Ha en bra Nyårsafton!



Jag vill börja med att önska er Alla ett riktigt Gott Nytt År! Ha en rolig kväll, men ta det lugnt!

Jag är nu klar med håret och sminket. Den andra bilden var ett försök till att visa ögonmejken, men det gick lite sådär. Nyårs-outifiten får åka på hos Julia. I år ska jag ha en svartguldig tunika, ett par svarta strumpbyxor och ett par skyhöga klackar. Jag ska föröska få lite bilder på kläderna sedan. Min vän Julia kanske vill leka fotograf åt mig.

Vid halv sex ska jag bege mig mot skogarna (visserligen är jag väl i skogen nu med...). Då blir det att fixa det sista innan vi drar iväg och firar nyåret med vännerna.
Jag tror detta blir sista inlägget för i år, om jag inte får tillgång till en Iphone eller en dator så.
Men nästa år så har jag bland annat ett nyårslöfte: Bli bättre på att blogga och komma med en ny design! Fast jag har andra löften också. Jag ska börja äta nyttigare, nu efter all julmat. Haha. Plus att jag ska börja träna av något slag. Men framförallt ska jag göra mig själv lycklig. Följa mitt hjärta, leva och ha kul.

Gott nytt år! ♥


31 December 2011



Eftersom klockan stod på halv två idag när jag gick upp så har jag känt mig väldigt stressad. Jag fick lite panik när jag såg det fina vädret som jag redan när jag klev upp visste att jag inte skulle få se mycket av idag. Men en lite fotorunda fick det bli på vår tomt.
Nu har jag hunnit slänga i mig lite frukost och ska dra på lite musik och studsa av mig all energi som jag har idag. Kanske inte direkt så, men jag måste i alla fall plocka ihop lite på mitt rum.
Sen ska jag ta ett bad och börja fixa mig inför kvällen.

Imorgon ska det nya året firas in

God kväll! Jag är som vanligt uppe alldels för länge.  Och jag tror knappast att det blir tidigare i morgon kväll! Men då är det ju meningen att man ska vara uppe länge och fira in det nya året.
Ikväll har jag och min syster haft ännu ett Harry Potter marathon. Även två filmer ikväll. Och trots att man sett filmenra så är det väldigt spännande! 

När jag sitter här så inser jag nu att det är mindre än 24 timmar kvar på 2011. Nästan lite sorligt. Detta fina år är när som helst över. Jag måste nog ta och skriva några nyårslöften! Haha.
Imorgon ska jag i alla fall ha en riktig toppendag/kväll/natt! Jag ska först och främst ta en lång sovmorgon och sedan fixa lite med ditten och datten inför kvällen. Vid sju ska jag och vännerna mötas och fira in det nya året på bästa sätt. Ser verkligen fram emot det! Få klä upp sig ordentligt, skåla vid tolvslaget, skratta, umgås med underbara människor och ha det riktigt kul.
Nu ska jag sova, god natt. Bjder på några bilder från förra nyåret ♥ 

                                                                           

Harry Potter kväll igår



Jag skulle nästan kunna skriva god morgon nu, men inte riktigt. Det blev en väldigt lång sovmorgon idag. Men det har sina förklaringar. Haha. Jag slocknade nämligen inte förrän vid halv fem imorse. Jag och min syster började kolla på första Harry Potter filmen vid nio, eftersom jag skrytit om den så väldigt sedan jag såg alla filmerna i somras. Det tog ju några år för mig innan jag började titta på dom. Seg som jag är. Och min syster fick ju se sin första Potter film igår! Och visst blev hon lika fäst som jag! Så vi drog även den andra filmen ur den filmserien. Och det var därför klockan blev så mycket. Så det var skönt med sovmorgon.

Imorgon är ju årets sista dag! Tiden går verkligen fort. Har ni några planer? Jag ska snart ta och höra med mina vänner om vad som sker imorgon kväll. Men först ska jag ta mig ett bad. Jag fryser väldigt mycket om fossingarna.


Mitt 2011



Början av detta år är suddigt. Men när jag bläddrar tillbaks och ser på bilder där ifrån så minns jag allt så himla väl. Det var en trevlig tid. Jag umgicks med mina vänner i massor och var ute på lite äventyr då och då. Vi bowlade, åkte skridskor, firade min vän Julias födelsedag med att överraska henne rejält i min matkällare och så ställde vi upp i ukm. Det var en fin tid. Jag var nog ganska så lycklig då. Det var även hur mycket snö som helst, inte alls en sådan vinter som det är nu. 



   

Våren var den bästa tiden under detta år, för det var under den perioden som jag hade fullt upp. Värmen kom ifrån ingenstans i april och man kunde sola i bikini utan att frya. Man sprang runt i kortärmat och shorts och längtade efter en massa roligheter. Och visst blev det roligheter!
Det blev lite shopping i Karlstad, spexfoto med klassen, mysiga middagar med vännerna och trevliga stunder vid Sirsjön.
Och så får vi för allt i världen inte glömma resan till Falun. Idol audition i Falun. Något som visserligen gick åt skogen, men ändå var så himla kul. Man fick en inblick i hur Idol verkligen funkar. Och så fick man ju se den helt otroliga staden Falun och är så himla vacker!
Men bäst var ändå resan till Barcelona. Solen sken, vi njöt av livet och turistade oss runt. Vi gick fram och tillbaks på La Rambla och kikade i butiker och studerade den fina staden. Jag kommer aldrig glömma den resan, den var så himla kul.





Fast även sommaren har varit roande. Vi dansade  loss på Kolsnäs väldigt många kvällar, var iväg på Arvika hamnfest och såg The Baseballs och Veronica Maggio, åkte på små utflykter, badade, firade midsommar och mådde gött. Jag jobbade även en hel del under sommaren. De pengarna shoppades upp på kläder och skor.
Jag och Julia var även iväg på Rally crossen, och den är lika underhållande varje år.





Sen kom den lite mörkare tiden. Saker och ting hände som förändrade det mesta. Jag säger inte att tiden varit bedrövlig, men den har varit värre än andra. Jag började en ny skola och blev helt plötsligt så mycket större. Det var helt enkelt dags att växa upp. Gymnasietiden har inte var inte alls lätt, utan mycket tuff. Och jag har lärt mig att känna mig själv på ett helt annat sätt. Jag vet vilka mina vänner är, vilka det går att lita på och att man inte kan göra saker som man inte tycker om. Detta skolåret har fått mig att nu vilja söka till ett annat program, och det är jag glad för.
Marknaden här i byn var precis som alla andra år - lite misslyckad. Vissa stunder var den oerhört rolig, fast det var ändå där som saker och ting gick snett.
Men resten av det sista på året har varit helt okej. Mitt band har börjat spela in sin första skiva, jag har firat en härlig jul med familjen, jag har färgat mig rött och jag har slutat ställa så höga krav på mig själv.



Året har over all varit mer än lyckat. Och jag ser nu fram emot ett betydligt bättre år med massa skoj! Jag ska göra allt som jag känner för och verkligen leva.

