Ryggont



Eftersom det blev en sådan slappdag idag så har jag bestämt mig för att inte ha det i morgon. Då är det en ny vecka, och då är det väl dags att börja göra något. Kanske läsa liiite SO? Kanske blir det badhuset... Och en promenad? Det ser ju i alla fall ut som att det ska bli okej väder. Och så får jag nog gå upp lite tidigare i morgon, så jag hinner med att se dagen, inte mörkret.
Funderar på att lägga mig. Har ont i ryggen, så jag får nog sluta sitta vid datorn så mycket... Eller det kanske beror på helt andra orsaker, vad vet jag.
Sängen och en bok? Risken finns.

Paranmal Activity



Ikväll så får det bli film, precis som igår. Ikväll blir det Paranormal Activity. Har redan sett den, men det får väl bli en andra gång. Ska försöka få Linnea att se den med mig, det borde hon våga, för den är ju inte läskig. Hade förväntat mig att den skulle vara jätteläskig, så när jag såg den blev jag besviken. Men, men, det får bli den ikväll i alla fall.

Det är mörkt ute



Klockan är lite över fem, och ändå är det mörkt ute. Det är så deprimerande när det är så. Jag hatar att vrida om klockan. När jag nu kommer hem ifrån skolan så måste jag gå ifrån vägen i mörker. Nej, jag är inte mörkrädd, men man vet ju aldrig ifall det lurar någon bakom krönet. Men jag antar att det bara är att vänja sig, för det kommer vara mörkt en lång tid nu framöver. En väldigt lång tid.

Haha!



Detta satt vi och skrattade åt igårkväll, haha!

Sötaste Syster


Att jag har en sån söt syster!

Klockan är två och jag har inte gjort något vettigt alls. Det är inte bra. Men har jag egentligen något speciellt att göra? Nej.
Är så bedrövligt shoppingsugen, men jag ska ju till Karlstad på torsdag så jag får vänta tills dess.
Nej, kanske får ta tag i mitt liv och göra något nu.

A drop in the ocean...



Kvällen var ju underbart bra igår!
Ostälgar...
Tvilingarna kramp...
A drop in the ocean...
Gud vad vi skrattade! Och antagligen även grät p.g.a det.
Det är tur att man har så fina vänner som jag har, för de finns inte många som är lika fantastiska som de!

Vaknade typ nyss. ELVA! Fast egentligen tolv. Ni har väl inte glömt attställa om klockan?
Borde antagligen äta frukost, men jag kan inte påstå att jag är hungrig, så det får vänta ett tag.
Och se, solen lyser! Det var allt ett tag sen en gjorde det.

Pigg



Det går ju bra att sova här... Sitter här framför datorn bara, haha! Pigg som en gris, jättekul. Men vill ni veta något kul? Klockan är tio i ett typ, och alltså 31 oktober, och jag har redan tre unika besökare. VEM läser min blogg vid den tiden?!
Nej men seriöst, hur ska jag bli trött? Gå ut poch springa tio varv runt huset? Men tänk om det står en yxmördare där... Det är ju trots allt Halloween, eller är det det? Kan inte komma överfund med om det är det eller inte.

we made it



Har haft en grym kväll med mina underbara kompisar! Såg på Shutter Island, ganska så bra, men fattade inte så mycket, hehe...
De åkte nyss hem så nu är jag ensam, okej då, Linnea är hemma, men hon sover - och jag har börjat piggnat till nu. Jättebra... Men jag får väl försöka att sova, inge annat att göra ju. Och ingen sitter ju vid datorn nu, alla är ju borta och har kul med folk nu.
Så, god natt för min del!

Let's Party!



Väntar på att det ska komma folk (två)  komma hit. Har till och med lyckats få det att se skapligt okej ut! Tänt ljus och puffat kuddarna, mysigt! Och det ju det vi ska ha det, och kul!

Hemma ifrån tävlingen



Ja, var ju som sagt och kollade på tävling i Rytmisk Gymnastik. Alla var jättebra!
Har fått i mig mat och kollat ige´nom alla bilder som Julia tog, inte så många bra, för det blev ju så suddiga.
Tror jag ska ta ett bad nu, för jag har fått huvudvärk.
Och ikväll... hur blir det då tro?

Gymnastik



Då var jag klar för tt ge mig iväg till Torsby. Ska ju som sagt se på tävling Rytmisk Gymnastik. Men det blir ju inte förrens tolv, så jag och Julia får väl ta och sysselsätta oss med annat i cirka två timmar.

Sängen!



Jag har småkollat på idol, sprungit mellan teverummet och mitt eget rum. Kollat datorn, lyssnat på musik. Pratat i telefon också. Orkar inte länge sitta uppe, så jag tror nog att det blir sängen snart. Ska ju upp tidigt i morgon. Ska upp vid åtta och vara i Torsby vid tio, vid tolv så ska jag och Julia iväg och se på Julia tävla - första gången vi ska se på en tävling! Skamligt, för det är nog hennes sista tävling... Men vi ska heja på som bare den!
Annars så vet jag inte hur morgondagen blir.


Trötter - som varje fredagskväll



Filmen som jag såg förut, Allt För Min Syster, var ganska så bra. Några tårar kom det allt.
Nu väntar jag på att reklamen ska ta slut, så att idol börjar igen. Men som vanligt så är jag väldigt trött på fredagskvällarna. Det är riktigt kämpigt att håla ögonen öppna. Så vi får se hur länge jag orkar sitta framför teven.

