30/11

Tror ni inte att jag hade glömt att ställa alarmet i morse? Japp. Men som tur var vaknade jag av mig själv vid halv nio. Jag sitter just nu på jobbet och ska strax sova (jag har lyxen att kunna sova på jobbet). Jag är så trött idag, då det blev sent i natt. Till morgonen går jag från denna arbetsplats till en annan för att bocka av några timmar. Sedan väntar en lugn eftermiddag.

Nä, nu ropar sängen! Hoppas ni haft en fin första advent! 




29/11

Igår var det full rulle, som vanligt. Umgicks med en vän, gjorde klar kvällens efterrätt, städade, jobbade, såg på idol och landade slutligen i sängen. Idag har jag också haft massvis på agendan. Ska bjuda fina människor på middag ikväll innan utgång väntar! Det ska bli så kul! Men förutom att laga mat, har jag packat och dona lite. Börjar jobbet 10 till morgonen och slutar 8 på måndag, och då ska jag direkt till nästa arbetsplats för att göra några timmar. Det är som sagt rätt mycket jobb just nu, men det är bara roligt. Hatar att gå hemma flera dagar utan att göra något som känns bra och värt. 
 
Nu kommer starx mina vänner på besök för festligheter. Ha enfin kväll kära ni!
 
 

27/11-14

Hej på er! I dag har det varit en hektiskt dag, vilket jag verkligen känt av. Har haft svårt att andas och ont i bröstet. Jag vet inte om det beror på stress eller om det är något annat, och som den lilla hypokondriker jag är, tror jag alltid det värsta. Antagligen är jag bara ovan att jobba såpass mycket som jag gör just nu, samt att ha fullt upp även under min lediga tid. Eller så kanske det är något i mitt undermedvetna som ororar mig. Jag avvaktar och ser någon dag innan jag ringer till sjukhuset. Ska försöka ha en mysig förmiddag imorn och umgås med en vän, och på lördag ska jag vara ledig och ha en dunderkul kväll och dag! Kanske gör det susen och får mig att må toppen!
 
I alla fall, jag slutade arbetet vid 16.00 idag och åkte raka vägen på shopping. Mina byxor sprack när jag skulle ta på mig skorna i morse, så ett par nya brallor fick det bli. Efter det storhandlades det inne på Coop, då jag på lördag ska bjuda familj och vänner på trerätters middag innan party väntar. Och sen var det snabbt hem och äta innan jag och mamma åkte på Mary Kay-party. Unnade mig ett nytt puder då det faktikst är löningsdag idag! Lite fina saker är man väl värd när man arbetat? ♥
 
 

Winter's here


Hallå på er! Slutade vid fyra idag och åkte ganska så direkt med familjen till mormor. Kära mormor och hennes särbo är äntligen hemma efter 2 veckor på Gran Canaria. De var så bruna och fina och hade haft det super på sin semester. Snacka om att ressuget drar igång! Finns det något bättre än frukost på balkongen med färskt bröd och yoghurt, hoppa runt bland vågorna medan solen gassar, gå längs strandpromenaden medan inkastare tjatar på en att man ska äta på deras restaurang, strosa i affärer och äta ute varje kväll. Och nu när det är så ruggigt ute vill jag bara iväg ännu mer! Vintern må vara fin, men jag är inget fan av den. 

Nu ska jag kolla teve och sedan sussa i sängen. I morgon väntas ännu ett dagspass på jobbet! 


26/11-14

 
God morgon! En aning trött sitter jag här och dricker smoothie. Jobbet kallar denna onsdag! Jobbar tills 16.00 och ska sedan plocka upp Linnea och låna en bok. Min familj, men även jag, är helt insnöade på attraktionslagen. Det hela är så intressant! Och det funkar liksom, i alla fall till en viss gräns. Därför ska jag läsa en bok om just det. Jag ska berätta mer om attraktionslagen och varför jag anser att den funkar. Det hela handlar mycket om positivt tänkande, vilket jag tycker är jätteviktigt. Negativa tankar bör man slå ifrån sig så fort de når en, även om det är svårt. Detta är något de flesta av oss måste jobba på, för positiva tankar = ett bättre liv! Så försök att se allt från den ljusa sidan, hur jävligt det än är. 
 
