Torsdag



Igår innan fyra hade jag det där håret. Det var kanske slitet, hade en rejäl utväxt, var platt och rufsigt på samma gång, olika nyanser på huvudet... Men det var i alla fall långt. Jag kunde lägga håret på en sida. Nu är det en omöjlighet. Det går inte. Jisses vad man kan sakna hår alltså! Men hallå, det är ju bara hår. HÅR. Det växer ut igen. Och det duger som det är nu med. Men jag saknar det ändå. För jag gillade att ha hår att "krypa in i, gömma sig i". Nu känner jag mig naken utan det där håret.
Okej, nog om hår. Är nästan klar med NO:n nu. Tror jag förstår det mesta. Ska kolla igenom det en sista gång.
Engelskan har jag inte ens tittat på - men den kn jag.
Ska försöka komma i säng lite tidigare ikväll. Orkar inte vara så här trött mer!
I morgon är det "konfirmation" också! Så himla kul! Världens bästa konfagrupp!

Bilder från idag



Bäst, eller vad? 
Karlsson snodde mobilen idag och fotade lite. Och bilden ovanför blev ju riktigt bra!
Här kommer några fler bilder:








Plankor och Falggstångar

Ni måste bara läsa frågan och svaret på uppgift 40!

Frågan:


Svaret:



Från planka till flaggstång...
Sånt stör mig.


Okej, matte är inte roligt jämt


Dagens. Ny skojorta - från Zara
Hur ska jag beskriva min dag? Jo, hemsk, deppig, fruktansvärd, bedrövlig, sorlig... Matteprovet gick DÅLIGT: Tror jag fick 35, fast min mattelärare sa 36. Ni förstår inte hur många svodomar som flugit runt i mitt huvud på grund av det. Jag älskar matte - men hatar matteproven. De blir alltid fel. Jag gör alltid slarvfel. Alltid. Det har bara hänt EN gång att jag inte gjort ett endaste slarvfel - och DÅ var jag nöjd.
Men det går inte att ändra på det nu, nästa matteprov får bli bättre.
Men vi har allt haft det kul idag med. Mycket, mycket skratt.
Jag har sagt några sjuka kommentarer. Förstår inte vad det är med mig.
I morgon är det NO prov. O nej. Och så har jag engelska och matteläxa tills i morgon också. Ska ta och börja med läxorna alldeles strax.
Hoppas att ni haft en bättre dag än mig!

Lite mera van


Innan vi åkte ifrån hotellet halv tre på morgonen i tisdags

Jag har börjat bli van nu. Det änns mycket bättre. Skulle gärna klippa av håret mera, men nej, jag tror det är nog kort.
Har sett på idol och på Berg flyttar in.
Ska göra klart mattepappret nu och krypa ner i sängen med två Veckorevyn.
Just ja, färgat mig har jag gjort också. Det blev mörkt igen, mellanbrunt.
Är nervös över matteprovet med, men det ska nog gå bra. Förstår ju det mesta av den.
Natti!

Mina köp på Teneriffa













Nyklippt



Jag har varit trött idag. Fast piggare än igår. Allt jag gjorde blev nog lite fel - jag var bara seg.
Slutade vid halv två som tur var. Hjälpte Juliorna med matten. Ska allt göra repetionsuppgifterna jag med sen, för jag ska göra a-delen i morgon.
Julia följde med mig hem efter skolan idag. Vi tittade på kort ifrån Teneriffa - mycket kul bilder...
Har varit hos frissan idag med, så nu är det "ny" frisyr.
Det är JÄTTEKORT! Jättejättejättekort. Puffigt och lockigt. Jag vet inte om jag ska vara glad, skratta eller gråta. Men det tar alltid tid för mig att vänja mig. Jag är nästan alltid missnöjd när jag klippt mig, men efter ett tag blir jag nöjd.
Men jag saknar mitt långa hår!


Vilken färg?



