Det är jobbigt nu



Den här kvällen har varit så hemsk. Jag har suttit i soffan och gråtit i flera timmar. Det var som att någon släppte en bomb och allt bara rann över. Jag mår så fruktansvärt dåligt bara. Inget funkar ju. Jag tänker även alldeles för mycket. Tryggheten som jag har haft inom mig har försvunnit, jag känner mig helt tom. Tårarna bara rann, de slutade inte hur mycket jag än torkade bort dom. Mascaran kletades i hela mitt ansikte, men jag brydde mig inte, för jag orkar inte bry mig mer. Det är för mycket nu bara, jag klarar det inte. Jag viker mig inombords. Det är mörkt igen, ljuset har slocknat. Nu så dunkar huvudet och jag ser suddigt. Dunk, dunk, dunk. Jag har ångest och ja... Men jag bröt ihop helt enkelt. Kanske tur, så jag slapp göra det bland folk. Men vem vet, det kanske är långt ifrån över. Jag känner känslorna som pyr än och det gör så att tårarna kommer igen. Jag vet inte vad jag ska säga, men jag stupar sakta nu. Jag är inte den som jag en gång var, jag är flera mil ifrån den personen. Jag vill tillbaks, men jag är alldeles för svag. Jag fryser, mår illa och vill sova fast ändå inte. Det ska bli skönt med helg, men jag vill inte stiga upp ur sänger i morgon. Skolan vill jag bara inte till. För jag orkar inte. Det tar emot så himla mycket. Jag funderar nästan på en bloggpause, men jag vet inte. Jag ska kämpa vidare och se vart det bär. Men nu är det hårt.

I send a postcard to you dear, 'cause I wish you were here


Saknar konfirmationen!

Oj då... klockan har börjat dra iväg. Den tog och gick sin väg bara. Nej, men jag har inte gjort engelskan än. Ooops! Men jag ska göra den nu. Jag har haft fullt upp med att dansa, haha! Japp, jag flänger runt inne på mitt rum som en galning. I like it a lot. Älskar att dansa, men hatar idrott. English nooow!

Ulrik Munther – Born This Way - Harp and Banjo Version

Yellow



I morgon är det första april. Ska ni luras nåt då? Det ska nog inte jag, hehe. Är sjukt dålig på det. Men passa på att lura mig, för en mer lättlurad tjej får ni leta efter. "Kolla, en rosa apa!" Jag: "Vaaart?!?!" Men det är nästan så.
Första april ja, en månad kvar. Sover dåligt om nätterna för att jag är nervös. Men det är skitläskigt. Det finns en chans (risk?) att hela Sverige vet vem man är om ett halvår. Det är knappast troligt, men det kan bli så. Det är en på flera tusen, men det kan ske. Och det gör mig skrcäkslagen. Allt har gått så fort.
Men fredag i morgon, det gillar vi!! Speciellt engelskaprovet.

Feel the warm breeze, hear the ocean and see how beautiful it is. It's a moment you will not forget.





Jag vet inte varför jag visar er bilder ifrån utlandsresor, men jag har brist på bilder och jag saknar värmen så oerhört mycket. Idag har det varit sådant ruskväder så att man bara vill gråta. Snö, slask, blåst, kallt... you name it. Men vi fick sluta tidigare idag, vid tre, så det var ju lite plus. Tekniken var inte som vanligt, så den var helt okej today. Fast jag är ganskat trött. Jag var väldigt nära på att somna i bussen i morse. Det får bli en tidig kväll ikväll.

Next to you




Jag saknar den där tiden, även om jag har ett sådant fult fejksmajl på bilderna. Men det var en sådan bra tid i livet. Jämt nu är det inte som då, men det ska nog bli bättre snart.
Snart blir det teve, måste ju se hur det går på BB! So much drama. Det är som mitt liv, fast nä. Illa mår jag med, bläbläblä. Men see you tomorrow guys and girls.
Dream sweet.

I'm stuck in the middle



Jag gör inga läxor. Bra jag är. Fast jag tror inte det spelar så stor roll, för jag har aldrig ansträngt mig så lite i skolan som jag gör nu - och det har aldrig gått bättre. Men nej, jag uppmanar er inte till detta, det kan ha oanade konsikvenser.
Nej men lite serious now. Allt är okej med mig och livet rullar på. Nej, jag har inget att säga. Detta blev ett värdelöst inlägg.

Who are you blond girl? You are so not me.



Ibland fattar jag bara inte.

Gambia!!!


I väntan på flyget i Oslo.
Underhållning på kvällen.
"Staden"

Vi åt lunch på en utflykt. Och jag var en blond liten tjockis, haha!

Det kom kossor på stranden.

Poolen var det enda som hjälpte mot det varma klimatet.

Vi var "rika" Pengarna i Gambia heter Dalasi.

Vi badade i Atlanten.

Vi solade.

Utsikten ifrån hotellrummet var inte den bästa.

Stora insekter fanns det gott om.

Stranden!

Linnea chillade.

Det blev vinter och då invaderades vi av insekter! Ja, det bruna är ihopsatta insekter. Uhh!

Getter fanns det ute på "gatan".

Lite stora fåglar.

Linnea fick sitt hår flätat.

Vi satt i lobbyn.

Jag fick franskmanikyr som såg förjävlig ut.

Vi skulle åka hem.

Utsikten ifrån planet.

Bilderna är värdelösa, men för er som inte vet så var jag till Gambia när jag gick i sexan. Det kan vara något av det häftigaste jag gjort. Det var hemskt där, verkligen, men jag kan inte annat än le nu i efterhand.
Det är nog den värsta semestern jag haft. Fick halsfluss med feber och hela köret. Jag fick besöka doktorn i Gambia, haha! Vilka minnen alltså. Det var så coolt. Det är ett land som är helt annorlunda emot Sverige. Det är inget rikt lyxland som ni ser på bilderna. Det var fattigt, smutsigt och ganska så äckligt. När jag var där så mådde jag pest, men nu skrattar jag åt allt som hände där. Det var en fin upplevelse.
Landet är lika litet som Blekinge och ligger i nordvästra Afrika. Maten var bra och männsikorna var (för)trevliga (på). Det var rätt bra, men inget jag vill göra om. Det är en erfarenhet kan man säga, efter att ha sett det där så förstår man lite mer.
Toan på vårat rum var trasig och det sprutade vatten ifrån den och den lätt som en jäkla motorsåg. Mamma och mormor fick salmonella när de kom hem. Jag fick min värsta manikyr någonsin. När vintern kom till Gambia så var det insekter ÖVERALLT, på väggar, kläder, skor. Ja ni hör ju hur det låter... men det var så himla kul! Något av det roligaste jag varit med om. Trots att jag var en blond liten tjockis, hehe.

Come and get me



Hej och hopp! Här har man det kul i camen, jaja. Men nu är skoldagen över, trodde jag skulle somna - var så himla trött. Jag lägger mig ju aldrig i tid.
Dagen har varrit okej och kryddad med en dos skratt. Engelskauppsatsen gick nog bra. Känns ganska viktigt att göra bra ifrån sig för jag vet hur när jag är att höja mig, så jag har lite panik över det.
Varje onsdag när jag kommer hem är det ju superväder! Solen lyser och snön smälter. Vackert är ordet. Så kanske gör jag som sist och sätter mig ute i solen med min tidning. Fast jag har läxor, och en som ligger i skåpet, så typsikt.

Party in my head



Efter att ha sett på Halv åtta hos mig vid halv tio (ja, jag tycker också att det känns väldigt fel) och Big Brother vid tio så känner jag mig jätteredo inför engelska-uppsatsen som vi ska skriva i morgon. Det känns faktiskt helt okej, för att skriva på engelska is not a big deal, if you ask me. Läsförståelser is a lot harder. Ja ni hör ju på (sv)engelska att jag måste ha jättebra betyg... hehe... nja, I'm just skämting. Kanske skulle pröva att skriva ett inlägg på engelska någon dag, bara för att? Yeah, we can try that some day.
Men gött med kortdag i morgon. Lite SO, hål, dans, hål, språk, lunch, uppsats. Sen hem och träna inför prov och skriva NO-saken. Bara jag orkar hålla mig ifrån facebook - det suger ju livet ur en, haha!

Karlstad till helgen



Jag är lite trött på lilla Torsby för tillfället. Det händer ju ingenting, och det menar jag verkligen. Så därför tänker jag dra ner till storstaden Karlstad under helgen med mi famillia. Åka dit tidigt på lördagsmorgon och hem på söndags eftermiddag. Lite mer citykänsla i vardagen, hehe. Niiice! Det blir lite firning av kusiner, umgås med skäkten och SHOPPING! Behöver en ny mascara och ett nytt puder, en vårjacka och säker nåt annat onödigt. Men plånboken gapar tom, hjälp!

