kanske.



Det verkar som att det blir Karlstad i morgon, wihoo säger jag bara! Massa shopping. Absolut några julklappsköp.
I morgon är det onsdag, snart helg ju! Är ju lediga på fredag, och då är det Konfirmationsträff!
Måste sova nu, håller på att bli förkyld för att jag sover så dåligt. Får nog börja med dataförbud, så jag slutar sitta här om kvällarna.

Ego



Detta är vad jag gör på morgonen, när jag är helt klar och väntar på att det ska bli dags att kila ut till bussen- står och tar ego-bilder.
Ska ta och se på Anna Anka nu.

Bless the broken road



Har fått i mig mat sen jag kom hem, sallad ifrån La Strada, vårt kylskåp hade nämligen pajat... Men det ska lagas snart.
Följde med Julia hem idag. Sjöng och kom fram till låt! Use Somebody får det bli, för den är jag mest säker på. Kanske gör jag Juliorna glada någon annan gång och sjunger Breakeven nästa gång, hehe...

Ja men den här låten är ju rätt bra med...

Den ultimata Josefin-minen



God morgon! Är sitter jag tröttare än igår vid den här tiden och bloggar. Det var riktigt segt att komma upp ur sängen i morse. Ska ta och gå ut till bussen alldeles strax.
Have a nice day!

En liten "dagens Josefin"



Jag och mamma har suttit och skrattat högt åt Svenska Hollywoodfruar, det var länge sedan jag skrattade så!
Ska ta och lägga mig nu. Behöver lite mer sömn i natt, eftersom jag sov så dåligt förra natten.
Det har börjat pratas om att vi kanske ska iväg till Karlstad på onsdag (om jag får ledigt efter lunch vill säga...). Köpa julklappar, och kanske något till sig själv med?..
Skulle ju ha valt låt också, men det har inte gått så bra. Får välja i morgon, innan musiken. Breakeven eller Use Somebody, det är frågan det.

Det är inte vår, sommar, höst. det är vinter.



Det är så kallt! Ska vi förfrysa i vinter, tro? Är det vår sista vinter som levande? Jag börjar faktiskt fundera på det.
Tror jag ska ta ett varmt bad och grubbla vidare på mina problem.

Detta är orsaken till varför jag har lugg



För att jag inte passar utan....

Rätt bra ändå



Ny vecka nu då. Trött är jag med, jobbigt med måndagar. Sover alltid dåligt söndag till måndag. Fast dagen har ändå varit skapligt bra. Var ju på rätt så bra humör.
Har ätit mat och nu ska jag försöka att välja låt, SVÅRT! Men det är väl bara att pröva och se vad som blir bäst.

Snälla, söta läsare, hjälp mig!



Eftersom jag inte kommer någon vart själv, så ber jag om hjälp. Här är ju några som jag funderat på att sjunga. Ge förslag på andra låtar om ni vill med, men hjälp mig. Please!

Det är sant



Är det något som jag börjat tröttna på så är det alla kommentarer om att jag inte äter. Jag äter visst. Här har ni ju bevis! En bit chokladkaka, eller vad det är. Okej, jag fick inte ner hela biten - den är ju jättestor! Men jag åt, okej? Så sluta klaga. Visst, jag försöker skippa sötsakerna, men ibland fuskar jag, som den är helgen till exempel. Men jag äter.

Ska ta och kolla på Beck nu igen, Beck-dag idag tro?

Beck



Har sett på Beck- levande begravd. Så jäkla spännande! Kunde inte låta bli att bita på naglarna...


Glögg



Det var verkligen iskallt att stå ute och sälja bröd. Jag frös och förs... Orkade till sist inte sälja mer. Vi fick nog inte ihop så jättemycket pengar, men i alla fall lite.
Julia följde med mig hem efteråt. Jag sjöng väl för henne och så. Mitt val av låt går inget vidare. Och Julia var inte till någon större hjälp, tyvärr.
Nu sitter jag med glögg och njuter av att jag är ledig. Men det är ju skola i morgon...

Skyltsöndag



Ska snart ta och åka ner till Torbsby med ett leende på läpparena, är på väldigt bra humör nämligen.
KOM OCH KÖP NU DÅ!!!!

1:a advent



Vanade upp vid elva idag. Skönt med sovmorgon!
Ska väl snart börja fixa till mig tills senare, mycket varma kläder på - ifall jag ska orka stå ute i kylan!
Snöar gör det ju med. Och så är det första advent. Inte många dagar kvar till jul.


Första advent i morgon!



Blev väl inte så mycket tevetittande, men lite blev det väl ändå. Har suttit och kollat lite på film nu med, men jag orkar inge mera, för jag börjar på att bli väldigt trött. Ska ta och lägga mig. I morgon väntas Skyltsöndag med försäljning bl.a. Och så kanske jag gör nåt med Julia efteråt (hon ska måste hjälpa mig att välja låt). Ont i halsen har jag börjat få med, inget vidare! Många timmars sömn kanske hjälper?
Sov gott!

Fireflies



Jag tänkte på en sak förut: Att våra sinnen förknippar minnen. Haha, det lät ju fint.. Men jag menar så här: Att dofter kan få oss att tänka på vissa saker, smaker kan få oss att tänka på vissa saker, bilder kan få oss att tänka på vissa saker, osv. Men något mer som har minnen med sig är musik. Jag kan höra på en låt som jag lyssnade på för ett tag sen och få tillbaks den känslan som jag hade då inom mig. Var jag glad och lycklig under den tiden så blir jag det när jag hör låter. Var jag ledsen och sur så blir jag det. Även saker som hände under tiden man lyssnade på låten minns man. Man minns hur man mådde, kände, var, tänkte, hur livet såg ut. Man minns. En låt kan ha en hel historia om ens liv. Det är ganska coolt.