Nu ska jag sluta babbla och försöka sätta fart. Vi hörs ikväll! 
 
 

Vilken hårresande historia

 
MEN ÄRLIGT TALAT, HUR MÅNGA FRISYRER OCH HÅRFÄRGER KAN MAN HA INOM LOPPET AV 3 ÅR?!?! Tydligt jättejättemånga. Jisses vad jag har förändrat mitt hår! Från kort page till långt löshår. Från rött till svart, från blont till brunt. Och så lite ombre på det, och även en släng av lila. Herregud, hur kan jag ens ha hår kvar på huvudet? Jag tackar gudarna för min hårkvalité alltså! Nog för att det alltid är vasst och stelt, men det är sällan som det är slitet. Mitt hår tål att färgas, lockas och plattas - men blondering... det går bara inte. Det är därför mitt hår ser ut som ett skatbo nu.
 
Så, vilken frilla är bäst? Saknar både det blonda och det röda håret när jag tittar tillbaks. Och mitt löshår! Åh, jag vill sätta tillbaks det. Men denna gång efter frissan tror jag att det blir som tredje bilden längst ner. Kort, kolsvart hår. 
 

25/11-14 (marble)

 
Titta vilket fint skal som klär min iPhone! Ett marmor-mönstrat mästerverk!
 
Kommer ni ihåg det där glödande klotet som inte lyst på väldigt länge? Det är just det som lyser nu! Jag vet inte hur det ser ut hos er, men hos mig skiner solen!! När vi var och fikade i söndags så satt vi under en lampa och blev bländade - ett tecken på att man blivit ovan solens strålar, eller haha? I alla fall satte detta solsken guldkant på min tisdag! 
 
Startade min dag med 2,5 timmars jobb.  Höll på att bli försenad då jag inte hittade någon isskrapa - japp, vintern med sin frost och kyla är på besök. Jag har nu runt lucnhtid fixat lite med jobb och beställt klipptid. Snälla hjälp mig, ska jag bara klippa topparna eller kapa det till axlarna? 
 

Nightmares

 
I natt drömde jag sådana hemska mardrömmar... Jag drömde att min mamma mördade min pappa. Men som om det vore nog - i drömmen hade vi två maträtter som vi skulle äta, och i en av dem skulle min malda pappa läggas i. En av maträtterna var encheladas och den andra var korvstroganoff. Mamma skulle mala pappa och lägga honom i enchaladan (böjer man det så?) och så skulle familjen äta korvstroganoffen (ja men ni hör ju..!). Så jag började äta korvstroganoffen, MEN då visade det sig hade hon lagt min södermalda far i korvstroganoffen, och jag kände verkligen hur det började smaka blod. Usch! Riktigt äckligt. Mådde nästan lite illa när jag vaknade.
 
Borsett från det, har det varit en rätt bra dag. Jag har passat på att julstäda rummet, så nu är stjärnan uppe i fönstret! Kommer sova så gott i de nytvättade sänglakanen. I morgon väntas ett kortispass på jobbet och därefter några ärenden ♥
 
 

23/11-14

 
Slutade vid 10 i morse efter att ha avverkat ett dygnspass. Vi var iväg på julfest med jobbet igår. Brukarna var så glada och verkade verkligen trivas, det värmer i hjärtat det! Efter att jag slutat drog jag hem en sväng innan jag åkte mot Torsby för en fika med kära Linn. Vi satt ett bra tag och bara snackade om allt möjligt, därefter tog vi en liten promenad. Vi hamnade faktiskt i kyrkan. Tände ett ljus och kikade runt. Jag älskar kyrkor, de är så fina och fridfulla! 
 
 

22/12-14

 
Den senaste tiden!
 
God morgon! Jisses vad jag sov igår... inte nog med att jag sov två gånger under dagen, jag lyckades även komma i säng skapligt tidigt. Efter filmen igår känner jag mig riktigt pepp på att besöka bion för att se den näst sista filmen av denna filmserie.  Tror den kommer vara spännande! Nu har jag i alla fall lyckats plocka ihop mina saker och fixat nattväskan. Ska alldeles strax ta bilen mot Torsby för att avverka ett dygnspass. Hoppas er dag blir riktigt bra! 
 