How bitter-sweet this would taste



Äntligen hemma!! Jag har varit i Torsby mellan 08.00-17.30. Jag väntade i Torsby tills Linneas dans var slut, så därför blev det lite segare. Men hela dagen har varit seg. Jag avskyr tisdagar, de är värst. Inte en enda rolig lektion. Idrotten kan ha varit roligaste idag - och detta kommer ifrån mig, så då har dagen varit illa! Musik är nog drygast, även om den kan bli rätt så kul när man är övertrött och umgås med några lika trötta filurer som mig själv.

The sun is back♥



Someone like you



Nu ska jag se på exakt samma program som bruden i soffan bredvid mig kommer se på nu. Jag kan nästan sätta mitt liv på det. Men jag tror att jag skippar det.
God natt.

Adele – Someone Like You

Private Party



Jag tog tag i mitt liv och gjorde SO-läxan. Den gick hur bra som helst. Eftersom vi håller på med samhällsekonomi så var det i stort sett bara matte, så då gick det susen. Mattenörd som jag är, haha!
Jag funderar på om jag ska kolla på BB ikväll eller inte. Det är ju äckligt bra.
Men nu ska jag studsa runt inne på mitt rum ett tag.

Vanessa Falk – Private Party

Lite bättre

Varför säger man Stockholm när det heter Stock Holm


Min älsklingströja och mina nya converse. Vår-outfit.

Idag har det varit riktigt kul i skolan. Jag har skrattat en hel del, må jag säga! Ja, det har varit roligt. Jag och och fröken Krull har haft några skrattanfall, men även Stjärnan var med på några hörn.
Nu har jag hunnit slänga i mig lite mat och kaffe. Måste nog göra läxor snart.

"Värför säger man Stockholm när det heter Stock Holm?" Jag gillar denna kommentar starkt. Det låter ju likadant om du säger det med eller utan mellanrum, haha!

"Det känns som riktgt fredagsmys! ..Och så är det måndag..." Skön klass man har!

28/4 2011



Good morning! Det ser ut att bli en fin dag, så conversen åker allt på idag. Jag ska när som helst dra iväg mot bussen för att åka till skolan. Jag är lite trött för att jag sov så dåligt i natt, men jag är i alla fall på jättebra humör.
Hörs sen!

When the sun goes down and the music goes down



Hejsvejs! Det är så himla skönt med sommartid. Det är ljust hur länge som helst ju. Och bara för att våren är här nu (nästan i alla fall) så kanske jag tar mina converse i morgon.
Nu är det snart dags för Big Brother. Lite roligt, de är ju helt galna en del. Efter det får det bli sova, för i morgon är det skola igen efter en veckas "slöande". Ska bli kul! Se kompisarna igen. Det är ju förbannat tråkigt hemma.

Sometimes it's hard to tell the truth



Nu är Stjärnan åkt hem. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Jag är lite förvirrad, men det känns ändå bra.
Nu har jag i alla fall ätit en riktigt god middag. Mamma hade gjort några köttbullar med grejs i, haha! Mumsigt.
Nu kollas det lite på hockey. Häja Färjestad! Typ...
Vad mycket nu det blev i detta inlägg. Jaja..

27 mars 2011



God morgon! Har eran dag börjat bra? Det har inte min. Jag har varit sur ett bra tag, men det börjar lägga sig nu. Tur det, för snart kommer Julia. Kanske berodde humöret på att jag blev väckt alldeles för tidigt utav fyra katter. Ibland hatar jag verkligen mina husdjur. Men nu är jag redo för denna dag och börjar må bra.

Mitt 1000:e inlägg!!!



Nu så gör jag mitt 1000:e inlägg på min blogg. TUSEN! Det är ju inte klokt.
Jag och Linnea släckte ner hela huset vid halv nio och stängde av alla datorer. Vi tände massa ljus och lät teven vara på tills nio. Väldigt mysigt. Så vi satt och pratade en hel del.
I morgon kommer Julia hit. Har inte sett henne på en vecka. Saknar henne lite.

Men Grattis bloggen, det här är ju stort! Tusen. Jättestort.

Britney Spears – I Wanna Go
Britney Spears – Gasoline
Britney Spears – Criminal
Britney Spears – Up N' Down
Britney Spears – He About To Lose Me
Britney Spears – Don't Keep Me Waiting
Ja, I kinda like Britney.

Ett tack, för utan er hade jag inte stått där jag är idag

Nu ska jag berätta om vad som fått mig att våga stå på scen. Det hela är nästan liten som en fin saga. Jag har alltid drömt om att stå på en scen, men jag har alltid tänkt "Äh, jag kan inte. Jag vågar aldrig!". Men som ni vet, har jag gjort det nu.
Men vad fick mig att ta steget då? Jo det ska jag berätta nu. Det är tack vare några människor som jag nästan sett varje dag i tre år nu. Det är de som har fått mig hit idag. För det är tack vare dom, faktiskt.
Mina närmaste vänner har alltid vetat om min dröm, men de hade ju alrig hört mig sjunga seriöst förrräns för cirka ett halvår sedan.
Men en dag, en helt vanlig dag, så hade vi NO. Fast vi labbade inte, pratade inte om människokroppen eller om atomer. Nej, i stället pratade vi om vår framtid. Vi började berätta var och en om vad vi tänkte gå efter nian. Sen så skulle vi berätta om vårat drömyrke. Vi fick välja precis vad som helst, allt var tillåtet. Och då sa jag det. Jag sa att jag alltid velat bli sångerska. Min klass visste nog inte riktigt vad de skulle säga, för de hade ju knappt hört mig prata ens, haha! Men då börjades det självklart spekuleras "Kan den där männsikan sjunga? Kan hon som är så tyst få ur sig en ton?".
Den dagen när jag kom hem så spelade min syster in mig när jag sjöng. Use Somebody med Kings Of Leon sjöng jag. Julia S fick höra det först, sedan Karlsson. Jag fick bara positiva kommentarer av dom. (Nu låter det som om att jag skryter, men det vill jag inte att det ska verka som, jag vill bara berätta hur det gick till). När de sa att det lät bra så släppte något inom mig. Jag trodde inte riktigt att det var sant.
Jag har sjungit hela mitt liv. När jag var runt fem stod jag i köket hos mormor och sjöng i elvispar medans de åt. Ja, jag sjöng jämt. Men jag trodde aldrig att det var bra, fast ändå så kände jag en sådan stark anknytning till sången och det kände alltid så rätt. Jag kan inte beskriva banden jag har med musik, de är så underliga.
Sen så fick allt fler höra mig sjunga. Många blev paffa. Väldigt chockade, de trodde knappt att det var jag.
Jag har ju alltid varit tyst. Inte sagt så mycket. För jag har varit rädd på något vis. Ibland är jag det än idag, men inte som förr. Men nu trivs jag i mig själv bättre. Jag vet att jag klarar av det mesta. Ja de som trodde att jag inte sa nåt, fick höra att det visst kunde komma ljud ur min mun.
Sen gick allt så fort. Jag, Martin och Clara anmälde oss till Julshowen. Vi övaden och övade. Och hade det väldigt kul emellan. Sen så kom den där dagen som alla väntat på. Jag var ganska lugn, men när jag stod där framme med hela Frykenskolans ögon på mig blev jag livrädd. Men jag genomförde det och var så himla stolt över mig själv efteråt. Jag hade gjort det! Och alla ord jag fick efteråt, får mig än idag nästan att gråta. Så himla fint.
Ja sen rullade det på... Vi började prata om att ställa upp i UKM. Men det blev en hel del tjafs innan det. Men vi anmälde oss till sist. Men denna gång med några nya ansikten. Amanda tog istället över gitarren och Runar hoppade in och spelade trummor. Martin blev kvar på basen han.
Jag hade inga stora förväntningar på UKM. Jag trodde aldrig att vi skulle gå vidare. Jag visste väl att vi var rätt bra, för de spelar ju så grymt bra! Men så fick jag ett sms där det stod att vi gått vidare. Då hoppade jag av lycka.
Nu tränas det som bara den inför UKM. Och så väntas idol. Det är en saga det här. Min lilla saga. För ibland undrar jag om det är sant det här, för det känns som om att jag drömmer. En fantasi. Men det här är på riktigt. Jag lever i det här, och jag älskar det.
Men min klass är orsaken till att jag ska iväg till Säffle. Utan dom hade jag inte tagit mig hit. De har hjälpt mig att bli en starkare person. Jag vågar mer nu. De kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Så tack!
Sen så får vi ju inte glömma Clara, Martin, Amanda och Runar. Utan dom hade jag inte heller tagit mig hit. Ni är guld värda. Och om ni orkat läsa, så tack!
Ja, det var min saga det.

Det är ett under att jag orkade skriva allt det här. Det blev ett riktigt tacktal, haha. Självklart så är jag även tacksam för alla andra som hjälpt till.