29 December 2011



Även om jag sover minst tio timmar per natt, så är jag ändå segast i världen under hela dagen. Kroppen är nog inte van att vara uppe vid de tider som jag är uppe vid nu när det är lov. Jag går inte och lägger mig förrän vid två varje natt och vaknar runt tolv på dagen. Men man får väl skylla sig sjäv! Man vänjer sig ju till slut i alla fall.

Jag och min syster har spenderat hela dagen vid mormor. Vi åt mat där och lekte sedan med våra gulliga kusiner. Den försvunna diamanten och kulbank spelades även. Det är otroligt hur slö man blir efter att man umgåtts med små varelser. De små har alltid en sådan enerigi, och man önskar att man själv var lika livfull. Haha. Men det är hur kul som helst. Jag äslkar barn och vill ha en hel drös när jag blir vuxen! De är så söta.
Nu har vi i alla fall kommit hem och nu ska jag ta det lite lugnt. Ikväll ska jag och min syster mysa, för vi är ensamma hemma. Lite film och sånt. ♥

 

Tro på era drömmar, som Lady Gaga fick mig att göra



Igårkväll vid elva-tolv tiden så satt jag, min syster och hennes vän och såg på Lady Gaga på Madison Square Garden. Jag fängslades av hela alltet. Hur hon är som person och hur mäktig hennes musik är. Hon är så himla stor! Snacka om en kvinna med power.
Jag kunde inte slita blicken ifrån hennes show, som är rent utsagt ett mästerverk. Hon har en sådan styrka, en sådan vilja och drivkraft som smittar av sig på vem som helst. Och hon inspirerar mig som ingen annan. Det låter antagligen sjukt om jag säger att hon får mig att vilja ändra världen, men det är sant. Det är bara några få människor som ger mig sådana kickar att vilja ändra mig och tro på mina drömmar, men hon är en av dom, och hon är så jävla mäktig.
Hon finns alltid där. Nu menar jag alltså med musiken. När jag mår skit så lyssnar jag på hennes musik. När jag är lyckligast i världen så lyssnar jag på hennes musik. Hon sviker aldrig. Hon ställer altid upp i vilka lägen man än är i. Det låter helt absurt det jag skriver, men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Hon har fått mig att ställa mig upp på benen en miljon gånger. Det är speciellt ett citat ifrån henne som ger mig en sådan kämparglöd.

Hur jäkla ball är hon inte? Snacka att leva upp till sina ord.
En gång, när en sak gått helt åt skogen, och jag bara grät och grät, så råkade jag se den texten i en tidning. Jag var verkligen jätteledsen och kände mig helt förstörd. Jag ville aldrig i hela mitt liv hålla på med musik igen. Aldrig skriva en låttext till, aldrig spela ett instrument och aldrig ta en ton. Men då läste jag den där texten i tidningen. Dessa få ord fick mig att ändra inställning. Ingen skulle helt enklet få säga åt mig att mina drömmar bara var drömmar, nej absolut ingen. Jag vägrade ge upp allt som fanns inom mig. Allt som brann och glödde där inne skulle inte få slockna.
Hon räddade mig på sätt  och vis.

Jag inser hur löjligt allt detta låter, men mina vänner, lyssna: Med det här menar jag inte att ni skla börja lyssna på denna kvinnas musik eller annat trams. Det jag vill säga är: följ era drömmar, och låt inte en endaste människa få förstöra era drömmar. Alla kan lyckas om de har viljan. Det tror jag stenhårt på. Och kan ni tänka er ett liv utan att ha gett drömmen ett försök? Jag skulle inte tro det. Skit i vad ni borde göra! (jag men inte att ni ska börja skolka, börja röka osv nu då). Gör så att ni blir lyckliga och ge aldrig upp. Tro på er själva! Finns viljan så kan man komma hur långt som helst.
Är ni där ni vill vara idag? Tänk efter riktigt noga. Det går alltid att förbättra saker, så gör det. Vi har bara ett liv, endast en ynka liten chans. Så varför inte ta den?

Tack för mig och våga tro på er själva. Ni har en chans, ta vara på den. Våga pröva och lev er dröm. ♥

27 December 2011



Hej svejs!

Jag har varit lite upptragen idag för att blogga. Jag hade otroligt svårt att somna igår, så jag hamnade i soffan runt tolv framför ishockeyn. Runt två lyckades jag som tur var somna. Men jag vred mig runt i soffan och drömde en massa konstiga drömmar. Så sömnen var dålig, men dagen har varit allt bättre.
Vi var ju iväg till farmor en sväng på mat idag. Ganska så trevligt.

Under eftermiddagen har jag sett klart på serien som jag nämde igår. Shit, vad nördig jag är. Tio timmars serie på två dagar! Vad har jag för slags liv egentligen? Haha. Och ikväll har jag och mamma sett på ännu mer teve, och då har vi skrattat så att tårarna sprutat. Vi såg på tvåan och hade text på ifrån ettan. Det blev riktigt roligt det!

Wild ones



Jag bläddrar igenom mina mobilbilder ifrån denna månad och får mig en del goda skratt. Haha. Jag lärde mig att man inte ska lägga en nyupptinad lussekatt i matteboklen bland annat. Då fatsnar hela det yttersta lagret av lussebullen på pappret. Jo, man lär sig nya saker jämt och ständigt. Men det är väl det livet går ut på.

Jag har ända sedan runt fyra idag glott mig igenom sju avsnitt av en ny serie som jag funnit! Serien heter Bron och är ett svensk-danskt kriminaldrama. Mycket underhållande. Och lite kul emellan åt också. Ena huvudpersonen är ganska så speciell. Ni får kolla in serien så att ni förstår vad jag menar.
Eftersom jag börjat vända på dygnet (det blir ju lätt så under lovet) så funderar jag på att filmmysa ensam i mörkret. Fast det vore nog bättre om jag la mig. Imorgon ska jag och min syster iväg och äta mat hos farmor. Och efteråt ska jag nog umgås lite med min vän som jag inte sett på ett tag.

God natt med er. Bjuder på en ny, bra låt! Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia

Stora koppar



Jag verkligen älskar stora koppar. Det är fint och hur bra som helst. Eftersom jag dricker stora mängder kaffe och te varje dag så är det betydligt enklare att ha en stor kopp istället för att behöva springa och fylla på en mindre variant en gång i kvarten. Så tummen upp för dessa fina koppar! Jag fick dom i julklapp av min mor och de är super. De finns att köpa på Indsika, och jag skulle tro att det finns en stort utbud av liknande muggar där.

26 December 2011



God morgon kära vänner!

Det blev en sen kväll igår med filmtittande och musikspelande. Jag är så nöjd över högtalarna. Men min familj är nog mindre nöjda. Haha. Dunk, dunk, dunk låter det i hela huset och glassaker börjar vibrera. Ojoj. Men de får skylla sig själva som ger mig så fina julklappr.

Vädret är ganska så bra idag, efter nattens storm. Jag la inte riktigt märke till att det blåste såpass mycket som det gjorde igårkväll. Jag måste nog ha varit alldeles för trött för att lägga märke på det. Men idag är det milt ute. Så kanske tar jag med min kamera ut på en fotopromenix senare.

