Ska snart lägga mig, ska upp tidigt i morgon



Ikväll har vännerna det skoj och umgås med massa andra. Aa, roligt för dom. JA, JAG ÄR AVUNDSJUK. Fast kanske ska man inte klaga - jag bor på hotell, får god middag, käkar med tv4 bakom mig, ser idols Programledare i matsalen, myser och mår riktigt gött. Nej, ska sluta klaga, för det finns inget att klaga på. Jag saknar bara mina vänner oerhört mycket, för jag hade velat vara med de bästa ikväll. Men jag klarar mig finfint.
Ska snart lägga mig och försöka sova. I morgon ska jag upp tidigt och sedan köa (wiho!).
Men njut av kvällen nu! Have the time of your life.

Jag har det toppen här borta



Snyggt va? Hehe, prövar dagens inköp. Mycket nöjd är jag! Och så försöker jag få ihop en outfit tills i morgon. FÖrsta intrycket är ju viktigt, I guess.
Vi var ju och gick en sväng på stan förut. Åh, det är så himla mysigt här! Gillar staden skarpt. Vi gick bort till arenan där allt ska hållas - och gissa vad! Det satt en i kön. En ensam stackare satt framme vid ingången ihopkurad i en filt. Stackare...
Ska till matsalen på middag snart, sen ska vi nog en sväng till relaxen. Jag tror jag skulle kunna leva det här livet föralltid.

I Falun



Hallå mina vänner!
Nu befinner jag mig i Falun. Vi har sprungit runt i affärer och nog fick jag mig några nya plagg. Sen så skulle vi iväg och äta mat. Vi åkte runt i tjugo minuter och letade efter en pizzeria, för GPS:n ville inte visa rätt väg. Men det var värt tiden, för jisses vad god pizzan var. Men vad gör jag i Falun då? För er som har missat det så att jag  ska söka till idol. Jag är sjukt nervös och kan knappt sitta still på grund utav nerverna.
Vi var och kikade där jag och min mamma och syster ska stå i kö i morgon förut - ingen i kön än! Vi ska nog iväg och kolla runt lite mer snart. Se vart majbrasan ska hållas här i Falun.
Men ha en superduper kväll nu med er! Och som jag sa förut - ta det lugnt.
Med varma hälsningar ifrån Falun.

Coffee Girl



God morgon!
Jag har knappt sovit något alls inatt. Jag vred mig runt i sängen och tänkte alldeles för mycket. Så fyra timmars sömn var det jag fick, men jag är förvånansvärt pigg ändå. Det var bara att hoppa upp ur sängen vid fem (ja ni läste rätt).
Nu är jag näst intill klar för att dra iväg till Falun, fast håret ska fixsas klart, för nu ser jag ut som ett troll, och så ska min familj bli färdig också.
Jag kanske uppdaterar något via mobilen påväg upp, eller så skriver jag när jag kommit till hotellet. Ska hur som helst shoppa lite idag och lära känna staden. Det kanske är ett riktig drag det borta?
Men ha en bra dag nu! Valborg ju.

Sirsjön



Då var man hemma efter fyra timmar vid Sirsjön. Grillning, prat, dans, skratt och ja... Ett härligt gäng är vi. Blev väldigt trött nu när jag kom hem, men det är väl bra, för jag ska upp runt fem i morgon. Happ, inte mycket mer med den saken.
I morgon är det ju Valborg, men den missar jag. Det stör mig lite grand. Fast vad gör man? Önskar alla där hemma en bra kväll med vännerna. Men ta det lugnt för guds skull! Jag minns ju förra Valborg. Då var jag med mina vänner och alla ungdomar runt om en var lite borta..? Då blev jag rätt skärrad. Menmen...
God natt så hörs vi i morgon innan jag sticker. Ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt! Puss♥

The blue jacket



Sådär, jackan som jag fick av min moster igår. Helt turkos och rätt kort (blir dock ganska lång på mig... kortis). Rätt nice, men vet inte riktigt när den ska bli till använding, men någon gång så.

Warwick Avenue



Hej hopp!
Jag ska snart dra mig iväg mot Sirjön på grillning. Kul att träffa vännerna efter att inte sett dom på aslänge.
Vill ni veta nåt kul förrsten? Jag har bestämt låt. Japp, känner mig nästan lite stolt, för jag trodde inte att jag skulle lyckas. Och vad blev det? Warwick Avenue med Duffy.
Nej nu ska jag ta en sista koll så att jag fått med mig allt.
Hoppas ni får en lika bra kväll!

29 April 2011



God morgon! Idag är jag på bra humör. Hela morgonen har varit mysig. Jag gick upp vid halv elva, drack kaffe, såg på bröllop, färgade håret, såg på lite mer bröllop, åt frukost och pratde sedan ett tag med Julia. Och nu har jag tid att blogga, äntligen. Ska ta och sminka mig klart. Plus hämta ved inför grillningen ikväll och packa ner bikinin i väskan (ropar mamma).

Nervös och stressad på samma gång



Jag sitter här och är så sjukt nervös. Det är bara några dagar kvar nu. Men i morgon ska jag bara glömma bort all den där stressen och bara njuta ett tag. Skulle hemskt gärna vilja se en gråtfilm ikväll, för att få ur mig allt. Typ Titanic, sjukt bra film.
Ska äve packa klart tror jag. Kanske även färga min fina blonda utväxt.
Stressigt värre.

Fick hem en jacka ifrån "moster" också. En turkos, kanske visar den i morgon om jag har tid!

