Oj vilken hårresa

Under ett års tid har jag växlat i hårfärg oftare än vädret ändrats. Under sommaren var jag mörkbrun, näst intill svart. När sommaren närmade sig slutet blev jag något ljusare, fast fortfarande mörk. När september kom blev jag knallröd, sedan vinröd och till sist mer rödbrun. Efter det fick jag en idé om att bli blond. Det ledde till morotsfärgat hår. Sen blev det ljusare och nu är det ganska ljust med gul-orange toner.

Jag tror att antingen föredrar man att ha mörkt hår, eller så diggar man det ljusa mer. Jag föddes ljus men föredrar den mörka färgen mycket mer. Nu saknar jag mitt röda hår otroligt mycket, men jag tänker vänta tills hösten med att färga det. De flesta säger ju att jag ska vara mörk. Håller ni med?


31 Maj 2012

Igår började jag tjugo i tolv och slutade tjugo i ett. Härligt va? Jag och två vänner var även nära på att åka till Oslo och kolla in Justin Biebers gratiskonsert, men eftersom vi inte kunde få oss någon skjuts så skippade vi det. Det gör mig inte så mycket. Han sjunger bra och det vore coolt att se han, that's all.

Idag har dagen däremot inte varit lika enkel. Vi hade endast tre lektioner men slutade ändå vid två. Jaja, jag kom hem tidgt och är glad för det! Imorgon är jag även ledig och då ska jag åka ner till Karlstad på shopping med en vän. Trevligt!

Nu ska jag fortsätta mumsa på vindruvor.


Några gamla foton från min resa till Afrika

För någon dag sedan började vi prata om Afrika på lunchen. Det fick mig att minnas tillbaka på min resa till Gambia. Jag vet att jag har nämt den förut, men tänkte dra det lite smått igen. 

Det är nog den galnaste resa jag har varit med om! Jag blev väldigt sjukt och fick besöka doktorn som sa att jag hade halsfluss, toaletten på vårat hotellrum spröt vatten när man spolade, åsnor gick på gatorna, det blev fluginvasion och det mesta var knasigt. Men man fick under resan se riktig fattigdom. Och man förstår inte vad det innebär förrän man får se det med egna ögon. Det mesta var väldigt "trasigt" i landet och det var så långt ifrån Sverige man kan komma. Då förstod jag verkligen att vi inte bör klaga över småsaker, för egentligen har vi det väldigt bra!

När jag var där ville jag bara hem, men idag är jag glad att jag åkte iväg på denna oförglömliga resa!


Skrattar så att tårarna rinner



Det där är så himla sant! Haha! Sjukt roligt, ni måste bara kolla!

29 maj 2012

Jag hinner knappt med att sitta vid datorn nu för tiden. Jag måste helt enkelt låta skolan gå före. Men nu är det inte många prov och läxor kvar! Om cirkus två och en halv vecka har vi fått sommarlov. Då är det bara två år kvar i skolen (självklart kommer man läsa vidare sen, men ändå!).

Idag har jag haft en underbar dag! Allt har gått så himla bra. Jag må vara trött och sliten, men jag tycker ändå att det mesta går bra (positiv hej hej!). Saken blir ju inte direkt värre av att jag har sovmorgon tills tjugo i tolv i morgon och endast en lektion. Låter väl finfint det?


Blommor och blad

Denna helg har verkligen varit en av de bästa helgerna på länge! Solen har skinit och det har varit varmt, jag har hunnit med massa saker och jag bara njutit. Det känns att sommaren är här nu, för man blir genast så mycket gladare. Det ska bli roligt med en ny skolvecka och det är ju bara tre veckor kvar i plugget tills det är sommarlov nu! Så himla härligt! Förhoppningsvis händer det även något kul till helgen! Vi får väl se hur det blir.


27 Maj 2012

Jag hade en helt underbar dag igår! Jag och Julia var som sagt iväg till Höljes. Det var varmt och härligt, plus att "grannen" vann i sin klass. Jag övningskörde även till och från Höljes. Med pappas bil går det sisådär, fast igår gick det ändå okej.