Owl City med Fireflies får mig att tänka tillbaks till Konfirmationslägret som vi var på i februari i år.  Det var kul. Mycket roligt hände, t.ex. Jan Guillo, No life!, pool i duschen... Jag kan sitta och lyssna på den låten och minnas precis hur livet var då. Det var kul helt enkelt, det minns jag genom låten.


Saffransmuffins



katterna ville smaka...



julstjärnor? varför inte.

Blev saffransmuffins med stjärnor på. Så nu kommer ni och köper i morgon när vi säljer! Okej? Bra.
Ikväll ska jag faktiskt se på Så Mycket Bättre förförsta gången. Annars så är det inget speciellt ikväll.

Baka, baka sockerkaka...

Ska ta och baka nu. Fixa och trixa i köket. Resultatet får ni i bilder sen!


Vill inte släppa taget



Har kommit hem ifrån ett tag på Torsby. Var ju på öppet i Stjerneskolan som sagt. Gymnasieval ja... En jobbig sak. En sak som jag helst skulle skippa, för det är svårt. Jag tror det blir natur, för det är ju mina ämnen. Men jag vet inte en enda som ska gå natur. Jag skulle vara så glad om jag fick med mig någon som man visste vem det var. De flesta ifrån min klass ska gå samhäll som det verkar, och det är nästan så att jag också funderar på  att göra det med, på grund av att jag inte vill lämna dom. Det är ju sjukt, men min klass är den bästa jag någonsin haft och antagligen någonsin kommer att få. Vi har så kul ihop. Vi skrattar och ler. Och så är vi duktiga. Vi är en ganska smart klass. Jag vill inte släppa taget om dom, men snart måste jag göra det. Det är nästan bara en termin kvar tillsammans med dom. Jag vill inte, men jag måste. Man måste ju gå vidare. Det här börjar seriöst låta hel-knäppt... Men om det är någon som vet någon som ska gå natur så kan ni vill berätta det? ;) (oj, en smilies!)

Torsbyyy



Nu blir det att dra ner till Torsby på Öppethus!

Nu ska jag sova... länge



Har suttit framför idol med familjen och myst. Är trött nu, så ska ta och sova.
I morgon väntas Stjerneskolan med Julia. Och bakning tills på söndag - skyltsöndag ju (spanskan ska sälja, så kom och köp! Säljer utanför Prima då.)
God natt!

Julen är på G






Julmys eller?

Wihoo, det är helg!!



Yes, nu är ddet helg! Vad jag har längtat...
Sitter och taggar bilder på facebook i brist på annat. Det är skoj.
Har haft en bra skoldag med mycket skratt, svenskalektionen var särskilt kul. En klasskamrat underhöll oss med att berätta om när han ramlade på cykeln, haha! Nej, det låter inte kul, men det var det.

I morgon är det fredag!



Tillbringar min kväll med att ladda upp bilder på facebook. Vill ju dela med mig av allt jag har gjort under året. Ska försöka fixa ett nyare album också, med nya bilder.
Oh, i morgon är det fredag, helg♥



Borta



Jag hade tänkt lägga över alla bilder ifrån datorn in på hårddisken, men hur bra gick det då? Inte särskilt, med tanke på att jag inte finner hårddisken... Bara att leta vidare. Eller så gör jag något annat vettigt.

Take my hand



Då var torsdagen avklarad, i alla fall skoldagen. Inga läxor tills i morgon hellre, underbart! Så det blir en ledig kväll. Okej, ledig är väl att ta i, för jag har ganska så mycket att göra tills 21 december... Kompisarna fick höra mig sjunga idag, på filmen som Linnea spelade in på mig, och jag fick posetiv kritik, så det kändes bra. Nu är det bara att finna den rätta låten. Haha, jag skriver bara om det här med julshowen alltså...Måste nog få mig lite bättre magmuskler också, för det behöver man ha. Och så ska jag ta och spela in lite fler låtar så att mina friends får höra.

Jag har en väldigt lust med att beställa kläder! Men jag har inga pengar...

Just ja, jag har spanska tills i morgon


Och hur länge sedan var inte det?!

Har tittat på filmer då jag var en liten tjej och sedan sett på Maria Wern. Känner nu hur tröttheten börjar smyga sig fram. Måste ta och sova. Oj då... Spanska tills i morgon, och det kommer jag på nu. Bra Josefin, du är duktig. Får väl titta igenom den lite innan jag hoppar i sängs.
Det är ju snart helg! Torsdag i morgon! Jippi, eller vad säger ni?

I förra inlägget...



I förra inlägget sa jag att jag gillade Pixie Lott's version av Use somebody.
Jag gilllar även hennes versioner av...

Pokerface


och....

Apologize

Use somebody


Har man brist på bilder så är det bara att ta nåt...

En väldigt chill eftermiddag är vad jag har haft. Har som sagt kollat, lyssnat antar jag det heter, på låtar bland annat. Letandet går väl sådär.. Ibland bra, men oftast ganska så dåligt. Linnea och mamma har i alla fall fått höra mig sjunga nu - och jag var nervös innan. Men det gick bra. De gillade vad de hörde. Nu är väl nästa steg att sjunga för kompisarna, ännu mera nervöst! Men det ska nog gå det med!

Varför ska det vara så himla kallt? Min kropp skakar hela tiden på grund av att jag fryser, det är inte kul.

Ja, låten som jag funderar mest på är:

Så bra med Pixie Lott!

Jag vill ha jul


En bild ifrån måndagskväll, när syrrans grupp dansade.

