Valborg

 
Dagen har känts oändlig, och ännu är den inte slut! Ända sedan jag kom hem har jag stressat runt och packat och fixat mig. Det är Valborg idag, och det ska självklart firas! Just nu väntar jag in två vänner och senare ska vi dansa natten lång! Hoppas ni får en lika fin kväll som jag tänkt att ha!
 

28e April 2014

 
Värmen håller i sig, så idag fick jackan ligga kvar hemma. Nu på kvällskvisten tog hela familjen en springtur. Jag skulle ljuga om jag sa att det var härligt - det var skitjobbigt. Men nu efteråt är det i alla fall härligt. Jag sitter med läxböckerna i högsta hugg och försöker röja undan så mycket som möjligt. Lika bra att få allt undanstökat innan långhelgen!
 

27e April 2014

 
Fyra mobilbilder som knäppts under lovet!
 
Lovet har lidit mot sitt slut - men oj, vilket fantastiskt ett det varit! Jag har hunnit med så himla mycket och njutit varje sekund. I dag har vi städat altanen och solat. Jag har råkat bränna mig på både på rygg och mage. Aj, aj... Det kanske är tur att jag ska sitta inne i en skolsal imorn. Hur som helst så ska det bli skönt att återvända. Det är bara några få veckor kvar, sedan är det slut. Det är ganska bitterljuvt, men jag ska absolut ta vara på tiden!
 

Nytt på skönhetsfronten

 
Dessa två underbara ting blev mina nu i veckan. En ny body lotion från Victoria Secret i doften "Such a flirt" som doftar gudomligt gott (den kan vara den godaste doften som jag hittills luktat på), samt ett nagellack från Isadora i kulören "Pure coral". Jag har redan hunnit inviga bägge och är supernöjd! 
 

26e April 2014

 
Bilder från igår när vi åt tapas ↑
 
Sen sist har har varit på shopping i Karlstad, haft en underbar tapas-kväll, solat och jobbat. Detta påsklov är ett av de bättre loven med dess sol och värme - och det bästa är att lovet ännu inte är helt slut! I dag har vi legat ute och läst. Jag är så glad över att jag har funnit intresse i att läsa igen. Man hamnar i en helt annan värld och glömmer allt annat. 
 
Ikväll ska vi se på serier och dricka te. Jag ska även försöka mig på lite hemmaspa. Hoppas ni får en fin lördagskväll!
 
 

23e April 2014

 
Några drinkar vi mixade ihop för någon dag sen ↑
 
God morgon! Det ser ut att bli en toppendag idag med. Åh, som jag älskar det! Jag har plockat undan lite här hemma och donat. Jag ska alldeles strax fixa iordning kaffe, för snart dyker en vän upp. Vi ska föröska plugga matte. Senare i eftermiddag väntas jobb. Det var ett tag sedan nu, så det ska bli skoj!
 

En dag på stranden

 
Idag åkte jag och mina två kompanjoner och handlade smörgåsar, frukt och godsaker och tog bilen till en strand. Det är en ganska avlägsen strand, så det är nästan aldrig någon där. Och som vi njöt! I bara bikini solade vi. Men vattnet var iskallt (bokstavligt talat), så badandet får allt vänta ett tag till. I fyra timmar låg vi där, sedan bar det hemåt. Jag kommer somna gott ikväll, då en dag i solen gör en ganska utmattad (är inte det rätt konstigt?). Imorn väntas matteplugg med en vän och ett jobbpass ♥ 
 

21a April 2014

 
Bilder från när vi tog en biltur till bland annat sommarstugan. Är det inte oerhört fint?
 
Jag älskar våren. Vitsipporna har börjat blomma, det är varmt (idag är det jättevarmt) och det är så grönt och härligt. Jag ser så himla mycket fram emot maj. Det är då den där försommarvärmen verkligen börjar slå till (då man på rasterna i skolan sitter ute och njuter), då jag fyller år och skolan känns lättare (om man bortser från alla nationella prov). 
 
Idag ska jag kurera mig (har åkt på en förkylning) med att läsa böcker, skriva, städa rummet, sitta i solen och se på serier. Perfekt dag!
 
