31/8-15


Att jobba 8-16, kan ibland kännas så lyxigt, då man oftast gör heldagar annars. Skönt att komma hem tidigt! Idag har det mesta handlat om flytten till Spanien + flytten hemifrån. Resväskan har börjat fyllas, viktiga papper har lagts på säkra ställen, osv. Det är drygt en vecka kvar nu. Det är sådan skräckblandad förtjusning. Att få åka på en ljuvlig semester, få vistas i bästa staden och få plugga till något jag tycker ska bli kul. kommer bli så, så roligt!! Men... att lämna allt hemma är verkligen jobbigt, framförallt nu, när livet tagit vändningar som jag inte trodde att det skulle ta. Men det är väl det som är tjusningen med det hela, man förvånas av vad livet bjuder på, men alltid blir det bra till sist, och det blir det även denna gång. 
 
Nu ska jag laga middag här hemma. Torsk, mos och dill- och räksås. Mumma! Det var ett tag sedan jag lagade en redig måltid, så detta ska bli vansinnigt gott!


Kräftskiva

 
Hej på er! Vilka bra dagar som har passerat. I fredags när jag slutat på kvällen, tog jag och Oscar vårt pick och pack och for till hans familjs sommarstuga för att övernatta där. Riktig mysig liten stuga! Utan både el och vatten, precis som vår sommarstuga. En idyll man flyr till när man vill komma bort från mobiler, datorer, osv. Jag var dock tvungen att kila iväg rätt tidigt dagen efter, då jag skulle göra ett kortispass på jobbet.
 
Efter jobb, handlibg och några ärenden, bar det igår åter hemåt. På kvällskvisten anordnade vi kräftskiva här hemma. Vi var mer eller mindre familjen (iaf de som på ett eller annat vis tillhör vår familj) som samlades för god mat och dryck. Trevligt! Efter några timmar åkte jag och Oscar mot Torsby, för tanken var att vi skulle dra på fest. Blev det så då? Haha, nej. Vi fick nämligen för oss att gå en promenad, vilket ledde till att vi trillade i en rosbuske, vilket i sin tur skar sönder både oss och mina byxor. Byxorna blev helt förstörda, och jag kände verkligen inte för att visa mig bland folk i bara ben , så vi gick hemåt. På morgonen väcktes vi av att en riktig pangfrukost var uppdukad på köksbordet. Gud, de är sådan mysig familj, sånt skulle man kunna vänja sig vid. 
 

Sömnparalys

 
Första gången jag kom i kontakt med begreppet sömnparalys, var efter Magaluf. Jag och de andra två tjejerna som var iväg, hamnade nämligen i en otroligt konstig sömn där nere. Vi sov, men märkte aldrig att vi sov. Jag vet inte riktigt om det var sömnparalyser vi upplevde, eller om vi helt enkelt bara sov för lite, och blev så konstiga av det.
 
Men förra vecka är jag däremot helt säker på att jag upplevde min första, riktiga sömnparalys. Det var så himla obehagligt. För er som inte vet vad det är, är det ett läge man är så nära sömn man näst intill kan komma. Men man är vaken. Det är en stadium där du är mittemellan att sova och vara vaken. Hur som haver, sömnparalyser är ofta läskiga upplevelser. Man kan se saker som egentligen inte finns, och även om man på ett sätt är vaken, så är kroppen såpass avslappnad att den inte kan röra sig. Det är viktigt att förståa att det som händer, egentligen inte händer, att man faktiskt inte ska vara rädd. Men det är lättare sagt än gjort, då det känns såpass verkligt.
 
Det var på fredagsmorgonen det inträffade. Jag kunde ta sovmorgon, då jag var ledig, så självfallet gjorde jag det Mamma var dock uppe, för hon skulle till jobbet. Helt plötsligt vaknade jag och hörde hur mamma gick omkring ute i hallen. Men sedan började en svart skugga uppenbara sig intill mig. Skuggan kom allt närmare, och sedan började jag frysa och rysa ofattbart mycket. Jag försökte verkligen ropa på mamma, men jag kunde inte. Inte ett ljud ville komma fram, bara nåt hest kraxande som knappt kunde kallas för ljud. Det konstigaste av allt, var att jag ville ropa "Mamma, morfar är här". Som om skuggan skulle vara min döda morfar eller något(?). Så himla läskigt. Jag försökte även sträcka mig efter mobilen, men jag kunde inte. Då insåg jag det, det var tvunget att vara en sömnparalys. Det gjorde mig något mer avslappnad, men det var ändå extremt obehagligt. Till sist började skuggan minska, och till sist försvann den. Då blev jag väldigt yr, sedan var allt som vanligt.
 