Nej, det här går inte. Måste lägga mig nu. Två timmars sömn var för lite i natt. Måste bli några fler timmar denna natt. Ska bara fram med alla böcker som ska med till skolan i morgon - ja, det är ju dags för skola igen, men det ska bli kul, men det hade inte varit helt fel att vara ledig hellre.
I morgon blir det att klippa sig efter skolan (antagligen). Och på kvällen får det blir färgning av håret. Frågan är bara: Vilken färg?  Jag vet inte om jag ska fortsätta bli ljusare, ljusbrun alltså, eller om jag ska bli mörkare i gen, mellanbrun. Får väl höra med kompisarna i morgon.

I'm Home!



Nu. Äntligen. Jag är hemma.
Det har varit en extremt jobbig dag idag. Är då himla trött. La oss inte förrens efter tolv för att det blev så länge på Malibu (en av de bättre restaurangerna på Teneriffa). Dom var helt virrifa där igår kväll. Nästan allt blev fel. Men vi kom till hotellrummet till sist.
Somnade nog inte förrens vid ett i natt. Och det var inte så himla kul att vi gå upp halv tre i natt. Och när vi kom till flygplatsen så blev det jättebråttom. Trodde nästan att vi skulle missa planet ett tag. Men vid sju åtta i Sverige)  startade det och vid halv två (svensk tid) landae det i Oslo.
Kom till Torsby vid halv fem ungefär. Har bara varit hemma i cirka en halvtimme nu. Helt utmattad. Och tanken på att jag antagligen har matteprov får mig att vilja försvinna ner i jorden. Min hjärna kommer ju vara som sirap i morgon - helt seg.

Men, men... Semestern har varit bra. Jättekul. Kommer få väldigt många fina minnen där ifrån.
Nu ska jag gå och ta mig ett äpple, för det var det LÄNGE sedan jag gjorde.
Måste packa upp också!

Så himla meningslöst

Det regnar.
Det regnar jättemycket.
Och det är inte kul.

Har läst en hel del NO. Har lyckats göra lite matte - som är roligt ända tills man inte fattar någonting. Det måste vara fel i facit.
Börjar få ont huvudet av allt läsande. Dags att börja på ny bok snart. Intressant.
Okej, jag hade nog inget att skriva egentligen. Det här var ett meningslöst inlägg.

Regnigt och grått - men varmt

Jag vet att jag är usel bloggare nu - men jag är på semester. Man vill ju vara ute i solen - men idag är det ingen sol. Det är ganska grått ute. Lite regn också. Men kallt är det inte.
På Söndag ska vi ut på någon tur med en båt med glasbotten i. Se på delfiner.
Idag blir det läxläsning. Har redan börjat med NO - och det går rätt bra.
Matte, Engelska och Spanska blir det senare.

Soool

Vädret är fortfarande toppen här. Vi mår super.
Det är väl dags att börja göra läxor - för jag har ju trots allt matte- och NO- prov när jag kommer hem.
Har shoppat lite här nere också, inte så mycket - väskan är ju i stort sett ful.
Orkar inte berätta om allt som hänt här nere - det berättar jag för mina närmaste när jag kommer hem.
Ha det så bra!

Ut om ett tag

Har legat ute vid poolen ett bra tag nu. Lyckat bränna mig lite, men ovanligt lite under den här resan ändå.
Ska snart gå till hotellrummet och fixa mig i ordning inför kvällen som antagligen kommer bestå av strandpromenad och ett restaurangbesök.

På Teneriffa

Nu är livet underbart. Solen skiner och det är varmt och härligt. Jag längtar inte hem ett dugg. Kanske lite, ibland, men det beror mest på att jag saknar kompisarna. Jag missade ju konfirmationsåterträffen igår - inte kul, men jag har det väl rätt så bra här. Idag, imorse, så tog min klass skolfoto också, gick det bra?

