29 Juni 2012

Igår hade jag en supermysig kväll med två av mina närmaste tjejkompisar. Vi åt kex, mumsade i oss frukt, kollade på film och pratade om våra sommarplaner. Det är så himla trevligt att bara sitta och snacka om allt möjligt. Man borde verkligen göra det oftare! Hur som helst kom vi på massvis med roliga saker vi ska ha för oss i sommar. Haha. Bland annat funderar vi på att göra om en lastbi och dra på cykelfestl. Hm...
 
Idag har vi velat lite fram och tillbaka angående Höljes. Ett tag var vi även inne på att dra till Borlänge i morgon och checka in peace & love, men nu sa vi att vi väntar tills nästa år med det. Så i morgon bär det antagligen av till Höljes i alla fall. Men det blir kul det med! Fast det är synd att det ska bli regn.
 
 

Bling bling


28 Juni 2012

Jag har under dagen varit iväg till Torsby på några ärenden. Handlat lite inför ikväll och sådant. Det var rätt tungt att gå upp i morse, för jag somnade inte färrän fyra i natt - trots att jag la mig vid ett! Jag måste verkligen vändra rätt på dygnet, för det här funkar ju inte. Haha.
 
Nu är jag utsvulten och det fixas i ordning mat här hemma. Hann inte med frukosten imorse, ajaj... Senare ikväll kommer några vänner över på tjejkväll. Det ska bli riktigt mysig. Om inte annat behövligt.
 

27 juni 2012

Bloggen ligger lite halvt död, eftersom jag gör samma sak hela tiden - ser på film. I morse började jag dagen med att se på "Justin Bieber - Never say never" och jag avslutade denna dag med "Black Swan". Båda filmerna, om man kan kalla den första för film, var bra. "Black swan" var ganska speciell, men jag gillar sådant. Och filmen med Justin Bieber var intressant. Han är verkligen är stjärna med stor begåvning! Jag diggar förresten hans nya album sjukt mycket. Hans förra låtar har varit lite sisådär, men de nya är grymma!
 
Ikväll är jag galet trött och ska försöka komma i säng något tidigare än två, som det blivit de flesta kvällar. I morgon har jag en hel del att göra. Bankbesök och lite shopping. På kvällen kommer även två vänner hit på lite mys. Kommer bli trevligt!
 

Allsång + Mord = Sommar

Efter en hel del regn börjar nu himlen spricka upp i sol. Jag var ute och klippte gräs när de värsta skurarna kom, så jag sprang ut och in för att "skydda mig så gott som möjligt". Haha. Men just nu känns det ändå att det är sommar, för nu drar "Allsång på skansen" igång. Förra året följde jag det ganska dåligt, men det hör ändå till sommaren. Och vid nio drar "Morden i Midsomer" igång! Om ni inte har sett det så rekommenderar jag det starkt! Lite mord och spänning så här på kvällskvisten.
 
 
 

26 Juni 2012 - Snow white and the huntsman

God morgon!
 
Igår kväll stack jag och en vän iväg för att kolla på "Snow white and the huntsman". Jag tyckte filmen var mycket bra och helt klart sevärd! Jag älskade effekterna som var när det ska vara en lite mer magisk miljö. Det var även kul att se Kristen Stewart i en annan roll än "Bella i Twilight". Jag tyckte även att Kristen gjorde rollen som Snövit perfekt, hon är verkligen en duktig skådespelerska.
 
 
 

25 Juni 2012

Regnet öser ner utanför mitt fönster. Svensk sommar kan vara det bästa som finns, men just nu visar den sina allra sämsta sidor. Fast visst finns det fördelar med dåligt väder - man kan sitta inne och se på film, spela spel och göra annat meningslöst utan att få dåligt samvete. Jag funderar faktikst på att dra iväg på bio ikväll, för det var väldigt länge sedan. Det är mysigt att sitta i de röda fotöljerna och bara luta sig tillbaka i biomörkret.
 
Bjuder på en bild från i fredags.
 

Söndagsmys

Jag blir oerhört rastlös när regnet öser ner och man inte kan göra så mycket annat än att sitta inne. Men jag och familjen löste ändå detta problem ganska bra. Vi fixade i ordning vitlöksbröd, tände ljus och tittade på en film som gick på 5:an. Riktigt söndagsmys.
 
Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Jag har ringt lite hit och dit och fixat inför Höljes. Jag är grymt avundsjuk på alla som ska på Peace and Love till helgen, men denna festival får nog vänta tills nästa år. I år får det bli så att jag och familjen plus några vänner drar iväg till Höljes istället. Det ska nog bli finfint det med!
 

24 Juni 2012

Igår åkte min familj och tillbringade natten i smommarstugan, så då fick jag vara ensam hemma. Jag gillar det inte direkt, men med en mobil, dator och teve så överlever man det mesta. Jag såg ävenen av de kassatse filmer jag sett, "Vicky Christina Barcelona". Men eftersom den utspelades i underbara Barcelona så då gick det allt att kolla i alla fall. Jag vill verkligen utomlands! Nästa år jag ska absolut iväg, om jag så måste åka själv. Haha. Tänk, nästa år vid denna tid är jag arton. Tiden går otroligt fort!
 
 
 

Aldrig mer blond

Igår när jag var iväg till Torsby för första gången den dagen gick jag till konsum och köpte hårfärg. Jag var så trött på mitt blond-gul-orangea hår så ni anar inte! En blondering och klippning till hade antagligen gjort mitt hår som jag velat ha det, men jag visste att ännu en slingning skulle ta kol på mitt hår - så jag färgade mig röd. Jag tror att antingen gillar man att vara ljus eller så föredrar man att vara mörkhårig. Jag hör till den sistnämda gruppen. Nu älskar jag rent utsagt min hårfärg. Jag funderar nästa på att tatuera in "aldrig mer blond" på latin för att 1. Inte färga mig blond ingen och göra om samma misstag 2. På latin för att det ser snyggare ut än på svenska eller engelska och att ingen (nästan) förstår var det står. Haha. Ja, vi får väl se.
 
 
 
 
 

The one who said that blondes have more fun, must never have been a redhead - Love my new haircolour


23 Juni 2012

Det blev en ganskla fin midsommar igår. Vädret var prima och jag hade under dagen en härlig tid med familjen. På kvällen bar det iväg för att träffa några vänner. Vi hade det ganska trevligt med lite roligheter. Det bvlev dock inte så sent, något som var ganska skönt, för idag är jag pigg. Jag ska fortsätta denna midsommarhelg med mys med familjen och annat skoj. Jag ska börja med att ta ett bad och göra mig i ordning och sedan se vad vi hittar på ♥
 

Midsommarfirande

Jag och familjen har varit iväg till mormor på mat. En riktig midsomarlunch med potatis, lax, sill och jordgubbar till efterrätt. Supergott! Nu har jag jämt tagit ett bad och ska börja fixa mig inför ikväll. Jag och vännerna ska fira midsommar och förhoppningsvis ha en rolig kväll. På torget spelar även "Fernandoz", inte min musiksmak, men en sväng ner på torget blir det säkert. Kanske en dans eller två. Haha.
 

22 Juni 2012 - Midsommar

Gald midsommar på er!
 
Jag åkte ner till Torsby imorse och mötte upp några vänner. Vi kollade när hundratals med människor sprang "Borejoggen", som är är en springtävling som anhålls här i Torsby varje midsommar. När de flesta kommit i mål så satte vi oss på ett fik och pratade lite strunt.
 
Nu ska jag och familjen bege oss bort till mormor på mat. Jag och min syster ska fixa i ordning våra rätt misslyckade kransar och ha på oss dem nu.
 
 

Midsommarkransar

Jag och min syster hoppade i våra gummistövlar och följde med vår mormor på blomsterplockning. Ängarna som finns runt om oss är fulla med blommor, så vi behövde inte alls åka långt för att få tag på massvis med blommor. När vi kom hem så började vi pyssla ihop en varsin midsommarkrans. Eftersom vi gjorde dem utomhus så blev vi bitna av hur många myggor som helst. Jag får även galet stora bett, men som tur är försvinner de istället väldigt fort. Kransarna var rena helvetet att göra. Haha. Att vi aldrig lär oss av våra misstag. Men de blev faktiskt ganska bra! Förutom att de blev stora. Ni ska få bilder på dem imorgon.
 

Gårdagens outfit


21 Juni 2012

God morgon!
 
Det är så härligt att det fina vädret håller i sig idag med! Jag hoppas verkligen att det blir fint imorgon med, eftersom det är midsommar då. Har ni några midsommarsplaner? Jag har själv inga speciella. Jag ska iväg en sväng till Torsby och kolla lite på Borejoggen som går varje år här. Efter det blir det nog mat med familjen. Jag och min syster funderar även på att göra midsommarkransar. Förra året sa vi att vi aldrig skulle göra det igen, men tydligen glömmer man bort hur jäkliga vissa saker är och utsätter sig för dem igen. Sedan får jag nog se om det blir ut en sväng med vännerna.
 