Jag vet då inte, jag har aldrig varit med om något liknande. Jätteobehagligt, inget jag vill vara med om igen. Mamma berättade sedan att hon under morgonen kommit in till mig, men att jag inte varit vaken. När hon sa det, for en vag aning om att hon faktiskt kikat in i mitt rum där under morgonen, men att jag inte kunnat visa att jag var vaken. Ja, sömnparalyser är konstiga saker. Har någon av er varit med om en?
 

26/8-15

 
Att jag älskar långa, lediga förmiddagar, är ingen hemlight. Denna vecka jobbar jag många kvällar, så det är just vad jag fått denna vecka - underbara morgnar i sängen. Så skönt! Frukost i sängen, serier, sedan fortsätta med kaffe i sängen och mer serier. Det enda dåliga med dessa sena arbetspass, är att alla andra sover när man slutat och vill umgås. Men som tur är, är det ju inte alltid så! 
 
Jag kom rätt nyligen hem från jobbet. Det var rena rama julafton på mattan i mitt sovrum när jag kom hem. Jag hade fått ett paket med en hel del inredning. Sånt gillar jag! Massa handdukar, filtar, ljus, osv. Ja, jag är minst sagt taggad inför flytt nu! Men vi börjar med Spanien. Tror jag ska ta tag i det mesta i morgon, och till veckan blir det slutspurten med allt. Jag vill verkligen hinna spendera massvis med tid med mina nära och kära innan jag far. Trots att det bara handlar om en månad, är det en aning jobbigt. Vissa är jag så vana vid att se flera gånger per vecka, att det kommer kännas otroligt tungt att lämna dem. Men som tur är, kommer jag tillbaks, och jag tror min vistelse i Barcelona kommer att bli grym! 
 

24/8-15


Jag slutade jobbet vid 10 i morse, sen fick det bli en sån där ledig dag hemma. Tankarna har verkligen börjat snurra rejält nu. Det händer så mycket i livet just nu. Barcelona, flytt, osv. Både bra och dåliga saker sker just nu, en salig blandning. Men det blir iaf bra till sist. Jag vill få ordnig på det mesta innan Spanien. Några saker måste pluggas in innan kursen drar igång, jag skulle även behöva checka vad jag behöver fixa inför flytten i oktober. Ja, jag har en lång to do list som skall bockas av denna vecka. Det blir lite körigt när man jobbar heldagar, men det går allt! Och tanken på att helgen bjuder på roligheter, håller humöret uppe. :-) 
 
 

23/8-15


Tjoho! Dagarna rullar på, och snart åker jag till Spanien. Galet, men skoj! Igår när jag slutat blev jag, syrran och hennes vän sjukt festsugna. Så extremt spontant for vi hem, drack vin, lyssnade på musik och fixade oss på några minuter. Därefter åkte vi till Torsby och mötte upp Oscar. Det blev en lugn kväll dock, redan vid tolv kände vi att "nä, nu går vi hem och sover", så så fick det bli. Skönt att va utvilad och inte bakis idag! Jag är nu lite ledig, har nyss slutat ett jobb, och skall snart till ett annat. Men innan dess hinns det med lite kaffe och häng hemma i solen. Sista riktiga sommardagen måntro?


21/8-15

 
Från när vi förade i vagnen för en vecka sedan!
 
Alltså, dessa flugor som aldrig tar slut. Jag står inte ut. Jag behöver då inte några träningspass, för att springa runt och smälla flugor är mer ansträngande än man kan tro. Det går verkligen inte att ha dörren öppen, då flyger de in. Usch, riktigt jobbigt. 
 
Hej på er förresten! Jag har en ledig och skön fredag. Linn kom hit på kaffe i förmiddags, så då blev det lite prat innan vi drog till Torsby och kollade in vart jag ska flytta. Inte långt från Torsby, men ändå ute på landet. Jag kommer stortrivas, tror jag! Och SOM jag ska bjuda in mina vänner på fikor, tevekvällar, osv. Är alldeles för mycket sällskapsmänniska för att sitta ensam för länge. När vi chekcat in det lilla huset, plockade vi upp syrran som slutat för dagen. Timmarna har flugit iväg i eftermiddag. Ikväll vankas fredagsmys i riktig svenneanda. Tacos, film och hela köret. Så välbehövligt. 
 