Catching fire

 
Hej och hå vad kroppen är stel idag! Började dagen med att skjutsa Linnea till tandläkaren. Under tiden passade jag på att uträtta några ärenden. Hämtade ut ett paket och står nu i valet och kvalet angående ett par skor. Efter det hamnade jag på soffan och sov ett - tre. Och vid sex blev det dags för min andra tupplur, haha. Vem kommer inte kunna somna ikväll? Antagligen jag! 
 
Vi kikar nu på idol och tänkte därefter se på andra Hunger Games-filmen. Linnea har missat den och vi vill iväg och se trean nästa vecka. Åh, älskar de filmerna!
 

Boda Borg

 
Lite för trötta gick vi upp lite för tidigt att det skulle kännas okej. Med bara två timmars sömn i bagaget satte sig jag, Linnea och Lovisa i mormors dunderbil. Med bra musik påbörjade vi vår resa mot Karlskoga. Vi hämtade upp min vän i Karlstad och fortsatte sedan vidare för äventyr på Boda Borg. Det var en sådan kul dag! Länge sedan jag skrattade så mycket. Vi kämpade på bra och lyckades klara några av banorna. Vid flera tillfällen tog vi oss till sista rummet, men lyckades aldrig slutföra det där lilla sista. Nåväl, vi hade det roligt och nu är vi alla trötta med sega och onda kroppar. Hej träningsvärk imorn!
 
 

"The imposter"

 
Denna dokumentär var så bra! Otroligt spännande och man kunde inte sluta kolla. Filmen/dokumentären handlar om Nicholas Barclay som försvann från sin familj 1997 i Texas vid 13 års ålder. Men tre år senare får familjen ett samtal - Nicholas har hittats i Spanien. Nicholas återförenas med sin familj i Texas. Men pojken ser äldre ut än 16, är betydligt mörkare än vad han borde vara och han bryter på franska. Det är inte förrän en privatdetektiv börjar gräva i Nicholas-fallet, som en häpnadsväckande hemlighet kommer upp till ytan. 
 
Se den, den var riktigt sevärd! 
 
 

iPhone 6

 
Efter sprucken skärm, trasig kamera och vattenskador sedan ett halvår tillbaka, var det välbehövligt att byta ut 5:an mot en 6:a. Jag ska vara så rädd om denna och inte tappa den (peppar, peppar..!). 
 
Linnea har resursdagar denna vecka, så i dag har vi umgåtts. Vi såg en helt fantastisk dokumentär förut på Netflix, ska berätta mer om den sen! Den var så sjuk. Just nu sitter vi i varsitt hörn av soffan och dricker kaffe medan vi kikar runt på Internet. Jag är i full gång med att leta julklappar. Har ni tips på vad man ger sin mor och far? Åt Linnea har jag redan hittat den absoluta perfekta klappen!
 

18/11



Var ju bara tvungen att testa mobilkamera!
 
Hallå solstrålar! Hur är läget? Med mig är det finfint - för jag har fått (fått och fått... rättare sagt köpt) en iPhone 6. Är så himla nöjd! Ingen större skillnad mot förut, men jag har en bra och fungerande kamera och en hel och fin skärm, vilket är prima! Ska visa er bättre bilder på mobilen senare.
 
I dag har jag inte gjort värst mycket... som vanligt. Har beställt mobilskal, sett filmen "spring breakdown" och läst. Nu blir det !svenska Hollywoodfruar" med te och mandariner!



Shut up and dance

 
Jag kan på riktigt inte få nog av denna låt. Jag älskar den. Jag blir hur glad som helst när jag hör den! Den går på repeat hela dagarna - när jag sminkar mig, läser, sitter vid datorn, väljer kläder... Åhh, ni måste bara lyssna och njuta!
 

17/11

 
Hej! Igår efter jobbet väntades en frukost hemma som varade över två timmar. Hur underbart är inte sånt? Att bara sitta med familjen och mya länge. Därefter så rullade dagen på i en väldigt fart. Den obligatoriska tevekvällen startade någon gång vid sex och runt ett på natten gick vi mot sängen efter att ha kikat på några avsnitt av "Vampire Diaries". Det är så sjukt att de redan är inne på mitten av säsong 6! Jag tappade det där med att titta på det någon gång under säsong 5. Men nu är jag och Linnea snart ikapp! 
 