I'm on the right track baby



Nu har jag kommit hem. Vi repade en hel del, fast lite annat blev det ju också - som alltd, hehe. I början gick det inte så bra. Men sen, när Amanda började spela på en låt bara sådär... då gick det bra! Så det är bara att tacka henne för att vi har en låt som kan bli riktigt bra! Japp, så vi har ett band, ett namn, en låt, en image...  Ganska så great det här! :D

Ska snart sticka tilll Bada


Oh herregud hur man såg ut, haha! På flygplatsen i Oslo i väntan på flyget till Teneriffa.

Det var lite mysigt att gå runt och kika land stånden. Det fanns väl lite saker, men själv köpte jag inget.
Nu har jag kommit hem - åkte med mormor för att spara lite tid - och slängt i mig en sallad som får bli en blandning av frukost/lunch/middag. Snart ska jag bege mig mot Torsby och hämta upp mina vänner för att sedan åka till Bada. Träning är vad som gäller inför både det ena och det andra.

Mârten i åsteby



God morgon! Jag har lite bråttom, så jag får skynda mig lite. Jag ska bara fixa håret och sen ska vi gå bort till mârten. Have a nice day!

God natt




God kväll. Jag har sett på Big Brother, fick ju inte se det igår - då blev det en konstig fransk(?) film. Varför jag ödslar tid åt det programmet är helt ofattbart, för jag blir bara irriterad på deltagarna. Fast ändå finns det något som lockar med det. Ja, konstigt det där.
Men nu ska jag lägga mig. Efter tandborsting och sminkborttagning (har ju inge smink men..). I morgon ska jag upp vid tio och vid tolv blir det marknad.
Sleep well my friends.

Osis+ Dust It



Nu ska jag tipsa lite igen!
Nu ska jag berätta om denna produkt som är det bästa jag har i mitt hår. Osis+ Dust It. Volymen är makalös. Man kan få håret hur stort som helst, nästan. En del säger att håret nästa dag blir fett, men för mig blir det tvärt emot. Det beror nog lite på vilket hår man har. Menn volym kan jag lova!

Did I say something stupdid?



I morgon så har jag en hel del att göra. Jag ska vid tolv strosa iväg till Bygdegården, för det är mârten i Åsteby i morgon. Sen vid två ska jag vara i Bada, för jag ska badaa, nej, jag ska träna med gänget. Så det är lite saker sådär. Fast ganska skönt att få vara lite upptagen ett tag, slippa gå runt och vara rastlös. Snart är det dags för skola igen ju, men ska jag vara ärlig så längtar jag. Saknar kompisarna enormt mycket. Även min lite knäppa klass, hehe.

Take me
This is all that I've got
This is all that I'm not
All that I'll ever be
I've got flaws, I've got faults
Keep searching for your perfect heart
It doesn't matter who you are
We all have our scars

Våffeldagen



Har ni ätit våfflor idag då? Det har jag. Gott som tusan.
Nej nu måste jag fixa allt som ska fixas. Ciao.

wonderwall



Halloj i stugan! Ja... Jag har varit hemma sedan ungefär halv elva. Jag har sjungit och hoppat runt, haha! Ja ni skulle se mig, så snyggt så. Jag måste ta och börja ordna lite saker också. Om i morgon och så.
Kanske Julia vill göra nåt med mig om jag hat tur, för jag saknar henne lite. Har inte sett henne sen i söndags.

Oasis – Wonderwall

Slutar snart



God morgon!
Jag är nu vaken. Lite trött, men det går. Jag och Johanna hade en rätt så trevlig kväll igår (misstolka nu inte detta, haha!). Tydligen slutar jag halv tio, så det är positivt. Fast jag ska nog vänta i Torsby tills Linnea slutar vid halv ett.
Men jag skriver mer när jag kommer hem.
Hejdå!

Jobbar med Johanna nu

Jag och Johanna jobbar på för fullt! Vi är helt utmattade! Hehe, nej jag ska inte ljuga. Det här är riktigt chill! Lite vila, massagestol och... ja det är bra här.
Hörs i morgon!

Nu ska jag jobba



Nu ska det jobbas!
Nu ska jag strax åka iväg och praoa (heter det så?). Är lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra. Jag och Johanna är den som ska jobba. Vi får väl se hur det går.
Men vi hörs i morgon när jag kommit hem. Slutar vid halv tolv då.
See you.

Jason Castro – Sweet Medicine

Men neej

NEJ, KLÄNNINGEN ÄR SLUTSÅLD!!!

Fler klänningar ifrån Topshop



Mera klänningar. Jag älskar verkligen Topshop, allt är ju nästan snyggt där. Det kliar bara i fingrarna på mig. Men i morgon ska jag beställa lite kläder därifrån. Eller, det blir bara en klänning. Den längst ner till höger. Den bredvid är ju ursnygg, men priset säger nej.
Jag börjar fundera på om jag är shoppingberoende.

Dagens outfit



Då var man hemma ifrån Torsby. Jag var ganska rädd inför bedövningen och jag tvingade med mig mamsen in till tandläkaren, haha! Ibland blir man så ynklig trots att man är så stor. Men jag var nervös över att de skulle träffa en nerv när de bedövde, som de gjorde sist. Men den här gången gick det jättebra. Så tanden är lagad och allt är finfint. Efteråt firade jag till och med min första pinnglass för i år. Var det inte jag som skulle bli hälsosam?
Nu så lyssnar jag på Radio Värmland, för min vän Martin är där på prao den här veckan, så han är med och babblar lite. Han intervjuade bland annat Julias mamma om parfym. Bra det, för jag vill ha en ny parfym, hehe.

CONVERSE


Nej jag har inte så inåtsvängda fötter, det bara blev så.

Nu har jag fått mina converse. Jag älskar dom!! De passar perfekt och är jättesnygga. Jag var lite rädd för att storlek 36 skulle bli för litet, men nepp, det blev bra. Så nu har jag mina vita vårskor. Nu är det bara att vänta på att vädret ska bli bättre, inte slaskigt.

Tandläkaren



God morgon!
Klockan blev väl inte prick åtta, men jag lyckades i alla fall ta mig hit. Mitt hår är hemskt idag. Bad-hair-day så det bara skriker om det. Men som ni ser är det mörkt och fint (nja) igen.
Nu måste jag borsta tänderna, så att man är fräsch när de ska börja rota runt.
Ha en bra dag!

Utsikt i Branäs


Branäs när vi var där och skulle åka pulka i oktober eller november. Fina minnen♥

God kväll. Nej jag är inte trött, men jag ska tvinga mig till sängen. För som ni vet... ska jag iväg till morgonen. Jag undrar faktiskt vad jag ska till tandläkaren att göra, jag minns inte vad de sa. Minnet är bra.. Så god natt då allesammans så hörs vi prick klockan åtta i morgon. Inte vet jag varför, men sov gott nu.

Take me back to summer



Lalala.. hm, ja.. Mina ögon är konstigt nog trötta, men de kanske bli det efter ungefär tolv timmars sömn? Mycket möjligt. Efter att ha tittat på Big Brother två dagar på raken så känner man suget efter att se det igen. Det är ju beroendeframkallande. Så jag får väl se det ikväll med. I morgon måste jag ju upp tidigt, för tandläkaren vill ha dit mig 08.50. Okej, det får väl gå. Sen hem och göra sig i ordning för jobb. Chill.
Ni kan nog få en bild på mitt "nya mörka" hår i morgon.

We all have our scars


En liten bildbomb. Det som får en att le. Älskar dom!

Har lyckats få i mig lite mat, har inte varit sugen alls på mat idag. Samtidigt som jag sitter här så har jag bara en fråga: Varför skriver alltid småungar till mig på facebook? Det är väl lite kul... Men ändå, hehe.
Ja idag har det i alla fall inte varit så tråkigt. Jag har inte varit lika ensam heller för den delen. Jag är en riktig sällskapsmänniska som aldrig vill vara ensam. Fast ibland är det det bästa som finns, men inte för länge. Japp. I morgon ska jag till tandläkaren runt åtta - vill inte!

Men nu tar vi och gör något roligt snart gänget! Okej? Bra, för jag vill ha KUL!

I'm still waiting



God morgon!

Jag vaknade vid halv ett! Vaknade av att det blåste så mycket ute. Jag måste ha varit helt utsliten. Men nu är jag pigg. Och glad, för mamma sa att skorna kommer idag, men jag får dock vänta tills i morgon.
Med min kopp kaffe och de bästa låtarna som som finns just nu (enligt mig, Allison Iraheta – Scars, Jason Walker – Down) så känns det hur bra som helst. Och så längtar jag sjukt mycket efter att få åka till Falun. Strosa runt där och ha det kul. Är det inte maj snart? Maj kommer bli helt fullspäckad Nästan varenda dag är fullbokad, men det ska bli så kul. Falun, UKM, Barcelona, födelsedag, Nötberg och en hel del annat. Längtar!