Om en månad är det julafton. Till söndagen är det första advent och skyltsöndagen. Det går så fort. Och nu, när det är advent och sådant så går tiden ännu fortare. Åh vad jag längtar efter julen! Att få gå upp på morgonen med lite pirr i magen, se på Kalle Anka och öppna paket. Men det är bara att vänta en månad till...


You make it real for me



Halloj! Nu är jag hemma ifrån skolan. En bra dag, enkel och kort.
Har hnnit att få i mig lite mat och satt mig här. Ska ta och leta låtar nu. Måste ju finna någon som jag vill/kan sjunga till sist. Så ja, leta, leta och åter igen leta!

I morgon ska jag upp i tid



Funderar på att lägga mig. Försökte se på House, men det gick inget vidare, så jag tror jag struntar i det.
I morgon är det onsdag, kortdag, gött! Så då blir det kanske lite fix hemma. Städa? Vi får se...
Ja, god natt då!
I morgon ska jag inte försova! som jag lyckades göra i morse... en hel halvtimme..

Bada !



Min eftermiddag har spenderats framför datorn mest. Har letat låtar, nynnat med, sjungit... Vet seriöst inte vad jag ska sjunga på julshowen. Har varit inne på apologize, use someboy och breakeven. Men det ska pasa rösten också.. Tar mer än gärna emot förslag på låtar!
Ska ta och hoppa ner i ett varmt bad nu och relaxa lite.

Vad har jag gett mig in på, egentligen?



God dagens! Haft en bra dag? Det har i alla fall jag.

Idag har jag gjort något bra. Något som jag verkligen inte trodde att jag skulle våga. Jag måste erkänna att jag är livrädd, fast samtidigt väldigt nöjd. Jag ska göra något som jag har velat så himla länge! Något som jag aldrig trodde att jag aldrig skulle våga. Herregud, vad har jag gett mig in på egentligen?
Ja, vad ska jag göra då?
Jo, så här var det... Jag anmälde mig till Julshowen idag.
Jag ska sjunga på Julshowen som är i skolan sista dagen innan jullovet. Det är ju helt sjukt.
Jag. Ska. Sjunga.
För hela skolan.
Nervös kan ni skriva upp att jag är, men jag SKA göra det. Måste bara finna en låt som passar.
Hjälp, jag ska sjunga.

Sovdags



Nu får det ta och bli sängen. Borsta tänderna först bara.

Hur mycket orkar man med?



Har jämt kommit hem ifrån dans-/sånguppvisningen som var i aulan idag. Julia blev med mig hem efter skolan ett tag, tills vi drog till aulan.
Min dag har väl varit rätt bra - fast jobbig. Tror aldrig jag varit så slut förut. Nej, jag har inte sprungit flera varv, eller något sådant. Jag har bara varit så trött inombords. Alla krafterna bara sögs ut. Men det är bara att försöka ladda inför i morgon, tisdag, en ny dag. Nu ska jag bara ta det lugnt. Lyssna på musik och sitta vid datorn.

Liten och dum



God kväll på er! Jag måste säga att jag haft en ganska så mysig kväll/eftermiddag. Såg på film med Linnea, The Last Song blev det, självklart kom det tårar... Och sen vid halv sju blev det att kolla på gamla filmer som mamma spelat in. Riktigt roligt! Man var ju så söt när man var liten. Sa så mycket dumt, haha! Roligast var nog när jag skulle lära Linnea säga " Klara, Färdiga, Rull(rulla)!" Men istället sa hon "Klara, Färdiga, Hull!" .Och så sjöng jag ju även en del på bandet... Texten var ju sådär... Tomterock åt far sjöng jag istället för Helgdagsrock åt far. Ja man var bra dum när man var liten.
Nu så väntar jag att Beck ska börja efter nyheterna.
I morgon är det dags för en nyskolvecka. Har inte lust med att gå upp till morgon, men man har väl inget annat val. Och det är ju rätt kul, när man väl kmmit dit.

Jag längtar efter julen



Skulle ha sett på film med Linnea, men det blev så mycket emellan, så hon gick ut istället.
Det snöar ute, är kallt, minusgrader och vitt. Är det inte vinter nu, eller? Jag längtar så enormt efter julen! Kan det inte komma snart?


Igår kväll/ I dag






SIGGE!


Vakna

Vi har överlevt natten. Gick upp jämt efter Julia vid tjugo i elva. Lite småtrött än, men det beror äl på att man inte har gjort så mycket än.
Idag tror jag ska försöka slänga in lite kläder i garderoben, för mitt rum är inte särskilt vackert jämt nu...
Vi hörs när jag kommer hem, då slänger jag nog in lite bilder från igår/idag.


Här har an det kul...


Haha!

Sitter med Julia hos katten Sigge och har det allmänt kul, haha! Hon är ganska så normal.. och så...

Två tokar och en katt



Ska vi ha det roligt ikväll, eller? Ja det ska vi ha det.
Ska vi skratta ikväll, eller? Ja det ska vi.
Ska vi vara seriösa ikväll, eller? Kanske lite.
Ska vi prata ikväll, eller? Självklart.
Ska vi ha det så där som baravi två kan ha det, eller? Absolut!

Tar och följer me Juia bort till katten ikväll. Sover ju där. Och vi ska ha det kul, det kan jag lova.


One of us



Klockan är halv fyra snart, och jag har inte gjort någonting än idag. Vilken dag. Kanske borde jag göra något annat ett tag än att sitta framför datorn och lyssna på musik. Se på teve kanske... Nja.




