23 Februari - Min nya hårfärg och prinsessfödsel



Tadaa! Min nya hårfärg. Ljusbrun-rödakrig-med-ljusa-inslag. Diggar färgen mer och mer. Dock gör inte bilderna färgen rättvis. Men skitsamma, nu har ni fått er ett smakprov i alla fall.

När jag gick hem idag var det hur slaskigt som helst på vägen (plus att det var superhalt (speciellt vid uppfarten till mitt hus, trodde inte att jag skulle ta mig upp)), men det gjorde mig inte så mycket. Våren är ju påväg! Tänk att bara för att en liten prinsessa föds så blir hela Torsby grönt! Inte dåligt det.
För ingen har väl missat dagens stora nyhet? Sveriges kronpirnsessa och prins har fått en dotter. Det var det första jag fick höra i morse. Som liten var jag ett ganska så stort fan av kungafamiljen. Haha. Idag har det avtagit ganska mycket, men jag blev ändå väldigt glad när jag hörde om nyheten.

Idag har jag både haft sovmorgon och slutat tidigt. Riktigt härligt! Har tagit det lugnt och inte gjort så mycket mer. Jag ska nog ta och kolla på lite "vampire diares" i alla fall. Har inte gjort det på år och dag nu! "Pretty little liars" tog ju upp all tid för ett tag sedan, och sen dess har jag inte sett på "vd". Jag längtar som tusan på att "pll" ska komma med nya avsnitt. Hela säsong två är i stort sett ute i USA (tror jag?) och andra säsongen har börjat visas i Sverige. Men tror ni jag visste om det? Nä. Så jag har missat tio avsnitt. Och de visas inte på tv3play. Så jag får nog vänta om jag vill ha svenska text. Vill gärna ha det, eftersom jag började de det med det. Lägg märke till mina urtöntiga förkortningar!

Kommentarer
Postat av: Ingegerd Johansson

Det blev en "ny" Josefin. Snyggt! Spännande att se det i verkligheten så småningom. :)

2012-02-23 @ 18:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0