31 Januari 2012 - Stockholm imorgon!



Det har varit en sådan himla konstig dag idag. Jag har känt mig helt slut och samtidigt varit glad och sprallig. Haha. Jag känner mig lite nsurrig i bollen efter denna långa skoldag. Det ska bli superskönt med två dagars ledighet nu! Det kommer alldeles utmärkt, må jag säga.
Jag håller nu på att packa ner det allra sista och lyssnar på grym musik av Gavin DeGraw. Jag kan inte fatta att jag ska se honom upptrda imorgon kväll!! Helt galet ju! Åh, jag är så himla glad.
Nu ska jag fortsätta springa runt med denna lyckokänsla och trötthet. Jag borde verkligen lägga mig snart..!

Dags att bli stor?

  Jag stökar runt bland kläder, packar ner allt möjligt, lägger cirka tjugo biljetter i olika brev för att jag ska hålla koll på alla och inte slarva bort dom, ser efter så att jag stoppat ner lakan hur många gånger som helst, undrar vart jag lagt det svarta linnet, dubbelkollar att även handduken ligger i, laddar batteriet till kameran och putsar den ren ifrån smuts så att bilderna inte ska bli suddiga.

  Jag vet att jag tjatar om denna resa. Och att jag nämner den alldeles för ofta. Men jag tycker det ska bli så jäkla kul och spännande.
Vi är åtta små ungar som sticker ut i en storstad helt själva utan en endaste vuxen. Det har jag aldrig gjort förut. När vi var till Barcelona så var det ju lärare med och så. Nu ska man helt plötsligt stå på helt egna ben och bevisa för alla hur vuxen man är. Klart att jag är skraj! Jag som inte finner i min egen hemort och som knappt kan läsa en karta, hur tusan ska jag klara mig?
  Jag är mammas flicka som alltid får hjälp av henne, och då menar jag alltid. Nu ska hon inte finnas där. Visst klarar jag mig utan henne, men det är ju just när jag inte riktigt vet vad jag ska göra som hon vägleder mig här i livet. Jag älskar verkligen henne. Hon stöttar mig jämt och ständigt i livet och ställer alltid upp. Jag förstår inte hur så många kan skämmas över sina föräldrar. Jag skäms knappt ett dugg över min mor, trots att hon är en av de mest pinsamma människor jag känner till. Herregud, jag älskar ju henne. Hon är så himla cool. Haha. Ja, cool är ett bra ord för henne. Ni skulle bara veta... Hon är inte alls som en vanlig förälder! Hon är mer som en riktigt bra vän, än som en mamma.
  Men jag ska klara mig finfint utan min mamma som vägledare. Hallå, jag har ju sju hejdundrans underbara vänner istället! Och jag vet att det kommer gå hur bra som helst. Men jag gillar ärligt talat inte att växa upp och bli stor.
  Förut så sa jag och min syster att vi skulle vilja ligga i en spjälsäng igen. Kan ni tänka er vad mysigt? Ligga där och bara sova och sova. Och vara pytteliten och inte behöva bry sig ett dugg om omvärlden. Bara vara liten.



30 Januari 2012

Även om det inte har hänt något hemskt idag så har det ändå varit en riktig skitdag. Jag började dagen med dåligt humör och att vara väldigt trött. Egentligen borde jag inte ha något att klaga på, för jag har ändå varit glad och haft det kul idag. Men det har under hela dagen varit något som legat och pyrt inom mig. En liten surkärring tror jag. Jag började redan innan lunch att undra ifall dagen snart var slut. Haha. Jag ville bara åka hem och ta det lugnt!

Nu i afton så har jag haft besök av en vän och det har varit mycket trevligt. Det är tur att man har vänner som man kan tjattra med när man känner för det. Snacka skit och inte bry sig så himla mycket.
Men nu har vännen dragit hem och jag packar lite smått inför resan. Jag blörjar bli jättenervös nu. Ett riktigt nervvrak är jag. Jag är så rädd för att glömma något viktigt. Jaja, det är bara en skoldag kvar nu, sen så åker vi. ♥


Lägg märke till det hemskt slitna håret... Haha. Ska klippa av en bra bit inom kort!

Jobbiga påslakan

Jag trodde ärligt talat inte att det var möjligt att bli asförbannad på ett sänglakan, men det lärde jag mig nu att det är fullt möjligt! Jag stod och slet i täcket och kämpade så hårt så att jag blev svettig när jag skulle få på påslakanet. Men det gav inga som helst resultat. Det slutade med att jag blev hur arg som helst istället. Jag trodde jag skulle börja gråta över att det verkade som att mitt täcke bara hade tre hörn. Jag fann aldrig det fjärde. Som tur var kom min syster till undsättning och hjälpte mig att lösa det. Helt otroligt vad känslig man kan vara en söndagskväll. Haha. Böla över ett täcke... Men nejdå, jag fällde aldrig några tårar. Så nu är allt prima!

Jag har annars spenderat kvällen med att titta på serier tillsammans med min syster och druckit lite för mycket te. Ganska så skönt. Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa ett tag innan jag somnar. Är ganska så trött ikväll, lyckligtvis nog. Och jag ser verkligen fram emot denna vecka på alla sätt! Allt kommer bli så himla kul! Jag har så mycket positiv energi nu så jag kommer nog sprudla av glädje dom kommande dagarna. Hur härligt som helst. God natt ♥


Skidåkning



Jag bjuder på dessa "fina bilder". Haha.

Jodå, jag lyckdes allt ta mig ut i skidspåret. Det blev inte en jättelång sträcka, utan bara en liten bit. Kan ju inte köra för hårt när man är helt otränad. Det var lite svårt att hänga med i min systers tempo, hon är nämligen rätt grym på längdskidor, men det gick väl helkt okej! Det blev riktigt jobbigt på slutet visserligen, men nu i efterhand så känns det jättebra. Borde verkligen göra det oftare!

Nu ska jag leta reda på historiaboken som än så länge legat orörd. Vi har nämligen prov i det om några dagar (fast iof så är jag inte där då..). Sen så fick jag ett sms av en vän som ville se på film ikväll, så vi kanske tar och gör det. Vore ganska så mysigt.

29 Januari 2012

Igår så började ju jag och syrran att kika på "pretty little liars".  Vi lyckades ta oss igenom fem avsnitt på raken utan några som helst problem. En sjukt bra serie! Jättespännande verkligen. Vet inte varför jag alldrig sett på den förut.
Serien handlar om fyra tjejer som har glidit isär efter att deras femte vän, Alison, försvunnit för ett år sedan. Deras vänskap dog helt enkelt ut med Alisons försvinnande. Men när det närmar sig ettårsdagen för hennes försvinnande så börjar de fyra tjejerna få sms ifrån en som kallar sig "A", och det konstiga med det är att den personen skriver om sådant som bara Alison känner till. Till sist börjar hemligheter bubbla upp och de fyra tjejerna binds snart samman igen.

