Ut och fira Valborg med vännerna

Jag har fixat mig i ordning inför ikväll. Visserligen ska vi inte iväg förrän vid halv sju, men det är skönt att vara färdig i tid. Jag körde på min blåa transparenta blus, svarta byxor och några silvriga smycken.

Planen är att jag och en drös med vänner ska fira Valborg hos en vän. Det kommer nog bli riktigt kul! Massa dans, skratt och andra roligheter.

Nu ska jag packa klar alla väskor så hörs vi antagligen i morgon! Ha en fin Valborg med er nu ♥

Ni kanske ser att jag ännu en gång har fått en röd slinga i håret? Denna gång är den lite mer permanent, för jag har använt mig av toning. Jag är supernöjd!

Ny blus



Jag älskar min nya blus som jag köpte när jag var till Karlstad igår. Den är verkligen "mig". Transparant, virkad och väldigt romantsik.

30 April 2012 - Valborg

God morgon! Sovit gott? Jag har sovit lite sisådär sedan halv fem imorse. Jag kämpade mig att ligga kvar i sängen tills elva, så att jag är pigg till ikväll. Jag har nyss ätit frukost och ska snart börja fixa med några saker. Jag måste tvätta min sminkborstar som är fulla med färg. Jag ska även ladda komma ihåg att sätta kameran på laddning.

Jag ta och tipsa er om min favoritparfym! "Pink Sugar" heter den och luktar ljuvligt. Doften är mycket söt och på mig luktar den nybakta kanelbullar. Den har tack vare det fått namnet "Bullparfymen" bland mig och mina vänner.


En dag i stan

Efter en lång dag i Karlstad är jag äntligen hemma. Det värker i mina ben efter allt springade i affärer. Haha. Men det var det värt! Jag handlade på ganska bra, så bra att mina pengar tog slut. De flesta sakerna var dock nödvändiga, som till exempel smink, en ny pyjamas och underkläder. Fast jag fick också med mig en superfin blus hem som jag blev helt kär i!

Ikväll ska jag ta det lugnt och ladda om inför imorgon. Valborg väntas ju och jag ska fira med en massa sköna människor. Det kommer verkligen bli skoj! Jag känner att jag behöver lite roligheter nu. Tjohoo.


29 April 2012 - Karlstad idag!

God morgon!

Här hemma har vi varit uppe sedan halv åtta imorse. Idag ska jag och min familj åka ner till Karlstad på kalas. Min morbror och hans dotter, det vill säga min kusin, fyllde år i fredags så de ska firas. Efter kalaset blir det antagligen lite shopping. Det är en del småsaker som jag skulle behöva få med mig hem.

Nu måste jag kila! Ha en bra dag. ♥


Grillat

När solen väl var framme så passade vi på att inviga grillen för i år. Grillat kött med klyftpotatist var det som vi fick tillmiddag idag. Rktigt gott! Det hör verkligen till att grilla när vädret är så där härligt som det är idag. Jag längtar verkligen efter att det ska bli sommar, så att man kan gå ut utan jacka och allt annat som hör till sommaren. Fast vi börjar ju med att fira in våren på måndag, sedan kan väl sommaren få komma? Jag vill ha strålande sol, klarblå himmel och tjugofem plusgrader när jag fyller år!


Övningskörning

Jag har alldeles nyss kommit hem ifrån lite övningskörning borta vid sommarstugan. Till att börja med gick det urkasst - jag backade in i ett träd. Som tur var blev det inga allvarliga skador på bilen och jag mår bara bra. Haha. Fast efter den incidenten gick körningen riktigt bra! Nästan inga motorstopp. Det går framåt!


28 April 2012

God morgon!

Efter en vecka med väldigt mycket regn skiner nu solen. Vädret är riktigt trevligt och jag ska nog försöka övningsköra lite idag. Men jag ska även städa mitt rum, som jag var alldeles för lat för att fixa igår.

Jag insåg förut när jag käkade frukost att andledningen till att jag är så törstig jämt måste vara all kanel jag äter! Kanel är ju extremt torrt, kolla bara deh HÄR videon så förstår ni!


27 April 2012

Jag har alldeles nyligen tagit ett varmt skumbad. Jag har badat hur många gånger som helst denna vecka, för min nacke har krånglat en hel del. Jag har till och med varit tvungen att be om massage - och jag gillar inte ens det. Fast nu börjar värken i alla fall släppa, och det är ju tur!

Ikväll ska det bara mysas framför teven, tror jag. Fredagar är till för att ta igen sig efter skolveckan och vara ledig ifrån all läxor. Fast jag funderar dock på att röja lite i mitt rum, som ännu en gång börjar bli stökigt. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte göra det förrän imorn.


Mikros och annat trams

Idag när jag kom hem hade vi fått en ny mikrovågsugn. Våg gamla (ni ser den på bilden till höger) var verkligen unik. Haha. Nästan alla mina vänner har första gången de varit här kommenterat min fina mikro. Den är en stor brun låda. Ja, så skulle man kunna beskriva den. Vår nya mikro är liten och silvrig.