Film

                                           

                                            Nu blir det film!

wondering



Funderar starkt på att tvätta av mig smiket, ja varför ska jag gå med det här hemma när det ändå bara är familjen som ser mig? Och så funderar jag på att koka te, så min hal ska bli glad. Och så ska funderar jag på att gå in i köket och plocka ur tidningen ur ica-kassen som jag bett mamma att köpa.
Ja, det får nog bli så.

LOOOV



Jaaa!!! Äntligen, nu är vi lediga i en hel vecka, så skönt! Ska försöka att ha det så roligt som möjligt. Det ska bli en jättebra höstlovsvecka!
NO-provet gick, sådär? Första delen var det inga problem med. Men sista frågan... Den ska vi nog inte ens prata om... Men jag är ändå ganska så glad, fick ju tillbaka engelskan, och den stod det MVG på, så jag är nöjd! Trodde jag gjort en massa slarvfel.
Men jag är bra på humör i vilket fall somnhelst. Vad annars? det är ju lov!

All good things come to an end



Jag vet att jag sa att jag kunde NO:n (har ni tänkt på att jag nämner NO:n i vart enda inlägg?!), men jag antar att jag ljög då, Jag trodde att jag kunde den. Men så ringde Julia, alldeles nyss, och då föll allt ihop. Det fanns inte längre några mönster eller samband. Nu skiter jag i den, det får gå som det går.

Ska ta och fixa fram grejer tills i morgon och sedan tvätta bort smiket och sova. Mina gon är trötta. Kanske blir det en superdryck innan sängen också.



Ni är ju för underbara!



Oj, vad statistiken har börjat öka! Det är kul att se.

Ett troll?



Nu är jag nog klar med NO:n. Jag tror jag kan den. Den verkar till och med lätt! Att det kunde gå så fort! Ifrån att inte fatta till att förstå, det är ju jättebra! Kanske får jag titta igenom det liite till, för att se så jag verkligen kan det, men ska jag vara ärlig så är det inga problem med det längre. Det känns ju jättebra det här. Superbra. Och så är jag på sådant himla bra humör, det är ju också bra.
Bra, bra, bra.
Nu är det bara att hoppas på att förkylningen ska försvinna också, för då blir det ännu bättre.
Kanske rent utav bäst.

Nu är lovet nära



Då var torsdagen gjord. Bara en dag kvar nu, sen är det lov. Underbart.
Skolfoto idag, som sagt. Det gick nog skapligt. Märks väl om det gick bra eller dåligt när fotona dimper ner i brevlådan.
Spanskan gick nog också ganska så okej.
I morgon väntar NO-provet. Nervös! Men med lite mera träning så ska nog den sitta den med.
Hade ju tänkt sitta vid datorn och lyssna på musik ett litet tag, innan jag börjar med NO:n, men vill Spotify funka? Nej. Och den här gången skyller jag inte på att jag är oteknisk, jag tror faktiskt det är teknikens egna fel den här gången.

sova



Okej, det är så här: jag måste sova nu. Kan ju inte vakna upp till morgonen och vara trött. För är man trött så vill det gärna bli så att man ser förfärlig ut - och det vill man ju inte när skolfoto väntar. Kanske ska jag ta och plocka fram kläderna som jag tänkt ha tills i morgon, blir antagligen tights, linne och en skjorta/tunika.
Ja, så ska väl ta och borsta tänderna nu, eller nej förresten, först ska jag dricka den där superdrycken som gör en frisk. Jag vet vad den heter, men stavningen vill jag inte försöka mig på, så vi kallar den för superdrycken. Superdryck och tandborsting. Sen sova, tills halv sex. HALV SEX?! Det är ju sjukt! Men bussen kommer ju tio över sju, så vad har man för val?
God natt.

Sparks Fly



Jag tror jag kan spanskaorden nu! Wihoo, eller nåt. Att jag lyckades slå in dom i huvudet är ju otroligt. Och NO börjar fastna den med!
Jag vet att det är Bonde Söker Fru på teven, men nej, jag orkar inte med det. Sitter hellre här framför datorn och lyssnar på musik på Spotify.


Spanska



Spanska är det som måste göras nu. Hur många glosor är det tro? Över 80? Tror det. Kuuul...


Bilder från Teneriffa





















Sådär, en hel dle bilder från Teneriffa!

Sjukis



Det som inte fick hända har hänt - jag är sjuk.
Jag hade knappt någon röst när jag vaknade, lite feber och sådär ont i biåhålorna. Då bestämde jag mig för att stanna hemma och blir bra tills i morgon, för då måste jag iväg! För då ska jag ta skolkort, eftersom jag missade det när jag drog på semester.
Har legat och sovit mellan sju och elva. Hade nog fortfarande sovit om jag inte fått ett sms och vaknat.
Ska nog ta och läsa NO, men jag börjar faktiskt förstå det där med joner och allt det, på något konstigt vis, så det kanske kommer gå bra till sist ändå. Så ja, NO och te - för det måste min hals ha nu - får det bli.

ja, jag är trött



Har suttit och sett på I form med Anna Anka och House. Är faktiskt trött ikväll, trodde jag skulle somna när det var en kvart kvar av House. Men jag lyckades hålla mig vaken.
Ska ta och försöka läsa igenom NO:n lite innan jag sover, för jag vet ärligt talat inte hur det ska gå... I morgon är det läxläsning som gäller hela dagen! Spanska och NO. Kanske blir det bio vid sju, men bara kanske, har inte bestämt mig riktigt än.

Det kan lätt bli fel



En gång, för ett bra tag sen, så läste Julia några dikter som jag skrivit.

Julia: Vad poetisk du är Josse! Du borde bli diktator!

Diktator?!
Jag hoppas verkligen hon vet vad en diktator är nu.
Diktator och poet är liksom inte samma sak...