Kanske ska berätta om vad vi gör här! Vet inte riktigt vad jag ska börja med... Men jag kan väl köra på så får vi se!
På tisdags morgonen var det bara att gå upp halv sju. Vid nio skjutsade pappa oss till Gardermoen. Vid halv tre startade planet och vid halv åtta landade vi på Teneriffa. Vi åkte buss till hotellet och fick rummet. Efter att vi packat upp så drog vi iväg ut en sväng. Gick runt och "kikade" och handlade till sist lite.
På onsdagen så var det pooeln som gällde. Men innan vi la oss och solade så drog vi ner på "staden" (området runt hotellet). På kvällen blev det att gå ut och äta på restaurang.
Igår så gick vi upp vid nio, lite längre sovmorgon än tisdagen då den bara varade tills klockan åtta. Vi handlade och gick sedan ner till stranden. Havet var ganska blått och fint, men lite grumligt. Botten var jättestenig, men lite längre bort var den bra. På kvällen gick vi strandpromenaden mot Playa de las Americas. Shoppade lite och så innan vi drog till hotellet.
Idag blev det poolen och INTERNET! Inte helt fel. Lite jobbigt att vara utan det så länge. Tråkigt att kompisarna inte sitter vid datorn när man själv gör det dock, men snälla gör det ikväll - för då tänker jag nog göra det lite!
Nu kan jag inte skriva så mycket mer, men så ni vet: Vi har det jättebra här!
Skriver mer någon annan gång.

Nu Teneriffa!





Nu är dagen som jag väntat på i över en månad äntligen här. Jag är så glad - äntligen lite semester! Men tro mig, jag är jättenervös. Det blir jag varje gång, men det är väl så det ska vara. Men tänk ifall planet skulle störta! Men jag tror nog det går bra.
Har lyckats packa ner allt och blivit klar. Kanske ska föna håret, vet inte om jag orkar gå med det blött hår, men annars så är jag klar.
Lite drygt att sitta och vänta på att klockan ska bli nio dock, får väl hitta på något under tiden. Kanske hämta tidningen och läsa horoskopet som jag så gärna gör varje morgon.
Nu sitter alla andra i skolan på språk (i alla fall nian, tror jag). Ganska skönt att slippa skolan ett tag nu.
Ja ja, jag har väl inte så mycket mer att säga.
Ni får ha det jättebra här hemma i Sverige!
Och jag kommer nog inte blogga så mycket när jag är borta, men jag ska försöka göra det någon gång. Bilder kommer det i alla fall bli när jag kommer hem!

VMA



Sitter och titta på MTV VMA, inte helt fel!
Tror jag lyckats göra allt som ska göras nu också, bra.
Blir väl sängen efter att det är slut på teven. Nu kom jag på en sak som jag MÅSTE göra: Ställa klockan på halv sju. Jag vet att vi åker hemifrån vid nio, men jag vill vara säker på att jag hinner.
Hörs till morgonen! Sov gott!

Ni är bäst!





Gud vad jag kommer sakna er!
Ni är verkligen bäst. Faller jag så vet jag att ni tar emot mig, blir jag rädd så vet jag att ni håller mig i handen, är jag ledsen så vet jag att ni tröstar mig. Ni är mer än guld värda!

I morgon smäller det!


Me today!

Ja, då var sista skoldagen innan vi åker gjord. Jag kan inte fatta att vi åker i morgon! Har sagt hej då till kompisarna och tagit med läxböcker hem idag.
Det blir då ingen latkväll ikväll - för jag har en del att göra.
Måste se så jag packat allt
Måste ladda kamerabatteriet
Måste lägga in musik i mobilen
Måste göra engelskan
Måste packa ner allt som ska i handbagaget
Måste se på Biggest Loser Sverige
Måste se på MTV Music Awards
Okej, då var kvällen planerad. Men jag kan fortfarande inte förstå att vi åker i morgon.

Rummet blir så fint när man packar



Håller ni inte med? Visst är det inte lite snyggare än vanligt?
Har packat - det enda jag gör om dagarna tror jag. Var tvungen att byta väska för den förra var så liten, eller så kanske det var lite mycket kläder... Men nu verkar det som allt får plats i väskan. Det enda som ska packas ner nu är: tandborste, sminket och kameran. Börjar bli så himla nervös, vi åker ju på tisdag! I morgon kommer jag kunna säga "vi åker i morgon". Oh, jag längtar så!
Slipper göra NO-prevet i morgon också - så himla gött! Kan det väl det nästan, men jag vill vara med på genomgången i morgon, så jag är säker på att jag kan det.
Ikväll tror jag att det får bli en film.