När jag kom hem så fixade jag och syrran vitlöksbaugetter som vi lyckades bränna. Haha. De blev HELT svarta. Jaja, men vi löste det ändå. Jag valde att skippa första Kolsnäs igår och se på "eurovisen song contest" istället. Och tur var väl det, för Sverige vann ju! Stort grattis till Loreen som är så sjukt begåvad!

Nu har vi nyss varit hos mormor på grillning och firat morsdag. Trevligt ♥


26 maj 2012 - Åker till Höljes på Rallycross

God morgon!

Inatt har jag sovit ganska dåligt. Jag har drömt mardrömmar och runt sex på morgonen vaknade jag av att jag fick en hel del vatten över mig. Jag hade då råkat välta ut mitt vattenglas som var precis över mitt huvud. Haha. Så kan det gå!

Idag gick jag upp redan vid åtta. Jag och en vän ska snart åka ner till Höljes på Rallycross SM (tror det var det iaf). Vi velade fram och tillbaka om vi skulle till Höljes elle rom vi skulle iväg och bada med några andra vänner, men till sist blev det Höljes.

Nu måste jag skyna mig! Ha en bra dag♥


25 Maj 2012

När vädret är på topp så glömmer man lätt bort att man äger en dator. Idag har det varit galet varmt och jag som envisats med att gå i långbyxor och långärmat fick allt så jag tålde idag! Nu framöver får det nog bli kortbyxor och linnen istället!

Idag slutade vi skolan ganska tidigt, men jag och några vänner var tvungna försöka bli klara med en film som vi ska göra till ett engelskarbetet. När vi var någorlunda klara med det stack jag och några andra vänner och fikade ute i solen. Riktigt mysigt! När vi fikat färdigt satte vi oss i Härrgårdsparken och pratade om allt mellan himmel och jord. Ibland är det så himla skönt att få umgås med de vänner som man annars inte hinner spendera så mycket tid med, eftersom man inte går i samma klass. Så jag hade en toppen-eftermiddag idag! När jag tänker efter har hela min dag varit bra.

Blommorna blommar för fullt!

Badminton

Efter ett tag pluggande bestämde oss jag och syrran för att spela lite badminton. Det gick ganska så galant! Kvällssollen värmde härligt. Klockan är åtta och det är inte det minsta kallt. Jag älskar verkligen detta väder och vill bo i ett land som det alltid är varmt i. Sverige är fantastiskt på sommaren men förjävligt på vintern.

Nu ska jag göra klart det sista med läxorna och sedan sätta mig i soffan och se på Eurovision Song Contest. Man måste ju heja på Loreen! Jag tror Sverige kan ha en chans på vinst i år, men vi får väl se!


24 Maj 2012

Hej på er!

Det är galet varmt ute idag! Det är nästan skönare att sitta inomhus. Fast man ska inte klaga när värmen äntligen har kommit! Men det var inte så himla skönt att vara ute i långbyxor. Haha. Jag måste verkligen iväg på shopping och införskaffa mig lite nya sommarplagg och ett par solglasögon! Mina gamla solglasögon gick olyckligtvis sönder för några dagar sedan. jag tror jag ska dra ner till Karlstad inom en snar framtid.

Nu ska jag dra ut i solen och plugga sapnska. Sista spanskaprovet för detta läsår måntro?

Dagens outfit.

Victoria's Secret

Jag är lite kär i dessa tre body lotions från Victoria's Secret. De doftar hur ljuvligt som helst! Doften varar även väligt länge och man kan absolut skippa parfym om man anväder någon av dem.


22 Maj 2012

Sommarvärmen drog på riktigt in över lilla Torsby idag. Det har varit hur varmt och skönt som helst! Jag hoppas att detta väder håller i sig hela sommaren. Jag tror till och med att jag har bränt mig lite på mina armar idag. Jag har sådan "typisk svensk hud" och bränner mig jättelätt.