We R Who We R



Ännu en skoldag. Ännu en dag närmare lovet. Är så trött på skolan nu.Visst, man har det väl ganska kul där, men det är tråkigt, ibland.
Ska väl träna lite NO sen, något som jag gör ganska ofta nu
Bra att jag glömde spanskaglosorna i skåpet...



Sommaren, kom tillbaks!







Tänk, för inte alls länge sedan så kunde man gå ut på morgonen i kortbyxor utan att frysa. Man kunde sätta sig på trappan och bara njuta av solen. Känna värmen mot huden.
Och hur är det nu?
Jo, man fryser när man går ut, trots att man har mängder med kläder på sig.

Ska ta och sova nu. En ny skoldag väntar i morgon.

You make the rain fall



Yess, jag kan alla engelskaglosorna nu! 111 stycken. Bra gjort.
Har även gjort lite NO, så jag har verkligen varit duktig idag.
Ska ta och se på Biggest Loser Sverige nu, sen blir det säsongspremiär för Svenska Hollywoofruar.
Självklart ska jag sitta och knapra halstabletter... För min hals är sjuk. Riktigt sjuk.


NO..



Det kanske är dags att börja med NO:n... Hur ska det gå, alltså?

Monday



Måndag.
Har varit en rätt bra dag. Är inte särskilt trött, trots att jag sov dåligt i natt. Men halsen är ju inte så bra... Heees!
Ska sitta framför datorn och lyssna på musik ett tag, sen blir det nog lite engelska och NO. Efter det blir det teve. Svenska Hollywoofruar! 


Bara en vecka kvar



Har suttit och sett på Beck. Ska ta och göra mig i ordning för sängen nu. Inte så himla trött, men jag tror att min förkylning skulle bli bättre med lite sömn.
I morgon är det en nyskolvecka - men sen, efter en, är et lov <3
God natt.

Ont i halsen



Ser ni vad mycket te vi äger? Tur är väl det när min hals är som den är.
Den där hyllan är nog min favorit i hemmet jämt nu.
Men halstabletterna är favoriter dom med.

Poetisk?



Igår fick jag verkligen till det! :
Jag är inte rädd för mörkret, jag är rädd för det som finns i det. Men finns det inget där, så är jag inte rädd.

You belong with me



Någon som vill komma hit på mat? Har fruktansvärt mycket över.
Söndagen har gått fort fram. Det är ju redan eftermiddag. Snart kväll. Undrar om det finns något att se på teven ikväll.
Ska ta och sätta mig med engelskan och NO:n nu. Tråkigt - men nödvändigt.

Söndag



God morgon, eller God dag kanske det heter...
Har haft det superkul igår och idag. Julia sov nämligen över. Mycket skratt, haha!
Fotade gjorde vi också.

Ser ni att jag har ny design? Vad tycks?
Lite vintrigare?

Tror jag åkt på en förkylning också... Känns som hela halsen är uppsvälld. Men det kasnke går över, om man har tur.
I morgon är det skola igen med. Bara en vecka kvar - sen är det höstlov! Jag längtar!

Idag så ska det läsas läxor i mängder. Ända tills jag verkligen inte orkar mer.

Ränsar garderoben



Och vad håller jag på med? Jo jag ränsar garderoben. Det finns hur mycket som helst där inne som jag aldrig använder, så varför ha kvar det? Vet inte riktigt vad jag ska göra med alla kläderna. Ge bort dom? Kanske. Eller så får väl mamma ärva.
Dagen har rullat på ganska bra måste jag säga. Har lagat mat, suttit vid datorn, kollat på teve lite och så... Tror jag ska börja med spanskaglosorna eller engelskaglosorna snart. Eller kanske NO:n.

Just the way you are



Vilken slapplördag det är. Har inte gjort något vettigt alls. Sitter bara och dricker mitt kaffe med en massa kanel på... Det kanske är ags att leta fram lite kläder och sätta på sig något riktigt. Inte gå i mjukisbyxor och t-shirt.



Frostiga Oktoberlördag

''
Good Morning!
Har sovit tt bra ta nu, fast okj, jag har ävn varit vakn tt bra tag. Kom upp vi halv tio. Har suttit framför tvn md mango och te.
Hur dt sr ut ut idag då! Så fint! Frostigt och sol. Superfint. Kanske får ta och gå ut och fota. Men det är fem minusgrader ute, så det blir att klä på sig ordentligt i så fall.

Idol




Har kommit hem ifrån mormor nu. Hälsat på kusinerna.
Väntar nu på att idol ska börja - utan Alice... Får väl heja på Olle och Linnea istället.
Kanske blir det en mysig fredagskväll, men ska jag vara ärlig så ser det inte så ut. Nästan lika bra att lägga sig. Fast nä, jag vill se idol först.

Kallt



Jisses så kallt det ska vara då! Mina fingrar är iskalla. Jag hatar vintern. Och det är ju inte ens vinter än. Men det känns så. Det var ju nio minsgrader igår! NIO. Hur ska man överleva den här vintern, när dom säger att det ska bli den kallaste vintern på länge?
Tror jag ska ta ett ba nu, så man får lite värme.

Helg!


Jag har en fråga: Vad gör jag med foten?!?!

Ja, då var man hemma efter en väldigt lugn skoldag. Idrott, matte, engelska i datasalen, NO i datasalen, sen slut. Nu är det i alla fall helg. Äntligen! Ska ta en riktig sovmorgon i morgon.

