Gårdagskvällens outfit


29 Februari 2012

Hejhej!

Ni får ursäkta min frånvaro, men jag har verkligen inte haft någon ork till att sitta vid en dator idag. Jag har mest befunnit mig i soffan och kollat på teve. Jag och min syster har sett fem "gossip girl" avsnitt på raken. Nu har vi dock tagit en liten pause. Kanske kikar vi lite mer senare.

Gårdagskvällen var hur som helst riktigt rolig! Två av mina vänner har alldeles nyligen fyllt år, så jag och en drös med vänner passade på att fira dom hemma hos mig. Mycket dans, skratt och annat trevligt bjöd kvällen på. Vi var inte uppe så himla länge, som tur var. Vid halv tre hamnade vi alla i sängarna - hur trötta som helst. Och redan vid nio imorse var vi uppe. Herregud... Jag ville bara sova. Men men, dagen har ändå rullat på bra och jag ska nog inte vara uppe alltför länge ikväll, natten som gick tog lite lätt kol på mig. Haha.



Redan klar inför födelsedagskalaset ikväll



Det är cirka tre timmar till gästerna kommer, men jag är redan klar! Haha. Så himla typiskt mig. Jag ska alltid vara klar i god tid. Nu sitter jag här och är extremt rastlös. Allt är ju redan gjort! Det skulle lika gärna kunna få dyka upp folk nu. Fast okej, lite småfix är det väl kvar att göra. Sådant som jag har glömt och kommer bli påmind om snart.

Nu ska jag be syrran att fota en "kvällens outfit" och så ska jag invänta Julia.
Hoppas ni får en bra kväll!

Blåser ballonger som om det vore det sista jag gör


28 Februari 2012

God morgon!

Jag hade tänkt ha en lång sovmorgon idag, men så blev det inte! Istället vaknade jag vid nio och kunde inte somna om. Jag har nämligen två katter som gärna vill ut på morgonen och då är det kört med att sova längre.

Jag har i alla fall varit extremt hurtig nu på förmiddagen med både det ena och det andra. Jag har städat och tvättat min sminkhylla, något som verkligen behövdes. Jag gillar att se hur allt går från lortigt till rent. Det är nog det som är roligaste med att städa.

Nu ska jag fortsätta med festfixandet och försöka bli klar med det. Ballonger ska blåsas upp (det var tydligen ett måste att ha med det!) och rökmaskinen ska plockas fram. Jaja, nu måste jag sätta fart. Julia kommer i eftermiddag och hjälper mig lite som tur är.


Motiverad under natten

  Är det bara jag som blir ultra-aktiv på kvällarna? När det börjar bli natt alltså? Herregud vad fel det där lät... När mörkret faller är det som att jag finner motivation till allt. Det mesta blir kul då. Det är alltid om kvällarna som jag vill träna, bli en bättre människa, börja övningsköra oftare, träna inför prov, osv. Jag blir helt hyper. 
 
  Ikväll har jag srungit runt och städat och plockat väldigt länge. Jag kände att jag bara ville få bort allt. Fixa och trixa. Så jag har gjorde det. Det känns hur bra som helst nu i efterhand! Lite mindre att göra imorgon. Men varför ska det vara vid denna tidpunkt som jag känner "let's start studying and win the Nobel prize in physics!!" eller "Josefin, ta för tusan och börja övningsköra och vinn Monte Carlo rallyt"?. Jag behöver ju precis som alla andra min skönhetssömn. Nej, istället ska jag hitta på allt annat att göra än att sova. Så himla dumt! Tänk om man vore sådär postitiv, motiverad och inspirerad under dagtig. Men då när man bör vara det, så känns ju allt hopplöst.


27 Februari 2012 - Läskiga ljud i natten

Hejsan!

Vilken lång dag det varit idag! Jag steg upp vid tio imorse och har sedan dess varit i full gång! Min natt var dock väldigt konstig! Haha.

Jag la mig runt  tolv igårkväll och började höra ett konstigt ljud. Det lät som ett konstigt stön. Hm. Som att någon chippade efter luft. Det var hur som helst inget trevligt ljud. Först trodde jag att jag inbillade mig, men när även katten reagerade på ljudet så förstod jag att jag faktiskt hörde något. Efter ett tag slutade det, men när ljudet dök upp igen så drog jag mobilen ur laddaren och hoppade upp ur sängen och sprang ut ur mitt rum. Jag var livrädd. Jag visste inte alls vad jag skulle göra. Till sist bestämde jag mig för att gå upp till Linnea för att se om gon var vaken - och det var hon. Hon fick följa med mig ner och höra ljudet. Det lät fortfarande och vi var båda skitskraja. Vi var helt ensamma hemma och började undra om det stod någon pedofil utanför fönstret och flåsade/stönade. Ja, usch. Haha. Till sist försvann ljudet och jag och Linnera hamnade uppe i mammas dubbelsäng.
Nu i efterhand har jag fått reda på att det är ungefär så som rådjur låter, så antagligen var det det vi hörde.

Idag har jag som sagt varit i Torsby. Jag och julia åkte ner vid tolv och kom hem rnt tre. Vid handlade lite saker inför imorgon, köpte presenter och fikade. Imorgon väntas ju kalas! Två av mina vänner fyller ju år nu.
Så imorn ska de firas stort! Ska gå upp tidigt imorgon och få ordning på huset.


Starships

God kväll!

Jag har ont i halsen. IGEN?!?! Hur är det ens möjligt? Jag tycker att jag har gått och varit sjuk hela veckan. Feber hit och dit och halsont. Nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar att bli frisk. Har ju en massa roliga saker inplanerade framöver. Vill ju inte direkt missa dom!

Imorgon ska jag åka ner till Torsby med Julia. Handla lite inför tisdagen. Vad är det då då..? Jo, imorgon fyller Julia själv år och nästa dag fyller en annan vän, Martin, år. Så på tisdag ska de firas med ett kalas. Mycket roligt! Ser verkligen fram emot det. Det ska bli kul att se vänner som man inte sett på ett bra tag och bara ha det trtevligt ihop. Dansa, prata och skratta. Det låter finfint.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och ladda om batterierna tills imorgon. Tjohej. 



Åh, vackra dag

  Vädret idag alltså! Hur härligt som helst. Jag och Linnea har jämt kommit hem ifrån mormor. Vi var där på mat och lyckades även träna lite. Så idag har vi varit duktiga.
  Jag ska försöka börja städa lite nu. Har dragit på det hela förmiddagen, men nu är det dags. Men först ska jag ta en dusch. Julia skulle ju komma på besök, så då är det bäst att man ser lite okej ut i alla fall. Haha. 
 
Jag måste bara ta och tipsa om en grym låt innan jag kilar iväg!
Nicki Minaj – Starships - Explicit Version


26 Februari 2012

God morgon!

Jag vaknade av solens strålar sken rakt in mitt rum denna morgon. Hur härligt är inte det? Jag blir så himla lycklig över att våren är på g. Jag gillar sommaren väldigt mycket, men jag undrar inte ifall våren är vackrast ändå? Träder blir sakta men säkeret allt grönare, blommorna börjar blomma och isen i bäckarna försvinner så att de börjar flöda igen.