See the pyramids along the Nile



Mina ben är rätt stumma efter passet jag tog på mormors gå/springband. Men skönt må jag säga att det var! Beach 2011, eller nåt... Men fel vore det inte.
Åh, i morgon är det fredag! Lovet är snart slut, tyvärr. Fast än är det mycket kvar. Och jag är ju till och med ledig på måndag. Nice! Då ska jag nog shoppa lite borta i Borlänge. Blev väldigt shoppingsugen när fröken Julia visade upp sina inköp ifrån Karlstad, hehe. Tur att jag sticker från denna håla snart då, så man kan handla lite.


Gör som jag säger, tack

Nu gör ni så här: Klicka här

Sen kan ni ju slänga in en liten kommentar.

Själv tycker jag början funkar finfint, men det är sen det blir svårt...


Don't tell me what to do. This is my life.



Ikväll ska jag fixa klart allt. Göra mig helt redo.
De kommer bli vanisnninga, men det skiter jag i.

Oleby



Efter några timmar i Oleby så blev det riktigt bra bilder. Julia är ju helt otrolig på att både ta kort och redigera! Så jag och den andra Julia kan inte klaga på något. Sen så fick vi ju även lite tid över, så då umgicks vi bara.
När jag kom hem så drog jag ut och fotade. Nu är jag jättetrött, men jag ska iväg till mormor sen.

28 april 2011



God morgon! Sovit gott? Det har jag, tills klockan ringde vid halv nio. Då var det bara att gå upp och äta frukost och sen in i duschen. Nu är jag i alla fall nästan klar för en dag med mina två vänner. Vi ska fixa med vårat bildprojekt. När jag kommer hem ska jag sola eller dra till mormor en sväng. Antagligen hinner jag med båda.
Ha en bra dag!

Upset



Tror jag gråter snart. Nej, jag är inte ledsen, mer upset. Kul att man inte ens kommer på vad ordet heter på svenska, upprörd? Aa, jag är upprörd. Låtpiiippiiippiip. Något sånt ja. Måste vara nåt fel på mig? Det spricker ju hela tiden. Kul att tiden snart är slut. I have to make a choice. Very soon.

Veronica Maggio – Satan i gatan

Allt som jag tar på blir till error




Sprang runt ute med mammas objektiv och prövade lite och så. Tycket det blev rätt bra bilder, i alla fall en del. Fast jag är ju inte en sådan bra fotograf eller redigerare, men jag lär mig sakta men säkert. Något som väldigt gärna vill drabba mig är i alla fall error. Datorn, kameran och lite mobilen. Hm, men jag lär mig som sagt.

I still need you, but I'm ok



Nu börjar jag bli mig själv igen, efter att ha varit irriterad ett bra tag under denna dag. Med en kopp kaffe så blir allt så mycket bättre, haha! Jag har avrit ute och kollat i tidningar och bara slappat i solen. I morgon ska jag fixa klart (börja) med bildprojektet med mina Julior. Så då ska jag upp rätt tidigt.

Nicki Minaj – Girls Fall Like Dominoes

28/4 Bildprojekt
29/4 Grillning med vännerna
30/4 Valborg - Till Falun
1/5 Idol
2/5 Falun -Borlänge - Hem
6/5 UKM i Säffle
7/5 UKM - Hem ifrån Säffle
9/5-13/5 Barcelona
14/5 Jag 16 år!
15/5 Kalas med familjen
20/5 eller 21/5 Firning med vännerna

Erkänn att ni är avundsjuka på min majmånad? ;)

Poets – What Difference Does It Make

Sirsjönsgänget



Ja vart kommer namnet ifrån egentligen? Vi började som några styckna under Valborg, sen har vi bara växt. Jag älskar de där människorna, de betyder så himla mycket för mig. De är äkta vänner som finns där när man behöver dom, de lyssnar och de gör en glad. Jag har det alltid skitkul med dom.
Men jag antar att vi spenderade väldigt mycket tid vid Sirsjön förra sommaren, eftersom vi blev Sirsjönsgänget.
Och på fredag 17.00 ska jag dit och grilla med dom. Myyys!

Nu ut i solen efter en dag hos Julia och lite shopping i Torsby.

Ska iväg till Julia



Hallå! Jag rätt så stressad jämt nu, men jaja. Ska iväg till Julia när som helst, fast jag känner mig inte det minsta klar. Och så är jag på dåligt humör. Åh, jobbig morgon!


Men hjälp..!



The Script – Breakeven
Ulrik Munther – Born This Way
Adele – Rolling In The Deep

Att det ska vara så svårt. Vet verkligen inte vad jag ska ta för låt. Snälla hjlp mig! Ge mig förslag!

Ska ta och packa



Tror att jag lagade den godaste mat jag någonsin lagat alldeles nyss. Kyckling och sallad. Men ovanligt gott.
Som ni ser på bilden så är min säng full med kläder, så den ska rensas. Plus att jag ska börja packa. Kan ingen hjälpa mig med klädval? Måste ju se bra och... tillgänglig ut? Just precis.

Jag är helt säker på att det spökar inne på mitt rum! Det händer bara konstigare och konstigare saker.





God morgon!
Nej, jag har inte sovit tills nu, utan var redan uppe vid tio. Blev väckt av att en vän skickade ett sms angående fredag. Vad händer då då? Jo, jag ska kanske grilla lite med mina vänner då.
Usch för vädret idag! Det regnar ju! Men i morgon ser det ut att bli bättre.
Vet ni? Det spökar i mitt rum. Jag är helt säker på det!! För hur normalt är det att komma in på sitt rum och tro att man är på en restaurng med massa människor och höra hur de pratar och hur någon spelar trevlig pianomusik. Jag vet verkligen inte vad som händer!! Igår så lät det som att det var en skräckfilm inne på rummet. Hmm, rätt märkligt det här.

Nej, Torsby är inte ett raggarträsk, även om det verkar så ibland


Marie och syrran!