I will make it



Jag avskyr verkligen NO när jag inte förstår något av det som står i boken. Okej, jag förstår ganska så mycket egentligen, men det känns jämt nu som att allt jag lärt mig är borta, som att det hoppat ut ur hjärnan och gömt sig. Hur ska det här gå? Kommer jag misslyckas på ett NO-prov för första gången? Nej, inte tänka så, det kommer gå bra.

En blöt kväll



God morgon på er!
Vilken kväll det blev igår. Regn och mera regn, inte kul. Alla var genomblöta när kvällen var slut. Man frös och ville hem. Det var inte särskilt mycket folk ute hellre, antagligen på grund av vädret.
Mina fina vänner lyckades få med mig i en karusell i går också! Jag tror det var fyra år sen sist. De fick mig med i virvelvinden, och jag ångrar det lite. Jag var så rädd att jag skulle börja att må illa, men det gick bra, är inte så känslig. Första svängen var kul, då kändes det i magen. Men resten... inte lika kul, för det känns inte mer då. Det känns bara som att man ska trilla ur. Men jag är stolt över mig själv som vågade. Men har bedrövligt ont i ryggen! Tror jag har fått en bula (heter det så?) på ryggraden.
Aja, det var väl rätt så kul ändå igår.
När jag steg ur bilen igår, när jag kom hem, så tänkte jag "Oh, nu är jag hemma! Nu får jag komma in i värmen!" Men inte då. Linnea hade låst dörren. Och jag hade ingen nyckel. Eller jo, det finns ju en grej där man kan få ut nyckeln men man måste slå in en kod, och eftersom de inte tänt utlampan så kunde jag inte se vad jag slog in för kod. Och att pröva med att lysa med mobilen var inget vidare, såg nästan inget. Jag stod ute på trappen och plingade på, knackade och bankade på, ropade - men det kom aldrig någon och öppnade! Jag blev så sur, där stod jag ute i regnet och frös och ingen öppnade. Jag ringde till Linneas mobil, men inget svar. Då prövade jag att ringa hem, och då, då svarade hon - och jag fick äntligen komma in!
Jag vet inte om det blir någon sväng ner till Torsby idag, det beror väl på om Linnea vill ha mârtens-godis eller inte. Jag är rätt så nöjd på mârten.
Idag är det att träna på NO som gäller, för i morgon är det prov.

Ready


Kvällens

Nu är jag redo för ikväll! Färdig sminkad, färdig fixad i håret, så ja, jag är färdig nu.
Känner mig ganska förväntansfull på något vis. Jag är väldigt glad, så ikväll måste det väl bli en bra kväll? Det känns som att fjärilar flyger runt inne i magen, det känns nästan som lycka. Det känns bra. Känslan som jag känner jämt nu gör mig pigg, tur det, för jag är trött. Glad, pigg och lycklig! Kan det bli mycket bättre? Nästan inte, så jag är färdig nu.


Hemma efter några timmar på Torsby



Har varit nere i några timmar på Torsby. Ganska så mycket folk, men det gick allt att ta sig fram.
Har varit hemma sen, ja, sen halv tre kanske? Har hunnit äta (tacos!) och inte gjort så mycket mer.
Ikväll så åker vi ner så vi är där vid halv sju, vi syns väl?
Ikväll ska det bli en bra kväll.

-



Ja, då är man vaken. Har varit det sen åtta. Gårkvällen, ja, det blev väl sådär... Kom hem efter tolv, inte så jättesent.
Blir väl ner till Torsby om en timma eller så.

Mot Torsby snart



Ja, nu börjar allt klockan på att bli kväll! Ska väl snart åka och hämta Julia och sen åka ner till Torsby! Får hoppas det blir en bra kväll utan regn. Jag kommer antagligen få stå och hålla i allas saker när de ska åka karuseller, men det är väl smällen man får ta när man inte åker några själv.
Får nog ta och stoppa på mig halstabletter för som ni kanske vet så mår min hals sådär, men den är på bättringsvägen.
Hoppas alla i Torsby får en toppen-mârtens-kväll och alla andra en toppen-kväll!