I datasalen



Sitter i datasalen och har engelska. Ska snart ha NO.
Slutar tydligen efter NO:n idag, för svenskan är typ inställd. Vet inte om jag ska försöka skaffa mig skjuts hem, så jag slipper vänta tills bussen kommer 14.20. Det är ju sjukt att man ska behöva vänta på bussen så länge! Alla slutar ju senast halv två, så varför ska bussen vara så sen?
Skönt att det är helg nu snart i alla fall.

MEN NEJ!! VARFÖR?



Usch, har ont i magen. Och så är jag inge trött hellre. Och fryser lite. Vilken blandning.
Jaja, ska väl ta och lägga mig, skola i morgon ju.

MEN VA?!  Läste nu en sak som gjorde mig lite arg, sur, ledsen! Alice hoppar av Idol!!!??  Varför?! Hon var ju en av mina favoriter!  Bu blev jag lite deprimerad. Då är det nästan värt en ledsen smilies :(

Kan det inte bli helg?



Dagarna har känts så korta den här veckan. Allt har gått så fort fram. Rusat. Och jag har nog inte riktigt hängt med i den takten.
Jag tycker att jag inte hinner med någonting, trots att jag egentligen har mycket tid. Men i morgon är det kort skoldag, sen är jag ledig en hel helg - utan att att ha något att göra förutom läxor. Det är ju kul..
Robinson är det på teven nu också, men nej, det orkar jag inte sitta och titta på i över en timme, det blir långtråkigt. Så jag sysselsätter mig i stället för att sitta vid datorn.
Nej, i morgon får det ta och bli ordning på saker .


Torsdag



Jahapp. Torsdag, I morgon är det fedag! Det är snart helg. Sen är det bara en vecka kvar tills höstlovet. Nice!
Vad har jag haft för mig på sistone då? Igår var jag med Julia tills halv tio och idag har jag stekt pannkakor, hehe.
Har fakttiskt inget vettigt att säga så, ja, det får räcka nu.
Bloggar mera sen istället.

Ps. Håller på att fixa ny design!

Sova kanske?



Har suttit och tittat på House, som jag gör varje tisdag 21.00.
Ska ta och lägga mig och försöka sova nu. Hoppas det går bättre idag än vad det gjorde igår. Men det gör det nog, för jag har varit trött hela dagen på grund av sömnbristen från i natt,
Kanske ligger jag och tänker på mitt hår även denna kväll, hehe... Jag kan verligen inte komma fram till vad jag ska göra med det.
I morgon så följer jag med Julia hem, så det blir dålig och sen upptadering i morgon.
Natti!

Hårproblem





Inatt sov jag riktigt dåligt. Orkade aldrig sova. Låg och vred mig i timmar. Jag gick upp och drack te, drack mjölk, läste... Ja, allt jag kunde komma på för att jag skulle bli trött. Men inget hjälpte. I stället la jag mig i sängen och tänkte. Och vad tänkte jag på? Jo, mitt hår. Jag vill ändra det. Men hur? Har funderat på att bli blond igen, eller att kanske göra slingor. Men jag vet inte... Det kanske bara är så att jag ska vara mörkhårig, men jag saknade mitt ljusa hår så himla mycket igår. Har varit mörk ända sedan i början av 2009, så det är nästan två år. Kommer inte ens ihåg hur jag såg ut i ljust. Men jag har fått för mig att det skulle bli bättre om jag blev ljus nu (ja, jag minns att det inte var jättebra sist...), jag har ju ändrats en hel del sen jag var ljus - om jag säger så.

Nog om hår.
Följde med Julia hem efter skolan ett tag.
Jag hade inte tänkt att åka buss, men gjorde det för hennes skull.
Jag hade inte tänkt följa med henne hem, men gjore det för hennes skull.
Så jag har verkligen varit en snäll kompis idag. Men vi hade det kul, så det var då inge fel med att följa med henne hem. Men promenaden hem till henne var HEMSK: Regn, blåst och iskallt. Och så har jag ingen huva - så det var inte kul.


Halv Åtta



Här har man det ju kul... Väntar på att Halv Åtta Hos Mig ska börja. Har velat se på det ända sen det började den här säsongen, men har lyckats missa det varje gång, så NU ska jag se det.
Och vid åtta blir det Top Model.

Vi ler även idag



Då var skoldagen över. Måste säga att den har varit ganska lättsam idag. Har haft det väldigt kul och skrattat en hel del. Jag har varit på bra humör helt enkelt - igen! Jag tycker det börjar bli normlat nu, nästan...
Efter skolan så var jag och mormor och kollade på mönster till en halsduk, men jag fann ingen bra, så jag får se hur det blir med den saken.
Nu sitter jag i alla fall här med en kopp kaffe (självklart!..) och med bra musik i bakgrunden. Härligt!

Och som vanligt så fattade jag ingenting till sist..



Har suttit och sett på skräckfilm, The Unitvited, i cirka en och en halvtimme. Filmen var ganska bra, men när det närmade sig slutet blev det som vanligt en besvikelse när det gäller skräckfilmer. Jag fattade ingenting. Allt gick så fort fram. Jag gick liksom från att tycka "Oj, det här var ju en bra skräckfilm" till att tycka " Jaha... Vad hände nu då?". Djup suck. Julia som har sett den förut får väl förklara för mig i morgon.
Tror det får bli sängen nu. Inte trött, men det är ju skönt att sova många timmar.
Eller så kanske jag sitter framför datorn ett tag, läser eller gör något annat en stund.
I morgon är det dags för en ny vecka. Vecka 42. Sen är det vecka 43, sen blir det Höstlov! Oj vad jag längtar!
God Natt!

