Gott nytt år!

 
Kvällens dukning i lila↑
 
Här har det stressats från morgon tills nu. Jag har städat, dukat fint och lagat mat inför kvällens festiligheter. Från början var vi bara 5 som skulle äta, men nu är vi uppe i 12! Väldigt roligt! Så snart kommer de dyka upp trevliga människor hemma hos mig. Det kommer bli en magisk kväll med glitter, glada miner och skålande vid tolvslaget. Hoppas ni får ett gott nytt år! ♥
 

Make Up Store UFO Glitter

 
 
Beställde hem glitter från Make Up Store för någon dag sedan i färgen Ufo. Kommer bli fint på nyår!
 
De senaste dagarna har varit bra. Jag har umgåtts med släkten, haft en rolig utgång på juldagen och tagit det lugnt. Min kropp har verkligen behövt det här lugnet känner jag, all magont jag haft så länge har släppt. I morgon är det även nyår, har ni några planer? Mina planer är rätt luddiga. En liten middag med några vänner och en skål vid tolvslaget lär det i alla fall bli. En outfit har jag inte ens, då klänningen jag beställde satt riktigt dåligt! Får se vad jag hittar på! Har en fin långskjol dock...
 
 

28e December 2013

 
I går var det kalkonmiddag med släkten som stod på schemat. Lite paketutdelning med kusinerna. På kvällen blev det filmmys. I dag är jag uppe tidigare än vanligt, för 24 timmar med jobb väntar. Jag gör min första jobbnatt, väldigt spännande!
 
 

10 Facts about me

 
+ Jag drömmer om att bli författare.
+ Jag älskar tacos men är allergisk mot tacokrydda. 
+ Efter studenten hoppas jag på ett år utomlands.
+ Jag är kommatecken-missbrukare. Kommatecken är underskattade!
+ Jag blir galen på folk som använder e och ä på fel sätt. Det heter inte: "Jag har just sätt en film", det heter: "Jag har just SETT en film". Samma sak gäller med ända och enda. Folk bör även lära sig skillnad på de och dem.
+ Jag har haft öroninflammation fler gånger än jag kan räkna till. En gång hade jag det i Spanien. Jag grät av smärta, usch. 
+ Jag skulle aldrig ta körkort, men ändå tog jag det bara tre månader efter min 18-årsdag.
+ Jag har aldrig rökt, snusat eller tagit droger. 
+ Skulle jag få bjuda vilka fem jag ville på middag så skulle det vara Lady Gaga, John Green, Ernst Kirchsteiger, Mikalel Tornving och mina morfar som är himlen. 
+ Som liten ville jag få mitt första barn när jag var 20 år. Man kan väl säga att jag tänkt om på den punkten haha.
 

Juldagsfest

 
Håret är lockat, sminket på och kläderna valda. Snart ska jag bege mig till byn för fest med vännerna. Det ska bli väldigt skoj! Top Cats spelar i vår skolas idrottshall, men även annan underhållning väntar. Hoppas ni får en bra kväll, det ska jag försöka ha ♥

Vanilla Lace

 
Min syster gav mig en ny bodylotion från VS ifår. Den luktar ljuvligt! Krämig vaniljdoft. Min mor och syster är inte förtjusta i den doften, men jag älskar den. Så idag luktar jag vanilj för hela slanten! Nu ska jag ta och börja fixa mig lite smått, för ikväll vankas utgång!
 

25e December 2013

 
Jag hoppas ni hade en finfin julafton, det hade i alla fall jag med min familj! Vi åt god mat, såg på teve och umgicks. På kvällen hamnade vi soffan i våra nya pyjamasar. Jag fick en riktigt gullig pyjamas med volanger. Nu sitter jag i min mysiga morgonrock som kanske var bästa julklappen igår. Nu slipper jag frysa! 
 

Pepparkakshus

 
Här är resultatet på vårt pepparkakshus! Det blev rätt fint efter många om och men. Snett tak och glasyr överallt, men ett sådant hus ska inte vara perfekt. Det ska ha lite skavanker. Nu ska vi fortsätta i julstöket! Ha en fortsatt bra julafton!
 

24e December 2013

 
God jul på er kära vänner!
 
Här spelas julmusik för fullt ch nyss har vi ätit skinksmörgåsar framför Julkalendern. Det är lite av tradition. En annan tradition är uppesittarkvällen. Så efter att ha jobbat 8-16 och fikat med Julia så blev det glögg och bingolotto hos mormor. Nu ska allt fixas för idag. Mys, alldeles för mycket mat, paket, Kalle Anka och allt annat sm hör till julen väntar..♥
 

Julklappar

 
De sista julklapparna är nu inpackade. Det känns otroligt skönt att vara färdig med dem i tid för en gångs skull! Jag lyckades även beställa hem en nyårsklänning nu ikväll. Jag trodde att jag hade outfiten fixad, men när jag prövade allt tillsammans så insåg jag att det blev en riktig flopp! Men förhoppningsvis blir detta bättre! Nu ska vi landa i soffan framför Solsidan och Jägarna 2, jättebra film!
 

Fjärde advent

 
De senaste dagarna har varit väldigt bra. Jag har gått på lov, hunnit med massa viktigt, jobbat och fixat inför julen. I dag försökte jag och min syster göra pepparkakashus. Sjävfallet skulle jag bränna mig på pekfingret. Det gör fasligt ont, så var försiktiga i julstöket! ♥
 

17e December 2013

 
Julgranen är nu uppe!
 
