Let's do this now, and I mean that



Yepp, en kväll med massa vänner vore inte fel. Ska försöka planera in något om cirkus två veckor. Ha det riktigt kul innan sommarlovet når sitt slut. Jag vet att jag sa att jag skulle lägga mig tidigt, men Varg Veum förstörde det helt för mig. Dumma kriminalserier! Fastnar alltid framför sånt. Men nu ska jag strax krypa ner i sängen, ska ju trots allt upp halv sju i morgon. Jobb, leka med ungar, rätt chill det. Kanske tar och jobbar över för att kunna sluta lite tidigare på fredag. Vore ju rätt skönt. Nej nu ropar tandborsten på mig. Det var något nytt, haha. God natt!

you have to fight to get somwhere
so don't stop fighting
'cause this time you will make it

Accidentally in love



Seg dag eller vad? Jag har inte gjort ett dugg. Ätit, sett på teve och suttit vid datorn. Försökte få ihop en ny header, men det gick bara dåligt. Är så trött och slut efter den här helgen. Ska lägga mig så tidigt ikväll så att det är pinsamt. Och nästa helg blir det mer sång och dans i Arvika med några vänner. Packmopedsturnén, Veronica Maggio och The Baseballs. Och veckan efter det så är det även då planer. Kommer bli slutkörd, haha, nejdå. Jag älskar när jag har fullt upp, det är alldeles för tråkigt att inte göra något. I morgon är det endast tre veckor till skolan börjar, lovet har gått för fort! Jag vill inte börja gymnasiet, jag är inte redo ännu. Ja shit alltså. Stor man börjar bli.

Gårkvällens outfit



God morgon! Idag har jag ont i mina fötter. Började ju med klackar, bytte sedan till converse, sedan dansades det i klackar ett tag till och sedan blev det slutligen conversen igen. De skorna är skönast jämt. Och de passar ju i stort sett till allt också. Det var en bra kväll igår. Drog iväg med fyra vänner till Kolsnäs och dansade, hoppade, svettads, trängdes och skrattade. Mycket kul hände. Jag är ju inte så jätteförtjust i Björn Rosenström, men jag måste ändå säga att han var grym igår. En del låtar är ju faktiskt bra. Det var hur mycket folk som helst och vi började med att stå längst fram vid scenen, men det var det så trångt så till sist hamnade vi längst bak. Inne i dansen var det hett som bara den. Människor som hoppade i takt med musiken och man fick vara försiktigt för att inte slå till någon, haha! Men kvällen igår var grym. Bättre än i fredags tycker jag nog. Nu ska jag digga till Björn och njuta av min sista lediga dag.

Party like there ain't no tomorrow - Tagga Kolsnäs!


Haha, snyggt... Taggad som bara den!

TAGGA KOLSNÄS IKVÄLL!!
Här sitter jag fixad och klar inför en rolig kväll med skratt, massa dans, sång, Björn Rosenström och vänner. Det kommer blir grymt. Klackarna åker till och med på ikväll. Nu ska vi f*n dansa och ha skoj!Ha en bra kväll!

Lilla lady



Förlåt för min dåliga bloggning idag, men jag har suttit ute i solen och njutit lite. Fick även besök av fröken Julia och hennes familj. Jag och kikade på ett avsnitt av Harpers Island, så nu är det bara tolv kvar, haha. De åt mat här och sen drog hon hem för att fixa sig, för ikväll blir det Kolsnäs igen! Taggad som satan. Tjohej.

HIHIHIHIH busigt

Detta är julia som har hackat mig in på josses blogg c: NJAA, inte riktigt men man skulle kunna tro det.
Hon var inloggad på bloggen så jag tänkte slänga in ett snabbt, helt ointresserat inlägg...
peaCe

Me and my drum



Vid fyra i morse/natt så somnade jag. Klosnäs igår var kul. Uppträdandet var bra från de båda, men det var ändå en liten besviklse, för det var inte så jättemycketdrag i en del låtar. Men vi fick dansa loss senare i Grottan. Det var verkligen riktigt hett där inne, man svettades i takt med att man dansade som idioter. Det var en kul kväll. Fick allt ont i både fötter och ben när jag skulle hem och även idag känns det lite, men det är väl så när man har ötränade ben. Sjöng nog med även med lite för mycket, för min hals gör ont, haha! Men skitamma, det var det värt. Det var allt drag där borta i Sunne igår. Grymt roligt. Man träffade väl lite folk som man kände och så. Även om jag somnade så sent så var jag uppe vid elva. Jag är ju van med att gå upp tidigt nu. Nu ska jag ducsha och sen försöka få tag på Julia och höra ifall hon vill leka, haha.

Dance until you die



Nu är jag färdig! Ska snart sticka till Julia så att vi kan bege oss mot Sunne! Ikväll så ska den bannerimej dansas natten lång. En kul kväll väntas med antagligen en hel del tokigheter. Hur som helst så ska jag ha det superkul ikväll. Shit, vi hoppas på en lyckad kväll! Drar med mig kameran och allt, haha. Ha en bra kväll nu med er, för det ska jag ha.♥

The quit scares me, 'cause it screams the truth



Min första arbetsvecka är gjord, bara två kvar. Wihoo. Och så fick vi sluta lite tidigare, kan ju inte bli mycket bättre. Ska om någon timme börja fixa mig inför ikväll. Funderar på ifall min syster ska få sminka mig, hon är rätt grym på det. Något i den grå stilen kanske..? Ja vi får väl se. Jag har nog med problem med vad jag ska ha på mig. Hur blir vädret liksom? Varmt? Kallt? Blåsigt? Får nog kika på en väderprognos. Och vilka skor ska jag ha? Ojoj, vilka i-lands problem. Skitsamma, jag ska ha kul med vännerna i vilket fall som helst. Trots att jag inte känner mig lika taggad längre.

Buff



God morgon! Denna dag ser ut att bjuda på fint väder även den. Härligt! Så det blir nog mycket bad idag. Gör mig ingenting att samtidigt få lite färg medans jag jobbar. När jag kommer hem blir det nog lite hektiskt. Ska plocka bort kläder som dräller överallt, kanske sova en stund, dammsuga, fixa mig, dra till Julia och sen till Kolsnäs. Kommer nog få lite panik om vad jag ska ha på mig. Det ständiga problemet. Behöver verkligen ta en tripp till Karlstad snarast. Handla höstkläder som jag älskar, sommarkläder är inte riktigt min grej. Om cirkus en halvtimme ska pappa dyka upp och skjutsa mig till jobbet. Egentligen skulle jag nog kunna sova en halvtimme extra, men det är skönt att vara säker på att jag hinner med allt. Vi hörs när jag kommer hem! Puss.

Oj



Fick en sådan chock. Kan knappt fatta det själv. Jisses, nu tar vi nya tag. Nu kör vi.

I'm fighting for air



Gott eller vad? Jämt nu när det är såp varmt så finns det inget godare med vatten eller dricka med lime och is i. Svalkande och mumsigt. Try it. Det ser ut att bli okej väder i Sunne i morgon. Tummen upp för det! Vill ju inte att det ska regna när vi hoppar i takt med musiken åt Swingfly och The Moniker som gästar Kolsnäs. Hoppas verkligen att det blir en br kväll i morgon. Ut med några av mina bästa vänner och ha skoj. Syns vi där eller? Tror det snart är dags för en fin kväll med ett riktigt stort kompisgäng framöver. Får nog ta och höra lite med mina vänner. Jag och Julia satt och skrattade i telfonen när vi tänkte på gamla minnen. En skärtorsdag som blev helt galen, en nyårsafton som vi smällde livsfarliga raketer som hamnade helt fel. Haha, ja ibland så kan jag inte förstå hur vi lyckas med allt. Men fasen vad kul vi haft. Så en sommarkväll borde vi göra om det. Grilla och mysa.
Nepp, nu ska jag komma till säng. Attans jag glömde Ernst idag. Tantig jag är va? Sitter och kollar på Ernst. Men är han inte underbar. haha! Han kan ju allt. Vilken man. Neej, sängen nu va. Ska ju orka dansa i morgon. God natt.

En härlig sommardag


En liten dagens oufit.

Sommeren är tillbaka!
Jag sitter här och dricker iskaffe. Kallt kaffe med is i, mums! Det är så varmt och skönt ute. Idag var det ljuvligt att vara vid stranden med barnen. Bara sitta i solen och njuta. Bygga några sandslott och bada benen. Svensk sommar när den är som bäst!
Snart kommer några gäster, släktingar är det väl. hit på tårta för att fira mammas födelsedag. De kunde inte när hon fyllde år, så vi tar det nu.
Ikväll ska jag försöka träna på ett eller annat vid och efter det ta ett bad och raka benen. Haha, det är så äckligt med stubbiga ben, det gör bara ont. Intressant... Vill ju vara fin i morgon kväll. Nej, jag ska inte nämna det nu, för ni har nog börjat förstå vad som väntar då. Dans och roligheter med i alla fall tre tjejkompisar. Trevligt.
Tror jag har bränt mig sen vi var vid sjön, är lite röd i den bruna färg jag fått. Ja, jag är brun!!! Men jämför jag mig mot någon annan så ser jag ut som en blek kräfta. Det där gick inte ihop, men jaja. Sluttjafsat nu. Ska fixa mig lite.