"Jag ödslade en halvtimme av mitt liv på det här?" var syrrans kommentar efter att ha sett på En dag i Torsby. Jag skäms, måste jag säga. Världen, i alla fall Sverige, måste ju tro att allt som kretsar i huvudet på oss här är: Bilar, rockabilly och Granevik. Om så är fallet så undrarar jag verkligen varför jag bor här i Torsby. Mitt liv kretsar inte runt de där tre sakerna, inte det minsta faktiskt. Visst är Torsby lite så, men inte alls så mycket som det framstod. Nej, jag blev lite sur måste jag säga. Jag lever ett rätt normalt tonårsliv här i denna lilla by, tror jag. Inte alls så som det verkar i dokumetnären.
Nej nu sa jag gå till min raggarbil och sätta på lite rockabillymusik och fara iväg till Granevik. Vi hörs.
Nej jag var inte seriös.

Lite bättre

Har en del att göra i maj...


What difference does it make if I still want you?



Nu har solen försvunnit och det har nästan blivit lite kallt ute.
Jahapp, vad har hänt idag då? Jo jag var iväg på mat hos mormor. Grillat, mums! Sen ut i solen ett tag och sedan datorn. Påsklovet går alldeles för fort fram. Snart är det ju Valborg! Men jag missar ju det, tyvärr. Men hoppas kunna få höra nåt ifrån vännerna rots att jag är borta. Men jag är ganska säker på att de kommer ringa mig, hehe.

Mat hos mormor



Nu ska jag dra till mormor på mat. Drar nog med mig kameran, så ni får kanske lite bilder sen.
När jag kommer hem så måste jag ta och planera lite. Måste få klart för mig hur veckorna blir framöver.

Solen skiner även denna dag



God morgon solstrålar!
Här i Torsby håller det fina vädret i sig. Man kan gå ut i bikini redan på morgonen om man skulle vilja. Jag har tänkt att dra ut och sola ett tag ganska så snart. Ser ganska så bedrövlig ut med håret hur som helst och inge smink, men det är väl så det ska vara?
Hoppas ni får en bra dag!

Let's go blue - Ny design!



Eftersom våren är här så var det dags med något nytt - igen. Temat tror jag blev blått. Bra eller dåligt? Ska nog försöka få en bättre header någon gång när jag har tid. Men det får duga ett tag i alla fall.

Sometimes when it rains



Har börjat med ny bok och njutit i solen. Satt och pratade med min syster ett bra tag där ute i solen. Har bränt mig på bröstet så jag får ta och smörja in mig, så att jag orkar pressa i solen i morgon.
Nej jag tror inte jag har så mycket mer att säga idag. Min dag har varit bra. I morgon är det en ny vecka.

En vecka kvar nu bara



Solandet gick dåligt när katten kom med en råtta. Japp, jag har världens rått- och musfobi! Jätteäckligt är vad det är och jag skriker som en liten tjej när jag ser en. Värst är det när de är döda. Istället för att vara ute så letar jag låtar, för om en vecka är jag i Falun och kanske sjunger för en jury. Börjar bli riktigt nervös. Har inte en blekaste aning om vad jag ska sjunga och jag tänker verkligen ta hjälp utav mina vänner och min familj nu dagarna innan.

Give me everything tonight



Efter några timmar i Torsby är jag nu hemma. Vi åt glass och drog runt lite. Vi satt ett tag vid Kollsberg och njöt av solen. Vi blev bara fyra stycken personer, men vi hade det rätt mysigt i alla fall.
Nu ska jag ut i solen och bli brun!

24/4 2011



God morgon! Superhärlig dag idag med. Ska om ett tag åka ner till Torsby och äta glass med mina vänner. Kanske syns där?

I'm still a rockstar



Haha, vilken ful bild, men so what? I'm still a rockstar. Nej vad oseriöst det här blev. Är lite trött, trots att jag sov tretton timmar i natt, ja ni läste rätt. Var ju som sagt slut igår. Ska nog sova snart, men jag kommer antagligen inte orka, så kanske blir jag framför datorn i några timmar.
God natt.

I love this life



Jag solar, solar och solar lite till. Det här är livet det. Om hela påsklovet är så här så kommer alla komma tillbaks som pepparkakor. Det är toppen det här. I morgon ska jag ner till Torsby och möta upp mina vänner på glass, men jag tror jag skippar glassen och umgås bara istället.
Livet leker nu. Allt går väldigt bra. Shit vad positiv jag är.

Cassie – Let's Get Crazy [feat. Akon]

Grillat för första gången i år



Nu har jag ätit grillat för första gången i år! Väldigt gott må jag säga. Blev proppmätt. Orkar knappt inte äta något alls när det är varmt ute.
Har legat i solen ännu mer och jag ska ut snart igen. I love this weather.

There's no surprise



Åh vilken dag det är! Jag suttit i solen väldigt länge. Först satt jag och pratade i telefonen med Julia i säkert minst en timme, sedan satt jag där ute själv och lyssnade på musik i en halvtimme. Jag börjar på att bli hungrig nu känner jag, har inte ätit något idag än, oops..! Kanske får ta mig en smörgås och sedan ut igen.
Älskar mitt liv jämt nu. Det är perfekt.

Glad påsk!



Glad påsk på er mina kära läsare!
Vilket väder dagen bjuder på alltså! Strålande sol och jättevarmt. Jag går runt i shorts och linne. Helt underbart.
Idag tog jag en lång sovmorgon, ända tills tolv. Jag behövde det verkligen. Var ju ganska slut igår som sagt.
Min familj är iväg på Konstrunda och jag ska strax gå ut i solen och få lite färg. Blekfis hej! Kanske ska jag få tag på Julia också, vill ha lite sällskap.
Ha en bra påsk nu!

Somnar snart, är jättetrött


Haha, vi fick ett litet dansryck igår! Vem härmar vi tro..?