Allt på samma gång



Vill ni veta en sak? Det är väldigt drygt med alla läxor. Väldigt Drygt.
Ska ta mig igenom det sista av Andra Världskriget nu. Och det kommer bli tråkigt, för jag fattar ingenting. Det är ju jättebra.
Har missat nästan två krig och nu förstår jag inte det jag läser om andra världskriget. Och vi har prov i det nart. Bra Josefin, du är ju nästan värd en applåd...
Och så är den 111 engelskaglosor tills på fredag - men de är det inga problem med.
Kemiprovet nästa fredag kommer dock bli hemskt - om jag inte till sist får en klarhet i det. Ja, har ju nästan missat halva kemin också.
Och spanskaglosorna nästa fredag... De kommer nog gå bra, när jag väl börjat träna, för då fastnar de ju.
Sen blir det väl två matteprov innan höstlovet med. Men de måste ju gå bra.
Det är verkligen jobbigt att ALLA prov ska bli under samma tid. Det blir en/två hektiska veckor, sen blir det några veckor utan något alls.
Nu blir det att läsa SO.

Frost



Hemma ifrån Torsby.
Jag dricker kaffe.
Mamma bakar bullar, men nej, ingen bulle för min del.
Linnea väntar på Marie.
Ja, så ser det ut här hemma just nu. Jag har som vanligt inget att göra. Men jag ska läsa igenom andra världskriget strax, eftersom vi har det tills i morgon.
Kanske städar jag bilen åt mamma också, för hon har lovat mig pengar om jag gör det.
Ja, vi får se.

Mot Torsby

 

Ska åka till Torsby med mamma och handla nu.
Hörs sen!


Vacker morgon



Vaknade kvart i nio av att lampan ovanför spegeln lös. Ovanligt va? Att det lyser alltså. Jag fattar verkligen inte hur den kan tända sig sådär hur som helst. Ja, i alla fall, då tittade jag självklart på klockan - och då var det kört. Att se på klockan gör mig pigg och då går det inte att somna om. Så jag gick upp och drog på mig en massa varma kläder för att gå ut och ta kort. Det var jättefint ute, men kallt. Trodde jag skulle frysa fingrarna av mig, men de klarade sig allt.
Har suttit och kollat på teve med Linnea ett tag nu.
Idag vet jag inte vad som väntar. Men det är bara att vänta och se.

Tråklördag



Så här skulle jag beskriva min lördag:
Tråkig.
Nästan meningslös.
Varför?
För att det har inte hänt någonting.

Jag har gått runt och haft det jättetråkigt.
Jag har tänkt, suttit vid datorn, lyssnat på musik, tittat på teve, fotat, tagit bort bilder, druckit mängder av kaffe och te... Ja, det har inte varit kul idag.
Men visst, lite bra har det väl varit.
Jag kommer ihåg att jag hade en helst underbar dröm, men vad det var för dröm minns jag inte, men underbar kommer jag ihåg att den var.
Och så tog jag en bra bild förut.
Jag kollade även på kort medans "jag tog bort dom" - och det var ju ganska kul.
Så, okej, det har väl varit... okej.
Ska ta och se på film vid nio. Fast jag är trött, så det kommer bli kämpigt. Men jag vill se på film, så det ska nog gå trots allt.



Höstmys? Ja.



Har varit ute och fotat i en halvtimme ungefär. Det är så fint ute. Sol och fina, varma färger.
Ska ta och krypa ner under en filt i soffan och se på en film eller något annat på teven nu, för jag känner för att mysa lite.

Ännu en gång visar hösten upp något fint












Tantigt



 

Har varit hos mormor och hälsat på en släkting med familjen.
Drack kaffe, pratade, lyssnade och tog kort på de där blommorna som jag skulle ha fotat för ett tag sen.
Ser ni vad tantigt inlägget ser ut? Kaffekopp och blommor. Haha!
Har ju glömt och säga God Morgon också, så God Morgon på er!
Idag ska jag ta det riktigt lugnt. Har ingla planer alls den här helgen - så vill ni hitta på något - ring eller sms:a!
Kanske ska dra ut och fota lite sen, men det beror på om solen vill titta fram eller inte.


Trööött

Det här går inte mycket länge till. Somnar snart - och klockan är typ tio. Det är ju bra...
Tror nästan att jag ska gå och lägga mig, för jag tror inte jag kommer hålla mig vaken tills klocan elva, eller när idol slutar.
Olle, Alice och Linnea är favoriterna, tror jag.
Och Olle är så förbannat lik någon - men vi vet inte vem. Irriterande!
Jaja, sova får det bli. Snart.
God natt!

Why



Väntar att idol ska börja, men det är mer än en timme kvar.
Har aldrig något att sysselsätta mig med när det är tid över. Vilka problem man har alltså...
Skulle behöva beställa hem kort (om mamsen vill vara gullig och betala det..) för det har ju blivit en hel del kort sen jag fick kameran i juli (?).
Kanske kan slänga in kläderna i garderoben under tiden. För det har ju blivit lite klädhögar här och där inne på mitt rum. Inte bra.


Paella



Idag blev det att sitta med familjen och äta i en hel timme. Eller nja, äta kanske vi inte gjorde så länge. Men vi pratade. Ganska så trevligt. Och så åt vi paella som det inte var något fel på.
Nu blir det självklart en kopp kaffe och bra musik.
Jag älskar fredagar. Så mysiga!


Glaaad !!



Det var länge sen jag mådde så här bra!
Jag är på hur bra humör som helst.
Är jätteglad.
Och jag har ingen aning om varför.
Och så är det ju helg - så då mår jag ju ännu bättre!  Den här veckan har gått så himla fort. Det är ju snart höstlov. Ja, HÖSTlov. Det är höst. Snart vinter. Då ska man vara deprimerad. Men jag mår toppen och ler stort.
Härligt, va?