Jag började denna ljuvliga dag med en trevlig ägg-frukost framför brasan. Nu ska jag börja plocka lite här hemma. Det är ganska så stökigt, och på tisdag kommer några vänner på besök, så det är bästa att jag städar. Mitt rum är galet dammigt!
Något senare ska jag och syrran sticka iväg och träna! Vi hart bestämt oss för att verkligen vara aktiva under detta sportlov. Vi får väl se hur det går... Haha. Träning och hälsosam kost. Jodå, det ska nog gå prima.



Draw free

Hallå!

Jag vet knappt var jag har sysselsatt mig med idag. Jag sov till elva och spelade sims i två timmar. Haha. Det visste ni inte, va? Att jag är en sådan nörd. Jag äger alla sims 2 spel och var en trogen spelare i många år. Nu på senra år så händer det allt mer sällan att jag spelar det, men det händer att jag gör det ibland. Som idag till exempel.

Jag och syster har även kollat på några avsnitt av "gossip girl" och bara chillat. Vi bakade runda molusker efter det och har inte gjolrt så mycket mer. Jag har lyssnat på musik och tagit det lugt, precis som planerna var för dagen.

Ikväll har vi kollat på melodifestivalen och hört på de sista låtarna som är med i år. Har ni några favoriter? Jag gillar Loreens, Molly Sandéns och Ulrik Munthers bidrag bäst tror jag.
Efter mellon satt jag, mamma och Linnea och spelade ett spel på telefonen som heter "Draw free". Det går ut på att man ska måla saker till varandra och så ska man gissa vad den andre målat. Skitkul! Vi har suttit och skrattat som idoter åt alla målningar. Ni borde ladda hem det!


Sjukling

  Just nu önskar jag att solen kunde komma fram och ge oss massvis med värme. Bjuda på sommar redan nu i februari. Jag fryser så himla mycket och mår inte alls bra. Jag har haft feber till och från hela veckan och varit krasslig. Jag är så trött på att aldrig vara helt frisk. Och nu när det är sportlov också?! Jag är så himla sugen på att träna och röra på mig, men då ska jag vara sjuk?
  Det har nog i alla fall aldrig varit skönare med helg! Jag känner att jag behöver en extremt lång sovmorgon till morgonen och en ordentlig slappisdag. Det har varit en bäldigt hård och jobbig vecka. Jag har haft fullt upp i stort sett hela tiden. Nu kan jag äntligen pusta ut lite efter denna veckas händelser.

  Ikväll ska jag mysa framför Big Brother med en stor kopp te. Kollar ni på det? Jag har inte någon favorit än, men jag diggar Petronella! Väldigt skön tjej. Efter det ska jag lägga mig. Somnar snart tror jag.


24 Februari 2012 - Sportlov!




Jämt nu mår jag skitdåligt samtidigt som jag är hur glad som helst. Vi har äntligen fått vårat efterlängtade sportlov och det känns verkligen toppen! Massa vila, men jag har en stor och fin hög med skolböcker bredvid mig, så jag kommer nog inte få mycket till vila ändå. Haha. Nåväl. Varför jag mår dåligt kan sägas med ett ord: förkyldning. Känner mig riktigt dålig idag. Jag stack iväg till skolan med feber. Tog en tablett och gick iväg. Jag ville hem redan efter första lektionen, men jag valde att gå klart hela skoldagen.

Nu är jag i alla fall hemma. Är lite trött och sliten, men ska se till att sova länge imorgon. Efter skolan så drog jag och några vänner iväg till en pizzeria och åt. Fira in lovet! För er som inte vet så har Torsby så otroligt många pizzerior. Det finns helt klart över fem stycken! Lite onödig fakta här på eftermiddagen.

Nu ska jag koka kaffe och se på någon trevlig film. Njuta av dagen lite grand.

Gossip Girl

Bara genom att läsa rubriken eller att se på bilderna så förstår ni nog vad detta handlar om. Jag är som sagt inne i en sere-period nu och slukar avsnitt efter avsnitt bland massa olika serier. Den nyaste serie som jag börjat äta av är "Gossip Girl". Jag hade inte trott att den skulle falla mig i smaken, men oj, vad fel jag hade! Jag gillar den skarpt.
Serien handlar om några bortskämda ungdomar som lever i Upper East Sides finaste kvarter. Fast även om de kan få allt de vill ha så är inte allt så perfekt som man kan tro. Utseende, pengar och dyra tillställningar räcker tydligen inte för att bli lycklig.

Så det har varit mitt tidsfördriv ikväll. Jag och syrran har bara suttit och glott i soffan. Hur mysigt som helst. Jag behöver vila med den förkyldning som jag nu bär på. Idag har jag bara blivit ännu värre. Men det går ju många sjukdomar nu. Tur att lovet startar imorgon vid tre så att man har all tid i världen till att bli frisk!


23 Februari - Min nya hårfärg och prinsessfödsel



Tadaa! Min nya hårfärg. Ljusbrun-rödakrig-med-ljusa-inslag. Diggar färgen mer och mer. Dock gör inte bilderna färgen rättvis. Men skitsamma, nu har ni fått er ett smakprov i alla fall.

När jag gick hem idag var det hur slaskigt som helst på vägen (plus att det var superhalt (speciellt vid uppfarten till mitt hus, trodde inte att jag skulle ta mig upp)), men det gjorde mig inte så mycket. Våren är ju påväg! Tänk att bara för att en liten prinsessa föds så blir hela Torsby grönt! Inte dåligt det.
För ingen har väl missat dagens stora nyhet? Sveriges kronpirnsessa och prins har fått en dotter. Det var det första jag fick höra i morse. Som liten var jag ett ganska så stort fan av kungafamiljen. Haha. Idag har det avtagit ganska mycket, men jag blev ändå väldigt glad när jag hörde om nyheten.

Idag har jag både haft sovmorgon och slutat tidigt. Riktigt härligt! Har tagit det lugnt och inte gjort så mycket mer. Jag ska nog ta och kolla på lite "vampire diares" i alla fall. Har inte gjort det på år och dag nu! "Pretty little liars" tog ju upp all tid för ett tag sedan, och sen dess har jag inte sett på "vd". Jag längtar som tusan på att "pll" ska komma med nya avsnitt. Hela säsong två är i stort sett ute i USA (tror jag?) och andra säsongen har börjat visas i Sverige. Men tror ni jag visste om det? Nä. Så jag har missat tio avsnitt. Och de visas inte på tv3play. Så jag får nog vänta om jag vill ha svenska text. Vill gärna ha det, eftersom jag började de det med det. Lägg märke till mina urtöntiga förkortningar!

LMFAO in Oslo



Eftersom jag sa att jag skulle slänga upp videon som jag spelade in i måndags, så gör jag självklart det!

Hemma ifrån frissan!