Is never too much



God morgon!
Kors i taket, jag har shorts på mig idag! Jag som är så anti mot det. Sommaren är ett helvete ibland eftersom jag nästan vägrar att använda shorts, men jag ser verkligen hemsk ut i det. Jag klär nog bättre i vad som helst. Jag hoppas dagen bjuder på sol och värme. Vill även att dagens ska gå fort. Vet ni vad det är i morgon då? Jo fredag! Tjohej vad kul. Jag kommer ha klädproblem i morgon, jag är så säker på det. Blir nog lite bråttom efter att jag slutat då. Ska ju hinna duscha, fixa mig och allt annat. Men det är väl bara att kämpa på. Nästa vecka ska jag nog jobba in för att hinna med Arvika.
Nu måste jag kila! Ha en bra dag.

Tråkig och flummig ondsdagskväll



Shit vad fin man är denna kväll. Haha, gud så tråkigt man kan ha alltså. Sitter och ser hemsk ut i camen. Jag och camen forever, känns det lite som jämt nu när jag knappt orkar använda min kamera.
Btw, jag ska nog aldrig skaffa katter när jag blir stor. De är hemska ting, fast rätt mysiga och jag älskar att gosa med dom. Men när jag satt vid köksbordet och gjorde en smörgås så kom katten in med en äcklig mus i munnen. Jag skrek rätt ut och som tur var så hade katten nog med vett i skallen och förstod att jag inte ville ha honom i köket och gick ut. Så därför ska jag inte ha katt. Synd att de ska vara så urgulliga.
Känner mig fruktansvärt spidad denna onsdagskväll. Taggad inför fredag! Fast det är ingen idé att vara det, för då slutar det oftast i katastrof. Nej, här sitter jag och får inget gjort. Måste göra något vettigt. Kan ju inte slösa bort kvällen hur som helst.
Märkte att jag råkat radera ett eller flera inlägg igår, det var inte meningen. Just so you know!

Fint väder!!



Sol!♥
Idag så stack vi ner till stranden och var där i två timmar. Skönt kanske ni tänker, men att sitta där i stekande het sol med tröja, jeans och converse är ingen hit! Trodde jag skulle svimma innan vi skulle dra. Skämt o sido, men det var riktigt hett då. Det var riktigt gött när vi fik sluta. Hem och äta och fixa i ordning en somrig drink i skitful färg. Min familj drog och badade, men jag kände att jag ville vara hmma. Ska ta det lugnt, kanske se en film och sen träna. Jag mår rätt bra nu alltså. Glad  och pigg. Tjohoo.

27 juli 2011



God morgon!
En kall morgon, men förhoppningsvis en fin dag. Somnade betydligt senare igår, så idag är jag lite trött. Insåg nu hur konstig ens mun blir i camen när det är ljust. Hm. Får nog ta och försöka fixa det någon dag. Dra ner rullgardinen vore kanske inte helt fel. Väntar på att pappa ska komma och skjutsa mig till Torsby, för här ska det jobbas! Pengarna rullar in, japp. Ska nog dra en sväng till Karlstad när lönen kommit. Är i behov av ett par nya jeans. Ska när jag kommer hem planera helgen lite med mina vänner, höra hur allt blir och så. Ja för er som nu inte vet så är det Fryksdalsdansen denna helg. Det är vid Kolsnäs i Sunne. Ja, faktum är väl att det till och med börjar idag. Det är väl ganska så "stora" band och artister som gästar Värmland då.
Ha en bra dag!

You make it real for me



Hallå! Nu är jag hemma. Var en sväng till mormor på mat efter jobbet. Det har väl varit en lite speciell dag, hänt lite tråkigheter kan man säga, men som tur gick allt bra. Är trött nu. Dricker kaffe och ska snart ta mig mer för att hålla ögonen öppna. Det här blev ett dåligt inlägg, men jag har inget att berätta. Jag har bara jobbat, gått upp tidigt, varit vid en strand och ätit. Tror jag ska se en film nu och mysa lite. Eller sjunga med i Maggios låtar och tagga inför Arvika hamnfest? Yeah.

The sun is shining



God morgon!
Solen skiner♥ Sov verkligen hur gött som helst inatt. Jag sover allra bäst när jag kommer i säng tidigt. Jag tänker jag sov redan vid tio, haha. Men kvart i ett vaknade jag och då slog hjärtat hårt. Jag drömde att jag skulle bli mördad av en man. Ja, usch. Jag märkte även då hur min mobil blinkade grönt, som den gör när jag fått sms. Jag brukar nästan alltid höra när någon skickar, så jag sov nog djupt.
Idag blir det nog lite mer utomhusaktiviteter än igår. Jobbar tills tre och då blir det hem och plocka rätt i rummet, kläderna är överallt där inne nu.
Men nu måste jag få klart allt innan jag ska sticka iväg. Vi hörs när jag kommit hem. Have a nice day!

Take it or leave it


Midsommar 2011

Hejsan min akära bloggläsare!
Jag ska lägga mig och sova nu. Har kylt ner rummet (vädrat ordentligt) och bäddat sängen, så jag kommer nog kunna somna bra ikväll. Jag älskar att ligga och fundera på kvällarna. Jag kommer på så mycket sludigt och jag brukar planera allt då. Till exempel vad jag vill med min framtid, vilka val jag ska välja, hur mitt drömbröllop ska bli, hur en semesterresa med vännerna skulle kunna se ut. För någon kväll sen så kom jag fram till mitt drömhus. Någon gång måste jag nog bygga det, för ack så fint det blev.
Nej slutbabblat nu, jag måste få några timmars sömn inför min andra jabbdag i morgon.



Eftersom jag inte har något att skriva om och för att min syster vill att jag ska börja igen, så ska jag börja med en slags lista som jag kan följa, så jag kan skriva om en sak varje dag. Ja vi får väl se hur det blir.

God natt♥

Just enjoy the show



Äntligen hemma efter den första jobbdagen. Det var rätt chill, massa ungar som klängde på en och man såg mest på film och spelade soel. Det ska nog gå finfint under de här tre veckorna. Och dagarna kommer gå extra fort, eftersom det händer nåt kul varje helg. Ska fixa lite kaffe nu och sedan vila eller studsa runt till musik inne på mitt rum, haha. Allt för att vakna till liv! Tidig kväll ikväll kan jag lova.

Förlåt för att jag skriver så mycket fel i texterna, men mitt tangentbord är lite knepigt och tölar.

Dags för sommarjobb



God morgon!
De flesta som jag känner är nu lediga och sover vid den här tidpunkten, men jag är redo för jobb. Det gick skapligt att gå upp ändå, men nu börjar jag känna mig lite seg. Ikväll ska jag förska komma i säng tidigare. Idag när jag vaknade så kändes det så bra. Jag fick en känsla av "shit, nu ska vi göra något kul av livet. det är för kort för att slösa bort det". Hm. Lite läskigt, men det kändes bra. Så jag känner mig jätteglad och positiv. Härlig känsla. Fast det känns lite surt också, för det känns som att sommarlovet är över. Nej, bort med tråkiga tankar nu. Den här veckan ska få gå fort så att det blir Fredag och Kolsnäs snart. Roligt att dra ut med vännerna och dansa och ha kul.
Ha en bra dag! Puss.

I Barcelona skiner i solen, i Torsby regerar regnet



Sommaren, vart tog du vägen?

Bra fråga, för här regnar det bara. Svensk sommar kan vara det finsate som finns, men även det värsta som finns. Det känns som att det var evigheter sedan solen kikade fram. Suck. Den kommer väl nu under jobbveckorna. Jag ska jobba med barn nu i tre veckor, var på samma ställe förra året så det känns väl okej. Mindre roligt att stiga upp runt sju. Somnar nästan snart, trots mina allt för många timmars sömn i natt. Kanske borde ta sig en powernap innan klockan blir tolv. Jag är väl en idiot som ska se på teve då, men det går inte att missa det bara, det är för bra för det (nörd varning). Känns som jag levt på tårta i hur många dagar som helst nu också. A way too many birthdays. Ska ta och skärpa mig med sötsakerna under de sista veckorna av lovet nu och bli kvitt allt sockersug. Let's-go-jättenyttig. Typ.

Phir Bhi Dil Hai Hindustani



Gud vad vi skrattade när vår SO-lärare visade oss denna sång när vi jobbade med Indien. Igår så fick vi för oss att lyssna på låten, och kan man annat än le? Fryken har bjudit på mycket kul genom åren. Kommer sakna det gamla, men det ska bli kul med nytt också.