Slutpratat om mikrovågsugnar!

Eftersom att det är fredag imorn så känns det okej att vara vaken lite längre ikväll. Jag tror till och med att jag för en gång skull ska se på Big brother (har i stort sett slutat att kolla på det).

Den här veckan har verkligen gått superfort och jag ser fram emot långhelg! Jag ska bland annat på födelsedagskalas, iväg på shopping och fira Valborg. Låter finfint det.


26 April 2012

Idag har jag skrivit ännu ett saftigt prov. Nationella i svenska i tre hela tmmar. Fast det gick helt okej! Bloggen ligger lite åt sidan just nu, för det är ganska mycket saker i skolan för tillfället. Min maj-månad ser riktigt hemsk ut! Det är födelsedagar, prov, fler nationella, optikerbesök, ukm och en hel del annat. Förra året var maj också en hektisk månad. Men eftersom jag gillar att ha saker att gör så passar det utmärkt.

Jag och min familj har jämt spelat Mario Kart, och man kan allt säga att det verkligen i strid när vi kör! Haha. Vi är alla tre ganska duktiga så det det är fight ända in i slutet. Nu ska jag leta reda på mina matteböcker, för gissa - vi har prv imorn!



24 April 2012

Efter att imorse ha skrivt ett nationellt prov i svenska så kändes det kul med att ha en ny Veckorevyn liggandes på köksbordet när jag kom hem ifrån skolan. Tänk att så lite kan göra så mycket! Samtidigt som jag bläddrar i tidningen så lyssnar jag på tre nya låtar som jag jag diggar rejält Ni finner dem på min spotify-lista HÄR. Jag älskar verkligen  Maroon 5's nya låt Payphone. Riktigt skön.


En extra konsert, lyckas vi få bättre platser..?

Jag blev ju ganska deppig när jag insåg att vi inte fick några toppen-biljetter till Lady Gaga. Men efter ett tag så blev jag ändå nöjd, för vi lyckades ju trots allt få tag på biljetter - och det var det inte alla som fick! Fast idag fick jag en rolig nyhet! Lady Gaga gör en extra konsert den 31 Augusti, alltså dagen efter den första hon gör i Sverige. Biljetterna släpps på fredag klockan nio och jag ska verkligen försöka få tag på bättre biljetter! (Trots att vi redan har två stycken) Jag vill ju få ståplats! Snälla, snälla Gud, var med mig nu!


23 April 2012

Usch vilken dag det har varit idag alltså! Det verkligen spöregnade imorse Jag skippade både skinnjackan (tog en bättre jacka för detta väder) och ryckte även åt mig ett paraply. Det finns inget värre än regn. Visst, det är jättemysigt, men när man måste vistas ute så är det bara hemskt! Min lugg blir helt förstörd, och endast de som har lugg förstår hur helig den är. Haha. 

Resten av dagen har ändå rullat på bra. Jag har visserligen varit väldigt trött och skulle redan nu kunna tänka mig att krypa ner i min varma säng. Fast det tänker jag inte göra. Jag måste nämligen försöka fixa min mobil och göra  en hel del annat, så ingen vila för mig! ANgående min  mobil så har touchen slutat fungera. Precis som min förra gjorde innan den gick sönder. Att jag alltid ska ha sönder saker som innebär teknik... 


Massvis med plugg

Jag börjar bli riktigt seg i mitt huvud efter allt pluggande. Jag har ärligt talat inte gjort något annat än att plugga idag, förutom att äta lite tacos då. Jag börjar nu få spring i benen efter en hel dag i soffan. Haha. Jag funderar faktiskt på att ta ett bad och ta en puse ifrån mitt skrivande. Jag tror jag behöver läsa igeom allt jag skrivit i engelskan och försöka se allt med nya ögon. För nu är mina ögon extremt trötta...

Några foton från instagram! josefinkullberg är mitt namn där.

22 April 2012

God morgon!

Jag startade min dag med att ligga i soffan med mitt gosiga duntäcke och se ett "Gossip Girl" avsnitt. En riktigt härlig start på dagen! Jämt när avsnitten slutatde kom mamma hem och då blev det mamma-har-jobbat-natten-frukost. Det vill säga nybakta frallor, massvis med pålägg och annat gott.

Idag väntas en massa plugg som jag allt för länge har skjutit upp. Jag är verkligen expert på att skjuta upp saker. Haha. Men till sist brukar jag ändå lyckas få allt gjort. Det är ju inte så många veckor kvar i skolan som tur är i alla fall. Och till helgen är det långhelg! Bland annat väntas Valborg med några fina väner. Det blir roligt!

Nu måste jag börja sätta fart! ♥


Seg lördag

Denna lördag har känts lite som söndag. Dagen har varit seg och man har inte haft så mycket för sig. Vid halv två var jag och min syster iväg till mormor på en bit mat och hon skickade med oss några resetidningar när hon skulle hem. Jag har i afton bläddrat i dem och drömt mig bort till varmare breddgrader. En utlandsresa skulle verkligen inte sitta helt fel!