Nystädat rum

Oj, vad skönt att ha städningen gjord! Mitt rum är nu så himla rent och fint. Det ska bli riktigt mysigt att lägga sig i nya lakan ikväll.
Så nu spelar jag musik och njuter över att jag har lov. Det känns så himla bra. Dock håller jag på att bli förkyld. Jag har lite ont i halsen. Bara att det går över tills helgen, då det är dags att fira in det nya året! Har ni något planerat? Själv vet jag inte riktigt hur det blir. Men det märks väl. Jag vill i alla fall att det ska bli en toppenkväll!

På tal om toppenkväll, ikväll visas Morden i Midsomer på ettan klockan nio. Det får man inte missa! Så min kväll kan inte bli annat än bra. Och kanske blir det även en nattfilm. Man ska ju vara uppe om nätterna på lovet, eller hur?

Före:                                                                                                                         Efter:

25 December 2011 - Juldagen



Jag hoppas att er julafton var minst lika bra som min!

Vi var ju iväg en sväng till mromor på kvällen och blev där tills nio. När vi kom hem så bänkade vi oss framför Göta kanal 3 med ännu mera godheter. Det är så sjukt hur mycket man äter under julen. Och det känns inte lockande att åka iväg och äta rester från igår sen.. Haha.

Mina planer denna dag är annars en enda sak: Städa rummet! Jag måste verkligen ta före och efter kort! Det är så grymt stökigt på mitt rum nu så att det inte går att beskriva. Högar av kläder här och var, stora dammtussar och prylar överallt. Så det är behövligt med en omgång av rummet. Och när rummet blivit fint ska jag koppla in de nya högtalararna till datorn.

Min julafton än så länge

Har ni haft tomten på besök ännu? Min kom redan imorse. Eller, i alla fall så fick jag och min syster öpnna ett varsit paket på morgonen. Och det jag fick var kanske det bästa, eller nej, det finns inga bästa paket, alla är lika bra, men i alla fall det nödvändigaste. Jag fick nya högtalare till datorn! Jag är mycket nöjd över dom! Så nu kan jag slänga de kassa som jag har nu.

Vid tolv så åkte jag och familjen bort till mormor. Vid ett väntades det en massa julmat. Det är inte konstigt att man går upp flera kilon under jul. Haha. Så en hel del god mat med släktingarna.
Vid tre blev det självklart Kalle Anka! Det går ju inte att missa det. Hur trött jag än börjar bli på det. Det hör helt enkelt till.
När Kalle hade sagt hejdå så knackade även tomten på! Jag fick mycket bra saker i julklapp. Som till exempel pengar, plattång, muggar och hårinpackning. Väldigt nöjd!

Min julafton har varit hur bra som helst än så länge. Och nu har jag och min syster åkt hem för att lasta av alla klappar som vi fått. Vid sju ska vi åka tillbakas till mormor för att se på Karls Bertils julafton, något som jag aldrig sett förut. Lite skamligt kanske.


24 December 2011 - Julafton

God jul på er allesammans!

Här hemma bakas det pepparkakor och rullas köttbullar. Nu är det verkligen jul! Så himla mysigt.
Min syster kom in och väckte mig strax efter halv nio. Då blev det frukost framför julkalendern, som slutade så lyckligt som den ska på julafton. Vi har alltid en tradition att äta skinksmörgås och dricka julmust till frukost på julaftonsmorgonen. Så min start på denna jul har varit toppen!

Jag håller nu på att göra mig fin inför dagen. Jag ska locka håret och även leta fram en tomteluva. Sen ska vi åka bort till mormor och fira julen där med hela tjocka släkten! ♥



Min stackars syster (en liten äcklig bild, så känsliga varnas)



När jag stod och sminkade mig imorse så hörde jag hur min syster började gallskrika. Jag har aldrig hört henne skrika så mycket förut. Så till sist var jag tvungen att gå in i köket och se vad som hade hänt.
Eftersom katterna började springa så började jag tro att det var en råtta i köket, så då blev jag rädd för att gå in. Men när jag kom in i köket så kunde jag inte göra något annat än skratta, för det var så komiskt.
Min syster hade trasslat in sitt hår i elvispen! Kan ni tänka er vad ont?! Så himla synd om henne ju. Det är ju sånt som bara inte händer! Haha. En bra bit hår lycklades till och med slitas av. Stackare.. ♥

Vi myser hos mormor

Jag och min syster har det mycket kul med hennes Iphone. Och vi spelar bingo och äter så att vi blir proppmätta. Haha. Men det är mysigt. Nu ska vi räkna ner inför julafton på bästa sätt! Det vore ju inte fel att vinna en resa till något varmt land också. Nu ska vi spela vidare. Chingeling.


23 December 2011 - Ikväll blir det Bingolotto!



Hallå!

Jag har haft alldels för fullt upp idag för att hinna blogga. Julia kom på besök redan vid halv elva idag. Så vi fixade oss lite och drog sedan till Torsby. Där kikade vi i några affärer och shoppade lite smått. Vi stötte på lite folk som har kommit tillbaks till byn för att fira jul också. En del flyttade ju en bra bit bort när de började gymnasiet, så nu återvänder de under lovet.
Sedan blev vi sittandes på Wiener i många timmar. Även vår vän Julia kom dit och gjorde oss sällskap. En mycket trevlig eftermiddag! Och inte förrän nu har jag kommit hem. Då blev det en mysig middag med familjen. Min stackars syster råkade ut för lite hemskheter idag. Haha. Fast det var ändå ganska roligt. Jag ska berätta mer om det och visa er en bild på det om jag får senare.

Ikväll är det ju uppersittarkväll (heter det så?) på Bingollotto, så självklart ska vi spela det! Jag och min familj ska åka till min mormor och se programet där. Även mina två gulliga kusiner är på plats där så det ska bli kul att se dom igen, har inte sett dom sedan någon gång i sommar.♥

22 December 2011 - Julen är minsann påväg



Nu har granen blivit klädd och julkänslan är på topp ♥

Idag har jag haft en dålig dag. Den började så dåligt som det bara går. Haha. Jag blev väckt av min syster som frågade "Ska inte du til skolan idag?". Oops..! Klockan var då halv sju och jag skulle med bussen som  går vi sju. Jag hade försovit mig med mer än en timme. Så jag fick stressa rejält på morgonen. Snabbdusch, föna håret, slänga på mig några kläder och kleta på mig sminket.
Fast skolan har varit chill idag. Under första timmen såg vi på film, under andra hade vi eget arbete och under tredje fick vi tillbaks ett prov. Och provet hade gått jättedåligt. Jag blev helst förstörd när jag såg resultatet. Jag vet att det låter jättelöjligt, men jag hade i alla fall hoppats på något bättre. Jag avskyr nämligen när folk tror att jag är korkad, det finns inget värre. Men det bästa är att när jag stöter på motgångar som ett dåligt prov, när någon sagt något elakt till mig eller om jag blivit besviken på mig själv, så finner jag någon kämparglöd som får mig att vilja fortsätta och göra något bättre nästan gång. Så det är ju rätt positivt i alla fall!

21:a December 2011 - Granen är inne!



Nej, men kolla! Granen är inne!!

Jag: Har vi några läxor till imorgon?
Min vän: Nej.