Tårta



Jag hade fotat en hel och fin tårta, men jag hade lyckats komma åt en knapp med inställningarna, så de bilderna funkar inte. Så det fick bli en ful och sönderäten tårta. Men det duger väl?
Mormor och hennes man, nej de är inte gifta men men, kom hit på kaffe och tårta vid fem. Vi satt och pratade lite och så. De berättade om hur det var i USA när de var dit för ett bra tag sen. Jag vill också till USA. Men jaja, jag ska flytta dit någon gång så... hm, ja vi får väl se.
Måste nog ta en topplur, för klockan tolv ska jag se Morden i Midsomer som jag missade på grund av Harry Potter på bio. Ska upp sju till morgonen. Fyra veckor tills skola. Oj.

Mammas birthday



God morgon!
Jag sover bort hela förmiddagarna, men i morgon är det slu med det, för då börjar jag sommarjobbet. Jag ska ta och kila iväg till köket och käka frukost innan jag ska börja fixa allt som ska ordnas idag. Linnea och jag ska baka en utsökt tårta, haha, det är väl i alla fall tänkt att den ska smaka bra. Den kommer bli en blandning av allt, så det är lite spännande.Har vaknat nästan varje timme sedan klockan sex så jag är lite småtrött. Skönt att några rutiner får börja i morgon då.

Blöt kväll med brudarna



Det blev en rätt spontan kväll, för helt plötsligt satt jag i en bil påväg till Torsby med Julia för att möta upp Julia vid konsum. Så vi träffades där och drog sedan till Toria, för de ville ha godis. Sen promenerade vi till Kolsberg och fotade lite. Men efter ett tag kom världesn skyfall över oss och vi fick springa och ta skydd. Det var egentigen meningen att vi skulle gå till Oleby, men vi fick oss skjuts ner. Tur var väl det, för vi blev nästan dyngsura bara av att gå den lilla biten till bilen. Hos Julia hade vi det väldigt kul. Vi lyssnade på en låt som vi fick höra på en SO:lektion en gång, haha, den är så himla kul. Vi såg även på en ganska dålig skräckfilm, Dead Silence för den som undrar, och kollade på gamla klipp som vi spelat in under olika lektioner. Skönt med en mysig hemmakväll med de två brudarna. Nu är jag trött och ska lägga mig. Somnar snart, trots att jag gick upp så sent. I morgon, eller ja det är väl idag, så fyller mamma år. Så då ska det bakas tårta och firas. God natt♥

Jag har lärt mig att stänga öronen för att slippa lyssna på alla ord som ej betyeder nåt



Ett rätt speciellt samtal

God morgon!
Idag mår jag så mycket bättre, igår hade jag en svacka, kan man säga. Men kvällen igår blev i alla fall mysig. Vi kollade på film, bläddrade i gamla tidningar och bara mådde gött. Sen så kollade vi på massa nyheter, det som hänt i Norge är sjukt. Hur kan man döda oskyldiga människor? Varför ska de behöva falla offer när de inget gjort? Så jäkla sjukt.
Blä vilket äckligt väder det är ute idag, så varmt och klibbigt. Ge oss riktig sommar! Nu blir det frukost, vaknade halv två. Oops..!

Igårkväll satt jag och syrran framför teven, då ringde min mobil. Det stod att det var mamma och då så svarade jag "Hallå?"... men var det min mamma som ringde? Nej, det var min gamla lärare. Haha, det gjorde min dag igår. Det var nog den sista som jag trodde  skulle ringa ifrån min mammas mobil. Ja gud vad kul.



Lite bättre bild på nya håret, ja färgen alltså.

Alldels paj

känner mig trasig och förstörd
kommer tillbaks när jag är hel igen

Before the worst



God morgon!
Jag har sovit som en prinsessa i mitt nystädade rum inatt. Vid haöv ett klev jag upp ur sängen. Har jämt käkat sallad som får agera någon blandning utav frukost-lunch-middag, med tanke på klockan. Lyckades ringa till sommarjobbet förut, eftersom jag inte gjorde det igår. Hatar att ringa sådana samtal (feeegis), men det gick ju bara bra. Känner mig träningssugen så jag måste nog träna innan jag ska till pappa.
Sista helgen innan jobb nu, så nu kör vi på en toppenhelg med massa mys. Ikväll ska jag och syrran ha en av våra kvällar som vi har ibland, sitta i ett mörkt rum med massa ljus och dricka te och läsa gamla tidningar. Det är alltid lika kul, ta och pröva det någon gång.

Bjuder på en ful och överredigerad bild mitt i natten



Har under kvällen haft en mysig stund med familjen. Vi spelade tevespel (vårat älskade Shrek-spel på franska!!) och såg på en repris utav något program. Mörkt med massa levande ljus var vårat teverum denna kväll. Jag klinkade även lite på pianot. Tänk att det skulle ta mig sexton år att förstå hur mycket roligare det är att sjunga när man spelar till. Jag sitter och försöker få ihop det som det är tänkt att vi ska avsluta någon gång. Lite hemligt jämt nu, men jag lovar att berätta när det är klart!
Ska nu ta ett bad, hann aldrig med det förut. Man måste ju lägga sig ren när rummet är så rent! Kom på att jag glömt skura, suck. Det hinns i morgon. Det är fredag i morgon, helg! Skönt. Jag ska ta det lugnt, vara med syrran och kanske umgås med Julia.
Äh, nu bada med hårinpackning. God natt sötnosar ♥

Le medans du kan



Vad glad jag är idag, Känner mig lyklig. Åh, får nog åka till Stokholm 16:e oktober, så klart att jag är lyklig. Har ju bästa mamman man kan ha. Och i morgon är det en vecka tills jag oh mina vänner drar till Kolsnäs och dansar loss och har skoj. Och veckan efter det blir det antagligen Arvika hamnfest. Yes, kul att ha lite saker inplanerade, det gör så att man orkar sig igenom jobbveckorna och sedan skolan. Skola, åh herregud, nästan bara fyra veckor kvar nu. Låt oss ta vara på sommaren nu. Glömde berätta att jag nu nästan är svart i mitt hår, är supernöjd.
Mvh. En jätteglad tjej.

Nystädat rum



Åh herregud vad varmt det är och vad tött jag är. Solen skiner och jag har ännu inte satt min fot utanför dörren idag, dåligt gjort av mig. Men jag har städat ända sedan frukosten och eftersom jag kände att jag var motiverad till att stda så gjorde jag det. Nu är det i alla fall klart och jag är nöjd. Det är fint och fräscht. Måste nog fira att jag lyckats städa alltså, haha. Fest hos mig ikväll, nejdå, jag skojar bara. Jag ska fira på mitt sätt, gå ut i solen med ett glas vatten och sedan ta ett bad.

Muller i natt



God morgon!
Någon mer än jag som märkte något konstigt i natt? Jag gick upp vid tre för att göra en smörgås och då började det liksom vibraera och mullra. Först trodde jag att det var åska eller en bil, men det var det inte. Nu idag så såg jag att det hade varit jordskalv, haha, jag som nästan började tro att jorden skulle gå under.
Idag är jag på toppenhumör och det känns som att jag skulle kunna få vad som helst gjort. Så jag ska städa mer, ringa till mitt sommarjobb och kanske fixa några andra småsaker, som att beställa biljetter och ta ett snack med mamsen angående Stockholm (jag bara måste dit). Nej, kanske skulle dra sig ut i solen nu när det faktiskt är frmme.

Run baby, run



God kväll mina vänner!
Vid halv tio-tio så drog jag och syrran ut på en springtur. Fast utav hela turen vi färdades så sprang vi nog inte ens hälften, haha. När vi kom till ett ställe så såg vi att ett katt dök upp, helt okej tills vi insåg att den hade en råtta i munnen. Då stod vi liksom där livrädda och skrek att den skulle gå sin väg, men den bara kom närme. Men till sist så kuta vi fort som attan iväg och ifrån katten. När vi kom hem så blev det kvällsmat, myseimys. Nu ska vi ta en biltur i mörkret.

Not over you


Ibland är man att väldigt fin...

Jag har plockat lite i mitt rum och det börjar i alla fall se lite bättre ut. Det är väl en enda röra än så länge, men innan veckan är slut så är det tänkt att det ska vara rent och fint.
Det underbara med denna dag var väl att solen kom fram! Åh, äntligen. Lyckades ta mig i kragen och skicka iväg ett meddelande åt min bandmedlemmar, för gossh vad jag saknar att spela med dom nu. Det var alltid lika kul på fredagseftermiddagarna.
Nu ska mamma få färga mig. Jag ska bli mörk, jättemörk.


Firat mormor idag



Blogg. se krånglar för mig, så de här bilderna få räcka.