Nu ska jag gå ut i solen med en bok och ta vara på den sol vi får. För antagligen kommer regnet imorgon, det är ju som sagt midsommar.. Haha.
 

Feather tattoo - Väldigt sugen på en tatuering

Som liten var jag väldigt fascinerad av tatueringar. Jag tycket det var fränt att man kunde smycka sin kropp med något fint motiv. Det var något nytt och spännande.
  När jag blev äldre och visare var tatueringar allt mer vanligt och jag blev till sist inget stort fan av dem, just eftersom det var såpass vanligt. Alla hade några texter, figurer eller bilder inristade i sina hudar. Det var inget speciellt med det längre.
  Nu på senare tid har jag dock börjat gilla det igen. Jag verkligen älskar "feather tattoos". Igår så fick min syster sitta och måla lite på mig och vips så blev det en liten fjäder på min högra handled. Jag tycker det är skitsnyggt och vill verkligen ha en riktig!
 
 
 

20 Juni 2012

Jag och min syster har placerat oss ute i solen idag. Det är ett mycket fint väder på besök denna dag och jag tänker inte gå miste om den. Jag var uppe oerhört länge igårkväll. Jag tror klockan blev något runt fyra när jag somnade. Haha. Men jag steg ändå upp skapligt tidigt idag.
 
Jag har inga större planer för denna dag - och det är oerhört skönt. Bara ligga och slappa och bläddra i tidningar. Kanske blir det en liten promenad senare idag med kameran.
 
 

Storstädning av sommarstugan

Jag har nyss varit iväg till min sommarstuga och storstädat. Varje år när sommaren kommit är det dags för en städning av hela sommarhuset. Jag och mamma passade på att fixa det nu i eftermiddag när vi ändå inte hade något bättre för oss. Nu kan jag, familjen och kanske vännerna spendera tid där i sommar. Riktigt mysigt. Grilla, leka lekar, spela kort och bara umgås. Stugan har varken el eller vatten, så det är väldigt harmoniskt att vara där.
 
Fann en liten "vän" när jag städade också. Älskar dessa åttabenta djur.

19 Juni 2012

Hej hej!

Det värsta med lov är att jag sover bort dagarna helt. Imorse vaknade jag när klockan var 12.48. Det är verkligen skamligt! Haha. Men jag och min syster ser på serier och filmer hela nätterna (och dagarna!!). Imorgon ska jag faktiskt ställa klockan och gå upp tidigt. Försökafå något vettigt gjort.

Just nu håller jag på att föra över bilder ifrån min hårddisk till datorn. Min hårddisk är ju ganska trasig och jag försöker rädda det som räddas kan. Det vore väldigt sorgligt om alla minnen som finns i alla foton skulle försvinna.


Serier hela dagen

Hej på er!

Det känns så konstigt att vara ledig. Men jag klagar verkligen inte! Jag och min syster har hela dagen legat i sängen och tittat på "Pretty little liars". Hela säsong två är nu sedd och vi ska in på säsong tre. Jag sa ju att jag skulle nörda serier detta sommarlov! Nu ska vi fortsätta glo på några avsnitt till och sedan får vi se vad vi hittar på.


Min skolavslutningsklädsel


16 Juni 2012

Igår samlades jag och några vänner för att fira att vi äntligen fått sommarlov. Jag hade en ganska kul kväll ända tills det började närma sig slutet. Idag har jag varit väldigt trött och mest legat i sängen och tittat på film. Det var egentligen tänkt att jag och vännerna skulle dra till Sunne ikväll och se på "dead by april", men till sist blev det bestämt att vi skulle skippa det. Lite synd, för jag var lite sugen på att dra ut. Men det kommer fler chanser längre fram.

Nu ska jag och familjen se på film och mysa. Ha en bra kväll!


15 Juni 2012 - Sommarlov!!

Trots att jag knappt har sovit en blund i natt och är dyngförkyld så har dagen varit toppen. Nu har jag och resten av mina kära vänner tagit sommarlov. Vi har fyllt ballonger med helium, fikat, hört på tal i en varm gympahall och avslutat vårt första år på gymnasiet. Det har gått så grymt fort! Visserligen har det varit extremt tufft, men även galet kul.