Ikväll ska jag tillbringa min tid med matteboken. Imorgon har vi nationella i matte, och gissa om jag är nervös! I nian var matte mitt bästa ämne. Jag fick då lika bra betyg i nationella som i slutbetyg. I år har jag inte alls varit lika duktig i matte. Jag har tyvärr börjat tappa intresse för det. Det slog mig även att vi i stort sett ärt klara hela 2c kursen. Herregud vad fort det har gått! Men jag har ändå tre mattekurser kvar. Kul...


Sommarväder

Åhh, vilket sommarväder det är ute! Jag verkligen älskar det. Jag skulle hur lätt som helst kunna leva med sådant väder varje dag. Snö och kyla har aldrig varit något för mig. När jag kom hem ifrån plugget hoppade jag i shortsen direkt och satte mig på altanen i solen. Nu ska jag dra med mig datorn ut (om jag lyckas se skärmen) och skriva klart sevnskan som ska in i morgon.


21 Maj 2012

När jag vaknar på mornarna hoppar jag bokstavligt talat upp ur sängen. Jag slänger mig upp så fort att täcket far all världens väg. Jag är inte ett dugg trött och gör mig i ordning utan några som helst problem. Senare, när klockan går mot eftermiddag, längtar jag så mycket efter att skoldagen ska ta slut att jag nästan glor sönder klockan som sakta tickar framåt. Skoldagen verkar aldrig nå sitt slut.

Idag har det verkligen varit så. Fast jisses vilket härligt väder det är ute! Solen steker på bra och man har kunnat gå i shorts och linne. Underbart! Nu går The Pretty Reckless's, Taylor Momsens band (hon som spelar Jenny i "gossip girl"), låtar om och om igen på min spotiy medans jag samlar någon sorts kraft för att börja med alla läxor. Jag diggar verkligen låtarna You make me wanna die och Just tonight. Bra musik gör en motiverad till det mesta!


20 Maj 2012

Det har varit hur härligt som helst med långhelg. Idag var jag och min syster iväg på söndagsmiddag hos mormor och efter det blev det några av snitt av gossip girl. Vi har snart sett oss igenom säsong fyra och det är  endast en till säsong som är ute än så länge. Hur ska vi kunna klara oss? Haha.

Nu på kvällskvisten har vädret blivit riktigt fint. Jag och syrran satt ute en bra stund och snackade förut. Solen värmde rätt bra må jag säga. Jag har hört att sommaren ska börja komma denna vecka, och det låter toppen!


Konfirmation

Idag var jag som sagt iväg på konfirmation. Det blev en ganska trevlig vistelse i kyrkan. Efteråt drog vi hem till pappa med konfirmandens släkt och vänner. Vi åt mat, fikade och umgicks. Det blev en ganska lång dag, så jag är ganska trött nu. Men jag ska ändå försöka få min syster att se på några serier med mig innan läggdags.


19 Maj 2012

God morgon!

Idag är vädret ganska okej, solen tittar fram litre bakom molnen. Det tycker jag är toppen, eftersom jag ska agera fotograf idag. Min låtsassyster ska konfirmera sig idag, så jag och min syster ska iväg till kyrkan och se när de tar konfirmation. Jag sak ta och leta fram kamera och objektiv nu, så att jag inte glömmer det sen. Haha. Det vore ju förargligt.

Några foton sen i torsdags, då släkten kom på besök för att fira mig.

18 Maj 2012

Jag har haft en sådan bra morgon idag! Jag steg upp runt elva och någon gång vid tolv började jag och min syster att se på massvis av avsnitt av "gossip girl". Det är ganska beroendeframkallande. När man sett ett avsnitt så måste man fortsätta titta. Haha. Men det är en sjukt grym serie!

Nu har jag fixat iordning en fantastisk middag bestående av laxröra och grönsaker. Fisk är en stor favorit hos mig. När jag äter ute så är det ofast fisk eller kyckling jag beställer, jag gillar nämligen sällan kött på restaurang. Det blir av någon andledning aldrig så gott som hemma.