Martin Tungevaag

 
Norsken Martin Tungevaag kom i somras med dunderhiten "Wicked wonderland", men nu har han kommit med lite nytt. Jag bara älskar dessa två låtar! De är så crazy och härliga att jag bara vill dansa. Kan inte sluta lyssna på dem. På nästa förfest kommer jag se till att de spelas flitigt!  
 
 
 

15/11

God morgon! När jag har något att gå upp till - så som jobb - är det inte tufft att kliva upp ur sängen. Men om jag inte har något speciellt att gå upp till, inga tider att passa, då absolut orkar jag mig inte upp. Men i dag är jag uppe för att åka iväg och beta av 24 timmar. Jag försöker alltid packa i ordning allt kvällen innan, för att slippa stressa. Det krävs lite planering när man ska jobba såpass länge. Som tur är har jag en necessär som innehåller det viktigaste, så som tvål, deo, tandborste och tandkräm. Det gör det hela lättare. 
 
Nu ska jag skynda mig lite, få i mig frukost och sedan dra mot Torsby! 
 
 
Nya myspyjamasen och min senast påbörjade bok. Filmen ska ju vara grym, likaså boken. Och ja, jag vet, spegeln är galet smutsig...
 

Glöggmys

 
I afton körde jag och Linnea årets första glöggmys. Det är trots allt jul snart! Och gott var det också. Linnea är ikväll borta hos en vän, och mamma är heller inte hemma, så jag har haft egen tid. Har gjort i ordning matlådor inför i morgon då ett jobbdygn väntar, samt lyssnat på musik och gjort ett försök till att se på Idol - men vår teve vill inte samarbeta. När det är regnväder slutar signalen att fungera, tyvärr. 
 
I väntan på att få åka och hämta syrran tänkte jag se på nån film. Har ni några tips? Hoppas er kväll blir fortsatt bra! ♥
 

In i matchingsprocessen!

 
OCH SÅ VAR JAG GODKÄND OCH SKALL BÖRJA LETA FAMILJER I USA!!! Eller, familjer ska börja leta efter mig...
 
Ja, jag är i exstas. Jag är helt lyrisk. Och lycklig, otroligt lycklig! Känslan är obeskrivbar, men det känns som hela kroppen bubblar och pirrar av förväntan. Aldrig någonsin har något känts mer rätt än detta. Detta är vad jag ska göra, så är det bara. Jag ska inte jobba i Sverige ett år, och jag ska heller inte börja studera, för det är inte jag. I alla fall är det inte där i livet som jag är nu. Nu vill jag släcka min äventyrslust, upptäcka världen, ha roligt och lära mig massvis med nya saker! Och det ska jag göra. I 13 månader ska jag bo på andra sidan Atlanten.
 
Nu håller vi tummarna för att jag hittar en riktig superfamilj och får ett kanonår borta i USA! 
 
 

14/11

 
Det bästa med mammas magoperation och viktnedgång är att vi nu kan dela kläder. När jag var till Karlstad i onsdags lånade jag hennes snygga kofta/jacka... och så lånade jag även syrrans fina halsband.
 
God morgon! Här är jag uppe tidigt för en gångs skull! Mitt hår blev inte alls blått, eller jo, lite. Uppe på huvudet skiftar det i några blå nyanser, även i topparna. Annars är jag bara ännu mer lila. Men jag sörjer inte för det! Jag ska ta och uträtta lite ärenden nu. Ska skicka tillbaks ett paket (har fått tag på nyårsklänning, så fin!), ringa chefen och städa. Sen ska jag hämta Linnea i skolan och så ska vi handla. Vi tänkte ha glögg- och "Vampire diaries"-mys ikväll! 

