Det är dags att kasta den gamla bilden av mig själv och göra en ny



I morgon är det september. Höst på riktigt. Efter en sommar som varit sådär så laddar jag nu inför en kanonhöst. Det är dags för förändringar och nya saker känner jag. Så det är vad jag ska göra, ändra lite på det ena och det andra. Ska göra allt för att få en toppenhöst i år. Och så är det mârten snart. Tycker alla verkar ganska så spända på den. Förväntingar som säkert kommer krossas. Men vi får hoppas på det bästa. Det är i alla fall skönt att ha något att se fram emot, det får en att orka med skoldagarna och det tråkiga som händer emellan åt. I morgon ska jag dra till skolan och vara helt seriös med den. Ska ju gå ut med bra betyg. Ja, just det.

The notebook



Vilken fin film. Man liksom satt och log lite hela tiden, bara för att det var så fint. Så gulligt på något vis. Grät en hel del också. Åh, tänk om det var så. Så himla fint så man bara gråter mer och mer. Okej, jag tror ni förstår. Det var nog en av de finsate filmer jag sett. Precis i min smak. Den träffade rakt i hjärtat.
 
Ska ge er en liten lista på andra filmer som jag älskar, de har väl ungefär samma stuk som The Notebook:
*Titanic
*The Last Song
*P.S. I Love You
*A Walk To Remember
*Åter Till Cold Mountian
*Allt För Min Syster

Hm. Kommer inte på några fler jämt nu. Ni har inte några förslag på någon bra?

When you're lost in this big world



God morgon!
Ingen skola för mig idag. Mår inte alls bra. Fryser, har huvudvärk och mår illa. Så som det ska vara när skolan drar igång. Det har i alla fall inte varit någon kul morgon. Det känns inte alls bra att missa en hel dag, för det känns som att man kommer efter i skolan. Men jag har väl aldrig haft svårt att jobba ikapp, så det ska nog gå denna gång med. Ska försöka sova, kolla läxor, osv. idag. Ta vara på dagen så gott det går när man är hemma.

Finfina Säffle



Några bilder från i maj då jag och bandet var i Säffle på ukm. Vi blev kära i den staden. Så himla fin.

Och vart tog dagen vägen?! Oj, det går så fort. Vet inte ens vad jag gjort. Ätit mat, suttit vid datorn och spelat piano. Veronica Maggio har även fått sjunga lite för mig. Lyckades lära mig en av hennes låtar på piano nyss. Shit, vad duktig jag är. Hm. Skulle boka tid hos frisören idag, men hon var på semester tills nästa vecka. Jahapp, får väl ringa igen senare då. Ikväll börjar House, min favoritdoktor. Bra program det.

But that was when I ruled the world



Hm. Hur skulle man kunna berskriva denna dag? Urkass. Näst intill i alla fall. Under kemin fick vi väl oss några glada skratt, men resten av dagen alltså... Under fysiken så lyckades jag och min kära vän klanta till oss och göra helt fel. Jag som vanligtvis brukar vara bra på fysik. Och så kom vi försent till gympan och hade även glömt gympagrejerna. Man gör verkligen ett bra förstaintryck på Stjerne. Nej, inte alls, haha. Kommer väl sänka mig och hamna på en parkbänk i framtiden. Fast i morgon ska jag skärpa mig. Sova lite mer i natt tror jag. Under samhällskunskapen så brydde jag mig inte om jag lyssnade på vad han sa eller ej, det enda jag försökte göra var att hålla mig vaken. Hade jag blundat lite för länge så hade jag trillat ihop med huvudet i bänken och sussat sött. Har två läxor till fredagen som jag ska börja ta itu med. Kanske ett varmt bad med, för ack så kallt det är.

what are words?



God morgon! Sitter nu på mammas jobb och väntar på att tiden ska gå. Har sovmorgon tills halv tio idag. Gick ändå upp tidigt, för jag har ingen annan skjuts. Så nu sitter jag här och håller på att somna. Kallt är det ute idag med, höst på riktigt. Fryser hela tiden. Fast i skolan är det oftast väldigt varmt och skönt som tur är. Kollar även igenom en matteuppgift som jag inte är klar med. Matte halv nio på morgonen är inte det bästa, hjärnan är för seg för det. Jag känner mig faktikst rätt puckad vid den här tiden på morgonen. Inget fungerar i hjärnan och hur man än försöker så förstår man inte. Lite jobbigt. Ska klura ut uppgiften nu och om en timme dra mot skolan. Ha en bra dag!

Fallow your heart and don't care about the rest



Fina bilder. Eller? Nja. Hade bara lite tråkigt och då är väl egopics det bästa ändå. Hm. Fin kväll med inget att göra. Suttit för många timmar på facebook och skrivt med mina vänner. Inge fel med det. Har tittat på Svenska Hollydoodfruar också. Kan man annat än älska dom? Jag och min familj sitter och skrattar åt dom. De säger mycket tokigt. Tänk om man bodde där borta i LA. Ska dra dit om några år. Först denna fas i livet - gymnasiet. Sen fortsätta med skolan och sedan USA. Mitt liv planerat helt och hållet. Men ska ta det som det kommer. Måste i alla fall ta tag i allt snart. Typ börja övningsköra mer. Oj då.

Take a chance



Trott tjej här! Tänk att skolan är så slitsam. Fast att dagen gick fort så tar det på kraferna. Och att vi har massa glosor i spanska, lite fysik och matte i läxa gör det ju inte bättre. Men jag ska ta tag i det där strax. Sitter nu och känner mig som en business woman. Haha, okej lite löng i det, men jag snackar fotografering med fröken Karlsson. Spännande, va? Hon ska fota bendet någon dag framöver. Kan behövas lite bilder i framtiden, eller kanske inom kort. Jaja. I morgon ska jag beställa tid hos frissan med. Mycket på gång nu. And I love it. Är även hur fotoinspirerad som helst, sidan som jag visade igår är gudomlig. Känner mig så kreativ så att det är äckligt nu. Musik, foto, texter och blabla blaa.

Let's waste time



God morgon!
Gick upp runt halv sex och skulle duscha. Synd bara att vattent var iskallt. Japp, så jag fick väcka mamma så att vi drog till mormor och duschade. Lite segt att åka ut och fara mitt på morgonen, men det fick väl gå. Ska snart sticka iväg och göra mina andra vecka Stjerne. Ska möta upp Julia så att hon kan få tillbaks sina hörlurar. Heter det verkligen så när det bara är sådana ploppar? En sak som jag alltid undrat över. Inatt hade jag hemska hårproblem. Svårt att somna på grund av det, haha. Men jag tror jag kom fram till något vettigt i alla fall. Skola nu! Byebye.

I'm going to be a redhead some day



Kunde inte bestämma mig om vilka skor jag skulle ha, så det fick bli båda. Känns bra nu när jag vet att dom om några dagar kommer finnas i mitt hem. Lyckokänsla. Hemsk jag är som nästan kan köpas för pengar. Det där lät ju helt fel. Men jag älskar att få saker. Men det behöver inte vara stora, det kan lika gärna vara en tidning. Så nu vet ni det också. Onitressant. Fast att få en kram eller en fin kommentar är nog ännu bättre. Nog om det. Jag har bestämt mig för att framöver boka en tid hos frissan. Ska avfärga mig, färga mig och klippa mig. Ska bli en rödis. Vill det, så jag måste prova. Spännande. Ett nytt jag. Men ändå inte. Vad jag babblar på bra nu. I morgon är det dags för andra skolveckan. Jag ser faktikst fram emot det. Jag gillar min klass och det mesta är bra nu. Shit vad grym jag är för tillfället. Inget kan knuffa omkull mig. Ska träna nu. Hejdå.


I'm a snowball running


ph: hela spanskagruppen i Barcelona.

Snacka om att jag skrek och flög upp på stolen när katten hoppade in med en fågel genom fönstret. Jag stod uppe på stolen och skrek så att jag blev hes. Miin syster sov och jag trodde att hon skulle komma och "rädda´mig", men icke då. Hon sov vidare och medans jag skrek så hoppade katten ut med fågeln och allt blev bra igen. Usch, jag är en sådan fegis, men jag hatar när katterna kommer in med djur. Tur att det var en fågel, hade det varit en råtta så hade jag nog tuppat av. Inte rädd för nåt i stort sett, men små meningslösa möss skrämmer livet ur mig. Spindlar, ormar och småkryp är inget, men liksom råttor... Ryser vid tanken.
Ska snart beställa hem lite smått och gott. Lite nya kläder och skor. Var länge sedan jag klickade hem något nu, så det ska bli kul med något nytt. Hösten är väl modedyrkarnas favoritårrstid. De finaste kläderna är ju då. Men kylan är avskyvärd.

Jag vill känna mer



God morgon! Linnea visade mig igår på en sida som heter www.weheartit.com. Jises vilka fina bilder det fanns. Jag satt uppe hur länge som helst och kollade. Fann så många bilder på rött hår, gud vad det är snyggt! Tror nästan att jag vill bli rödhåring om ett tag. Pröva och se. Har inte den blekaste aning om hur jag skulle se ut. Så just därför vore det roligt att prova.
Inatt satt jag och Linnea uppe till halv fyra. Att vi ens orkade. Det åskade och syrran är åskrädd, så vi satt uppe och kollade på massa tecknat. Det var rätt undehållande faktikst. Alla gamla program som man såg på som ung.
Nu ska jag få i mig frukost och se ifall Linnea vaknat till liv. Puss.

Vissa dränker sina problem med alkohol, jag shoppar skor istället



God kväll på er. Jag har precis som jag sagt att jag skulle göra denna dag - tagit det lugnt. Kollat film, sett på teve, lirkat på en låt, sjungit, letat kläder på internet och funnit två par skor som jag är kär i. Visst är de snygga? Vill ha båda två. Jag har ju fått lön och den är inte slut än, så varför inte? Ska tänka på det tills i morgon, sen får nog i alla fall ett av paren åka hem till mig. Skor gör en lycklig. Bara så att ni vet killar. Köp ett par skor åt tjejen om ni gjort något fel, så är allt bortglömt sen. Haha, nej inte riktigt. Så enkelt är då inte livet.
Åh, kan inte beskriva vilken lust jag hade att dra ut med vännerna ikväll. Men det får väl vänta någon helg till. Lite hemmamys är väl inte helt fel det heller. Men om två veckor så, då blir det att ränna runt i Torsby skulle jag tro. Då är det ju marknad i vår lilla by. En tre dagars lång marknad. Fast den brukar bli en besvikelse. Men i år ska det bli bra. Hur jäkla bra om helst. Förra årets blev riktigt misslyckad med massa regn. Jag satte mig även i virvelvinden och fick ont i ryggen i flera veckor framöver, haha. Fast roligt var det allt ändå lite.

Söta vi är på skype, haha


27 augusti 2011


Sorry att jag snodde dina bilder Maja, men den sista är så himla fin♥

God morgon! Efter tolv timmars sömn så känner jag mig på topp. Inte som igår morse direkt, då jag skulle gå och duscha och sa god natt innan jag stängde dörren, haha. För lite sömn gör en helt virrig. Solen skiner och det är varmt idag, fast regnet är påväg och det är sådär äckligt i luften. Lite konstigt väder för att vara hösten. Nu ska jag denna lördagmorgon kolla på en film och äta frukost. Det känns som en riktigt toppendag det här.