Just nu sitter jag och kikar på ett tecknat program, "Sagoberättaren", som jag brukade se på när jag var liten. Det var ett av mina favoritprogram som barn. Ett väldigt mysigt program. Fast snart får det bli slut med barnprogram, för Julia kommer strax på besök.


21 April 2012 - Ännu mera snö

God morgon!

Jag vet inte hur det är i resten av landet, men här är det snö. Alla vårkänslor som man hade för några veckor sedan är helt bortblåsta. Visserligen sa mamma något om att det ska bli arton grader nästa söndag. Hm. Jag vet inte riktigt vad man ska tro om det.

Jag steg upp redan vid nio i morse. Jag la mig ganska tidigt igår kväll, det brukar blir så på fredagar. Haha. Man är hur trött som helst efter en skolvecka. Jag ska nu ta och fixa lite kaffe och sedan försöka börja skriva en text som ska in på måndag.


Dagens outfit


The big city


PicMonkey

Jag har alltid använt mig av Picnik för att redigera foton förut, men nu har den sidan lagts ned. Jag blev verkligen ledsen över det och hade ingen aning om vart jag skulle börja redigera mina bilder framöver. Men nu har jag funnit en sida som har precis samma effekter som Picknik hade. Sidan heter PicMonkey och de flesta effekter är även gratis. Jag hopps att detta hjälpte er som saknar Picnik!

Hur man kan förändra ett foto på PicMonkey:

Bild tagen från Barcelona.

20 April 2012 - Så himla besviken

Jag vill just nu gråta och skrika. I alla falll nästan.

Idag släpptes biljetterna till Lady Gagas konsert som är den trettionde augusti i år. Jag har varit så himla taggad inför det, verkligen jättetaggad. Idag satt min mor och några andra med fem datorer för att försöka få tag på biljetter - de fick tillsammans tag på fyra dåliga biljetter. Biljetterna tog slut på bara några minuter. Helt sjukt. Min familj lyckades få tag på två biljetter. Så jäkla surt! Jag är ärligt talat riktigt besviken. Det känns som att allt har gått i kras. Som att allt är förstört. Haha här överdriver vi inget nej... Jag ber nu till alla gudar som finns att hon ska göra en extra konsert i Sverige, för jag vill så gärna ha bra platser om jag nu äntligen ska få se min stora idol. Ja, för shit alltså, hon är den mest otroliga människa jag vet om. Hon driver mig framåt i vardagen. Det är hon som får mig att kämpa Det låter verkligen jättekorkat, men det är sant. 

Fml just nu alltså.


Röda nyanser

Jag och min syster bestämde oss idag på att pröva på något nytt! Efter att jag blev "blond" har jag inte haft någon användning av hårinpackningen som jag fick i julas (den ska ge håret en rödare nyans). Men idag kom det faktiskt till användning! Jag applicerade inpackningen i min systers toppar, så att de såg doppade ut. Hennes hår blev inte så himla rött, mer rosa. Fast det funkade! I mitt egna hår gjorde jag en slinga - och den blev eldröd! Jag är supernöjd. Och slingan kommer även försvinna efter några tvättningar. Detta rekommenderar jag verkligen om man vill förändra håret för en kort stund!


Make up turtorial

Jag vet att jag har tipsat om denna tjej förut, men hon är så grym att jag gör det igen! Jag är så imponerad över att hon faktiskt kan sminka sig till någon helt annat person. Ta er en titt så förstår ni!


19 April 2012

Hallå hallå!

Jag kom för inte så himla länge sedan hem ifrån skolan. Jag fick sitta trött och hungrig och vänta på bussen i en timme alldeles ensam. När jag väl skulle bege mig mot bussen så börja det regna lite smått. Tyck synd om mig nu då..!  Min dag har helt enkelt varit ganska kass idag. Men nu börjar humöret förbättras.

Jag sitter nu och tar i tu med olika skoluppgiten och dricker kaffe. Det är ungefär så min kväll kommer se ut. Det känns faktiskt helt okej. Har ändå inget bättre för mig.



Konsert i augusti

Mitt glada humör håller i sig idag med! För vet ni vad, jag ska iväg till Stockholm i slutet av augusti! Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är över det! Någon som vet vad jag ska göra där då? Just det, jag trodde väl att ni skulle gissa rät! Lady Gaga konsert med bästa vän och familjen. Plus en massa shopping och annat skoj!Det låter väl inte helt fel? Det är bara att hoppas att allt går som planerat!




18 april 2012 - Barcelonasnack

Jag är så himla avis på de nior som far iväg till Barcelona på måndag. Det är nog det roligaste jag har gjort i mitt liv. De kommer verkligen få det toppen där nere! Man skapar minne för livet. Det är så många sevärdheter, stranden är finfin, vädret är ljuvligt och allt så himla härligt. Det är verkligen min stad. Allt jag vill ha finns där. Någon gång aka jag åka ner dit igen med ett skönt gäng. Fy farao vad kul man skulle ha!