Hejhej!
Tråkigt väder det blev idag då. Mera regn, rolig sommar vi har. Idag fyller mormor år, så vi var dit på tårta förut. Jag och syster fotade lite och så. Har inte gjort så mycket idag, sov till tolv. Insåg nu att jag endast ätit den där tårtbiten hos mormor idag, konsting, jag är inte det minsta hungrig idag. Igår så började jag städa mitt rum lite grand, så jag ska ta och fortsätta med det. Sen ska nog mamma få färga mig, för jag är inte mörk längre. Jag har blivit ljus och röd, plus att jag har en fet utväxt. Skitsnyggt.

Filmen var jättebra, synd att jag inte fattade så mycket bara



Filmen var jättebra! Åh, grät nästan. Gråter jämt nu för tiden - jag skojar inte. Grät floder åt Shrek igår. Jag är så emotinal (vad säger man på svenska? KÄNSLOSAM, just ja..). Jag satt där i biosalen och insåg "det är snart slut nu, inge mer Harry Potter. shit" Jättehemskt ju. Jag fastnade så för filmerna och nu är de slut! Jag ska också skriva en sådan jättebra bokserie och sedan fixa filmer åt dom. Hehe, nej, sker nog inte. Men lyckas jag så ska jag... äh kommer inte på nåt. Tyvärr så fattade jag inte filmen, haha, fail eller vad? Liksom vad hände med den där jättemgaiska-superhäftiga trollstven som var så mäktig? Hur bytte den ägare? Och ja... alla andra tusen frågor. Får nog gå och se filmen igen.


Bio - Harry Potter och Dödsrelikerna del 2



Det var egentligen meningen att det skulle bli en hemmakväll, men när Julia sa att hon skulle iväg på bio själv annars så valde jag att bli med. Så ikväll ska jag få se hur det går för Harry Potter. Alla skriver att  nu är det slutet, efter att han växt upp med oss. Haha, synd att jag inte kan säga det samma. Själv nördade jag hela serien förra vecka liksom. Och ikväll är det dags att ta farväl. Jag hatar att se en sista film eller ett sista avsnitt av något, det gör mig nästan lite deprimerad. Jaja, jag har bråttom nu! Hejsvejs!

E och I


Breakfast.

Idag så var jag snäll och lagade mat åt min familj. Pannkakor blev det. Kul att man då lägger upp frukostbilder... Att sitta och äta med min familj är som en omöjlig uppgift. I alla fall med min syster. Hon är liksom galen. Hon ställer tusen frågor, babblar om så mycket konstigt och skrattar åt allt. Hon äter hur segt som helst och jag och mamma måste vänta på henne. Hon skulle nog kunna äta i timmar. Och hon pratar på så man ka inte hålla sig för skratt. Tack vare våra middagar med varandra så kommer vi nog leva för altid, om nu ett gott skratt förlänger livet.

Måste bara påpeka något som stör mig! Det heter Emellan, Egentligen och Igenom. Blanda inte ihop ord med bokstäverna i och e.

Har lyckats få ihop två verser till något som jag inte har en aning om vad det ska bli



Nääämen... Jag har lyckats få ihop två verser på något som jag inte har någon aning om vad det ska bli. Jag och ett piano. Så jag har skrivit och prövat mig fram på pianot. Jag sjunger nog lite fel i videon och låter ganska så hemskt, haha, för jag var inte uppsjungen och det var rätt tidigt. Även engelskan är roslig och jag seplar fel. Lyckat... Men jaja, jag tyckte ni kunde få höra lite.

Lycklig tjej igår natt



God morgon!
Vad gör jg uppe nu..? Klockan halv tio blev jag väckt av min familj, och mitt morgonhumör är inte det bästa när jag sovit för lite. Så jag fick väl gå upp, för att somna om igen går nästan aldrig för mig. Har huvudvärk och är irriterad. Var uppe till i alla fall tre inatt. Blev en film och några bloggar. Blev även överlycklig igår när jag bara tänkte jag gör ett försöka och söker ifall det ska komma en ny säsong av Andra finns dom. Först fann jag inget och tänkte att det helt enklet inte kommer en säsong denna sommar, men då så såg jag att det går repriser! Dom började igår fem i ett på natten. Lyckan var ju total när jag insåg det igår. Så varje dag i tretton dagar   klockn fem i ett så går Andar finns dom på tv4 fakta. Haha, nördigt det här låter, men jag älskar den serien. De ska försöka bevisa att det finns andar på olika stället. Och på något sätt så kan jag inget annat än tro på det de gör. Jag brukar vara skeptisk till sådana program, men just det går rakt in i hjärtat. Hm. Måste nog ta en kopp te nu och piggna till. Ska nog försöka sova när de andra åkt till Torsby. Åh, så trött.

"Känner mig som apelsinjuice"



Linnea: Jag känner mig som apelsinjuice, pressad.

Vi fick oss ett gott skratt vid köksbordet när syrran klämde ur sig denna kommentar. Vart får hon allt ifrån?
Jaja. En slappisdag idag med. Har jättetråkigt och vill göra något kul, men det finns liksom inget att göra. Alla andra verkar ha fullt upp med annat. Jag kollade klart Shrek förut, har ätit mat och sen mest lyssnat och sjungit med i musik. Ska nog ta och se på en ny Irene Huss film nu, känner mig ganska sugen på lite kriminalfilm ikväll. Mysigt med lite mord. Hm, haha, nja. Nu lät jag lite sjuk, men nejdå, jag är inte helt knäpp, gillar bara sådana filmer. Förresten, är det någon som vet någon serie som påminner om Harpers Island? I så fall får ni gärna tipsa mig!

Vad händer med glaset?



När jag, Julia och Julia såg på Shutter Island så var det speciellt en sak som vi reagerade på. Vad i hela friden händer med vattenglaset?!?! Det som syns runt slutet av filmen här ovan. Var tvungen söka och se om det fanns på youtube, och det gjorde det allt! Och även en hel del annat. Ganska kul. Ta er en titt!

And all the thing you'd say, they were never true, never true



Vi har vatten!!!♥
I alla fall så tror jag det, för klockan tolv igår natt kunde jag ta mitt första bad (jag har duschat hos mormor, så nej, jag har inte gtt lortig, haha) på en och en halv vecka. Jag hamnade efter det framför datorn med den tredje Shrek fillmen, men jag höll på att somna så till sist fick jag avsluta och lägga mig.
Jag hade lätt kunnat sova längre nu när jag gick upp vid tolv, känner mig helt utsliten. Lite kontigt med tanke på att jag sover så mycket. Kanske beror på att jag sover på dagen istället för natten?
Det är ju min sista lediga vecka nu. Tråkigt, för det känns som att sommarlovet bara runnit iväg.

Hands open



Haha, vilka fina bilder jag fann på kameran igår... Så kan det gå när man lånar ut kameran hej vilt och den som blir fotad inte vill vara med på bild. Men, det är kul med sådana foton också. Fina minnen.
Julia kom hit ett tag och vi pratade lite om allt som hände igår. Det var verkligen en toppenkväll. Men roligast var ju de där tyskarna, haha. Den ena asså, sprang där efter en, nästan lite läskigt. Jag blev ganska rädd förut när mamma sa att en tysk scout varit här och frågat om sängplats. Hjälp?! Haha, ja roligt är det.
Lyckades se näst sista Harry Potter filmen idag, det är så hemskt att det bara är en kvar. Jag sitter och nästa gråter åt varje film. Hm. Kan knappt berga mig att få se den sista filmen. Jag hoppas slutet blir bra.
Vilket väder det blev nu då, massa regn! Perfekt för massa film och mys. Inatt så ska jag nog dra en eller två filmer. Kanske Shrek? Han är ju grym.

sång på sång, det ekar över hela staden


And everything you do



Har inte ens kommit halvvägs i filmen. Seg jag är. Men jag gör så mycket annat emellan. Åt nyss biff. Ointressant, jag vet. Känner mig så pigg idag, men egentligen så är jag nog övertrött. Det är en riktig mysdag idag. Jag gör ingenting. Strosar bara runt, dricker te och kaffe, sjunger med i låtar och ser på film. En skön söndag helt enkelt. I morgon börjar min sista lediga vecka innan sommarjobbet, så jag ska ta väl hand om den. Göra allt som faller mig in. Shit asså, vi börjar snart skolan igen.

Kvällen igår vad både rolig och konstig



God morgon!
Eftersom jag var hemma runt tre inatt så hade jag mer än gärna sovit länge än till elva, med tanke på att jag inte heller somnade förrens vid fyra. Men en fluga skulle nu på morgonen vara jobbig och vägra låta bli att inte sitta på mig. Så jag gav upp och gick istället upp och fixade frukost.
Igår var det riktigt roligt! Haha, det mesta hände. Vi började i Oleby och gick sedan in till Torsby. Det var väl en hel del folk där till att börja med. Vi gick även och mötte folk, så vi gick en hel del igår - något som fick min höft att göra ont igen. Kan verkligen inte gå för långt, för då är det som att den börjar skava. Men nog om det. Haha, det var några tykar i Torsby ockå. En av dom blev helt själv för att hans vänner skulle till Faktoriet. Ja herregud vad sjukt det var. Blev nästan förföljd av tysken ett tag. Men det var en grym kväll igår och jag hade det kul. Träffade massa folk som man kände och pratade och hade det trevligt. Ja, riktigt kul kväll. Fast på slutet så började det bli dött nere på Torsby, så vid halv tre åkte vi hem.
Nu ska jag ta och se på nästa sista Harry potter filmen.