Min tid med ätstörningar

Jag har länge funderat på om jag ska skriva det här i bloggen, men nu har jag bestämt mig för att göra det. Jag gillar inte att vara jätteprivat i bloggen, men det ska bli ett undantag nu. För det här är en viktig sak som jag vill ta upp. Det förekommer oftare än vi tror och i nästan varje klass finns det liknande saker. Så jag ska berätta om ett rent utsagt helvete. Jag ska beskriva hur det är att gå igenom helvetet levandes. För jag har varit med om det. Jag ska berätta om mina egna erfarenheter. Det jag pratar om är ätstörningar. Problem med maten på olika vis helt enkelt. Hur man plågar sig själv och har sönder sin kropp. Dödar den lite mer för varje dag. Det här kommer bli en lång text, men jag ber er, läs. Nu ska ni få reda på hur det är. En del kommer känna igen sig, en del kommer förstå lite mer, en del kommer bara gapa och en del kommer aldrig fatta. Men läs, för det här är något jag vill att ni ska vara uppmärksamma om. Det är min historia.

  Som barn var jag inte stor, men när jag blev äldre växte mitt intresse för mat. Så jag blev väl större. Men jag brydde mig inte om hur jag såg ut. Inte alls. Vikt och utseende blev inte viktigt förrän högstadiet. Det var då jag insåg att jag inte alls var lika smal som de andra tjejerna. Jag förstod att jag inte passade in. Jag var inte inom ramen som en snygg tjej. 

 I
nte förra marknaden, men förrförra så började mitt helvete. Jag var fjorton år och visste mer än väl att jag inte ville se ut som ett fläskigt monster livet ut. Så en dag stod jag framför spegeln och granskade min kropp från topp till tå. Jag såg hur stor jag var och ville bara kräkas över mig själv. Jag var äcklig. Så jag bestämde mig för att bli smal. Men det var inte under marknaden som jag började på allvar. Men det var då hjärnan blev på ett annat vis. Jag började få en annan syn på mat. Under den marknaden så åt jag inte mycket. Det var medvetet, men jag var omedveten om att hjärnan hade börjat tänka på ett annat vis. Jag tänkte gå ner på ett normalt vis och inte sluta äta. Men det var ändå den helgen som jag åt så lite. Min familj och mina vänner reagerade kraftigt på det. De sa åt mig att äta, men på något vis så brydde jag mig inte så mycket. Jag tänkte bara "äh, en helg med dåligt ätande gör inget". Nej, det gör väl inte så mycket en helg. Men jag hade nog tänkt på ett annat vis om jag vetat vad som skulle hända om några månader.

  E
fter marknaden så tänkte jag inte så mycket mer på mat och sådant. Jag levde mest bra och tänkte på annat. Jag varken gick upp eller ner i vikt. Men när julen närmade sig så började jag tänka på 2010. Det kanske var dags att gå ner i vikt då? Ja, det var det. Så jag satte upp ett nyårslöfte. Jag skulle bli smal 2010. Det började hur bra som helst. Jag tappade vikt och mådde bättre än någonsin. Varje hekto som försvann stärkte mitt självförtroende. Jag kände mig så lycklig och fri. Alla tankar om att sluta äta fanns inte. Jag åt helt enkelt rätt och motionerade lagom. Men även om jag fick köpa nya byxor för att varje par blev för stora så började nya tankar komma upp. Jag tyckte det gick så sakta. Fast jag suddade bort tankarna och fortsatte på samma vis som förut. Rätt mat, motion och inge godis. Det funkade superbra. Men när jag i maj stod där och såg på mina konfirmationsbilder så kunde jag inte annat än att tänka "Fan vad fet jag är, jag måste bli smal". Jag var hjärntvättad. Förstod inte hur smal jag faktiskt blivit. Alla andra såg det och kommenterade det titt som tätt. En del började till och med att bli lite oroliga, men det var ju inget att oroa sig över, för jag gjorde ju inget farligt.

  M
en även om jag gjorde så rätt i min viktnedgång så blev hjärnan så fel. Jag var ett fult, stort, tjockt monster även om jag var smal. Jag kunde inte se att jag var smal. Jag var hjärntvättad. Jag förstod inte heller att jag började få problem, att det var på väg att bli farligt. Det jag gjorde var ju inte farligt, men mitt tänk var livsfarligt. Alla med ätstörningar blir hjärntvättade. Helt dumma i huvudet. Det enda som kretsar i deras hjärna är: mat, kalorier, motion, hur man ser ut, fett, kilon, osv. Inget annat existerar. Hur kroppen mår är inte så viktigt, bara man är smal. 

  N
är jag fyllde år så fick jag ta hål i naveln. Det har jag alltid velat ha. Så vid femtonårs ålder var jag lite lycklig ett tag. Hela magen lyftes med ett smycke i naveln. Jag var så glad och tyckte det var fint. Men när jag kollade mig i spegeln så kunde jag inte låta bli att tänka "om jag ändå vore lite smalare". Att jag ens tänkte så, jag var ju smal. I alla fall var jag inte tjock. 

  N
är åttans skolavslutning närmade sig så drog jag på ett kol och lyckades tappa något mer kilo. Jag ville ju inte se fet ut på alla bilder som antagligen skulle tas! Det var verkligen en mardröm. Se fet ut på bild, ja usch! Men även om jag stod där i en vit fin klänning och halvlockigt hår med okej makeup så såg jag ju ändå JÄTTESTOR ut på bilderna. Nu i efterhand känner jag mig som ett pucko som tyckte det. 

  S
en blev det sommarlov. Ett efterlängtat sådant också. Det blev mest lata dagar i solen med massa vindruvor. Jises vad jag käkade vindruvor den sommaren. Jag mådde gött och älskade livet. Men min kropp hatade jag. Det var då mina hjärnspöken väcktes till liv på riktigt. De sa att jag var tjock, att mat gjorde mig fet, att kalorier var farligt och att jag såg stor ut. De fick mig att vilja bli smal, men dum som jag var fattade jag inte hur smal jag egentligen var. Så jag skippade måltider, men inte direkt med tanken på att sluta äta. Nej, det var mest så att jag bara gjorde det utan att tänka. Mat blev lite hur som helst. Tog mig något litet när jag blev hungrig och drack mycket te. Te blev liksom räddningen för att hålla mig mätt. 

  M
en i slutet av sommarlovet så hände det. Jag blev korkad, helt dum i huvudet, på riktigt. Då existerade inte min gamla hjärna längre. Spökena hade tagit över den helt. Jag började sommarjobba. Lekte med barn som fick mig att släppa tankar kring mat. Jag åt frukost och käkade mat på jobbet. När jag kom hem drack jag te. De första dagarna funkade det utmärkt. Jag mådde helt okej fast att jag åt så lite. Och när jag såg hur många hekton jag tappade varje dag så jublade jag inombords. Men efter några dagar blev kroppen skakig, kall och yr. Det svartnade för ögonen och hjärtat slog hårt. Jag var extremt trött och mina andetag var så svåra att ta. Jag kände hur kroppen åt upp mig lite mer för varje dag som gick. Men vågen fick mig att stå ut med det. Jag gick ner så mycket i vikt på bara en dag, det var helt otroligt. Fast priset för att bli smal var ju dyrt. Huvudet dunkade så hårt och jag frös hela tiden. Jag drack flera koppar te för att hålla mig både mätt och varm. På kvällarna gjorde det ont i kroppen för att den åt av mig där inne. Magen skrek av hunger. Fast jag åt inte, mat gjorde ju en smällfet. Kalorier var ju en fiende som skulle kunna stoppa mig. Och på kvällarna kunde jag ibland känna en känsla av att jag höll på att dö. Som att själen flög iväg. Det är det läskigaste jag varit med om i hela mitt liv. Men då sprang jag upp och tog en bit knäckebröd och somnade sedan.

 J
ag ville alltid ha kontroll. Ingen fick komma och rubba allt som jag byggt upp. Det var bara jag som skulle få bestämma över maten. Även om jag knappt åt så tänkte jag bara på mat. Mat, mat, mat, mera mat. De som har problem med maten tänker bara på mat, tro mig. Jag var liksom tvungen att tänka på det för att veta att jag inte åt för mycket. Jag undvek att äta med min familj, för jag hatade deras granskade ögon. De satt bara och glodde på allt jag stoppade i mig. När de kommenterade att jag åt lite så blev jag bara arg. De fick ju som sagt inte förstöra det jag lyckats åstadkomma. Visst, jag var fortfarande jättefet, men jag hade ju ändå blivit något smalare.

  S
ommarlovet tog slut och det var dags att börja nian. Tydligen hade många fått reda på att jag blivit smal. Bakom ryggen viskades det en hel del. Folk undrade ifall jag hade någon sjukdom, om hur jag kunnat bli så smal och om jag åt något över huvud taget. Men ingen frågade mig rakt ut. De frågade vänner till mig som inte visste vad de skulle svara. För de visste knappt själva om hur det gått till. Jag hade bara tappat vikt sådär. Men lite förstod de nog allt. För de var inte lika dumma som mig.

  E
ftersom jag undvek mat så gott det gick så skippade jag alltid frukosten, för då var ingen vaken, så då kunde jag ljuga och säga att jag ätit. Jag levde till sist i en enda lögn. Sa hela tiden att jag åt, men egentligen satt jag så hungrig så att jag inte kunde känna min hunger. Vännerna påpekade hur lite mat jag tog mig i skolan, men jag kunde så säga "jag är inte hungrig" eller "jag åt mycket till frukost". Jag ljög och ljög. Åt bara jättelite när jag kom hem också. Drack mest massa kaffe och te för att hålla mig vid liv och hungern borta.

  K
vällarna och nätterna var hemskast. När jag skulle sova så fick jag ha varma byxor, många tjocka tröjor och massa täcken och filtar för att hålla mig varm. Jag var iskall och frös som bara den. Jag kunde känna hur hårt hjärtat fick kämpa för att slå, hur jobbigt det var att andas och hur mitt huvud bankade så att det gjorde ont. Det var som ett monster bodde i mig och åt upp mig. För jag kände hur den tog ett bett och gjorde mig lite smalare. Det var en läskig känsla, men ändå gillade jag det. Jag var jätteyr och mådde illa för att jag var hungrig. Fast hungerkänslorna hade jag lärt mig att gilla. Hunger var bättre än mätt.

  Ä
ven om jag oftast såg mig som tjock så visste jag innerst inne att jag var smal. Jag älskade hur tydligt jag både kunde känna och se ina revben, nyckelben, skulderblad och höftben. Jag har alltid älskat ben. Om jag gick i ett linne och ett par byxor som visade hur revbenen och höftbenen syntes så kände jag "kanske har jag ändå lyckats lite?". För jo, jag visste så väl att jag hade lyckats. Jag såg alla andra som var tjocka som misslyckanden. Så jäkla dumt gjort. Men jag mådde väl inte så bra då. Jag var väl bara osäker på mig själv.

  E
tt minne som jag har som gör ont är ifrån när jag var i skolan och pratade med mina vänner i början av höstterminen. Vi pratade om mat, de sa att jag åt för lite. Jag sa väl något om att jag var tjock och att man blir tjockare av mat. Då fick jag väl tillbaka från mina vänner att jag var smal och åt inget alls. Men det var inte det som gjorde ont, utan det var när en klasskamrat gick förbi och sa "anorektiker eller?". Ja, det tog hårt. Han såg det. Han läste mig som en öppen bok. Det gjorde ont för att det var så pinsamt att han fattade det. Han utav alla också. Det var då det slog mig att ja, jag har anorektiska drag. Jag tänker precis som en med ätstörningar. Det var då jag förstod det, men jag ville bara inte tro det. Jag var ju inte smal, så jag kunde inte ha någon sjukdom.

  J
ag fick aldrig någon sjukdom ställd, för jag var aldrig iväg någonstans. Men jag var nog på väg att bli anorektiker. Jag åt ju såpass lite. Det gick till och med så långt att min mens försvann. Då blev jag orolig på riktigt. Då började jag undra över vad jag egentligen höll på med. Hur kunde jag som var så smart hamna i något om var så farligt? Hur kunde jag låta min kropp gå igenom något så hemskt? Jag förstod faktiskt inte. Inte alls.