17 April 2012 - Snö snö snö....

Jag tyckte att det var väldigt roligt när det för några dagar sedan vällde ner snö i Stockholm, samtidigt som solen sken här i Torsby. Idag var det nog de som fick skratta åt mig. Det har snöat ordentligt idag, men som tur är har det varit såpass varmt att snön har försvunnit lika fort som den kom. Men seriöst liksom, snö i april?!?! Det är ju helt galet. Fast okej, det snöade när jag föddes... och det var 14 maj. Fast nu är solen i alla fall framme!

Denna vecka har börjat så bra. Jag känner mig glad och skolan går så snabbt. Det är ju redan onsdag imorgon! Riktigt härligt. Nu ska jag göra spanskaläxan och drick upp mitt vaniljte.



Sömn och Alcatraz

Jag passar på att stanna uppe lite längre ikväll, för imorgon har jag en liten sovmorgon. Det är riktigt härligt att få sova hela två timmar mer än vanligt! Det gör så mycket för kroppen. Man tänker klart, blir inte lika virrig och allt går lättare. Sömn är nog det viktigaste i livet. Haha. Tråkigt men sant. När jag sover för lite blir jag inte mig själv. Och för att kunna prestera på topp gäller det att sova många timmar.

Nog om min lilla föreläsning om sömn!

Har ni börjat se på den nya serien "Alcatraz" som går måndagar klockan nio på TV4? Jag följer den troget sen den startade! Den är ganska speciell, inte särskilt verklighetstrogen, men det är ändå något över den som gör den så bra. Serien utspelar sig ju i San Fransisco. Jag blir så sugen på att åka dit när jag kollar, för det ser så himla fint ut! Jag har ganska många släktingar där som det vore kul att hälsa på. Fast USA får nog vänta ett tag till!



16 April 2012

Trots att jag endast har sovit två timmar i natt så känner jag mig hur alert som helst! Både jag och min syster visste att vi inte skulle kunna somna tidigt igår kväll, därför var vi vakna och såg på serier, pratade och hade en ganska mysig natt. Vid tre kände vi dock att det var dags att lägga sig. Haha.

Fast dagen har varit bra och gått otroligt snabb. Jag har känt mig extra kvick i skallen och jag har lyckats hänga med på lektionerna hur bra som helst. Allt har gått finfint. Jisses vad positiv jag är....

Det enda jag kan klaga på är att jag inte har någon som vill med mig till Stockholm. Kan ni fatta det? Jag erbjuder gratis resa och boende, Stockholm i några dagar, plus att jag kan lägga lite i biljetten som en försenad födelsedagspresent... Men trots det har inget nappat på mitt helt otroliga erbjudande, vad har jag för knepiga vänner egentligen..? Haha. ♥


Söndagsmys

Det känns som att denna dag har avrit hur lång som helst! Jag har hunnit med extremt mycket och det känns toppen. Jag har pluggat, kollat på serier och tittat lite på hockey. En helt okej dag!

Fast förut fick jag och min det syster ganska tråkigt, så då letade vi rätt på några fina förkläden och bakade chockladmuffins. En ganska rolig söndagssysselsättning.

Nu ska jag snart bänka mig i soffan framför "Big brother" och sedan förska komma i säng. Imorgon väntar ju skola igen! Det kommer bli tungt att gå upp ur sängen till morgonen, för antagligen kommer det ta lååång tid att somna! Jag har ju inte lagt mig förrän efter två varje dag under detta lov... Hehe.


15 April 2012

Hallå i stugan!

Jag ville verklien sova hur länge som helst i morse, men vid elva kände jag att det var dags att kliva upp. Har fruktansvärt ont i huvudet idag. Jag vet inte om det beror på det konstiga vädret ute (det regnar, solen skiner, är grått, molningt, blå himmel... jättekonstigt!) eller om det beror på att jag var vaken länge igår kväll. Efter första kvällsfilmen bestämde jag och min syster för att se ännu en film, "Bad teacher". En helt okej film!

Idag pluggar jag spanska samtidigt som jag kollar på "Bartenderskolan", någon serie som gick på TV3 för ett tag sedan. Ganska underhållande. Jag tycker det skulle vara roligt med en sådan utbildning om något år. Mest för skojs skull. Alla som varit iväg på det (har läst en del bloggar) säger att det är något av det roligaste dom gjort.

Jaja, nu ska jag fortsätta plugga.


The Holiday

Det gör lite ont i hjärtat när man inser att är det sista sovmorgonen för detta lov imorgon. Fast jag saknar skolan lite. Har inte sett klasskompisar på över en vecka, så det ska bli roligt att träffa dem igen. Och detta lov har varit super. Inga måste, inga krav, bara en massa slöande. Verkligen helt toppen. Fast jag inser även att det är dags att börja plugga lite mer inför provet jag har direkt på måndags morgon, det gör också ont i hjärtat. Haha.