Nu ska jag fixa fram lite frykost och kolla igenom mina läxor. Har både det ena och det andra att ta itu med idag. Plus att jag, syrran och mormor antagligen ska dra ut och åka längdskidor sedan. Haha. Vi får se hur det går med det. Jag tror det var två år sedan jag stod på ett par längdskidor nu.


Pretty little liars



Jag och min syster har i afton varit bort till mormor på mat. Mycket trevligt. Vi åt god mat och pratade. På vägen dit så lyckades syrran tappa nyckeln till vårt hem, så vi var tvungna att gå runt och stirra ner i marken för att till sist finna den i snön. Haha.
Nu ikväll så ska vi mysa till det rejält. Jag ska försöka tända en brasa. och sedan ska vi krypa ner i soffan framför "pretty little liars", som vi aldrig började att se på igår. Tycker det låter som en toppen-lördagskväll! Plus att vi kanske ska dekorera muffins som vi nyss bakade.
Ha en bra kväll!

Hur man kan få den röda nyansen i färgat hår att stanna längre

Att bära hårfärgen rött kan vara det svåraste som finns, om man då inte är född med det. Om man som jag, är blond egentligen, så har färgen svårt att fästa eftersom det inte finns några röda pigment i den naturliga hårfärgen. Därför kan det vara lättare om man är brunett och färgar sig röd. Men för nästan alla som färgar sig röda så släpper färgen väldigt fort. Håret blir då, istället för rött, mer en ljusröd råttfärg. Jag är själv en av de som får den färgen, men jag har ett knep som hjälper! Eller knep och knep, det är en rättare sagt en produkt.
När jag ser att färgen börjar släppa så använder jag mig av en hårinpackning som man kan låta verka i blött hår i cirka en halvtimme. Då kommer håret få en extra färgboost som håller i sig i alla fall fem tvätter. Superbra med andra ord.

Jag använder mig av Colour Concept's "colour mask".
Jag vet inte vart man kan få tag på den riktigt, men jag har köpt den hos min frisör. Den finns även i andra färger som tex lila.


28 Januari 2012

God morgon!
Idag faller ännu mer snö infrån himlen. Det verkan som att vintern kommer hålla i sig ett bra tag till. Jag ser fram emot våren som mer än gärna får börja väckas till liv så snart som möjligt. Jag vill kunna gå converse, ha tunnare kläder och skinnjacka. Men som det ser ut nu så är det bara tjockisjackor som gäller!

Jag sitter nu och äter frukost och funderar på vart det kan finnas en lämplig väska att börja packa i. Det är ju en del saker som ska med, så den får inte vara för liten, men inte heller för stor. Någon som är lagom borde finnas uppe i någon garderob.


27 Februari 2012 - Helg!



Hur skönt är det inte med helg egentligen?! Veckan har susat förbi och nu är det äntligen fredag. Hade ju en lång sovmorgon idag och bara några få lektioner, så det har varit chill. Nu är jag i alla fall hemkommen ifrån skolan och har inte hunnit göra så mycket mera än att käka middag med familjen.
Jag tänkte spendera denna kväll med att bläddra i Veckjo revyn som damp ner i postlådan idag och att kolla på serier. Jag ska nog börja titta på "pretty little liars". Jag vet inte så himla mycket om vad det handlar om osv. men jag tror det kan vara bra. Någon som har sett det? Annars får ni gärna tipsa om någon annan bra serie.♥

Tidig kväll



Bjussar på några gamla mobilbilder.. Haha.♥

Denna älskade torsdag ska avslutas med att sova väldigt tidigt! Sömnen har blivit lite si och så ganska så länge nu. Mådde extremt illa förut och var tvungen att vila redan ett tag då, men nu har det som tur är gått över!
Imorgon så har jag en lång sovmorgon innan det är dags för skola. Riktigt skönt. Har även endast tre lektioner. Tummen upp! Och efter skolan ska jag och vännerna kila iväg och spela lite. Det börjar ju dra ihop sig inför ukm. Visserligen är det en månad kvar, men i alla fall. Det är ju bra att repa så att allt sitter till sist. Och när det är egen musik som ska fixas och trixas så tar det ju lite längre tid.
Nu ska jag sova. God natt.

Kamera



Jag sitter och kikar runt lite på olika kameror. Visserligen så har jag en systemkamera, men den börjar tyvärr bli dålig. Den får inte in fokus och bilderna blir inte så skarpa som de varit förut. Antagligen är det jag som har varit för oförsigtig och låtit den åka i backen någon gång för mycket. Självklart inte med mening då! Och kameror klarar ju inte hur många smällar som helst. Jag tror knappast att den är för gammal i alla fall, för till sommaren har jag haft den i två år. Det är Canon EOS 500 D som jag har, men jag lånar i stort sett jämt min systers kamera som är en CANON EOS 550 D. Den är riktigt grym den! Bilderna blir så mjuka och fina och färgerna blir väldigft behagliga med den. Men jag tittar på CANON EOS 600 D. Jag gillar att det är utfällbar skärm på den. Superbra verkligen. Hade jag haft pengar så hade jag nog köpt en kamera, men det får allt vänta ett tag till.

26 Januari 2012

Efter en härlig kortisdag i plugget så är humöret på topp. Jag hoppar runt i mitt hem till musik och emellan åt så myser jag lite framför brasan som jag faktiskt lyckades fixa! Jag börjar bli riktigt duktig på det nu! Kanske lever det en skogsmulle i mig trots allt?
Jag har hela huset för mig själv och jag tycker verkligen om att vara själv om dagarna. Trots mitt stora sällskapsbehov. Man samlar helt enkelt en massa kraft av att bara göra det man själv känner för.
Fast jag ska inte bara roa mig. Jag har även en del saker att göra. Några läxor, städning och packning. Ska ju bort två gånger till veckan och kommer inte hinna packa emellan, så det är väl lika bra att börja starta så snart som möjligt.

Train – Drive By
Diggar den skarpt! (nu vet jag inte varför länken inte syns.. hm?)


25 Januari 2012

Efter att jag ikväll sett på programmet Tunnelbanan som hade premiär på kanal 5 ikväll,så började jag bli lite skraj, eftersom att jag och vännerna under vår mini-semster till Stockholm kommer vara att åka tunnelbana. Och vi kommer även vara tvungna att åka sent på kvällen, för konserten håller ju på ett bra tag. Men jag tror nog att det ska gå bra. Fast man vet ju aldrig... Hur som helst ska det bli kul Bara en vekca kvar nu.

Idag har jag varit så himla seg, så det ska bli väldigt skönt att krypa ner under täcket nu. Det är ganska så kallt inne i mitt rum så jag ligger och pressar mina ben hårt mot elementet som är precis bredvid sängen. Haha. Varmt och mysigt blir det i alla fall! God natt ♥


Mycket att tänka på och annat trams.