Mârten!


Dagens

Det får bli en liten snabbbloggning innan jag ska göra en massa saker.
Dagen har varit bra, lite trött men...
Var ner en sväng på mârten med Julia och lämnade bröd som spanskagruppen ska sälja.
Nu blir det att packa klart, kanske ta ett bad och göra läxor.
Sen blir det Torsby.

Torsdag



Då var idol över för idag. Kvällen börjar lida mot sitt slut och jag borde lägga mig, men jag måste göra engelska, få fram saker tills i morgon och göra mig i ordning.

Mârten i morgon!


NO även idag





Ja, då var det dags för att träna på NO:n. Om jag bara vetat vilka sidor vi ska kunna, då hade det varit så mycket lättare. Nu så har jag ju ingen aning om vad vi ska och inte ska kunna.
Måste ta och fixa te eller kaffe om jag ska orka med några läxor innan idol.
Men jag har allt lyckats göra en del! Har nästan packat klart! Ska bara få ner skor och lite mera kläder.

Några saker som du (kanske) inte visste om mig:



Visste du...

... att jag är 158 centimeter lång?
... att russin är något av det äckligaste jag vet?
... att matte är mitt favoritämne i skolan?
... att min älsklingsfärg är mörklila?
... att min största fobi är råttor och möss?
... att jag älskar att sjunga?
... att idrott verkligen inte är min grej - men jag gillar att spela innebandy och att dansa?
... att mitt favoritdjur är spindel?
... att jag egentligen är blond?
... att min största dröm alltid varit att bli artist?
... att jag varit till Afrika?
... att jag verkligen inte kan måla?
... att jag har hål i naveln?
... att jag gråter hur lätt som helst till sorliga filmer?



Lilla Miss Negativ



Idag har det varit drygt - en jobbig dag, jättejobbig.
Är så bedrövligt trött.
Fick reda på att vi har engelska tills i morgon
Hemkunskapen var... ooh, dryg.
Och så har det bara varit ännu mera jobbigt.
Bättre blir det inte när man inser hur mycket det är som ska göras. Jag menar:
NO-prov på måndag - så träning på det.
Engelskan tills i morgon.
Packning som snart måste bli klar - vi åker ju på tisdag.
Städning.
Kasnke bakning för att muffinsarna blev misslyckade.
Och så mârten på det!
Kan jag säga att det ska bli skönt med semster, eller?! Jag är helt slutkörd. Det känns som batterierna är slut.
Men jag vet inte hur mycket ledigt det blir där borta... för matten ska göras klart när jag är där och så verkar det som att jag har spanska också.
Men nu ska jag sluta vara negativ - har varit det nog nu. Nu ska jag bli postetiv! Det är ju mârten i morgon faktiskt! Och det är KUL. Och det verkar som att det ska bli ganska bra väder nu. Och det är  BRA.
Okej, läxor och packnig var det, men jag orkar inte jämt nu. Måste få ta igen mig ett litet tag. Bara sitta framför datorn och lyssna på musik och bara glömma allt annat. Få lite lugn och ro - ett litet tag i alla fall. Sen får det bli saker som måste göras - när batterierna är laddade.



Bakat Tills På Frdag









Har bakat chokladmuffins inför fredagen, då vår spanskagrupp ska sälja bröd på mârten, så då hoppas jag att ni kommer dit och köper!
Har hunnit med massor idag!
Varit till banken, handlat, suttit vid datorn, läst läxor, bakat, hjälpt Linnea med matten.
Nu, alldels snart, blir det idol!

NO-plugg



Har fyllt i kallendern lite. Kände verkligen att jag behövde en, så jag kan hålla koll på allt som ska göras. När läxorna är till, om någon fyller år, eller om det är något annat.
Nu är det NO som gäller med lite musik i bakgrunden.


Åh :(


Degens

Djup, djup suck - spotify funkar inte.