Dagens tips: Om du är blond, alltså naturligt blond, och funderar på att färga dig mörk och har även ALDRIG varit det förut, TÄNK DÅ IGENOM SAKEN NOGA. Det är nästan omöjligt att lyckas bli ljus igen. Jag skämtar inte. Jag har varit mörk och blivit ljus förut. Då gick det visserligen bra, men det är ändå svårt! Och om man då inte passar i mörkt hår så är det inte så himla kul (dock har jag aldrig behövt uppleva det).

Idag stack jag iväg till frisören i hopp om att bli blond. Hur gick det? Dåligt. Jag är jätteblond i utväxten, röd-ljusbrun i resten av håret med några ljusa inslag. Det är okej, men inte blont. Det kommer ta ett tag att få det ljust denna gång. Sist gick det fort, inte nu.

Nu känner jag mig i alla fall välförkänt för en vecko revyn, för jag var hos frissan i fyra timmar. Rekord!! Höll på att somna när hon sköljde ur färg och blekningsmedel. Haha. Som tur var höll jag mig vaken hela tiden. Men shit vad härligt det är att bli pysslad i håret.

22 Februari 2012

God morgon!

Det var sjukt jobbigt att stiga upp i morse. Vanligtvis så kastar jag mig bokstavligt talat upp ur sängen, men idag gick det väldigt långsamt. Hoppat fick göras om några gånger, för det var som jag grott fast i madrassen. Jag vill inte alls upp. Fast en till dag i sängen skulle jga inte klara, det är så fruktansvärt tråkigt. Man gör inte ett endaste dugg.

Efter skolan ska jag direkt iväg till frisören för en förändring. Har ni någon aning om vad jag ska göra? Jag tror jag ska hålla på det ett tag till faktiskt. Vem vet, kanske blir jag flintis eller neongrön i håret. Nejdå. Men jag ska slänga upp en bild på resultatet.  


Live my life



Jag fann ett klipp ifrån Oslo igår, som Far East Movement lagt upp på sin facebook-sida. Jag spelade in en liten film på slutet, när LMFAO framförde "sexy and I know it". Ska lägga upp den imorgon tänkte jag. Har inte ens hunnit att kolla på den själv.

Jag måste ju berätta om basen som var där! Haha. Herregud alltså. Jag har aldrig i hela mitt liv upplevt ett sådant tryck! Jag trodde under ett tag att min hjärtrytm skulle rubbas och att jag skulle dö precis där. Ramla ihop mitt på golvet med tusentals fans hoppandes på mig. Bli platt som en pannkaka till sist. Men inget av det där hände, jag fick bara lite svårt att andas av trycket. Det var allt.

Frissan imorgon



Jag beundrar verkligen min nya frilla! Snedlugg, ultrarufsigt och verkligen hur som helst. He-he. Skämt o sido. Jag har bara låtit det självtorka utan att ens ha dragit en kam igenom det. Jämt nu är jag i det stadiet att jag skulle vilja raka av mig hela kallufsen. Men som tur är ska jag till frissan imorgon! Då då ska det färgas, klippas och trxas. Det ska bli så himla skönt. En liten förändring.

Eftersom jag ändå missar provet (inser nu hur det verkligen verkar som att jag bara stannar hemma för att få slippa skriva det, men nej, så är det inte! jag hatar att skjuta upp prov, helst gör jag dem så fort som möjligt) så finslipar jag lite på mina kunskaper. Så jag sörplar te och skriver en sammanfatting om alltihop. Helt okej!

21 Februari 2012

God morgon!

Jag är nu hemma igen och jag lever. Dock har förkyldningen som legat och pyrt rätt länge slagit ut på riktigt. Att vara vaken jättelänge om nätterna och studsa runt på konsert är nog inte det bästa man kan göra för att bli frisk. Jag har världens huvudvärk och halsen skaver som attan.

Kvällen igår var grym!! Oj, vad kul det var. Bilresan dit var också ganska rolig. Det slutade med att vi var och körde där endast spårvagnar får åka... Då måste jag medge att man kände hur paniken kom. Haha. Men allt gick finfint och vi tog oss ut därifrån.
Det var lite krångligt att åka runt i Oslo, fast vi lyckades ju.

Först fick vi stå i kö ett tag, sedan kom vi in i värmen och insåg att vi inte hade några norska pengar med oss - vi kunde alltså inte hänga in våra jackor i garderoben. Så de fick helt enkelt vara med under hela konserten. Men jisses vilket drag det var! Far East Movement var ju såpass bra att jag skulle ha kunnat gå efter dom och varit nöjd. Men LMFAO alltså..! Shit, det var helt sjukt vad bra de var. Vilken show!  

Nu ska jag ta och käka lite frukost och sedan sova lite till. Jag hamnade i sängen vid tre inatt. En dusch vore inte heller helt fel! Känner mig hur äcklig som helst jämt nu. Har champagne kvar i håret sen igår... Hm. Det gick vilt till eller? Men de spröt ut mängder med det när de körde "champgne showers".


Börjar färden mot Norge



Nu sticker jag iväg mot Torsby och sedan mot Oslo! Hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha!!

20 Februari 2012 -Ikväll blir det LMFAO

God morgon!

Medan de flesta är i skolan och på jobbet har jag tagit en lång sovmorgon. Vi som ska iväg bestämde nämligen att ta ledigt hela dagen. Det är inte helt fel att vara uppvilad eftersom det kommer bli en lång natt. Kommer antagligen inte vara hemma förrän vid ett-tvåtiden inatt.

Jag ska ta och plugga lite nu i alla fall. Provet kommer nog gå sisåder imorgon, men jag tror att jag kan mer än vad jag tror. De bästa skrvivningarna gör jag när jag inte är helt beredd, så förhoppningsvis så ska det gå bra.

Vid två ska vi sticka ner till Torsby för att äta något innan vi åker iväg mot Oslo. Halv åtta tror jag konserten börjar, om jag inte minns helt fel. Förbandet består av Far East Movement. Jag hade först ingen aning om vilka de var, men när Julia berättade att det är de som gjort låten "Lika a G6" så fattade jag vilka det var. Något senare så hoppar väl LMFAO upp på scenen och hela partyt drar igång.


Big brother

När "Big Brother" drog igång igen förra året efter några års upehåll så var jag mycket skeptisk. Visserligen har jag aldrig följt det så himla mycket, men förra året så började kolla lite smått. Efter en gång så var jag fast. Jag följde programet slaviskt och satt bänkad i soffan framför teven varje kväll klockan tio. Det är ganska så mysko att ett sådant meningslöst program kan fånga en så väldigt.

Idag är det dags för ännu en säsong av programmet! Självklart sitter jag här i soffan och kollar på det. Jag hoppas att det är många intressanta deltagare med, så att det blir kul att följa det även detta år.
Efter programmet ska jag hoppa ner i sängen för att döda min förkylning så gott som det går tills imorgon. Sen ska jag upp rätt tidgt till morgonen för att plugga lite innan vi drar iväg till Oslo.

God natt!