English

Just ja, engelska var det ju.
Får väl göra det innan et blir sova.

Andravärldskriget - NEJ!



Vilken chock Julia gav mig förut när hon ringde.
Hon sa att vi skulle läsa HELA andra världskriget till i morgon!
O nej! tänkte jag.
Nej, nej, nej!!!
Hur skulle det gå till? Min historiebok låg i mitt blåa skåp i skolan.
Men nu är jag lugn igen - för vi har ingen SO i morgon.
Haha..

Today I'm Wearing This:





Dagens

Hemkunskap...







Idag hade vi inställd Hemkunskap så vi slutade lite efter två.
Julia blev med mig hem, så vi hade "hemkunskap" hemma istället, hehe... Vi gjorde mat och så bakade vi muffins som hon ska sälja i morgon - så kom och köp av henne - för de är GODA!
Ska ta och skicka engelskaorden till den andra Julian nu. Sen ska jag kolla igenom orden själv.

Kul Med Julia



Har haft det hur kul som helst med Julia!
Skrattat, skrattat och skrattat ännu mer, som vanligt. Vi är så himla knäppa vi två, hehe...
Soppan (ja, som jag gjorde) blev god också. Bra.
Jag och Julia kollade på foton som vi tagit i skolan och så såg vi i gamla skolkataloger och det är förbannat kul.

Middag för fyra?



Kort dag idag, gött!
Ska ta och laga mat alldeles strax åt syrran och hennes kompis. Och åt Julia om hon vill ha, för ja, Julia kommer hit sen. KUL!

Såld på hus



Suttit och sett på Såld På Hus för llra första gången i mitt liv. Varför? För att de var i Torsby, och då var man ju nästan tvungen att titta.
Ska ta och lägga mig nu. Försöka lyckas med att somna tidigt, för det behöver jag. Så God Natt på er!

Fin himmel klockan halv åtta



Okej, bilden är inte bra p.g.a alla "bubblor" på bilden, men ändå, det var ju så himla fint! Det var när jag och Linnea gick till bussen i morse jämt innan halv åtta som jag var tvungen att stanna och ta ett kort. Himlan var ju fin! Någon dag, ja morgon då, när det är lika fint ute så ska jag ta med mig kameran ut. Kanske under höstlovet. Men i och för sig så vill man sova då, men bilderna skulle ju bli underbara!


Tisdag



Har varit hemma i cirka två timmar nu. Har inte gjort något speciellt. Ätit våfflor, suttit lite vid datorn och bläddrat i tidnngar.
Ska snart springa hem till mormor och få henne att sticka en haldsduk och så skulle jag ta kort på några blommor.
När jag kommer hem får det nog bli ett bad, eller kanske en tupplur, för jag är så  trött!

Har...



Har kollat på teve och bara myst i soffan med syrran.
Har plockat fram kläder tills i morgon.
Har laddat kamerabatteriet.
Har sällt klockan på mobilen.
Så, ja, jag är ganska klar för att sova. Men jag ska se på teve vid tio, så det blir inte sova riktigt än. Vet inte vad jag ska göra i väntan på att programmet ska börja. Kolla på Svenska New York Fruar, kolla på datorn lite och fota kanske?

Linnea, du är världens bästa syster.



Jag älskar min syster.
Vet något mer jag älskar? Min ögonfärg i det där solljuset som finns på bilden. Ja mina ögon är något som jag är HELT nöjd med. Okej, det där var från det ena till det andra, hehe...
Ska ta och sätta mig framför teven och se på Top Model nu.

Fota i solen



Hemma ifrån även denna skoldag. Ganska så trött måste jag säga att jag är.
Ska ta och gå ut och fota nu - om batteriet i kameran vill det vill säga...

Måndag, Ny vecka



I morse vaknade jag och tänkte: Snälla väckarklocka, ring inte! Jag är så trött, så låt mig få sova ett litet tag till!
Men ringde den inte då? Jo, självklart.
Men God Morgon På Er!
Vet inte varför jag skulle upp så tidigt för, för klockan är inte ens sju och bussen kommer vid halv åtta. Men då får man ju tid fö bloggande... eller något annat som man aldrig hinner annars.
Nej, nu ska jag se så alla böcker som sa med idag är framme.
 

Söndagsmys


Dålig bild...

Har haft lite söndagsmys på mitt fina rum. Tände en massa ljus och satt vid datorn och kollade på lite bloggar och lyssnade på musik.
Nu är dock ljusen släckat för nu ska jag gå ut till vardagsrummet och se på film.


-



Man kan välja vem man ska vara, men man kan aldrig springa ifrån den man har varit.


Rummet är städat







Tänk, ikväll kommer jag få lägga mig i ett nystädat rum! Det är något av det bästa som finns. Lukten av rent, känslan av rent, att det faktiskt är rent... oj.
Vad ska man göra ikväll då? Jag tror inte att det är något att se på teven på söndagarna så, ja, jag vet inte riktigt vad man ska göra då. Och sitta vi datorn hela kvällen är inte så himla kul.
Kanske får bli någon film.


Fina Höstdag













Lite höstbilder.
Ska ta och försöka bli klar med rummet nu. Sminkhyllan är kvar -och den är jobbigast. En massa smink som ska tvättas av, och så måste hyllorna torkas för de är dammig.

101010



Har städat rummt ända sdan klockan tio. Börjar få riktigt ont i ryggn av allt bärande av möbler (möblerar även om).
Men nu ska jag ta en pause. Ska ta ett bad, finna några kläder och gå ut och fota i solskenet med Linnea.