  U
nder förra årets marknad var jag som smalast. Nu kan jag verkligen se tillbaka och säga att jag var smal. Nästan för smal. Men jag var som sagt för dum för att förstå det då. Men min räddnig från det sjuka kom lite när jag åkte utomland jämt efter marknaden. Jag och min familj åkte till Teneriffa och levde livet i två härliga veckor. Med massa god mat som gjorde så att jag gick upp fem kilon. Vilken ångest jag fick när jag kom hem. Ville nästan dö. Jag var ju jättefet igen. Hur stor som helst. Men även där kan jag nu se tillbaka och säga att: nä, så jättetjock var jag inte. 

  F
ast att jag säger att Teneriffa var en räddning så slutade inte mina tankar om mat när jag väl var hemma. Jag var fast besluten att bli smal igen. Jag kunde inte låta en resa förstöra allt sådär. Så jag gick in i det till hundratio procent! Och jag åt lite. Jättelite igen. Hjärnspökena fanns kvar, men de tog inte lika stor plats längre. De hade lyckats bli lite mindre och fått mig att förstå att det jag gjorde inte var bra. 

  S
å jag gick ner alla kilon som jag lagt på mig under resan. Men jag var inte lyckligare än när jag var som tjock. Jag trodde att allt skulle bli så bra när jag blev smal. Men jag blev inte lyckligare. Det var nästan till och med bättre när jag var tjock. Så då förstod jag att lycka inte satt i smalhet. Visst kunde jag tycka att jag blivit lite finare när jag blivit smal och att det kändes som att jag lyckats med något. Men jag kunde inte le och säga att jag mådde bra. För jag mådde uruselt. Smal, men med en kropp som knappt orkade bära mig.

  M
in omgivning såg hur dåliga mina matvanor var, men det togs aldrig så allvarligt. För jag ljög dem rätt upp i ansiktet och de trodde på det. Fast familjen gick det nästan inte att ljuga för, de genomskådade mig.

  N
är julen närmade sig så gick jag upp några kilon, och de har jag aldrig gått ner igen. Så där började jag bli normal. Men normal är jag inte än. Jag har svårt med mat. Jag äter och har gått upp en hel del i vikt. Och ärligt så vill jag tappa lite, men inte lika mycket som sist. Fast att jag kan se vikuppgången som ett misslyckande ibland så är jag ändå så glad över den, för den fick mig att inse vad jag höll på med. Jag har ännu ångest över mat, men jag bryr mig inte lika mycket.

  Jag förstod aldrig att jag hade en ätstörning förrän det gått väldigt långt. Jag har alla runt om mig att tacka för att jag lyckades ta mig ur det. Men ingen annan än en själv kan göra något åt saken. De flesta klarar dock inte att göra det på egen hand utan någon som helst experthjälp. Jag kan inte påstå att jag är helt normal i bollen än, för jag år ångest över mat, vikt och utseende titt som tätt. Så kanske skulle jag behöva gå till någon. Men det är ju så mycket bättre emot förr. Jag svälter mig inte mer. Men min självkänsla har sjunkit rejält på grund av allt. Men sakta men säkert växer den nu. Men jag är mycket självsäkrare än förut. Jag är inte lika blyg som jag varit, och det är jag glad över. Allt dåligt kommer även med något bra. Våra misstag gör oss till bättre människor.

  Men med det här sagt vill jag säga: se upp om någon i din närhet ändrar matvanor, tränar hårdare eller ändrar beteende på annat vis. Det kan vara farligare än man tror. Men tjata inte, prata mer ordentligt istället och var inte rädd om att prata med någon annan om det. Att fixa hjälp är viktigt, för det är farligt. Så ta hand om er mina vänner!

  Den här texten är väldigt avslöjande känner jag, och det är rätt läskigt att öppna sig så här. Men det är en varning och ett bevis på hur lätt det är att göra fel. Våra brister gör oss till människor. Det här visar bara hur mänsklig jag är. Och jag vill inte bygga upp en perfekt bild av mig själv. Tänk inte saker om mig nu, börja inte prata om det och tänk stackars flicka. För det är inte synd om mig. Ni som trodde jag var sjuk, jag antar ni har haft rätt. Det gick väldigt fel, men jag fick det att gå rätt. Det är som det är och det här är sanningen som jag ändå idag ler åt. För nu när jag tänker tillbaka så minns jag så mycket som är helt fantastisk. Det här är ett kapitel i mitt liv och det går inte att ändra på. Men nu vet ni hur det var. Och det var ett helvete. Don't make the same mistake as I did.


Tonight you will understand



Kolla vilket fint halsband jag fick av Julia idag. En liten försenad födelsedagspresent (fyllde ju år i maj). Men det var riktigt snyggt!

Är i stort behov av girltalk ikväll. Känns som om jag är omringad av grabbar dagligen. Fast några tjejer finns väl med i bilden. Men de flesta tjejer verkar upptagna ikväll. De flesta verkar upptagna ärligt talat. Så jag får väl roa mig själv. Lite kaffe och några bloggar. Jag älskar att läsa bloggar, att se hur andras liv ser ut är mycket intressant.


En urartad spelning som slutade med egengjord rapp

Min dag började på allra sämsta sätt idag. Jag vaknade av att mamma smäller upp dörren och frågar "När ska du upp?". Då blev det liksom helt huller om buller i hjärnan. Jag fattade ingenting. Men på bara någon sekund så insåg jag att "Shit, jag stängde av alarmet och somnade!". Då satte jag mig tvärt upp i sänge och frågade "Hur mycket är klockan?!?!?". Jag hade försovit mig med en och en halv timme. På endast en timme skulle jag hinna äta, duscha, fixa sminket, platta håret och välja kläder. Men otroligt nog hann jag.

Min skoldag idag har känts riktigt bra. Jag kände verkligen att klassen är väldigt bra. Vi är ett fint gäng. Helt olika med massa åsikter. Hm. Vi säger inte så mycket än, men det börjas prata mer och mer nu. Tror till och med att hålla föredrag inför denna klass ska gå super! Så trots min urusla morgon så blev dagen lyckad. Vår kmeilärare får oss i alla fall på gott humör, haha. Idag höll hon på att elda upp salen. Nästan. Ja, roligt!
När vi slutat så drog jag, Runar och Martin ner till musikskolan och spelade lite. Även Runars syster var med och spelade gitarr, såklart. Fast hon drog sedan, så då fick Johan hoppa in som också dykt upp. Men det hela urartade snart och killarna började spela egengjorda country- och rapplåtar. Haha, det var riktigt kul! De var faktikst rätt grymma. Så nu kan Martin aldrig komma med "jag kan inte rappa" längre. Nepp, de kunde allt det där. Ta åt er, jag blev impad.
Nu är jag hur som helst hemma och jag har tagit helg. Skönt. Ikväll blir det jag och pianot. Min stora kärlek i livet. I alla fall just nu.


Du är så lättlurad. Du kan aldrig se hur det verkligen är där inne.



Klockan tickar på och jag borde ha lagt mig länge sedan. Men jag fastnade här framför dataskärmen. Ska krypa ner i sängen nu. Fundera lite innan jag somnar. Måste komma fram till vilken buss jag ska ta imorgon, jobbiga problem... Haha, nejdå. I morgon börjar vi också tidigt, men slutar tio i tre. Så då efter skolan ska jag och mitt band kila ner till vår gamla skola och spela. Ska nog dra med mig kameran i morgon, tar ju så lite kort nu. Lite tråkigt. Så ska försöka skärpa mig lite med det. Åh, i morgon är det fredag och helg! Ska ta det lugnt och verkligen inte göra något. Det behövs känner jag. Lugn och ro. Få nya krafter efter denna vecka.  


  ingen kan förstå, inte ens du. idioter

Skype

Haha, oj vad jag har skypat nu. Det började med att William och Runar som tyckte att jag skulle komma och vara social vid skype, så jag var väl snäll och satte mig och babblade med dom. Slutade dock som ett enda frågetecken med deras prat. Sen kom även Julia och Julia. Har nog suttit i två timmar nu skulle jag tro. Men det är är kul att sitta och glo och prata med varandra. Roligt tisfördriv. Känner att jag börjar bli förkyld nu med, inte bra alltså! Så himla typsikt när skolan drar igång igen. Alla ska insjukna i något då.  Får gå på vitaminkur. Måste nog ta tag i lite saker som jag måste fixa tills imorgon med. Lite block som ska ändras, papper som ska fyllas i osv.


Konsten att posa med ett papper



För att få till en bra bild med ett papper ska du sitta rak i ryggen, le och... Haha, nej jag skojar bara! Jag är lite på språng här hemma och tänkte att jag lika gärna kunde slänga in ett litet inlägg i farten. Andledning till varför jag flänger runt med papper är för att jag sitter och spelar piano och då behöver jag både ackord och låttexter. Det är kul tidsfördriv och ännu roligare blir det när det även låter bra. Försökte spela Lady Gagas låt The Edge Of Glory på gitarr igårr, haha, gud vad värdelös jag var. Låter nog bättre för en treåring till och med. Men på piano funkar det. Måste nog dra ut lite papper inför imorgon med. Vad har jag gjort idag då? Haft samhällskunskap, svenska, matte och historia. Slutade ju tjugo i ett. Fick skjuts hem av farmor, gulligt av henne. Idag kändes skoldagen riktigt bra för första gången denna vecka. Ska nog kunna bli grymt det här. Japp, så allt är bara bra. Fast jag har lite ont i magen nu. Okej, allt kan ju inte vara bra. Men nästan allt.
Nu ska jag spela piano!

Tell me you noticed, tell me you heard


Vårat bildprojekt i nian.

Vill ni veta något av det bästa med denna vecka? Att jag slutar tjugo i ett i morgon! Kan nog inte vara gladare för det. Fyra lektioner från kvart över åtta, sedan slut för dagen. Vad ska man hitta på då? Hem och sova ut? Hm. Vore nog inte fel. Mitt i glädjen kommer jag nu ihåg matteläxan, jippi. Älska matte men hata matteläxor. Ungefär så ja. Så jag får väl dra och göra den alldels strax. Har ju bestämt mig för att ta skolan seriösare än någonsin nu, för det är ju nu det gäller. Jises vad mycket skolprat det är i bloggen nu. Men det blir lätt så nu i början. Om någon dag så är det helg, en efterlängtad sådan. Ska bara ha det mysigt och må gött i helgen. Ha temys med min syster och kanske umgås med någon vän.
Ska lägga till en ytterligare kategori här på blogg. Jag ska börja skriva lite mer riktiga saker om sånt som är viktigt, om mina åsikter osv. Har ingen aning om vad jag tänkt mig, men jag har så många funderingar nu. Och jag för mig ju bättre i text än tal. Okej, skittråkig blogg nu, men ni får stå ut tills något kul händer. Ska försöka göra något riktigt klantigt i morgon som ni ska få skratta åt. Typ trilla i korridoren. Nej, vad är det jag säger? God natt med er, matten kallar!

Scouting For Girls – Love How It Hurts
Bäst just nu ♥

Hur tänker en del lärare egentligen?

Linnea berättade att det har blivit väldigt strängt med att de inte får gå ut ifrån klassrummena under lektionener längre. En elev och läraren hade då en liten diskussion.

Elev: Men om man måste spy då?
Lärare: Det finns papperskorgar.

Vet ni vad Linnea sa när hon berättade det för mig när jag kommit hem?

Linnea: Om någon spyr i papperskorgen så går väl resten av klassen ut ur klassrummet! Då stannar ju ingen.

