28e April 2013

April har verkligen rusat förbi! På onsdag är det redan maj. Maj är verkligen en av mina favoritmånader, för då kommer äntligen vändningen. Det börjar bli varmt på riktigt, man kan till och med ta av sig jackan då och då, skolan börjar närma sig slutet och så fyller jag år. Allt är så underbart i maj. Det är liksom det som får en att orka med skolarbetena just nu. Tanken på allt roligt som skall komma får det att gå lättare. Religions-uppgifterna blev riktigt roliga att göra. Åh, jag är så redo att fira in maj på Valborg!
 

27e April 2013 - Musik hela dagen!

Det har varit en dag fylld med musik. Från klockan tio i morse tills nu har jag varit i Torsby och repat och uppträtt. En elev på Stjerneskolan har som projektarbete arrangerat en föreställning där några band uppträtt. Alla pengar som kom in i kväll kommer på till barncacerfonden, så man fick inte bara höra på bra musik om man kom dit, utan även göra en god gärning. Vårat band, Rewinded, gjorde inte dirket sitt bästa gig, men med tanke på att två bandmedlemmar var lite mörbultade efter en krock och vi knappt hunnit träna något på grund av skolan, så gick det helt okej!
 
 
 
 
 

Just one yeasterday

I går nämnde jag att Fall out boy släppt en ny skiva, Save rock and roll, och det är speciellt en låt som jag har fastnat för. Lyssna själva och se vad ni tycker!

Förresten, eftersom jag börjat lägga upp en hel del musik på bloggen så har jag nu skapat en ny kategori för just det! Den heter Musik (←klicka), så det är bara att kika in där om ni vill kolla var jag lagt upp för något!

 
 

26e April 2013 - Lokas nya smaker

Jag har sett att väldigt många provat Lokas nya smaker, så i dag var även jag tvungen pröva dem! Chocklate Shake var verkligen ingen hit, men de andra två smakerna var goda! Annars har jag i dag försökt plugga och så var jag iväg på en biltur nyss. Det känns underbart att man faktiskt gör framsteg bakom ratten! När vi åker tåg till Göteborg nästa helg ska jag försöka läsa teori. Lika bra att göra något vettigt istället för att bara softa på tåget!
 
.
 

New music

Jag tycker det släppts dåligt med bra musik på ett tag, men nu ni! I dag när jag kikade runt på spotify blev jag hur lycklig som helst. Fall out boy's nya album är riktigt bra, likaså Will.I.Am's. Sedan har även Hurts och Kid Cudi några grymma låtar från sina nya plattor. Ta och lyssna! Klicka på artisterna för att komma till deras nya skivor
 
Om ni er intresserade av min spotify-lista så finns den HÄR.
 

Nude

Äntligen lyckades jag inhandla ett nude-färgat läppstift! Jag har verkligen börjat gilla att använda läppstift. Jag passar inte alls i röda nyanser, men rosa och beiga funkar finfint! Detta stift kommer från budgetmärket Miyo. Jag måste tillägga att Miyo är ett märke som erbjuder riktigt bra produkter med tanke på de låga priserna. Deras ögonskuggor har helt otroliga pigment! Men tillbaka till läppstiftet - färgen är bra och konsistensen  är lagom "kletig". För att kosta 49 kr är det suveränt!  
 
 

25e April 2013

Efter en dag med endast två lektioner och ingen skoldag i morgon har jag nu på sätt och vis tagit helg. Kommer vara tvungen att sitta och plugga heeela dagarna. Jag ska försöka bli klar med så mycket som möjligt, så att jag slipper stressa hela veckan. Efter plugget stack jag ner på byn och shoppade några småsaker. Två nya negellack och ett nude-färgat läppstift. Kul med lite nytt!
 

Göteborg

Jag sitter och kollar runt på resor och boende i Göteborg. Egentligen var det tänkt att jag skulle spendera nästa helg i Arvika, eftersom det är ukm då, men det har blivit ändrade planer. I stället sticker antagligen jag och en vän ner till Göteborg på roligheter. Det var hur länge som helst sedan jag var där, så det ska minst sagt bli kul!
 