Tjugonde November



God morgon... Jag vet, det passar inte riktigt in det där, för klockan är ju halv tre...
Vaknade vid tolv, ja ni läste rätt. Jag måste ha varit extremt trött, föt länge brukar jag inte sova. Men skönt var det i alla fall, för nu är jag ganska så pigg. På bra humör blev jag även efter sovandet.
Har varit till mormor på mat (min frukost...) och fotat liiite (var ju så kallt).
Ikväll så kanske jag blir med Julia till den där katten, haha! Kul kommer vi nog ha det i så fall. Ska försöka övertala syrran att få ta med hennes dator, men än så länge så går det inte så bra.


Närmare trettio



Idag sa mamma att jag är närmare trttio än vad hon är. Tänk att jag är gammal. Tiden går så fort. Allt bara rinner iväg, utan att man hinner tänka. Allt passerar. Det är knappt så att man hinner stanna upp och njuta av allt ett litet, litet tag. Man är snart vuxen. Barnet man en gång varit försvinner ju mer tiden går. Man säger adjö till den tiden. Men man har många minnen från tiden då man var mindre. Mycket var bättre när man var liten. Då brydde man sig inte om man så mycket, man bara levde och hade det kul. Jag menar inte att jag har det kul nu, för det har jag - jättekul,  men allt är ju inte som förut precis. Och jag måste säga att jag saknar en hel del saker. Saker som aldrig kommer bli som förut. Saker som är förbi. Borta.


Vaddå kul?



Här hoppar man, studsar man runt, dansar och sjunger som en tok - inget fel heller?
Vill ni höra något kul? Lyssna på det HÄR. Sååå kul!


Fredag och Helg!



Det är helg! Wihoo! Ska bli helt underbart att få sova i morgon. Bara sova, sova och sova...
Idag har det varit en bra dag. Har varit på bra humör, gjort ett ganska så bra engelskaprov (tror jag), haft det lagomt kul, inte haft några lektioner (stod ju i cafeterian). Så dagen har varit bra. Och så blev det pizza till mat... Och det var gott kan jag säga, för jag har inte ätit pizzapizza (köp-pizza) på hur länge som helst.
Nu ska jag lyssna på musik och njuta av att det är helg.
Kanske ska jag kolla på Harry Potter sen med, har ju aldrig sett en Harry Potter film... Ja, skratta ni, för jag förstå er, det är sjukt.

Greenpeace



Jag har nog den knäppaste familjen i universum, haha!

Tror jag kan engelskan nu. Fast Greenpeace'en fastnar inte riktigt. Ska titta igenom det lite mer senare.
I morgon kanske det bli kattpassning med Julia, men jag vet inte riktigt om jag kan än...
Är det inget på teven att se? Börjar ruttna här framför dator tror jag.
Ja jag nämde ju att jag tänker för mycket för ett tag sen, och det gör jag. Helt virrig, borta är vad jag är i skallen jämt nu. Vad är felet?!

Engelskaprov i morgon



Har kommit hem ifrån en dag som känts väldigt lång. Är som vanligt väldigt trött, men det är bara att hålla sig vaken, ska ju snart börja med engelskan - engelskaprov i morgon... Har ju bara prov, men det går nog bra.
Hjälp vad jag har lust att göra något kul till helgen. Något riktigt, riktigt kul! Kanske vill mina goa kompisar vara med och ha kul?
Okej, nu måste jag börja med engelskan. Men ska bara...


Nu har jag äntligen fått byta



Idag är det sex månader sen jag tog hål i naveln, så nu har jag fått byta navelsmycke (detta smycke är ifrån Teneriffa). Tänk vad fort tiden har gått! Den bara flyger iväg!

red head



God morgon!
Är färdigfixad och klar inför skolan. Mamma skickade ut mig ifrån köket, för jag babblade för mycket... haha! Så jag blev framför datorn med lite musik istället.
Nej nu ska röd huvudet (jag) ta och få fram saker som jag ska ha med mig till skolan idag, så att jag inte glömmer allt som igår...

Sova?




Tror jag ska ta och lägga mig. Ny dag i morgon, lika bra dag då? Hoppas!
Jaja, god natt.

Hmm...



Efter en kommernat som jag fick förut, på Gymnasieval, så har jag börjat fundera lite. Det stod ungefär: Att jag skulle gå den linje som jag känner för, välja ifrån hjärtat.
Men jag har insett att det är svårt.

En BRA dag!



Nu har Julia åkt hem. Vi har haft det kul - som vanligt! Alltid en massa skratt och skoj.
Står framför spegeln i stort sett hela tiden och studerar resultatet efter slingningen. Jag tror jag är nöjd. Men jag är lite osäker på det röda. Jag ser ju lite morotsfärgad ut, som jag skrev förut. Men jag vet inte.

Vet ni? Idag har det nog varit en av mina bästa dagar! Här kommer en förklaring:
Jag har satsat på endast vg i SO, för jag har aldrig tyckt att jag varit speciellt bra på det. Jag är väl inte dålig, men verkligen inte bäst. Jag har haft vg i SO sen jag började, så jag har varit nöjd. Men när jag fick tillbaka SO-provet och såg att det stod mvg+ så började jag tänka om. MVG+! Herregud! Jag kanske ska ta och börja satsa högre än vg?! Åh så nöjd jag blev! Det gjorde verkligen min dag! Jag sken nog som en sol hela dagen.
Gladare blev jag när jag såg att jag fått 39/40 på matteprovet. Ett slarvfel såklart, men jag är supernöjd! Jag fick 4*4*4= 256, haha! Och vi hade miniräknare, det är ju bra...
Jag menar INTE att skryta! Ska vara tyst nu.
Så ja, min dag har varit bra - jättebra!