Efter att vi slutat stack jag och några vänner ner på Torsby för att se på studentflaken. Vi stod alla och längtade efter den dag då vi själva tar studenten. Bara två år kvar nu! Men innan dess är det mycket som ska hinnas med.

Nu ska jag försöka kurera mig inför ikväll, för då är det tänkt att jag och vännerna ska ut och fira in sommarlovet ♥


14 Juni 2012 - Förkylning

God morgon!

Idag gör min syster sin sista dag som sjua. Hon får sommarlov en dag före mig. Jag hann att få en liten glimt av hur hon såg ut, innan hon for iväg till skolan, och jag kan inte säga annat än att hon var himla fin. Imorgon är det ju min och mina klasskompisars tur att klä upp sig.

Inatt har det varit en ganska hemsk natt. Jag tyckte det skulla bli helt underbart att få lägga sig i ett nystädat rum och börja läsa en bok och sedan bara få sova. Men riktigt så trevligt blev det inte. Jag blir nästan alltid väldigt  sjuk när lov börjar närma sig - och detta är inget undantag. Jag haft så ont i halsen att jag knappt kunnat svälja och den har varit otroligt tjock. Jag ber nu till gud att förkylningen har gått över till imorn!


13 Juni 2012

Bloggningen har legat på is just nu, men ju närme sommarlovet vi kommer, desto mer tid kan jag lägga på att  blogga.

Idag varjag  till skolan för sista gången innan det är dags för avslutning. Tänk, på fredag får vi sommarlov! Jag ser så himla mycket fram emot det. Sova, umgås med vänner, sola och bada.

Idag har jag gjort ett besök hos frissan och det ledde till extremt kort hår. Mitt hår var galet slitet efter att jag slingade mig sist. Nu är det mjukt och lent. Jag har även lyckats städa mitt rum idag. Det var mycket behövligt.

Imorgon är jag ledig och ska då ta en lång sovmorgon. Det är jag så himla värd.


12 Juni 2012

Vid tio kunde jag stiga upp imorse. Väldigt skönt med sovmorgon! Jag åkte till skolan lite senare och gjorde mitt sista prov för ettan. Tänk att jag, och alla andra ettor, klarade oss igenom detta läsår. Det må ha varit kämpigt och svårt, men vi höll ut! Det naturvetenskapligaprogrammet har varit ett riktigt helvete ibland, men i slutändan är jag ändå rätt nöjd. Man har tack vare den linjen fått nya finfina vänner som är superhärliga.

Imorgon ska jag en liten sväng till skolan och få reda på ett prov, sedan är det inte skola igen förrän fredag - och då är det avslutnigsdags! Åhh, ett efterlängtat sommarlov.

Vacker junikväll.

Sommarjobb och min sommar

Långt innan sommaren ens börjat närma sig började mina vänner att babbla om sommarjobb. De sökte, frågade runt och hoppades. Det är lite som att ha ett sommarjobb är det viktigaste i denna lilla värld. Visst förstår jag att det är viktigt med pengar och att pengar ger en mycket mer möjligheter. Jag själv velade länge mellan att söka och inte söka sommarjobb. Till sist bestämde jag mig för att skippa sommarjobb i år.

Jag vet att många tycker att det är dumt gjort, men tänk er: en sommar att göra precis vad man vill med. Jag ska vara hur fri som helst och göra allt som faller mig in. Alla saker som inte hunnits göra ska bli gjorda. Jag ska äntligen få andas ut lite och njuta något otroligt mycket.

Alla fördelar:
Jag får egentid.
Jag kan för första gången under detta år sätta mig ner och läsa en riktig bok, alltså inte en fysik-, matte- eller samhällsbok.
Jag kan sola hur mycket jag vill.
Jag får vara vaken hela nätterna och ha långa sovmornar.
Jag kan se alla "måste-ses-filmer" som jag missat. Plus att jag kan vara en riktig serienörd.
Jag kan hålla på med musiken hur mycket jag vill. Skriva, sjunga och spela.
Jag får tid till att skriva. Alltså skriva på riktigt. Böcker, noveller, berättelser, dikter, texter - ja, allt möjligt.

Fast jag kommer få in en del pengar genom gräsklippning. Och jag tror att jag klarar mig bra på dessa pengar. Jag kommer hinna och ha råd med några minifestivaler, några trippar hit och dit i Sverige, umgås med vännerna, dansa så att fötterna värker på Kolsnäs, etc. Plus att jag kommer ha en fri sommar. Vara fri som en fågel och njuta till fullo av livet. Det kommer bli en helt underbar sommar.