20/8-15

 
Mojitos innan utgång i Karlstad förra helgen!!
 
Sorry för denna usla bloggning. Jag jobbar mycket och har dessutom åkt på en förkylning mitt i allt, så typiskt. Jag slutade vid halv tre idag, och nu är jag redo för i morgon, som är min enda lediga dag denna vecka (åkte på jobb på lördag). Ikväll har jag fixat i rummet, smällt flugor (jag blir galen, de är ÖVERALLT just nu. livet på landet ni vet...) och tittat på serier med syrran. Fin afton! Nu ska jag hoppa i badet, innan jag får lägga mig i en nybäddad säng. DEN känslan är underbar.
 

The Island Festival

 
Vi hann inte mer än vakna upp i husvagenen förrän vi skulle åka mot Karlstad. Tack och lov mådde vi alla bra, bara väldigt trötta. Vi var så övertrötta att vi inte gjorde annat än skratta oss genom bilresan. Aldrig har det gått så fort att fara till Karlstad, tror jag. Vi hade verkligen åkt som vi vaknat upp (haha, smink överallt, riktigt ofräscht), så det första vi gjorde när vi kom till Linn, var att slänga oss i duchen. Därefter fixade vi oss, blandade mojitos, drack vin, njöt av vädret (vädergudarna var verkligen med oss, 20+ och strålande sol!!). 
 
Vi drog in mot stan vid halv sex-tiden. Då vi hade vip-biljetter, gick allt så, så smidigt! Vädret var verkligen grymt, hade inte kunnat vara bättre. Otto Knows var riktigt bra, men därefter sprang vi mest runt på områder, halvlyssnade på artisterna, åt, osv. Men David Guetta missade vi själfallet inte. Och SOM han levererade! Jag och Linn har insett att detta med house och festivaler är lite av vår grej. Vi hade det jättekul! Något av det bästa denna sommar. När det var slut, blev det fyllekäk á la Subway innan vi drog hem och somnade gott. Vi var alldels för trötta för att orka dra vidare någonstans, lite för mycket fest på raken tror jag, haha.
 

18/8-15


Hello Tuesday! Jisses vilket toppenväder Sverige bjuder på denna vecka, lite synd att jag jobbar så mycket som ajg gör... Nåväl, lär få sola hela helgen om jag vill iaf! :-) Idag jobbar jag pass på två olika ställen, så just nu är jag ledig två timmar innan det är dags för jobb igen. Jag passade på att dra hem till farsan under tiden, så nu sitter jag ute i solstolen. Underbart. Något annat som är underbart, är att jag om 3 veckor flyttar till Spanien! Ännu mera sommar, tjohoo! Ja ni, livet är allt rätt bra. 



17/8-15


Denna lediga förmiddag var en riktig Josefin-förmiddag. Jag älskar att vakna skapligt tidigt, äta frukost i sängen och titta på massvis av serier, sedan fortsätta med kaffe i sängen och mer avsnitt. Precis så var denna förmiddag. Toppen, om ni frågar mig. Detta sker dock inte allt för ofta, så jag värdesätter dessa morgnar högt! Jag slutade rätt nyligen jobbet. Jag flaxar runt bland alla mina arbetsplatser denna vecka (ibland byter jag jobbstation flera gånger om dagen), så hjärnan blir lite kaos. Men omväxling är också kul! Och helgen kommer jag mer eller mindre få vara ledig, det ska bli så skönt. Hänga med familj och vänner och mysa en massa. Får se om även en kräftskiva hinns med! 


16/8-15


Hej, hallå, jag lever! Jag vet inte vart jag ska börja, men denna helg har varit toppen på alla sätt och vis! I fredags eftermiddag åkte vi till Brevika där husvagnen väntade på oss. Der var fest på campingen, så vi tyckte det var en god idé att sova där, bara att gå direkt från festen. Några vänner, syrran och jag förfestade där, innan vi drog vidare. Konstig och kul kväll! Dagen efter åkte vi raka vägen mot Karlstad, för då skulle vi på "The Island Festival". Det var grymt bra!!! Något av det bästa i sommar, helt klart. Ler bara när jag tänker på det. Men mer om det imorn! 