 

Adventures

 
Bilder från gårdagens tripp!
 
Både igår och idag har jag, min syster och hennes vän varit iväg på äventyr. Igår bar det av till en strand i närheten där vi hade picknick och njöt i solen. Efter det åkte vi på en biltur, lite som en upptäcksfärd. Vi hade ingen aning om vart vägen gick, men vi hamnade i bekanta trakter och tog oss hem.
 
I dag åkte vi runt lite här och var. Vi stannade till vid vår sommarstuga och det var så himla vackert! Jag ska visa er bilder imorn. Vattnet var som en spegel och fångade upp naturen och himlen. Helt magiskt ♥
 

Påsklunch

 
En eftermiddag med släkt, god mat och annat skoj! Vi har även letat påskägg med hjälp av ledtrådar. Sådan nostaligi! Nu håller jag på att packa ihop mina saker för att bege mig mot byn. Jag ska möta upp vännerna och sedan blir det utgång! Underbart att solen kom fram nu mot kvällningen också. 
 

Back to the 80's

 
Onsdagens studentfest med 80-talstema var riktigt rolig! Men jag vet inte vart tiden tog vägen, för det kändes som om vi inte hann mer än dit innan vi skulle hem igen. Det måste nog betyda att det var ordentligt kul, för då brukar ju tiden springa iväg.Gårdagen var dock mindre skoj. Jag var väldigt sliten, så kvällen blev lugn med hamburgare framför teven med syster.
 
Nu ska jag fixa mig inför påsklunch med familjen hos mormor! Hörs senare ♥
 

16e April 2014

 
Igår så kom jag inte hem förrän kvällen - för jag var och fiaxde håret. Färgning och insättning av löshår stod på schemat. Jag är riktigt nöjd! Kanske behövs det klippas en bit till, men jag ska vänta ett tag och känna efter, så får vi se hur jag gör. Nu håller jag på och grejer inför kvällen. Studentfest med 80-talstema står på schemat. Grymt kul! Knallrosa läppar, galna örhängen och blå kajal. Hoppas ni har en fortsatt bra dag!
 

En läskig och rolig historia

Ursäkta att det tog ett tag innan jag la upp den, men her we go! Läs allt, det är ganska kul! 
 
Natten mot onsdag jobbade jag natt, men jag skulle iväg till skolan dagen efter, så jag hade gått upp runt sex-tiden för att duscha och fixa mig. Det blev så himla varmt efter att jag duschat, så jag öppnade fönstret i köket. Jag insåg även att det var alldeles för mörkt för att sminka sig, så jag vecklade upp persiennerna (drog alltså inte upp dem) så att ljuset kunde flöda in. Efter det satte jag mig i soffan och började föna håret. Då jag satt där tittade jag bort mot köksfönstret som man kan se från teverummet - och det var då, när jag var mitt uppe i att föna håret, som jag skådade något hemskt. 
 
Utanför fönstret såg jag något svart. Det såg ut som om någon hukade sig och kikade in genom det öppna fönstret. Först tänkte jag: Det är buskarna som ser ut så eller det har alltid sett ut så. Men jag förstod ganska snabbt att så inte var fallet. Jag frös till is och visste inte vad jag skulle göra. Det skulle bara vara några pinnar utanför fönstret - inte något svart. Jag kände hur paniken flög över mig. Jag stängde av fönen och stod i dörröppningen mellan teverummet och köket. Jag försökte se om det verkligen var någon som stod där ute och tittade in. Jag såg absolut något som rörde sig, men var det verkligen en människa? Jag försökte komma på massvis med tänkbara saker som det skulle kunna vara, som en svart påse, till exempel. Men till sist kände jag bara: Hjälp, det är någon utanför fönstret!!
 
Jag kunde ju inte direkt springa och stänga fönstret - personen utanför kunde ju vara en mördare. Jag hade heller ingen lust med att dra för persiennerna - då kanske personen utanför skulle hoppa in och döda mig. Jag var livrädd. Jag kutade in i personalrummet och ringde min mamma. Jag tänkte hela tiden: Tänk om hen går in genom fönstret nu när jag inte ser!! Hjärtat slog så hårt att jag trodde att det skulle sprängas. När mamma svarade så förklade jag situationen. Jag började nästan gråta av rädsla. Hon sa åt mig att ringa polisen, men jag tänkte: Bäst att jag kollar om personen är kvar. 
 
