hela bilen är som ett stort skämt, haha. Men den gav oss iaf glada miner! 

Det blev en snabb visit, men vi hann med ett varv inne på Bergvik och även ett inne på IKEA. Och självfallet blev jag en del saker rikare! Fyndade ett riktigt fint halsband dom jag kan visa senare. 


Hair products

 
Jag har gått och trott att mitt hår varit starkt och slittåligt helt av sig själv - men så en dag tog mina favorithårprodukter slut, och mitt hår blev torrt och tråkigt. Jag kan helt enkelt inte leva utan dessa två produkter. Den ena är som ett leave in-balsam, och den andra är en hårolja. De är fantastiskt bra! Både gör håret mjukt, lent och fint - och de doftar riktigt gott! 
 
Lanza healing oil hittar ni här, och Uniq One All In One Treatment hittar ni här. Båda produkterna innehålle värmeskydd, och de får håret att torka snabbare. 
 

4/2-15

 
 
Det känns som om jag suttit och mailat hela dagen. Jag har så oerhört många bollar i luften just nu, men jag gillar det! Jag har utöver mailandet sett alla missade avsnitt av TV3's "Mordet". Har ni sett det? Det faller mig verkligen helt i smaken. För några år sedan drömde jag verkligen om att bli kriminaltekniker, och ibland kan jag faktiskt ännu känna att det vore ett roligt yrke. Eller ja, roligt och roligt.... men ni förstår!
 
Nu ska vi se på "pretty little liars" och jag ska dessutom passa på att fixa mina naglar. I morgon väntar en dag i Karlstad!
 

3/2-15

 
 
Jag sitter och lyssnar på Gavin DeGraw som om det är det sista jag gör. Jag har fallit totalt för hans musik ännu en gång, men man kan nog aldrig riktigt tröttna. Det har varit en bra tisdag. Oscar kom över på 11-kaffe, sedan var jag tvungen att visa runt honom i mina hoods här i skogen. Därefter drog vi till Torsby och körde på fika nummer två. Finns inget bättre att göra något nåt extra kul mitt i veckan sådär. Vardagslyx kallas det!
 
Ikväll har jag suttit och skrivit personliga brev, CV:n och passat på att söka lite jobb. Vi får se om det ger resultat! Håller tummarna för det! Min förkylning hälsar på även denna kväll. Mådde bra under dagen, men nu känner jag tröttheten smyga sig på. Näst på tur: sängen! 
 

2/2-15


Efter ett kortispass på jobbet började jag känna mig otroligt hängig. Nu har jag åkt på lite feber och fått de där vanliga förkylningssymptomen. Ahh, vill inte bli sjuk! I morse när jag låg i badet rann en tacksamhets-känsla över mig för att jag nästan aldrig är sjuk, och så händer set här nu? För mig som knappt kan gå en dag utan att sjunga, är en förkylning = ett helvete. Det innebär alltid att jag måste vara tyst en längre period, så att rösten läker, och det gör mig mer eller mindre lite galen. Förhoppningsvis hjälper det med sömn, så det är vad som väntar nu!


1/2-15



Hej på er igen, efter ett tags frånvaro! I fredags jobbade jag ca 20 timmar i sträck och igår hängde jag hemma hos än vän ända tills i morse, så jag har haft en del för mig. Åhh, jag var så galet trött när jag kom hem. Hoppade i badet och läste, satte sedan på myskläder och kollade på serier med syrran, och efter det somnade jag i 3.5 timmar.... Hur jag ska orka somna i natt, är en fråga. 

Nu ska jag sätta på en ny serie jag börjat följa och koka en kopp te. Nu laddar vi inför februari och den kommande veckan!!


RSS 2.0