Virrig och sjuk

  Jag har varit så himla hängig idag så att det nästan inte är sant. Likt en zombie har jag promenerat runt i mitt hem. Jag har haft feber till och från och även haft halsont. Jag är inte jättesjuk, men jag känner att jag inte är helt som jag ska.
  Som förut, när jag bakade, så skulle jag öppna ugnen. Man måste ju trycka på en knapp innan man kan dra i handtaget, men det glömde jag helt bort! Så jag stod och ryckte i handtaget utan reslut. Jag jag ropade på Linnea "ugnen har fastnat!!". När hon kom fram til mig så såg hon på mig och sedan på knappen. Haha. Ja, så kan det gå. Virrig är vad jag är idag.


19 Februari 2012



God morgon!

Jag sitter och myser i sängen med en kaffe latte och min tjocka härliga historiabok. Jag har visserligen varit vaken ett bra tag, men jag har varit jätteseg och inte orkat börja med något förrän nu. Pyjamasen sitter liksom fortfarande på. Haha. Men det är väl så det ska vara på helgerna.

Jag satt uppe väldigt länge i natt för att bli färdig med min svenskauppgift. Det var inte det roligaste, för jag kände hur min kropp blev allt mer slut för varje minut som passerade. Jag har ju en liten förkylningen i kroppen just nu och är ganska så hängig. Men det är betydligt bättre idag i alla fall! Inte ska jag vara sjuk imorgon inte, det kan ni glömma!

Nu ska jag ta tag i mina studier. Puss ♥

Ny design!

Åhåå, vad bra Mollys låt var! Jag satt faktiskt och fick gåshud - och det händer inte ofta. Men Ranelid..? Vad tusan hände? Är det ett skämt eller? Kul var det i alla fall! Jag skrattade högt. Haha. Men jag tycker nog personligen att Andreas var bättre.

Ser ni att en ny design har kommit upp? Jag gillade den förra, fast jag kände att det var dags för något nytt och fräscht. En lite ljusare och mer vårig stil.

Nu ska jag göra läxor (det enda jag skriver om här på min blogg?) och dricka massor av te. Jag känner att jag börjar på att bli förkyld. Inte alls bra! Hade till och med lite feber förut. Det vore ju typiskt om man skulle åka på värsta förkylningen nu inför lovet. Det gäller nog bara att sova och ta igen sig så gott det går för att hålla sig frisk och kry.


Baka muffins

Jag och min  syster borde nästan öppna ett café som säljer supergoda muffins. Vi betsämde oss idag för att baka lite och lyckades åstakomma två helt underbara muffinssorter! Jag kan inte med ord förklara hur ljuvliga de blev. Jag är inte mycket för skryt, men satan vad bra jag och hon är i köket! Haha. De blev frasiga, lagom kletiga och ja... Ni förrstaår vad jag menar!

Ikväll ska jag ta och kika på tredje programet av melodifestivalen. Jag har inte riktigt någon koll på vilka som uppträder ikväll. Men jag tror att Molly Sandén är med i alla fall.
Efter det ska jag skriva klart svenska och maila in den för respons. Är väldigt nyfiken över vad våran fröken ska sätta för betyg på min uppgigt. Dock har jag inte ängnat ett dugg åt historian... Det bådar inte gott! Men en heldag med den imorgon så!

Jag har inte riktigt orkat lägga ner mig i skolarbeten den senaste veckan, för jag ser fram emot så himla mycket just nu! På måndag är det ju dags för LMFAO och på fredag ska mina vänner Julia och Martin firas med en fest. Tjohoo, kan inte tiden gå lite fortare? Ge mig måndag och sedan helg ♥


18 Februari 2012

God morgon!

Är ni pigga och glada? Jag måste erkänna att jag blev lite småsur när jag hörde min familj gå upp i morse och rota i köket och då samtidigt väcka mig. Fast nu har jag vaknat till liv och börjat pyssla lite i mittt rum. Det har nämligen sett ut som ett enda stort kaos under en ganska lång period, så nu försöker jag plocka ihop och städa undan lite saker. Det börjar redan se mycket bättre ut. Det är nästan bara dammsugningen kvar.

Mina planer för denna dag är inte så många annars. Pluggning är i alla fall en sak som jag måste ägna tid åt. Jag skjuter bara upp  läsandet inför historiaprovet mer och mer. Jag tycker inte att det är det minsta intressant, så då går det rätt trögt att börja. Fast jag måste och ska ta tag i det idag.


Blue my mind

Jag har nyss tagit ett långt och härligt bad här på kvällskvisten. Jag önskar att jag även kunde skriva att det var ett varmt bad, men om jag gjorde det så skulle jag ljuga. Vattnet var i självaste verket rätt så kallt. Mamma hade jämt tagit ett bad före mig, så då var det dåligt med varmvatten kvar. Så kan det gå. Men det var ändå skönt. Ska kleta på mig lite krämer och skydda huden ifrån kylan som råder i Sverige. Fast idag var ju vädret riktigt okej!

Ikväll ska jag leta reda på någon trevlig film att se på tillsammans med min familj, om de nu vill det. Oftast är det jag som sitter själv och tittar, för det är ingen här hemma som är lika intresserad av film som jag är. Fast jag har inga större problem med att göra det på egen hand, så jag förlåter dom om de inte vill se.


Shit vilka söta ungar!


17 Februari 2012



Promenaden hem idag var ljuvlig! Solen sken och det var varmt i luften. Man skulle nästan kunna tro att våren är här. Jag håller verkligen tummarna för att snön ska smälta bort och att träden ska bli gröna så snart som möjligt.
Idag så började vi sent (tjugo i tolv) och slutade tidigt (klockan två). En riktigt skön skoldag må jag säga. Att ha haft hela eftermiddagen ledig har känts toppen. Jag har pysslat med lite olika saker och bara tagit det lugnt.

Nu ska det lagas tacos här här hemma och jag ska fortsätta med min pluggning. Jag blev oerhört glad när jag fick veta att kemiprovet som vi skulle ha haft nästa vecka är inställt. Så nu är det bara ett prov och en romananalys som ska bli avklarade.

Pluggar på


Har man tråkigt så har man... Haha!

Jag har pluggat på flitigt denna kväll. Bokanalysen går galant, men nu har jag börjat tappa inspirationen, så jag ska nog ta en paus ifrån den ett litet tag nu.
Kan ni förstå att det redan är fredag imorgon? Veckan har bara flugit förbi. Det dröjer inte alls länge mellan helgerna längre. Och att jag får långhelg denna helg känns super. Jag kommer ju även vara borta på måndagen. Trots den extra ledigheten så känner jag mig sjukt stressad. Fast i slutändan så löser det ju sig ändå alltid, som tur är.
Nu ska jag gå ifrån denna varma plats (sitter i teverummet som snart börjar kokar, tror jag..?) och gå in i mitt rum och chilla till lite musik.
 

16 Februari 2012

Tjohoo!

Idag så hade vi kortdag och slutade fem över halv tolv. Fast jag har ändå inte kommit innanför dörren förrän alldeles nyligen. Efter att vi slutat så spelade vi kort i en timme, sedan umgicks jag med sammhälssklassen i en timme och efter det följde jag med dom på deras engelskalektion. Nu kanske ni undrar varför jag gjorde det. Jo, så här var det, jag och bandet skulle nämligen spela vid tre, så jag fick helt enkelt stanna kvar i skolan och fördröja tiden med lite allt möjligt tills att klockan slog tre.