Då var denna långa dag över. Jag är jättetrött efter igår. Jag la mig sent och gick upp tidigt - vi var bokstavligt talat uppe med tuppen. Så det får bli en tidig kväll.
Jag vet inte riktigt vad som händer i morgon. Kanske vara med några vänner? Det vore ju lite kul.
Men god natt, jag somnar snart.

I heard that your dreams came true


Körde en Maja igår, hehe.

Vilken dag det varit! Sol, sol och mera sol. Låg på studsmattan med en kudde och bara njöt i en timme. Sen så blev jag sittandes ute på verandan i en timme. Man kan ju hoppas att man får lite färg. Om inte annat så får jag det om två veckor, då jag drar till Barcelona.
Annars så har det verkligen varit en långfredag, för det har gått lååångsamt.

Danspalatset 2011


Cabré!



Lite bilder ifrån Stjerneskolans vårcabaré!
Usch vilken hosta man ska ha då! Kommer spy om jag fortsätter så här. Och så rinner tårarna på grund ut av att jag hostar. Blir friks någon gång då Josefin!!!

Igår var det kul med vännerna



God morgon!
Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag i alla fall. Vi hade det jättekul. Jag har det alltid kul med dom vad vi än gör. Vi var även uppe rätt tidigt eftersom vi inte orkade somna om när vi väl vaknat. Rätt så trötta är vi väl, men det går nog! Julia ska ju spela match nu hon, haha.
Men idag blir det påskmat hos mormor vid två, rätt nice.
Ha en bra dag!

Dansningen är slut


Haha, vilken sjuk bild!

Då var årets danspalats över. Det var det sista för alltid. Nästan lite sorligt. Vi fick se filmen och den var ju rätt bra.
Julia har följt med mig hem och vi har städat. Ikväll kommer vännerna!
Vi i åttan och nian fick även se på Stjerneskolans cabaré idag, så ni får se bilder i morgon när jag har tid.

Övertrött tjej hej!



Hejsan hoppsan fellerallera... Usch jag känner mig så himla förkyld. Men jag ska dricka drycker som gör mig frisk ikväll, några äckliga droppar- urk! Men de hjälper, tror jag.
Haha, jag har nog världens finaste konversation på facebook nu. Nej men sängen nu. Det här blev väldigt wierd.

Josse, ser du krokodilen?



Jag vet att ni antagligen tror att vi inte gör något i musiksalen alls efter att ha sett dessa bilder. Men så är faktiskt inte riktigt fallet. Maja var bara lite mer hyper än vanligt och såg krokodiler i taket denna gång...

Don't hold your breath



Trött? Jajemensa! Dansen tar död på en lite grand, men det är grymt kul. I morgon får vi ju se vad vi lyckats göra under denne vecka på film - roligt!
I morgon kommer några av mina vänner hit, gött med en liten kompiskväll, det var så länge sedan sist.
Annars så har jag väl inte gjort så himla mycket idag. Spelade lite efter skolan med gänget. Ny gitarrist förresten, då den gamla ska iväg när det är ukm. Men det funkade super och vi hade det rätt skoj.
Sen så blev det att sitta i solen ett tag. Love it! Men hata förkylningen.

Danspalatset dag 3


Lite mer dansbilder


Dance



Dans, dans och åter dans. Denna dag var roligare än den förra, för vi gjorde lite annat än att bara bugga. Sen så har jag skrattat en hel del! Särskilt åt en danstävling som en av mina vänner vann, haha! Vad ska man säga..?
Men bra dag, absolut. Och så följde jag med Julia hem. Är riktigt förkyld också - härligt! Hm, ja...

Danspalatset dag 2


Let's dance



Nämen titta, jag har uppsatt hår! Inte ofta det händer. Men nu ska jag iväg och dansa och kameran åker med denna dag.
Ha en bra dag!

We are all born superstars



Det är slitsamt att dansa, det har jag lärt mig nu. Jag är jättetrött och ska alldeles strax lägga mig. I morgon är det ju dags att dansa igen.  Kommer vara slut när vi går på påsklov, haha! But I'll be fine.
Mår rätt så toppen nu. Mycket inplanerat framöver - och jag menar MYCKET. Väldigt gött tycker jag, hatar att vara osysselsatt. And all my problems are almost gone. Vilken engelsk-svensk text. Var det inte jag som skulle skriva ett inlägg på engelska?
Yeah, let's try! Or maybe not. We can take it tomorrow when I've got more energy and I don't feel so tired. So good night my friens and dream well! Because I will.

Hah! Jag återupplivade min dator!



Detta är bara en av hundra bilder som jag trodde att jag mist. Men jag återupplivade min dator, kanske för att det är påsk? Jesus kanske gav mig en gnutta kraft! Tack så mycket i så fall..!
Dagen idag var ju helt awsome! Vilket väder. Man skulle lätt ha kunnat gå i endast shorts ifall man velat. Kanske till och med bikini. Hoppas det bli samma sköna väder i morgon - då det också ska dansas. Jag tror nästan kameran får bli med då, för hur kul är det att vara utan foton ifrån danspalatset?

Kan det inte bli torsdag snart?

Min dator har bara en papperskorg


I telefon med Julia!

Mitt liv tog nyss slut. Jag har endast en papperskorg i min dator. Jag har inga foton kvar, internetet är borta, musiken is gone - INGET ÄR NÄSTAN KVAR!!! Jag tror snart att jag gråter. Alla bilder!!! Åh..!
Jaja, men idag har det dansats, för det är ju Danspalatset denna vecka. Hela Frykenskolan dansar loss veckan innan påsk. Och gud vad trött man blir. Varmt, massa ljud, folk överallt, dålig luft. Jag och mina två vänner var lite busiga under sista passet, hehe. Synd att vi blev påkomna bara...