Smaksatt bryggkaffe

 
Något som jag inte riktigt tänkt på förut, är att min kaffemaskin kan göra kaffe av vanligt bryggkaffe! Förut har jag endast använt mig av hela kaffebönor, vilket jag i och för sig älskar. Men så kom jag på det där med att det funkar att ha i vanligt bryggkaffe i en speciell lucka. Självfallet var jag tvungen att testa detta! Då vi hade smaksatt bryggkaffe från Indiska, så valde jag att testa det. Hallelujah vad gott!! Hasselnötskaffet är magiskt gott! Hädanefter ska jag absolut variera mellan hela kaffebönor och bryggkaffe.
 
Tips, tips! Bryggkaffet med smak på från Indiska, är en alldeles utmärkt julklapp till kaffeälskaren! Kostar dessutom endast 49 kronor! Och som om det inte vore nog... Kaffet är även krav-märkt, ekologiskt och fairtrade-märkt!
 

Maria Nila Palett Colour Refresh

 
När jag tröttnade på min ombre, valde jag att slänga i en lila färgbomb från Revlon. Nu när den tog slut, valde jag att pröva ett nytt märke, nämligen Maria Nila Paletts Colour Refresh. Det fick både bli en lila och en blå färgbomb. 
 
Senast då jag sov med en färgbomb, var för 3 veckor sedan - och den lilaröda färgen sitter fortfarande kvar! Och då har jag verkligen kämpat med att schamponera håret och använda mig av silverschampo. Jag älskar den lila kulören, men jag skulle vilja ha blåa toppar nu ett tag, och sulle jag behöva få ur den lilaröda färgen. Jag valde ändå att lägga i den blå färgbomben nu. Tänker sova med den, så får vi se hur det blir imorn! Hoppas på ett blått resultat, och inte ett mörkt eller ett lila. 
 

12/11

 
Ny frukostfavorit: Suredgsbröd med keso, purjolök och lite svartpeppar. Och såklart, en kopp te! Har så mycket mjölk i mitt te att det är vitt, haha. 

Vid lunchtid tog jag med mig Mathilda för att köra mormor och hennes särbo till Karlstads flygplats. Två veckor på Gran Canarie väntar dem - japp, jag är riktigt avis! När vi vinkat av dem åkte vi in mot stan. Julshopping var det vi hade tänkt oss, men ingen av oss hittade något vettigt.  Så efter två timmar drog vi oss hemåt.
 
Nu har vi landat i soffan efter att ha varit iväg och firat farmor som fyller år. "Big brother" och "Paradies hotel" väntar nu!! 
 

Tisdagen

 
Solen kikade fram idag och jag blev så lycklig! Jag drog ut en vända för att få lite solljus. Annars har jag rengjort kaffemaskinen, plockat här hemma och sett på film. Jag har vänt på dygnet och trots att klockan är halv elva, är det ett bra tag tills jag kommer somna. Tror jag ska hoppa i badet med en ny bok. I morgon måste jag dock upp vare sig jag vill eller inte, då jag ska skjutsa mormor och hennes särbo till flygplatsen!
 

LIVSVIKTIGT

 
Om man anser att man själv skulle kunna tänka sig att ta emot ett donerat organ, om det faktiskt skulle behövas, tycker jag att man själv också skall vara villig att donera sina egna organ vid ens egen bortgång. I dag gick jag in på denna sida: WWW.LIVSVIKTIG.SE, och fyllde i att jag vill donera mina organ när jag går bort. Man kan tycka "men jag ska ju inte dö än", men man vet aldrig. Och när den dagen väl kommer, då vill jag inte att mina organ ska behöva ruttna i en kista eller bli uppeldade, utan faktikst rädda liv. Jag hoppas ni också väljer att donera era organ och vävnader, för det kan göra så att en annan människa överlever.
 
 

10/11-14

 
Hej från sängen! Måndagen försvann i ett nafs. Har varit så trött idag av ingen som helst anledning, men jag antar att man har sådana dagar ibland. Jag tänkte titta på en av filmerna som är baserade på Maria Langs böcker. Jag vet att de visas varje söndag, men det krockar med allt annat jag tittar på (ser igenom alla avsnitt av Sherlock med mamsen och får absolut inte missa geordie shore). Förutom att vila, har jag umgåtts med Linnsan i flera timmar idag. En sådan bra vän bör alla ha. 
 