Men nu är jag hemma och har en massa skoluppgifter att ta itu med. Som vanligt helt enkelt. En romananalys ska bland annat skrivas, något som känns väldigt kul efter min svenskalärares mycket goda ord om min faktatext som jag lämnade in igår. Väldigt roligt att höra att hon gillade det, för då blir man extra motiverad. Men jag har även två prov till veckan som kommer. Fast det ska nog gå toppen!

En trevlig pluggkväll väntar!

Fast att vi inte måste så gör vi det

  Ibland så ställer jag mig frågan "varför fortsätter vi med något som vi näst intill avskyr? varför fortsätter vi gå i skolan när vi inte måste?". Okej, svaret är självklart: vi vill ha en framtid.
  Visserligen så finns det inget som  säger att det kommer gå åt helvete bara för att vi inte går gymnasiet. Men det säkrar ju en framtid någorlunda mer i alla fall. Fast efter gymnasiet så är det ju dags att plugga vidare för de flesta. Ja, vi är inte förtjusta i skolan, men fortsätter ändå.

Vi måste ju nu välja vilka kurser vi ska gå inför tvåan. Mina val blev engelska 7 och matte 5. Herregud, hur hög mattekurs är inte det egentligen?! Och man behöver den i stort sett inte till en enda utbildningen. Haha. Fast ändå väljer jag till den, för matte är ju lite utav min grej (i alla fall tror jag det..?).
  Fast nu så ska jag söka om att få utöka min studiekurs, för jag vill även läsa spanska steg 4. Ja, kalla mig galen om ni vill. Så förhoppningsvis så går jag ur gymnasiet med 2600 poäng, och inte med 2500 som de flesta.

  Så ja, trots hur tråkig skolan än är och hur jobbigt det än är att ta sig upp på mornarna, så går vi dit. Fast att vi inte måste. Och även om det kommer bli fler timmar i plugget för att läsa en extra kurs, så gör vi det. Fast att vi inte msåte.
  Vi är allt rätt knepiga vi ungdomar.



15 Februari 2012

Hejsan svejsan!

Är det någon mer som är sådär superdupertrött denna onsdag? Jag tror att jag skulle kunna somna sittandes här vid köksbordet. Men har man tagit sig såhär långt in i veckan så går de två sista skoldagarna susen. De är ju hur sköna som helst! Antingen så slutar vi tidigt eller har lång sovmorgon. Helt perfekt. Annat blir det nästa persiod (vårat läsår är indelat i tre perioder med olika scheman) då vi slutar fyra alla dagar utom en. Men men, det är inte långt kvar tills sommarlovet nu!

Jag ska ta och dra mig mot mitt rum och börja se på "stolthet och fördom" alldeles strax. För om jag inte skulle hinna läsa ut boken så är det ju bra att ha sett filmen.

Julia skickade även nyss ett sms om att den ena i LMFAO har skadat sig och inte kan vara med på konserten. Hur synd är inte det? Lite tråkigt. Men konserten blir i alla fall av! Det ska bli sjukt kul. Så på måndag smäller det i Oslo. Det känns ju jättekul att ha skrivning i historia dagen efter... Haha. V kommer nog hem väldigt sent på natten till tisdag, så man kommer vara rätt så seg på tisdagen.


14 Februari 2012 - Alla hjärtans dag

Har ni haft en bra alla hjärtans dag så länge? I alla fall så vill jag passa på att önska er en!
För min del har det inte varit en så himla speciell dag. Det är väl mest alla par som håller på att gullar och myser. Fast man kan ju passa på att sprida lite extra kärlek till vänner och familj denna dag. Jag har haft en ganska så mysig middag med familjen nu efter skolan. Vädligt trevligt.

Jag måste ju berätta om en sak som hände förut! Haha. Jag skrattar än åt det.
Så här var det: Det var dagens sista lektion och jag och några vänner bestämde oss för att åka skidor under idrottslektionen. Jag var inte helt säker på vart skidorma fanns, men jag trodde mig ha ett litet hum om det i alla fall. Så jag gick iväg och öppnade en dörr och insåg till min fasa att jag gått in i killarna omklädningsrum... Som tur var så blev det inte en sådan jättejobbig situation, utan jag vände direkt i dörren när jag fick en väldigt förvånad blick av en vän. Haha. Jaja, det gick ju bra i alla fall. Ganska så kul nu i efterhand dock!

Längtar efter sommarens varma dagar!

13 Februari 2012

Hej och hå vad tiden går!

Klockan är nu strax efter nio och jag har tillbringat hela dagen med Julia. I alla fall ända sedan vi slutade skolan. Vi är rätt sludiga jag och hon, för vi låg på golvet i vardagsrummet och sa i princip inte ett ord till varandra där på mattan, vi  bara låg där och spelade wordfeud mot varandra ett bra tag. Vi behöver liksom inte prata, vi kan bara sitta där och hålla varandra sällskap. Det funkar finfint.

Min dator och hårddisk har även krånglat massor ikväll. Jag trodde ett tag att både min dator och hårddisk krashat. Blev verkligen livrädd. Flera trusentals bilder, och framförallt minnen, ligger ju lagrade på den. Så jag fick minst sagt panik när de båda vägrade att starta.
Ja, jag och teknik alltså... Det räcker med att jag tar i något tekniskt för att det ska sluta funka. Shit, vad mäktig jag är...

Nu ska jag hoppa i pyjamasen och lägga mig. Är väldigt trött idag. Fast det börjar nu vända istället. Så himla typiskt! Men men, det gäller bara att lägga sig och vänta in sömnen.


En mysig, lugn kväll

Ikväll så känner jag mig väldigt gosig. Även ganska så trött och seg.Helgerna är alldeles för korta, man hinner inte vila upp sig helt och hållet. Men det känns ändå okej att det är skola imrogon.
Jag har gjort klart en svenskauppgift som ska vara klar tills imorgon och bara chillat i soffan. En ganska så trevlig dag. Julia kom även på besök en liten sväng.
Nu ska jag snart titta på tv4's nya program "kontoret" och se på någon film. Gud vad jag längtar efter lov, då jag och min syster ha våra mysiga filmkvällar!


12 Februari 2012

God morgon!

Man blir alltid lika glad när mamma kommer hem ifrån jobbet med en stor god frukost inköpt. Nybaktafrallor, olika sorters pålägg och annat gott. Det gör nästan hela ens dag.
Och att solen även idag gör inte saken sämre! Man blir så glad när man faktiskt inser att våren inte är alldeles för långt bort. Jag vill så gärna få bort snön, för jag vill se hur träden börjar bli gröna och att allt börjar blomma. Väldigt fint. Men först ska ett spotlov hinnas med i alla fall. Det ser jag fram emot! Lite ledighet under denna skolstress som råder nu. Jag har två prov och en hel del inom svenskan som ska göras innan jag får ledigt. Och det sistnämda ska jag börja ta tag i nu!