Jämt nu så snurrar det lite för många saker i  min hjärna. Jag vet inte hur många saker det är som jag egentligen borde göra, men som jag istället skjuter upp i sista stund. Jag borde nästan skämmas. Jag går städnigt runt med någon slags stress-oro över precis allting. Så därför sitter jag nu och skriver ner de saker som måste bli gjorda i min lilla kalender. Förhoppningsvis så ska den få mig att ha koll på allt och att inget blir glömt. Jag ska försöka ge lite mer nu innan lovet är här (det är ju mindre än fem veckor!) och göra bra ifrån mig. Wish me luck!
Det första jag borde göra är nog att få lite mera sömn. Än så länge har denna vecka blivit jätrtesen. Och idag är knappast ett undantag. Vi tar nya tag imorgon då? Jaja, det gör vi. Och imorgon ska lappen in angående inriktning på naturprogramet. Och vill ni veta något mera? Jag trivs så ypperligt bra i min klass och med allting så jag skippar nog att söka om! För inte ger jag upp så lätt! Men jag har inte betsämt mig helt än. Självklart ska jag vela lite till! 


24 Januari 2012 - Övertrött

Jag håller på att somna över mitt skrivbord och jag är förvånad över att mina ögon håller sig öppna. Tisdagar är ju den jobbigaset i veckan enligt mig. Man slutar inte förrän fyra och man har i stort sett bara tråkiga lektioner. Men nu ska vi inte vara negativa! Det har ju annars varit en finfin dag idag. Vi åkte skridskor på idrotten och jag åkte för första gången i år. Jag tyckte det gick bättre än väntat, fast det gör mig ändå inte till bra. Haha. Jag är ju urusel inom allt idrott tror jag. Nä, positiv var det va? Jag är grym på att simma! (Bäst att boosta egot under denna deppiga dag! Bara positiva tankar ju!). Skämt o sido..

Nu ska jag rota igenom läxhögen och se ifall jag finner något intressant. Annars så ser jag nog några avsnitt av favoritserien. Om den nu vill funka det vill säga. Den har ju krånglat ordentligt ett tag nu. Så himla typiskt. Men jag vägrar ge upp. Jag ska se klart säsong två om det så krävs det ena eller det andra! Eller? Jag börjar inse att min övertrötthet börjar gå överstyr nu, så nu ska jag ta och kila iväg.


23 Januari 2012 - Katalog om att studera utomlands

Idag så landade en kataolg i brevlådan om att studera utomlands. Jag måste erkänna att jag är väldigt sugen på det! Kan ni tänka er vad kul det vore? Och vilken erfarenhet det skulle vara. Plus att man skulle bli superbra på det språk de talar i det landet. Jag blev verkligen intresserad när jag bläddrade runt och läste om de olika ställena som man kan studera på. Los Angeles är ju högst upp på listan enligt mig! Men samtidigt så tycker jag att New Yor är ganska så lockande också... Men eftersom jag inte gör annat än klagar på att det är kallt så är det nog inget vidare för mig. Vädret skiljer ju sig inte så mycket där ifrån hur det är här hemma i kalla Sverige. Så jag skulle nog välja ett varmt ställe ifall jag skulle resa iväg.
Men att lämna allt här hemma under en väldigt lång tid är ju riktigt läskigt. Men tusan vad roligt det skulle vara ändå. Men som sagt, hur läskigt som helst. Inte känna en endaste själ och vara helt ensam i stad man inte känner till.
Jag ska sätta mig ner och kolla vidare i katalogen när mamma kommit hem och diskutera lite. Fast ärligt talat så är det nog mest bara prat det där om att åka utomland att studera. Jag tror tyvärr att jag är alldels för feg för att våga göra det.



Dina lakan är konfetti nu

Shit vilken slapp dag det har varit än så länge. Har i stort sett inte gjort ett endaste dugg. Men det är väl så det ska vara på söndagar? Vi har mest gottat oss med pizza och godis framför all slags skidåkning nu i eftermiddag och tagit det lugnt. Har inte ätit pizza sedan i september. Haha. Jisses, vad tiden går fort. Så nu känner man sig alldels lortig på insidan för att man har stoppat i sig massa onyttigt. Men det är ju okej att göra så lite då och då.

Ikväll har jag tänkt att se på film och skriva klart engelskan som ska vara klar tills imorgon. Av någon konstig anledning har jag inte kunnat se någon film på min dator idag, för varje gång jag har försökt kolla så har allt hackat och varit väldigt segt. Hm. Jag vet inte vad det kan bero på riktigt. Jag har mina aningar, men jag är så oteknisk så att jag inte lyckas fixa problemet. Bara att hoppas att det löser sig tills senare idag.


22 Januari 2012

Jag drömmer mardrömmar om Stockholmsresan varenda natt. Och det är alltid att jag glömmer biljetterna. Antagligen beror det på att det är jag som har ansvaret för dom. Det är jag som ska se till att de ligger i väskan när vi åker, annars är vi fast redan i Karlstad. Haha. Det vore inte särskilt roligt. Jag börjar bli nervös. Liksom jag, ett litet barn, ska resa tillstorstan med resten av mina vänner till barn. Okej, så hemskt är det väl inte, vi är ju nästan vuxna och blabla bla. Äh, men det ska nog gå finfint. Förhoppningsvis...

Idag har jag lite skolarbeten att göra som inte blev gjorda igår. Kvällen igår blev lite för sen tror jag, för idag är jag ganska så hänging och seg.
Jag kikar även efter skidklkäder eftersom jag igår märkte att både det ena och det andra var för litet eller inte ens fanns. Ett par bra vantar är jag inte ägare utav, så det skulle jag verkligen behöva. Så jag har lite ditten och datten som jag borde köpa. För jag vill ju ut i backen innan säsongen är slut iaf! 


Foto, bilar och korvgrillning



Vi har varit ute och kikat på bilar som åkt förbi ett bra tag nu. Fast nu har jag och min syster gått in. Det blev alldels för kallt att stå där ute till sist. Men jag tycker ändå att vi var ute länge för att vara oss. Vi sprang runt och fotade, grillade korv och spanade runt. En väldigt härlig dag. Och när man kom in förut, så kände man sig så duktig. Gå ut frivilligt i tolv minus. Haha. Det var så skönt att komma in i värmen och sätta sig och redigera bilder med en kopp te efter det. En bra början på denna helg.

Nu ska jag gå och hämta mitt täcke som ligger i sängen och gosa in mig i det framför datorn. Jag fryser väldigt mycket nu efter att ha stått och trampat i snön i någon timme. Och så ska jag sätta mig och kolla på några avsnitt av Vampire diaries. Det var länge sedan jag såg det nu. Åhåå, vilken mysig lördag detta är.