My friends are cute



Eftersom jag gick upp vid sju så är jag jättetrött nu. Jag ska ta och lägga mig. Fast sminket ska bort först. Jag ska lägga mig och fundera lite, för jag behöver det. Hundra saker snurrar runt i huvudet på mig jämt nu. Jag måste få reda ut lite känner jag. Se lite klarare. För jämt nu är det mesta suddigt.
Jag är så himla trött på allt. Samma saker varje dag. Ska livet vara så? Gå upp, äta, dator, skola, fixa sig, vänner... samma saker varje dag. Jag vill ha något nytt. Vad som helst, men inte samma gamla. De senaste dagarna (veckorna) har jag varit jättesur. Jag blir irriterad över precis allt. Det är ju så himla tråkig allt jämt nu. Inget är roligt. Jag har tröttnat på det mesta. Och det gör mig ledsen. För till och med det jag älskar gör mig sur. Inget funkar. Precis allt går fel. Förhoppningar har spruckit och drömmar har slocknat. Varje dag känns lite som en pina,  fast med ett leende i kanten. Jag går och ler, men det känns förjävligt inombords. För att jag är så sur. Surkärring är nog vad jag är. Jag tror jag vet vad som är felet egentligen, men jag har inte haft kraften att göra något åt det. Livet har bara fallit samman lite grand. Men i morgon ska jag försöka igen, samla krafterna. Starta om igen.
Det här lät så deppigt så det är inte klokt. Jag mår bra, men är lite trött på det mesta jämt nu bara. Så tro inte att jag ska börja knarka eller nåt nu. That's not really me. Jag ska bara låta glädjen sakta komma igen.
Sov gott nu med er, för det ska jag. Trött!


Down



Nu äntligen ska jag bli brun igen!♥ Efter att ha haft en grymt snygg utväxt i flera veckor så dödar jag den nu med hårfärg, mohahaha! Så nu blir jag "mig själv igen". Jag mår bättre som mörkhårig.
Nog tjatat om hår. Nu kan vi babbla om kläder. För Oooh Maaay Gaad vilken panik jag har över examenskläder.
I morgon måste jag nog göra något i stället för att inte göra något alls. Väldigt logiskt. För idag har det varit tråkigt.

Bästa låten jämt nu
Jason Walker – Down ♥

Dagens outfit


En dagens outfit och en jag som pratar i telefon.

JAG HAR DET TRÅKIGT HÄR HEMMA. Jag är så osocial. Jag går runt utan att prata med någon, utan att möta någon. Så himla ensamt. Men nu har jag fått prata lite med Julia.
Nu kommer mamma i alla fall hem. Jag är nästan lite mamsjuk. Och hon har en jacka med sig.

Hjälp mig med klänningen nu då!


The little things hurts so much



Det blåste så att jag inte orkade sitta kvar där ute. Så istället blev jag i redigerandet. Så himla kul ju! Det blir sådan skillnad på bilderna. Helt otroligt.
Usch jag har så ont i magen och mår illa. Uhh.. Skulle nästan vilja spy... NEJ det vill jag inte.

You better keep on working

Ut i vårsolen




Solen skiner bra ute på verandan nu. Så jag ska dra mig ut och sätta mig i vårsolen. Självklart följer både kameran och mobieln med ut.
Kanske ska försöka göra en videoblogg, haha!

Tisdag 22 april 2011



God morgon!
Våren har verkligen kommit nu. Varje dag lyser solen och man ser hur snön smälter bort mer och mer för varje dag som går. Det är fint det. Jag älskar våren. Det är helt klart den vackraste årstiden. Särskilt i maj. Backen är bar, blommorna börjar blomma, det är lagom varmt, solen lyser... åhh! Jag längar verkligen efter våren. Jag vill inte ha snö längre.
Jag har varit vaken sen sju i morse! Ja hör och häpna... Men jag hörde hur Linnea och mamma gjorde sig i ordning och fixade - för de har ju skola och jobb. Jag själv tar det så lugnt så, under min praovecka. Så jag gick upp och kollade på teve, för jag var ändå pigg.

Nu har även jag fallit för att redigera bilder (men jag är inte bra på det... ÄN)



Fröken Karlsson har även fått in mig i det här med att redigera foton. Det är skitkul! Det känns som att jag skulle kunna sitta hur länge som helst med det. Jag är rätt så värdelös på det nu, men förhoppningsvis blir jag bättre. Men att slå Julia själv lär bli svårt!
Nu är det bara tio minuter tills Big Brother. Ska jag orka kolla? Jag borde nog sova, men jag vet att jag inte kommer göra det. Ja, för er som undrar så resonerar jag det här högt på bloggen.
Men god natt, så får vi se hur jag gör.

Examensklänning. Vilken är bäst?



Dessa två gillar jag skarpt. Men vilken är bäst? Båda två kommer ifrån Topshop.
Skorna är rätt snygga de med.

Ajj



Jag har ont i magen :( Jag tror jag får sluta dricka kaffe. Tre stora koppar om dagen är knappast bra för magen. Vilket bra rim jag fick till där.
Nu måste jag göra spagetti till Linnea, så hon får något till kycklingen. Ciao.

Kycklinggryta



Idag har jag varit duktig och lagat mat. Och den blev äckligt god (äckligt god... ja..). Nu ska jag gå ut och sätta mig i det fina vårvädret med mina engelskaböcker. Har engelskaprov den första april, vilket skämt...

Måndag



God morgon!
Dagen har börjat bra med sovmorgon tills tio. Solen lyser, fast det blåser lite grand. Men det är i alla fall plusgrader. Våren är här!
Jag sitter och kikar på lite klänningar. Det är ju snart dags att fixa examenskläder som sagt. Jag har funnit tre klänningar som är helt underbara. En av dom kan jag nog stryka, för den var långt över budgeten. Men de andra två hade ett bra pris och var hur fina som helst! Någon som vill ge mig lite pengar så att jag kan få klicka hem någon av de två? Snääälla..!

Break these chains



God kväll.
Jag sitter här framför datorn och funderar skarpt på att lägga mig. I morgon börjar praon som för min del ska bli ganska så lätt att klara av, haha! Det blir som en liten semester faktiskt :) Och min dag: Ja det har varit bra. Så vi höres i morgon så ska jag försöka dra mig mot sängen.

Btw, nu är conversen beställda! Äntligen!

Clare Maguire – Break These Chains

Behind the scenes



Vi har haft det ganska så kul. Eller inte ganska, vi har haft det kul. En hel del skratt som vanligt. Vi fick även en hel del bra bilder. Nu är det bara redigering och sådant som ska göras.
Men nu ska jag se på Solsidan. Kanske sista avsnittet för alltid ju...

Bildprojekt



Jag har besök här hemma nu. Juliorna är här och vi fixar och trixar. Vi har fotar inför bildprojektet. Ganska så kul! Kan bli riktigt coolt det här. Jag kanske bjuder på lite bilder sedan.

Hur du driver din familj till vansinne

1. Sjung allt du ska säga, i stället för att prata.
2. Hoppa runt och dansa.
3. Stå ivägen när de spelar tevespel.
4. Prata bara om dig själv.
5. Stå framför en spgel och puffa upp håret hela tiden.
6. Skratta åt ingenting

Efter det borde de vara rätt galna på dig.
Hoppas ni fick några tips!



Don't hold your breath



Då var man som ny. Det känns lite som så när man duschat. Ny och fräsch. Jag skippar ögonsminket tills vännerna kommer, så får vi se vad vi ska göra. Jag har kollat lite på skidskytte nu, men det går ju inget vidare, så jag tror jag hittar på nåt annat i stället. Kanske sätta sig ute i solen en liten stund.

Mina ben är ganska stumma



God morgon!
Idag lyser solen och det är ljuvligt. Jag är på bra humör och (hör och häpna!!) har tränat. Jag drog till mormor och gick väldigt snabbt på hennes gå/löpband. Jag var rätt så död när jag gick av, mina ben var som spagetti. Fast det kändes ju ändå bra.
Nu sitter jag i telefon med Julia och diskuterar lite om idag. Bildprojektet och så...
Men nu måste jag nog ta ett bad och göra mig i ordning. Goodbye!

Good night, sleep tight



Då var lördagen över. Jag är ganska trött och ska ta och lägga mig med en tidning. Så i morgon blir det en dag med mina två tjejer. Ja jag äger dom... Men god natt nu så ska jag träna i morgon. Få inte en chock och dö nu över det jag skrev. God natt!

Igår hade vi besök


Titta vad jag såg utanför fönstert för några dagar sedan!

Jahapp.. Jag har sett på teve för en gångs skull. Det händer väldigt sällan. Är du smartare än en femteklassare? Var det som sågs. Annars så har jag sjungit. Bra tidsfördriv. Och "gänget", lär er att spela Joan Osborne – One Of Us, tack! ;) Love this song very much.
Så mycket mer att säga har jag väl inte direkt. I morgon kanske vi ska fota inför bildprojektet. Och jag kanske orkar se på BigBrother ikväll, men bara kanske! Hejdå.