Melodifestival igen

Vid åtta ikväll så satt nog alla Torsby-bor fastklistrade framför teveskrämarna för att heja fram Top Cats till final. Och ja, jag hörde till denna grupp! Tycker faktikst att deras låt var bra och deras framträdande var toppen. Lite synd att de inte tog sig hela vägen till final, men andra chansen är då inte dåligt det heller! Man kan ju skryta med att min klass har haft sångaren i bandet som vikarie i skolan någon gång och att bandet var och spelade på nians avslutningsfest. Ja ni, lite häftigt är det ju ändå.

Annars så spenderar jag och min syster, som är ensamma hemma, kvällen med att sitta och slöa i soffan. Ganska så mysigt faktiskt. Kanske ska vi kika på någon trevlig film innan vi vid tolvtiden ska kolla på "andar, finns dom?". Det är ju favoritprogrammet här hemma. Haha. Spöken och andar är något vi gillar. Hoppas ni har en lika bra kväll som jag!

Två bilder som jag tog förut idag.

When I held ya

Jag tyckte att denna dag började med lite ruggit väder, men nu är solen framme och det är inte heller särskilt kallt. Väldigt härligt! Så jag tog med mig kameran ut för att fota lite. Jag har känt mig så kreativ nu i några dagar nu, så jag kände att jag var tvungen att göra något vettigt av det. Jag fotar, skriver musik och andra texter. Tycker att det är väldigt kul! Speciellt att skriva, det är något som jag gillar väldigt mycket. Jag har alltid velat skriva en bok, men eftersom jag har världens sämsta tålamod så är jag rädd för att det aldrig kommer ske. Haha. Nästan lite synd, för jag har väldigt många idéer annars.

Nu ska jag sätta på vattenkokaren och fixa lite te. Min vän Julia kommer snart på besök. Kul med lite sällskap. Jag ska lite senare börja fixa med maten också. Jag och min syster tänkte göra något extra gott eftersom det är lördag och melodifestival ikväll. Torsby-bandet Top Cats är ju med och uppträder ikväll! Vädligt spännande! Så ikväll ska jag nog till och med ringa och rösta.


11 Februari 2012

God morgon!

Igår kom jag i säng skapligt tidigt, så jag vaknade redan vid nio imorse. Det känns väldigt bra att ha en lång dag framför sig. Vi började med en god frukost i köket som varade ganska så länge. Det är mysigt med långa frukostar på helgerna, för då har man all tid i världen att bara sitta och snacka strunt.

Jag och min syster tittade igår klart på "pretty little liars" och vi har nu ingen aning om hur vi ska klara oss till nästa säsong kommer ut på svenska. Serien avslutades nämligen hur spännande som helst och man ville bara se mer och mer, men då var det ju som sagt slut. Så vi ska nog börja följa någon annan serie istället. Vi funderar på "gossip girl", eller har ni några andra förslag?


10 Februari 2012

Det hinner inte alls gå lång tid emellan att skolveckan börjar tills det är helg igen, tycker jag. Andledning till det är nog att jag har varit bortaminst en dag i veckan den senaste tiden. Inte alls bra, fast samtidigt lite skönt. Helgen kommer ju som sagt lite fortare då. Men nu ska jag försöka hålla mig frisk och kry så att jag slipper vara borta ifrån skolan något mer. Fast inte nästa, utan nästnästa, så bryter jag ju det i alla fall, eftersom jag och några till ska iväg till Oslo på några roligheter då! Riktigt skoj.

Idag så har jag endast haft två lektioner. Vi började halv elva och slutade vår första lektionen halv tolv. De flesta i vår klass slutade då för dagen, men inte vi spanskaelever. Vi var nämligen tvungna att stanna kvar och ha spanska emellan två och tre. Det kändes inte så himla roligt, men det fick väl gå. Och det gick inte bättre av att jag kände mig otroligt seg. Men nu är jag i alla fall hemma och jag ska ha en lugn och mysig helg!

Jag och mina fingrar! Haha. Men ärligt talat, är det någon mer än jag som har världens längsta mellanrum mellan fingrarna om man sätter sina pekfingrar mot varandra?!


Me and Gavin


Bjuder på en bild på hur jag sett ut de närmsta dagarna - helt osminkad alltså. Och en bild på Gavin DeGraw!

Jag har faktiskt börjat fundera över om det kan vara så att någon huggit en kniv i min väntsra höft och en annan kniv i min högra höft. Jag kan inte längre gå ordentligt. Så det blir nog att gå iväg till farbror doktorn inom kort. Tycker jag springer runt på sjukhuset oftare än jag är hemma. Haha.

Jag ska nu ta och kika på någon sak vi har i spanskan tills imorn. Efter det så blir det lite slappning (finns det ett ord som heter så?) i soffan med familjen. Och så ska jag lägga mig tidigt och ta en lång sovmorgon. Vi börjar ju inte förrän fem över halv elva i morgon. Hur skönt som helst!

God natt ♥

9 Februari 2012



Tjohoo..!
Efter en liten extra sovmorgon så drog vi oss iväg till skolan för att ha fvriluftsdag. Jag och några vänner valde att gå på en lång promenad runt en sjö. Det tog oss hela tre timmar att ta oss runt! Det är inte så att det är jobbigt att gå, men det är ändå drygt, för varje gång man ser en sväng så tänker man "Nu är vi framme!!", men då möts man av ännu en sväng. Lite tråkigt till sist. Men dagen bjöd ju på väldigt fint väder i alla fall! Strålande sol och inte allt för kallt. Riktigt härligt och friskt.
Nu är jag helt utmattad i kroppen och vill bara lägga mig och sova. Promenaden lyckades även paja mina höfter som är ganska så känsliga när jag går längre sträckor. Fast det går nog över snart.
Nu ska jag kika på film och tända en brasa här hemma. Man blir så kall efter att ha varit ute så länge.

Give me all your luvin'



Imorgon väntas långpromenad med några fina vänner, för vi har nämligen friluftsdag imorgon. Det ska bli skönt att få röra lite på sig, men tyvärr ser det ut att bli ganska så kallt. Det gäller nog att klä sig i rejäla kläder om man ska överleva promenaden. Jag vet inte riktigt om jag har några lämpliga vinterkläder, men skitsamma, något ska jag väl lyckas få fram!

Innan jag ska ta och hoppa i sängen så ska jag se ett avsnitt med vp (jag orkar inte länge dra hela seriens namn, alltså vampire diaries). Höjdpunkterna varje dag är just de där småsakerna. Serier, äta med familjen, prata strunt med vännerna och annat som egentligen är ganska så oviktigt. Men det är ändå just de sakerna som får en så glad varje dag.

Sov så gott så hörs vi till morgon!

8 Februari 2012

Jag har även idag haft ett fint blossande face. Så jag är en riktig skönhet nu. He-he. Skämt o sido...
Idag har jag mest spenderat min tid i soffan. Jag har sovit allt för många timmar och sett alldeles för många avsnitt av "pretty little liars". Men det fiinns inte så himla mycket annat att göra. Jag har bara ont, ont och åter ont. Ska ta och sluta klaga över det och bli lite positiv istället!