Sista provet inför lovet är gjort och äntligen kan man pusta ut lite. Julen är nu mer än välkommen! Massa mys, jobb, träning och gemenskap. I kväll blev det ett spinningpass. Mina ben har blivit så sega, vilket är tråkigt. Jag längtar efter mer ork, så tomten, fixar du det i julklapp? Nu ska jag lägga mig, är trött trorts min lilla tupplur under eftermiddagen. 
 

Many things to do

 
Har jag gått upp i rök? Nej, bara hafft fullt upp! I fredags var det studentfest med White Christmas-tema, vilket var jättekul! Många skratt och mycket dans. Dagen efter var det segt, men vid två var det ändå dags för jobb. Hela söndagen ägnades också åt jobb. Det är roligt att man börjar få några arbetspass nu! 
 
Annars ägnar jag dagarna åt plugg. Träningen hinns knappt med känns det som, vilket är trist. För ett år sedan skulle jag ha skrattat om någon sagt: "Om ett år kommer du anse att 2 träningspass i veckan är lite". Hur det kan gå!
 

All I want for Christmas...

 
Träningskläder, pyjamas, gosiga strumpor, mysig morgonrock, teservis, böckerna "Something Borrowed" och "The Hunger Games", samt fina ljuslyktor står på min önskelista i år. Även en bodyloution från VS och en parfym vore trevligt att få av tomten Helst skulle jag dock vilja ha en dator... något jag även är i stort behov av! Men jag blir glad vad paketen än innehåller! 
 

Miley Cyrus Bangerz Tour

 
Jag diggar Miley. Hon är cool. Man har växt upp med Hannah Montana och Miley själv. Hon var en del av ens barndom. Jag blev lite besviken på hennes senaste platta, då jag tyckte att "we can't stop" var grym, vilket många andra av låtarna från plattan inte var. Men iaf, den 28 maj nästa år ska jag se denna tjej live i Norge, och det ska bli riktigt skoj!
 

Interior

 
Inredning, jag älskar det. Om jag inte hade hoppat av natur hade jag velat bli arkitekt. Så himla häftigt att skapa otroliga verk! Jag längtar efter den dag då jag får fixa mitt egna hem. Drömmen är ju att få bygga sitt egna hus! Isf skulle man mötas av en hall med dubbla, vridna trappor. Haha, försto ni det där? En trappa på vardera sida om hallen som svänger sig lite mot mitten, och möts högst upp.
 
 

Whipped creme foundatioin

 
Nytt smink är det alltid roligt att inhandla. Roliga skuggor, färggranna läppstift, fräcka rouger och krämiga foundation. För någon dag sedan köpte jag Max Factors nya Whipped Creme Foundation. Jag tänkte ge er en liten recension angående denna produkt!
 
Konsistenten är en krämig och härlig. Ju mer man lägger på, desto mer täckning får man. Huden blir inte särskilt fet eller glansig, utan matt. Men lite fukt finns i foundation, villet ger en naturlig finish. Med puder på blir resultatet mycket bra! Absolut värd att testa!

 

10 December 2013

 
Denna dag vill jag bara kasta i soptunnan. Allt har gått fel, förutom det extremt svettiga spinningpasset ikväll då. Jag får ont i magen bara av att tänka på de hektiska dagar som väntar. Musten har liksom runnit ur mig (säger man så?) och jag känner att jag  behöver få en inspirations-boost. Tack och lov väntas något roligt till helgen, och det är mer än behövligt!  
 
 

Indiskas teer

 
Indiskas olika tesorter är kärlek för smaklökarna. Jag är en riktig te-älskare och dricker flera stora koppar varje dag. Indiskas teer är supergoda! Deras smak Cozy Christmas är mumma. Tips, tips! Jättebra julklapp åt en som gillar te. De säljer även gudomligt vackra koppar! I går köptes det två nya tesorter: Soft Chai och Berry Delight.
 

Andra advent - Det strålar en stjärna

 
Äntligen har stjärnan kommit upp i fönstret!
 
I går åkte vi till Karlstad för julklappsshopping. Jag tror att jag är färdig med alla paket nu, otroligt skönt att vara klar i tid för en gångs skull! Det blir alltid sådan stress annars. I dag är det andra advent och jag sitter framför teven och kikar på skidåkning - vilket jag gör varje vinterhelg. Lite läxor ska även göras, och senare väntas ett jobbpass! 
 

5e December 2013

 
Den senaste tiden via mobilen ♥
 
Har suttit och druckit glögg med familjen framför teven. Ernst är äntligen i rutan igen! Haha, jag diggar den mannen. Han är så påhittig och mysig! De senaste dagarna har mest bestått av plugg, eftermiddagstupplurar och några träningspass. Jag längtar efter jullovet något otroligt. Jag vill bara få den kommande veckan färdiggjod, då den innebär flera prov och inlämningsuppgifter. Julen, komsi, komsi!

Första december och advent

 
God morgon! Första december startas med skidåkning på teven med mumsig frukost. Brasan brinner och ljusen är tända. Det är just så man ska fira första advent! Dagens planer är naturplugg, en välbehövlig biltvättning och en sväng på byn, då affärerna har öppet skapligt länge idag. 

RSS 2.0