We might not get tomorrow, let's do it tonight



Nu är jag klar för ikväll! Är på toppenhumör och det känns som att det kan bli en riktigt rolig kväll. Jag och mina vänner ska helt enklet ha det skoj. Så jag och Julia ska runt nio dra till den andra Julia och sedan dra vidare. Åh, är taggad ikväll alltå. Men japp, nu ska jag... hm. Jag ska göra något annat. Vi hörs i morgon. Ha en bra kväll allihop!

Fixar mig



Sminket har jag lyckats fixa, nu är det bara hår och kläder kvar. Ska snart börja dra med plattången i min ostyrliga kalufs. Har jag inte en ytterst fin virvel på höger sida? Haha. Den står liksom rakt ut. Har nog alltid haft den och jag gillar den inte. Kanppt plattången hjälper för den.
Måste nog ta och prata lite med mina vänner nu, så att jag vet när vi ska åka ner och så.

Dance like you mean it



Hejhej!
Jag vaknade utav sol, men den har försvunnit nu. Har inte gjort ett dugg idag, inte ens kollat på film, haha. Ska kanske göra det snart. Har istället fått laga mat idag, kotletter och någon slags sallad. Jag ska efter maten sticka iväg till mormor på en dusch och sedan fixa mig inför ikväll, då jag och några tjejkompisar ska dra ut. Se ifall det är någon fart nu när det är countryfestival. Jaja, hoppas i alla fall på en bra och rolig kväll.

What are you waiting for?


Jag och syster är så fina, haha!..

Jag har sen jag kommit hem mest kollat på Harry Potter. Är nu inne på sjätte filmen, det går framåt! Vet bara inte vem jag ska dra med mig på bio sen framöver. Hm, någon frivillig? Det löser sig nog.
Vi skippade faktikst att dra ner till Torsby ikväll, det kändes ju inte så lockande när det regnade. Men i morgon så är det meningen att vi ska åka ner. Jag och några vänner. Kul. Känner att jag behöver ut lite, var ett tag sen sist.
Jag har även lyssnat på The Script, fy sjutton vad bra de är. Breakeven är nog en låt som jag aldrig kommer tröttna på. Vill ni höra nåt vääldigt komiskt? Nu lyssnar jag på Bratz, haha, liksom what?! Nej, men de är väl helt okej... Bratz – Change The World Eller..? Hm. Okej, ska ge mig och se på film nu.

Det tog sin lilla tid att få lunch idag...



Vi drog till Torsby och åkte till Faktoriet. Men där var det kallt och dom höll på för fullt inför ikväll, så vi bestämde oss för att dra till Hörnet. Där satte vi oss och beställde, men så funkade inte ugnen, och de flesta skulle ha pizza. Så vi hamnade på La Strada istället. Vi skulle bjuda mormor på mat för att hon snart fyller år, och igår skämtade jag om "vi kan dra till La Strada för där har hon nog aldrig ätit", och vart hamnade vi då..? Haha, lite roligt ju. Mötte även två vänner där, Maja och Martin, så jag pratade lite med dom angående ikväll. Det är ju tänk att vi ska dra ner en sväng, bara att hoppas att regnet ger sig.
Nu ska jag se klart femte Harry Potter filmen som jag påbörjade igår kväll.

Sunset



Igår var det vansinnigt vacker ute. Jag, mamma och syrran spelade tevespel och jag var bara tvungen att springa ut med kameran mitt i spelet för att det var så himla fint. Himlen var alldeles orange-rosa-blå-röd-lila. Ibland visar Torsby upp sina bästa sidor, hm, ja Torsby och Torsby...
Var iväg med mamma och tog en dusch hos mormor. Det blev bestämt att vi antagligen ska till Faktoriet och äta vid ett. Har aldrig ätit där, jag äter aldrig ute typ. Jag är nog ganska efterbliven iband. Liksom inte ätit på Faktoriet? Inte sett Pirates of Caribbean? Jag borde göra en lista på saker man bara måste göra/se innan man dör. Vill ju liksom inte missat något i livet.
Kul att det ska spöregna idag då... Nej, det är inte bra alltså, för ikväll ska antagligen jag och några vänner ner till Torsby och se ifall det är något drag. Det är ju som sagt Country festival här i byn nu.

Hej trött tjej här



Hejhej! Trött är jag. Jättetrött. Sov mycket i natt, men det hjälpte inte. Vill se på film, men ja måste sova tidigt, ska iväg och äta lunch någonstans i morgon, för mormor fyller snart år. Ikväll var vi dit på mat. Mina två kusiner och min morbror och hans fru är där nu, så det var väl lite släktmiddag. Sen så kollade mamma och henns bror på gamla kläder, rätt kul. Fann en kjol som var fin, men lite för liten. Äh, den får väl gå på mig nån gång. Tevespe nu tror jag. Countryfestival i mrgon. Skojskoj. Meningslöst inlägg. Värdelös bloggerska.

Breakfast out in the sun



God morgon!
Vilken härlig dag det är. Sol och jättevarmt. Så därför så åt jag och familjen frukost ute idag. Skönt. Är lite trött idag, la mig vid två, för jag orkade knappt hålla mina ögon öppna under filmen, så jag stängde av och ska titta klart senare idag. Jag ska nu dra ut med en tidning och lägga mig och sola på gräsmattan ett tag nu. Sen så kanske det blir en sväng till Julia. 

If you're looking for forgivness, you won't found it here


Bilder ifrån när jag och några vänner var på Kinan för några månader sen.

Jag har inte gjort mycket idag. Sett tredje Harry potter filmen, sett på hus (drömmen om att flytta till Torsby är stark), splat tevespel med familjen och arit ute lite grand. Jag och syrran var till mormor och ducha och då så bestämde vi oss för att springa dit. Vi sprang inte fort, men när vi såg att katten kom med en mus så började vi allt kuta rejält. Äckliga varelser det där.
Nu när dagen börjar nå sitt slut så sitter jag här och ska snart dra den fjärde Harry Potter filmen, mitt mål är att se den allra sista på bio. Håller på att bli lite förkyld också, not good. Plus att det känns i höften igen, sist gjorde det ont som satan under midsommar, men det gick väl ändå rätt okej. Fast nu är det dags igen. Åhåå jaja. En och en halv vecka kvar tills sommarjobbet, vill inte, men för pengarna ska jag göra mycket kul, så jag ska slita som ett djur på jobbet. Nu så blir det filmmys på min hårda stol framför datorn! Yes, härligt. Snart helg, en kul helg ska det bli.

Ett misstag är inte ett misslyckande, utan ett framsteg mot att undgå misslyckanden


If you ever come back



God morgon!
Jag fastnade framför dataskärmen igår kväll med den andra Harry Potter filmen rullande på skärmen. Ja, så kan det gå. Jag har väl fastnat i den fällan jag med nu, skulle jag tro. Känner ju ett sug efter att se ännu en film. Så jag kom i säng halv fyra igår, men lyckades gå upp vid halv tolv, som jag i stort sett gör varje dag. Det var, eller kanske är, tänkt att vi skulle iväg och bada idag, men jag tycker det är rätt kallt ute. Blåser och graderna är ganska låga. Fast vi kanske sticker iväg lite senare.


Simple Plan – Jet Lag - feat. Natasha Bedingfield

Wake you up in the middle of the night



Okej, jag erkänner: Harry Potter var verkligen bra. Förlåt för att jag varit så hemskt och missat de filmerna. Jag lovar att se allihop. Och så kanske jag tar och ser på Pirates of Caribbien när jag ändå är igång med mitt filmmarathon. Men i morgon så ska jag skippa film och serier och istället dra til stranden med min familj. Solen ser ut att komma och värmem med, så en dag med sol, bad och picknik vid beachen blir perfekt.
Har spelat tevespel med familjen, mysigt. Shrek 2 på franska (hm, lite svårt när ingen kan franska dock, men det går allt). Vi spelar mest gameqube-spel här hemma, tycker de är bättre än wii, för wii-kontrollerna och jag kommer inte så bra överens. Favoritspelen är just Shrek 2 och Supermario Sunshine, rekomenderar dom verkligen.
Nu ska jag nog se en film och sen sova. God natt!