Fy, sjuttsingen vad jag är glad idag! Speciellt när jag fick det svaret på min fråga. Vi har inga mer läxor, inlämningar eller prov under detta lov. Och vi har endast en dag kvar i skolan. Plus att det är jul när som helst (något som jag inte har hunnit förstå än). Så jag skiter ifall mitt muntliga i nationella gick dåligt och att samhällsprovet sket sig totalt, vi har ju lov när som helst!

Julgranen har kommit in idag. Jag försöker ännu smälta att det faktiskt är julafton på lördag. Bara några ynka dagar kvar. Och jag ska hinna julstäda och pyssla en del innan dess. Så imorgon ska jag försöka hinna med allt som jag inte hunnit göra de senaste dagarna. Vi slutar ju tidigt imorgon också. Så skönt! På högstadiet var ju alltid sista dagen i skolan jättemysig med bland annat en julshow . I gymnasiet så har vi riktiga lektioner ända fram tills vi tar lov. Ganska så tråkigt. Och på tal om julshow... Idag är det 21:a december, det är ett år sedan jag och början till mitt band ställde upp i julshowen. Haha. Tänk vad det hänt saker sedan dess! En stor dag för mig det, och det kommer det nog alltid vara. Nu ska jag ju söka musiklinjer, jisses..!

20 December 2011



Jag badar i läxor ikväll. I alla fall nästan. Jag har ett muntligt nationellt matteprov, ett samhällsprov och en bokrecension i engelska tills imorgon. Jag har kommit en bit på vägen men jag  har hemskt mycket kvar. Det enda som får mig att fortsätta läsa är den härliga tanken på att det är de sista skoluppgifterna för denna termin.
Det går segt nu när jag även är trött. Jag är mäkta imponerad över mig själv som simmade idag! Vi har ju haft bad på idrotten. Och det tar verkligen på alla krafter. Så jag gäspat lite då och då medans jag läser.

Om två månader så...


Try to run, but I keep on coming back



Vart tog vintern vägen? Det måste ju bli snö tills jul..

Alldels för många pluggtimmar har det blivit nu. Och det värsta är att jag kan det det, men ändå inte förstår vad jag gör. Hm. Det kommer automatiskt, men när jag tänker på det så blir det bara fel. Så det gäller nog bara att låta det komma. Det jag pratar om är gramatiken i engelskan som vi ska kunna tills imorn.

Nu ska jag plocka fram kläder tills imorgon, skriva på en bokresenssion som ska vara klar på onsdag och sedasn sova. Hjärnan funkar inte så bra när jag sover för lite. Jag blir bokstavligt talat som en zomibe! Vid liv fast ändå inte. Haha.

19 December 2011



Jag är hemkommen ifrån skolan och har lite saker att stå i. Vi har ju två prov denna vecka. Puhh, det är stressigt nu. Men bara man är godkänd i alla fall, skitsamma, jag vill ha lov nu! Det finns tid för att göra bra ifrån sig nästa år. I alla fall så känner jag så jämt nu. Man kan inte vara högts upp jämt, och just nu orkar jag inte det. Jag dör inte utav att inte få toppbetyg i början. Den är ju som sagt meningen att man ska bearbeta sig uppåt, inte vara perfekt hela tiden. Nej, just det.
Men nu ska jag leta reda på mina böcker och ta ett sista tag med böckerna. Idag och imorgon, sen så är jag fri! Det kan inte bli bättre.

Planerar en Stockholmstripp



Jag planerar en Stockholmsresa med vännerna för fullt. Vi kollar på vandrarhem, tågbiljetter, tider och annat viktigt innan man kan beställa allt. Jag vill så gärna iväg så att jag tror att jag spricker. Hitta på en massa kul i storstaden. Det var väldigt länge sedan jag var där nu, flera år sedan. Så jag minns inte riktigt hur det ser ut, men fint minns jag att det var. Så jag vill gärna dit igen och turista mig runt. Haha. Och med några fina vänner så skulle det ju bli hur roligt som helst. Så det är bara att hoppas på att allt blir som planerat och att vi drar iväg i februari.

Jag har lyckats jobba lite med skolarbetet nu ikväll. Det känns skönt att se att läxhögen blir allt mindre. För även om det är trögt nu så går det galant när man väl lägger ner sig lite. Och det gäller ju att ligga i under de få dagar som är kvar nu! Vi har ju endast en skolvecka kvar på detta år! Jisses vad gött. Och sen dröjer det inte länge tills julafton. Jag måste verkligen fixa klart alla presenter denna veckan, det börjar bli lite stressigt med det.

18 December 2011

Hejsan!

Jag hade ett litet filmmaraton inatt. Det är ganska så mysigt att sitta uppe och se på film om nätterna. Man somnar så gott efter det. Men det värsta är att man skrämmer upp sig själv när man ser på alla läskiga serier. Man tror nästan att någon ska dyka upp och mörda en... Men än så länge har jag ju klarat mig undan det! Haha.

Idag var det ju tänkt att jag skule göra läxor hela dagen. Visserligen har det blivit lite gjort, men verkligen inte mycket. Jag fick nämligen Julia på besök och då kom vi på tusen saker som var så mycket roligare än det. Som att se på Vampire diaries. Ja, Julia tyckte vi skulle börja kika på den serien, så då gjorde vi det idgag. Den föll mig verkligen i smaken!
Nu ska jag se vad Julia har för sig i teverumet. Tjingeling!


17 December 2011

Hej på er!

Jag insåg nyss att jag inte rört bloggen alls idag. Nästan skamligt. Haha. Men jag har inte haft så fasligt mycket för mig i alla fall. Lite musikskapande, tevetittande och klädprovningar. Jag har så ofattbart lite att göra så att jag får tristess på riktigt. Fast jag har en hel del skolböcker som bara skriker efter mig. Men under de sista dagarna innan lovet är det som svårats att ta fram dom och göra något åt saken.

Jag har nyss kikat på Så mycket bättre med familjen och haft en ganska så trevlig stund med dom. Jag ska nog försöka göra klart spanskabrevet som vi har i läxa att skriva tills på måndag snart. Jag käner mig ganska så kreativ för tillfället, så lite skrivning kanske skulle vara bra.


Breathe me



Jag har nyss sminkat mamsen inför ikväll. Jag vill också göra mig fin och dra ut med vännerna. Det var så länge sedan nu. Tur att det inte är långt kvar tills nyår! Då ska jag och säkerligen några fira in det nya året så bra som det bara går. Skratt, dans och en massa roligheter.  

Denna fredagskväll har jag annars inte så mycket att göra. Jag är väldigt sällskapssjuk och har inte den minsta aning om vad vännerna har för sig ikväll. Så någon film och några avsnitt av någon serie får nog roa mig ikväll, om ingen vill komma och hålla mig sällskap..? Men det går väl an det med. Det är ju ganska så mysigt det med. Och jag som funderar på att flytta, hur skulle det gå? Jag som inte vill vara själv i mer än några timmar.

16 December 2011



Körde på lockigt hår idag...