En bättre bild på håret, enligt mig


Min nya hårfärg



julia påstår att jag ser ut som Maria Montazami på den här bilden, så därför kör vi på den.
Jag ser jätteglad ut trots att jag ser ut som en morot i huvudet.... Men inte enligt Julia, haha!

Skola



Nu blir det snart skolan.
Jag är trööött!


hjärnan är full, tror jag



Åh så trött man ska vara! Och frusen! Hur ska jag övereva den här vintern? Den ska ju bli iskall, har jag hört. Och jag fryser nu, när jag sitter inomhus. Det är ju sjukt!
Ska ta och krypa ner i sängen nu. Måste få lite sömn i natt. De andra nätterna har det blivit dåligt med sömn. Det spelar ingen roll om jag lägger mig tidigt eller sent, pigg eller trött, glad eller ledsen... Ja, ni fattar? Jag kan inte somna. Det är ett riktigt jobbigt problem. Men jag tror jag vet varför jag inte kan sova: Jag tänker för mycket. Alldeles för mycket. Min hjärna går på högvarv hela tiden. Det är som att den ska börja koka. Jag tänker och tänker... Men vad tänker jag på då? Allt möjligt. Mitt liv, familjen, kompisar, problem, glada saker, lycka, hårfärg, kläder, rymden, matte, vart jag lagt mobilen, om det kommer bli kallt i morgon, skogen, värme - Ja, ALLT. Det kan inte vara bra för hjärnan. Finns det något piller som får hjärnan att lugna ner sig? Så att den får vila lite.
Äh, slut på mitt struntprat.
God natt.
Vet ni en annan sak? Jag gkömde spanska-böckerna i skolan - och jag har läxa tills i morgon. Jag fattar inte vad det är med mig! Jag brukar aldrig vara så slarvig som jag är nu! Mamma har till och med börjat klaga på att jag är alldeles för virrig. Men är det konstigt då, när jag har tusen saker inuti mitt huvud som jag tänker på? Eller beror det på något annat?

Slingar mig i morgon



Kolla vad jag köpte förut. I morgon blir det av. Då ska jag slinga mig.
Jag är nervös. Tänk om jag blir orange!?

Torsby hela dagen



Nu har jag äntligen kommit hem efter att ha varit i Torsby sen åtta.
Skola hela dagen tills fyra.
Vänta på att klockan skulle bli halv sex.
Handlade med mamma och var på sightseeing i Torsby...
Sen vid hlav sex så var det dags för utveckligssamtal.
Vissa "saker" (ämnen) gjorde mig förvånad. Resultaten i bild såg ju bra ut! Vad har hänt?!

Hade ju matteprov idag med, B-delen. Jag tror det gick bra. Men det fanns säkert något slarvfel.

Lång dag väntar i morgon



Har sett på hollywoodfruarna, hon säger så mycket roligt Maria Montazami! Och så har jag kollat på pensionärsjävlar, haha! Så sjukt kul!
Ska ta och sova nu. En lång dag väntar i morgon. Slutar vid fyra, sen blir det att vänta tills halv sex då jag har utveckligssamtal.
God natt.

Matte



Har suttit med matten ett tag. Gjort matteläxan bland annat. Boooring. Ännu tråkigare blev det när jag märkte att jag gjorde samma läxa som sist, bara att börja om...
Men nu är jag i alla fall klar, kan matten, så det känns bra. Ska nog göra engelskan innan svenska hollywood fruar. dags att börja kanske?

Gymnasieval



Jämt nu finns det en sak som gör mig tokig - gymnasivalet. Ska man satsa på det man drömmer om eller på något mera vettigt? Jag älskar att sjunga, det vet alla de närmaste. Jag klarar inte att gå en dag utan att sjunga, det funkar inte. Så musiklinjen vore kul. Men om det går åt skogen då? Vad gör man då? Och jag älskar ju matte, och NO kommer jämt efter... Jisses vad nördig jag låter, men det är ju sant. Så natur vore ju inte fel. Det är ju även bra om man ska studera vidare sen, som jag antagligen ska.
Linnea tycker det är självklart att jag ska gå musik, medans mamma tycker natur. Men vad vill jag då?
Men jag antar att jag slutar i Torsby på natur. Men har ingen aning om någon annan man känner ska gå där. Ja, kompisarna, de kommer i alla fall inte gå natur, det är jag rätt så säker på.
Åh vad jobbigt!

Måndag 15/11 2010



Hemma efter ännu skoldag. Trött!
det var mörk när jag gick hem ifrån vägen idag, inte kul. Mörkt när man ska till skolan och när man ska hem. Är det inte sommar snart?
Matteprovet gick bra, tror jag, så nu vet ni det.
Har inget mer att säga nu, så vi hörs senare.

Today I'm wearing this



Vet ni? Jag har bestämt mig, jag ska slinga mig.

Hemma ifrån Karlsson



Har tillbringat dagen med dessa superhärliga tjejerna!
Mat, handboll och matteträning. Och lite skratt såklart!
Ska ta och ta det lugnt ett tag nu... Inte göra någonting. Bara sitta framför datorn med musik i bakgrunden. Just det, jag har ju matteläxa att göra... Men den får vänta, ett litet tag i alla fall...
Ska ta och återuppliva kameran först, innan det lugna, för den var lite död i morse.

Söndag 14 november - Farsdag!



Har duschat, funnit mig kläder att ha och sminkat mig. Väntar på att pappa ska komma och hämta mig och Linnea.
Idag blir det en heldag i Torsby/Oleby.
Mat hos farmor.
Handboll.
Till Julia Karlsson och ha kul, och matte förstås...