Tofs



Bion var ganska så bra. Väldigt mysig. Gå och se den! Jag lovar att ni skrattar en hel del gånger. De var så gulliga männsikorna, åhh! Haha, ja den var allt sevärd. Fast Gränsen var bättre.
Lördagskväll och jag ska ta det väldigt lugnt. Ja hela helgen får bli lugn, inte alls som förra - då det var lite partaj här hemma. Men de där lugna hemmakvällarna är ganska så bra de med.

Bio



Då ska jag strax åke ner till Torsby på bio.
Jag ser föräklig ut idag! Har en hemskt ful-dag. Inte kul alls när man ska vistas bland folk. Men vad gör man...

Hur många lingon finns det i skogen?



Idag vid fyra ska jag på bio. Hur många lingon finns det i skogen världen? Är det som ska ses. Så det blir mysiiigt.

Namnsdag



God morgon mina vänner!

I morse blev jag väckt av ett sms vi nio. Haha, uh vad jobbigt! Jag har tydligen namnsdag idag. Josefin är det. Men jag sov allt vidare tills halv elva. Så nu är jag här, som vanligt. Fast jag ska försöka ta mig ut på en promenad sen.

Sträck mig i halsen



Jag har träningsvärk i halsen. Öhh, vad har jag gjort?!?! Kan man ens få träningsvärk där? Ja jag vet då inte... Men ont gör det i alla fall. Jag kanske har sträckt mig? Men att sträcka halsen låter inte så normlat det heller. Men jag är ju inte så normal, så det kan nog stämma. Ja här kränker man sig själv.
Tänkte ta och titta på Big Brother ikväll. Sjukare program får man leta efter, det är det som gör det så himla kul! Jag skulle aldrig stå ut med att vara inlåst med massa okända människor i över 100 dagar.
I morgon är det lördag och då tror jag kanske att jag ska ringa till Julia och höra ifall hon vill umgås med mig. Kanske ha en liten girl-day, yeah :)

Before the storm


Men ge mig sommar! Jag vill inte ha vit mark längre. Varför måste snön vräka ner ifrån den kalla och gråa skyn? Det är ju så deprimerande. Det är mars, det borde vara vår. Om en vecka kräver jag att det är grönt ute. Annars flyttar jag till Afrika.

God kväll.

Jag har haft en riktigt bra kväll. Allt är ju bra i mitt liv? Eh, ja.. Tacos till mat, massa sång och datorn. Ja jisses vad jag sjungit. Men det är kul! Jag kom och tänka på en sak förut... "Vad synd om mina kompare! De måste sitta och träna in en massa låtar. Hur kan jag vara så hemsk och tvinga dom till det?" Men de kanske inte tycker det är hemskt egentligen? Det kanske är som med mig och sången - de älskar det kanske helt enkelt. Hm, knepig fundering.
Men nu ska jag... Ja vad ska jag göra egentligen? Sjunga lite mer och sitta vid datorn. En perfekt fredagskväll.


Jag älskar låten. Så fin. Kommer aldrig sluta älska den.  Jonas Brothers – Before The Storm – duet with Jonas Brothers (Live)



Kul? Nej



Julia vill hela tiden att jag ska lägga upp bilder på bloggen så att hon kan photpshopa dom.
Jag som trodde hon ville nåt kul när hon sa åt mig att logga in på facebook. Men icke då... "Lägg upp den bilden på bloggen..." Okej.

I'm like a bullet



Hej hopp! Nu är det helg.
Det var en riktigt seg dag idag. Jag tror att de flesta var lite trötta efter Hovfjällsdagen igår. Men vi kämpade oss allt igenom dagen. Tränade lite med Amanda och Martin ett tag, fast det blev bara en timme. Så nu har jag kommit hem. Gött med helg.

Måste ju berätta en sak, haha! Förut så skulle jag ta mobilladdaren ur uttaget och det är på golvet. Och när jag kom upp igen och vände mig om så fick jag en chock! Min mamma stod jämt precis exakt framför mig! Jag som trodde hon var i köket..! Så jag skrek till högt. Läskig mamma jag har.

Clare Maguire – Bullet

God morgon



Fredag!
Nu är det bara en skoldag med några tråkiga lektioner (fredagens lektioner är allt annat än roliga) kvar, sen är det helg. Och till veckan som kommer har vi prao. Jag och Johanna ska praoa på mammas jobb, så det kan nog bli en rätt chill vecka.
Nej, nu måste jag packa väskan. Hejdå.

Hotellet är bokat uppe i Falun



Då var hotellet bokat. Jag är jättenervös och vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Men jag vill det här, så jag ska göra det.
Men nu ska jag strax sova, för i morgon är det ingen sovmorgon. Vanlig skola. Men det är ju i alla fall fredag! Sen helg♥
Good night.

"Det känns som att jag kommer dö. Jag gör allt som jag alltid drömt om. Men det kanske är nu som jag börjar leva?"

I Neas rum



Hellu
Sitter inne i Linneas rum och babblar. Pratar lite om allt möjligt. Har jag egentligen något intressant att komma med? Nej, don't think so. Meeen, om jag tänker lite så kanske jag kommer på något. Ja, mamma ska boka hotell sen ikväll. Mysigt med en liten  mini-semester!
Ska nog även beställa hem ett par converse snart, för min pappa skulle ge mig pengar. Good!
Vill även väldigt gärna åka iväg till Karlstad på shopping!

Spark kan man ju alltid åka, men det där var lite extra kul



Haha! Jag måste berätta något väldigt roligt!!
Idag när vi åkte upp till Hovfjället så var det en (ja, några vet nog vem jag pratar om) som åkte spark dit! Det var nog det roligaste som hände idag. Och det fanns ju inte ens någon is. Jag skrattar varje gång jag tänker på det. Allvarligt, vem åker spark upp dit??

Hotell



Här kollas det på hotell. Ja mamma är så inne på det här med Falun nu, haha! Det ska bli så kul. Men det värsta är ju Valborg... Antingen får jag skippa det eller ta det väldigt lugnt. Tråkigt :(  Jag som ville ha en rolig kväll med vännerna. Fast det är bara att välja, och valet är lätt. Fast det gör ändå lite ont.

Jag ska söka till Idol



Ända sedan det startade så har jag varit helt säker på att jag ska söka när jag får - och i år är det dags! Idag står det till vilka städer Idol kommer till. Så den första maj blir det att dra till Falun på audition! Shit, nu blir jag nervös!

Slalom, solsken och bästa vännerna


Vacker man är när man varit en hel dag på fjället...

Jag är så trött. Dagen har varit bra! Slalom i solsken med de bästa vännerna, det slår mycket det. Jag och Karlsson var ute på lite farliga äventyr med, haha! Vi åkte in i skogen och kunde ha blivit där. Vi lekte med döden, nästan. Men jättegrym dag med underbart väder. Nu är jag dödstrött och kommer somna gott i natt.
Nu måste jag ha kaffe.
Hejdåå!

Hovfjället idag




Good Morning!!
Det ser ut att bli en ganska fin dag, så det ska bli kul att åka slalom. Ja, vi ska snart dra oss iväg till Hovfjället. Friluftsdag med skolan ju :)  Fick även sova två timmar extra idag, SKÖNT! Så nu är jag utvilad. Kanske lyckas jag åka in i skogen även denna gång.... Jag hoppas på det bästa!

rätt bra



Toppendag med toppenväder. Ja i alla fall hälften har varit bra. Jag är ganska sliten och känner mig trött, tror faktiskt att förkylningen smyger sig fram igen, för halsen gör lite ont :(  Och jag ska åka slalom i morgon ju! Inte bra det. Vet ni? Jag har inte åkt slalom på två år. och då åkte jag rätt in i skogen, haha! Ja, det kan bli spännande.
I morgon ska jag ta och få lite ordning på livet. Tycker jag säger det ofta. Men jag ska bli sådär supernyttig tänkte jag. Tappa några kilon. Så gör inte så att jag tappar kontrollen nu.
Men hörs nog i morgon! Måste få tag på julia snart. Goodbye.

Ny design



Och eftersom jag känner sådana vårkänslor - så bjuder jag på ny design.

Solen skiner, såklart att man är glad




Jag har gjort något som jag nog aödrig gjort förut, i alla fall när det varit snö ute. Jag satte mig på verandan med muisk i öronen, kameran och en tidning. Solen lös och värmde. Till sist la jag mig på bordet där ute och bara nöj. Underbart var vad det var.
Våren ÄR på väg.

September – Love CPR Den kvinnan är grym hon.

Blond? Snarare grå



Här får ni lite bildbevis på att jag är blond egentligen. Fast det ser ju mer ut som grått, haha! Jag måste verkligen färga mig snart. Mitt hår växer som ogräs, men jag gillar det. Tänk om man ändå föddes som brunett, då vore det lite enklare.

Men ge er nu va?