Jag och min familj ska precis som igår kväll ha filmkväll. Denna kväll tänkta vi se "The holiday" som är en riktigt mysig film! Den hör helt klart till en av mina favoriter. Har ni inte sett det så tycker jag att ni ska göra det!


Finfint väder ute

Jag stack ut i solen en liten sväng och fotade nyss. Det var riktigt varmt ute! Jag skippade jackan och drog ut i bara tröjan. Kanske kommer sommaren snart i alla fall! Fast den ttevliga vistelsen ute blev kortvarig, för min kära katt kom med en jättestor råtta. Haha. Usch. Det är så sjukt äckligt. Jag förstår inte hur hon kan ta stora råttor. De är verkligen enorma!

Just nu håller jag på att fixa med min hårddisk som är ganska paj. Bilderna finns på den, men jag kan inte se dem. Så därför försöker jag lägga över alla mappar till datorn - något som tar lååång tid. Varje mapp tar över en timme. Ja ni förstår väl, hårddisken är inte helt hundra.

Resultatet efter slingorna:

14 April 2012

God morgon!

När jag morgon-checkade mobilen så var twitter fullt med klagande Stockholmare. Haha. Stockholm har tydligen blivit vitt under natten och det är nästan lite snöstorm. Här i de sjupaste skogarna av Värmland skiner dock solen och det är riktigt toppenväder! Riktigt härligt!

Det blev en sen kväll framför teven igår. Vid tre tror jag att jag gick och la mig. På grund av det var det inte så roligt att stiga upp i morse, för jag var verkligen jättetrött då. Men jag får skylla mig själv.

Jag har börjat på illa nu på morgonkvisten också. Jag är lite orlolig att det ska vara någon sjukdom på gång. Förhoppningsvis är det falst alarm! Jag vill verkligen inte börja att spy, det är nog något av det värsta jag vet!



Notting Hill

Jag var livrädd för att  ktt hår skulle bli ännu mer orange, men det gick galant! Visserligen är de röda nyanserna kvar i håret, men jag blev mycket ljuare än förut. En slingning till och en klippning på det så är jag så gott som blond igen efter tre år som mörkhårig.

Nu har jag och min familj bosatt oss i soffan framför "Notting Hill". Det är en sådan härlig och rolig film, en riktig må-bra-film. Det är sällan som hela familjen är samlade framför en film. Oftast är jag ensam om att se på film om nätterna, så det är ganska trevligt att ha sällskap för en gångs skull.



Slingar mig

Jag har haft en effektiv dag idag. Jag har städat lite i mitt rum (plockat undan kläder och dammsugit), pluggat spanska och nu sitter jag med blondering i mitt hår. Jag har haft dubbel utväxt i några dagar nu och tröttnade till sist på det. Så därför slingar jag nu håret och ber till gud att resultatet ska bli okej. Det kanske är nu oturen ska komma..? Jag ska visa er resultater på mitt hår senare när allt är klart.


Fredag 13 April 2012

God morgon!

Idag är det fredag den 13e, så idag ska oturen regna över en. Eller..? Jag vet inte om jag tror något på det där, för det har aldrig skett några hemskheter på denna dag för mig. Det verkar i vilket fall som helst bli en gankska fin otursdag. Solen skiner en hel del och det är skönt ute i luften.

Jag har nyss hällt i mig morgonkaffet och slängt i mig frukost. I natt började kolla på en gullig-må-bra-film. Filmen heter "Julie och Julia". Jag orkade inte kolla klart hela filmen igår, så jag ska fortsätta att se vidare nu.



You shoot me down, but I won't fall. I am titanium.

Jag har alldeles nyligen varit iväg och övningskört en sväng med mamma. Det börjar gå riktigt bra! Eller ja, bra för att ha kört så lite som jag faktiskt har! Men jag börjar tycka att det är riktigt kul att köra bil. Och roligare blir det ju när man ser framstegen man gör.

Ikväll ska jag nog glo på någon trevlig film eller kolla på serier. Jag har inte haft en sådan bra eftermiddag direkt. Jag är ganska irriterad och börjar få allt värre huvudvärk. Egentligen borde jag gå och lägga mig, men eftersom jag älskar att vara uppe i mörker så trotsar jag min trötthet.


12 April 2012

Hallå hallå!

Efter att ha tillbringat natten hos Julia är jag nu hemma igen. Jag fick gå upp tidigare än jag brukar i morse, och det känns verkligen i kroppen nu. Haha. Jag är dödstrött och klockan är bara halv fyra. Sedan frukosten imorse har jag kollat på två avsnitt av "pretty little liars" och när jag kom hem blev det tre avsnitt av "gossip girl" på raken. Min dag har alltså bestått av serier. Men det finns inte  så mycket annat att göra när vädret är såpass tråkigt som det är.