Jag gick ut ur personalrummet - ingen var kvar vid fönstret. Jag drog lättnadens suck. Snabbt som attan sprang jag till fönstret och stängde det. Men just när jag skulle dra ner den andra persiennen (det var två fönster som jag hade dragit upp persiennerna på) så hoppade jag högt. Hjärtat gjorde en volt och det kändes som om jag dog. En jäkla katt hoppade upp på fönsterbrädan där ute. Katten var svart. Det tog inte många sekunder innan jag förstod att det var katten som kikat in. Puh, vilken tur!
 
Men vad roligt det hade varit om jag ringt polisen på grund av en katt, haha! Det ni, det hade varit grejer det. 
 
 

14e April 2014

 
Två mobilknäpp från helgen ↑
 
Hej, hej! En underbar helg har passerat och nu kör vi igång sista veckan innan påsklov! Tiden springer förbi fortare än Usain Bolt. Till och med lärarna börjar märka det, då de funderar på hur en del prov ska hinnas med. Jag sitter nu och pluggar med en kopp kaffe i näven. Några prov och uppgifter ska bockas av, men även roligheter väntar om några dagar, som till exempel: studentfest, träning, familjehäng och frisör-besök!
 

Vecka 36

 
Denna dag har varit en av de bättre! Slutade tidigt och bäddade ned mig i sängen med en bok. Har hört mycket bra om Sarenbrants böcker, så jag ska ge dem ett försök! Förresten, hur underbart är det inte att läsa en roman, istället för en skolbok?! Jag har njutit av min tid hemma. Igår efter plugget drog jag nämligen direkt till jobbet för ett nattpass, och efter det väntade en skoldag igen. 
 
I morgon ska ska jag berätta om en sak som gjorde mig livrädd idag. Jag började nästan att gråta av rädsla... Åh, fy. Men ni kommer nog skratta när ni får höra hur allt slutar. Men mer om det imorn!
 

For my birthday I want...

 
Lite av vad jag önskar mig den 14e maj! Det är ett tag dit, men min önskelista är så gott som klar. En sängbricka, vinglas, Escadas nya parfym Born in paradise och några andra godingar.
 

6e April 2014

 
Efter provet igår så var jag väldigt sugen att dra ut på kvällen, men jag fick ingen med mig, så jag slutade upp som chaufför. Efter att nästan ha dygnat kröp jag ner i sängen och njöt av en lång natts sömn. Steg inte upp förrän elva i morse och såg på Gossip Girl med mina två kompanjoner. Sedan väntades en jobbpass. Imorn går vi in i en hektisk skolvecka - men snart är det påsklov!!
 

4e April 2014

 
Kortisdag i skolan och sedan inhandling av det ena och det andra inför morgondagen - pennor, mat och linjal. Jag har fixat ihop en smörgåsmiddag och ska snart koka kaffe. Jag har haft en liten paus nu innan jag ska iväg till jobbet och köra ett 22-timmarspass. Och efter jobbet väntas högskoleprovet. Så jag har en del att stå i, om man säger så! 
 

3e April 2014

 
Nästan lika härligt i Sverige nu som i Spanien... Men bara nästan.
 
Hej! Vad har jag hållit på med sen sist då? Bland annat haft en jobbig magkatarr (har äntligen fått tabletter för min stackars mage!), varit till Arvika för att pierca mig (men piercaren dök aldrig upp, så det blev inget), samt pluggat. I dag efter skolan så åkte jag hem, åt mat och fixade mig i ordning inför träning - men då ringer jobbet och säger att jag ska jobba! Så tydligen har det blivit något missförstånd, men allt ordnade sig som tur var. 
 
Nu väntas sängen inför två intensiva dagar. Skola och jobb imorn, jobbar natten och slutar åtta på lördags morgon - och då väntar högskoleprovet!!
 
 

RSS 2.0