Jag ska i alla fall ta och se ett avsnitt av "Twin Peaks" nu. Det är en gammal kriminalserie som sändes innan jag ens var född. Den är helt okej, men inte den bästa jag sett.


17 maj 2012 -Kalas, hockey och slingor

Imorse hade jag glömt att stänga av väckarklockan, så när telefonen ringde vid halv sex imorse var jag nästan helt säker på att jag skulle upp. Haha. Men jämt innan jag steg upp insåg jag att vi är lediga idag. Vi har långhelg och är lediga i fyra dagar. Hur skönt som helst!

Mina släktngar var hit förut på tårta och lite kalas. Jag fick ännu mera presenter och blommar. Vi fikade och hade det riktig trevligt. Direkt efter kalaset stack jag och mamma ner till Torsby och handlade. Jag övningskörde idag med och jag klarade av rondellen! Ojojoj, jag är riktigt imponerad över mig själv. Vi köpte i alla fall slingmedel, så nu håller jag på att bli blondare framför hockeyn som är riktigt spännande!


Övningskört en sväng

Jag har nyss varit iväg på en biltur med mamma. Självklart var det jag som körde och det gick riktigt bra! Jag märker att det går bättre och bättre för varje gång, fast jag är ännu långt ifrån bra! Om ett år har jag förhoppningsvis mitt körkort i alla fall.

Ikväll är jag och min mor ensamma hemma, för min syster är med några vänner. Det är ganska trevligt att få lite egentid med mamma. Det tror jag alla barn behöver emellanåt. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, förutom att städa då. Haha. Imorgon kommer det nämligen hit lite släkt för att fira min födelsedag, trots att den var i måndags, så det är bäst att göra det fint i hemmet. 
 


16 Maj 2012

Hej hej!

Den här veckan blev riktigt kort och vi har redan tagit helg! Härligt! Dock har min dag varit urkass. Vi började med nationella i engelska och lite senare var det ett historiaprov som jag sabbade helt och hållet. Det är bara att hålla tummarna för att det gått någorlunda bra i alla fall. Men jag tänker då inte vara bitter för det!

Jag måste ta och passa på och gratulera mina vänner som lyckades ta sig vidare till Riksfestivalen ukm. Jag är väldigtt stolt över dem! De är superduktiga och så himla värda detta.

Två foton från ukms länsfestival. Bildkvalitén var inte den bästa, så det var bara att försöka göra det bästa utav det!

15 Maj 2012 - Födelsedagskalas

Jag hade en väldigt bra födelsedag igår! När jag kom hem ifrån skolan blev det tårta och paket med familjen. Jag fick många nödvändiga saker och blev mycket nöjd. På torsdag kommer firandet fortsätta, eftersom en del familjemedlemmar inte kunde närvara igår. Så det innebär fler paket och ännu mera tårta. Haha.

Några bilder från födelsedagen.

14 Maj 2012 - Happy bithday to me!

God morgon!

Jag hade det ganska med svårt att somna igår kväll. Jag låg och vred mig runt i sängen och bara väntade på att somna. Det blev inte bättre av att vännerna började skicka grattis-hälsningar vid tolv. Haha. Så sött av dem att vänta in ens födelsedag sådär!

Idag är det som sagt min sjuttonde födelsedag. Än så länge har den varit bra, jag började med ett spanskaprov. Riktigt härloigt! Eller? Min familj är väldigt hemlighetsfulla och jag har näst intill ingen aning om vad de har planerat. Det gäller väl bara att vänta och se ♥


Hemma ifrån Torsby

Jag har nyss kommit hem ifrån Torsby där jag och en vän var iväg och kikade på ukm. Det var många duktiga ungdomar som uppträdde och självklart håller jag mina tummar för att mina vänner som är med ska gå vidare! De var väldigt duktiga idag, så jag tror absolut att de har en chans!