Sorgligt men fint

Nu är filmen slut. Och oj vad jag har gråtit. Tårarna har bara forsat fram. Så sorgligt men samtidigt så himla fint. Så himla typiskt mig att jag gråter till en film! Det gör jag nog alltid. Men jag älskar sorgliga filmer, för det finns inget bättre än att gråta till en film. Det får en att må bra.
Nej, nu ska jag borsta tänerna och lägga mig och sova. Behöver ju få en massa enerigi till i morgon då jag ska försöka städa rummet.

Lördagsmys









Ja, nu var det fixat, lördagsmyset, hehe. Bara att vänta på att filmen på fyran börjar vid nio, P.S I Love You.
Ska kolla igenom gamla bilder jag tagit under tiden. Kul!



Här bloggas det





Ja, här bloggas det. Hemma ifrån pappa. Fick kotletter, ris och sås - gott!

Funderar på vad man ska ta och göra nu denna lördagskväll. Lite lördagsmys kanske? Ja, det vore ju inte helt fel. Lördagsmys med ljus och Linnea och en film. Oj, mycket och i en menning, jag vet att et finns kommatecken, men, men...
Kanske ska börja lite med städningen så det blir mindre tills i morgon.
Sen får det bli lördagsmys.

9/10-10



Har tagit ett bad, suttit vid datorn och lyckats få bort alla kläder som legat på golvet. I morgon ska hela rummet städas och kanske till och med möbleras om.
Skulle tro att pappa kommer och hämtar mig och Linnea snart för vi ska dit och äta mat.

Söndag... Nej just det, det är lördag



Jahapp, lördag. Fast i mitt huvud är det söndag, har ingen aning varför.
JAg mår ganska bra idag. Lite huvudvärk, men det går att fixa med tabletter.
Ska nog snart åka hem och ringa till Julia.
Hörs senare!

Ny jacka



Min nya jacka kom idag. Ganska så nöjd! Lite konstigt material dock.
Ska åka till pappa alldeles strax nu. Ska kolla så jag packat allt. Tror jag glömt lägga i kameran - den är viktig!
Får se om jag och Linnea promenerar hem i morgon. Hoppas på bra väder så att det går att fota i så fall.
Ja, ja, kanske bloggar mer ikväll. Linnea tar med datorn så det blir kanske något inägg.
Ska i vilket fall som helst se på idol vid åtta och annat på teven ett bra tag ikväll.

Små och söta



Har suttit och kollat igeom alla gamla skolkataloger med syrran.
Det är så himla kul! Alla ser så söta och oskyldiga och små ut!

Ska ta och packa nu. Ska till pappa idag. Kommer hem i morgon - och då ska jag förhoppningsvis städa rummet eller umgås med Julia.

Sjuk. Men vad är det för fel?



Den här dagen har inte börjat bra.
Vid fem lyckades jag riva ut vattenglaset och då var det bara att gå upp och torka upp vattnet.
Vid sex ringde väckarklockan på mobilen. Trött.
Kände hur ont jag hade uppe i magen och att jag mådde illa.
Kollade igenom engelskan medans jag bestämde ifall jag skulle till skolan. Insåg att jag kunde engelskan.
Bestämde mig för att vara hemma.
Ja, sen blev det bättre. Sov mellan sju och till nio, för då fick jag ett sms från Julia.
Tror att jag ska lägga mig i soffan med täcket och se på en film. Hade ju en sådan himla lust att se Millenium Filmerna när jag var på Teneriffa, så det kanske blir den första filmen. Eller så kanske jag ser på Twilight.
Ont halsen har jag med nu. Vad är det för fel på mig? Ont i magen, mår illa och halsont. Plus huvudvärk.
Skitbra, verkligen.

Lite Höstbilder










Ja, lite höstbilder. Det skulle ha blivit fler, men det vill inte bloggen och datorn.

Nosy, honest and shy


En Min! Nu blir Julia stolt.

Innan solen gick ner så drog jag ut och fotade. Bilderna blir alltid finast i "kvällssolen". De ser så varma och mysiga ut.
Har fått fram engelska pappret nu. Ord son forgetful, sociable och strong-willed är vad ord som vi har i läxa.

Torsdag 7/10-10



Kameran blev med idag med. Många bilder har jag fått kolla igenom nu. Haha, så himla kul!  Men alla var inte bra, ganska många var suddiga. Får se om jag orkar radera dom senare.
Ska ta och fixa lite keffe och kolla igenom engelskan snart.
Matteläxan måste också göras.
Sulle vara ganska kul att gå ut och ta kort också - för vädret är fantastiskt idag! Sol och inte för kallt.

Det går ju SÅ bra för mig

Och VAD har hänt med min blogg?!?!

Dumma mobil



Haha, trodde jag fått sms ifrån någon som hette Mattias och bodde uppe i Norrland, men det var från lilla Julia. Råkade skriva fel siffror... Men det är ändå konstig att mobilen inte fattar att det är ifrån Julia. Jag borde antagligen lämna in den.

Klockan är snart tio nu så det ska bli sova. I morgon är det en bra dag. Lång, men bra. Har syslöjd och hemkunskap efter lunchen. Inte helt fel alltså.

Ny låt

Tänkte dela med mig av en låt som är ny.

Pink - Raise your glass

HöstFärg



Har bytt bakgrunds färg. Lite mer höst i den nya tycker jag.
Blev det bra?

Är det inte ett litet hjärta?




Titta! Förut när jag skummat mjölken och hällt i den så blev det som ett hjärta. I alla fall så blev det lite likt ett hjärta.

Jag sitter här och gör ingenting.
Jag sitter här och ingenting händer.
Jag sitter här och undrar när det ska hända någonting.
Okej, dags att göra nåt kanske?