Jag har idag lyckats boka tid hos frissan! Så om cirka en vecka ska jag dit och få håret fixat. Det känns faktikst lite spännande! Ni skulle bara veta vad jag ska göra.. Närå, så hemskt är det inte! Jag har inte direkt tänkt att bli skallig eller färga håret neongrönt. Det blir bara klippning och färgning, som vanligt.

Jag håller nu på att lägga över några serie till hårddisken för att ha något att roa mig med ikväll. Jag lyckades nyss finna några gamla bilder liggandes på den. Väldigt kul! Bland annat foton ifrån Julias sextonårsdag! Haha. Gud vad vi skrämde henne i matkällaren då! Hur kul som helst. Och om några veckor fyller hon sjutton. Tänk vad stor hon börjar bli! Och inte nog med det, även en annan vän fyller snart år. Så kanske ska de firas på något vis då.


Madonna Super Bowl



Ni har väl inte missat detta häftiga framträdande som Madonna framförde under Super Bowl? Jag tycker verkligen att det var häftigt! Och på scenen finns även Nicki Minaj, MIA, Cee Lo Green och LMFAO.
Vad tycker ni om det?

Röd och svullen som en tomat i fejset

  Det som imorse var lite svullnad och sveda har nu utvecklat sig till att jag mer eller mindre liknar en tomat. En jättetjock tomat. Har aldrig känt mig vackrare... Haha. Men en tomat är en bar beskrivning på hur mitt fejs ser ut förtillfället. Tragiskt men sant. Jag både ser och känner mig solbränd. Hm. Jag var ju iväg till sjukhuset och fick några tabletter utskriva förut, så jag hoppas nu att svullnaden ska lägga sig tills imorgon coh att jag ska kunna sminka mig igen. Bli lite normal.

  Nu väntar jag på att mamma ska bli färdig med maten, idag så lagar hon tydligen något riktigt gott. Spännande. Börjar bli lite hungrig efter denna sega och långa dag. Har inte haft något större alls för mig. Sett på film och plinkat på pianot. Vill bara iväg till skolan och träffa folk igen. Ska absolut tillbaks imorgon!


Har skaffat twitter!

Jag ville bara meddela mina läsare att jag nu har skaffat Twitter. Jag har haft det ett tag, men jag aldrig börjat med det på riktigt. Men nu ska jag i alla fall försöka.
Klicka på bilden för att att er dit!

7 Februari 2012 - Alldergisk reaktion

God morgon!

  Efter att jag under ett tag tyckt att det varit sjukt tråkigt att gå till skolan, så att man nästan önskade att man var sjuk, så tycker jag det är himla roligt att gå upp på mornarna nu. Men vad tror ni inte händer då? Jo, jag får någon slags allergisk reaktion i ansiktet. Jag nämde det ju lite igår. Mitt ansikte är rött, känns uppsvällt och svider rejält. Det känns lite som att få salt i sår. Så idag är jag hemma och tycker synd om mig själv. Jag har en massa feta krämer i ansiktet som jag hoppas ska ge resultat. Och vid tre ska jag till sjukhuset för att kolla upp det. Jag har inte den belakste aning om vad felet är, men jag bara hoppas att det ska gå över, för det gör så himla ont.

  Fast jag har inte direkt tänkt slöa allt för mycket idag. Jag ska göra skolarbeten och annat som känns viktigt att ta itu med. Någon extra timmes sömn skulle nog också inte vara helt fel. Så jag ska nog ta en tupplur lite senare och kanske även titta på film. Jag läser ju "Stolthet och fördom" inför ett svenskaarbete just nu, men har inte lyckats komma in i boken så bra ännu, så filmen kanske gör så att jag förstår lite bättre.


6 Februari 2012

  Ännu en gång är en ny vecka igång. Måndagar brukar gå alldels utmärkt att genomföra, och även denna dag har gått galant. Jag har visserligen gäspat mer än vanligt, men jag antar att det inte är något farligt direkt.
  Jag var iväg till sjukhuset en sväng efter skolan och har ganska så nyligen kommit hem. Jag har på något konstigt vis lyckats då ont i hela mitt ansikte. Hm. Det svider och sticker i massor. Jag har börjat ömsa skinn, är jättetorr och har en uppsvälld mun. Haha. Det låter ju helt förjävligt... Jag vet inte vad det kan bero på, men jag ska smörja in mig rejält med salvor ikväll. Jag är lite rädd för att det är något i mitt smink som jag inte längre tål och att jag nu ska bli tvungen att sluta med smink. Jisses vilket I-lands problem... Men jag kan gå utan om jag måste, så hemskt är det inte!


Kvällsmys vid Berga med ett härligt gäng.

Börjar bli tant?

  Jag har alltid trott att jag varit fri från allergi, men idag visade det sig att jag har haft fel. När jag imorse käkade annanas så började till sist känna hur mina mungipor sved och svällde upp lite grand. Så som tur är så är det inte så att jag får svårt att andas/ont i magen-allergi, utan att jag bara får lite sår på munnen. Hm. Förhoppningsvis så sjunker svullnaden in snart. Vill ju inte gå runt med en slags fläskläpp imorn. Haha.

  Förutom allergier så har jag idag inte haft så väldigt mycket för mig. Det är ju det som är bäst med söndagar. Då får man springa runt i myskläder hela dagen om man vill och bara vara ful. Det är helt okej då.
  Jag tror jag ska koka mig te och sätta mig och läsa lite nu. Usch vad tantig jag börjar bli. Haha. Jag funderar nästan på om jag håller på att gå ifrån ung och dum till gammal kärring. Jag dricker ju kaffe jämt och ständigt, ska alltid se till så att alla i min närhet har det bra, jag vaknar upp tidigare än jag måste och väntar på att klockan bara ska ringa någon gång, jag glömmer även alltid bort saker och är stel. Nästan lite tragiskt ju.


Så himla vackert vid Berga i Lysvik!

5 Februai 2012

Idag bjöds det på en väldigt god frukost här hemma! Efter en sovmorgon tills klockan halv ett så steg jag upp till nybakta frallor, en massa pålägg, te, yoghurt, juice och annanas uppdukat på bordet. En härlig start på dagen. Det var skönt med tolv timmars sömn inatt, efter mycket dåligt sovande under hela denna vecka. Så idag är jag pigg och glad!

Jag ska leta reda på några böcker som det ska läsas i nu under eftermiddagen innan jag ska ta en pause med några avsnitt ur någon bra serie. Har ju hårddisken full med många bra. Men tyvärr så krånglar ju min hårddisk en hel del förtillfället, och jag trodde den gått sönder helt förut. Då fick jag lite lätt panik, med tanke på alla dessa tusentals bilder som ligger lagrade på den. Fast som tur var så var det falskt alarm.