Haha, det var nog det bästa jag hört henne säga. Ibland kan man undra hur en del lärare tänker.

I'm waiting here, until I see you again

Går långsamt framåt
Försöker nå ljuset
Stegen är tunga
Blundar för att slippa se
Det gör ont
Andas sakta för att slippa smärtan
Slutar tänka för att inte minnas
Biter mig hårt i läppen för att förstå att det är sant
Ser mig om en sista gång
Ser sanningen
Vet att det är över
Allt som var har försvunnit
De har gått
Ingen finns kvar
Den som alltid stod vid sidan om är borta
Helt ensam
Stannar och känner tårarna som bränner
Låter dom rinna
Såren som en gång fanns är öppna igen
Och ingen kan göra det bra igen
För de har alla gett sig av
Och jag står ensam kvar

I couldn't keep you, but I keep my word



En lång dag med mera information och nya lärare. Hjärnan överarbetar snart, tror jag. Man kommer hem och känner sig ganska så förstörd efter skoldagarna. Men det är väl så i början, tills man blivit van. Idag tog jag och vännerna en tur till vår gamla skola. Vi har så många fina minnen där ifrån. Jag saknar verkligen högstadietiden, den var bäst. Nu är allt så seriöst. Och att jag avskyr att bryta mönster och börja med något nytt gör situationen inte bättre. Vissa stunder känns det nya så bra, men ibland vill jag bara skita i skolan och flytta härifrån. Jag vet att det kommer gå bättre och bättre, men det går så sakta fram. Allt är så ovant bara. Vänjer mig väl med tiden. Vad deppig texten kändes.

Skoldag 3



God morgon önskar jag med en värdelös cambild. Har sovmorgon även idag, så jag ska dra till Julia och få skjuts till skolan av henne, för samhäll börjar också  senare idag. Rätt skönt med en halvtimmes längre sömn i alla fall. Går i vanliga fall upp halv sex. Ja, ni kanske förstår att jag vill flytta mer centralt. Men det är väl okej här ute på landet med! Idag så blir det nog lite mer skola, igår var det ju mest genomgång. Även om det är jobbigt att gå upp på morgonen så är det faktiskt rätt skönt att få in alla rutiner igen. Inte bara sitta hemma och slöa. Nej, nu jobbas det hårt. Tidiga mornar, sena nätter och långa dagar. Men jag gillar det ändå. Fast efter någon vecka så har jag nog tröttna. Nu kan jag inte sitta här längre, måste packa väskan. Ha en bra dag med er!

det gör ont att se när alla tar det som man hoppats kunna få



Gullig vän jag har som ringer och lurar mig...

Jag: Ja hallå?
Martin: Jag söker en vid namn Ulla (mamma).
Jag: Ja, vänta bara.
Martin: Josse, jag skojar bara...

Åh, vad lättlurad jag är! Lättlurad och lättskrämd är jag. Så nu vet ni vad ni ska göra om ni vill vara elaka mot mig. Säger ni "buh!" så kommer jag hoppa högt. Säger ni "Kolla en rosa älg" så kommer jag säga "Vart?!" Ja, skitkul.
Men det Martin egentligen ville meddela var att vi nog fått lite nya spelningar. Kul, det var tag sedan nu! Senast var nog skolavslutningen. Så det ska bli jätteroligt!
Sitter nu och kollar in True talent, kanske bättre än Idol? Det känns som att Idol är lite uttjatat nu så det är skoj med något nytt. Efter det ska jag nog sova. Hård skoldag som sagt.

Tonight yeah baby

Hejhej!! Jag är väldigt trött idag. Det var våran första riktiga skoldag och jag tror att vi alla blev hur utslitna som helst. Det har både varit kul och tråkigt. Fått massa böcker, jättemycket information och haft en hel del lektioner.
Vi är alla rätt så tysta av oss men det blir bättre för varje dag i alla fall. Fick sådan panik igår och kände att jag ville byta till samhäll, men jag vet att jag inte ska det. Det jag valt är helt rätt. Åh, vad jag famlat fram och tillbaka med det där sedan i våras. Till sist visste jag inte alls vad jag ville gå. Men jag tänkte på matten och då blev valet lätt. Det där lät ju jättenördigt. Men är man mattefreak så är man väl... Gymnasieitiden ska nog bli okej när man börjat vänja sig och allt känns normalt.


Helt på egna ben

Dom två har i tre år funnits där.
Vi har sprungit runt och flamsat runt i korridoren som barnungar.
Gått och speglat oss mellan varje lektion.
Skrivit roliga saker längst bak i varandras böcker.
Viskat under lektioner om hemligheter.
Skrattat så att man knappt kunnat andas
Bråkat över småsaker.
Funnits där för varandra när det behövts som mest.
Suttit i kafeterian och spelat kort tills vi tröttnat.
Gjort roliga turer runt om i skolan.
Kladdat på bänkar och sedan suddat bort.
Haft kul när någon annan varit borta.
Lett åt alla fina kommentarer.
Roat oss av varandras dumheter.
Gjort narr av varandra och sedan skrattat åt det.
Haft djupa samtal som knappt kan förstås.
Gått igenom svåra tider.
Klämt och känt på både hår, näsor och kinder.
Haft tråkiga leketioner som vi istället babblat bort.
Suttit på bilden och bara pratat.
Grälat och sedan gått tillbaks.
Hållit ihop när det varit jobbigt
Kramats och kliat varandras ryggar.
Stått och stampat i regn i väntan på bussen.
Lyssnat på varandras åsikter.
Accepterat varandra trots våra brister.
Alltid haft varandra.
Jag hade två, nu har jag ingen.

Kommer bli tufft utan er, jag älskar er ♥


Det börjar nu



Jag är nu officiellt gymnasieelev. Wow. tänk att jag hela livet väntat på att få gå ur nian, för då slipper man skolan (haha, dum man är som ung och tror sånt), men nu är jag tillbaks vi skolbänken. Rätt skönt faktiskt. Var väldigt nervös innan, men allt gick som jag hoppats - jättebra. Klassen och lärarna verkar okej, så det är ju bara bra. Redan i morgon drar det igång på riktigt. Sovmorgon tills klockan halv tio och då har vi kemi, om jag inte minns fel. Hm, måste nog försöka få mig skjuts ner så att jag faktiskt kan få sovmorgon. Älska att bo utanför Torsby<3333. Okej, seriöst nu då. Saknade självklart vännerna, fast jag fick ju se dom lite under dagen. Men jag tror nog att de här tre åren kommer gå bra. Shit, vad många bra det blev. Det måste verkligen vara superbra. Nu ska jag dricka kaffe, för jag är trött.

Dags för skola! Börja ettan igen.



Även om jag la mig skapligt tidigt igår kväll, så somnade jag inte förrän långt in på natten. Jag vred mig runt i sängen, sprang fram och tillbaka och släppte in och ut katter rom jamade och drack te för att jag frös. Jag fick helt enkelt sysselsätta mig så att jag skulle bli riktigt trött. Men jag somnade i alla fall till sist. Och nu är det bara en timme kvar tills jag ska dra till skolan och möta upp några vänner innan vi tar våra första steg i Stjerneskolan. Jag är riktigt nervös nu. En helt ny klass, en helt ny skola, nytt, nytt, nytt. Det känns lite stort faktiskt. Men mest läskigt jämt nu. Men det kommer nog gå jättebra. Min dag har ju i alla fall börjat bra. Håret blev bra, sminket helt okej, jag åt en god frukost och jag kan kolla på Vakna Med The Voice som nu äntligen har dragit igång igen. Så en mysig morgon. Men vi hörs sen då jag kan berätta om hur min första dag på gymnasiet var. Hejdå!

Skola i morgon

Ja, min fina sommar i bilder. En bild säger ju mer än tusen ord, så de fick tala av sig själva tills nu. Min sommar har inte varit perfekt, långt ifrån faktikt. Men den har ändå varit bra. Jag har lärt mig mycket. Kanske växt som person efter alla misstag som gjorts. För ja, jag tycker jag gjort en massa dumt. Men det gäller bara att förlåta sig själv och glömma det. Det är ju misstagen som gör oss bättre. Utan dom skulle vi inte lära os något. Fast jag har haft det riktigt kul under denna sommar ändå. Slutade skolan en regnig torsdag och hade en helt oförglömlig kväll med alla nior på Sahlströmsgråden. Dagen efter så firades det att vi gått ur nian. Oj, vilken rolig kväll det blev. Sedan rann tiden iväg till sol, umgås med familjen och bara lata dagar. Sen kom en midsommar som var båda bra och dålig. Umgicks en del med vännerna när dom hade tid, kollade på massa Harry Potter och såg hundra filmer till. Stack i början av juli ner till Höljes med Julia och fick vara med om något som nästan var omöjligt. Hm. Vad mer hände i juli? Kanske lite sol och bad. Var till sommarstugan med vännerna och var olydiga och gjorde otillåtna saker. Busigt av oss, men ack så roligt. En coutryfestival också. Vad jag skrattade då. Så himla lyckad kväll. Sedan började jag jobba och Fryksdalsdansen närmade sig. Så jag och vännerna stack ner till Sunne både fredag och lördag. De två kvällarna var helt otrolig. et var så himla kul. Jag jobbade ännu mer. Försöker komma ihåg vad jag gjorde de helgerna, men minnet sviker tyvärr. I augusti kom kylan ganska så kraftigt. Men det blev ändå en hel del fina och minnesvärda dagar och kvällar. Sommarlovet har varit bra. Rätt upp och ner. Men änå så himla bra.

Har ikväll lyckats färga mig. Vill ju inte ha utväxt första dagen. Ska snart dra ihop en outfit också. Får alltid dagen innan skolan börjar igen panik-stresss-ångest över att allt måste vara perfekt första dagen. Ska ta det lugnt och samla mig lite med en bok, några tidningar och en film. Hitta mitt inre lugn. Haha, vet inte vad jag pratar om nu, är nog lite nervös bara. Men det kommer bli bra. Puss och hej, vi hörs imorgon!♥


                          

Min sommar i bilder


Sommarlovets sista dag



Skolan börjar i morgon!!!
Jag har svårt att inse att det är dags i morgon. Skolan börjar igen. Jag ska få en ny klas och en ny skola. Allt som var så tryggt är inte längre lika säkert. De närmaste vännerna kommer gå åt ett annat håll. Det känns lite tufft såklart, men ändå väldigt spännande. Det ska bli något helt nytt. Börjar på att bli lite nervös nu. Liksom, har det verkligen redan gått tio veckor?! Det är ju helt sjukt.

Igår var jag nog lite för negativ. För kvällen bjöd väl även på lite roliga händelser. Promenad mitt i natten, roliga kommentarer från olika människor, dans, några skratt och trevliga människor. Så jag skulle ljuga om jag sa att kvällen var helt värdelös. För lite kul var det ju ändå. Men jag var ju inte så pepp på att dra ut, så det förstörde nog en del. Nu är det slut på Kolsnäs för i år, men nästa år så ska jag och vännerna ta Kolsnäs med storm. Fast de kvällar som spenderats där denna sommar har varit riktigt roliga. Dansat så att benen värkt rejält och fötterna fått avskyvärda skavsår, men det är ju bara tecken på att det varit en bra kväll.
Ska kanske ikväll dra ner och kika på Julia som spelar match vid sex. Höra lite med dom om imorgon och så även. Skola, skola, skola, det enda i huvudet nu. Vad ska jag ha på mig? Oj, skolan kan vara lite väl jobbig ibland. Men det ska bli skönt att få börja igen. Få alla rutiner igen.

Dålig kväll


Ännu en bild från i todags.