21 Januari 2012 - Rally utanför huset



God morgon!
Ibland, eller rättare sagt oftast, så hatar jag att bo ute i skogen. Men ibland är dert faktiskt bra. Som idag till exempel. Idag går ett rally som hålls här i Torsby-trakten jämt utanför mitt hus. Väldigt trevligt. Så istället för att behöva åka iväg så kan jag istället stanna hemma och kolla. Så jag, min familj och några andra ska snart kila ut och sätta oss ute på gården. Vi har nog till och med det bästa läget då vi ser en väldigft bra bit av sträckan tack vare att vi bor så centralt. Så vi ska grilla korv, dricka oboy och bara mysa ute i kylan. Och blir det alldeles för kallt så är det ju bara att gå in.
Nu ska täckbyxorna dras på och jackan leta redas på. Ciao. ♥

20 Januari 2012 - Vargnatta


Kör på ugglehalsbandet ikväll..

Hej på er!
Efter en dag med ganska så mycket att göra så har jag nu landat efter ett tags stressande. Jag har sedag jag slutade vid tre spenderat min tid med min vän Julia. Och efter att hon stack hem så har jag sprungit runt likt en tok för att hinna duscha, sminka mig, finna kläder osv. Men nu är jag i alla fall klar.

Ikväll ska jag och mina vänner åka iväg på Vargnatta. Det är en innebandyturnering som hålls varje år vid den här tiden på året. En massa lag ifrån Värmland spelar hela natten och inte förrän vid fyratiden på morgonen hålls finalerna. Men så länge har inte jag tänkt att stanna. För imorgon väntas en dag med rally! Jag och min familj har ju lyxen att kunna se rallyt inne ifall vi vill, för det går precis utanför vårat hus. Men jag tror vi ska vara ute och kolla.
Men nu ska jag skynda mig lite! Ha en bra kväll.

Studera utomlands?

Jag blev lite paff förut när jag hörde hur min mobil började ringa under mitt spanskplugg. Det var i och för sig inte själva ringningen som gjorde mig häpen, utan det var vad den i andra änden ville. Mamma har tydligen beställt hem kataloger och sådant om att studera utomlands och då undrade han lite om vad mina planer var. Om vart i världen jag vill fara till exempel. Självklart blev mitt svar USA på hans fråga, gärna Californien. Tänk vilken dröm! Så han skulle höra av sig om en vecka igen. Hm. Jag som inte alls varit så inne på det och mest bara kollat på det för skoj. Men nu börjar jag nästan bli lite intresserad. Det vore ju sjukt roligt! Och då har man ju förutsätningarna att börja där man slutade innan man åkte. Jättebra ju. Så jag hoppas katalogen kommer snart så att jag kan kika lite mer på det. Fast att vara helt ensam i ett år? Det är ganska läskigt. Utan mamma, kompisar och klasskamrater.




19 Januari 2012 - Duktig tjej



Nu i eftermiddag så har jag verkligen tagit tag i mitt liv. Visserligen har jag en spanskabok som vill att jag ska börja läsa i den, men det ska jag göra strax. Men jag har i alla fall fixat busskort och pratat med syokonsulenten angående att söka om till ett nytt program inför nästa läsår. Så nu ska jag leta fram de skolor som jag vill ha och sedan fylla i pappret och söka till lite var stans i Sverige. Men just nu lutar det mer åt att stanna kvar i Torsby. Att inte ta studenten med sina vänner och gå på balen med dom och allt annat som hör till skoltiden gör ganska så ont. Och efter att jag läst klart det så har jag ju alla möjligheter i världen! Om jag vill så kan jag ju åka iväg och studera musik i USA ett år och sedan kanske utbilda mig till något mer riktigt. För att ge upp det jag läser nu vore lite fel. För jag vet att jag själv har kapacitet till det, för jag är inte dum. Det har bara känts väldigt segt i år och jaghade nästan börjat fundera på om jag tappat all min kunskap. Men nu börjar den sakta men säkert återvända. Hallå min kunskap, vart var du när jag behövde dig?! Svikare...
Och inte nog med de sakerna så gick jag hem ifrån vägen trots att kylan bet mig i kinderna och att under varje snöfläck som min fot stötte i lurade en isfläck som ville få mig att ramla. Men trots det så gick jag och log hela vägen hem. Vilken ljuvlig dag. Visst, lite småseg och så, men annars helt toppen!
Och nu ska jag faktiskt plugga spanska också. Skitbra Josefin, fortsät så!

18e Januari 2012

Även idag så är jag hemma och är lite krasslig. Näsan är täppt och nässprayen är min bästa vän för tillfället. Men jag är betydligt bättre idag. Sömn gör verkligen underverk. Jag har sovit många timmar under förmiddagen för att bli så frisk som möjligt tills imorgon, för då jag tänker åka till skolan igen. Det är inte alls kul att sitta hemma och inte göra ett dugg. Det ät betydligt roligare att umgås med klasskamraterna då.  

För att få tiden att gå så har jag idag suttit och kollat på resor till olika exotiska länder. Jag drömmer mig bort ifrån kalla, gråa Sverige. Jag vill så himla gärna resa iväg i några veckor för att sola, bada och bara njuta av livet. Jag hoppas verkligen att det blir någon resa innan årets slut i alla fall. Thailand lockar väldigt mycket. Men än så länge så får jag bara fantisera om den resan. Och det är ju inte så länge tills våren kommer!


17e Januari 2012 - Sjukling

Jag har lyckats åka på den där förkylningen som många får när skolan drar igång igen. Snorig och hes, hostar med ett tungt huvud och sover alldels för mycket. Ja, så skulle min dag kunna beskrivas. Jag har mest legat på soffan och zappat bland kanalerna på teven och sovit i flera timmar. Nu har jag i alla fall lyckats ta mig upp och fixa fram lite mat.
Nu ska jag ta mig igenom några avsnitt utav vampire diaries och sörpla te. Det här med ett friskt år utan sjukdomar går inte riktigt som tänkt...


16e Januari 2012



Min eftermiddag..!

Efter få timmars sömn inatt så är jag ändå pigg och alert. Och det är tur, för jag har en del att stå i. Lite läxor som ska göras och så bland annat. Har årets första prov redan på fredag. Fast jag tror inte det blir allt för svårt.
Innan vi slutade idag så kom rektorn och satte ett varsitt papper i våra händer. Det är ganska så snart dags att välja inriktning! Det är antingen natur -natur eller natur-samhäll som vi ska välja på. Sen ska vi även lägga till ytterligare kurser som skiljer sig beroende på vilken inriktnng man väljer. Även om jag avskyr fysik så tror jag att jag ska ta den "naturiska inriktningen" och sedan välja till spanska 4 och engelska 7. Men jag vill även ha matte 5... Och vi får bara välja två kurser... Hm. Men man skulle tydligen kunna välja till något mer om man pratade med rektorn. Haha. Jag tycker jag har nog med val som ska göras framöver och så kommer de med det här nu. Jisss..!