Blondare

Jag fick lite lätt panik när jag kammade mitt nyslingade och blöta hår. Stora hårtussar fastnade i kammen! Som tur är tror jag inte att det var så farligt som det såg ut. Jag blev faktiskt ganska blond denna gång, men den gula och orangea färgen finns ju kvar. Men den kommer försvinna efter ett tag!

Jag har hållit på och pluggat en hel del idag, men det går så himla segt! Det är tur att jag gör mina sista två prov imorgon, om man då räknar bort skrivdelen i nationella engelska som jag missat och ska göra på tisdag. Under onsdag och torsdag kommer jag vara ledig och på fredag väntas examen. Kommer bli en bra vecka detta!

Dålig före och efter bild.

10 juni 2012

Efter ett ganska långt uppehåll med serier bestmäde jag och min syster oss för att se nya säsonger av både"gossip girl" och "pretty little liars" i morse. En härlig start på dagen! Vi behräskade oss i alla fall och såg endast ett avnsitt av bägger serierna, för jag har en hel del andra saker att göra idag! Två prov tills imorgon, då vi gör vår sistya riktiga skoldag för detta läsår.

Jag ska nu slinga håret och läsa samhällskunskap. Jag hoppas att denna slingning och klippningen som jag ska göra på onsdag gör mig blond på riktigt, annars säger jag bara en sak - aldrig mera blond.


När alla säger nej ska jag säga ja - Bäst



Denna tjej är helt otrolig! Jag tror knappast att någon har missat hennes superhit "Flytta på dej"? Hennes andera låt "Jag svär" tycker jag till och med är ännu bättre! Hon är en stjärna som bara kommer lysa ännu klarare ju mer tiden tickar.

9 Juni 2012 - En heldag i Karlstad

Hej hej!

Igår var jag som sagt och grillade med mina två favoritbrudar. Det var väldigt trevligt. Vi pratade strunt, åt god mat och hade det riktigt mysigt. Jag kom nog hem lite för sent tror jag, för vid sju  i morse var det ganska jobbigt att ta sig upp. Haha.

Idag har jag och familjen spenderat dagen i Karlstad. Trots att jag var där förra veckan så var det kul med ännu en tripp dit. Jag fann mig några snygga toppar, ett halsband och en kavaj (äntligen!!) som fick följa med mig hem. Jag är grymt nöjd med denna dag!


8 Juni 2012

Nu har vi endast en vanlig skoldag kvar innan vi tar lov! Idag fick vi även sluta redan vid halv tolv. Hur skönt som helst. Efter skolan drog jag och Julia ner på Torsby och fikade i två timmar, sprang i affärer och njöt av det härliga vädret i Tingshusparken. Jag passade även på att köpa en liten present till min syster, de finfina nagelacken här nedanför. Jag tror jag ska pröva att måla mina naglar med den turkosa. Det blir fint inför grillningen som jag och några vänner ska ha ikväll ♥


7 Juni 2012

Att starta dagen med ett bedrövligt stort fysikprov var inte det roligaste jag gjort i mktt liv! Innan fick jag ont i magen, mådde illa och ville bara hem. När det väl var dags för provet satt jag där och stirrade ner på pappret som jag hade framför mig och tänkte så det knakade. Jag skrev några siffror och bokstäver som jag knappt själv förstod. Jag fick även panik när pennan slutade fungera, men jag gav ifrån mig en lättad suck när pennan vaknade till liv igen. Ja, så skulle man kunna beskriva min innan, mellan och efter provet.

Men resten av dagen har varit prima! Lång och skön. Har käkat massa vattenmelon och tagit det lugnt. Jag har även skrattat väldigt mycket idag när jag och några vänner redigerade en film till ett engelskaprojekt. Vi hade en massa bloopers som var galet roliga! Haha.



Fysik fysik

Det verkar som att många har firat nationaldagen idag på lite olika vis. Jag har inte gjort så mycket speciellt direkt. Vi åt en god middag här hemma, jag och min syster såg en skräckfilm, "The woman in black", med Daniel Redcliffe (Harry Potter) i huvudrollen och så har jag övningskört och pluggat fysik. Så har mitt firande av denna dag sett ut. Fysiken är jag så trött på nu så jag skiter i hur det går. Jag orkar bara inte. Är skoltröttare än någonsin! fast fysiken har varit ovanlig rolig idag, jag ska visa er varför imorgon.