Nu kommer jag låta så himla snål, men det är jag inte, i alla fall inte vanligtvis. Men ikväll ska jag få låta nål. Jag la ut 295 kronor på något som hade kunnat gå på 100 kronor. Japp, jag och några få vänner stack ner till Sunne. Vi gick till en lägenhet och var där i kanske en kvart, sedan tillbaka till Kolsnäs. Men då hade klockan paserat halv elva, så då fick vi inte betala 200 kronor. Nepp, så det vara bara att slänga fram 300. Och bara för att vi inte anlänt innan halv elva så fick vi ingen lapp så att vi kunde få blåsa och få tillbaka 100 kronor när vi gick ut.  De gör sådana erbjudanden för att hålla oss minderåriga nyktra. Det var ju inte en kul där inne! Och vi missade typ hela konserten med Eric Saade. Ja, oj vad lyckat... Jag var ju nykter och hade kunnat betala endast hundra kronor, åh så himla misslyckat. Vilken värdelös kväll. Det var väl lite kul på slutet, men då tog det helt plötsligt slut. Sommaren är ju över nu. Ska sova hur länge jag vill nu en ista gång under detta lov. Sen skola. Vill inte. Jämt nu är det mesta skit känns det som. Ska sova nu. Vakna upp pigg och glad i morgon. Puss på er ♥

Maybe it should be better if I were a boy?



Okej, jag springer runt och letar kläder. Tänker på vad jag ska ha för smink. Funderar över hur jag ska ha håret. Platt, mitt eget, lockigt? Just nu vill jag vara kille. Och emellan alla dessa problem så finns det ännu mer problem. Vilken härlig dag... Vill bara stanna hemma och sova istället. Men nej, jag ska försöka komma iväg. Dansa bort alla problem som sagt. Måste bara få ihop en oufit och hela köret. Känna sig lite fin. Men idag känns det rätt omöjligt. Måste få tag på min vän nu. Jag sitter ju här och vet ingenting. Måste bli lite upplyst. Tjohej.

I en bil med kändisar inatt



God morgon! Jag måste ha varit EXTREMT trött, för jag somnade vid halv två och vaknade halv två. Tolv timmar! Så länge har jag inte sovit en enda dag under detta lov. Ska ta och höra lite med vännerna om hur det blir med ikväll och kanske även äta frukost. Kan väl göra allt i ett med mobilen i höger hand och kaffekoppen i vänster. Ja tänk vad en människa klarar av, hehe. Har drömt så knäppt i natt. Jag drömde att jag satt i en bil med antingen Nicolas Cage eller Tom Hanks och även med Helena Bonham Carter. Jag skulle tydligen bli dödad av en demon som endast syntes i speglar. Det var en kamp mellan liv eller död. Fick mig i alla fall ett gott skratt när jag vaknade imorse. Nej nu måste jag försöka få klart allt som ska bli gjort denna dag. Byebye.

So you tried to belive in the castle made of sand



Var nära på att somna i soffan. Jises vad trött jag är. Att man alltid ska vara uppe alldeles för länge varje kväll. Men man lever väl bara en gång så. Måste bädda nytt i sängen också, för jag lånade ut min säng till någon annan i natt och jag själv hamnade i syrrans säng med massa godsedjur. Yepp, så kan det gå. Fast jag sov skönt. Huvudsaken var ju att alla andra fick bra sovplatser. Nu har jag babblat nog om det. Sitter nu och diggar till Pitbull medand jag planerar lite angående i morgon. Eric Saade kommer ju tillSunne då. Så jag och några vänner kanske ska dra ner då. Lite kul, även om jag inte är något fan. Kan ju alltid dana loss i Grottan annars! Fast sjunga med i I will be popular funkar nog alltid. Dansa bort alla problem, eller nåt. Åhåå, skolan börjar snart. Börjar få lite ångest. I morgon kommer jag kunna säga "det är sista natten jag kan sova hur länge jag vill under lovet". Vi blir ju skitstora på måndag. Gymnasiet. Fast det känns inte så stort att börja ettan igen, hehe. Vi är allt pyttesmå än. Men kanske lite mognare. Men jag vette tusan om vi ens är det. Man blir nästan dummare med åren.

Pitbull Featuring Kelly Rowland & Jamie Drastik – Castle Made Of Sand

Tre foton från igår



En helkul kväll. Härligt folk och mycket skratt. Mina fina vänner alltså♥ Jag älskar dom. Nu har en del flyttat och en del kommer byta skola. Men det bryter inte ner vänskapen. Kommer aldrig släppa taget om dom. Tjohej, tror jag bör sova egentligen. Sov tre timmar inatt. Somnade klockan fem och blev väckt vid åtta. Skönt som bara den... Hm. Kanske inte riktigt. Så nu så känner jag hur tröttheten slår mig med hårda slag. Yeah, rätt åt mig som inte sover om nätterna. Istället så är jag med mina vänner som kokar spagetti runt två natten. But I still love them.

Tännra på törk


Gullig vänskara man har, haha!

Hejsan! Nej, jag har inte sovit hela dagen om ni tror det. Faktum är att jag vaknade redan vid åtta. Det blev en rolig och sen natt igår. Mycket tokigheter. De flesta bilder är som Kissie skulle ha sagt: obloggbara. Vi ser så galna ut allihop, men lite kan jag väl visa er ändå. Men det får bli senare. Är konstigt nog inte för trött efter bara några timmars sömn. Men vi hade det som sagt kul, även fast att det blev lite tråkigheter där emellan. Men nu har Julia kommit hit igen. Hon sov ju över, men hon saknade mig nog för mycket och kom tillbaks, haha. Min familj och hennes familj ska snart äta pizza. Har varit sugen på det ända sedan jag vaknade. Nej, hejsvejs.


TPT = Tännra På Törk

Taggade och glada tjejer!!



Hejhej! Julia och Josse här! Vi sitter nu och väntar på att våra vänner ska dyka upp. Vid sju ska de anlända. Fast vi ska fixa det sista först. Bära lite möbler, hehe. Två starka och stora kvinnor som oss klarar allt det, eller..? Det märks väl om vi hamnar på akuten eller ej. Jaja, ha en bra kväll med er, för det ska vi!

Sisters


ph: från när jag och Linnea var ute på en fotopromenad i juni.

God morgon! Sovit gott? Det har jag gjort, vaknade inte förrän lite innan tolv. Då fick jag panik och kände att det var dags att gå upp. Så jag har nu slängt i mig en kopp kaffe, plockat undan lite saker och sprungit runt som en yr höna. Men nu börjar jag lugna ner mig lite, fast jag känner mig fortfarande ganska så stressad. Julia kommer som tur hit och hjälper mig runt två. Och ikväll så kommer vännerna hit. Ska bli riktigt skoj. En rolig stund innan allvaret börjar igen. Four days to go now. Äh, det ska gå bra det med ju. Och ikväll ska jag släppa alla problem och bara ha kul, det har jag bestämt mg för. Först städa, sedan fixa sig och sedan ha det trevligt. Så jag hoppas på en toppenkväll med de närmaste. Nu ska jag få på mig lite kläder, går ännu i pyjamas, hehe.

Where was I when you stopped trying?




Fann en sådan fin låt på spotify idag. "I'm not going home without you. I'll save your life. Not going home without you. I'll make this right and wait all night, if that's what it takes". Skitfin. Nästan så att man fäller en tår. Men nej, här ska inte bölas ikväll. Jag ska lägga mig med ett leende och drömma fina drömmar. Är så glad över allt. Visst ser en del saker mörka ut, men ändå känns det så bra. Och imorgon ska jag ha fullt upp hela dagen. Det älskar jag. Inte sitta still utan göra något jämt och ständigt. Ska plocka, städa, fixa, trixa, osv. Sitter nu och undrar vad jag ska ha på mig för kläder och hur jag ska sminka mig. Killar, var glada för att ni är just killar. Haha, livet som tjej är riktigt hårt ibland. Fast oftast är det perfa. Kan meddela att mina molusker blev superbra. Skrytsam jag är... Hoho, fast jag är rätt grym på molusker. Nu ska jag kolla klart filmen Upp som jag tittat på i två nätter nu.

Anna Nalick – Scars


Vet ni vad jag gör?....



.... Jag bakar molusker som mina finfina vänner ska få smaska på imorgon. Gullig vän jag är, va? Haha, men jag kan lova att de här moluskern blir lite godare än vanliga, för det är gjorda lite annorlunda. Ska snart baka ut dom och så. Idag har jag städat mitt rum. Fräscht och fint nu. Även teverummet fick sig en omgång. Så skönt att vara klart med det mesta. Magsmärtorna har nu i alla fall försvunnit. Underbart, vet inte vad det var för något. Måste baka färdigt nu. Hejdå.

Mina nya skor



Skorna jag köpte igår.

God morgon! Somnade direkt efter att jag myst färdigt framför datorn med film och bläddrat i tidningar. Vaknade upp vid halv elva och kände mig både pigg och glad. Fast nu är jag trött igen och känner konstiga smärton i magen. Men de börjar försvinna som tur är, fast har inte orkat få i mig mat än.  Idag är det nog endast en hel del städning på schemat. Vardagsrummet och badrummet i första hand. Och sen massa småplock. Men jag gör det för mina vänners skull, hihi. Känner mig förväntansfull över imorgon. En liten träff med alla innan skolan börjar. Endast fem dagar kvar ju, och en del flyttar om bara någon dag. Det har gått alldeles för fort. Men det är väl inte slutet på något fint som ska bli hemskt, det är ju slutet på nåt bra med en början av något kanske ännu bättre. Positiv jag är nu va? Jag ska ju bli en bättre människa nu. Kom på det igår i bilen påväg till Karlstad. Haha, ska till och med sluta bita på naglarna. Wish me luck!

Tvåtusen kronor fattigare



Jag är ungefär 2000 kronor fattigare, men två tröjor, en skjorta, lite underkläder, massa smink och ett par skor rikare. Det blev en lyckad tripp till Karlstad. Jag och mamma strosade runt i affärer medans de yngre tjejerna gick runt själva. Så en liten mor och dotter dag idag. Ganska kul. Vi var onyttiga och åt på McDonalds, som jag nästan aldrig gör, är inte ens förtjust i den maten. Och så blev det glass till efterrätt. Men dagar i staden så ska man äta lite hur som helst, så är det ju, right? Har dock haft lite småont i magen hela dagen. Usch. Och nu mår jag lite illa. Vet inte riktigt vad det är, men det går nog över tills imorgon. Förkylningen har även väckts till liv igen efter för få timmars sömn inatt. Jag är jättetrött ikväll, men börjar piggna till lite. Benen är som spagetti och huvudet tungt. Ska bli skönt att få sova ikväll. Men ska kolla film och läsa igenom bde facebook och en hel del bloggar innan.

Våra brister gör oss till människor

Ingen är perfekt.
Så bara för att vi har brister så är det inte fel på oss.
Men om det finns någon utan brister.
Så är det den som det är fel på.
För ingen är perfekt.

Mot Karlstad!!



God morgon! Här är man uppe med tuppen. Nerå, klockan är väl rätt mycket nu. Kände att jag inte ville gå upp när klockan ringde vid halv åtta. Men jag tog mig upp och nu är jag redo för denna dag som ska spenderas i Karlstad. Ska åka neröver om en kvart ungefär. Ska packa ner allt i väskan och leta reda på ett tuggummi. Det ska bli skönt att lämna Torsby en liten stund. Lite mer action i vardagen, haha. Nej, nu måste jag kila! Ha en bra dag. Här ska shoppas i alla fall!

Om du är rädd för att hålla ett tal, tänk då att publiken är apor. Det hjälper.