 

23e April 2013

Jag önskar att jag hade tid att sätta mig ner vid datorn och blogga, gärna flera gånger om dagen. Skriva och visa bilder. Men nu har jag verkligen inte tid. Jag får ont i magen bara av tanken på hur mycket jag har att göra. Det är läxor och uppgifter hit och dit, högt och lågt. De två kommande veckorna är fullspäclade. Men förhoppningsvis kommer även några roliga saker ske som kan liva upp lite! Bland annat en resa, om det blir som tänkt. Riktigt roligt att komma bort lite!

Fyra bilder på hur de senaste dagarna sett ut - plugg, bilkörning och skogspromenader.


21a April 2013

Igår när vi var ute passade vi på att gå till ett ställe som vi inte varit på på flera år. Det är en liten stig i skogen som ligger alldeles vid vattnet. När vi kom fram ville vi stanna där för evigt, för det var så fridfullt. Fågelkvitter, bäckens brus, solens värme och de näst intill vindstilla träden. Speciellt på en plats var det verkligen varmt. Kanske gör vi oss en sväng dit idag med, om vädret vill börja bli lite bättre.
 
Nu ska jag kika på det senaste avsnitten av vampire diaries i väntan på att vi ska fixa i ordning söndagsfrulle. Trevligt!
 
 

20e April 2013

Att vakna upp till strålande sol måste vara något av det bästa som finns, och att det är helg gör ju inte saken sämre! Dessa lugna helgdagsmornar är fantastiska. Sitta i soffan med en kopp te och bläddra i nya veckorevyn som damp ner i brevlådan igår = underbart. Jag och syrran ska snart hoppa i träningskläderna och dra ut på en liten springtur.  Jag känner att jag behöver en nypa frisk luft.
 

19e April 2013 - Fredagsmys

Efter att ha varit ute och övningskört en sväng har vi nu här hemma laddat inför en mysig fredagskväll med Let's dance och grönsaksdipp. Även om jag legat hemma sjuk i två dagar har veckan känts lång, men det var riktigt skönt att komma tillbaks till plugget igår! Nu väntar en ledig helg med massa vila. Och så ska jag se på jersey shore, åh vad jag saknat det!
 

17e April 2013

Efter att ha legat helt utslagen igår så känner jag mig äntligen som människa. Jag tänker inte gång på gång berätta hur jobbig dagen var i går eller hur ledsen jag var över att missa konserten, för det är inte kul att läsa. Men tydligen var konserten riktigt bra, av vad jag fått höra av de som var där, så roligt för dem! Jag får försöka tänka positivt ändå, för i maj åker jag i alla fall på P!nk, och det ska bli riktigt skoj det med! Nu ska jag läsa on New York och vakna till lite innan jag börjar med läxor.
 

Ingen Justin Bieber konsert för min del...

Jag skulle vilja skriva alla fula och hemska ord jag känner till, så besviken är jag. Ända sedan vi bokade Bieber biljetterna i juli har jag varit bra, bara någon liten förkylning. Men i natt, samma dag som vi ska till Norge sa det BAM. Jag har aldrig mått såhär kasst. Från att jag vaknade vid ett i natt med jobbiga magsmärtor har jag en gång i timmen varit tvungen att kräkas. Jag avskyr det. Vid halv nio, då äntligen vändningen kom, var det som värst. Jag hamnade på badrumsgolvet med ett glas vatten bredvid mig och kunde inte förflytta mig. Ställde jag mig upp så svartnade det för ögonen och jag höll på att trilla ihop. Jag hade nog lite vätskebrist då, eftersom i stort sett all vätska lämnat min kropp. Pricken över i var att alla var borta, jag var helt ensam. Så där låg jag jag och trodde jag skulle dö, mitt på badrumsgolvet. Eller så farligt var det kanske inte, men känslan var otäck. Till sist fick pappa komma och pyssla om mig. Nu mår jag betydligt bättre och ligger under mysfilten och bläddrar igenom en resetidning. Fast ja, jag är besviken att jag inte tog mig till Norge. Men jag får glädja mig över att jag gjorde en annan tjej glad i dag, då hon fick köpa min biljett!




15e April 2013 - Justin Bieber imorn!!