Söndag

Antingen hatar man söndagar eller så älskar man dom. För mig beror det lite på vilket humör jag är på. Visserligen gillar jag inte tanken på att det är skola imorgon, men det har ändå varit en slappisdag med lite smått och gått. Filmtittande, sovande, dans och seriekollning. Ni har väl inte missat MTV's serie Awkward? Haha. Den är så himla underhållande. Och tur hade jag när jag såg att det visades hela dagen på teven idag.

Imorgon är det dags för en ny vecka med nya möjligheter. Precis som alla andra veckor det vill säga. Jag har lite saker att ta tag i för dagarna börjar springa iväg lite för fort märker jag. Jag har människor som jag måste leta upp och prata med, lappar som ska lämnas in och skolarbeten som ska bli klara. Så det ska jag få gjort denna vecka har jag tänkt.
Jag har även en framtid att tänka på. Hm. Måste verkligen sätta mig in i det och gå igenom alla för- och nackdelar ordentligt! Komma fram till rätt beslut.


15e Januari 2012 - Andar och andra oförklarliga saker

Inatt när jag la mig så var jag lite rädd, för jag och min vän såg på skräckfilm innan läggdags. Vi såg The Exorcism of Emily Rose. På ett vis så tyckte jag inte riktigt att det var en skräckilm, fast lite läskig var den ändå, för den är verklighetsbaserad. Det handlar om en flcika som börjar råka ut för konstiga saker och tillsist blir besatt.

Jag tror definitift på andar och sådana ting. Antagligen för att jag har upplevt konstiga saker själv. Fats ibalnd undrar jag inte ifall det kanske ändå är ens fantasi? Men mitt rum, eller iof hela mitt hus, är speciellt. Det låter konstigt, lampor tänds, brödskivor förflyttar sig hit och dit och andra oförklarliga saker sker.
Något jag däremot inte tror på är att man kan prata med andar. Som medium sägs kunna göra. Men jag tror att man kan känna av dom och lägga märke till att de finns i ens närhet.
Jag äslar att höra andra berätta om oförklarliga saker som de råkat ut för. Sådanat lyssnar jag på med stort intresse. Det vore kul att höra ifall någon ut av er, mina läsare, har någon sådan histora på hjärtat? Jag önskar jag själv kunde berätta något som verkligen får en att häpna, men jag har tyvärr ingen sådan historia att dela med mig ut av.

 
Bilder ifrån The Exorcism of Emily Rose.

14e Januari - En händelserikdag

Jag har verkligen haft en rolig och händelserik dag idag! Jag steg upp vid halv elva och fick Julia på besök någon gång efter tolv. Lite snerae åkte vi ner till Torsby och spenderade hela vår dag där. Vi började med att kolla på en handbollsmatch som en av våra vänner var med i och sedan knallade vi bort till isen vid vår gamla skola för att åka skridskor. Där åkte vi (visserligen inte jag) skridskor med självaste Top cats! De är ju snart aktuella i Melodifestivalen och allt. Så det var ju lite kul. Haha. Det är lite svårt att förstå hur stora de börjar bli i Sverige, för här i vår lilla by kan man ju stöta på dom lite var stans och inte tänka så mycket på det.
Efter en timme i kylan så åkte jag och mina tjejkompisar hem till en av våra vänner och spelade lite Buzz innan vi åkte iväg och mötte upp några vänner på en pizzeria. Där stannade vi i någon timme och hade det trevligt.
Och inte nog med det så blev Julia med mig hem efter maten oför att se på på film och spelae tevespel. Så nu är jag riktigt utsliten! Men innan jag drar mig mot sängen så ska jag kika på teve.


Fredag den trettonde



En fin kväll med vännerna förra året..♥

Sådär ja, då var denna skolvecka gjord. Det har varit skönt att börjat första veckan med en ganska så kort vecka. Helgen kom ju så väldans fort tack vare det. Och jag har lite planer inför denna helg. Bland annat ska jag och vännerna åka ner till Torsby och kika på en vän som spelar handboll imorgon och så har vi tänkt att dra oss ut i backen och åka pulka efter det. Haha. Vi må vara sexton år, nästan sjutton till och med, men vi är fortfarande som små barn. Jag som inte är det största fanet av vintern vet inte riktig hur det kommer gå med att leka i snön, men det kan bli kul.

Ikväll så blir det nog filmmmys med familjen och en lång natt, om jag orkar det vill säga. Man blir ju så trött på fredagskvällarna när man går i skolan. Men förhoppningsvis så orkar jag sitta uppe och kika film länge.
Men nu måste jag kila, tacosen väntar!

Stolthet och fördom

Jag har städat rummet och plockat ihop medans högtalarna har pumpat ut behaglig musik som gjort det hela så mycket enklare. Jag kan inte städa utan musik. Då går det så mycket långsammare än vad det gör när jag har det igång. Jag har även tänt några doftljus, så nu luktar det gott, nästan lite väl mycket citron... Haha. Men det ska bli trevligt att somna i ett rent och fint rum för en gång skull.

Imorgon har jag även en riktigt lång sovmorgon då vi inte börjar förrän fem över halv elva. Hur skönt som helst! Så jag ställer nog klockan på åtta till morgonen. Mycket bättre än att gå upp fem, som jag annars gör. Man blir väldigt sliten av att gå upp så tidigt. Hjärnan blir som sagt som kola, som jag har berättat några gånger. Extremt seg. Så imorgon kommer jag vara pigg och alret om jag lägger mig i tid ikväll. Och det ska jag allt göra ockå. Bara några avsnitt med vampyrerna först, sen krypa ner i sängen och börja läsa en klassiker, som vi har i uppgift att göra i svenskan. Jag har valt Stolthet och fördom av Jane Austen. Tror jag sett filmen någon gång, men minns inte så mcyket av den. Hm. Får se ifall den faller mig i smaken.


How to avoid...



Antagligen har de flesta sett någon video med denna tjej, men jisses vad rolig hon är!

12e December 2012

Torsdagar är toppendagar, för då har vi endast tre lektioner och slutar redan vid halv tolv. Man blir fri hela långa dagen när skolan slutat. Väldigt skönt. Så under torsdagar så gör man det man känner för när man har kommit hem och gör saker som man annars inte hinner.
Idag ska jag röja lite i mitt rum som börjar bli ganska så stökigt. Det ligger en massa kläder lite här och var på golvet. Så det ska jag få gjort. Och eftersom det var så länge sedan jag kikade på Vampire Diaries så måste jag även göra det i afton. Jag har snart sett klart hela säsong ett och blir allt mer kär i serien. Jag måste verkligen fixa fram säsong två snart.


Vi dansar och dansar

Jag och syrran börjar bli riktiga mästare på Just Dance 3 nu! Poägen blir allt högre, men jag undrar allt hur vi ser ut när vi studsar runt där på vardagsrumsgolvet. Haha. Det är nog tur att ingen annan än mamma ser oss när vi hoppar och skuttar framför teven. Det bästa med det är ju faktiskt att det blir träning av det. Så man känner sig verkligen nöjd efter några danser och man somnar även extra gott på kvällen.
På tal om att sova... Ikväll ska jag minsann somna betydligt tidigare än igår! En timme är alldels för lite under en natt. Jag behöver nog minst sex-sju stycken för att vara klar i skallen. Så jag ska börja fixa mig iordning lite inför kvällen. Borsta tänderna och tvätta bort sminket. Jag gäspar runt här hemma nu och längtar efter sängen. Om fyrtio minuter så landar jag nog i den.