Åttonde September





Vilken lättsam dag det varit.
Blev i ordning tidigare än vanligt - trots att jag försov mig lite.
SO första lektionen - slutade 09.10.
Efter SO:n så bar det av till Stjärnan - där skulle vi lyssna på politiker mellan 10.00 - 11.30.
Sen var vi lediga tills klockan 12.40 - lunch och umgås var det som gällde då.
Sen blev det engelska och efter det slutade vi.
Då blev det att åka till banken, handla och vara inne på Kontorsspecialisten en sväng. Där blev det lite shopping: en kallender och en penna.
Väl hemma så blev det mat.
Och nu sitter jag här - inte trött! Vilken bra dag det varit! Sol till och med!
Men allt är väl inte bra... datamusen funkar inget vidare, något som gör mig galen.
Blir nog datorn ett litet tag tills så jag orkar att göra NO sen - NO-prov på måndag...

Sjunde September



Alltid lika bra. Idol i mitt hjärta, typ.
Usch, halsen mår inge bra. Inte ont, inte hes... Konstig? Ja, det är nog det den är.



Idol!!



Det är snart idol!
Jag väntar och längtar!



En Vecka Kvar



Titta vilken söt bild det fanns i min kamera när jag kom hem! Mamma hade lånat kameran och fotat grannens kattungar. Så söta!

Ja, tisdag idag, en dryg dag. Den jobbigaste skoldagen.
Språk, för min del spanska
Idrott, orientering
Engelska
Matte
Lunch
NO
SO
Musik

Den sista timmen blir det inte så mycket gjort direkt, då är man bara trött och vill hem.
Lyckades komma med bussen idag, bra Josefin! Du är värd beröm!
Nu väntar det städning och läxor. Oregelbunda verb i engelskan, börjar bli lite tjatigt nu.
No-prov blir et på måndag. Hur ska jag hinna att träna på det? Det är mârten till helgen ju! Slutar ju tidigt i morgon, så får kanske försöka att träna en hel del då.

Nu blir et sova för min del



Oj då... Har glömt att läsa SO-orden, får väl göra det nu när jag lägger mig.

I morgon ska jag:
Inte missa bussen
Göra läxor i tid (om jag har några)
Packa
Se på Idol
Gå i skolan
Kommer säket bli en hel del till...


Jobbig vecka



Nu sitter jag här framför datorn och dricker kaffe medans jag kollar på lite bloggar. Har bara varit hemma i femtio minuter. Mat hos mormor efter skolan, nämligen.
Ska göra SO-läxan lite senare. Har så sjukt mycket att göra den här veckan! Läxor, prata med lärare (om vad jag ska göra innan jag åker t.ex), packa, städa, en massa annat och... MÂRTEN!
Men jag ska nog klara av den här veckan med.

Lyckades missa bussen i morse - då blev jag INTE glad. Och så fanns det inge tuggummi hemma hellre. Dålig morgon? JA.
Men annars har nog dagen varit bra.


Fotat ute lite



Har varit ute och tagit kort. Otroligt bra väder ute!
Ska se på The Hills och The City nu.

Jag säger så mycket...



Jag säger så mycket, men gör så lite... Ja, det gör jag. Jag sa att jag skulle se på film med Linnea, men gjorde jag det då? Nej. Jag ljuger ju, skulle man ju kunna säga. Men det blev bara inte av, förlåter ni mig? Det kanske får bli film senare, vid åtta eller så, får se...
Ska väl ta och göra lite matte i alla fall, men om jag nu inte skulle göra det (det händer ju att jag säger saker som inte blir gjorda...) så gör det nog inte så mycket, jag hinner nog ikapp.
Trött blev jag nu med. Sova kanske? Nä, matte.

Fiilm !



Nu blir det filmmys med syrran!

God morgon härliga dag!



God morgon!
Då var det söndag då, helgen har gått fort, men mycket har hänt. I morgon är det skola, usch, men det är ju nästan bara en vecka kvar, sen slipper jag den i två veckor.
Lyckades ta mig upp vi tio. Åt frukost. Nu packar jag. Hela familjen har börjat småpacka idag.