Nu ska jag kika på filmen! Ha en bra kväll! 

9/11-14

 
 
Jag och min fina vän Mathilda under förfesten igår kväll!
 
God dagens! Jag kan inte ens beskriva min trötthet idag.... Hallelujah. Igår stod fest på schemat, och en lång och rolig sådan blev det också. Trevlig förferre och en massa dans och skratt på Faktoriet. Bra kväll! Och innan det var vi i Karlstad och såg föreställningen "Stört" med bland annat Björn Starrin, riktigt bra! Här hemma har vi nyss käkat hemmagjord pizza. En kväll med film och serier i soffan väntar. Ett grymt avslut på denna vecka! Hoppas ni får en fortsatt fin söndag, och se till att gratta era pappor!
 

Mitt au pair room är klart

 
 
Mycket hanns klart igår kväll. Mitt au pair room är färdigt och mina dokument är skickade till USA. Jag måste verkligen berömma STS, än så länge är jag supernöjd över valet av organisation. De svarar en jättesnabbt och är alltid trevliga och hjälpsamma. Redan nästa vecka bör matchningeb med familj påbörjas. Jag blir lite yr av tanken. DET HÄR HÄNDER FAKTISKT, FATTAR NI DET?!? Det är inget löst prat, det är på riktigt. Jag ska till USA och jobba som au pair. 
 
I dag börjar vi dagen med att fira pappa som fyllt år. Därefter drar vi till Karlstad för föreställning. Vi ska se föreställningen "Stört", det ska bli kul! Och ikväll väntas antagligen party med vännerna! 
 

7/11-14

 
Några bilder från de senaste dagarna!
 
Hallå härliga fredag! I dag har jag varit duktig och gjort klar min film till mitt au pair room. Saken var den att vi redan var klara egentligen. Jag och min syster hade lagt ner massvis med tid på den och fått till den riktigt bra, och det slutade med att den blev 11 minuter lång. När jag väl skulle ladda upp den, upptäckte jag dock att filmen endast fick vara 3 minuter lång... Och då var det bara att börja om på nytt!
 
Men nu är jag färdig med filmen och skall snart gemensamt med min kontaktperson från STS gå igenom mitt au pair room. Sedan ska några papper skickas till USA, sedan ska jag matchats med familj!! Så om några veckor lär jag veta vart jag hamnar i USA.
 
 

6/11-14

 
Igår låg jag och läste näst intill hela dagen. Åh, jag har verkligen snubblat över en helt underbar bok. "Livet efter dig" är lika fantastisk som John Greens ljuvliga böcker, och det är den bästa komplimang man kan ge en bok. På riktigt alltså. Skitbra. Så bra att jag inte släckte sänglampan förrän halv tre i natt...
 
Efter orolig sömn gick jag upp vid lunchtid. Drömde väldigt konstigt, om massa gamla klasskompisar och att vi alla hade skaffat oss karriärer inom både det ena och det andra, haha. I dag har jag arbetat kvällen. Det kändes som om tiden flög iväg, för nu har jag slutat och kollar på BB, samtidigt som jag internetshoppar. Lite nya, roliga hårgrejer!
 

Places I would like to visit

 
Australien. Efter mitt au pair-äventyr vill jag åka till Australien och bosätta mig där i några månader. Det är verkligen en stor dröm jag har. Men jag är livrädd för att åka själv och skulle uppskatta att få någon med mig... Men vem vet, kanske blir jag modig och törs stå helt på egna ben efter ett år i USA, och kan åka iväg helt själv utan några som helst problem. Den som lever får se!
 
 
Egypten. Jag vill se de välkända pryamiderna i verkligheten, uppleva öknen och få se mumier och allt annat som hör till Egypten. Åhh..! Någon gång ska jag fara dit på semester. Sola, bada och uppleva saker!
 
 
Hawaii. Under min resemånad (åker man som au pair till USA via STS, får man efter sitt avslutade au pair-jobb en månad att resa runt i USA. denna resa bekostar man själv, men självklart bör man ta chansen att uppleva USA en månad när det ingår!), hoppas jag kunna åka till Hawaii i i alla fall en vecka. Bara slappa och leva livet, samt uppleva denna fina ö.
 
