31 Juli 2012 - En dag i Karlstad

Efter en riktig skitdag igår så förtjänade jag verkligen en rolig dag i Karlstad. Jag, familjen och min systers vän stack ner till stan runt niotiden för att inhandla kläder, smycken och prylar till hemmet. Innan vi åkte iväg hämtade jag även ut Justin Bieber biljetterna, trodde aldrig de skulle komma, men nu så!  Jag ínsåg även på vägen till Karlstad att det endast återstår en månad kvar till Stockholm och Lady Gaga. Jag är så himla förväntansfull! Men nog om det! Det blev hur som helst en toppendag i Karlstad med många skratt.
 

Filmtips - The lost valentine

För någon dag sedan såg jag "The lost valentine". Jag grät mig igenom stora delar av filmen, för den var så himla, himla fin. 
 
"Andra världskriget rasar och löjtnant Neil Thomas blir kallad ut i krig. Han tar farväl av sin gravida unga hustru på deras bröllopsdag den 14 februari 1944, och lovar att komma tillbaka på deras nästa årsdag. Men innan deras son hinner födas störtar Neils flygplan i Stilla Havet och han förklaras saknad i strid. Caroline blir förkrossad. Hon väntar på tågstationen i 60 år, varje alla hjärtans dag, som ett sätt att hedra hans minne, och kanske med en strimma hopp om att han ska komma tillbaka. En ung kvinnlig journalist får reda på historien och bestämmer sig för att undersöka vad som hände med Neil under kriget. Till en början ställer sig en åldrad Caroline skeptisk, men Carolines sonson lyckas övertala henne. Reportern och sonsonen blir dessutom förälskade i varandra under arbetet med reportaget."
Källa.
 
Ni bara måste se den, den är så fin!
 

Det har inte riktigt varit min dag idag, om man säger så.


30 Juli 2012

Nu återstår endast tre veckor kvar av lovet. Jag vet inte hur jag ska lyckas vända tillbaks dygnet om jag ska vara ärlig. Och imorgon är det tänkt att jag och familjen ska dra ner till Karlstad på morgonen på shopping - och det kommer bli jobbigt. Men jag behöver iväg och inhandla lite saker inför resan vi göra på till torsdag. Jag och familjen ska då åka upp mot Jämtland för att träffa släkt och göra andra roligheter. Jämtland har jag varit till väldigt många gånger förut, så det blir inte något nytt direkt. Vi har hyrt en liten lägenhet där som vi ska bo i fyra nätter. Förhoppningsvis blir det en trevlig resa!
 
Gårdagens outfit.

"Soilder" under Vitsands hemvändardag

 
Här kommer ett klipp ifrån i lördags då vi framförde Gavin DeGraw's låt "Soilder". Jag skrattar rätt mycket åt mannen som springer fram och tillbaka för att fixa med ljudet. Haha!

29 Juli 2012

Benen höll på att gå av när jag ställde mig upp imorse. I alla fall kändes det så. Man inser inte hur mycket man studsat runt under natten förrän man vaknar på morgon och ska försöka gå. Haha. Men jag hade sjukt kul igår med! Vi studsade, dansade och hoppade i flera timmar. Det mesta var grymt! Björn Rosenström var lika bra som vanligt, jag lyckades få hans autograf på armen, jag hade många härliga vänner runt om mig och regnet visade sig inte det minsta. Det hade helt enkelt inte kunnat bli så mycket bättre.
 
Idag har vi fortsatt firandet av min mormor, eftersom att en del släktingar befann sig i Danmark när hon fyllde år på riktigt. Så under eftermiddagen har det varit ett litet släktkalas. Nu är jag tröttare än tröttast och vill bara se på film och vila mig efter tre galna nätter i Sunne.
 

28 Juli 2012

Jag hade verkligen sjukt kul igår! Vi flängde (finns det ett ord som heter så?) runt som idioter och dansade natten lång. Hela min kropp värker idag. Haha. Men det var det värt, för gud vad kul det var igår! Thomas Di Leva var även en hur skön person som helst! Han var även fantastiskt bra live. En riktigt cool frabror. Men det var som sgat roligt igår, massa dans och bus med fina vänner. Och ikväll kör vi igen!!
 
Jag har under dagen varit iväg till Vitsand och uppträtt. Jag trodde det skulle gå helt åt skogen på grund av att jag skrek lite för mycket igår, hehe. Men det gick nästan bättre än vanligt. Hm. Nu måste jag skynda mig, ska nog snart iväg. Bilder från idag får ni imorgon tror jag!
 
Några mobilbilder från igår!
 