Nu är jag så trött så jag knappt vet ut eller in. Helgens bravader har satt sina spår... Och att springa runt på IKEA hela dagen, tar också på krafterna. Det är så roligt att börja få handla saker inför flytten. Jag längtar verkligen! 


Att bli vuxen

 
När jag slutade ikväll, följde jag med Oscar och hämtade en husvagn. En liten, gammal, charmig och extremt orange och brun vagn. Inredningen är gräslig (allt går i orange), men den har absolut potential! Det där med husvagn känns ju rätt vuxet, om man tänker efter. Men det är väl så, man börjar växa upp.
 
Ofta har jag känt att åren bara går och att jag inte kommer någonstans, att jag ständigt väntar på att något skall ske. Men saken är den, man tar kanske inga jättekliv, men även myrsteg tar en framåt. Livet efter studenten skulle bli ett blankt blad, trodde jag, men blandet har fyllts. Helt plötsligt har jag faktiskt börjat bli vuxen. Jag har ett jobb, en bil - och i höst flyttar jag! Ja, för nu är det bestämt. I ett litet hus på 50 kvm2 ska jag bosätta mig i när jag kommer hem från Spanien. Det är verkligen dags nu! Jag läntar så jag håller på att spricka. Vill bara åka och handla möbler, gardiner, ljus... ja, allt man behöver! Nu gäller det bara att beställa en biljett hem från Barca! 
 
 

13/8-15

 
Igår samlades hela gänget (släkten) hos mormor för mat, prat , fika och skratt. Åhh, snacka om att jag fick lust att åka tillbaks till Spanien igen, nu när vi träffade dem. Tänk er att ha en lägenhet i södra Europa, det vore magiskt! Iaf, det var roligt att åter träffas! Klockan hann bli en del bär vi kom hem, men syrran och jag var bara tvunga att se på pll, där A avslöjades! Haha, för en gång skull fick man ju lite svar...
 
Nu väntar en heldag med jobb, ha en fin dag!
 
 

12/8-15

 
Några fler från Götet. ↑
 
Hej på er! Jisses vilket härligt väder vi skulle få denna torsdag! Idag vankas det (typ) släktkalas. Pappas kusin och hans kille som bor i Spanien, är här på besök, och pappas andra kusin och fru skall också dyka upp! Utöver det, blir det min familj, pappa och sambo, mina kusiner och mormor med man. Ja, vi blir ett litet gäng! Vi ska käka middag (självfallet á la Värmland-style med motti och fläskt, samt molusker) och umgås. Man ses så sällan, vi hälsar på i Spanien ibland, och de någon gång i Sverige, men det blir inte ofta... Så det ska bli så kul att ses, det har gått två år sen sist. 
 
 

11/8-15

 
Bilder från när vi sprang runt på Liseberg! En finfin dag!

Jag vet inte riktigt vart dessa lediga dagar tar vägen... I morse åkte jag med mormor och kusinerna till badhuset och plaskade några timmar. Hmm.. Det verkar som om jag blivit känslig mot klor, ögonen kliade rejält. Men Gud vad roligt det är att simma - men ack så slitsamt. Är dödstrött nu ikväll, krafterna är helt slut, och det lär bli sova snart. Efter simningen åkte familjen bort och kollade på ett hus... Japp, för vet ni? Josefin går i flyttningstankar! Jag har länge velat flytta till lägenhet, men den senaste tiden har jag varit inne på hus. I helgen kom även ett riktigt bra erbjudande, och jag tror faktiskt inte att jag kan motstå det. Vi får se hur det går, och självfallet ska jag berätta om hur det blir! Men åhh, så roligt! Tänk om jag får mig en egen lya i höst, mitt alldeles egna hem! :-)


Beautiful


Måndagen gick i ett nafs, och blev inte alls som planerad. Men bra blev den! Jag och syrran drog till Torsby för en lång fika på Wiener. Vi satt och pratade om allt möjligt i en evighet, länge sedan vi gjorde det, men man hinner tyvärr inte alltid med det när man jobbar och "går om varandra".  Vi fortsatte sedan med att uträtta ärenden på byn. Jag är så himla indränkt på inredning nu (finns det ett uttryck som är så ens? Haha). Jag längtar verkligen efter att få flytta till egen lya och dona bäst jag vill! Det finns hur mycket fint som helst. 