Foton Från Skolan


Vem döljer sig bakom kameran? Hmm, svårt att gissa...

Ja då var onsdagen avklarad. Dagen har känts väldigt lång, men den har varit kul. Jag och Karlsson hade med våra kameror idag så det blev en massa foton - men det var inte jag - utan Julia som tog korten.
Har fått i mig lite mat sedan jag kom hem för en halvtimme sen. Trött, frusen och ont i huvudet (det har sina orsaker) är hur jag har/är jämt nu - men ändå mår jag så ovanligt bra. Har varit på ett toppenhumör idag.
Ska försöka ladda hem MSN nu, för jag har inte det på min dator, och så ska jag sicka bilderna till Julia. Men jag kan inte lova att jag lyckas, för tekniska saker är ju inte min grej...
När jag väl ska gifta mig så ska inte gifta mig rikt, utan jag ska gifta mig tekniskt - alltså med någon teknisk. Bra va? Då slipper jag alla tekniskaproblem. 

Och med det säger jag god natt



Har sett klart på House - som är ett måste varje tisdag.
Och så har jag gjort allt klart tills i morgon, nästan i alla fall.
Ska försöka att komma ihåg att ställa klockan ikväll, för det glömde jag igår... Så Linnea väcte mig och sa: Ska inte du upp?
Och jo, det skulle jag, så det blev lite bråttom. Men jag hann allt.


Bilder från Musiken idag:











Så kul man kan ha på en musiklektion, haha!


Höst



Jag läntar efter jackan. Den varma, sköna vinterjackan som man an krypa in i nu när det är kallt.
Var nämligen ute och fotade ett tag förut och det var ganska så kallt. Okej, jag ska inte klaga - för jag hade den gamla vinterjackan på mig...
Men fingrarna blev i alla fall iskalla. De blev som isbitar.

Nu blir det kaffe - med en tunga som gör ont.

Bränd


Dagens

Kom hem lite innan fem. Drygt att åka buss, men jag kom hem tidigare om jag tog den än att åka med mamma.
Har lyckats bränna tungen också - hur duktigt är inte det? Det gör ONT. Får nog lägga is på den...
Fick se NO-provet förut idag och det hade gått bra.
Nu ska jag nog plocka in lite kläder i garderoben, för nästan hela min garderob ligger i soffan och på golvet.

Jag har aldrig sagt att vi är normala.



Svenska New York Fruar var verkligen inget för mig. Slutade titta efter en kvart.
Nu ska jag nog göra lite te - fryyser! Och sen ska jag hoppa ner i sängen.
God natt!

Ledig eftermiddag



Förstår ni hur underbart det är att ha en ledig eftermiddag? Det nofg något av det bästa som finns. Att man kan sätta sig vid datorn, lyssna på musik och göra allt annat onödigt i stället för att göra en massa läxor.
Så denna eftermiddag har varit underbar.
Funderar på om man ska ta och göra något vettigt innan det blir teve från åtta till tio.
Top Model börjar ju ikväll !!
Kanske välja kläder tills i morgon. Ja, det får det bli.


Så drygt!



Men jag tror att jag blir galen på facebook!
Jag har försökt att lägga in bilder i en timme nu - Men det funkar inte!
Och så får jag inte in några foton i datorn.
...

Måndag


Dagens klädesel

Hemma efter denna dag i skolan.
Gjorde NO-provet - äntligen! Och jag tror att det gcik bra.
Fick även med en tidning om gymnasielinjer.
Det kommer bli så svårt att välja. Det kommer nog bli ett av de svåraste val som man ska göra under sitt liv. Själv har jag ingen aning om vad jag ska gå. Eller jo, lite. Det ligger och väger. Men jag vet inte. Vill helst inte tänka på det. Framtiden gör mig bara förvirrad, för jag vet inte vad jag vill. Helst skulle jag inte vilja bli äldre. Stannar gärna här jag är nu, för det är rätt så bra nu.

Stay



Ja, då var den här dagen över och helgen över.
Det har varit en toppenhelg med Karstad, film, kompisar, skartt, shopping och en massa mer härliga saker!
Denna dag har varit en riktigt mysig höstdag. Gick inte upp förens tio. Åt frukost. Satt vi datorn. Var till mormor och träffade kusinerna. Hemma. Var ute och tog kort med Linnea. Beställde hem kläder. Tog ett bad.
Nu ska jag fixa lite te och plocka fram allt tills i morgon innan jag lägger mig.

Mera Grejer







Fick hem ett paket för några dagar sedan. Här har ni sakerna som var med. Det fanns även en jacka i paketet - men den passade inte.
En ny jacka är nu hemskickad. Hoppas på att den blir bättre.


Ny Header



Nu Header, vad tycker ni?
Jag och Linnea gick ut och fotade förut. Försökte få några bra bilder som möjligtvis skulle kunna bli en header.

Gårdagens Inköp




Karlstad igår

Om ni udrar varför jag inte bloggade ett endaste dugg igår, så var det för att: Jag och båda Juliorna var till Karlstad och sen såg på film när vi kom hem.
Ska ta och göra mig i ordning för idag nu. Sen så ska jag lägga upp bilder på gårdagens köp.

En hel dag i Torsby

Har kommit hem nu efter en lång dag i Torsby.
Skola, väntan och sen konfirmation.
Måste nog få i mig lite mat nu, har inte ätit sen elva idag...

Såg att Krsitin ville se bilder från Teneriffa, så jag kanske kan fixa det någon dag. Söndag kanske?
I morgon blir det i alla fall Karlstad tillsammans med Julia och Jula!

RSS 2.0