Nationella ska vi inte ens prata om. Jag sumpade det totalt. Nej, denna dag var inge vidare. Sen så ska det småbråkas emellan, om saker som är helt knäppa egentligen. Typ om mat. Ja, det ni. Om vad man äter och inte äter. Men ge er nu va? Jag äter, okej. Annars skulle jag väl knappast se ut så här? Nej just det.
Men vi fick sluta runt halv ett idag. Nice!! Så jag fick mig skjuts hem av farmor, så jag har varit hemma ett tag nu. Och så har vi inga läxor under denna vecka, plus Hovfjället i morgon. Det kan bli bra det här! Kanske borde leta skidkläder.

Onsdag 16 mars 2011


Det började rätt seriöst, men sen orkade jag inte med det mer

God morgon på er!
Jag är så himla nervös över provet som börjar nu på morgonen och håller på fram tills halv tolv. Jag tror jag kan det ganska bra, men man vet ju aldrig vad som kommer och inte kommer på provet.
Även om dagen känns lite "tråkig" så bjuder i alla fall Torsby (nej, jag är väl inte där nu) på solsken. Hoppas dagen blir lika fin i morgon, då vi ska iväg och åka skidor med skolan.
Nepp, kanske måste kolla NO:n en allra sista gång. Sen blir det skola.
Hörs när jag kommer hem!

Åhh, jag älskar fysik - NOT



Jag har läst fysik i ett bra tag nu. Det är så tråkigt så att mina ögon snart ploppar ut. Jag vet att jag vanligvis tycker NO är rätt kul, särskilt fysik, men nu... Nej fy piiiip. Och jag ska gå natur, oh herre gud. Det är bara att be till gudarna att jag blir godkänd, självklart hoppa jag på mer, men det känns mörkt. Vilken deppig blogg det börjat bli? Får nog ta och bli lite positiv! Vi slutar halv två i morgon! Yes! Men vi har Nationella... Nej, det går inte vara glad när det är ett fktum att vi tjugo över åtta ska sitta i aulan och sriva det där provet. Det får gå som det går, så är det bara.
Så nu ska jag läsa klart det sista av pappret och sedan lägga mig. God natt.


AIK slog ut HV71 - det är ju helt totally unbelievable! Nej jag är ingen sportnörd som älskar att se på hockey, nope. Absolut ite... Hur kan ni tro så om mig?...

Hör upp mina kompare!



Ni har säkert tröttnat på alla spotifylistor som jag lägger upp. Men här får ni en till, och den är framförallt till för mina kompare, så de vet vad jag är inne på för låtar :) Ni kan väl srkiva en kommentar om vad som är bäst och om någon fattas?
Songs Lyssna eller kolla!

Nationella i fysik i morgon. Och anmäld till Valborg


Men gaahh! Ge mig lite sol och värme!!

Hej svejs!
Har jämt kommit hem och fått i mig en kopp kaffe och ett äpple, så nu är jag redo för fysik! Jag vill inte ha nationella i morgon. Det kommer ju gå helt åt skogen.
Sen så anmälde vi oss till Valborg förut, Martin ringde och frågade ifall vi skulle vara med, så jag svarade ja. Så ni får väl komma och kolla då ;)
Nej, jag ska ta mig en titt på NO-pappret.

The last dance



Heej!
Klockan börjar ticka iväg och jag sitter här. Fysiken gick ju sådär, men jag ska kolla lite innan jag lägger mig.
Jag har verkligen bloggat på flitigt idag! Kul att ingen läser bara... Haha!
Jag måste ju dela med mig av denna helt fantastiska artist som är ganska så nyfunnen för mig: Clare Maguire Jag tycker hon är skitbra! Cool röst, verkligen begåvad. Bsäta låten är nog Clare Maguire – The Last Dance
Jaja, No:n ska kollas nu - så god natt!

Spotify



We won't stop Min gamla lista

Lite bättre Min nya lista

Rocking Like a Rockstar Partylistan

Sjunga ..? NY! Låtar som jag funderar på

Tips - Glansdroppar



Jag ska ta och tipsa om ett par bra glansdroppar. De är inte särskilt dyra och kostar runt 90 kr. Mitt hår blir väldigt mjukt och det luktar ingenting av dropparna. Absolut värt att prova!

Min dag i några bilder



Kameran åkte ner i väskan idag och det blev lite foton. Fast det var bara Julia och Clara som höll i kameran, jag själv strosade bara runt med Karlsson.

What a wonderful day



Hah! Jag var nervös för matteprovet jag... men vet ni? Det slutade med ALLA RÄTT! Gud vad jag skryter på bloggen, förlåt. Jag blev så glad så jag inte visste vad jag skulle säga. Algebra och ekvationer måste vara min grej, för sist vi hade det fick jag också 40/40. Shit vad glad jag blev!
Ja, denna skoldag har varit great. Vi hade jättelång lunch och då gick vi ner på Torsby, så det blev en ganska så lång promenad i det helt fantastiska vädret. Våren är ju på väg! Och så hade vi inställd NO och inte någon vanlig SO, så aa, dagen var superbra.
Nu väntas det lite Fysik. Om någon timme eller så...

Matten går inget vidare



God morgon!

Måndag och ny vecka. Ska ta tag i mitt liv lite grand den här veckan tänkte jag. Började bland annt med att göra matte. Yes, jag sitter  med matteboken nu och känner hur dålogt jag börjar må för att jag inte förstår. Jag fattar, men vet bara inte hr jag ska göra. Så himla jobbigt! Mamma, hjälp! Matteprovet måste gå bra idag, det bara måste det. För jag ska höja mig i matte.
Ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem i eftermiddag!

Mirandiiis



Jag har pratat med Karlsson i telefon, sett på Solsidan och suttit vid datorn. Jag ska snart lägga mig, för i morgon är det skola. Matteprov andra lektionen. Tänkte det skulle gå bra, man kan ju hoppas? Jepp.
Måste kanske lägga fram lite kläder tills i morgon också, så att man får sova lite längre.

Jag flög högt uppe bland molnen
Men nu har jag fallit

Beyoncé – Smash Into You

The star is here



Julia ligger på golvet och gör matte medans jag leker fröken. Det är allt kul det.
Sa snart dra ner till Torsby och ivestera i lite hårfärg - jag har utväxt. Sen så blir det ju självklart Solsidan!

fucki ducki



Det skulle vara matteträning idag, men det gick ju sådär. Jag blir så sur på allt bara. Det ska bara tölas om allt. Men Julia kommer i alla fall hit. Kanske läser vi lite matte, eller så umgås vi bara. Nej nu måste jag ha mig kaffe för att stilla nerverna.


.



Jag börjar bli trött på det här.

Söndag



Good morning my friends!

Idag mår jag bra. Ingen huvudvärk och förkylningen är borta. Så det känns riktigt bra. Fast  morgon är det skola... Nationella i NO på onsdag, matteprov i morgon, engelskaprov på fredag (?). Visst är skolan underbar?
Men jag ska ta och göra mig i ordning nu, för om cirkus en timme ska jag iväg till mormor på mat.

Ni kan få lite mer bilder, för jag vet att ni vill ha det


Sverige har ingen smak



Han må vara snygg, men låten..? Nej, den suger. Texten tycker jag är hur barnslig som helst. Jag ska aldrig se på melodifestivlen igen. Aldrig. Sverige har ingen smak alls.
Jag ska istället sova bort mitt liv, för det här var droppen. Nej, okej, jag kanske ska vara lite seriös. Men det var inte kul det här, jag blev sur. Skrek rätt ut. Jaja, jag kan inget göra.
Sova ja... För det har jag gjort alldeles för lite denna dag. Kommer strax stupa, tror jag.
Så god natt.


Bubbles



Nu går jag och lägger mig, för jag somnar när som helst. Nej, först ska jag skriva lite. Tror jag behöver det. Usch vad jobbigt det ska vara. Och snoren rinner än. Vilket roligt inlägg, eller inte. Men god natt så hörs vi sen! Dumma förkylning.

Julia blir skrämd


Mitt huvud sprängs snart


Ni är ju för bra ni två

Jag tror mitt huvud sprängs snart. Det dunkar och dunkar... Plus att halsen svider, snoren rinner, allt känns tungt... Ja, bedrövligt är det.
Nu har de alla åkt hem, eller de två. Vi har pratat lite om vad vi gjorde i natt osv. Haha! Det var verkligen kul igår. Ett minne för livet.

Lite bilder från igår - Ni är bäst


Kvällen var så himla bra igår!



Kvällen igår var super!!!♥
Hade det jättekul. Skrattade massor, pratade och bara umgicks.
Vi sprang som dårar i trappor för att vi hela trodde det var Julia som kom, för vi skulle nämligen överraska henne
När hon väl kom så var Dennis, Runar, Clara, Julia, Viktor, William, Martin och Maja gömda i matkällaren. Jag själv stod vid spisen och lagade mat. Jag bad då till sist Julia att gå ner i matkällaren och hämta ketchup. När hon öppnade dörren som blev hon vettskrämd. Hela gänget skrek när dörren öppnades - och jisses vad kul det var.
Ja, kvällen igår var helt suverän. Men idag är det värre. Vi somnade vid halv fem och idag vaknade jag med hvudvärk och en förkylning. Härligt, men det var det värt.
Gud vilka bra vänner jag har.