Nu lagas det mat här hemma och det ska bli galet gott, för jag börjar bli riktigt hungrig. I väntan på maten häller jag i mig en kopp kaffe. Jag känner att jag behöver koffein, för jag är ganska trött efter en lång helg. Snart ska jag även sätta mig och plugga inför alla kommande prov. Tjohoo, en typisk söndag.


13 Maj 2012 - UKM

God morgon!

Jag vaknade upp ganska sent idag efter att igår ha suttit och läst gamla barnböcker. Haha. Jag och min syster kände att vi ville bli lite nostalgiska och åteuppleva minnen. Det var ganska roligt att bläddra i de gamla böckerrna, man mindes (heter det så?) verkligen hur det var på den tiden.

Jag håller i alla fall på att fixa mig i ordning nu. Vår by anordnar denna helg Värmlands länsfestival för UKM, så självklart ska jag iväg och kika en sväng. Några vänner är med och spelar under dagens första show så jag och Julia tänkte dra ner och kolla på dem.

Lite fler bilder från igår.

Fotat lite

Det blev en riktigt fin lördagskväll så jag passade på att dra ut en sväng med min kamera. Jag lånade även mammas objektiv och blev väldigt nöjd med resultatet! Nästa helg ska jag absolut ta och använda det, för då jag har jag fått i jobb att fota en konfirmand.

Det har varit en lugn och skön lördag och den ska få fortsätta vara det. Jag ska ta och kolla på  hockey nu och läsa i historiaboken. Under de sista veckorna har vi väldigt många prov, så det gäller att ligga i nu  innan examen!


Hahaha, konstig konversation med mamma


12 Maj 2012 - Lång sovmorgon

Igår hade vi en väldigt mysig kväll här hemma. Vi är en riktig taco-familj, så det första vi gjorde när vi kom hem irån skolav var att laga tacos! Det är nog favoritmaten det. Enkelt, nyttigt och supergott. Vid åtta blev det soffhäng framför hockey som gick sådär... Vi zappade runt mellan hockey, Andar finns dom och Big brother, så vi blev häpna när det från ha stått 3-1 stod 3-3.

Imorse tog jag i alla fall en redig sovmorgon! Vid tolv steg jag upp till fint väder, fast det blåser en hel del. Nu har jag nyss kikat klart sista avsnittet av tredje säsongen av Vampire Diaries och storgråtit. Haha. Jag kan inte förstå att det kan bli så sorgligt i en serie som innehåller vampyrer, häxor och varulvar.


10 Maj 2012 - Trött tjej

Sådär, nu kommer jag för allra sista gången för detta år nämna ordet cabaré på min blogg. För idag gjord evi sista föreställningen och den gick galant! Det har varit superkul att vara med och man har fått så himla fin respons efteråt! Så tack alla för era fina kommentarer! Imorgon börjar verkligheten igen med skola och massvis med plugg. Jag har saknat det en hel del faktiskt. Man saknar vännerna oerhört mycket när man inte umgås med dem så mycket.

Ikväll har jag pluggkväll här hemma, trots att jag skulle kunna somna direkt. Till helgen kommer jag äntligen få min efterlängtade sovmorgon i alla fall! Det ska bli väldigt skönt, för jag behöver det verkligen. Sen så är det en hel del träning inför prov och annat tråkitgt, men snart fyller jag år, och det är ju lite kul.

Jaja, nu ska jag fortsätta här!



Ännu en föreställning

Jag har ganska nyligen kommit hem ifrån föreställning nummer tre. Det är ganska tråkigt att det är sista showen imorgon. Det har varit så grymt kul och jag tycker att alla är enormt duktiga. Alla har gjort ett sådant bra jobb. Visserligen är både kroppen och huvudet extremt slitna, men det har varit så värt det! Jag skulle lätt kunna hålla på i två veckor till.