Jag tror jag ska ta ett bad och vakna till lite nu. Känner mig väldigt rastlös och slö och jag faktiskt behöver få något gjort. HaJag känner också att jag håller på att få någon slags förkylning. Blödde till och med en ynka skvätt näsblod förut, det gör jag aldrig annars! Det gäller väl bara att proppa i sig vitaminer och hålla sig frisk.


Sover borta i natt

Jag har tagit ett bad och fixat i ordning mig lite. Jag håller just nu på att packa inför ikväll. Jag är nämligen utföst ifrån mitt eget hem. Haha. Nej, men min syster och hennes vänner ville vara själva ikväll, så jag sticker iväg till Julia och spenderar natten där. Trevligt med tjejkväll mitt i veckan.

Ni får även mina senaste dagar i bilder här nedanför. Påsk, förkläden, naglar och teve... De bilderna längst till vänster är bäst. Speciellt den högst upp. När jag och min syster såg på "gossip girl" så lyckades vi pausa på detta fina ögonblick. Sedan har vi bilden nedanför den: mina blåa naglar som jag utlovade. Jag insåg hur svårt det är att få till en bra bild på sina naglar när jag fotade dem förut. Jag måste visa er de misslyckade bilderna någon dag, de var förbaskat roliga.


11 April 2012

Jag var uppe lite för länge igår, för jag steg upp alldeles för sent i morse. Men jag satt uppe och kollade på filmen "Wild child" tills klockan blev två och sedan satt jag och pysslade med allt annat förutom att sova. Jag somnade till sist på soffan och vid sex på morgonen vaknade jag och kilade in till mitt rum och sov vidare.

Efter en lång sovmorgon har jag suttit framför "Väsen", en serie som tar upp saker som varulvar, gengångare och vampyrer. Ganska intressant faktiskt. Jag är fascinerad av spöken och sådana saker. Samtidigt som jag kollade på det fixade jag naglarna. Målade dem i en riktigt snygg blå kulör! Väldigt läcker med glitter i. Ska visa er sen.


Filmkväll

Jag har alldeles nyligen kommit hem ifrån en mysig filmkväll med två vänner. Vi började med att kika på "Hangover 2" och avslutade med någon "Paranormal activity" film. Vi satt allihop och skrek och hoppade till. Haha. Fast att man egentligen hatar att bli rädd så utsätter man sig för skräckfilm. Men adrenalinkickan som man få är på något vis skön.

Jag har nu hamnat i soffan framför något skitprogram. Jag känner att jag behöver få av mig "räddkänslan" lite innan jag lägger mig. Kolla några bloggar och så vidare.


Nytt smink

Jag har under en period varit ute efter nya ögonskuggor, och för några dagar sedan klickade jag hem en ny palett. Igår kom den och en primer som ska få skuggorna att sitta bättre. Jag måste säg att jag är mycket nöjd och gillar färgerna skarpt!

Ni finner allt HÄR.


10 April 2012 - Lady Gaga till Sverige!!!!

God morgon!

Jag är så himla glad idag. Min morgon började verkligen HELT perfekt. Varje morgon när jag vaknar checkar jag alltid twitter och facebook för att få lite koll. Idag var det extra roligt då Lady Gaga hade släppt sina turnédatum för Europa. Och den 30e Augusti 2012 kommer hon till Sverige. Och om tio dagar släpps biljetterna dit. Jag bara MÅSTE iväg, om jag så ska gå själv. Haha. Det finns ingen grymmare människa än hon. Hon är verkligen inspirerande.

Jaja, nog om det. Nu ska jag fixa i ordning frukost och se vad som väntar denna dag.


Twitter och Instagram

En massa avsnitt av Gossip Girl med min syster är det som min dag har bestått av. Jag älskar detta lov. Man gör vad man än känner för. Och det bästa är att det är lång ifrån slut.

Jag tänkte ta och meddela er om att ni förutom bloggen finner mig på både twitter och instagram. Jag heter JosefinKullberg på bägge ställena. Så då vet ni.


9 April 2012

Att skriva god morgon nu känns lite fel, men det tragiska är att jag stiger upp väldigt sent...

Jag har jämt slängt i mig lite frukost. Dessa frukostbilder har börjat bli någon slags standard här på bloggen. Haha. Jag måste i alla fall komma med ett frukosttips! Så här ser det ut:

Lätt kesella
Äppelbitar
Kanel


Med dessa tre ingredienser får ni en supergod frukost! Jag älskar ju kanel, så det är en krydda jag som jag flitigt använder mig av. Kesella är även vädligt nyttigt eftersom det innehåller ganska mycklet protein.

Idag är vädret inte alls på topp. Jag tycker faktiskt det är ganska bra, för jag behöver plugga lite inför skolveckan. Jag har ett spanskaprov direkt efter lovet. Så jag ska försöka ta itu med det idag.


Påskmat

Titanic var precis lika bra som vanligt. 3D'n vet jag inte riktigt vad jag ska säga om, för jag brukar glömma bort att det är det, men kommer till sist på det när huvudet börjar spränga. Fast i början var det väl ändå lite häftigt. Men att sitta i en biosalong i över tre timmar är ingen hit!