Nu ska jag i alla fall ta och lägga mig och sova. Jag behöver vara inför provet imorn. Sov så gott med er mina vänner ♥


6 Juni 2012 - Sveriges nationaldag

Jag vaknade upp till en helt underbar nationaldag med sol och fågelkvitter. Men det varade inte länge. Nu öser regnet ner och det är grått ute. Jag hann i alla fall njuta lite under morgonen med en supergod frukost och utomshusvistelse.

Igår satt jag hela kvällen och pluggade fysik, eftersom jag har ett tre timmars långt kursprov i det i morgon. Jag känner mig inte direkt pepp på det. Fysik är nog det värsta ämnet i skolan. Jag är glad så länge jag får E! Ska i alla fall ta och plugga lite mer senare.


4 Juni 2012

Hej hej!

Jag tror att glöden försvunnit helt och hållet när det kommer till skolan nu. Jag tror att jag tog sommarlov för flera veckor sedan i min skalle. Det går så himla trögt nu! Men det gäller bara att bita ihop. Idag fick vi reda på ganska många prov, ett gick oväntat bra medan ett annat gick sämre än jag hoppats. Det gäller bara att acceptera motgångarna och lära sig av dem. Fats jag tror inte allt för mycket på att tänka positivt, för då slutar det att man blir besviken.

Ikväll ska jag försöka skriva klart några uppgifter och ta upp en och annan bok och läsa i. Det är inte jobbigt att läsa, men att väl ta fram böckerna är galet jobbigt. Det tar emot något så fruktansvärt. Ja, usch, ge mig sommarlov nu!

Bjuder på en GRYM låt: Moa Lignell – Live Your Life


3 Juni 2012 - Galen kväll igår

Jag hade verkligen en helgalen kväll/natt igår. Ni skulle bara veta! Haha. Trots att det började ganska tråkigt blev det skitkul till sist. Jag och vännerna möttes upp i Torsby och lyckades sedan få skjuts in till Granevik. Eftersom vi tyckte att det var lite folk där så bestämde vi oss för att gå tiilbaka till Torsby. Så vi gick dit. När vi kom fram mötte vi väldigt trevligt folk som vi umgicks med hela kvällen. Vid tretiden bar det av hemåt och då var det underbart att få lägga sig och sova. Det blev en riktigt lyckad kväll till sist!


Ut med vännerna ikväll!

Jag har haft en trevlig dag med bland annat middag hos mormor och småpyssel här hemma. Jag ska om cirkus en timme dra ner mot Torsby och möta upp mina vänner för en kväll på byn. Det ska bli riktigt roligt! Jag hoppas att vädret håller i sig och att det inte börjar spöregna. Jag ska för säkerhetens skull stoppa ner ett paraply i min väska. Det vore ju tragiskt och vi skulle bli dyngsura. Haha.

Ha en bra kväll med er nu! ♥ 


2 Juni 2012

God morgon!

Det är en ganska fin dag idag. Solen lyser, men det blåser rejält. Jag tog en lång sovmorgon och känner mig nu utvilad. Jag har dock åkt på en förkylning. Min hals hars pökat länge nu. Jag har haft ont i två veckor, medan resten av mig har mått prima. Väldigt konstigt.

Idag ska jag försöka göra klart några av de skolarbeten som är kvar. Jag ska även röja lite i mitt rum som ännu en gång ser ut som ett bombnedslag. Senare ikväll ska jag och vännerna sticka ut på roligheter. Jag tror detta kan bli en bra dag!

Hemmagjord kaffe latte!

1 Juni 2012 - Karlstad

Idag var vi som sagt lediga från skolan. Jag och Julia passade då på att åka ner med tåget till Karlstad för att shoppa. Jag fick med mig hem några nya klädesplagg och smycken. Jag lyckades även få tag på ett par nya solglasögon. Ni skulle bara veta hur mycket vi skrattade när vi prövade alla sorters modeller. Haha. Jag passar nämligen i VÄLDIGT få solglasögon. Vi hade i alla fall en riktig toppendag i stan.

Ikväll ska jag mysa framför "Andar finns dom?" tillsammans med familjen och ta en lång sovmorgon till morgonen. Imorgon kväll ska även jag och vännerna dra ut på lite skoj. Roligt roligt! Hoppas bara att vädret blir bra! Vill ha tillbaks solen och värmen ♥


RSS 2.0