Nu har jag kikat färdigt på hockeymatchen mellan Sverige och Tyskland. Jag tycker hockey är väldigt intressant! Ingen sport som jag själv skulle vilja hålla på med, men att kolla är skoj!

Jag ska nu ta och tvätta bort alla sminklager och krypa ner i sängen. Jag är som sagt supertrött. God natt!


9 Maj 2012 - Cabaré

Ännu en cabréshow är gjord och det gick bara bra! Några av oss fick även ett väldigt trevligt erbjudande efteråt! Fast vad det var för erbjudande tänker jag inte gå in djupare på eftersom inget är bestämt ännu.

Efter showen åkte jag i alla fall hem. Vi har fått ledigt ifrån skolan idag och jag var velade länge med att gå eller inte gå på matten. Men till slut bestämde jag mig för att åka hem, för huvudvärken kom på besök. Nu har jag tagit en dusch och ska börja fixa mig inför kvällens förställning som är för allmänheten. Tjohoo, det kommer bli skoj ♥

Jag och mina finfina vänner.

8 Maj 2012

Hallå i stugan!

Idag hade vi den första cabaréshowen utav fyra (se, jag har lärt mig att stava till cabaré!). Det gick ganksa okej, men förhoppningsvis går det ännu bättre i morgon. Jag märker att jag sover och vilar alldeles för lite just nu, det känns i hela kroppen. Jag är som en zombie om dagarna och hänger inte med ett dugg. Haha.

Idag har jag i alla fall lyckats ta mig igenom en liten del av läxhögen och även skickat iväg några viktiga mail. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle vara funktionär under ukm-helgen som börjar nu på fredag, men jag är tvungen att avboka det. Tiden räcker helt enkelt inte till och skolan måste gå först. Tråkigt, men så är det ibland.


7 Maj 2012

Jag sitter nu och gör läxor och försöker komma ikapp allt som jag missat. Det tar aldrig slut med jobb! Haha. Fast det rullar på helt okej. Lite slitsamt är det ju allt, men det är bara att köra.

Imorgon är det uppvisningsdags och än så länge har inga nerver börjat svaja. Fast det kommer ju såklart! Jag tycker absolut att ni ska komma och kolla på onsdag klockan 19.00 i Frykenskolans aula! Det kommer bli en grym föreställning, det lovar jag!

Två mobilbilder från Valborg.

6 Maj 2012 - Fullt upp!

Hej på er!

Jag är extremt frånvarande här nu, det vet jag, men jag har ärligt talat fullt upp! Sedan halv tio imorse har jag inte haft en lugn stund. Det är massvis med förberedningar inför veckans cabarré! Imorgon är det dags för genrep och sedan drar showerna igång. Jag kommer missa en hel del i skolan, så det är ganska hektiskt nu.

Efter en lång dag ska jag nu gå och lägga mig. Jag är vansinnigt trött! Kommer somna direkt jag lagt mig. God natt ♥


5 Maj 2012

I vanliga fall skullej ga kunna skriva "god morgon" nu och faktisk mena det. Men inte idag! Redan vin halv åtta ringde min klocka imorse. Vid tio skulle jag och resten av de som håller i musiken till cabarrén träffas och öva. Det börjar låta riktigt bra nu! Så fram tills halv ett har jag varit där.

Jag har nu kommit hem och slängt ihop salladsresterna från igår, för jag hann inte riktigt med frukosten imorse. Haha. Det var väldigt gott med mat nu, må jag säga. Jag ska i alla fall leta reda på kläder som jag kan ha på mig på shown nu. Bye bye!


4 Maj 2012

Hej hej!

Det kändes inte så kul att stiga upp och se att det snöade utanför fönstret imorse. Det är ju för tusan maj?! Det får faktiskt ta och bli sommar nu! Vi behöver all sol vi kan få!