Direkt efter filmen bar det av till mormor på påskimiddag. Jag var väldigt hungrig och det var supergott med påskmat! Påskmust har nog aldrig smakat så gott förut. Haha.

Nu är jag ganska trött efter en lång dag. Jag ska sätta mig i soffan och kolla på lite "big brother". Efter det kan det nog bli några GG avsnitt. En skön avslutning på dagen.


Titanic i 3D



Nu ska jag sticka ner till Torsby för att gå på bio. Det är tänkt att vi ska se Titanic i 3D. Titanic måste ju vara en av de bästa filmer som gjorts! Den hör absolut till mina favoriter. Det känns inte så himla bra att åka iväg jättesminkad (ska ju iväg på påskmiddag efter bion) och se en riktig gråtfilm. Men som tur är brukar jag kunna bita ihop när jag är på bio. Men den kan nog komma tårar... Vi får väl se.

8 April 2012

Hej hej!

De gånger mamma jobbar natten och slutar på morgonen kommer hon oftast hem med nybakta frallor och annat gott. Det var precis det hon gjorde idag. Jag och min familj åt en mysig frukost med yoghurt, massa pålägg, kaffe, te och en hel del annat. En riktig bra start på dagen.

Jag håller just nu på att fixa mig inför denna dags planer. Jag ska bland annat bort på bio med några vänner och äta påskmat hos mormor ikväll. Jag tror det kan bli en riktigt bra dag idag. Men nu msåte jag skynda mig!


7 April 2012 - Påskafton

Glad påsk!

Jag steg upp vid halv nio imorse. Det är inte ofta jag går upp så tidigt när jag är ledig, men tack vare det har jag hunnit med massor. Jag var bland annat nyss ute i solen och fotade. Det är riktigt fint ute idag, emn det blåser svinkallt.

Idag ska jag njuta av livet, måla ägg, se på serier och fortsätta lyssna sönder Nicki Minajs album. Låter som en toppendag det!


Nagelfix

Jag har nyss fixat naglarna fina inför denna påskhelg. Jag hade tänkt att måla de gula, men min syster sa att den färgen inte var bra. Så naglarna fick bli julröda istället. Haha. Fast det är ju ett säkert kort. Funkar alltid. Jag måste hela tiderna se till att naglarana är målade för att jag ska låta bli att bita av dem. Som tur är så har det än så länge gått toppen.

Jag ska strax få besök av min vän. Har inte umgåtts med henne på länge. Vi har mest bara hälsat på varandra under skolan. Man hinner inte riktigt med att umgås när det är skola. Och även om man ses varje dag under korta stunder så saknar man varandra. Så det ska bli trevligt med lite struntprat bästa vännen.


Vårstädning

Efter tre timmar ser mitt rum fint ut och luktar helt underbart. Det blev en riktig vårstädning! Jag bytte till ljusare gardiner och blommiga sängklder. Väldigt ljust och fräscht.

Jag ska nu ta en välbehövlig dusch efter att ha sprungit runt i mitt lortiga rum ett bra tag nu. Usch. Man känner sig så himla äcklig efter att man städat. Det är som att alla dammpartiklar ha satt sig fast på huden och börjat gnaga sig in. Haha. Så därför ska jag skölja bort dem och sedan dra ut en sväng. Det är riktigt fint väder ute!

Före och efter:

6 April 2012 - Långfredag

God morgon!

Jag är otroligt utvildad denna långfredag efter alldels för många timmar i sängen. Men det var skönt att vakna upp pigg och glad! Jag har jämt ätit favoritfrukosten framför ett avsnitt av "vampire diaries" och stratat upp dagen. Det är härligt att man inte behöver stressa när man har lov, utan bara kan ta det lugnt.

Jag ska nu börja storstäda i mitt rum. Kläderna ligger på golvet, damm finns det överallt och det är tidningar högt och lågt. Hm. Så mit rum behöver verkligen ordnas lite grand. Det finns ju inget mysigare än lägga sig i ett nystädat rum.


Haha. Min syster är rolig hon.



Okej, det är så här, ni måste se denna video med min syster! Jag skrattar en hel del åt den.  Hon är bara för skön. Haha.

5 April 2012 - Lov

PÅSKLOV!!!

Jag överdirever inte om jag säger att det aldrig har varit så skönt med lov som det är nu! Äntligen kan man pusta ut efter ett par riktigt hektiska veckor. Idag har jag varit riktigt trött och det var kämpigt att ta sig upp i morse. Men nu är i alla fall lovet här.

Jag har tagit det lugnt sedan jag kom hem ifrån plugget. Jag och min familj har ätit en mysig middag tillsammans och jag och min syster har kollat på några avsnitt av "Gossip girl". Vi är nu inne på tredje säsongen! Det är så sjukt bra. Har man börjat titta kan man inte sluta, men det är väl så med serier.