Nu är det äntligen helg. Veckan gick mycket snabbt. Och det är helt sjukt att jag nästa vecka gör min sista vecka i skolan under 2011. En hel termin är nästan gjort på det naturvetenskapliga programmet. Och även om det har varit hårt så har det gått. Och det har till och med varit ganska så roligt, framförallt för att man har fått några nya vänner som är toppen. Men skolan i sig har aldrig varit tråkigare. Det har gått så himla trögt. Det har varit en riktig utmaning, man har sett vad man klarat av och vad som gått helt åt pipan.
Jag ska summera 2011 snart. Men först måste jag tänka igenom allt som hänt. Vad jag har gjort och varit med om, vad som varit bra och dåligt och vad som har förändrats.

Denna helg ska jag ägna mig åt skolböckerna för sista gången detta år. Känns helt okej! Men ikväll ska jag nog vara ganska så ledig. Fredagar får alltid vara den dag som jag tar igen mig på, för jag är alltid som tröttast då.
Jag kanske ska agera sminksös senare åt någon av mammas vänner, tror mamma sa något om det. Mamma och hennes vänner ska nämligen ut ikäll. Ett band härifrån, Pistonheads, spelar nämligen på Hovfjället.

Once we were so strong



Det fanns normala bilder på mobilen också tydligen. Haha.

God kväll! Åh, vad denna torsdag har varit härlig. En så himla lång dag. Och den har varit så bra. Jag fann bland annat en fortsättnings serie på den serie som jag såg klart på för några dagar sedan. Den nya serien heter Morden och verkar kunna bli lika bra som den förra!
Men dagens bästa sak var ändå: När jag såg att det finns en gymnasieskola i Karlstad med inriktning musikal! Hellelujah vad lycklig jag blev. Så jag tror nog att det får bli första valet att söka till. Fy tusan vad jag vill här ifrån. Men jag vet hur mycket jag skulle sakna det ifall jag flyttade. Men Karlstad är ju inte särskilt långt borta, så det skulle nog gå.

Nu måste jag dra mig mot sängem, så jag är pigg till morgonen. Redan fredag, jisses vad fort veckan gått. Jag ska ta och leta reda på Huvudjägarna, den bok som jag tänkt påbörja, så att jag kan läsa mig trött. Jag och mamma var för några veckor sedan och såg den på bio, en mycket sevärd film. Den var ganska så finurlig.
God natt med er. ♥

15 December 2011



Jag tömde nyss min mobil på foton, och jag undrar varför i hela friden jag inte satt kodlås på den? Haha. Jag har alldeles för många egobilder och det är inga snygga sådana heller. Nej, jag gör fula miner, är nyvaken, har inge smink, osv. Men ett litet smakprov fick ni i alla fall nu, och de är några av de bättre!

Vet ni vad?! Det är en vecka tills vi får jullov! Så himla skönt. Är ledig i ungefär tre veckor. Men på tal om jullov, vart tog snön vägen? Det har tråkigt nog blivit bart ute på backen igen. Det är bara att hålla tummarna på att det kommer ner något vitt ifrån skyn snart igen.

Idag slutade vi vid halv tolv. Torsdagar är helt klart den bästa skoldagen. Endast tre lektioner. När jag kom hem så trodde jag att klockan var runt fem, men den var bara halv ett. Och att den inte ens är fem nu känns bara bra. Dagen blir så himla lång när man har kortdagar. Och imorgon är det redan fredag!
Jag ska ta och skriva på mitt spanskabrev nu. Tjollahopp.

Bäst idag!


Kollar på lite biljetter

Jag tittar på tågbiljetter till Stockholm. Funderar på att dra dit i februari. Gavin DeGraw besöker ju storstdaen då, och jag har nog lyckats få någon som vill med mig. Så jag är en glad tjej. Bara att hoppas att det inte skiter sig nu. Haha. Jag vill verkligen iväg till huvudstaden, den är himla mysig och fin. Och betrydligt större än denna håla som jag lever i här.
Jag skulle nog även kunna passa på och besöka en av skolorna som jag har intresserat mig i, ifall vi åker. Göra lite nytta samtidigt som man roar sig.

Nu har jag snackat med Julia på telefon ett bra tag. Lite girl talk är aldrig fel. Man har så mycket att berätta för varandra när man inte ses så ofta. Det blir ju väldigt lätt så när man endast stöter på varandra när man springer mot sin egen lektion. Man hinner bara hälsa på varandra snabbt. Tur att det snart är lov så att man kan umgås flitigt!

Me today:


14 December 2011 - Kursprov i matte



Idag hade vi nationellt kursprov i matte. Som tur var så fick jag tag på en miniräknare, min lärare var snäll och lånade ut sin. Första delen kändes bra, men resten, ojoj... Jag tror inte ens att vi ska snacka om det. Jag kände verkligen bara "Varför går jag det här programmet?!?!" Men samtidigt så kände jag en känsla som jag inte känt på länge: (hör hur töntigt detta låter nu! riktigt nördigt..!) Det var kul med matte! Men det var bara alltså under första delen, resten sög.
Men jag börjar allt mer bli säkrare på att jag vill flytta här ifrån. Jag lämnar inget här, det finns inget att sakna direkt. Så jag ska leta ännu mera efter program som jag ska söka in på i början av februari nästa år.

Nu sitter jag och lyssnar på Kelly Clarksons ganska så nya album och sörplar kaffe. Samtidigt läser jag bloggar som jag följer, kollar på kläder och kikar på om det hänt något nytt på facebook. En helt vanlig eftermiddag helt enkelt. Nu ska jag besöka pianot. Bye.

Någon som har en miniräknare att låna ut?



Jag fann en bild som är cirka ett år sedan. Den är ifrån när vi hade återträff med konfirmationsgruppen. Åhåå vad kul vår konfirmationstid var, vi var verkligen ett härligt gäng! Saknar den tiden.
Jag la även märkke till mitt hår..? Hm. Det var när jag slingade hela håret med ljusa slingor och blev orange. Snyggt... Nej, fy vad bedrövligt. Ska aldrig se ut så igen. Men jag vill visserligen bli blond, eller åtminsdånde ljusbrun snart. Det var såpass länge sedan som jag var det så jag känner för att pröva det snart igen. Har ju varit mörk i snart tre år nu! Tänk vad all färgning ska ha slitit på håret.

Jag har sett alla avsnitt ur serien Graven idag. Den var bra rätt igenom. Så nu har jag letat fram några nya kriminalserier som jag kan gotta mig med i vinterkylan.
Fick nyss ett trevligt besked om att vi har sovmorgon till morgonen! Så helt fel kanske det inte är med nationellt prov..? Skämt o sido. Men jag är som tur är inte nervös ännu, men det kommer väl. Jag är mest nervös över hur jag ska få tag på en miniräknare. Min är ju som sagt försvunnen...

Så... NÅGON SOM HAR EN SUPERMINIRÄKNARE??? En med massa knappar; upphöjt, kvadratrot, grafräknare, osv? I så fall kan ni mer än gärna höra av er! För jag är i behov av en.