Annars har det varit en toppendag. Skolveckan har ju för min del gått extra fort, men jag kommer få en lång och jobbig helg istället. Sovmorgonen som jag skulle vilja ha imorgon kan jag bara glömma! Det är stenhård träning inför cabarrén, som min skola har nu till veckan, som gäller. Fyra shower ska vi ha, om jag inte har helt fel. Så hela helgen och veckan kommer bli uppbokad. Nästa helg är det även dags för ukm. Fullt upp!

När jag kom hem blev det supergod middag med familjen och nu är det hockey-kväll. Hockey VM har ju börjat idag och nu spelar Norge och Sverige. Det är riktigt spänande!


3 Maj 2012 - Sjukhus- och optikerbesök

Åhåå, jag lider även denna dag av hemsk huvudvärk. Idag fick det helt enkelt bli ett besök hos herr doktorn. Allt verkade i alla fall helt okej. Jag fick ta en massa blodprov och jag trodde tanten skulle tömma mig på allt  blod. Hon bara sprutade ur mig mitt blod. Haha. Doktorn sa i alla fall vara så att jag lider av migrän, något som jag själv har börjat fundera över.

Efter doktorn fick det även bli ett besök hos optikern, eftersom synen har stor inverkan på huvudet. Min syn var tydligen prima. Jag tycker själv att jag ser riktigt kasst på långt håll, men optikern ansåg att jag hade helt normal syn och inte var i behov av glasögon. Jag hoppas i alla fall att min uvudvärk vill ge sig nu, för jag är så himla trött på den. Imorgon tänker jag slänga i mig några tabletter och dra till skola, för fy tusan vad jag saknar den nu. Och självklart mina vänner med!

Två bider från Valborg.


Sol, sol, mera sol

Eftersom jag varken mår sämre eller bättre av att vistas utomhus så passar jag på att få lite färg. Det är riktigt sommarväder ute och jag önskar att det svenska vädret kunde vara så här varje dag. Man kan till och med gå i bikini idag. Hela familjen är ute och tar det lugnt.

Förresten är jag riktigt glad idag, för jag är ägare av ståbiljetter till Lady Gagas konsert! Wihoo. Är så sjukt taggad. Men nu är det så att vi har två platser över ( de som vi fick tag på inför första konserten). De platserna är på C-läktaren.

Om någon är intresserad av två biljetter till Lady Gagas konsert i Stockholm den 30e augusti så får ni gärna höra av er!


2 Maj 2012

Jag kände redan igår att inte allt stod rätt till, eftersom jag mådde så fasligt illa. Men idag är jag ganska säker på att allt inte är som det ska. Jag mår väldigt illa idag med och har huvudvärk från helvetet. I över en vecka har jag haft huvudvärk nu. Jag borde antagligen kolla upp det och se om det är något fel eller ej. Jag ska i alla fall ta och kolla synen imorgon, för visst kan dålig syn ge huvudvärk.

Åhåå, det här blev ju lite ledsamt. Nu ska jag försöka vila och hoppas på att jag snart är bättre.

Valborgs-outfiten

Några bilder från Valborg

Jag tänkte bjuda på tre bilder från igår! Jag och mina finfina vänner som partajade lite. Som ni kanske ser fann vi oss väldigt fina hattar och även ett par snygga glasögon. Haha. Ganska kul. Kvällen var ju bra, fast idag är jag supertrött. Förut när vi var iväg och övade inför cabarrén så kände man hur sliten man faktiskt var. Det var inte så himla lätt att sjunga om man säger så. Jaja, man får väl skylla sig själv!


1 Maj 2012

Hallå hallå!

Jag försökte verkligen ligga kvar i sängen så länge som möjligt, eftersom jagkom hem så sent igår. Men till sist lyckades jag inte ligga kvar länge och var tvungen att gå upp. Fast jag tog allt en tupplur igen sen någon timme efter att jag hade stigit upp.

Min kväll igår var helt okej. Inte min bästa utekväll, fast som sagt, helt okej! Jag och några vänner firade in våren med dunder och brak. Dans så att benen värker idag. Haha.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, för om en timme ska jag vara i Torsby. Vi hörs senare!


RSS 2.0