 
Cancún, Mexico. Detta paradis vill jag åka till! Vattnet och stränderna ser ju helt amazing ut! Klarblått hav och kritvit strand. Och vad jag förstått, är detta ett riktigt party-ställe! Många ungdomar i USA drar ju till Mexico under sina spring breaks. 
 
 
Jordanien. Då jag vill besöka alla världsdelar, så måste jag ju även pricka av Asien. Jordanien känns som det asiatiska land om lockar mig allra mest (även Singapore känns intressant). Det ligger vid döda havet, och hur fränt vore det inte att ligga där och flyta?! Detta land har även en hemlig by/stad. Den finns liksom inuti berge, hur coolt?! 
 
 
England. När jag ser på engelska kriminalfilmer, till exempel Morden i Midsumer, känner jag alltid: "Åh, jag vill också strosa runt i den där fina naturen och se alla vackra små byar och dricka öl på en mysig pub". England verkar vara så fint! Och någon gång ska jag bila runt där. Hoppas man slipper regnet!
 
 
Paris, Rom, London, Venedig. Storstäder, hur fantastiska är inte de? Det finns liksom lite av allt i dem. Shopping, nattliv, kultur, sol och bad (ibland), sevärdheter, god mat... ja, allt! Jag har besökt Palma och Barcelona, och kan inte säga mycket annat än: wow. Helt underbara städer. Och jag vill besöka alla de där städerna som jag visat här uppe! Äta pasta i Rom, åka gondol i Venedig, besöka Harry Potter-museet i London och se Eiffeltornet. 
 
 
Santorini. Denna ö vill jag uppleva. Den ser så galet mysig ut! Egentligen vill jag bara uppleva Grekland, men just Santorini, vill jag åka till lite extra mycket. 
 
Utöver dessa ställen, så är jag öppen för att resa till de flesta platser. Jag älskar att resa! (Ehh, vem gör inte?). Alla ställen har ju något fint att erbjuda! Men visst vill jag uppleva paradisställen som Maldiverna, vanliga Cypern och underbara Quesada som jag besökt flera gånger förut.
 

4/11-14

 
Hallå, hallå! I dag har det känts som om telefonen ringt stup i kvarten, och har det inte ringt, så har jag ringt. Det är mycket jobbgrejer som ska fixas, samt att jag fått några jobbförfrågningar. Utöver det håller vi på att fixa inför ikväll, då en vän ska komma över och berätta/sälja Forever-produkter. Jag har en ansiktskräm från Forever som jag inte skulle kunna leva utan. Visst, den kostar en del, men den är så dryg att det ändå blir billigt i längden.
 

3e November 2014

 
Även i går passade vi på att bruncha!
 
God morgon! Jag ska strax bege mig iväg på jobb. Jag belv förfrågad ett 10-timmarspass igår, vilket jag sa ja till. Hela familjen har åkt på värsta förkylningen de senaste dagarna, så jag bara väntar på att det ska bli min tur... Jag kände igår att halsen gjorde lite ont, men som tur är har det släppt idag. Nåväl, nu måste jag kila! Hoppas ni får en bra start på veckan. ♥
 

2/11-14

 
Mer från vår Mexiko-kväll!
 
Idag har vi en riktig städdag här hemma! Mitt rum är SÅ rörigt och smutsigt. Det har länge behövts städas, men det känns som om jag mest har sovit hos pappa eller på jobbet, så att det inte hunnits med. Men nu äntligen ska det bli rent och fint! Förutom det väntas den obligatoriska teve-söndagen. Alla bra program visas då! Och en ny säsong av Geordie Shore drar igång, ahh vad kul!!
 

Pumpkin

 
En dag för sent karvade vi vår pumpa. Blev den inte fin? Det är ju lite av tradition att göra i ordning en pumpa vid Halloween. Det blev en lugn Halloween igår, det räckte med festen som var förra helgen. Vi slappade mest hela dagen. Men i dag har vi fixat vår pumpa och gjort pumpamuffins, och snart ska vi se på "Så mycket bättre". Jag har tyvärr missat de två avsnitt som varit, så det ska bli kul att se! 
 

RSS 2.0