11e Januari 2012 - Årets första skoldag



Då var vårterminens första dag gjord! Den har verkligen varit upp och ner. Början av dagen var inte alls bra. Jag var världens tröttaste när jag steg upp, till att börja med. Jag var verkligen duktig och la mig redan vid nio igår, men eftersom jag dricker så kopiöst stora mängder te så var jag tvungen att ränna på toa stup i kvarten. Vid halv tolv var jag tvungen att gå upp, äta en smörgås och se på lite Sex and the city i hopp om att bli trött. Men icke då. Som tur var så var min syster också uppe och sprang på övervångingen för att hon inte heller kunde sova, så hon kom och gav mig sällskap.
Vi drack te och pratade ett bra tag. Lite senare så kollade vi på roliga youtube klipp. Haha! Gud vad vi skrattade! Speciellt när vi såg videon här uppe vid 1.07. Kolla in det!

Så jag var trött idag, för jag somnade inte förrän någon gång efter fyra och gick upp vid fem. Och under dagen så har skåpet lyckas krångla. Eller, egentligen var det jag som vred den rätta koden på fel skåp... Snacka om klantskalle..! Plus att vi har fått en ny lärare mitt i allt. Lite snopet.
Men resten av dagen har varit toppen! Vi fick tillbaks två skoluppgifter och båda var lika kul att få se. Blev riktigt nöjd. Det här året är det verkligen dags att komma tillbaks i den skolöform som jag hade i nian. Haha. Jag var verkligen mycket smartare då.. Men nu börjar det gå uppåt igen!

Övertrötta flumbilder. Haha. ♥


Imorgon börjar skolan



Jag sitter nu och beskådar denna termins schema och känner att det inte kommer bli kul det här. Men torsdag är helt klart nya favoritdagen! Hehe. Fast när jag studerar schemat lite så undrar jag ifall den där sista lektionen verkligen gäller för alla spanskaelever. Hm. Det kanske bara är för dom med steg ett? Men där får jag nog snart reda på.
Skolan börjar ju imorgon som sagt och det är dags för mig att fixa ihop allt inför imorgon. Jag har till exempel glömt bort min kod till skåpet. Men jag tror att jag har ett liutet hum om hur den var, men jag ska försöka leta reda på lappen där koden står. Och så ska skoldatorn laddas.
Jag vill ha lov i några dagar till. Snälla?

10e Januari 2012 - Baksmällan 1 och 2

Nu är det sista dagen på lovet. Ganska så sorgligt måste jag säga. Men mitt lov har varit bra. Jag har inte gjort mycket, utan mest tagit det lugnt, och det är det som jag har behövt göra. Jag har varit vaken alldeles för länge varenda natt och jag har ingen aning om hur jag ska lyckas ta mig upp till morgonen.
Jag har sett massor av film och serier och tyckt det har varit det bästa med lovet. Inatt såg jag och syrran Baksmällan 1 och 2. Haha. Vilka filmer! Ganska så underhållande. De liksom lyckas med precis allt. Usch vad hemskt att vakna upp och inte veta ett endaste dugg av vad som hänt. Ja, jisses..! Men ta och se dom om ni inte har, för de var sevärda.



9e December 2012

Idag skulle jag ha varit iväg till Torsby på lite saker, men jag har lyckats bli förkyld, så jag valde att stanna hemma idag. Huvudet känns ganska så tungt och halsen är krasslig. Men sen när skolan drar igång så brukar man ju ändå få en liten släng av sjukdomar, eftersom alla träffas igen då. Så det gör väl inte så mycket att bli lite sjuk nu.
Jag har även en redig träningsvärk idag. Haha. Jag och Linnea dansade på ett bra tag igår när vi kom hem. Det blev till sist såpass jobbigt för kroppen så att vi till sist var tvungna att sluta. Men oj vad kul det var!


Bilder ifrån kalaset igår.

Dag 3 - Hur jag ser ut en vanlig dag

Hur jag ser ut en vanlig dag... Det beror ju på vad man menar med vanlig dag. Under lovet har jag strosat runt i mjukisbyxor och linne helt osminkad, men annars gör jag aldrig det. Om vi ska ta en dag i skolan, när jag är ute bland folk osv. så ser jag alltid till att se någorlunda okej ut i alla fall. Oftast använder jag jeans eller ett par byxor och en tröja till. Jag älskar gosiga tröjaor, men jag gillar även alla slags skjortor och blusar. Tragiskt nog så visar jag mig aldrig utan smink, men efter detta lov så skulle det ändå kännas okej att visa mig utan. Det har blivit en slags vana nu så. Men lite vill jag ändå ha när jag ska iväg. Håret har jag som jag känner för. Oftast plattar jag det och puffar upp det med volympulver. Ibland har jag mitt naturliga självfall och i vissa fall lockar jag det. Men volympulvret är alltid med.


8e Januari 2012 - Kalas och dans

Idag har det varit kalas här hemma. Min syster fyller idag fjorton år. Jag trodde att hon fyllde tretton jag... Det är helt sjukt vad tiden går. Att jag blir sjutton i maj är helt ofattbart. Jag vill inte bli vuxen. Haha. Det är bara att passa på nu när man är ung.

Vi har haft besökt av en del släktingar och ätit tårta nu i eftermiddag. Och syrran har öppnat paket. Hon fick ett nytt spel till Wii bland annat, Just Dance 3, som vi nu har provat. Jisses vad kul det är! Vi dansar för fulla muggar och vi kommer nog fortsätta hela natten. Jätteroligt var det. Fast ända ganska svårt och jobbigt. Ett riktigt gympapass!

Men nu ska vi dra till Torsby på handling och lite sånt. Kylskåpet gapar tomt och vi har endast ätit frukost idag. Så nu ska jag slänga på mig lite kläder, för både jag och Linnea har dansat i short och linne.


We're going to Stockholm



Idag har jag haft fullt upp med att fixa allt inför Stockhomsresan som jag och sju vänner ska göra i februari. Vi tyckte det var dags att boka allt nu, för det är ju trots allt mindre än en månad kvar tills vi ska iväg.
Så nu är tågbiljetterna, boendet och biljetterna till Gavin DeGraw beställda. Det känns verkligen jättebra! Och det ska bli hur skoj som helst.
Två dagar i huvudstaden med massa roligheter. Konsert, shopping, sevärdheter och annat kul. Jag längtar nästan ihjäl mig. Dagarna får ta och gå riktigt fort nu, så att vi snart sitter på tåget påväg till Stockholm.

