Mina parfymer



Ska dela med mig utav mina parfymer!

Från vänster till höger.

* Britney Spears - Radiance Detta är min nyaste parfym som jag gillar väldigt mycket, inte min favorit dock. Gillar ju Britney Spears parfymer skarpt, hon är ju inte bara bra på musik!

* Britney Spears - Circus Fantasy Den tillhör en av mina favoriter. Den luktar rätt så fruktigt och lite busigt på något vis. Fick den på julafton 2009.

* Britney Spaers - Fantasy Den här är den första av dessa parfymer, fick den på en födelsedag för några år sedan. Gillade den skarpt mycket ett tag, men sedan så tyckte jag att doften var så stark, så den har mest stått i kylskåpet. Men nu börjar jag gilla den igen, så jag kommer nog att börja använda den igen.

* Britney Spears - Hidden Fantasy Den fick jag på min förra födelsedag. Den luktar mycket citrus och har inte en sådan skarp och stickig doft, utan en mer mjuk och len lukt.

* Paris Hilton - CanCan Denna parfym fick jag julen 2008 (vilka gamla parfymer jag har! men de luktar ju lika gott än!). Den luktar vinbär, ganska så god. Är nog en av favoriterna.

* Pink Sugar The One And Only. Jag älskar den. Så himla god! Socker, socker och mera socker är vad den doftar. Det är min absoluta favorit! Kommer nog aldrig tröttna på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0