Gårdagens bilder









Lite bilder som jag och Linnea tog när vi väntade på att alla skulle bli klara, så vi kunde åka hem

Bara för att jag har världens bästa syster



Har ganska så nyligen kommit hem ifrån kalaset. Det var faktiskt rätt roligt, trots att det mest var gamligar där. Ingen under fyrtio, förutom Linnea. Det är att tur att jag har lilla Nea, min söta lilla syster som jag har. Hon är så himla gullig och snäll. Vi skrattade väldigt mycket ikväll vi två. Ja, hon är underbar.
Vi fick väl lite tråkigt ibland, men det varade inte så länge.
På slutet blev det segt, så vi fotade lite istället. Lägger upp bilder i morgon, för jag är för trött för att orka göra det nu.
Ska ta och hoppa ner i sängen och vänta på att John Blund kommer med lite sömn.
Good Night!

Kvällens klädsel



Fann allt något att ha på mig till sist. Inget speciellt, men det får duga.

Slingor?



Gud vad jag är sugen på att göra något med mitt hår! Något nytt, något annorlunda. Nej, jag vill inte bli blond igen, men jag har lust att göra massa slingor i håret. Ljusa slingor. Fast inte jätteljusa, för det blir inte snyggt. Men jag vet inte... Så jobbigt det ska vara. Kanske kan höra med Julia ifall hon vill slinga mig, ifall hon gillar idén.

Sminkiar mig



Är fullt upp i sminkningen jämt nu. Måste ju göra mig i ordning. Har dock ingen aning om vad jag ska sätta på mig...

Förut kom jag på en sak, världens bästa present till pappa! Jag vet att han fyllde år i lördags, men jag kom på vad han verkligen ska ha i present nu! Så jag ska snart fixa det, om jag lyckas...

Lördag



God morgon!
Nej, jag har inte sovit tills nu, jag har avrit vaken sen nio. Vaknade först hemma idag!
Har gjort mig i ordning lite, men ska väl sminka mig klart och fixa några kläder tills sen. Ska ju iväg på farmors kalas senare idag.
Nu ska jag försöka få tag på Julia.

Jag skrattar



Nu har filmen på tyskagruppen kommit ut på facebook. Jag sitter i min ensamhet och skrattar åt den - så himla kul!
Har suttit och underhållit Marie, medans Linnea sovit. Vi har fakttiskt haft det ganska trevligt.
Idol har väl också stått på och kikats på lite.
Ska se vem som åker ut ur idol nu, sen kanske det blir modern family. Sen blir det i alla fall sova.


I år ska de upp



Kolla vad som kom med posten idag, mina skolkort! Och såklart även skolkatalogen. Ska faktiskt ta och hänga upp klassen på väggen i år. Det är ju trots allt vårt sista gemensamma kort, sorgligt!Kan ju säga att jag inte längtar tills den dag vi går ur nian, kommer sakna alla dessa underbara människor som jag delat lektioner med i över två år hur mycket som helst! Alla minnen som vi skapat ihop. Man blir nästan tårögd.

Bilder ifrån skolan


Någon annan som tycker att jag ser väldigt liten ut bredvid Julia? I så fall kan ni ju  räcka upp en hand.




Några bilder ifrån skolan idag.

Today!



Vill ni veta något tragiskt? Mitt i på datorn är så svårtryckt... Jobbigt när man ska skriva...

Heeelg



I dag har jag skrattat. Och tacka för det har jag tyskagruppen. De framförde tre fina låtar dag. Det blev succé!
Nu är det helg. Slutade vid halv två.
Alssång på fryken.
Engelska - Så ska det låta
Lunch
NO- läste
Svenska - läste
Så det var en rktgt slapp dag.
Ja helg var det ja. Ska ta det ganska lugnt, men i morgon blir det födelsedagsfest för farmor som blir sjuttio i dag. Och någon dag ska jag väl iväg tll Karlsson och vara mattelärare.


Torsdags kväll



Har sett ännu en film. Kul...
Sovandet gick inte så bra. Sitter ju fortfarande framför datorn. Men det ska väl inte bli för sent ikväll, måste ju vara pigg inför Allsång På Fryken, som är i morgon. Det ska bli fruktansvärt kul att se på det! Särskilt en sak, hehe...
Vill ni veta en sak? Jag har flätor. Jag har aldrig flätor annars. Så nä, jag är nog inte frisk idag. Flätor och teknisk, något stämmer inte!
Kanske skulle man ta och sätta sig framför Robinson, men kanske onödigt när man inte är intresserad.

Take me back





Jag har blivit teknisk!



Har suttir och kollat på film, The Last Song, åh så bra, åh så vacker, åh så sorglig, oh åh fin! Satt och grät floder tror jag...
Det här med att bli teknisk går mycket bra vill jag lova! Jag är på toppen av min tekniska förmåga jämt nu, haha.
Yrseln har börjat släppa men jag är så himla trött! Kanske borde jag sova några timmar till.

Yr


Åh vad länge sen!

God morgon!
Blev ingen skola för mig idag. Yr och huvudvärk. Sov i soffan framför brasan ända tills klockan elva. Yrheten har börjat försvinna, men jag ska nog inte säga för mycket... Sitter jämt nu framför datorn och försöker vara teknisk, och det går rätt bra! Vilka framsteg man gör när man är sjuk!

Vad är felet?



Ska försöka komma tills sängs. Måste sova - för det är något fel på mig, det måste det vara! Är yr, får konstigt ont i huvudet, är varm, fryser, har inte ont i halsen, det svider under pannan. Någon som vet felet? Hör gärna av er i så fall.
Trött är jag, så det ska bli skönt att få sova. I morgon väntar en ny dag, torsdag. En ganska så lugn dag.
Ska bli frisk nu. God natt.

Kallt!!