13 December 2011 - Lucia

Ja, idag är de Lucia. Jag hoppas att ni haft en bra Lucia än så längre! Att ni ätit pepparkakor, lussebullar och bara myst. Själv har jag fått feber och blivit rätt så sjuk under dagen. Men det börjar bli bättre nu igen. Det går ju som sagt en hel del sjukdomar i skolan nu, så det är säkert därför. Imorgon måste jag vara frisk, för då har vi kursprov i matte. Herre jissenes, jag borde nog ta mig en riktig koll på den. Lite cossiuns, exponenter, procentenheter och annat roligt... Det här provet är det sista som kan göra så att betyget i matte förbättras inför jul. Det är inte länge tills vi får våra första betyg med det nya systemet som går från A-F nu. Jag är inte förväntansfull. Tycker denna termin har gått hemskt dåligt emot vanligtvis. Tur att det finns en till termin, så man kan göra bättre ifrån sig då.


Lucia imorgon

Och så var den eftermiddagen förbi... Och jag har inte gjort någon läxa. Fy på mig. Men det hinns nog. Istället har jag bakat skorpor och tittat på två avsnitt av Graven. Jag rekomenderar den serien varmt! Mordgåtor, spänning, osv. Men inget slår ju Harper's Isalnd. Oj, vad  frälsta vi blev över den serien i somras.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och packa väskan inför imorgon. Vi har tydligen bad på idrotten. Förstår inte ens att de tvingar dit oss elever, för ingen, verkligen ingen, vill ju dit. Och vi tjejer är ju väldigt töliga. Haha. Äsch då, ska nog gå finfint.

Min vän nämde idag att det kanske var dags att byta header, för den är ju ganska så höstig. Men lugn, ny design är påväg! När det blir nytt år så ska jag ge er något annorlunda, fast det kommer bli något i liknande stuk.
Kan knappt fatta att det snart är  2012! Då ska ditten och datten ändras. Funderar på ny frisyr..? Hm. Vi får väl se.

God natt med er nu! Imorgon är det Lucia, gud vad mysigt!


12 December 2011 - Blött, slaskigt och halt.

Jag har nu promenerat ifrån bussen ända hem till mig. Det gör jag aldrig om. I alla fall inte i detta väder. Det var blaskigt, jätteblött och ishalt. De enda tankar som fanns i mitt huvud var "Håll dig på fötterna. Stå upp, trilla inte vad du än gör. Fortsätt bara att gå. Bara gå och gå, snart är du framme. Trilla inte. Gå på nu så du kommer hem nu Josefin". Jag vet inte hur många gånger jag höll på att ramla så att jag då fick flaxa med armarna, likt en fågel flaxar sina vingar, för att hålla balansen. Men jag lyckades gå hela biten utan att bryta några ben. Men jag blev dock väldigt blöt om fötterna. Så aldrig att jag går i sådant väder igen.

Idag har jag blivit helt frisk ifrån förkylningen som jag åkte på i helgen. Det är nog något som går nu, för några av mina vänner har också insjuknat.
Nu är jag väldigvt trött efter en lång dag i skolan. Visserligen vaknade jag pigg imorse, men det är antagligen därför som jag är trött nu. Så jag ska koka kaffe, kolla på matten som vi har På onsdag och fortsätta se på serien som jag började att se på igår. Den är riktigt bra än så länge. Väldigt spännande.


You're just like a pill



Roxy hängde med ut i det härliga vädret när jag fotade idag.

Det var länge sedan som jag känt mig så ledig och fri som jag gjort idag. Jag har inte gjort ett skit. Och det har varit så himlans gött. Varenda helg har i stort sett varit fullbokade ett tag, men idag var jag helt ledig.
Ikväll passade jag även på att ta hand om mig själv. Jag tog ett varmt bad, körde på hårinpackning och hela köret. Riktiga söndagssysslor. Så nu är jag hur redo som helst inför en ny vecka.

Lite prov, redovisningar och inlämningsuppgifter väntar under de två sista veckor innan vi tar jullov. Ska försöka ta tag i de sakerna imorn. Tänk er, en termin har snart gått! Det känns som om att det var igår som jag gick in i gymnasievärlden. Haha. Efter min första dag i gymnasiet så tänkte jag: "Jag kommer aldrig klara av det här. Jag vill aldrig gå tillbaks hit. Aldrig igen. Shit, det här kommer inte gå". Men det har ju tydligen gått ganska så bra, för jag går både i skolan och lever.

Nu ska jag se på alla delar av julkalendern som jag missat. Måste ju se hur det går för Kurre och Charlie! Och så ska jag leta reda på min bok. Slarvig jag är som tappar bort allt. Men den ligger antagligen under den gigantiska hög med kläder som finns på mitt golv. Jag måste verkligen städa innan jul.

11 December 2011 - Tredje advent



Hejsan svejsan!

Jag tog en lång sovmorgon idag. Vid tolv steg jag upp i min ensamhet, eftersom jag valde att skippa Karlstad idag, för jag kände mig lite krasslig. Men den långa sovtiden behövdes, för jag somnade inte förrän vid halv tre inatt. Vid tolv kollade jag på Andar finns dom?, och det är värre än skräckfilm må jag säga, så jag satt och blev mer och mer rädd. Haha. Fast efter att jag suttit vid datorn ett tag efter programmet var slut så kunde jag lägga mig utan att tro att några onda varelser skulle komma och skrämma mig. Men när jag jämt höll på att somna´så hörde jag hur det klickade till och hur det ljusnade i rummet. Då blev jag stel som en pinne. Verkligen livrädd. Lampan ovanför spegeln tändes av sig själv. Usch, förstår inte varför den gör så.

Som tur var så bjöd denna dag på lika fint väder som igår. Så jag hoppade i varma kläder och ett par rejäla stövlar och tog med mig kameran ut. Vi i Sverige bor verkligen fint. Miljön på vintern är otrolig. Gnistrande, vit snö. Så vackert.
Efter att ha varit ute i det kalla vädret så blev det mys framför skidskyttet med oboy. En riktig toppendag än så länge. Och nu ska jag snart kika på film.

Coldplay till Sverige



Jag har sådan beslutsångest så att det gör ont i mig. På riktigt alltså. Jag vill så himla mycket. Och skriver jag att jag börjar ångra att jag köpte en LMFAO biljett så blir jag nog strypt. Haha. Fast det är klart jag vill iväg. Men jag vill iväg på Gavin DeGraw med. Och när jag såg att Coldplay kommer till Sverige så blev jag överlycklig också. Så nu står jag inför svåra val. Attsingen alltså. Men jag tror jag vet någon som kanske skulle vilja bli med på i alla fall en sak av dessa.

En dag i studion



Så, då var jag till sist hemma efter en lång dag i Lekvattnet. Vi har trixat och mixtrat i studion ett bra tag. Men det är som sagt roligt, så det gör inte så mycket. Ännu en låt är inspelad och vi har även börjat fila lite på något eget. Ganska så spännande!
Jag har sjungit så min röst är helt körd för tillfället. Haha. Kommer antagligen inte kunna prata imorn. Äh, det är det ändå värt.
Ni har väl inte glömt att gilla vårat band, Ladies n' Gents, På Facebook, va? Ni finner oss HÄR.