Resten av dagen spenderade jag med Oscar. Vi drack lite för mycket kaffe, tog en biltur och avslutade det hela med pannkakor. I morgon är planen att jag ska med mormor och kusinerna till badhuset. Det blir skoj! Ja, denna vecka är rätt bra, om man tänker efter! Gör den bästa av den, mina vänner!



10/8-15

 
På tisdagskvällen när vi kom till Götet, mös vi till det lite extra på hotellet!
 
Efter helgens bravader, massa jobb + en massa annat, kände jag att jag behövde en nystart igår. Jag behövde få ordning på livet lite, ut med det gamla, in med det nya, liksom. Så jag städade bilen, dolade i rummet, funderade över framtiden, lagade middag åt familjen, plus lite annat. Detsamma gäller även idag. Känns skönt med några lediga dagar till att ordna upp allt, svara på osvarade mail och fixa med Spanien. Ja, göra saker som inte blivit av, helt enkelt. 
 

8/8-15


Igår hängde jag på tre grabbar och for iväg på fest med dem. Jag drog på förfest så fort jag slutat, sedan bar det av till Canis. Jag har lyckats slarva bort jackan under natten, men förhoppningsvis kommer den tillbaks. Det var slitsamt att kliva upp i morse, men det gick allt. Jag klarade mig rätt lindrigt undan, några andra av gänget blev nämligen sjukt bakis. Haha, skönt att slippa! 

Nu gör jag ett 24-timmarspass på jobbet, sedan går jag på ledigt fram tills torsdag. Det ska bli så gött! Jag behöver packa upp, städa rummet, hänga med familj och vänner och bara njuta. Jag är en rastlös själ som alltid vill flänga runt, men det är behövligt med några lugna dagar. Dessutom händer det massa kul till veckan, allt från besök från Spanien, till festival. :-) 


Home


Vi fick så ont i våra fossingar att det enda vi gjorde i slutet av vår tripp i Göteborg, var att fika, haha. Vi hann med både Espresso house och Starbucks. EH's kycklingbagel är så sjukt god! Vi kom hem för cirkus en timme sen, efter tåg- och bilresa hem. Ärligt, det är så mycket smidigare att åka Torsby-Göteborg, än Torsby-Stockholm. Jag kommer nog framöver besöka Götet framför huvudstaden, det är kortare resväg, mindre stress och bök, enklare att frakta väskor, osv. 

Hur som haver, det har varit några sköna dagar med semester! Shopping, mat på stan, hotell, mys, stros.. Men ni vet, "borta bra, men hemma bäst". Dessa stadtrippar är grymt roliga, men de suger musten ur en. Det ska bli underbart att få sova i sin egen säng i natt, samt ta sovmorgon. Börjar inte jobbet förrän tre imorn, och gör dessutom ett kort pass, wihoo!! Därefter vankas party med grabbarna! 



6/8-15


Morning! Sista dagen i Götet. Vi har nyss avnjutit en god hotellfrukost (dör för deras våfflor) och nu ligger vi i våra sängar och kikar på Dr. Phil. Är helt fast i det programmet, så intressant. Både jag och Linnea har åkt på skavsår, så tanken är att inte gå allt för mycket idag. Några affärer ska dock bockas av, jag måste köpa mig en ny väska. Tåget hem går inte förrän sjutiden, så vi har god tid på oss. Ingen stress, som det ska vara! 


5/8-15



Göteborg bjuder verkligen på finväder! Igårkväll hängde vi länge på hotellrummet, sedan drog vi ut och gick längs avenyn. Vi hade tänkt gå ut och äta, men klockan gick, så till sist fick det bli korv och bröd. Haha, lyxigt. Men det var kul att sitta på en bänk och se folk passera. 

Idag har vi flängt runt på Liseberg. Varken jag eller Linnea är några storåkare. Sanningen är att karuseller ger mig smått panik. Jag skulle aldrig klara av att nykter sätta mig i en karusell som flyger högt och lågt och snurrar åt alla håll. Det pallar jag inte. Men vi åkte ändå lite saker idag, så som Lisebergshjulet och Kållerado. Haha, man åker ju runt i vatten i Kållerado, och då alla som kom ut ur utgången såg skapligt torra ut, vågade vi oss också på den. Men jag såg ut som en dränkt katt när det var färdigåkt... Tur att jag kunde torka i solen! 