Glassköp in Torsby noow



Härligt väder är vad det är ute! Jag lyckades ta mig ut en sväng, sedan somnade jag på soffan i cirka två timmar. Kul att man aldrig ska bli frisk! Men ska dra ner till tosby com mi familia och köpa glass , vette tusan om jag orkar äta en. Men jag har ju levt på så lite mat idag, så vad som helst vore nog bra att få ner.

Smittfri!!



Jag är smittfri och mår uruselt. Har legat som en död sill i soffan i över en timme. Jag vill jättegärna gå ut i det fina vårvädet, men jag vet inte om jag orkar ut. Jag har jätteont i magen och funderar över om magkatarren är påväg igen. Usch, hatar det här alltså. Plus att jag har andra saker att oroa mig över jämt nu.

27 Dresses



Eftersom jag sov i över tio timmar i natt och småsov hela dagen igår så är jag inte det minsta trött nu. Så istället för att sova så ligger jag i soffan och kollar på lördagskvällens romaniska komedi som går på fyran, 27 dresses. Det är rätt så mysigt faktiskt. Trots att familjen lagt sig och att man är själv uppe. Antagligen så kommer jag somna på soffan, men jag tror att det vore bäst om jag hamnade i min säng i natt.
Nej, jag kan inte sitta här längre. Återigen mot soffan!
God natt!

Ibland är man ju bara för het...



Så här snygg var man på spexfotot i torsdags då. Borde jag inte se ut så här jämt?

You can't stop me now



Tjabba tjena hallå!
Jag har en rygg som värker alltså! Den går snart sönder tror jag. Men i morgon är den förhoppningsvis bra. Eftersom det ser ut att bli lika härligt väder i morgon som det var idag, så ska jag och Linnea dra ut och fota lite då. Kanske en ny och mer riktig header?
Vad har jag gort idag då? Jo, bara slappat och slöat. Jag som skulle ha suttit och umgåtts med mina vänner nu om jag inte blivit sjuk igår. Varför skulle jag bli dålig?! Ajaa, vi gör som sagt ett nytt försök på torsadg. Och då ska inget stoppa mig.

KONFIRMATION


Jag var sjuk igår, därför fick bloggen vila lite



Nu tänkte jag berätta lite om vad jag haft för mig, för bloggen fick stå ganska så stilla igår. Men jag var sjuk. Jag orkade knappt gå upp ur soffan, så där låg jag hela dagen och hoppades på att jag skulle må bättre. Jag hade feber, ont i magen och så spydde jag någon gång, så nu kommer väl ingen vilja dansa med mig på danspalatset... Men idag mår jag rätt bra. Endast feber och lite magont. Så kanske orkar jag gå ut en sväng idag, för det är ju fint väder. Kanske borde jag även äta något, för igår var det dåligt med mat... men jag vet inte om jag törs.

Spex!


Kanske måste ställa in helgens planer...


Ett litet fint gäng, på en mindre fin bild, haha!

Är jag i skolan idag? Nej, för jag vaknade med magont. Jag tänkte att det skulle gå över, men det blev bara värre. Och nyss så försvann frukosten ur mig :( Inte roligt det här... Vill blir frisk och kry! Jag hoppas innerligt att det är borta i morgon, för då var det p.g.a att jag åt förgammalt bröd igår. Men om det forstätter... så är det bara ..att ställa in morgondagen. Jag som tyckte det skulle bli så kul. Och nu när det snart är danspalatset och allt.,
Nu vill jag ha cola, för det är det enda som duger när man är sjuk såhär.

Konfirmation



Jepp, en trevlig kväll med konfagruppen. Har inte umgåtts med dom på jättelänge, så det var väldigt kul. Vi är ett sådat härligt gäng, lika goa allihop. Ni ska få mer bilder ifrån idag i morgon (hängde ni med där?). För jag ska redigera dom och så. Och nu är jag alldelsför trött och ska sova, har nyss kollat igenom no:n - jag kan den.
God natt! Hoppas på lika fint väder i morgon.

Look at me! Haha



Haha, så här har man gått på synkoll. Nice va? Jag och Juliirona gick ner till Torsby och såg såhär bedrövliga ut (de såg dock inte ut som mig). Dom och några andra vänner skulle ha glass. Så vi strosade ner på Torsby - UTAN JACKA! Ja nu är det vår! Kan säga att vi fick många blickar...
Men nu ska jag ta ett bad och sedan dra på konfirmation.

One by one - Maybeline Mascara



Denna mascra är väldigt bra. Den ger långa, fina ögonfransar som separeras snyggt. Maybelines mascaror är alltid bra, men den här är en av de bättre. Try it! One by one, heter den.


Torsdag 14/4 2011


Sista bilden är inte seriös!

God morgon! Idag kommer jag ha fullt upp med både det ena och det andra. Det är fotografering, synkoll och konfirmation. Jag stannar i Torsby hela dagen, så jag kommer inte hinna blogga något.
Men ha en bra dag! Nu måste jag packa väskan.

Nytt igen



Bara för att ni läser bloggen som aldrig förr, så ger jag er en ny bakgrundsfärg och header. Varsågoda.

Don't run away, just stay there you are


Datorn spelar countrymusik av sig själv (?)



Haha, min dator spelar countrymusik av sig själv!! Snacka om att ha virus!! Kan ingen stänga av det?? Det bara spelar och spelar. Hjäääälp!

I will take it back one day



Spexkort i morgon. Jag har ingen aning om vad jag ska vara. Plus att jag måste göra NO, för jag har prov på fredag.

Det är ett enda trassel allt nu. Kan ingen ta upp knutarna?