Städat garderoben





Tadaa! Jag har städat i gareroben! Så i natt kan jag sova med gott samvete. Insåg att det är helt fullt där man hänger upp klädesplaggern på galgar, det får inte plats en enda galge till!
Jag måste säga att det varit en jättebra kväll! Har även plockat ihop allt som legat och drällt på rummet.
Vid nio blir det Andar Finns Dom? Ta er en titt på det vet jag, ganska kul... Men avskyr du spöken och sånt så avråder jag dig. Lördagar klockan 21.00 på TV4 Fakta.
Ha en bra Lördagskväll! 

Ny kategori kanske...



Har fått i mig mat, kyckling och sallad - kycklingsallad...
Blev så himla trött nu också. Antagligen förkylningen. Det är jobbigt att vara sjuk. Trött och ont.
Funderar på att dra mig ut en sväng, om jag orkar vill säga... Kanske i alla fall sätta mig på trappen.
Har även en annan fundering: Om jag ska skapa en ny kategori. En kateori där jag "skriver". Texter. Om allt möjligt. Men jag vet inte, kommer väl inte på något att skriva bara för att jag gör det...

Hemma från fotbollen



Är hemma ifrån fotbollen nu, och det är bara att gratulera, för de vann, som vanligt! Duktiga tjejer det där!
Det var ganska så skönt att få komma ut lite idag, efter att ha varit inne igår. Solen värmde så det brände på benen, men jag klagar inte! Vill gärna att värmen stannar! Men tyvärr verkar det som att det blir regn hela nästa helg. Fattar ni?! Hela helgen! Inte bra det.
Förskylningen är sådär idag. Bättre. Bihålorna har jag ont i och så är jag snorig... Men halsonten har försvunnit.
Julia sa att hon skulle på bio sen idag, så nu har jag jättestor lust att gå på bio jag med. Kanske inte idag, men någon annan dag.
 

Crazy Colour


Linne med galen färg är det som gäller idag.

God morgon på er!

Vädret är toppen idag! Tur det, eftersom jag ska iväg och kolla på fotboll snart. Jag och Karlsson ska stå och heja på Julia för fullt!
Resten av dagen är oplanerad så vi får väl se vad som händer. Antagligen en lugn eftermidag hemma.
Funderar på om jag ska ta med mig kameran, men det är drygt att gå runt med den också...
Ja, ja... Ska ta och fixa håret nu. Luggen är nämligen inte min bästa vän idag, den är bara är dum.
Hörs senare!

Outside my winow


Ja, vädret har varit jättebra idag, men jag har suttit inne.

ÄNTLIGE! Jag har fått min lön! Så nu blir det shopping... Nej, det blir det inte. Har ju köpt upp alla pengar redan, det blev ju en ny kamera. A ja, jag är ändå nöjd.
Nu blir et Kristallen, var det inte så det hette?

Nytt igen



Ny design, eller inte så himla nytt, men ny header och ny bakgrundsfärg.
Headern kommer bytas ut, när jag fått nya bilder - som är bra.

Måste bli frisk



Men vad är det för fel på Spotify nu då?! Låtarna stängs ju av hela tiden.
Sitter här och fryser :(  
Vill ta ett varmt bad, men har ju redan gjort det en gång idag.
Tror det får bli fotboll i morgon faktiskt, för det är så trist är hemma,
Måste bli frisk!

Lite gläde i det sjuka

Blev hemma idag. Förkyld.
Gick upp och åt frukost, duschade, sen insåg jag att det inte skulle gå, så jag blev i soffan framför Vakna Med The Voice.
Har hunnit att sova i cirka två timmar, ganska behövligt.
Skönt att det är helg nu i alla fall. Det kanske blir att åka iväg och se på fotboll i morgon, det beror väl lite på hur jag mår. Men om jag fortsätter med dunderdrycker och tabletter så ska jag nog allt bli frisk snart.
Det är ju inte särskilt kul att vara sjuk, rätt trist. Så det blev lite roligare när mamma kom hem med ett paket.
I det fanns det:


En ring


En väska


Och ett par mjukisbyor


Jag och mitt kaffe...