Party all night

Klockan är typ två och man har skitkul! Yes, Juia blev skrämd och vi har haft det väldigt roligt.
Bilder kommer i morgon!

Musicroom !!!



Nu så sitter jag i musiksalen. Det var tänkt att vi skulle träna nu, men så blev det inte riktigt, hehe. Vi har mest gjort annat.  Ska snart dra hem och städa lite, så att Stjärnlöf inte får en chock när hon kommer.
Hörs sen, when I come home!

En vanig dag



MATTEPROV I MORGON!! Herregud... Och jag har boken i skåpet, hur bra är det? Och här hade man tänkt höja sig i matte, bra bra bra. Och engelskan har jag inte ens kollat på, bör nog göra det. Men jag gillar att sitta här och lyssna på min nyfunna kärlek på spotify. Det är mycket roligare.

Sötis syster



Det är fredag i morgon! Veckan har gått så fort. Vips, så var den över. Ska bli skönt att få sova (nämner ordet sova minst en gång varje dag, eller ordet trött). Känner mig för övrigt som en stekpanna, hur känner de sig då? Jo, varma när de är på spisen. Just så känner jag mig nu. Hm, kan vara så att jag är lite lätt övertrött, för det här kan knappast vara normalt.
Färjestad splar nu, måste gå och se ifall dom viar det på teven.
Bye♥

Snön öser ner



Detta väder har vi inte idag, för idag vräker snön ner.
Men jaja... Jag har kommit hem ifrånskoln och mormor nu. Fryser görjag med, för vi blev lite snöbombade när vi sluatde. Älskar mina klassamratar ibland.
Måste nog ta och städa lite, för i morgon ska Julia hit.

Sagoland



För att orka med resten av denna vecka så ska jag nu lägga mig. Jag är slutkörd och jag måste få kraft till att orka koncentrera mig på SO-provet i morgon.
Har även fixat en del ikväll. Det är jättebra det. Jag äslkar bara onsdagar, men den här var konstigt nog lite sämre än vanligt. Trots den inställda SO:n idag.

Memories



Minnen som man aldrig vill glömma.

Några gamla mobilbilder


Jag fastnade i en dörr - Klant!



Aj, aj, aj!! Kan inte riktigt förklara hur ont jag har i min arm. Nej, jag har inte blivit misshandlad om ni tror det, uatn jag har fastnat i en dörr! Klant. Jo, tack jag vet. Men kompisarna var även lite inblandade... hehe.. Fast, ja, dumma dörr säger jag bara.

Gullig



Det var ju gullit at så många tyckte att jag va gullig utan smink. Kan inte direkt hålla med... För efter badet åkte det på direkt. Jag lyckades även komma i tid till lektionen idag.
Men jag är trött!!! Och så måste jag fixa lite. Det hängde ju ihop, eller nej. Haha! Jag är så himla övertrött jämt nu. Skulle. Behöva. Lite. Sömn. Men. Jag. Har. Inte. Tid.

Ulrik Munther – Born This Way
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
Ulrik Munther – Life - Demo Version
I Love It ♥

I can be tough



Nu måste ja sova. Jag bara måste måste måste göra det. I morgon är det onsdag, kortdag, härligt! Komma hem tidigt och göra saker som jag älskar längre än vanligt. Kanske till och med ta mig en tupplur.
Jisses, jag ska inte sminka ögonen i morgon, det är ju för hemskt. Dom har varit inkletade i produkter ända sedan mitten av sjuan tror jag. Folk kommer bli häpna, det är jag säker på.
Sängen ropar nu så att den blir hes. "Lugn baby, jag kommer!"

Waterloo


Snart dags igen?

The Poodles – Night Of Passion Jag kan inte göra annat än tänka på nyår.

Manboy, Jag ljuger så bra, Lay your love on me... Gamla melodifestivalslåtar spelar ut ur högtalaren jämt nu. Ganska kul att höra på nåt gammalt ibland.
Glömde ju berätta att jag fick hem lite kläder idag. Roligt! Blev supernöjd över byxorna, men de var lite stora i benen. Sen var det ett linne och en behå, väldigt basic. Sen så fanns det även en jacka, men den passade inte, så det blir att ändra storlek på den, för den var ganska snygg.

Jag tror att jag stupar snart



Hej jag är tröttast i världen.
Jag somnade inte i bussen, men i skolan har det varit segt. Vi var ju och badade på idrotten, inte så hemskt, men efteråt! Sminka, fixa, håret... You name it! Jobbigt. I morgon ska jag inte ha någon ögonsminkning förren efter badet.
Efter simningen blev jag så himla trött. Även sur, med huvudvärk. Så dagen var inte så bra. SO:n var hemsk. Jag orkade inte lyssna nåt nästan. Men musiken var kul, som vanligt. Gillar gruppen sptarkt, haha!

Älskar låten Medina – Sagoland


Tisdag



Good Morning!
Klockan är snart sju och då ska jag gå ut till bussen. Har sovit hur dåligt som helst i natt, så det förvånar mig inte om jag skulle råka slumra till i bussen, men det ska nog gå bra. Tar nog även och följer med Julia hem efter skolan idag.

Kalle köper fläsk



Jag har gruvat mig ända sedan jag fibck reda på att vi ska till badhuset nu på idotten. Jag kan inte förklara hur mycket jag inte vill det. Jag har absolut varit i bättre form, så nej, jag vill inte visa mig i bikini. Tänk om det ändå vore som jämt innan Tenerffa...
Hm, ja. Jag borde kanske lägga mig. I morgon har vi ju musik :) Våra musiklektioner är inte lite roliga de!
Kalle köper fläsk.

Låtförslag?



Jag kollar runt på spotify i hopp om att finna någon låt som man kan köra på UMK. Yepp, jag har problem med det... Martin har i alla fall kommit på ett namn till vårt lilla band. Det var rätt bra, faktiskt. Men har ni några låtförslag eller? Jag är helt öppen för förslag. HELT öppen. Sitter ju till och med och lyssnar på rocklåtar, det vore rätt coolt, va? Hehe ;)


Born this way


Här har man roligt på morgonkvisten. Bjuder väl lite på mig själv...

Det har varit en riktigt bra dag. Första skoldagen efter lovet har varit Great. Jag har skrattat väldigt mycket och haft det bra. Vi fick ju reda på nationella i svenskan och jag var väl ganska nöjd... men det svider att veta att ett till poäng gett mig högsta betyget. Surt, ja.
Sen så har jag fått en bula på armen ?!?! Snälla vänner jag har va? He-he. Och så blev man lite halvt attackerad av snöbollar när man slutade. Yeah. Fast dagen var ändå bra. Vi hade ju inställd NO.

Ulrik Munther – Born This Way Tänkte ta och gifta mig med honom.

Ibland suger vi bara så himla mycket



Ibland är vi sämst. Verkligen utrkassa. Särskilt vi ska se på Paranomal Actvity 2. Sist såg vi så fel film. Idag startade inte bilden i teven ifrån datorn. Då tänkte vi se filmen på daton - men då skulle det självklart inte finnas någon text. Visst är vi bäst?
Men men, vi hade det i alla fall kul.
I morgon börjar skolan igen. Rätt kul ändå. Mitt lov har varit toppen.


Skräckfilm



Tadaaa! Nu ser man ju lite levnde ut.
Ska snart åka till Julia och hämta hene, sedan far vi vidare till den andra julia och ser på skräckfilm! Paranormal activity 2. Sist vi skulle se den såg vi på fel film... Fail med stort F, haha!

Inget träsktroll längre


Ni är allt för bra ni två

För första gången på två-tre dagar ser jag inte ut som ett träsktroll. Nej, jag har inte varit grön, men jag har sett förjävlig ut. Fast Shrek är ju lite gullig, hehe. Men jag har gått i slappiskläder, haft håret i en hoshidosh (knut med hår som sticker ut överallt) och inge smink. Fast nu äntligen har jag gjort mig normal.Nu har jag fått på mig smink, fixat håret och strax har jag även fixat till en ganska okej outfit. Så jag ser väl skaplig ut nu.

IQ:n sitter inte i hårfärgen



Igår så gjorde jag mig själv dum. Jag gillade "Det är brunetter som är dumma för att de tror att IQ:n sitter i hårfärgen" Tyckte det var lite småkul sådär. Men jag är ju inte brunett på riktigt, okej? I'm a blonide.

Söndag 6 mars 2011


Saknar sommaren

Good morning my friends!
Ganska så nyvaken sitter jag här. Borde egentligen inte vara trött, men jag sitter och skriver med människor på datorn om nätterna så jag aldrig lägger mig, haha! Men rätt utvilad är jag väl.
Senare idag ska jag och Julia till den andra Julia, men det är då det. Först ska en hel de saker hinnas med.