Onsdag



Hej! Uppsatsen gick nog bra, det kändes så i alla fall. Men den är något av de få saker som är bra nu. Japp, det är lite trassligt nu i tillvaron. Men till helgen kommer mina vänner hit. Ska bli kul att umgås lite. Känner att jag beöver det. Fö uscha var tråkigt det är med skola och allt nu.

Nationella i engelska nu på morgonen



Skolklar! Japp, och jätteredo inför engelskaskrivning. Det bästa med det är ju att jag har en rethosta som gärna lockar fram tårar... Men det är väl bara att hålla tummarna på att det ska gå ändå.
Nu måste jag skynda mig iväg till bussen. Ha en bra dag!

Det kan ligga någon under sängen, så kolla för säkerhets skull


Haha, fin bild - eller inte!! Min skolas fina kafeteria, eller nåt... Okej bjuder lite på mig själv, för ingen är väl helt perfekt?

Vet ni vad jag insåg igår? Jag kollar alltid under sängen innan jag ska sova. Nej jag tror inte att det bor lejon där, att det spökar eller att det ligger någon där - men jag har gjort hur länge som helst. Jag måste kolla, det kan ju faktiskt ligga någon där!! Tänk vad läskigt: Vakna och det kryper ut ett får under sängen. Jag vet att jag är rätt så knäpp. Men något som jag är rädd över, är att någon ska stå innanför markisen när jag kollar ut medans jag ligger i sängen och försöker sova. Hm, ja alltå, jag har en veranda jämt under fönstret.
Men måste sova nu. Nationella i morgon som sagt. Natti!

Dans/musik/teater i aulan



Då var man hemma efter musik/dans/teater-uppvisningen i aulan. Riktigt bra faktiskt, bättre än vad jag förväntat mig. Så jag gick ut därifrån ganska så nöjd.
Trött har jag även hunnit bli, för jag sover så dåligt om nätterna så att det inte är klokt. Tusen saker snurrar runt och gör mig orolig.
I morgon sitter man i aulan i åttio minuter och skriver uppsats i engelska. MÅSTE GÅ BRA. Längtar så.

Lite pics ifrån skoldagen




Julia is here



Julia är här nu. Vi ska iväg och se när våra småsystrar dansar i aulan vid sju. Kom dit vet jag!
Tar med kameran, så kanske blir det lite bilder sen.

Sleep well, my friends



Hejsvejs i lingonskogen! Jag sitter här uppe och skriver till folk på facebook mitt i natten jag. Rätt kul faktiskt. Men jag ska strax sova, för i morgon är det ju skola. Då hoppas jag på en riktigt kanondag! Gärna mer sol! Och helst en dag utan hosta, men det kan jag nog glömma. Just ja, jag har SO att kolla på. God natt!

Jag är lycklig i solen, trots smutsen som finns djupt där inne



Datorn och jag som har kommit överens och stått varandra hur nära som helst, är nu ovänner. Vi hatar bokstavligt talat varandra. Den är ju helt seg, dryg, jobbig, tölig... Åh..! Men som tur är kommer mammas teknsika kompis hit och fixar det. Jag kan inte sluta faschineras över tekniska männsikor. Det är ju supercoolt att vara teknisk, haha! Antagligen blir jag så imponerad över de som är det, för att jag själv är så oteknisk.
Ska ju köpa mig nya högtalare snart också, för mina gamla har jag sprängt. Jättebra. Och så har jag tappat bort usb-minnet. Ännu bättre.



Det var så härligt idag. Jag satt under lunchen på "kanten" vid skolan och lutade mig mot väggen. Solen värmde så himla gött där vi satt. Solen sken, fåglarna kvittrade, vinden blåste lätt och det doftade vår. Jag satt där med mina vänner runt om mig, vissa lite längre bort boll- och fisbeespelande. Vi satt där och skrattade, pratade och njöt. Då slog det mig bara, det var som en våg forsades ner över mg. Det gick ända ut i fingertopparna och jag kände hur varm jag blev i bröstet. Där satt jag med de som jag älskar, mina helt underbara vänner och log. För jag log när jag kände känslan. Det gnistrade till inom mig, en liten kolibri började flaxa runt därinne. Jag kände lycka. Även om livet är skit just nu så är jag lycklig. Jag kan inte klaga, för det finns inget att klaga på, egentligen. Jag vaknar och vill inte gå upp på mornarna, men väl i skolan så har jag det väldigt bra fast att det inte är roligt jämt. Jag har vänner som älskar mig för den jag är, jag har en fantastisk familj som ställer upp, det är vår, ibland är jag rätt bra och trots smutsen i mitt liv så är jag lycklig. För kan jag vara något annat? Jag är ju på topp, fast att jag är längst ner. Livet är riktigt bra nu. Ibland känner jag hur den där lilla ångesten som kryper fram och drar tag i mig för att jag ska börja må dåligt, men när jag då möter en väns leende så försvinner det helt och hållet. Idag kände jag lycka, och jag tänker inte släppa den känslan, för den är den bästa känslan i hela världen som kan infinna sig. Det är jag helt hundra på.

11 april 2011 - Vår!! Man behöver inte längre ha jacka ute.



Vår är vad det är!!♥ Jag älskar det! Idag kunde man gå utan jacka - och nästan i kortbyxor! Det var varmt. På lunchen så satt vi ute i solen, kastade frisbee och bara njöt av känslan att det är vår.
Dagen har känts som ett enda mörkt hål. Dystert va? Men det har inte varit kul. Fick reda på nationella och NO, och fy vad besviken jag var. Så dagen var ett rent h*****e. Plus att jag hade huvudvärk och kände mig helt ja...
Men jag kanske måste städa lite. Sysslsättning!
Längtar till helgen, slippa skolan och allt det där.

Förresten, jag har bloggat dåligt nu på sistonde pga att datorn har virus och tölar hela tiden.