Nyss skrev jag en lång text, men klantiga jag lyckades trycka bort sidan. Suck. Men det jag skrev var väl i stilen med att städningen gick finfint. Ska väl fixa lite mer på onsdag och på torsdag så har Julia lovat att komma och hjälpa mig. Det kan ju som sagt inte se ut hur som helst om det ska komma folk hit. I morgon ska jag dra till Karlstad och släcka min shoppingtörst. Det gillas! Måste införskaffa mig nytt smink och några nya toppar innan skolan börjar. Ska sluta nämna skolan, jag har ju lov. Men shoppa höstkläder och inte massa linnen och shorts. Sommarkläder är ju inte min grej. Så förhoppningsvis så blir det en mysig dag i staden med mamma, syrran och hennes två kompisar. Älskar att dra runt i städer. Och att sedan komma hem och lägga sig i en mjuk säng efter att ha blivit trött i både sinne och ben är ljuvligt. Där fick jag till det, haha. Ska väl lägga mig något tidigare ikväll än vad jag gjorde igår. Börjar känna att en förkylning kan vara på gång. Inte bra. Så natti.

Under en och samma himmel


Himlen från i fredags.

Ska ta tag i städningen nu. Jag är ju så himla lat så att inget blir gjort. På torsag kommer ju vännerna och jag har kläder överallt. Har skypat med Julia och Julia idag. I kanske en halv timme. Lite småkul, men det hackade lite grand. Ett enket sätt att kunna prata alla tre utan att vara på samma ställe. Nej nu ska jag höja upp volymen på spotidy och sräda rummet i en dans, haha.

I know that you don't mean it, but baby, I can read you like an open book



God morgon! Till cirkus två inatt satt jag framför datorn och chattade. Det brukar bli så även om man tänkt sig att sova lite tidigare. Kollade på någon dokumentär på tv4 fakta igår också, riktigt bra. Så jag ska kanske idag kolla filmen, för jag som direkt kände "åh, det måste göras en film om den här historien!!" blev ju besviken som insåg att "jaha... jag som skulle bli göra en film och tjäna pengar och så är det någon som redan stulit min idé". Ja, så kan det gå. Fast då slipper jag iof vänta i några år för att få se den, hehe. Tror den hette End of the spear. Ska ta och spela lite mer sims idag. Jättenördig är jag. Fast det var kul att fixa till en liten familj igår, så nu ska det byggas hus! Ointressant vetande. Kanske borde käka lite frukost först, ja iaf kaffe.

This star can be our star



Hej och hallå! Fick besök av min Julia idag. Känns nästan som hon bor här, så ofta besöker hon mig. Hela hennes familj strosar runt i mitt hus dagligen, ungefär. Haha, lite speciellt, men ja, så är det nu. Men nu har dom dragit hem och jag sitter här och har intget att göra, as usual. Fast vi gjorde väl inte så mycket när hon var här heller. Hela dagen har varit seg och jag känner mig urtrött. Som att jag inte sovit på flera veckor. Jag förstår inte vad det är för fel, men alla krafter är bort. Jag vill bara sova och sova, men jag får bara huvudvärk av det. Ikväll ska jag se på film och bara chilla. Det vanliga helt enkelt.


Mitt hjärta blöder



God morgon! Vaknade upp vid tio av en fluga som surrade som en tok runt mig. Så är det när man bor på landet, haha. Som ni ser så fick den nya designen åka upp igår. Jag är riktigt nöjd med texten och färgerna och så. Det känns väldigt mig. Harmonsikt och lugnt, fast jag undrar allt ifall det är så himla mig det... Fast headern känns sådär, så det får nog bli en ny om ett tag. Jaja, nog om det. Igår så stack jag och några vänner till Sirsjön. Det var inte så mycket folk, men vi roade oss bra ändå. Vi skrattade och pratade lite grand. Det var kul att umgås med dom igen, för det var ett tag sen sist. Vi började även planera lite inför den vecka som kommer. Ska försöka ha en riktig rolig vecka nu innan skolan börjar. Vart tog sommaren vägen liksom? Igår kände man hur höstigt det var ute. Kallt och ruggigt. Sådan tur att jag älskar när det är så då. Nu ska jag ta och beställa höstkläder bara för det. Hej svejs.

Tryck F5

Ny design!!
Drar iväg nu. Hejdå.

Drar ut med vännerna ikväll



Ikväll ska jag ut och roa mig med några människor. Vi ska iväg till en strand och umgås. Hoppas det blir kul, annars så sticker jag och vännerna någon annanstans och hittar på nåt. Ska bli lite skönt att få komma ut, men jag är inte så himla pigg på det egentligen. Är trött och känner mer för att stanna hemma. Men Julia har övertalat mig nu iaf.
Idag har jag inte gjort ett dugg. Fixat med foton och så. Ska nog dra iväg och fota en snabbis med syrran nu. Kanske fixa en ny header till den nya designen? Jaja, sticker iväg runt åtta skulle jag gissa på. Ha en bra kväll med er. Puss ♥

This is what we call happiness



God morgon! Sitter här och dricker te medans jag redigerar bilder ifrån Falun. Riktigt fin stad det. En av de mysigaste städer jag besökt. Men Dalarna är väl rätt mysigt iof. Lyckades inte sova längre än till halv elva, så då gick jag upp och fick en stor rynka mellan mina ögonbryn när jag märkte att katten kissat i frukskålen. Ursäkt, men VAD HAR JAG FÖR SJUKA KATTER?!?! Haha, de visar ju noll respekt mot andra. Ja idiotiska djur ibland. Fast skitsöta. Fick en stor lust att spela sims idag. Är ju ett gammal simsfan och äger alla sims 2 spelan. Undra hur mycket pengar jag slängt ut på dom? Fast trean slår ju allt. Rätt kul att man kan bilda sina egna familjer och bestämma hur dears livsituation ser ut. Men jag vet inte om jag orkar göra det nu, för jag har en väldig huvudvärk.

Inget kan ändra på det



Hejhej, jättetrött tjej här. Fem avsnitt på rad drog jag och Jullan ikväll. Åhh, man både skrattar, gråter och blir rädd. Bra serie, så himla grym. Se den. Punkt slut. Okej, Julia drog nyss efter att vi sjungit lite allsång till Alexander Rybaks Fairytale. Vi sjöng falkst, dansade fjantigt och skrattade. Haha, vi filmade alltihop, men det tror jag inte ni får se. The real me and Julia är något utöver det vanliga..! Men hörreni, jag måste nog lägga mig snart. Jag är så trött efter denna vecka så att jag funderar på att gå i ide i några dagar framöver. Nej, kanske inte, vill ju njuta av den sista lediga tiden. Fast jag ska ta en ordentlig sovmorgon i morgon och sedan göra all t som jag missat under alla dagar. Ska plocka i mitt rum som består av endast kläder överallt, ta ett behövligt bad med hårinpackning och sådant igen, osv. Ta det lugnt och skönt. Sedan på kvällen så ska jag nog dra iväg med några få vänner och se vad som händer i lilla Torsby. Hoho, nu somnar jag snart. Natti.

Veronica Maggio – Inget kan ändra på det
Grym låt.

Lov igen!!!



Åhh, jag har lov igen! Nästan så att man borde pressa ut en glädjetår. Kommer sakna barnen, det är liksom rätt mysigt att umgås med dom. Men ack så uttröttande. Man blir mer sliten av att vara med ungar än att ränna ute om nätterna. Tur att Julia kommer hit och piggar upp mig nu då. Vi bestämde ju igår att hon skulle komma vid fyra, så hon dyker nog upp strax. Vi ska se den spännande fortsättningen av serien ikväll. Så jäkla bra serie alltså. När jag kom hem så firade jag med smörgåsar. Någon mer än jag som älskar frukostmat? Jag och min syrra skulle nog kunna leva på smörgåsar, fil, youghurt, flingor, te, oboy osv. Jätteonyttigt och inte nog med vitaminer och protein, haha, så det är väl tur att vi bor hemma så att vi äter rätt så normalt i alla fall. När mamma jobbade så åt vi dock mest smörgåsar om dagarna, men det är ju gott så. Nu ska jag leta reda på Linneas dator så att jag kan koppla in alla sladdar och fixa det till teven. Men först lite kaffe för att orka med allt. Tjingeling!

Längsen



Fina foton ifrån november förra året? Haha, en myskväll med syrran. Jag sitter nu med hårinpackning och har nyss haft en ansiktsmask. Kände att jag behövde lite ompyssling ikväll, så jag körde på lite mini-spa. Funderar på att dra en film nu ensam i natten. Disneyfilm för att kunna somna lugnt. Skitsamma om jag vaknar dödstrött för i morgon vid tre TAR JAG LOV!!! Och då ska Julia komma hit på Harper's Island tittande. Min syster har börjat drömma mardrömmar om att mina vänner dör på  grund av den serien, haha, lite läskigt ju. Men det kan nog bli en bra helg det här. Och på lördag så kanske det blir lite skoj. Vi får väl se vart vinden tar oss. Hur som helst så ska vi ta vara på de sista dagarna nu. Vi blir stora människor nästa måndag ju. När ska jag växa upp? Är ju än ett litet barn. Åldern är bara en siffra, ja, just det.

Maggio Kärlek alltså♥

En ny kategori kommer dyka upp



Jag började verkligen längta efter julen när jag såg dessa biler. Det är mycket mysigare under den kalla tiden på året, fast värmen är ju skönare. Typiskt mig att nämna ett ord inom kategorin mys. Nu slutpratat om det.
Jag firar min näta sista dag på jobbet med en kopp te. Vi gick igenom lite papper och sådant idag, och tydligen har jag skött mig väl. Änglabarn som man är... Hm. Haha, vilket skämt. Nja, men jag är nog hemskare än man kan tro. Har i någon timme nu försökt få ihop en ny design. Ska ta och fota lite nya bilder till den nya designen någon dag. Det ska bli lite hösttema har jag tänkt, så i september eller tidigare ska jag slänga upp den nya.
Ska nu ta och träna och hjälpa mamma med att ta in ved. Skitstarka armar här vet ni... Skämt o sido.


Ska även meddela att en ny kategori kommer dyka upp på bloggen. De ska få namnet "Texter". Eftersom jag älskar att skriva så ska jag visa upp några verk som jag lycktast/lyckas få ihop.

Lyllos han är man



Lyckades få hit Julia på två Harpers Island avsnitt och ett Leila bakar program. Jag, mamma och Julia satt och gapskrattade åt stackars Leila. Hm, lite konstigt, men sjuttsingen vad underhållande det var att kolla på det. Det ska väl inte bli alldeles för sent ikväll. Ska kolla lite bloggar och läsa lite innan jag sover. Det är nog det bästa innan man ska sova. Olyckligtvis så krånglar vattnet nu igen, så kanske får jag promenera till mormor till morgonen och duscha. Kallt och gött.. Bara att be en bön att det blir bra över natten. Imorgon ska jag nog höra lite med vännerna om vad helgen bjuder på. En del vill si och andra så. Ja, ska i alla fall försöka ha det kul. Kanske inte ha för höga förväntningar, tror jag glömmer bort att leva i nuet och alltid ser framåt. Borde kanske ändra på det. God natt.

Barnen avgudar mig....