Nu ska jag lördagsmysa med familjen. Mamma och syster bakar lussebullar. Har inte smakat en enda i år ännu, så det får kanske bli ett provsmak sen. Och så ska jag nog kolla på en film eller börja titta på en serie som jag fann för ett tag sedan. Men jag måste komma i säng skapligt tidigt, för jag ska nog till Karlstad imorgon.
Ha en bra fredagskväll!

10 December 2011 - Nobeldagen + Skivinspelning



God dag!

Vilket fin väder denna dag bjuder på. Fast lite kallt. Men solen skiner, snön gnistrar och himlen är blå. Egentiligen så skulle jag vilja passa på att fota lite, men tyvärr hinns det inte idag. Jag har andra saker att uträtta.
Vid två ska jag möta upp vännerna för att åka iväg för att splea in. Roligt, roligt. Är ju som sagt lite förkyld så halsen är lite sisådär. Har druckit både te och honungsvatten för att få den i form.
Så då vet ni vart jag håller hus idag. Nu måste jag leta efter parfymen som olyckligtvis är borta jämt nu. Hm. Vart har jag lagt det tro?


Miss Fondell är grym ikväll!

Gör ni som mig och glor på Idol? Visst är Amanda hur grym som helst ikväll?! Jag får gåshud och börjar nästan gråta. Så bra är hon. Hon kommer komma så fasligt långt inom musiken så att det inte finns ord. Shit vilken inspirerande människa!

Jag känner ett stort behov av en utlandsreda denna fredagskväll. Jag fryser som en gris (om de nu fryser mycket?). Börjar nästan tro att jag håller på att få feber. Har ni tänkt på att man ibland, när man har en riktigt dryg skoldag, önskar att man hade lite feber och halsont bara för att det vore så mysigt att krypa ner i sängen igen och sova några timmar till? Fast när man väl blir sjuk så vill man bara bli frisk. Konstigt det där.

Teneriffa hösten 2010.


9 December 2011



Nu är det äntligen helg ♥

Jag är förkyld och somnar när som helst. Ville så gärna stänga av alarmet och ligga kvar i den varma sängen imorse. Men jag åkte iväg till skolan för att  kvart över åtta ha labb i kemi, men nej då, självklart var läraren sjuk och lektionen inställd. Tänk, då hade man kunnat sova längre istället.
Efter det följde tre lekltioner. En av dom var provet på. Haha. Jag sa att jag kunde det mesta, men det känns som om att det gick ganska så dåligt.

Efter skolan så gick jag och Julia till Wiener och fikade. Vi satt där ett bra tag innan vi gick runt och kikade i butiker. Jag blev väldigt blöt om fötterna till sist, för här uppe i Värmland faller snön ner som bara den och det är även plusgrader. Verkligen ingen bra kombination.

Jag och min familj har nu haft en mysig fredagsmiddag och jag har hunnit med ditten och datten. Det var tänkt att jag och min vän skulle iväg och kolla på en innebandy cup som hålls under natten ändå in på morgonen här i byn, men vi valde att skippa den. Det är ju trots allt Idol final ikväll! Jag håller tummarna för att Amanda vinner, men Robin är sjukt grym han också. Plus att jag ska iväg och fortsätta spela in skivan imorgon, så då kan jag inte vara utsliten på grund av att jag sett på innebandy hela natten.

Duktig tjej som börjar bli förkyld



Jag tycker att jag har varit en oerhört duktig tjej den här veckan (i alla fall hittills). Jag har hängt med flitigt på lektionerna och förstått det mesta av alla genomgångar, lagt mig för att sova tidigt, knappt suttit vid datorn alls, gjort alla läxor och rört mig myycket (har insett hur roligt det är att dansa runt som en riktig stolle inne på sitt rum i brist på annat och få sådan träningsvärk i benen så att man knappt kan gå dagen efter).

Och för att jag är så duktig så ska jag fortsätta i det spåret och lägga mig nu. Jag känner verkligen hur förkylning kryper sig på allt mer. Börjar låta som en kråka. Inte bra ifall vi möjligtvis ska iväg och fortsätta med skivan på lördag.
Fast det här med duktig, jag vet inte ifall det håller. Jag håller på att bli grymt nervös inför kemiprovet som ska göras imorn. Så jag kommer nog sova dåligt. Jag vet att jag kan det, men ändå så känns det inte bra. Haha. Äh, det går som det går.

Nu väntar sängen. God natt.

8 December 2011



Foton ifrån i somas då jag fotade syster med mina klackar.

Åhåå vilken lång dag. Vi slutade visserligen redan vid halv tolv och hade endast två lektioner på grund utav att vi hade inställd svenksa. Men om den varit lång så har jag inte så mycket att klaga på. När vi slutat så gick jag och fyra vänner till gymmet. Tjejerna satt med sina telefoner och killarna gymmade. Haha. Efter det med det pluggning inför kemiprovet som vi har imorn. Jag känner mig väldigt säker på det vi håller på med. Jag tror det kan gå riktigt bra. Får i alla fall hoppas det!

Jag håller på att bli dyngförkyld nu i samma veva som vintern slog ner som en bomb. Det var iskallt imorse! Jag trodde jag skulle frysa benen av mig när jag gick till skolan. Och jag kände hur näsan började rinna allt mer. Aj, aj. Jag har lyckats hålla mig borta ifrån alla vidriga förkylningar den här terminen, men nu så... Fast jag tror att det bryter ut på riktigt under lovet. Det brukar tyvärr bli så.


LMFAO den 20:e februari



Den 20:e februari står jag i Oslo Spektrum med två andra brudar och kollar in LMFAO.
Ganska så okej va?

7 December 2011 - All this way

Hallå!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men igår hade jag ingen som helst blogglust och jag var alldeles för sliten för att ens sitta vid en dator. Så därför la jag mig och somnade istället. Men klockan blev alldels för mycket, för ack vad trött jag har varit idag. Och det värsta var att det har varit en extremt lång dag. Puh..! Men det går väl an.
Har lyckats plugga lite kemi sedan jag kom hem. Jag tycker det går lätt som en plätt och jag är så glad över att jag nu har börjat gilla det ämnet. Tror det är favoritämnet nu för tiden. Antagligen för att jag har ganska så lätt för det när jag väl förstår.

Kvällen ska spenderas med lite mer läxor. Har en massa prov och inlämningsuppgifter innan jul. Så det gäller att ligga i nu. Det är ju snart jullov, ungefär två veckor kvar. Ska bli så skönt med ledighet. Ska verkligen ha ett toppenlov.
Nu ska jag lyssna ännu mera på Amanda Fondells version av All this way, den är så jäkla grym. Och hon är så grym.



Torturted mind in black and white.

Det bli bara sjukare och sjukare, men Gaga, jag älskar dig bara mer och mer


Snön dansade äntligen ner ifrån himlen idag



För endast någon dag sedan så knäpptes dessa bilder. Då var marken hur bar som helst. Och det var såpass varmt ute i luften så att om man ville så kunde man gå i skinnjacka. Det var endast under de tidiga mornarna som man önskade att man bar en tjock och gosig jacka. Det var som en blandning mellan vår och höstväder. Man kunde i vilket fall som helst inte tro att det faktiskt var vinter och att det när som helst var jul. Men idag vände det. Vita, stora flingor började dansa ner ifrån skyn och skapade ett vitt täcke på marken. När jag gick mot bussen när vi slutat så var inte marken som mina fötter slogs mot bar, nej den var vit. Och ännu mera snö föll ner från himlen.
Jag kanske inte är ett jättefan av snö, men nu kom den verkligen i tid! Jag började bli orolig över att vi inte skulle få en riktig vinter i år. Att vi inte skulle få en vit jul. För det vill vi väl alla ha ändå?