10 april 2011



God morgon! Fint väder är det även idag med. Fick inte sova så himla länge idag, för det bråkades om korv i morse. Ja min familj alltså... Idag ska jag nog en sväng till papsen med min syster. Plus att jag måste prata med Julia, för det har jag inte gjort på jättelänge.
Måste springa iväg och hämta en halstablett nu! Hostattck på G!!

Depressing



Har hela Torsby drabbats av någon slags depression tro? Jag hör från alla håll och kantar att folk mår dåligt. Jag är själv rätt deprimerad. Jag är så trött på det mesta. Särskilt på att ha tråkigt. Det händer aldrig något nytt som är kul. De nya sakerna är alltid sämre än vad de redan var.
Därför ska jag umgås med de bästa till helegn och vända på allt. Ha kul, ett tag i alla fall.

Barcelona om en månad



Jag sitter och googlar på bilder ifrån Barcelona. Jag ska ju dit med min spanskagrupp om en månad. Jag hoppas verkligen på en trevlig vecka där nere med sol, shopping och roligheter. Jag längtar verkligen, fast samtidigt är jag lite nervös. Men det ska nog gå bra - och framförallt bli kul!

Försöker fixa ny header



Jag sitter och försöker knåpa ihop en ny header, för jag blir aldrig riktigt nöjd med dom. Svårt det där. Och jag har ju ändå inget annat för mig. Det är en riktig tråk-dag idag. Man vill inte göra någonting, fast ändå ha kul.
Måste nog ta ett bad snart, så att jag vakna till liv.

Hes som en kråka


Så "snygg" är man innan man ska städa,hehe.

God morgon! Vilken härlig dag det är. Solen skiner, men det blåser väl lite grand tyvärr. I morse har jag blivit väckt hur många gånger som helst av katten. Den står utanför min dörr och piper - och den slutar inte. Men jag gick upp vid halv elva och lät som en kråka. Jag är jättehes och tjock i halsen, men jag har i alla fall inte ont.
Nu ska det städas mer! Min nya hobby I think.

Jag har städat mitt rum



Men kolla! Jag städade faktiskt!
Skönt att lägga sig i ett rent rum som luktar viol. Det tog sin lilla tid, men det behövdes verkligen. Har inte städat på jättelänge. Tror att jag ska fixa i resten huset lite ocskå sen eller i morgon. Nu blir nog mamsen glad!
Men eftersom det pratas om något till helgen är det bäst att göra fint, ifall mina två tjejer kommer. Kul att jag tror att dom är "mina", haha!

Call your girlfriend, it's time you have the talk. Give your reasons, say it's not her fault.




FREDAG♥

Helt underbart med helg! Det ska bli så skönt med lite vila. Gjorde ju nationella i engelska idag. Jag tror det gick ganska så bra.
Men jag ska ta och städa nu, ifall man får besök någon dag.

Blondie



Jag funderra på att avfärga mig och bli blond. Jag är så trött på det gamla.

And disappera right after this song



Det känns som att jag aldrig är hemma, utan bara är borta. Fast då är det extra skönt att komma hem.
Denna dag skulle jag bara kunna säge en sak om: förjävlig med mycket skratt. För oj vad jag och Karlsson skrattat idag, haha! Cykelresa i Berlin. Mycket roligt! Men på tekniken (som vi har som sista lektion på torsdag) så var jag, Julia S och Julia K helt döda. Vi var så himla trötta och sega. Jag hatar teknik. Varför? För jag är OTEKNISK. Så enkelt är det.
I morgon är det nationella i engelska, TAGGA!! ...

Julia Karlsson sexton år - Grattis!!



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Julia Karlsson sextonårsdag!!
Grattis gumman och ha en toppendag nu! Hoppas att du inte blir alltför sur på mig och Julia nu bara, men du vet att vi älskar dig.
GRATTIS!

Don't call my name



Filmkväll på lördag brudar? Titanic går 15.45! Vi bara måste ju se den, haha! Vi har ju pratat om det så länge.

Jag är ensam hemma ett tag nu. Inte alls kul. Jag gör ingenting här hemma. Jag är helt osysselsatt, och jag gillar det inte. Fast okej, jag hostar på rätt bra. Kanske nästan skulle ta och sova? Är ju jättetrött.
Förut stod katten ute med en råtta. UschUschUsch. Finns det något vidrigare-äckligare-hemskare? Jag är ju livrädd för de där små varelserna.

Det som göms i snö, kommer upp i tö



När jag satt ute på verandan i solen och läste så såg jag en sak som fick mig att le. En låda med fyrverkerier såg jag. Okej, det är ju kul tänker ni nu ... Men jag kom att tänka på nyår. Det var så grymt roligt. Jag var med vännerna, skrattade och hade det superkul. Och så skulle vi smälla raketer vid tolvslaget. Det gick ju som det gick... Lådan fick vi aldrig fart på (Eller det kanske vi fick? Minns faktiskt inte) och den har stått där ute sedan nyår. Och idag så såg man den, för all snö är nästan borta. Fast vi fick ju fyr på några raketer. En del smällde av på backen, haha!
Nej, fy vad kul det var.

Längtar efter sommaren SÅ!!
Ska se till att göra en massa roligt i år. Det är ju sista sommarlovet innan vi splittras. Kommer sakna alla så oerhört mycket. Nästan alla klasskamrater kommer gå åt olika håll. Fast några får man ha kvar i tre år till.
Jag ska faktiskt pröva på golf, att åka skateboard och spela tennis denna sommar. Det kan bli intressant, haha!