Nu fixar vi oss inne på rummet och ska om nån timma dra ut på stan. Vi har bokat bord, så det ska bli härligt! 



4/8-15 - I Götet

 
Well, hello from Gothenburg!! 07.00 i morse hoppade vi in i bilen, reste mot tågstationen och for till Göteborg. Så himla roligt att vara tillbaks, det har hunnit gå tre år sedan sist. När vi anlände drog vi raka vägen mot shopping. Vi hittade oss lite smått och gott. Därefter blev det pizza-buffé och kaffe. Jag gillar denna stad mycket mer än Stockholm, tempot är ett helt annat här. Folk stressar inte på samma vis som i huvudstaden. Jag trivs här. Egentligen är jag knappt känd med staden (hur sjutton fungerar spårvagnarna liksom?? så mycket svårare emot tunneblana, men jag antar att jag är ovan), men jag känner mig ändå något hemma här. I framtiden skulle jag lätt kunna tänka mig att plugga här, men det får allt vänta några år!
 
Vi har just anlänt till hotellet. Vi bor alldelles vid centralen, så skönt att slippa dra väskor i en evighet. Vi ska väl ta och fixa oss om ett tag, kolla in stan och käka middag ute. Mysigt! Det är kokhett här idag också, vi väntar bara på att åskan ska börja dundra...  
 

3/8-15


Några osedda bilder från den senaste tiden! 

Måndag och ny vecka. Jag tog sovmorgon idag, kroppen och sinnet sa ifrån totalt igår, det går inte att köra i 110 konstant. Man behöver vila mellan varven. Jag insåg idag att jag egentligen inge alls är redo för att resa bort i morgon. Jag med mitt kontrollbehov har noll koll på läget denna gång. När går ens tåget till Göteborg i morgon?? Haha, ja, jag vet inte om jag håller på att balla ur totalt. Men det löser sig. Det ska bli skönt med en minisemester. Vi har inget speciellt inplanerat, vilket är så skönt! Liseberg är dock tanken en dag, annars får det bli vad det blir. Det ska bara bli härligt att få bryta av vardagen och bo på hotell och mysa i några dagar. 

Nu vankas jobb i fem timmar, därefter ska jag packa färdigt och ja... kolla upp tågtiden. Det är en grym vecka detta, känner ni inte också det?! Annars, gör den grym! 


2/8-15

 
Jag och syrran tillagade typ världens godaste räksmörgås i fredags. Alltså: nam, nam!! Vi rostade mackor i ugnen, sedan gjorde vi en röra av majonäs, crème fraiche, dill, rom, citronsaft, rödlök, peppar och salt. Vi hällde röran över smörgåsarna och toppade sedan med räkor, citron och mer dill. Så gott!
 
Hej på er, förresten! Veckan har mer eller mindre nått sitt slut. Jag har jobbat heldag och håller nu på att packa resväskan här hemma. Jag och Linnea åker ju till Göteborg på tisdag och blir borta tre dagar. Skönt med lite mer semester innan sommaren är över (eller, har den ens kommit än?). Jag är så glad att jag lyckats jobba både heltid (nästan iaf), samt roa mig med resor och annat kul. Där kan man snacka om att ta vara på tiden!
 
 

1/8-15


Det där med "en lugn kväll och lite vin", slutade i "en inte särskilt lugn kväll med en hel del vin". Haha, men det var roligt! Är lite sliten idag, trots att jag sov ordentligt i natt. Jag mötte upp Linn i Torsby vid lunchtid för att catcha up, var över tre veckor sen jag såg henne. Vi var bland annat på loppis och fyndade oss serviser, sedan käkade vi på Fika. Deras ceasarsalla är to die for, så god!! Därefter blev det kaffe och häng ute i solen, då den visade sig en sväng idag. 

Nu är jag hemkommen och det ska bli gött med en kväll med äkta lördagsmys. Det är grått ute, så jag vill bara krypa ner i sängen och se en film och dricka en kopp de. Bara mysa, helt enkelt! Men jag ska även köra lite folk som ska iväg på fest, så lite flänga runt blir det även denna kväll. 



RSS 2.0