7e Januari 2012 - Tjejen är grym på att sminka!



Igårkväll blev det senare än tänkt, för jag fastnade framför denna tjejs sminkvideos. Hon är verkligen skitdultig! Hon kan verkligen skugga bra. Och även idag har jag titta och jag blir lika imponerad. Tänk om man själv var så duktig!
Så det blev en lång sovmorgon idag. Jag sov ganska så dåligt inatt för det var varmt ocb så lät det så konstig inuti rumet. Hm.

Fredagsmys

Efter vår allt för sena natt inatt så har jag och min syster varit otroligt sega idag. Jag har mest suttit framför min dator och tittat på film. Jag har inte haft ork till att göra något speciellt. Det är som att hjärnan dör lite grand, eller i alla fall sover, när man sovit för lite. Man vet inte riktigt vad man håller på med. Haha.

Men eftersom jag och syster var ensamma hemma ikväll så har vi tillbringat vår kväll framför teven med grönsaker och dipp. Och självklart var ljusen tända. Riktigt fredagsmys.
Tänk att denna vecka snart är över! Jag som för någon dag sedan gick och var en dag före alla andra och trodde att tisdag var onsdag. Hm. Men de senaste dagarna har bara passerat. Förhoppningsvis så stiger jag upp något tidigare imorgon, för jag ska snart krypa ner i sängen, och får mer ut av dagen.


6e Januari 2012 - En låång natt



Saknar sommaren något otroligt mycket. Sol och värme..♥

Idag är jag tröttare än tröttast. Jag trillade i sängen någon gång efter sju imorse. Oops..! Men jag hade en trevlig kväll med min syster och hennes två vänner. Vi började med att kika på första avsnittet av Harper's Island (tredje gånger jag ser det nu) och efter det kollade vi igenom den bärbara hårddiskens innehåll. Vi fann en massa gamla och roliga hemmafilmer. Haha. Vi skrattade så att vi fick ont i magen.
Någon gång efter två så började vi att följa den spännande finalen mellan Sverige och Ryssland i ishockey. Vi satt där och skrek, ryckte oss själva i håret, hoppade upp och ner och nästan grät av lycka. För de vann ju!
Resten av natten vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Vi såg på lite olika program tills klockan passerade halv sju. Då tyckte vi att det var dags att lägga sig.

5e Januari 2012



Jag vet att jag bloggar urdåligt och inte kommer med så mycket nytt och roligt att berätta, men jag har lov och försöker göra det bästa av det. Dagarna (kanske borde skriva nätterna?) ser ganska så lika ut. Jag går upp efter tolv, slänger ihop en sallad och ser på teve, sedan blir det sena nätter med massa filmer och serier. Men jag tycker det är så oerhört skönt att inte behöva göra något. Bara vara fri och hur ledig som helst. Ingen stress, inga krav och inga måsten. Jag älskar det.
Och jag kommer antagligen fortsätta så ända fram till lovets slut. Bara må riktigt gött.
Fast jag ska boka lite ditten och datten också. Så himla kul! Ska berätta lite mer om det när allt är klart. Men nu ropar Vampire diaries på mig. Tjingeling.



4e December 2012

För en gång skull så var jag uppe lite tidigare än vanligt. Jag känner att det är dags att försöka vända tillbaka dygnet någorlunda i alla fall. Att vara uppe till minst tre varje natt är inget vidare. Man blir bara sjukt seg under dagen. Så idag steg jag upp och åt frukost framför skidåkningen som visades på teven.

Vid halv tre for jag till Torsby för att möta upp vännerna på ett fik i byn. Vi diskuterade lite om hur vi ska göra med Stockholm. Det är ju som sagt inte så länge tills vi ska fara iväg, så vi måste boka allt väldigt snart. Så vi kom fram till det mesta idag. Tror jag... Haha. Jag har redan glömt vilket vandrarhem vi bästämde. Oops..! Men om jag inte har helt fel så tror jag inte det inte spelade en sådan stor roll.
Så om någon dag ska allt vara bokat och klart. Jisses vad jag längtar tills vi ska iväg! Huvudstaden med några riktigt bra vänner. Det kan nog inte bli så mycket bättre. Och sedan Gavin DeGraw och massa shopping på det. Trevligt.


Dag 2 - en nytagen bild på mig och 10 onödiga faktapunkter om mig



1. Jag har alltid gillat Scooby Doo och har antagligen sett de flesta avsnitt. Och jag kan än idag se på det.
2. Lady Gaga och min mor är de som inspirerar mig mest. (Älska kontrasten...Haha)
3. Jag är egentligen blond.
4. Spindel är mitt favoritdjur.
5. Jag är livrädd för råttor och möss. Speciellt när de är döda.
6. Jag har varit till Afrika.
7. Jag tycker russin är riktigt äckliga.
8. Jag är 158 centimeter lång.
9. Jag älskar att vara vaken om natten.
10. Jag tycker inte om att vara ensam, utan vill alltid ha något slags sällskap.

                                  

3e Januari 2012 - Nagelsnack



Jag har under nästan hela min uppväxt varit en ständig nagelbitare. Jag har lyckats sluta några gånger och fått fasligt långa naglar, men jag har alltid trillat dit igen. När jag ser på film så vill mina fingrar väldigt gärna hamna i munnen. Det händer helt omedvetet. Så när jag sitter där så kan jag inse att jag sitter och tuggar på naglarna. Jätteäckligt, jag vet. Men jag älskar känslan av att tugga på saker. Det är behagligt på något vis. Haha. Jag borde nästan skaffa mig en bitring.

Men hur som helst, nu försöker jag sluta med denna dåliga vana igen. Så idag har jag smörjt, lackat och slipat mina naglar i hopp om att kunna ge mig med bitandet. Än så länge går det toppen i alla fall!
Och jag som älskar att piffa upp mig med smink, fixa håret osv. borde ju egentligen ta hand om mina naglar. Hm. Bara att hålla tummarna att jag lyckas nu.

Dag 1 - presentera mig själv

Mitt namn är Josefin Kullberg och jag har hela mitt liv bott i den Värmländska byn Torsby. Jag går första året på det Naturvetenskapliga programmet, men jag tror det kan bli det sista året på den linjen. Jag trivs bra där, men det är inte vad jag vill, så därför söker jag mig nu till saker som jag verkligen vill göra - hålla på med musiken.
Jag är en mycket envis person, trots att jag har mycket dåligt tålamod. När jag har bestämt mig för att klara något så ger jag mig inte förrän jag lyckats.
Jag avskyr motgångar och blir riktigt hemsk när jag stöter på sådana. Jag blir en blandning mellan sur, arg, ledsen och besviken. Jag blir som ett litet monster som man ska passa sig för då. Då känner jag mig oftast även hur misslyckad som helst. Men det är just den känslan som får mig att resa mig upp och ta nya tag. Där kommer envisheten fram och jag vägrar ge upp. Det tänds liksom en kämparglöd inom mig.
Jag gillar inte att bestämma, utan håller mig heller på avstånd och låter andra göra valen åt mig, så jag kan anpassa mig efter dom. Jag vill alltid vara alla till lags, så därför vill jag sällan komma med egna åsikter, trots att jag bubblar av sådana.
Jag älskar att lyssna på människor och jag tror att det är en av mina bättre egenskaper. Men jag är istället en dålig talare.
Jag är en extremt blyg tjej, men sakta men säkert så övervinner jag allt fler rädslor. För vad är livet om man går och är rädd hela tiden? Det gäller bara att göra sitt bästa och glömma saker som går snett och sikta framåt, även om det är svårt.
Jag älskar att resa och utforksa världen. Mitt mål i livet är att resa runt om och uppleva massvis med saker. Jag vill se världen och få vara med om äventyr. 


