Sorry, men jag bara måste blogga!



Och vad är min ursäkt till varför jag, Josefin, får blogga nu när jag har datorförbund? Och varför i hela friden får jag sitta vid en dator?
Jag är sjuk och då är det helt okej.


Jajjemen, jag är även idag hemma ifrån skolan. Det är jättetrist och jag får ännu mer ångest ver hur mycket jag har att ta igen när jag kommer tillbaks. Fast jag ska nog klara det, så dålig i skolan är jag inte. Kunde jag vara borta ifrån skolan i två veckor när jag var i Teneriffa förra året så ska nog det här vara no big deal.
Så vad har jag gjort denna sjuka dag?
Jo, kollat på teve och suttit med min skoldator. Asså fy skäms på mig, bryter mina egna löften så. Men i morgon kommer jag ha en hel del att göra, så då kommer jag inte ha tid med datorn.
Runt femtiden var jag även iväg på topphemligt uppdrag. Okej, det ärinte alls hemligt egentligen, men det är min hemlighet tills om en vecka. Då ska ni få reda på det. Börjar bli lite spänd själv. Och då får jag ju muskler enligt syrran, haha. Smarta ord ifrån henne alltså.
Vilken fin dag det blev förresten! Jag var tvungen att dra ut en pytteliten sväng med kameran och knäppa några kort. Skulle även kunna tänka mig en promenad, för jag är så himla trött. Sov mellan halv två till fyra förut. Hallelujah, nu är jag tröttare än när jag gick upp i morse.


Vet ni vad jag gjorde förut då? Jo jag failade totalt.
Jag skulle be Julia om att maila mig min svenskagrej, så jag skrev:

"Äru gullig och skickar svenskan idag? :)

Men det var bara det att jag inte skickade det till Julia, utan till hennes pappa. Duktig jag är.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0