Nej, riktigt så var det inte... Det blev rätt.

Ja jag har ju nu, efter ett helt liv då jag hatat det, börja gilla kaffe rejält. Det har nästan börja bli ett beroende. Jag kan faktiskt känna suget efter det.

Nu ska jag ta och sova. Måste bli frisk.
Sov gott!

Sjukling



Jag trodde jag sluppit, trodde att jag skulle klara mig, men nä. Här sitter jag nu och mår skit. Hur dåligt som helst. Huvudet dunkar så att jag nästan tror att det sitter en gubbe där inne och slår med en hammare. Halsen gör ont och svider. Kroppen känns jättetung. Det är jobbigt att gå bara några meter. Bihålorna mår inte bra de hellre. Ögonen är trötta. Jag är trött. Huvudet värker än en gång.
Klart att skolan skulle göra en sjuk. Självklart.

Det har varit en extremt dryg dag. Lång och tråkig trots att vi bara hade slöjd och hemkunskap efter lunchen. Det kändes bara så sjukt jobbigt. Jag ville bara hem och sova. Krypa ner under täcket och blunda. Men det var bara att stanna i skolan och till sist ta bussen hem. Sen gå till mormor på mat. Och efter det hem och äta tabletter och dricka dunderkurer. Så nu måste jag väl bli frisk?! För det jag drack var inte gott.
Nej jag ska sluta klaga nu. Förlåt. Men det har inte varit någon bra dag.
Ska sluta tycka synd om mig själv och skriva något annat nu.
Det är fint väder ute.
Det var bättre.

A long time ago


Bild ifrån när jag fick kameran, har gått cirka en månad nu, känns som en evighet.

Jag har varit riktigt pigg nu. Haft jättemycket enerig. Men helt plötsligt, som en blixt från klar himmel, så blev jag trött. Jag satt framför Fångarna På Fortet och så... Bam! Jag var trött. Mina ögon är helt slut. Ögon? ja. Känns som att de trillar ihop snart. Så ja, det får nog bli sängen. Bara att göra sig i ordning.
I morgon är det torsdag, lång dag. Veckan har verkligen gått fort. Det är ju snart helg! Inte helt fel. Och när helgen kommit så är et bara en vecka kvar tills mârten.
Just det, sängen var det.
Natti!

Hej höst



Förstår ni, hösten är här! Kalla och gråa dagar är vad som väntar. Sen kommer det bli fullt med löv på marken som lyser i gult, rött och orange. Är det kul? Nä. Sommaren försvann alldeles för fort. Det kändes som bara några dagar. Den bara passerade. Men finns det något posetivt i det hela? Jo, hösten är mysig. Jättemysig, faktiskt! Och så är jag ju mycket mera förtjust i höstkläder än sommarkläder. Varför? Jo för att det är mer kläder. Långa byxor, längarmade tröjor, mera tyg. Och att krypa upp i soffan med brasan jämt i närheten och se på film är också mysigt. Så nu har vi kommit fram till att hösten är mysig.

Våren är finsat.
Sommaren är härligast.
Hösten är mysigast.
Vintern är... kallast.

Nice



Slutade som sagt vi halv två idag, då drog vi iväg och bowlade, det gick faktiskt ganska bra! Efter det så skulle en del iväg och äta mat så jag följde med som sällskap. Har själv fått i mig mat nu... och kaffe, hehe. Tänkte det skulle pigga upp mig.
Vädret har ju varit super idag! Mycket sol, fast det är lite kallt och det kom lite regn i morse.
Sitter jämt nu och kikar in på lite bloggar och bläddrar i Vecko Revyn, nice!

Första September



God morgon!
Deanna natt har jag inte sprungit runt och letat efter mobiler, i natt har jag drömt mardrömmar. Vet inte om det är så mycket bättre.
Klar för skolan är jag också, och bussen kommer inte förrens om en halvtimme, så det får väl bli lite teve så länge.
Ha en bra dag!

RSS 2.0