Harry Potter



Wow, kan knappt tro det själv, men här sitter jag och ätter hallonpaj och ser på första Harry Potter filmen. HARRY POTTER!!! Yepp, det är sant. För första gången i mitt liv ser jag en Harry potter film. Den är absolut helt okej, ganska bra till och med. Känner mig lite tvungen att se filmerna nu när den sista filmen kommer ut nu. Haha, det har tagit mig tio år för att se den första filmen, jättebra Josefin, jättebra. Och senare blir det mer film, eller ja, teve, Morden i Midsomer! Tisdagar är ju bra dagar nu, emot vad de var när vi gick i skolan, då var de riktiga hat-dagar.Nu kommer solen också! Ajaa, men mer Harry potter nu va?

Vill ut och resa


Älskade Teneriffa.


Åh, vad jag är sugen på att lämna landet och dra utomlands! Jag har kollat på resor nu under dagen en hel del. Vill till Turkiet, Thailand, Spanien, Grekland... Ja, bort ifrån Sverige som inte bjuder på så mycket sol. I sexan var vi ju till Gambi, en helt sjuk resa. Jag fick ju halsflus med hög feber, haha, lyckat. Men det var en tokig och rolig resa i alla fall. I sjuan stack vi till Alicante, Spanien. Det var kul och mysigt. Men där fick jag öroninflammation. Men äh, det var ändå en toppenresa, Alicante är liksom lite som ett hem på något vis. Man känner till det stället. I nian så var vi till Teneriffa, den resan var riktigt lyckkad. Vi bodde bra och allt var riktigt perfekt. Sen nu i maj var vi till Barcelona med spanskagruppen, det var förbaskat roligt det.
Fast nu vill jag iväg igen. Kanske inte i år, men nästa år. Vill sticka iväg med mina vänner. Snälla, bjud mig på en resa någon. Please.

Rensa garderoben



God morgon! Dagen började med fint väder men det har nu övergått i regn. Men det är bara bra för jag ska nu börja med min garderob som ser ut som ett h*****e. Fast det är inte bara i garderoben kläderna befinner sig, utan även på sängen. Måste ta itu med det nu. Och om vädret är så här är det inget fel med det. Yepp, nu kör vi, kan nog ta några timmar.

You will just stand and stare, I promise



Här kvällsbloggar man runt tolv-halv ett på natten. Sitter ensam hemma och känner mig ensam. Katterna är mitt enda sällskap. Lyssnar på musik och läser bloggar. Självklart kollar jag på facebook en hel del med. Hatar den nya chatten där (intresseklubben antecknar). Ska nog dra ett avsnitt av någon serie eller kolla en film, är ju inte ett dugg trött så. I morgon ska jag rensa garderoben. Även ta och fota lite tror jag, känner mig så himla fotosugen, har lite idéer. Plus att jag kanske ska visa er något som jag lyckats pyssla ihop, men som är långt ifrån klart, behöver nämligen hjälp (någon?). Spännande va? Hm Det handlar om ett piano och lite sång i alla fall. Ni förstår nog vad det handlar om. Ja piano har jag spelat ikväll med, jag gillar det. Ska ta och lära mig att spela det, wish me luck! Måste också ringa Julia i morgon och prata Stockholm. Sen när blev jag så Stockholmstokig? Britney Spears kommer ju 16 oktober, det är det vi funderar på jag och mina två vänner. Men innan dess är det ju en hel del annat. Kommer bli pank, tur att jag jobbar snart. Bara två veckor kvar tills jag ska umgås med småbarn. Money money. Sen en veckas ledigt. Sen skola, Stjerneskolan. Naturvetenskapliga linjen. Haha, mina kvällstexter är heltokiga. Men jag gillar dom lite ändå. Puss och godnatt mina kära vänner.

Don't look back in anger


Gulliga och normala vänner man har, haha!

Hej hej bloggen!
Jag har endast kollat på Eva och Adam idag. Liv? Et uruselt liv, haha. Serierna äter upp mig, nästan i alla fall. Men nu är den serien slutkollad och jag blir bara sur på att Alexander och Annika aldrig blir ihop. Ja, sånt stör jag mig på oerhört. Man ser liksom hur dom vill... men så nej. Var även tvungen att se filmen Frya födelsedagar och ett fiasko, så nu är det verkligen helslut. Så jag får väl börja med något nytt. Har skaffat första säsången av One tree hill. Måste. Skaffa. Ett. liv. och. Sluta. Med. Serierna.
Var nyss till mormor och tog en dusch. Så nu känner jag mig som ny. Har spring i benen så snart sticker jag nog ut och kutar.
Ska ta och planera den där Stockholmsresan som jag snackade om. Jag vill så det gör ont i mig, och  som tur är så ser det väldigt ljust ut. Tjohoo!

Smultron



God morgon! Sovit gott? Jag hamnade i sängen (soffan) runt halv två. Blev ett tag framför daton, man fastnar ju ganska så lätt där. Det ser ut att bli en toppendag så jag borde nog inte sitta här och blogga. Men jag är nyvaken så det är okej ändå. Så nu ska jag ta och göra något bra av dagen. Hejsvejs!

I'm somwhere between the moon and the sun.



Söndagsmys i min ensamhet. Flera avssnitt av Eva och Adam och lite kaffe emellanåt. Min söndagskväll det. Är inte särskilt trött längre, jag piggnar till om nätterna, den nattmänniska som jag är. En fladdermu typ, hm. Igår såg vå fullt med fladdermöss, även en stor spindel, den var mysig den (nej jag skojar inte). Värsta zooet borta i skogen. Och så var det ju så himla fint. Kvällarna där är bland det vackraste i världen. Oj vad jag babblar på bra nu... Men jag tänker rätt mycket, brukar göra det när jag är själv. Då snurrar allt i min hjärna runt och blir en kletig sörja. Hjärncellerna trasslar ihop sig. Fast att tänka är underbart. Mitt liv är sludigt. Så lyckligt och bra, men ändå så finns det lite fel. Tur att jag har de här kvällarna och kan tänka igenom allt då. Lyssna på musik som gör en helt pirrig och nöjd, fast även lite ledsen. Ron Pope är ett perfekt exempel på det. Ska se ett avsnitt till nu, sen ska jag grubbla lite till. Knäppfia är jag.

Well, I didn't mean to hurt you, but I'm sorry if I did



Det är lustigt att man kan bli så trött utav att vara vaken om nätterna, även om man sover de timmar som man bör. Är jätteseg idag. Äh, skitsamma, jag hade ju kul igår, så det är det värt. Fick grillat till mat idag med, det är aldrig fel. Och ikväll får jag hela huset för mig själv. Wihoo! Hm, nja, inte riktigt. Men skönt med lite ensamtid. Kanske kolla på nån film och må gött. I morgon är det ny vecka och nya möjligheter och till helgen är det Country festival här i Torsby, så då får vi se vad vi hittar på. Och det dröjer inte förrens det är Fryksdalsdansen nere vid Kolsnäs.
Men först måste jag övertala både vänner och mamma på en Stockholmsresa som känns väldigt behövlig.

Har du damp? Ta en svamp. Börja dansa som en man.



Haha, gud vad vi skrattade åt det igår. Det började med att Julia S bad Julia K att säga ett ord som hon kunde söka på på spotify. Då sa Julia "svamp". Så Julia sökte på det och denna låt kom upp. Vi dog alla lite där ett tag, vilken låt alltså..!

Plopp - en natt med vännerna i sommarstugan




Hejsan! Nu är jag hemma efter en eftermiddag/kväll/natt/morgon/dag (hm, mycket..) i skogen med mina finfina vänner. Det var riktigt kul igår. Vi mös, grillade, badade och skrattade en hel del. Vi var ett gäng på sju pers i min sommarstuga som ligger vid en sjö. Det var en ganska galen natt, men det brukar väl bli så för oss. Vi åkte ut med en flotte en bit och badade, vi "jagade" varandra och skrämdes. Ja oj vad jag skvatt igår, tjöt till lite då och då. Nej, en helmysig natt alltså. Vid fem la vi oss och halv tolv steg vi upp ganska så sega. Det här måste göras om, för det var roligt. Kan inte annat än älska mina vänner.

'cuase if I don't get up, then I can't fall down



Nu är jag en lycklig tjej. Solen skiner och det är varmt och skönt. Och med massa bra med musik som dansar ut ur högtalarna så blir det bara ännu bättre. Hm.. poetiskt det blev där först. Kanske finns det en liten poet här inuti mig? Haha, nja. Snart kommer mina vänner hit. Och vi ska ta skogen med storm inatt, eller?
Men nu ska jag göra nåt som jag aldrig trott jag skulle klara av. Ja jises.

Inatt blir det sommarstugan med några vänner



God morgon!
Jag vaknade på helt fel sida idag, så det blev ingen loppis för min del. Istället blev det en lugn morgon innan jag stack till mormor på en dusch. Nu har humöret vänt och jag börjar bli gladare, tur det. Inatt ska jag vara med några vänner borta i sommarstugan. Vi ska sova där och grilla lite. Mysigt, as usual, haha. Jag har lyckats få på mig sminket, nu är det bara håret kvar. Så jag ska fixa det. Vid fyra ska mina vänner dyka upp, så vi får se hur bloggningen blir.