Dance forever, yeah



Som sjukling kollar jag på gamla bilder och lyssnar på Chris Brown.
Vad har jag gjort idag då? Legat på soffan och inte gjort så mycket. Inge fel på det. Men jag är så trött på mitt huvud som känns så tungt och trögt. Jag vill ut och inte sitta inne mer, men jag vet inte om jag orkar. Fryser ju nu när jag är inomhus.




Gud vad skön! Haha! Så ska jag gifta mig.

Sjuker



Ja här man fin i håret och fakesmilar för att man ska se lite mer normal ut.
Nej, ingen skola för mig idag. Har tydligen åkt på en förkylning inatt. Halsont och huvudvärk. Men som om att det inte räckte så mår jag illa och har ont magen med. Ja här är man sjuik på hög nivå...
Är dötrött och har nästan somnat ett x antal gånger framför teven, men aldrig lyckats. Jag har mer suttit och lyssnat än sett på Vakna Med The Voice.
Men nu ska jag kurera mig, för i morgon fyller Julia Karlsson sexton. Big girl! Och då måste man ju gratta henne.

Tröttis



Jag kan nu bocka av SO:n ifrån min To Do Lista. Mina ögon faller snart ihop och jag ska dra mig mot sängen. I morgon är det kortdag - gött! Så good night och sov gott, för det ska jag.

Helt korkad



Hemma efter ännu en lång dag i Torsby/Utterbyn. Jobbig skoldag, men det får väl gå. Jag följde med Julia hem och vi pratade lite och så, hehe. Men nu måste jag snart ta mig i kragen och göra SO.
Fick förresten ukm-papprerna idag - och självklart förstod jag inget. Men jag är ju rätt tom i bollen just nu. Jag har aldrig varit så korkad som jag är nu! Som igår, då skulle jag skriva om NO:n för att jag tappat bort pappret som jag skrivit förut. Så jag skrev klart det och blev nöjd. Men då på morgonen så finner jag inte pappret. F*n. Men då fann jag det gamla. Åhh!! Men jag lyckades hitta det som jag skrivit senare i min biologi-bok. Jag är så borta.

New header



Ny header! Men inte den som är på bilden, hehe.
Usch vad trött jag är. Måste verkligen ta och lägga mig snart. Ska bara skölja av sminket och allt sådant.  I morgon är det tisdag - värsta dagen. Men det är bara att göra det bästa utav det. Kanske händer det nåt nytt och roligt. Men jag skulle inte tro det. Dans på gympan i alla fall.
god natt

You're beautiful to me



Hallå! Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan och på Torsby. Jag stannade kvar i Torsby efter skolan för att umgås med Julia ett tag. Ja denna dag har varit riktigt go. Måndagar är dryga, men ändå så enkla. Första lektionen har vi bild, något som är perfekt. Då kan man prata om allt som hänt under helgen. Man får själv berätta vad som hänt och även lyssna på andra. Sen så är det bara teoretiskka lektioner, men vi hade inställd matte så det var bra. Och på svenskan såg vi på film. Sen så var det ju NO och efter det lång lunch. Mellan lite efter tolv till halv tre var vi lediga. Då återstod SO och elevensval. Vaddå chill dag?
Men nu ska jag göra klart NO:n och engelskan.

Egoboost



Jag vill tipsa om denna bok, Isabella Löwengrips Blondinbellas Egoobost. Sen jag började läsa den så har jag börjat må mycket bättre. Den får en verkligen att förstå saker. Att utseende och sådant inte har så stor betydelse egentligen. Boken är helt enkelt en rikitig egoboost.

Sakerna jag köpte igår/idag



Det blev ju lite grand. Bikini, skjorta, underkläder, jacka, tights, smink + en klänning, skor och smycken som jag inte tänker visa er, det tar vi längre fram.

Hemma ifrån Karlstad




Då var jag hemma och ni fick lite bilder ifrån helgen som jag lovade. Jag har shoppat en hel del saker. En examensoutfit som jag är ganska så nöjd med, en bikini, en jacka, en skjorta och ett par tights. Jag kan visa er sakerna sen.
Helgen var toppen och det var skönt med en liten bloggpause. Det var kul att umgås med släkten och en dag på stan.
Nu så är jag rätt trött och kaffesugen, haha!


Sticker iväg till Karlstad snart. Ha en bra helg!



God morgon! Vädret är tråkigt, men det spelar ingen roll - för jag ska till Karlstad! Kalas, träffa kusiner, shopping, umgås med familjen. Vi sover hos min morbror så jag kommer inte hem förens i morgon.
Det blir nog inte så mycket med bloggning när jag är borta, men när jag kommer hem i morgon så ska jag skriva och visa er lite bilder ifrån storstaden.
Ha en bra helg!

Karlstad i morgon



I morgon blir det shopping i Karls stad. Did you get it? Karlstad jepp. Måste få tag i en ny vårjacka. Men innan vi sticker neröver så ska jag inhandla lite nytt smink på La Rose i Torsby.
Fast jag borde nog lägga mig snart, för denna helg kommer jag inte få någon sovmorgon. på söndag kommer jag nog bli väckt av mina gulliga kusiner. Kanske får ta och packa väskan först, så jag slipper det i morgon.

It's hot in here



Jag färgade håret idag, vad tycks? Jag blev faktiskt rätt nöjd. Okej jag ska sluta luras nu. Jag har samma mörka färg som förut. Och jag är singel. Försökte lura folk på facebook att jag var i ett förhållande, men jag tror att jag misslyckades, haha! Bättre lycka nästa år! Inte en enda människa har lurat mig idag. Runar och Martin gjorde ett försök, men de lyckades inte. Men bra dag ändå.

Thaiger



Shit va kul vi hade det på träningen idag. Skrattade rätt så mycket! Men vi lyckades allt med att öva lite också. Men skönt med helg nu alltså, är så trött på skolan!

Thaiger Lista ut vad det betyder och vinn en bil.

RSS 2.0