Jag fryser. Så jag undrar: Hur ska man överleva när vintern kommer på riktigt?
Ska ta och hoppa ner i ett varmt bad nu.
  

Josefin


Det är vinter nu, kanske



Idag var det för en gång skull ljust när jag stod och väntade på bussen. Kanske tack vare snön?
Jag har sett mycket ljus idag. Slutade ju halv två. Men nu har det börjat skymma.
Sitter här framför datorn i mörkret och försöker komma på något vettigt att göra.
Mitt liv det...

Onsdag



Det är faktiskt en ganska så pigg Josefin som bloggar nu, trots att hon inte sovit många timmar. SO-boken var inte klar förrän efter tolv, och sen så kunde hon aldrig somna.

Hade ju SO-prov direkt på morgonen. Tror det gick ganska bra, men det är väl bara att vänta på att få se resultatet. Sen var det idrott (läste, Bär Din Bokvecka i skolan nu) och sen gick vi på lunch. Efter det följde spanska (träning på waka waka, eftersom det är Allsång På Fryken på fredag) och engelska (läste då med). Sen slutade vi!
Det är ju snart helg! Bara torsdag och fredag kvar. Skönt!

Sova med SO:n



God kväll på er!
Sitter här supertrött och superfrusen. Inget vidare direkt. Ska väl ta och läsa igenom SO:n innan jag somnar. Tror jag kan den nu. Jag förstår inte hur allt kan fastna till sist, utan att liksom göra något alls. Det är ju inget fel!

Vad har jag gjort idag då? Hmm... Varit i Torsby tills halv sex. Kommit hem och suttit vid datorn en snabbis. Babblat i telefon med två Julior. Och så har jag självklart suttit med SO:n ett bra tag.
I morgon är det i alla fall onsdag, helgen närmar sig!
Jaja, ska lägga mig i sängen med SO-boken nu.

Snö


Jag bad Linnea fota min outfit idag, och vad fick jag? En bild med ett halvt huvud... Bra.

Jag är verkligen en dålig bloggerska nu. En jättedålig, hemsk och usel. Men det finns förklaringar. Jag har SO:prov i morgon. Jag har tränat rejält på det, men inget fastnar, fast jo, lite. Det känns som att jag kan allt och inget på samma gång. Men ska läsa mer sen, lite senare.
Mycket men nu...

Första riktiga snön har ju börjat ösa ner idag. Suck. Jag vill ha tillbaks sommaren. Fast idag när jag var på Toria och handlade så såg jag tomtar (prydnands) och pepparkakor, då tänkte jag: Det är jul snart! Vad mysigt! Och tänker jag på det så får det väl vara så här kallt och snöigt ändå.

Mörkt



Jag tror vi har kommit tills årets dystraste tid. i morse när jag klev på bussen var det mörkt. I eftermiddags när jag steg av bussen var det mörkt. Mörkt - hela tiden! Man hinner knappt se ljuset när man går i skolan. För man sitter inne på lektion när solen är framme.
Nej, jag gillar inte det här. Hoppas på ljuusare tider framöver.

Nya Byxor


Guld




Guldigt!

Jag är så trött! Sovit dåligt i natt... Och upp tidigt. Men jag ska inte klaga.
Har fått i mig mat och inte gjort så mycket mer. Ska snart börja med den ***** SO:n. Börjar förstå lite mer av den, men det har då inte klarnat så himla mycket än.

Denna bild får mig ALLTID att le!


Den som gissar rätt på vad det är ska faktiskt få en kram!

Har suttit och sett på Beck, men nu är det reklam, vad annars?
Det är skola i morgon. Höstlovet har gått så fort, alldeles för fort. Men lovet har varit bra. Jag har skrattat i massor och haft det väldigt kul. Det är nog inget som jag kan klaga på precis.
Jag har varit till Karlstad. Slappat. Tillbringat tid med vänner. Och haft det underbart kul.
Fast lite roligt ska det allt bli med skola igen. Men bara lite...

Bilder ifrån Branäs









Söndag



Nu får det räcka med SO för idag, har suttit med den i över en timme. Förstår nog lite mer, men inte mycket, haha! Inte bra alltså...
Usch, insåg att det är skola i morgon med, inte kul.

Fullt upp



Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen idag, men jag har haft fullt upp!
Vaknade av att telefonen ringde vid tio.
Gjorde mig i ordning.
Drog till Sunne med pappa och syrran.
Bowlade.
Fikade.
Hem.
Lagade mat.
Sitta framför datorn.
Ja, nu sitter jag här, ett litet tag, för jag måste träna på SO:n som jag inte fattar något av.

Seg som kola



Jag har suttit pigg ett ganska så bra tag, men nu känner jag hur tröttheten börjar komma. Ögonen faller nog snart ihop och hjärnan börjar bli seg som kola. Det enda botet är nog sömn. Men det är sista dagen innan skolan som man kan vara uppe länge, så ska man verkligen gå och lägga sig nu? Kanske, jag hade ju tänkt att gå upp och fota i morgon. Så det får nog bli sängen strax då, bara borsta tänderna och väcka Linnea som somnat i soffan först. Jag kommer antagligen somna direkt med tanke på nattens äventyr.
God natt!

Ny musikvideo


Syskonkärlek



När mamma är borta och jag och Linnea är ensamma hemma så har vi en liten mystjejkväll. Det är nice! Ska ta och se på film senare och så ska vi prata och kul och såklart jättemysigt.
Syskonkärlek!♥


kvällsmat


Läskiga ögon?!

Ska dra till mormor på kvällsmat. Smörgås? Lever på smörgås idag, haha...