Imorgon ska jag ta och försöka röja i mitt rum som ser förjäkligt ut nu. Det är riktigt behövligt. Jag kan även nu utlova bättre bloggning, för det är otroligt mycket enklare och roligare att skriva när man är ledig.

Ha en bra kväll! ♥

Min superfina syster.

I'm in love - new shoes!

Idag damp mina skor ner i brevlådan. Jag är faktiskt lite kär i dom. Är så himla nöjd! För er som undrar vart de kommer ifrån så kommer de från monella.se.



Nya hårprodukter

Jag fick idag hem mitt första paket av de tre som jag beställt i vecakn. Det började bli lite kris när jag inte hade mina favoritprodukter hemma, så idag har jag sprungit runt i hästsvans.

Osis + Dusti It är verkligen en grym produkt! Det är lätt det bästa volympulvret. Man kan verkligen få megavolym! Om jag vill kan jag få mitt hår att stå rakt upp. Haha.

Bed Head Superficial har jag aldrig testat förut, men jag har hört att den ska vara riktigt bra. Den luktar i alla fall HELT underbart!


Ishockey

Jag sitter och kikar på bilder från i år och kan inte sluta le. För vad mycket kul jag har gjort i år! Jag bestämde mig att jag skulle roa mig rejält, verkligen minnas och ta vara på 2012. Och jag tycker att jag har lyckats bra. Stockholm, LMFAO, roliga utflykter, skoj med vännerna, födelsedagskalas, ute i vårsolen och en massa annat. Plus att vi har mycket kvar av året som ska förbrukas till ännu fler roligheter.

Nog om det!

På teven är hockeyn på och jag och min mor hejar på Färjestad så gott det går. Trost att matchen är ganska jämn så tror jag på Karlstadslaget ikväll. Det känns som att de vinner idag. Hur som helst är det väldigt spännande! Jag tycker ishockey är väldigt underhållande att se på, men det är betydligt tråkigare att spela själv! Haha. 



3 April 2012

Hejsan hoppsan mina vänner!

Jag har jämt slängt i mig lite middag, jag och min vän glömde nämligen helt bort lunchen idag. Haha. Det är inte lätt att minnas allt. Nu ska jag slänga i mig några koppar kaffe och sätta fart på skrivningen i historian som ska in imorgon. Det är riktigt jobbigt de sista dagarna innan lov. Precis allt går extra tungt. Men jag försöker se framåt, även om det är lite svårt just nu. Massa saker som ska göras och ditten och datten.

Jag sitter nu och klickar hem ett par nya skor. Jag har internetshoppat väldigt mycket de senaste dagarna. Förutom skorna har jag beställt hem nytt smink och nya hårprodukter. Shopping gör en alltid lite lyckligare för stunden. Fast det är trevligt med nya saker! 


Silverschampo

Vanligtvis brukar jag ha mina "spakvällar" på söndagar, men igår hade jag annat för mig. Istället har jag pysslat med det nu istället. Jag har målat naglarna och fixat iordning dom, jag måste ju sköta dom nu när jag varit duktig och slutat bita av dom.

Jag ska nu ta ett varmt och skönt bad. Jag behöver lite avkoppling efter denna långa dag. Risken finns nog att jag somnar i badet. Haha. Jag ska även ta och pröva mitt nya silverschampo som kommer ifrån L´oréal. Förhoppningsvis kommer de gula och oranga nyanser i mitt hår försvinna en del. Jag hoppas ju vara helt blond till sommaren med hjälp av slingningar och klippningar.


2 April 2012 - Nicki Minaj med nytt album!

Hej hej!

Måndagar brukar vara rätt sköna dagar, men idag har det inte varit någon kul dag. Jag är supertrött sedan i lördags och skulle lätt kunna somna på direkten. Fast jag har lite saker att få gjorda innan lovet väl är dags, så ingen sovstund för min del. Bara tre skoldagar kvar till vi blir lediga i något mer än en vecka. Åhh, vad jag längtar!

Men denna måndags eftermiddag är inte allt för hemsk trots allt. Nicki Minajs nya album har nämligen kommit ut! Hon är så sjukt grym. En väldigt cool tjej! Diggar henne rejält. Och skivan är super. Ni finner den HÄR.
Jag blir bara mer och mer sugen på att dra iväg till Stockholm och se hennes konsert den åttonde juni.


1a April 2012

God morgon!

Detta inlägg skulle ha kommit upp för ett tag sedan, men tyvärr har bloggen krånglat en del.

Vid fyra trillade jag i sängen igår kväll (eller mer imorse kanske..?). Det blev en ganska trevlig kväll med häng i en källare med ett tiotal personer. Idag är jag riktigt trött, men jag kunde inte sova längre än till tio.

Jag har jämt fixat mig iordning lite grand inför idag. Jag och min familj ska strax dra bort till mormor på söndagsmiddag. Skönt att inte behöva tänka på maten själv för en gångs skull, alla här hemma är verkligen slöa idag nämligen.


RSS 2.0