Husk och Trassel



Hejsan!
Har tillbringat min kväll i Olbey med Julia och Julia. Jättemysigt. (Allt som har med ordet mys är mitt favoritord, jag nämner det nog nästan för ofta). Vi skrattade även en hel del!

Julia: Jag såg en ljushårig flintis! .... Hm, hur mår hon egentligen?

Vi såg på en skräckfilm först, Husk, rätt läskig. Man skvarr i alla fall en hel del. En gång så skrek vi allihop. Sedan efter den så såg vi den mysiga filmen (okej, ska ge mg nu) Trassl för att få vära nerver lugna. Väldigt bra Disney-film. Bra barnfilm helt enkelt, fast som även passar äldre. Så nu kan vi nog sova lugnt inatt trots skräckfilmen.
Jag är jättetrött och ska snart lägga mig. I morgon ska jag dra på loppis ganska så tidigt här "på byn".
God natt!

Eva och Adam för hela slanten




God morgon! Jag frossar i Eva och Adam idag. Senare ikväll ska jag iväg till fröken Karlsson på filmmys med henne och Julia. Länge sen man såg mina flickor nu. Aa, mina...  Hm. Japp, men denna helg ska jag försöka göra så mycket roligt som möjligt. Mycket vänner vore inte fel att ha runt sig. Känner ett stort behov av socialt umgänge. 

I was on the top, but not anymore



Det var ett rätt sludigt väder förut. Sol, regn, kvavt, gult och regnbåge. Ganska fint ändå, nästan lite mystiskt. Ikväll är jag långt ifrån trött, så därför ska jag kolla på lite Eva och Adam som är den serie som jag nördar nu. Är den inte för mysig? Jättegullig kärleksserie för mindre ungdomar, om man nu kan säga så. Jag gillade att titta på den när jag var runt tio-elva kanske. Och nu, cirka fem år senare sitter jag och tittar ännu en gång.
I morgon har jag lite saker som jag måste få gjort. Kan inte skjuta upp allt längre. Och om jag gör allt som ska göras så är jag mer än värd en rolig helg med några vänner mitt ute i skogen. Yesh, det kör vi på.


What would I do without you?



Förlåt, men jag orkar inte göra någon videoblogg idag. Vi får ta det i morgon istället. Idag har jag haft fullt upp, trots att jag inte gjort mycket alls. Och när vattnet försvann så blev städningen så mycket svårare med. Måste ta tag i det där lite bättre i morgon. Kanske får ett riktigt städ-ryck ikväll om jag har tur? Man kan ju hoppas. Men om det kommer folk på lördag så måste det ju vara lite städat i alla fall. Ja kan det inte bli helg snart? Jag längtar lite grand. Det ska bli en kul helg. Nu ropar Ernst, måste kila!

Banans in pajamas


Haha, minns ni Bananer i Pyjamas? Bästa barnprogrammet det.

God morgon! Hm, ingen morgon, men men. Min dag har inte börjat så värst bra. Det börjar med att mamma säger att vi inte har något vatten. Åh, varför ska detta hända nu? Hatar det. Var tvungen iväg till mormor och duscha förut. Hoppas någon kommer och fixar vattnet snart, för det här kommer göra mig lite tokig annars.
Igår kväll blev det sent, som vanligt. Jag och Linnea satt och spelade piano någon gång efter tolv. Rätt roligt faktiskt. Piano är det enda instrument som jag kan tycka att det är kul att spela. Försöker faktikst lära mig lite ackord. Jag är långt ifrån ett proffs, men några låtar har jag lyckats ta mig igenom. Kanske måste visa er, haha, bara för att min musikalsika förmåga är extremt låg. Ja, fråga mina vänner, de vet det. Jag har inget gehör eller något såndant alls.
Nej, måste ha kaffe nu.

Vi bakade ännu en kaka.



Tror nästan att jag och Linnea får starta café, för oj vad vi bakat idag. Nu på kvällskvisten så slängde vi ihop en paj med citron och maräng. Rrsultatet? Helt okej. Ni får gärna komma hit och äta upp den om ni vill, för vi orkar inte.
Linnea visade mig nyss på videon nedan, jag dog lite då. Skrek rätt ut, vad ska grannarna tro? Ja usch vad läskigt, jag skvätter ju av allt. Men kolla på den, för adrenalinkicken är ju super, hehe.
I morgon ska jag börja städa mitt rum som ser ut som en soptipp. Nja, mer som en dammig-lortig-oren-äcklig håla. Plus att jag ska försöka hinna med en promenad med systrer och göra en videoblogg, yepp vi har lite idéer nämligen! Haha.
Vi spelade ju lite brännboll förut, jag sköt ju nästan bra. Bättre än vad jag trott. Fast bra? Nej, man bör väl inte ljuga.
Sov gott med er så hörs vi i morgon!

Ta er en titt


Tomorrow I will be a better person



Att min blogg är ganska så värdelös just nu märks väl, men jag gör inget roligt om dagarna. Jag sitter framför datorn och glor bara. Kanske ser en film eller nåt teveprogram emellan. Haha, vilket roligt sommarlov. Nej, i morgon ska jag göra nåt kul så att ni får något roligare att läsa om. Ska höra med syrran ifall hon vill spela brännboll nu, för det är jag ju så sjukt duktig på, hm..

En kladdig hög med kaka




Det passar inte direkt att skriva god morgon, så jag skippar det. God eftermiddag få det bli istället!
Jag fixade ihop en kladdkaka med jordnötssmör i, den blev lyckad, förutom att formen blev helknasig och konsistensen jättekletig. Haha, mina bakkunskaper är ju för bra alltså... Tur att det smakar bra i alla fall.
Jag sitter och kollar på biljetter till Arvika Hamnfest som är den femte augusti. Är ju ganska så sugen på att se Veronica Maggio uppträda. Hon är ju asgrym enligt mig. Kanske Sveriges bästa artist. Haha, ni börjar nog fatta vad jag gillar för musik efter att ha läst min blogg ett tag.

We're always back where we begin



Ikväll är jag trött som satan. Det får verkligen inte bli allt för sent, för då kommer jag sova bort hela dagen i morgon. Det ser ju ut att bli ganska fint, så då kanske det är bäst att hålla sig ute. Kanske även hitta på nåt kul? Tror minsann att Julia är ledig, den andra med. Fick förfrågan om badning förut, men jag pallade inte. Too tired.

  Just love and risk it all.

Min dag i Karlstad



Hallå! Nur är jag hemma, äntligen.
Det var en kul dag i stan. Först sprang vi runt i lite affärer i själva stan och sen drog vi till Bergvik och åt. Sen shoppade vi vidare där inne. Jag lycades få tag i två nya toppar, väldigt lite för att vara mig. Jag är rätt imponerad att jag inte köpte mer, skönt att ha pengar kvar. Kanske köper jag mig ett par skor för de, eller så behåller jag de ett tag till.
På vägen hem så sov jag så sött så. Dödstrött är nog ordet som beskriver min eftermiddag bäst, men även nu med. Hemma hade vi lite kvällsfika med te och skorpor. Mysigt.
Nu ska jag bara vänta in Allsång På Skansen, Ulrik Munther gästar ju programet, så det får man inte missa! Efter det blir det Morden i Midsomer. Perfekt avslutning på en bra dag. Och i väntan ska jag bläddra i min nya Vecko Revyn som låg i påstlådan när jag kom hem.

Karlstad idag



God morgon! Idag var det omöjligt att se fin ut i camen, kanske beror på att jag endast sovit fyra timmar inatt? Så därför fick det bli en bild från igår. Fast idag är jag mindre trött än i söndags, jag är rätt ut sagt väldigt pigg, men tröttheten kommer väl sen i bilen. Idag ska vi ju till Karlstad på shopping, härligt! Var ett tag sen sist. Känner att jag behöver lite nytt i garderoben. Ja vi får väl se hur det går med att prova kläder, för under min vänsterarm är jag öm och har någon konstig knöl.
Nej, måste skynda mig nu, hörs när jag kommit hem!

It's wonderful to fall, just love and risk it all.



Något innan sju så stack jag till Torsby och mötte Julia borta vid fotbollsplanen. Det är lite komsikt att vi drar oss iväg och kollar på nästan varje hemmamatch de har, trots att varken jag eller Julia förstår oss på fotboll eller är intresserade. Men det är ett perfekt tillfälle att bara sitta och babbla strunt. Jättkul att prata om en massa oviktig smörja, fast lite seriösa saker blir det ju alltid. Skrattar åt alla konstiga minnen och allt annat kul, haha. Ja det är mysigt det. Så vi sitter där i en och en halvtimme och agerar värdelös hejarklack, hälsar snabbt på Julia som spelat och sen drar vi hem igen. Synd att det är uppehåll med fotbollen ett tag nu, så att man inte kan sitta där i sommarvärmen och bara snacka. Äh, man väl dra dit i alla fall.
I morgon ska jag till Karlstad och shoppa loss. Är så shoppingsugen så det passar finfint. Det får alltså inte bli en allt för sen kväll ikväll.
Sov gott med er. ♥

Fotboll



Idag har jag mest varit ute, även lite grand på mitt rum. Dagen har bara runnit iväg och den är snart slut. Men jag ska snart dra mot Torsby och kolla på fotboll. Julia som spelar och en annan Julia som får heja på med mig.