åhhh, visst har jag gulliga fans som skickar fanbilder till mig?!
...Haha, jag skojar bara. 
Har varken fans eller barn som älskar mig. Men visst är de söta som ger mig sådana fina bilder? Tyckte att de var värda att visas upp på bloggen. Gullungar alltså. Kramas, sitta i knä och hålla hand. Närhet som bara den, haha. Men det är väl lite kul att de gillar än ändå. Och när de säger att man till och med målar fint så smälter ju ens hjärta. De som inte vet det är ju min talang för målning noll. Så jag gillar mitt jobb. Det är ju endast två dagar kvar. Åhh, jag läntar efter att få sova ut.
Jag som hoppats på att få hit Julia idag, men så jobbar hon. Får väl kolla film själv då med en kaffekopp som sällskap. Vädret är ju att dö för idag. Nej, jag avskyr det. Blöt bara genom att sticka ut hvudet en snabbis. Har en väldig fundering över vad jag ska göra till helgen. Inge är inplanerat. Spela tevespel med sis tro? Var jättelänge sedan.

it's serious this time



Oj vad jag snoozar nu förtiden. Det är jobbigt att gå upp. Jag vill sova. Efter denna dag plus två dagar så får jag som tur det. Sommarlov på nytt. Tjohej. Ska snart kila till jobbet, as usual. Sen när jag är färdig där så ska jag dra hem Julia till mig har jag tänkt. Glo på lite mer Harper's Island. Och kanske skratta lite. Så så ser min dag ut. Simpla dagar man har. Upp, jobb, hem, sova. Ungefär så. Och så springer jag runt och ser ful ut om dagarna, haha. Orkar inte lägga ner mig så mycket, vem ska jag ändå göra mig till för ändå..? Så hemska kläder, halvlockigt hår som ändå är jätteplatt och lite smink är det som gäller. Puss o hejdå.

Ibland förvånas jag själv över vad jag kan åstakomma ibland


Oh na na na


ph: ifrån en dag vi stack till lysvik och käkade glass.

Mitt tråkiga liv fortsätter även denna dag. Ingen idé att blogga för jag har inget nytt att komma med. Äh, så tråkigt är det väl inte. Idag har jag bakat rabarberpaj, för man måste ha rabarberpaj minst en gång under sommaren. Synd att jag sa att det var höst i morse då. Annars så har jag väl kramats med barn idag. Gosiga ungar gillar vi. Ska ta det riktigt lugnt ikväll och kanske se på teve eller en film. En gullig film. Rolig och romantisk. En sån som killar skulle spy på. Därför jag älskar sådana filmer, för att jag är jättetjejig. Smink och kläder är ju livet nästan. Fast det finns mycket annat i denna sjuka värld.

Gå och sug mask inna ja kaaper bena av reej



God morgon! Jag tror hösten är påväg, det känns liksom i luften. Ruggigt och småkallt. Men jag gillar det faktiskt. Fast sommaren är nog ändå lite bättre. Igår var ju Julia på besök och vi tittade på tre avsnitt. Man kan inte sluta när man väl börjat. Men hon skulle hem med mopeden och det började mörkna, så vi fick ge oss. Jag var ju även tvungna att sova. Det var en kul kväll. Vi satt och skrattade och var ganska tokiga mitt i denna skräckserie. Vårat tevekolland kändes inte så seriöst tillsist, haha. Vi kollade även in våra klasslistor inför gymnasiet. Vi är fem tjejer och femton killar. Yeah, men det ska väl gå bra. Fast nu måste jag dra till jobbet, har inte tid att sitta här. Usch, inatt drömde jag att jag blev blond igen, vilken mardröm. Drömmer mycket konstigt nu förtiden. Hejdå.


Mys med Julia framför Harper's Island är kvällens planer



Hemma!! Det blev dåligt med spelning, som vanligt, haha. Fast det var väl lite kul att komma igång igen efter det långa uppehållet. Kvällens planer är massa mys och Harper's Island. Det är tänkt att Julia ska komma hit så att vi kan fortsätta kolla på det igen, sist så tittade vi bara på ett avsnitt. Jag har ju ändå inget bättre för mig ikväll, så då kan jag lika gärna umgås med den bruden. Nu lät det som om allt är bättre än henne. Hm. Så menade jag inte. Hon är ju skitbra att ha.
Ska ta och koppla lite sladdar och dricka min tredje kopp kaffe nu. Oops..! Jag tror jag börjar få en inblick hur det är att vara rökare. De måste känna samma sug som jag har efter kaffe. Eller, vad snackar jag om? Jag har aldrig rökt. Inte stoppat en endaste cigarett i min mun, så jag vet inget om det där. Ibalnd är jag en duktig tjej med vett i skallen. Men bara ibland. Puss.


I musiksalen



Håller jämt nu till i musiksalen och letar reda på texter och ackord. Ska försöka ta oss igenom några låtar. Jaja, har inte mycket att berätta. Ska återgå till mina vänner som nu spelar ståbas (?). Hejsvejs. Hörs när jag kommer hem.

Det handlar om dig



Jag har sjungit mig hes idag. Tycker jag varit tyst i så många dagar så det var nog behövligt att röra på rösten lite. Haha, motionera den lite. Ikväll ska jag se på Varg Veum. Får nog lov att tipsa om det, för det var rätt bra. Norsk kriminalfilm. I morgon så är det dags för jobb igen. Så jag ska upp vid sju och jobba tills tre. När jag slutat ska jag bege mig till min gamla skola och möta upp Martin, Runar och hans syster och spela lite. Vi har inte gjort det sedan skolan slutade. Två månader sedan. Helt sjukt ju, hur har vi stått ut? Haha, det ska bli väldigt kul i alla fall. Lite roligt att besöka skolan igen också. Aldrig mer den skolan. Stjerne om två veckor istället.

Veronica i fredags






We can go through hell together if you like


Fredagens outfit.

Här sitter jag nu blöt och trött efter ha sett på en final i regn. Stack ner till Torsby men mamsen och träffade sedan Martin och Julia. Så där stod vi och hejade på, både kalla och blöta. Vädret var inte särskilt trevligt. Men de vann i alla fall på straffar, så stort grattis! Idag är det film hela dagen som gäller skulle jag tro. Älska vädret va? Nja. Känner att det börjar bli dags  för mat nu, blev så bråtton så att det inte riktigt hanns med i morse. Oj så typiskt mig. Lyckades fixa allt med filmera ifrån i fredags nu, så jag ska bjuda på lite Veronica snart.

Ladies love Justin Bieber


I väntan på scenuppträdanden så stack vi till McDonalds på mat. Vi är såå nyttiga.

Den lägsta dagen i världshistorien tro? Fast ändå har den gått väldigt snabbt. Lite konstigt det där. Satt nyss och skrev och en väldans text, men det blev både rörigt och för personligt så jag raderade allt. Jag är känslomässigt helt annorlunda nu, alldels för sur. Och där sätter vi punkt för just det.
Ikväll ska jag mysa med film. Vill gråta och gråta, så gråtfilm vore toppen. Satt förut och läste om Titanic och blev jättebesviken när jag insåg att kärlekshistorian om är med i filmen inte är sann. Bara påhittad av den som gjort filmen. Vilken besvikelse. Det förstörde min dag, haha. I sexton år har man trott att det var sant, vad fel man kan ha alltså. Nej, måste leta reda på en filmis nu. Tror annars det börja någon runt halv tio som verkade bra.

Hahaha, finns mycket kul på spotify!!
Papa Razzi and the Photogs – Ladies Love Justin Bieber



Some more pics from yeasterday



Jag har en riktig slappisdag idag. Går runt och gör inget. Funderar på massor. Tänker så att hjärnan snurrar. Dricker kaffe och lyssnar på musik. Klockan är redan halv fyra. Nästan lite deprimerande. Har ju bara två lördagar kvar under detta lov. Det går fort när man har kul. Minst en "konsert" varje helg nu den senaste tiden. Roligt. Blir inspirerad av musiken. Nej nu babllar jag för mycket igen. Ska drunkna i massa musim nu.

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig



Candy shop och angels

Tyvärr krånglar filmerna för mig, eå en del av dom kan jag varken se eller ladda upp, tyvärr. Men jag ska försöka fixa det så snart som möjligt. Men ni kan i alla fall två filmer på The Baseballs tills vidare.




Arvika Hamnfest var grymt bra!!



Var Arvika Hamnfest värda sina 250 kronor? SVAR JA!!!

Förlåt, men jag måste svära. Jäklar var grym Veronica Maggio var och fan vad bra The Baseballs var. Det var så himla otroligt, fantastiskt, spektakulärkt. Helt klart något av det bästa som jag varit med om. Maggio älskar jag ju som artist och shit vilken show The Baseballs bjöd på. Det var så grymt så att man inte vet vad man ska säga.
Jag kan ju ta och berätta hur vällen åg ut för oss: Vi drog neråt vid fem och plockade upp Julia och Julia på vägen. När vi kom fram regnade det och man blev ganska så blöt. Som tur var så var mamma i Arvika hela kvällen, så vi ringde efter henne och åkte till McDonalds och åt lite mat. Packmopedsturnén uppträdde då vi var borta, men vi tyckte det var sktisamma för vi såg ändå ingenting utav den. När vi ätit klart så åkte vill tillbaks till Olssons brygga och ställde oss förväntat och väntade på Maggio. Hennes scenspräk är så bra. Sådana saker lägger jag konstigt nog märke till. Även ljuset gör mig förundrad. Vi sjöng med och gungade i takt. Runt elva var hon färdig och då var det väntetid i en timme på att The Baseballs skulle uppträda. Så vi strosade runt lite och så. Jag tycker själva bandet är bra, men jag är inget stort fan av deras musikstil. Men oj vad de slog mig med häpnad! Deras show var helt amazing. Och jag kan inte fatta att de kunde sjunga och spela så perfekt live. Det var helt enkelt en fantastiskt kväll. Helt magisk. Jag filmade lite också, så jag ska i alla fall försöka få upp en film var från båda framträdanen. Nu är jag rätt trött efter att ha somnat vid halv fem i natt. Vi halvsov alla på vägen hem. Tur att man är ledig idag.

Jag faller

HELG!!
En glad tjej sitter nu här och bloggar. Jag har fått i mig kaffe, laddar upp med Maggio inför ikväll och ska strax ta ett bad och fixa mig i ordning. Jag kommer bli starstrucked ikväll, något som sällan händer. Men de där riktigt bra artisterna är väl värda det, hehe. Synd att det sr ut att komma regn senare idag. Äh, det finns väl paraply? Kameran åker allt med i väskan. Måste ju ha alla minnen på bild. Yes ikväll ska jag ha kul och resten av helgen blir nog att se på en hel del fotboll som sagt. Skojsigt. Hm. Fast lite kul är det väl ändå, sitta och prata massa strunt medans matchen är igång utanför samtalet.


Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

God morgon! Sitter och käkar frukost, fil och hallon, och läser bloggar. En riktigt mysig morgon. Är i stort sett färdig så jag borde ju sova längre för jag ska iväg om en timme. Det är ju fredag idag! Helg. Gud vad skönt. Sova, umgås med vännerna och kanske se på en hel del fotboll. Det är ju Svennis cup denna helg och Julia är ju med och spelar. Det är väl bara att heja och hoppas att det går liga bra som förra året. Nej men vet ni vad? Jag slutar runt halv ett- ett idag! Ojojoj vad gött. Men då ska jag hem och fixa mig för ikväll. Klädproblem förväntas, haha! Ha en bra dag! Puss.

                                                      
                      Svennis cup förra året. En stekhet sommardag.


du säger att allt ordnar sig, men ifall det inte gör det då?



Ja inatt fick jag ju ett jättekonstigt sms. Liksom öh, vad tusan? Blev jag miljonär nu halv fyra på natten? Helknasigt ju. Hörde att fler fått samma sms. Men det läskiga var ju att jag vaknade jämt innan sms:et kom. Då blev jag livrädd och trodde att någon var i mitt rum och skickade ett sms bara för att skrämmas. Haha, jag måste ha varit näst intill sovande då som fick för mig det.
Har idag legat ute i solen och mått gött. Jag har bränt mina ben så de är röda som tomater. Det har ju inte ens varit så himla mycket sol idag. Så det blir att smörja in sig rejält ikväll. Nu väntar jag på att Ernst ska börja. Ja skratta ni, men det kanske lever en tant inom mig, haha! I väntan ska jag börja lirka ihop lite mer text som jag börjat fixa fram. Yepp, det går bra här.