Nog pratat om snön. Idag har det varit en seg dag. Måndagar brukar annars gå fort och vara helt okej. Men denna måndag var usch. Fick bara några få timmars sömn inatt, så jag har både varit sur och trött idag. Ska lägga mig betydligt tidigare ikväll. Men först ska jag kika i skolböckrna. Har fyra prov innan jullovet. Haha. Det låter väl trevligt? Jag som trodde att det skulle bli en lugn period nu. Nej då, här ska jobbas..!

5 December 2011



Bilder ifrån GIG[anternas] afton.

Hallå hallå! Jag sitter nu i gamla biblioteket och väntar på Julia ska sluta. Är så himla trött och förstår inte varför jag inte istället åker med mamma hem. Men, men. Jag måste ändå snacka lite med Julia. Vi ska ju förhoppningsvis beställa biljetter till LMFAO senare idag.
Men nu måste jag kila, för hon slutar strax. Bye.

Sorry for party rocking



I pauserna mellan akterna igår så tog vi kort som blev fula och drack ramlösa.

Jag har sett på ännu mera skidskytte och gjort lite annat smått och gott idag. Julia kom hit vid fyra och då kikade vi på biljetter. Vi valde att inte beställa några idag, för vi är inte helt hudra på vad åldersgränsen är. Men imorgon beställer nog. Ska bli riktigt roligt.
Sen så hade vi mysigt adventsfika innan Julia och sin far åkte hemåt.

Nu ska jag snart sätta mig framför teven för att kolla på fjärde delen av adventskalendern. Den är en av de bättre kalendrarna, tycker jag. Minns ni ett år när det var några mjukisdjur som var uppe på taket..? Tror det var något sådant i alla fal.. Det var riktigt uselt det. 
Eftreråt kan det nog bli lite filmmys. Jag borde dock ta mig en närmare titt på kemin, men ack vad tråkigt det är...

4 December 2011 - Det blev en lång kväll igår

Det blev en väldigt lång kväll i aulan igår! Vi kom dit vid halv fem och var hemma vid halv tolv igen. Det var många bra band, men eftersom det höll på så länge så blev det tyvärr lite segt till sist.
Det var även en del töl med tekniken, så det drog ut på tiden. Plus att brandlarmet började tjuta på grund av rökmasiknen. Och då var vi tvungna att gå ut ur lokalen, även om vi visste att det inte brann.
I slutet av tredje akten så låg jag och Julia och halvsov lite smått på varandra. Haha. Men man blev så himnla trött till sist och ville bara hem. Men annars så var det ganska så bra. Jag kände dock inte till så många av banden, men de yngre banden visste man i alla fall vilka det var.

Efteråt så åkte jag coh min syster med hem till mormor och tillbringade natten där. Det var så länge sedan vi sov över där, så vi kände att vi ville det. Och så steg vi upp viad halv elva imorse och blev bjudna på en god frukost. Sen bar det av hemåt för att se på skidskytte. Nu väntar jag på att tiden ska rinna iväg så att Julia ska komma hit på besök. Vi ska bland annat beställa biljetter. Spännande.

Bolinderz och Tortured Mind var två av de tolv band som spelade igårkväll:


3 December 2011



God morgon!

Det råkade bli en liten för lång sovmorgon idag. Huvudet spränger och gör ont. Det blir alltid så med för mycket sömn. Och eftersom jag sov så länge så är det lite stressigt nu. Jag och min syster ör nämligen bortbjudna på trerätters middag hos mormor vid ett. Trevligt, trevligt. Så jag får ta och skynda mig lite. Men jag tror jag får se ut lite hur som helst nu, så drar jag hem och fixar mig efter maten. För ikväll ska jag nog iväg till Torsby och kolla på Ge och hörs 25 årsjubileum ( Nu blev jag väldigt tveksam över vad som ska sitta ihop i den meningen och vad som inte ska, haha).
Ha en bra dag!

Read all about it



Om jag skrev att jag var överlycklig över att det är helg så ljuger jag. Hm. Så brukar det inte vara. Men det var otroligt kul att få vara i skolan igen. Skratta och prata med vännerna. Men de flesta verkar vara upptagna ikväll, så jag blir nog utan dom ikväll. Jaja, det går nog det med.

När jag slutat så gick jag och mamma till syokonsulenten för att diskutera om hur jag ska göra med skolan. Jag har ju svårt för matten, något som jag aldrig har haft förut. Även fysiken är krånglig för mig. De två ämnena har förut varit mina bästa ämnen, nu avskyr jag dom. Jag tror helt klart att mycket beror på läraren. Och den kan man tyvärr inte lägga skulden på... Så jag har lovat att dra iväg på läxhjälp nästa torsdag för att försöka förstå det jag inte lyckats fatta. Jag vet ju att jag inte blåst, utan att jag har förståelsen för att kunna se mönster, men nu funkar inte hjärnan så bra som jag önskar. Förhoppningsvis så ska jag lyckas kunna tända gnistan för matte igen, för jag vill att det ska bli så kul som det var förut. Åh det låter nördigt det här... Men jag tänker även söka om. Så nu ska jag sätta igång och leta program som jag vill gå. Om jag kommer in någonstans så kanske jag byter nästa år och går om hela ettan, eftersom de linjer jag vill gå inte går att hoppa in i i tvåan. Om jag känner att natur går bra så kommer jag dock stanna i Torsby och fortsätta gå det. Bara att hålla tummarna på alla plan helt enkelt! Det är synd att jag inte själv vet vad jag vill bara.

Professor Green – Read All About It (feat. Emeli Sandé) - Jag älskar det.


2 December 2011



God morgon!

Man känner sig som en riktig skönhet om man jämför sig med bildern ifrån förra inlägget. Haha. Jag skrattar ännu åt dom. Förstår inte att man kan bli så ful. Jag och min syster satt ju med hennes nya Iphone och tog lite kort igår.

Nu har jag varit uoppe ett tag och haft en härlig morgon. Har kikat på Julkalendern, som jag tycker är helt okej i år, och Vakna med the voice. Jag ska strax dra till skolan som inte börjar förrän halv tio idag. Har haft sovmorgon. Har endast tre lektioner idag.

Ha en bra dag! Nu måste jag fixa ljudet som blev helt konstigt här inne i datarummet... Det låter förjäkligt.

1 December 2011 - Världens vackraste syskonpar, eller..?



Jag hatar min datormus som har en tillbaka-knapp. Den gjorde så att et väääldigt långt inlägg försvann. Därför juder jag på några fina bilder som får mig att skratta så att tårarna sprutar istället.
Vi hörs imorgon istället! God natt.

RSS 2.0