Ny design

Sådär mina vänner, då kom det en ny design! Men tyvärr är det lite problem med den, så jag måste fixa lite för att det ska bli klar. Sen är det nog lite småpyssel och saker som ska förbättras med tiden.
Och för att jag ska ha något nytt att skriva om så snodde jag en snodd lista ifrån Majas blogg.

dag 1 - presentera mig själv
dag 2 - en nytagen bild på mig och 10 onödiga faktapunkter om mig
dag 3 - hur jag ser ut en vanlig dag
dag 4 - vem skulle jag vilja vara om jag fick välja vem jag ville
dag 5 - min dag
dag 6 - vad jag stoppar i munnen under en dag
dag 7 - en bra och en dålig egenskap
dag 8 - mina husdjur
dag 9 - vad jag vill göra i framtiden
dag 10 - det här stör mig
dag 11 - ett minne jag aldrig glömmer
dag 12 - i min väska
dag 13 - det här saknar jag
dag 14 - det godaste jag vet
dag 15 - mina snygghetstips
dag 16 - det här är jag beroende utav
dag 17 - en liten berättelse om något som hände när jag var lite och en bild sen jag var liten.
dag 18 - skriva om min vardag från morgon till kväll
dag 19 - en bild på mig och min bästa killkompis
dag 20 - en bild på mig och min bästa tjejkompis
dag 21 - det bästa youtube klippet.
dag 22 - ett kort på din dator
dag 23 - vad jag helst gör på en helg
dag 24 - en sak jag önskar jag fick uppleva igen
dag 25 - mina tre finaste bilder
dag 26 - Fem webbsidor jag ofta är inne på.
dag 27 - mina rädslor
dag 28 - favorit serie/film
dag 29 - det här får mig att gråta
dag 30 - det bästa som har hänt mig


Gamla dataspel och sommaren med Göran


Nyår ♥

Jag fick för mig att börja leta bland våra gamla dataspel förut och fann då några gamla Scooby Doo spel. Så jag satte igång med att lösa mysterier med min syster framför datorn. Det fanns tre svårighetsgrader och vi trodde ju att vi var såpass bra så att vi skulle klara den svåraste, men icke då! Det slutade till sist med att vi spelade på den lättaste och tyckte att det var svårt. Haha. Det kändes lite pinsamt när det stod "från 3 år" på spelet. Ajaa, vi klarade ju spelet i alla fall.

Nu sitter jag och familjen framför Sommaren med Göran som visas på fyran. Tycker den är ganska så rolig. Det är första gången jag ser den, så jag blev glad när jag såg att den visades.
Eftersom filmen slutar rätt så sent, så får sista HP-rullen vänta tills imorgon kväll. Så ska jag se några avsintt av Vampire Diaries istället, nu när jag har fått klartecken av Julia. Det var egentligen meningen att vi skulle ha en serie att se tillsammans på, men hon har snart sett klart andra säsongen så, så det är lika bra att jag också tittar själv.

2 Januari 2012

Och bara för att klockan lyckades bli halv fyra innan läggdags igår så försvann denna dag alltför snabbt. Det är trist att man låter dagen bara glida förbi och sova ända fram tills lunch. Ikväll har jag bestämt mig för att komma i sängs tidigt och göra något vettigare imorgon än att glo på film hela dagen. Lovet är ju snart slut, bara lite mer än en vecka kvar. Så det gäller att ta vara på tiden.
Nu ska jag försöka få tag på några vänner och så ska jag kika över det där med Stockholm lite mer.

 
Julafton 2011.

Filmmys



Jag fann nåbgra bilder på mobilen ifrån igår. Suddiga och väldigt dåliga, men i alla fall.

Jag har varit hos Julia i någon timma nu och pratat om gårkvällen. Man får sig en hel del skratt när man blir påmind om alla saker som skedde. Men, men, det var ju kul i alla fall.
Ikväll ska jag mysa till det rejält med familjen. Jag ska se på Morden i Midsomer och sen så ska jag och Linnea fortsätta med vårat Harry Potter marathon. Det är redan dags för femte filmen!
Imorgon ska jag nog försöka mig ut i snön som nu äntligen har kommit. Leka och stoja som ett litet barn.

Och som vanligt så blev vi skrämda på nyår



Inatt när jag kom hem så startade jag det nya året med att storgråta. Haha. Det låter ju hemskt egentligen, men när jag kom hem så satt familjen framför King Kong och jag tyckte det blev så himla sorligt på slutet. Men efter en himla rolig kväll var det konstigt nog skönt att fälla några tårar. Hm.
Och självklart så skrämde min morbror och hans fru oss genom att stå utanför vårat vardagsrumsfönster och banka på. Det börjar bli en tradition nu, och jag blir lika paff varje år. Att jag aldrig ska lära mig...

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite. Går ännu i pyjamasen... Haha. Sen ska jag åka iväg till Julia en sväng. Jag har några saker att hämta där ifrån igår bland annat.
Nu måste jag skynda mig! Byebye.

Nyår 2011 ♥


1 Januari 2012


Och så såg jag och Julia ut igår.


Då var det dags för ett nytt år, och 2012 ska bli så himla bra!!

Min kväll igår var så himla bra. Näst intill perfekt. Jag hade det jättekul med mina fina vänner! Vid sju åkte vi hem till Maja och blev där hela kvällen. Vi skrattade, dansade, stojade runt och hade det mycket trevligt. Vid tolv gick vi ner till en badplats, som inte ligger långt ifrån huset, för att skjuta raketer. Och vägen dit var brant och hal... Haha. Och med höga klackar var det ingen bra kombo! Så det slutade med ett sönderspräckt knä för min del. Men annars så gick allt toppen!
Vi stod när nere vid vattnet och beskåda alla raketer. Väldigt fint. Men det blev iskallt av att stå i alldeles för tunna kläder till sist. Så vid halv ett skyndade vi oss in i värmen igen. Och sen dröjde det inte så himla länge till förrän vi alla åkte hem, med en bra början på 2012.
Jag ska visa er några bilder sen, men nu måste jag få frukost.

RSS 2.0