Maggio imorgon!!!



Nu är biljetterna beställda till Arvika Hamnfest. Ska bli grymt kul att få Veronica Maggio. Hon är så sjukt bra. Även The baseballs och årets packmopedsturné uppträder. Roligt roligt! Jag ska dra dit med mina vänner Julia och Julia. Vi får hoppas att vädret håller i sig så att vi slipper stå och sjunga med i hennes grymma låttexter i spöregn. Fast det förvånar mig inte om det blir dåligt väder, jag brukar ha den oturen.

don't stop the music

God morgon! Men ni kan nog stryka ordet god. Jag har fuldag idag, sådana dagar som de flesta tjejer får ibland. Då håret står åt alla håll, kläderna inte sitter bra, sminket ser konstigt ut och man bara känner "neeej, jag går och lägger mig och skiter i det här". Så så har min dag börjat. Fast att solen skiner är ju bra. Det är augusti och vi börjar skola om cirka två veckor. Deprimerande. Den här sommaren har varit en sådan stor besvikelse så att man skule vilja gråta. När man själv var ledig så jobbade nästan alla, nu när man jobbar så är det verkligen sommar. Allt som skulle göras har inte blivit gjort. Får hoppas att det blir en bättre höst. Te framför en varm brasa, massa böcker, mjuka tröjor, filtar och mys. Okej, det är inte höst än på länge. Ville bara berätta att jag ska sticka och jobba nu, sedan hem och antingen sova eller sola. Måste vila upp mig. Haha, inatt fick jag ett sms där det stod att jag vunnit 200000$ eller något liknande. Det tror jag vad jag vill om! 


The time of your life

  

Jag har sörplat te hela eftermiddagen. Tur att jag älskar det såpass mycket som jag gör. Nu sitter jag och väntar på att mitt rum ska svalna så att jag orkar somna när jag väl lagt mig. Ikväll ska det bli supertidigt, för jag ska döda min förkylning inatt. Läskigt va? Vi får väl se om jag lyckas till morgonen då jag stiger upp halv sex. Hjälp, kommer ju aldrig ta mig upp. Ska nämligen jobba in i alla fall en timme i morgon så att jag kan sluta runt ett på fredag. Längtar! Nu får min vän ta och ringa mig, seg hon är. Tror hon spelar fotboll. God natt med er. Pöss.

Barcelona I love you



Inatt drömde jag om Barcelona. Åh vad jag saknar det stället. Jag blev lite förälskad i den vackra staden. Det var varmt, god mat, härliga stränder, bra shopping, fint överhuvudtaget, häftiga byggnader, massa svärdheter... Vill dit igen!! Jag är nog lite mer storsdtadsmänniska än bybo. Det händer alltid saker i stora städer, det är allid något nytt pågång. Hur som helst så vill jag dit igen. Barcelona och några vänner. Trevligt det vore. Ska hur som helst försöka få med familjen på en resa till vintern. Teneriffa kanske? Det var ett bra ställe. Hotellet vi bodde på var även det toppen. Men Sverige i dessa dagar är även det okej! Sol och varmt.

Snuva och hosta


Snodde en bild av Julia, busigt!

Hej mina fina vänner! Hur mår ni? Jag mår sådär. I morse när jag vakande var det nära att jag istället för att gå upp la mig ner igen och sov åtta timmar till. Mådde så dåligt och var så trött. Somnade ju runt tio igår, men vakande flera gånger under natten av min tjocka hals och allt snytande. Mysigt värre... Men fast att jag mådde skit så klev jag upp. Jobbigt och segt men det gick allt.
Igår innan jag la mig så blev jag så chockad över att det lät så mycket på övervåningen eftersom jag sov själv hemma med endast katterna som sällskap. Men jag valde att lägga skulden på katterna. Fast i morse när jag satt vi datorn så lät det riktigt rejält! Det måste vara mamma eller Linnea som är på väg att gå upp för idag tänkte jag. Men då slog det mig, DE VAR JU INTE HEMMA!! Jag hörde stegen där uppe och blev livrädd. Men när de slutade så tänkte jag inte mer på det. När jag sedan satte mig i bilen när pappa kom för att hämta mig så sa han "Åkte mamma och Linnea aldrig till sommarstugan?" Då fattade jag. I alla fall när jag såg att bilen var hemma igen så förstod jag. De hade kommit hem vid halv sju i morse, och jag gick upp sju. De skrämde nästan livet ur mig.
Så jobbig dag idag. Ska sluta klaga nu. I alla fall försöka. Ska bli frisk nu och bli bra igen. Motverka-förkylning-med-massa-vitaminer-tablett ska jag ta mig nu. Tjingeling.

För i morgon är en ny dag och då ska vi bevisa för världen att vi kan göra samma sak igen

Halv tio nart. Jag är seg som kola vid jul. Ska studsa ner i sängen och sova många timmar i natt. Förhoppningsvis vaknar jag pigg och kry med ny energi och ork. Kanske är det barnen som smittat ner mig, men man ska inte skylla på de söta ungarna som är urgulliga mot en. De kramas och säger så goa kommentarer så man bara ler av lycka åt dem. Mitt finfina sommarjobb det. Lägg även till sol och bad så har ni det. Denna kväll så sitter jag och dokumänterar saker. Hm. Det fatta ni inget av. Men just nu ska ni inte förstå, för jag är inte redo för att förklara. Det ommer väl någon gång framöver, hoppas jag. Nog om det, jag ska bli klar med det och sedan byta om till pyjamas och borsta mina tänder. Måste sova nu. Varför ska jag alltid fastna här? Dator borde förbjudas ibland.



Du är bäst nu
men du var bättre förr


Lite om mina egna tvångstankar

Jag börjar undra ifall jag har tvångstankar. En dag när jag och min familj satt vid köksbordet så pratade vi om tvångstankar. De hade sett en på teve som "var tvungen" att till exempel tvätta händerna ett visst antal gånger för att det skulle kännas bra. Ibland kunde hon känna att siffran sju var rätt, så då tvättade hon dom sju gånger. Ibland var siffran tio bättre och då blev händerna tvättade tio gånger. Fast det är inte sådana konstiga tvångstankar jag har, men de är väl lite småsjuka ändå.

* Jag måste kolla under sängen innan jag ska sova - DET KAN FAKTISKT LIGGA NÅGON UNDER DEN!!!

* Garderoben måste vara helt stängd när jag ska lägga mig - jag vill ju vara säker på att ingen kikar på mig ifrån garderoben.

* Jag måste ha täcket invikt runt fötterna så att jag inte kan stoppa ut fötterna i fotändan - någon skulle ju kunna dra tag i mina fötter.

* Ibland när jag hackar tänder så kanske jag hackar två gånger på höger sida och sedan två gånger på vänster sida. Men då kan jag inte bestäma vilken sida jag ska sluta på - det kan ju bli orättvist.

* Det händer att jag tänker meningar i huvudet och då räknar jag bokstäver i meningen på mina fingrar, och meningen måste sluta på finger nummer fem - tänk om nåt skulle hända mig annars!! Typ bli straffad.

* Markisen måste vara nere om natten - annars kan någon kolla in i fönstret (det kan de väl i alla fall, men men..).

* Jag måste ta en klunk vatten innan jag ska sova fast att jag inte behöver - jag tänker IFALL jag skulle bli törstig så är jag påfylld.

Det där med meningarna kan bli riktigt jobbigt ibalnd..!





Bada i regn



Stack iväg å badning och solning med familjen när jag slutat. Vi låg där kanske i tio minuter, sedan föl regnet över oss. Det piskade bort oss under ett tak. Så där stod vi medans mormor klädde på småkusinerna. Sen bar det av hemåt och nu sitter jag här. Min förkylning är inte rolig, man känner sig lite halvt död när man är det. Så jag går runt och nyser, snorar och hostar. Ljuvlig sommar alltså. Måste få mig något drickbart nu. Antingen något jättevarmt eller jättekallt. Efter det så ska jag nog begrava mig under ett täcke i all framtid. I alla fall i ett par timmar.

Jobb nu

Känner mig jätterörkyld idag. Vaknade halv fem och trodde att jag skulle upp. Sedan vaknade jag vid sex av att alarmet var avstängt. Hm. Konstigt. Trött som jag vet inte vad gick jag upp. Fast även om jag har halsont och allt så ska jag dra iväg nu. När jag kommer hem så blir det solning och bad med familjen. Så att ni vet vart jag finns. Puss o hej ♥

Tjock hals, trött blick, konstiga ord



Haha, vilka bilder jag fann. För cirka ett år sedan så fick jag en av de bästa invisteringar jag gjort, min systemkamera. Jag fotar i stort sett varje dag. De här två bilderna är för ett år sen, shit, vad jag ändrats! Fast kanske inte ändå... Det är ju rätt likt, bara att jag vuxit som person, växt överhuvudtaget. I'm a big big girl now. Hm. Nog tjatat om det. Min hals är tjock och jag känner mig helt drogad, inte för att jag varit det någon gång, men men. Fast jag är dåsig, trött och sliten. Vill verkligen inte insjunka. Fina ord jag använder insjukna. Och så babblar jag på om allt onödigt, det är inte ett gott tecken, för då brukar jag bli sjuk. När jag har feber så svamlar jag alltid i mina meningar och det blir bara en konstig hög med ord som kommer ut. En klumbig, osammanhängande hög som glider runt varandra och blir otydlig. Fattar ni? Haha. Vilken fin sörja det blev av allt nu. Borde nog lägga mig, men jag känner mig själv allt för väl för att veta att jag kommer sitta uppe tills minst elva. Idiotiskt, men jag är kanske en idiot.

Du tror att ingen fattar, men jag gör



Sol och värme♥ I love it. Fast jag tror tyvärr att regnet är på g. Min arbetsdag gick så snabbt idag. Vi var och badade, fast själv var jag på bryggan och blev ganska så blöt. Nu när jag kom hem så somnade jag nästan ute på en filt. Den dåliga sömnen från i helgen kommer ikapp mig nu. En förkylning börjar också komma krypandes, inte bra! Fast jag har ju haft turen att vara frisk hela lovet. Jag avskyr när halsen gör ont, är sårig och hes. Man kan inte prata utan måste hålla tyst för att den ska bli bra igen. Jag får väl gå på c-vitaminkur hela veckan för att stnanna kry. Nu behöver jag nog några koppar te och kaffe för att överleva denna eftermiddag.


Om jag har väldigt många stavfel i texterna så vill jag bara meddela om att mitt tangentbord är helknasigt, så det är förhoppningsvis inte jag som är urkass på att skirva. Bara så att ni vet.

Där försvann solen också. Tusan.

Be strong



God morgon! Jag hade nyss suttit och skrivit ihop en text, men då lyckades jag självklart trycka fel så att allt försvann. Så typiskt. Men det jag skrivit var väl stilen med att det är väldigt varmt idag, så att jag nästan kvävs. Skämt och sido, men det är riktigt hett. Jag ber till gudarna att det inte blir sådär äckligt fuktigt, för då förstörs både håret och sminket. Som tur är fixar jag mig inte mycket med de sakerna nu när jag jobbar, jag orkar helt enkelt inte. När jag kommer hem ska jag dra iväg på en promenade och fota, om nu vädret vill det. Det såg ut att bli lite regn framåt eftermiddagen. Nu måste jag faktiskt ha kaffe, för jag är trött. Det blev väl lite sent igår, attans också.

RSS 2.0