Skola i morgon.

Justin Bieber – Down To Earth - Acoustic Version

Men vad händer?



Men vad händer?!?! Helt plötsligt så börjar man gilla Justin Bieber?!?! What?? Seriöst, jag har aldrig riktigt gillat honom. Men nu så... Allt måste vara Karlssons fel, hon har tryckt in det i huvudet. Det måste vara så. Men shit vad söt han är... Och viedon där han möter den där lilla tjejen, aww! http://www.youtube.com/watch?v=AKEQwvaYI_k&feature=player_embedded

Till the world ends


Julia sa att det var länge sedan hon såg mig, så här får du en bild på mig, tills vi ses i morgon.

Jag tror aldrig jag varit mättare. Jag mår så himla illa. Usch! Får nog hårdträna i morgon eller nåt. Ajaa, snart drar melodifestivalen igång, så det ska allt tittas på det.
I morgon blir det skräckfilmskollande med mina två nötter (kan man kalla sina vänner för det? Haha!)

Britney Spears – Till The World Ends

Molusker



Jag har bakat så att jag fått huvudvärk. Men nu du lilla Julia, ska du snart få min lilla present ;) Hope you like it. S

Idag är det en bra dag



God morgon på er! Sovit gott? Oj vad trevlig man är här då!
Jag är på toppenhumör idag. Jätteglad. Solen skiner och trots att jag blev väckt av blåsten vid tio så ler jag.
Kollade på skidskytte som inte gick särskilt bra och drack en kopp vaniljte. Hm, jag låter väldigt positiv idag, nästan lite läskigt. Och så ska jag göra matte och SO idag, för det är så himla roligt! (Nej, ta inte allt jätteseriöst).
Okej, dagen har börjat bra och ska fortsätta så. Bakning står ju på schemat.

Vänner, ska vi göra nåt i morgon?
:)


God natt ifrån min sida



I morgon ska jag baka molusker åt fröken Stärnlöf. Själv avskyr jag de chokladkletiga bollarna (ja det är väl inte direkt några bollar). Och sen så blir det nog en hel del skidtittande, det kan lätt bli så när det är VM lite här och var.
Nej nu har jag int mycket mer att säga.
Vi syns i morgon mina vänner!

Ni är bäst


Nämen se mina vänner, jag fann allt två foton till på er. Söta ni två.

Nu, äntligen, har jag sett på en film under detta lov. Vi drog igång en gammal Morden i Midsomer. Aa, det har varit en mysig fredag. Fredagsmys♥ Snart blir det Big Brother. Kanske skulle söka till nästa omgång? Hehe, nja, don't  think so!

Kolla vad jag fann!



En massa foton ifrån början utav nian hittade jag på datorn när jag kollade runt lite. Fina tider. Kommer sakna mina vänner sen när vi sepereras i höst. Vi måste verkligen ta vara på den sista tiden nu, för snart är det slut.

Våga



Ibland så hatar jag norrmän, nej inte vanligtvis, men ibland när de ska vara så mycket bättre än Sverige i VM-stafetter. Nej, vi ska inte vara sura för att Sverige fick silver, för de fick ju i alla fall medalj! Och stort grattis Norge till erat guld...
Här hemma har det pysslats lite smått, en del av sakerna var lite extra roliga. Ska allt fortsätta med det efter jag fått i mig nåt.


Fredag 4 mars 2011



God morgon!
Fredag och jag planerar en lugn dag hemma. Skulle ha åkt pulka med my friends, men så blev inte fallet. Det blir lätt så när man bor i skogen och föräldrarna jobbar.

Söta vänner jag har



Teve hela kvällen. Är inte ett dugg trött och väldigt sugen på att se på film. Fast jag tror att jag ska lägga mig i alla fall. I morgon ska jag hålla mig sysselsatt hela dagen, för att orka. Börjar igen då... Hm, ja, ni är lite nyikna va? Ränsa garderoben är en bra idé, för det behövs. Ska nog beställa hem ett par converse i morgon med, ett par vita.

September – Intimate Connection

Kladd på tre timmar


Så kul kan man ha när man sitter på en tråkig "kurs". Jag och Julia som satt och skrev lite, plus att Martinmålade lite.

Japp, nu är jag hemma. Det var inte det minsta roligt, men en del saker var väl lite roliga. T.ex. en man som skrattade, har aldrig hört något värre, haha! Nu så äter jag yoghurt, nåt som är så förbaskat gott jämt nu. Det som jag lever på varenda dag.

Lite bättre


Kurs



Torsby aldles strax ja. Så snart kan jag övningsköra, om sådär två och en halv månad. Slängde även i mig denna veckas första riktiga kaffe. Så nu har jag nog lite gladare vänner, men det funkade bara inte. Jag blev bara grinig hela tiden. Kanske gör jag ett nytt försök i morgon.
Jisses, mitt hår ser bedrövgt ut, måste fixa det.
Vi hörs nån gång efter åtta.

Men ge mig vår nu



Orkade mig ut ett litet tag. Blev sur då jag gick in... Så kan det gå. Men det var skönt ute. Soligt och ganska varmt. Längtar verkligen efter våren! Kunna slippa vinterjackan och ha tunnare kläder. Snön har varit på backen alldeles för länge. Jag lyckades trampa ner mig till låren föut också. Nej, jag gillar inte vintern.

Torsdag 3/3 2011



Jo jag vet att jag bad om hjälp angående skorna, men nu är jag ännu mer förvirrad, haha :) Men jag tror det blir vita, för vet du Maja? Jag gillar när de blir lortiga. Och sen så känns vita mer som vår, och jag har ju redan ett par andra svarta skor. Jaja, jag får tänka lite mer.

God morgon förresten!
Solen skiner och det är riktigt vårväder ute! Ska snart hoppa in i duschen och sedan dra ut en sväng. Fota lite, för det gör jag allt för sällan.

Rainbow




Jag satt och funerade över hur jag skulle klara av den här onsdagskvällen, för jag har sådan huvudvärk. Men jag tog en tablett, yes, intressant! Och nu ska jag kolla i både nya och gamla tidningar, för det är inget annat än kul och mysigt. Sen så har jag ju en massa kläder överallt som jag borde ta i tu med, så jag överlever nog denna kväll med. Rätt så bra också.


Converse - Svart eller vit?



Har tänkt mig ett par Converse i år, men vilken färg? Svart eller vit?

Karlsson och X



Var ju med denna härliga brud idag. Höll på att bli galen på henne ett tag, för hon förstod aldrig det här med X. Men nu fattar hon, min smartis vän ;) Men jag älskar henne även om hon tänker ite fel sometimes, hehe.
Shit, klockan är redan halv sex! Vart tog onsdagen vägen? Hm, aa... man kan undra.
Vet ni? I morgon ska jag på kurs, så att jag kan ge mig ut på vägarna i maj. Då får ni se upp!



Miranda


Blev lite fövånad när det fanns en massa foton på Miranda i kameran igår.

Idag ska jag ju iväg till Julia och göra matte. Fast om jag ska vara helt ärlig så kommer det nog inte bli matte hela tiden, hehe.
Måste ta och göra mig i ordning snart nu.

BOWLING!


Kan man annat än älska Martins sätt att bowla?


Yes, min kväll det. Bowling med vännerna. Riktigt trevligt, såklart. Förlorde otroligt og inte denna gång, nästan värt en applåd, för jag suger verkligen på bowling.
Måste verkligen göra något med gänget någon dag, HELA gänget, inte bara några stycken. Vi har det alltid så kul.
Jag är trött. Simmningen tog alla mina krafter. Ska väl kolla på Big Brother vid tio, sen ska jag sova.
I morgon ska jag till Oleby. Matte med Karlsson ;)


Bowling med vännerna vid sju



Ska faktiskt ner till Torsby ännu en gång. Ska iväg och bowla med några vänner. Roligt! Har ju hållit mig sysselsatt hela dagen, haha! Men är det lov så ska man väl ha det kul? Just precis. Får se om jag tar med mig kameran :P Antagligen gör jag det och bjuder på en liten bildbomb när jag kommer hem.
Nej, på med mascara nu!
Hörs sen!

Hemma ifrån Badhuset




Jag är ganska så trött. Var i badhuset med brudarna i över två timmar. Ögonen känns som eldklot (?). De svider och bränner. Och är faktiskt lite röda. Har inte ens orkat sminka dom efter badningen, det är för drygt. Så om ni undrar hur jag ser utan ögonmejk, kom hit.
Nu så häller jag i mig litervis med vatten. Kommer må illa snart, fast men, men..

Vill ha vår! Tur att det börjar närma sig, första mars idag!

Badhuset, here we come!



Jag ska alldeles strax dra ner till Torsby och bada med Julia och Karlsson. Gråter gör jag nästan också, för jag har nåt i ögat, haha. Nej nu måste jag fixa håret lite, så det inte ser ut som ett skatbo.


RSS 2.0