Hemma ifrån Branäs



Nu är jag hemma efter en riktigt rolig helg i Branäs med några kompisar. Är ganska så tröt, somnade vid halv fem-fem i natt... Inte något vidare. Men kul hade vi i alla fall. Grädde, tomater, haha! Tror nästan jag ska lägga mig och sova ett tag.

Branäs



Sådär, nu är allt klart. Har packat, fixat mig och blivit klar helt enkelt.
Ska bara packa ner kameran så ska vi åka ort till Julia snart.
Vi hörs i morgon när jag kommer hem!

Good Night





Usch så trött jag är, ska lägga mig nu. Sov dåligt i natt så jag hoppas det blir mer sömn denna natt! Upp tidigt i morgon med ju, men det ska det nog bli värt!


Ron Popes musik, såå bra!

Branäs i morgon



Ska ta och packa ner allt nu som ska med i morgon. Åker nämligen iväg till Branäs med ett gäng vänner. Får väl hoppas att det blir kul, men jag tror nog att det blir det!
Efter det blir det väl sova, så att jag orkar ta mig upp ur sängen till morgonen.

Dagens...


Hemma ifrån Karlstad





Nu är jag hemma efter en hel ag i Karlstad. Är mycket nöjd över mina köp, säskilt skona! Blev kär direkt jag såg dom.
Ska ta och baka pizza nu, gör jag någt annat än bakar om kvällarna? Och äter? Haha, vilket höstlov! Mat, mat, mat... Får nog bli lite ändring snart.
Kanske blir det lite Robinson, men jag vet inte om jag hinner. Måste packa inför i morgon också.

Mot stan!



Nu drar jag iväg till Karlstad, hörs när jag kommer hem!
Ha en bra dag!

En liten återblick ifrån augusti 2010












Kväll



Kvällsfikat blev ju lyckat, very nice. Är sjukt mätt, nästan som igår, nej, det är det svårt att slå!
Kanske ska ta och titta på gamla bilder snart, ganska så kul att se alla fina minnen! ♥
Det ska i alla fall inte bli alldeles för sent ikväll, för i morgon ska jag upp tidigt och sedan dra iväg till Karlstad för en heldag med shopping! Det gillas mycket!


I skymingen






Det blev inge friskis och svettis för min del, men jag gick istället ut på en promenad. Musik i öronen och kameran i handen, jättebra kombination!
Ska ta och baka scones nu och fixa en mysig kvällsfika åt familjen.

I don't mind



Sitter här och äter mandariner, mums! Medans Jlulia försöker få med mig på Friskis och Svettis, men jag vet inte... Har ingen lust direkt, men kanske. Får väl tänka på saken ett tag till, det börjar ju vid fem, så lite tid har jag ju.

Från igår






Lite bilder från igår! Kuuul!

Wednesday Morning



Good Morning!
Gick upp vid halv elva och fick i mig frukost, var så nyttig så att jag åt gröt, haha...
Det är så himla tråkigt att vädret ska vara så bedrövligt. Regn, grått och mera regn. Blää.
Ska ta och läsa igenom SO:n idag, för det är ju prov efter lovet. Och ska man lyckas förstå andra världskriget så är det bara att läsa.



Man kan inte ha bättre vänner



Har haft det grymt kul med Juliorna sen fyra. God mat, prat, film och MYCKET skratt! Tog en hel del bilder, så det var ganska så kul att titta på dom. Har suttit och skrattat åt dom högt så mamma ropade till sist och frågade vad det var som var så kul. Allt är kul med dom där tjejerna, så är det bara. De ger en så mycket glädje!
Väntar för tillfället på att reklamen ska ta slut, så att House ska börja. Efter det så blir det nog sängen för min del.

We like



Har lagat pizza åt Linnea, för jag hade nämligen lovat att fixa mat åt hennne idag. På tal om mat, nu är dit inte lån tid förrens jag drar till Julia på mat. Ska ta och packa ner några filmer, så att jag inte glömmer det nu. Mysigt, mat och film med kompisarna! We like.

Den berömda såsen ska smakas


Haha, det är nog dags att tvätta spegeln...

Sådär, då var jag färdig sminkad och färdig klädd. Är ju tvungen att se någolunda okej ut, för jag ska bort på mat hos Julia sen. Ska få den berömda messmörssåsen som hon tjatat om så länge.

2:a November



Jo, jag lever. Jag har varit vaken sen tio. Ska ta och göra mig i ordning för denna dag nu.


Måndagskväll



Min kväll har än så länge bestått av att se på medans Linnea spelar tevespel. Och så har jag druckit en massa kaffe och te.
Resten av kvällen kommer att få bestå av tevetittande. Biggest Loser Sverige, Svenska Hollywoodfruar och kanske Kvinnors Hemliga Liv.
Ha en bra kväll!


Stay the night




The Box



Har suttit och kollat på film nu. The Box, fick det bli. Den var verkligen jättebra i början, men sen när halva filmen hade gått så ändrade jag mig allt. Då blev den bara konstig, så nej, den var inte så bra.
Tror jag ska ge mig ut och fota nu, innan mörkret kommer.

Alldeles spegelblankt




Första November


Oh, sommar!

God Morgon!
Nu är det första november. Det har ju gått så fort! Det var ju inte alls länge sedan skolan började, och nu är det verkligen höst. Nästan vinter med tanke på hur kallt det är ibland.

Vaknade vid halv elva, så jag har varit vaken i cirkus en timme. Har jämt tagit ett bad och funnit några kläder och dra på mig, inget ansträngt direkt... Tights och linne.  Ska iväg till Nötberg cch fixa inför vintern, för det blir antagligen inget mer sovande där i år, det är ju lite kallt för det.
Så ska snart börja traska dit, för jag har tänkt mig att gå dit. Kameran kanske får bli med?

RSS 2.0