4:e juli 2011



God morgon!
Jag sitter och dricker kaffe och njuter av livet. Ska snart ut i solen och få färg. Härligt att solen fann tillbaka säger jag bara! Ska nog sms:a lite vänner och höra om helgen, har lite planer, men inget stort.

Everybody hurts just a little too much


Julia var sååå intresserad av rallycrossen.

Efter att ha varit seg sen jag kom hem så är jag nu pigg igen. Skönt att komma ut ur zombie-rollen, hehe. Men det kändes så ett tag verkligen. I morgon kan jag lova er att jag tar en lång sovmorgon. Gahh vad skönt. Runt tolv blir kanske lagom att gå upp? Jag har ju ändå inga tider att passa. Jo, vid sju ska jag se på Julias sista fotbollsmatch innan uppehåll (tror det var så iaf). Så då drar jag med mig min andra vän Julia, var ett tag sedan jag såg henne nu. Det var länge sen jag såg några av mina vänner, eller umgicks rättare sagt. Ser dom gör jag då och då. Måste verkligen försöka få in några dagar med dom nu innan jag börjar jobba, för sen är det dags för skola.

Natasha Bedingfield – Little Too Much
Åh, Natacha Bedingfields nya album, så bra.

Hemma ifrån en toppendag i Höljes. Nu är jag dödstrött.



Nu är jag hemma!
Vid halv sex gick jag upp. Jättetrött som sagt, men det avtog efter duschen och allt annat fixande. Kvart över sju kom Julia och något efter halv åtta bar det av till Höljes. I bilen kom tröttheten krypandes tillbaks. När vi kom fram var jag som en zombie, bara gick och förstod nog inte riktigt vad jag gjorde. Men när jag öppnade bildörren vid banan så kunde man känna hur bra dagen skulle bli. Stämningen cirkulerade i luften och den lät bara bra. Vi fick bra väder med varken sol eller regn, lagom varmt Det var så spännande och jag höll väl på att dö av nervositet i finalerna. Det går inte att beskriva hur jag lever mig in i tävlingarna, jag blir som besatt och bara kollar. Jag gillar det verkligen jättemycket, biltävlingar, min grej det. Ska nog nästan börja köra rallycross, skämt o sido, men det vore ju nästan kul. Min dag var hur som helst helt awsome. Jätteövertrötta och glada. På vägen hem sov vi båda två hur gott som helst. Nästa år ska jag dra med mig brudarna dit så vi kan vara där hela helgen, ja jises vad kul det vore.

En på tjugofyratusen. Otroligt.

Idag blir det Höljes



God morgon!
Klockan är kvart i sju och jag är väldigt trött. Jag gick upp vid halv sex, gash vad jobbigt. Men jag tog mig upp, fast man känner sig lite halvt död med för få timmars sömn. Och i natt halv tre blev jag väckt att någon ringde till mig, men min hjärna kopplade inte, så jag svarade inte.
Idag blir det i alla fall Höljes. Det regnar inte och är rätt varmt, så vädret är ju okej. Så vid halv åtta drar vi iväg norrut. Pappa, jag och Julia. Julia borde dyka upp här hemma snart nu.
Jag ska ta och packa ihop allt och bli klar nu. Vi hörs ikväll när jag kommit hem! Ha en bra dag.

Talking to the moon



Av någon konstig andledning så skrev jag nästan god morgon. Hm, jag kanske är lite trött?
Har nyss tagit en biltur med mamma och syrran. Skönt att bara sitta och inte göra någonting medans musiken omringar en. Bara tråkig bilåkning kan vara den bästa som finns ibland. Man kan tänka igenom allt då.
Ikväll ska jag övertala min far att åka till Höljes. Jag vill ju dit. Synd att det ska vara en enda sjö där borta.

Foton ifrån examen, ganska sent, men nu kommer de i alla fall



Alla bilder blev dåliga på grund utav att linsen var lortig. Men det är som det är.

2 juli 2011




God morgon! Min dag började inte bra. Lyckades bli sur vid frukosten. Men det börjar som tur är släppa nu. Antagligen är jag bara lite trött och därför lättirriterad. Drömde så konstigt i natt också, att jag och min gamla klass var inne på min toa, jag har dock ingen aning om hur vi fick plats.
Regnet är på gång här i Torsby tror jag. Det ser rätt mulet ut. Jag ber till gudarna att Höljes bjuder på bra väder i morgon, då jag drar dit med pappa och Julia. Fy vad kul det ska bli, det är ju något av det roligaste man gör under sommaren som sagt, enligt mig.
Igår kväll slog det mig att jag inte visat några bilder ifrån skolavslutningen! Måste ha missat det under de hektiska dagarna efter examen. Men jag ska nog försöka lägga upp några idag, det var ju trots allt en av mina bästa dagar i mitt liv.

And all I wanna see


Gulligt, huh? hehe..

I förrgår lyckades jag göra misslyckade fiskbullar. Idag lagade jag en kladdkaka med jordnötssmör som smakade barnmat. Hur lyckas man? Jag kan inte laga simpla saker, de blir bara dåliga. Men det som är svårare brukar på något konstigt vis gå bättre. Märkligt.
Har haft en mysig kväll med min familj. Prat och massa skratt.

Linnea: Det satt två flugor på varandra förut.
Mamma: Vad gjorde dom då?
Linnea: Jag vet inte (skrattar lite). Men jag ville inte se dom i alla fall. Men de satt kvar.


I morgon ska jag tvinga mina vänner att umgås med mig. Saknar dom. Och så ska jag tvinga mitt band (tycker fortfarande att det känns jättekonstigt att skriva "mitt band", liksom ehh, har jag ett band?) att spela, för det saknar jag jättemycket. Och så ska jag tvinga dom att skriva en låt. Haha, hemsk jag är.

Bad Meets Evil – Lighters ♥
Kan det bli bättre?

Andar, finns dom?



Fann en bild ifrån förra sommaren. Jag minns känslan hur det var att sitta där. Fredagskvällarna eller om det var lördagskvällarna. I två år på rad satt jag och min syster så. Vi satt där med lvällssol i fönstret bakom oss, gärna altandörren öppen så att man hörde alla ljud ute, vi åt center och några avlånga godisar som smakade kola och så såg vi på Andar, finns dom? Jättemysigt var det. Det var ju det bästa programet. Tre killar blev inlåste i läskiga hus och byggnader som det skulle spöka i och så filmade de allt. Vi satt på helspänn och njöt av de små adrenalinkickarna man fick. Jag väntar nu denna sommar på att tv4 ska komma med såsong tre. Jag hoppas så innerligt det. För då är det sommar på riktigt. Annars så får man väl dra en skräckis i väntan.

Filmtips? Någon?

Party like there ain't no tomorrow



Har jämt varit med om det konstigaste på länge. Haha, facebook kan göra en väldigt förvirrad ibland. Men nu förstår jag allting!
Det är så varmt så att jag svimmar snart inne i mitt rum. Det är 26 grader, najs. Åska är det i luften och regnar lite. Men ändå så kommer solen fram. Konstigt väder, konstig dag.
Måse höra på musik och sjunga med som aldrig förr nu. Och kanske, bara kanske, göra några schyssta moves till, haha. Mitt liv denna fredagseftermiddag.

When the light hits your eyes



God morgon! Kanske lite för sent att säga det, menmen...
Sov till tjugo över elva idag, inte bra, men jag är så trött hela tiden. Kan ju inte sova om nätterna. Nattmänniska som jag är. Fick lite kul i morse när jag kom in på facebook, haha, hm, ja.. Någon har kul med Julias fb, men jag är oskyldig. Faktiskt.
Var iväg till mormor på mat nyss, fläskkotlett och sallad. Det är så äckligt varmt idag så man bara vill dö. Det är klippigt och fuktigt, usch! Det är så typiskt Sverige, att efter ungefär två dagars skön värme så bli det fuktig värme. Jag ska flytta ifrån Sverige när jag utbildat mig klart.
Vill ni veta nåt kul då? Jag kom in på Natur, oväntat va? Haha, nej, hade allt en hel del poäng över gränsen. Men mitt val känns så bra, jag är helt säker på det. Skitsamma om några av vännerna drar till samhäll, jag får ju nya vänner och några följer faktiskt med mig så.
Slutpratat om skolan, jag har sommarlov.

RSS 2.0