Sedan jag slutade plugget har jag ägnat min tid åt alla slags olika läxor. Jag är ganska trött, framförallt för att jag har kaffeförbud (jepp, jag har åkt på en magkatarr igen). Men jag käpar vidare, för i morgon har jag lite sovmorgon innan vi drar till Norge för att se ingen mindre än Justin Bieber! Jag minns när det var över 200 dagar till den 16e april. I dag är det en ynka dag, till och med mindre än 24 timmar tills han entrar Telenors arena utanför Oslo. Förhoppningsvis kommer det bli grymt! Men sjunger han falskt blir jag himla besviken! Förresten, visst är det en fin kom-ihåg-lista jag har tills i morgon? Kikaren, haha!
 

14e April 2013

Efter att i stort sett sovit hela dagen igår så känner jag mig alert igen. Fredagskvällen var rolig. Vi firade två nyblivna 18-åringar med en hel drös härliga människor. Massa dans och skratt blev det. Ett litet minus var vädret - när vi gick till själva festen regnade det och när vi skulle hem snöade det. På lördagsmorgonen möttes man av ett vitt landskap. Förhoppningsvis var det sista snöfallet innan våren!
 
Här kommer tre mobilpics från fredagen!
 

Behind the scenes

I dag fick jag som sagt leka tant åt två vänner när de skulle fota. Det var faktiskt riktigt kul. Nylonstrumpbyxor, extrema glasögon och rött läppstift. Förhoppningsvis blev bilderna bra. De hade i alla fall en frän idé, som innehöll massvis med kakor och bakelser. Nu ska jag börja fixa mig inför i kväll. Jag ska möta upp vännerna runt åtta innan vi drar vidare till själva kalaset. Kommer bli skojskoj!
 
 
 

12e April 2013

Jag är uppe med tuppen och redo för en lång och hektisk dag! Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men förhoppningsvis går det bra. Jag ska bland annat agera tant i en bild åt några vänner, hinna hem och fixa i ordning allt och slutligen dra iväg på artonårsfest. I går la jag mig riktigt tidigt, men det slutade med att jag vred mig runt i sängen i flera timmar. Men trots det känner jag mig pigg i dag! Tur det! Nu måste dricka upp kaffet och skynda mig innan bussen kommer.
 
Körde lite spa- och fixkväll i går! Målade bland annat naglarna lila inför ikväll.
 

10e April 2013 - Plugg plugg

Jag har varit yr stora delar av dagen. Jag har känsliga öron, och eftersom jag nyss varit förkyld så krånglar de. Balansen spelar mig ett spratt och jag mår illa. Inte så roligt direkt. Men det känns ändå bättre nu, så jag har lyckats plugga lite vägmärken. Efter att jag åkte runt i Torsby i går (applåder till mig!) så har jag fått blodad tand. Det är ju roligt att köra. Så jag ska framöver försöka plugga så ofta jag kan och boka in en ny körtid, då den jag bokade krockar med Justin Bieber konserten. Ja tänk er, om mindre än en vecka sitter vi i Oslo och diggar till "As long as you love me" och "Boyfriend"!
 

9e April 2013 - Gamla minnen

Min hårddisk som jag (ja vem annars?!) råkade ha sönder för ett tag sedan har börjat fungera igen! Visst, den mår inte prima, men jag tar mig in bland de olika mapparna. Det är galet hur mycket bilder som finns på den. Masa roliga och härliga minnen som man sent vill glömma! Midsommar när vi gjorde våra egna kransar, en trevlig Stockholms-resa med vännerna, en oförglömlig mârten, den otroliga Barcelona-resan och en kul utekväll. Detta är bara en pytteliten del av vad som finns. Haha. Det är tur att ni inte får se allt!
 

8e April 2013

Efter en lång dag ska det bli underbart att krypa ner under täcket. Men det är härligt att plugget har dragit igång igen, träffa vännerna och komma in i rutiner. Min kväll har jag spenderat på körskolan. Teorikursen var ganska kort  som tur var, så jag har hunnit med lite religion på kvällskvisten. Jag bokade även in min första körlektion i dag. Åh, jag är så himla nervös! Jag har trots allt inte kört jättemycket. Om ingen har haft sönder bilen ännu så finns det en risk att jag lyckas med det. Haha. Jag är alltid så klantig..
 