Melodifestivalen

Är det någon mer än jag som sitter och laddar inför melodifestivalen? Jag hör till de som slaviskt följer denna tävling varje år. Jag tycker det väldig intressant, och en hel del artister brukar bjuda på bra låtar. Och nu när Torsby-bandet Top Cats är med och tävlar nästa helg så är det ju extra kul! Bara att hålla tummarna för att det går bra för dom. Jag är ju inte så förtjust i deras musikstil, men jag tycker ändå att de är riktigt bra! De var ju och spelade vid Sahlströmsgården när jag gick ur nian förra året. Otroligt kul!

Nu ska det plockas fram lite godsaker och så ska vi bänka oss framför teven och kika på mellon. Efteråt ska jag nog kolla någon film, om det finns någon annan i hemmet som är intresserade av att kolla. Jag är lite sugen på att se på Gränsen. Grym film det!


Mina två fina vänner Maja och Julia på Hardrock Café i Stockholm.

4 Februari 2012 - Hemnma ifrån konfaträffen

Åhåå vilken kall dag det varit idag! Över tjugo minusgrader. Men det har varit en fruktansvärt fin dag!
Vi åkte ju iväg på läger igår, jag och min gamla konfirmationsgrupp. Vi hade det väldigt trevligt tillsammans med massa skratt och prat. Vi myste med ljus och varma mackor under kvällen och pratade om vad som hänt sedan vi sist sågs. Även om jag var trött när jag for dit, så är jag glad att jag åkte iväg.
Idag så var vi igång redan vid nio på morgonen. Vi fixade frukost och lite senare drog vi ut i det fina vädret. Jag tror aldrig att jag varit med om något vackrare! Sjön, solen och frosten. Så himla fint! Jag lyckades ta en massa bra kort som jag nu redigerar lite smått. Efter att ha varit ute i kylan så lagade vi mat ihop. Mycket trevligt.  
Runt halv tre så for vi hem efter en lyckad träff. Och nu är jag hemma igen med en massa saker att ta itu med. Pluggning och annat tråkigt. Jaja, jag haft en kul vecka i alla fall!


Iväg på läger med gamla konfagruppen

Jag hinner knappt komma hem och packa upp förrän det är dags att börja packa igen. Denna vecka har varit, och är, sjukt stressig. Det är fullt upp hela tiden. Om cirka en halvtimme så ska jag åka iväg till Torsby för att sedan dra iväg på återträff med konfagruppen. Tyvärr så verkar vi inte bli så himla många, men det ska bli roligt i alla fall. Det är lite sludigt att vi fortfarande, efter nästan två år, ses någon gång emellan åt. Men det blir väl så när man är ett knasigt gäng som gillar varandra.
Nu ska jag se efter så att allt är nerstoppat och så ska jag dra iväg till Lysvik på läger. Hoppas ni får en bra kväll!


Julia fann sig ett litet fönster igår.

Min Stockholmsresa

Nu tänkte jag berätta lite om våran Stockholmstripp! Det  var hur kul som helst att fara iväg med ett gäng vänner, verkligen något som alla borde göra någon gång. Vi bodde på ett vandrarhem som heter City Hostel, och där trvides vi bra. Det ligger ganska så centralt, så det var inte svårt att ta sig runt.
 
Vi steg alla upp extremt tidigt på onsdagsmorgonen för att hinna med tåget som gick vid tjugo över fem på morgonen. Alla var jättetrötta och sega, men ju närmare Stockholm vi kom, desto piggare blev vi.
Det första vi gjorde var att checka in på vandrarhemmet och ställa in alla väskor och fixa oss lite snabbt. Sedan drog vi ut för att luncha på stan. En del gick till subway och några till pizza hut.
Efter det blev det shopping och mycket springade i affärer innan vi hamnade inne på vårat rum igen. Då hade man lyckats bli trött igen, men jag tror ändå att de flesta var förväntansfulla inför kvällen. Fem stycken åt ju på Hardrock café och lyckades möta Peter Magnusson där, medans resten var iväg på konsert.

Gavin DeGraw var SÅ HIMLA GRYM. Han var helt fantastisk live. Han tog alla toner, var så himla skön och hela alltet kändes så magiskt. Jag är så glad över att jag beställde biljetter dit, det var så himla värt det! Ni som inte var där borde verkligen vara avundsjuka, för ni missade verkligen något! Det var absolut något av det bästa jag varit med om.

Efter en massa tjatter långt in på natten så lyckades vi till sist somna efter en lång dag. På torsdagen möttes vi av solsken, men det varade då inte länge, för det började istället blåsa, snöa och bli riktigt kallt när vi väl drog ut på shopping. Och jisses vad jag shoppade! Vi sprang runt i affärer hela dagen och när klockan blev sex så drog vi ut och åt och sedan tog vi tåget hem.
Ja, det var min resa den. Och den var riktigt lyckad.



3 Februari 2012 - Dags för skola igen



Tänkte bara ta och slänga in ett snabbt inlägg, så att ni vet att jag lever och att resan hem gick finfint.
Jag har haft två toppendagar i Stockholm med mina underbara vänner. Vi har haft det väldigt skoj, även om jag har varit lite grinig emellan åt. Haha. Jag har nämligen sprungit runt i ett par skor som gjort fruktansvärt ont, så ett tag fick jag nästan lust med att lust att hoppa framför tunnelbanan... Okej, så illa var det väl inte riktigt, men det gjorde fasligt ont i alla fall. Jag klagade städigt över smärtan och trodde ett tag att jag skulle börja storgråta. Nu vet jag i alla fall att jag ska mycket bekvämare skor nästa gång jag far iväg!

Jag ska slänga in några bilder när jag har kommit hem ifrån skolan och berätta lite om vår resa. Jag vet inte om det finns så mycket att säga direkt, vi har mest gått och gått och gått... Och även shoppat en del.
Nu måste jag kila till skolan!

Mot Annexet för att kolla in Gavin DeGraw!!



Vi har jämt kommit "hem" till vårt rum på vandrarhemmet och tar nu igenn oss lite grand efter en väldigt lång dag. Jag är supertrött och känner mig lite dålig, men det går nog över snart.
Ikväll ska jag och två vänner dra iväg och se Gavin DeGraw uppträda, medans resten av vännerna ska iväg och käka på Hardrock Café. Jag tror verkligen att detta kan bli en grym kväll. Under dagen så fick jag hemlängtan efter att jag fått hur ont i fötterna som helst, något som jag är orolig över nu, jag ska nämligen stå på konserten med mina onda fötter, men nu känns denna resa hur bra som helst! Och imorgon ska vi fortsätta med gamla stan och annat kul. Puss ♥


1 Februari 2012 - Påväg mot Stockholm

Jag har varit vaken sedan halv tre imorse och åkt tåg sedan klockan 05.18. Men trots det så känns det mesta prima! Vi är nu påväg mot Stockholm och vi sitter i vår vagn och snackar, kikar runt på nätet, spelar kort och har det trevligt. Runt tio kommer vi vara framme vid Stockholm centralstation och då blir det att leta reda på vandrarhemmet och gå runt på stan.
Som ni kanske förstår så kommer bloggningen bli ganska så kass under de närmaste dagarna, men jag ska bjuda på bilder när jag kommit hem. Nu ska jag vara lite social mot mina vänner. Tjoho ♥



RSS 2.0