Jag passade på att rocka min nya jacka och conversen i dag - det är ju ändå vår nu! Ni kanske även ser resultatet sedan jag färgade mig? Riktigt mörkt, och jag älskar det.
 
 
 

7e April 2013 - Rosette

Det var en hur mysig kväll som helst i går! Det var egentligen tänkt att det skulle bli en tjejkväll, men det slutade med att hela gänget samlades. Vi åt god mat, spelade spel, skrattade och pratade gamla minnen. Så jag hade minst sagt en toppenlördag. I dag, lagom till att skolan drar igång, har förkylningen försvunnit. Jag ska denna afton ägna mig åt plugg. Innan det ett lov drar i gång tänker man "åh vad jag ska plugga!", men det slutar alltid med att man sitter med alla läxor på söndagskvällen. I alla fall blir det alltid så för mig. 
 
Tänkte visa er mitt nya våriga lack som jag köpte för någon dag sedan. Jag älskar denna rosa färg som får mig att tänka på tuggummi. Och som ni ser så heter färgen Rosette. 
 
 

6e April 2013

Jag har spenderat min eftermiddag hos Julia. Hon har i stort sett spenderat hela lovet i London, så det var roligt att se henne igen och höra allt hon gjort. Nu sitter vi i soffan framför hockeyn. Det är så spännande, Färjestad måste som sagt vinna för att hålla sig kvar! Jag måste dock sticka till pappa i pausen. Fixa mig inför i kväll då jag och några vänner ska i väg på tjejkväll hos en vän. Roligt!


Black

Eftersom jag var trött på min fesbruna hårfärg så fick min mor slänga i svart hårfärg i dag. Jag har nyss tvättat håret och fått ett smakprov på kulören, och det är kolsvart. Men jag ska lägga i en lila hårinpacknng (som visserligen alltid blir röd) och låta den verka i natt. Jag vill ha håret mörkt, men med lite röda skiftningar. Bara att hålla tummarna på att det blir bra! 
 

5e April 2013 - Ljusstake i silver

Jag är så glad över att min syster övertalade mig till att köpa denna ljusstake. Den är så himla fin! Jag har länge velat ha en sådan i silver och i går när vi strosade runt i en ny butik så stod den där på en hylla och glänste. Det var kärlek vid första ögonkastet. I framtiden ska jag absolut införskaffa mig en som är betydligt större!
 
 
 

4e April 2013 - En dag i Karlstad

Jag är HELT slut. Det är galet hur mycket vi sprungit i affärer i dag. Och vi har varit överallt! Jag kan ju säga att benen värker... och rösten nästan är borta. Usch, jag är så förkyld, men jag är ändå glad att jag stack iväg på shopping. Jag tror nästan hela Torsby var shoppingsugna i dag, för jag såg många bekanta ansikten. Dock blev det inte jättemånga inköp, lite smink, en superfin ljusstake och världens snyggaste skinnjacka. Jag velade riktigt länge i affären när jag prövade jackan. Så snygg, men priset fick mig att tveka. Men nu känns det jättebra. Och om jag ändrar mig så ska jag antagligen till stan med pappa i morgon!


3e April 2013 - Vårstädning

Jag kände mig inte alls kry när jag vaknade i morse. Halsen gör ont och hostan vill inte ge sig. Nu har det som tur är börjat släppa lite. Jag känner att jag vill kunna hitta på saker när jag är ledig, och inte vara sängliggande. Mitt rum ser riktigt bedrövligt ut, så jag ska jag i alla fall försöka ta mig an det! Bort med allt damm och smuts. Just nu ligger smycken, kläder och skor ligger överallt utspridda. Jag måste verkligen få ordning!
 
Ja ni ser ju själva! Och varför ska det alltid behöva bli så mycket damm i smycke- och sminkhyllorna?
 

1a April 2013

Första april är ingen favoritdag om man är lika lättlurad som jag är. Men än så länge har ingen lurat mig ordentligt. April visar i alla fall upp några av sina bästa sidor. Solen värmer, men det blåser tyvärr kyligt. Det är ungefär så dagarna ser ut nu för tiden. Jaja, nu ska jag snart sticka i väg till Torsby med familjen. Vi får se i fall det blir jag som kör. Haha.
 

RSS 2.0