Träning inför imorn

Jag har nyss kommit hem efter lite spelnming. Det blir lite tjatigt med att spela samma låt om och om igen, men det är ju värt det! Det kommer bli riktigt grymt i morgon och de jag spelar med är superduktiga! Ska försöka få lite bilder och videos som jag kan visa en i morgon.
 
Nu ska jag börja fixa mig lite smått. ikväll väntas ju Thomas Di Leva på Kolsnäs. Jag och några brudar ska träffas lite innan vi drar in på området. Det kommer bli skoj!
 
Bjuder på några foton från i onsdags.

27 Juli 2012

God morgon!
 
Jag har ända sedan jag steg upp gått runt och nynnat på Youngblood-låtar. Haha. De uppträdde ju igår under Fryksdalsdansen. Jag vet inte vad det är, men jag har otroligt svårt för pojkband. Fast de var väl både duktiga och begåvade egentligen! Hur som helst var det riktigt roligt i Sunne igår. Vi diggade till olika scenframträdande, promenerade runt och dansade lite här och var. Jag hoppas att det blir minst lika bra ikväll!
 
Nu måste jag i alla fall skynda mig. Jag ska om cirkus en timme bort till grannen och träna inför i morgon. Ska som sagt uppträda uppe i Vitsand i morgon på "hemvändar-dagen". Ni får mer än gära komma och kika då! Runt tolv tror jag vi drar igång.
 

It's a beautiful world


26 Juli 2012

Igår var det en mycket fin kväll. Jag och mamma åkte iväg på en övningskörs-tur innan vi for till sommarstugan och spenderade natten där. Det var helt magiskt ute. Vi var till och med tvungna att stanna på vägen så jag fick gå ut och fota. Det var även jättefint vid sjön som är alldeles bredvid sommarstugan. Himlen var orange-rosa-röd-lila-blå. Ibland vill jag bara bort ifrån Sverige, men igår ville jag stanna för evigt. Så vackert var det.
 
Vi lyckades försova oss idag, men nu har vi kommit hem igen. Ikväll ska antagligen jag och några tjejer iväg till Sunne för lite dans och musik. Det kommer nog bli skoj! Jag vet dock inte vad jag ska hoppa i för skor, för min höft krånglar igen. Converse är bekvämt, men inte det bästa eftersom de är så platta.
 
Mys i sommarstugan.

25 Juli 2012

De senaste dagarna har jag inte stigit (heter det så?) upp förrän vid ett. Det riktigt skamligt! Klockan är ju redan halv tre. Och det värsta är att jag redan är för trött. Jag gör antagligen alldeles för lite om dagarna. Jag ska verkligen försöka ändra på det!
 
Hur som helst har jag startat dagen med en mysig frukost med familjen och nätshoppar lite grand. Jag vet inte hur länge sedan det var som jag klickade hem klädesplagg. Men det är trevligt med lite nytt i garderoben! Förresten, oj vad jag längtar tills i morgon och till fredag och till lördag. Fryksdalsdansen väntar..!
 

Ännu mer kalas

Idag har det som sagt varit kalas här hemma. Det var min kära mor som fyllde år. Vi passade därför på att stiga upp lite extra tidigt och fixa frukost på sängen åt henne. Eftersom vi steg upp såpass tidigt blev jag grymt trött vid tolvtiden och fick därför ta en liten tupplur. Vid tretiden började släkt och vänner rinna in genom dörren för kaffe och tårta.
 
Resten av dagen har varit slapp med film- och serietittande. Jag kan inte få nog av det. I morgon väntas kanske lite tid med vännerna och en natt i sommarstugan. Jag har ännu inte sovit där i år, så det är väl dags att göra det.
 
Eftersom jag lider av bildbrist bjuder jag på mobilbilder från i lördags.

24 juli 2012

Igår gick den mesta tiden åt att förberda inför mammas födelsedag som är idag. Men allt gick inte som vi tänkt oss! Vi började runt sex att baka tårta, men vi blev inte alls nöjda med den första. Så vid tio-tiden bestämde vi oss för att baka en kladdkaka och täcka den med grädde. Själva kaka blev super, men när grädden skulle på blev det sämre. Och sedan tänkte vi fixa ett chokladhjärta på toppen - och då gick det helt åt skogen. Så då tog vi fram skjedar och började åt lite smått direkt från kakan, En sak som jag alltid velat pröva, så jag kan nu bocka av en sak från min "Before-I-Die-lista". Efter det kletade vi sönder kakan ordentligt. Vi mosade den med våra bara händer. Haha. Det slutade med att mamma fick baka en egen tårta idag.
 

23 Juli 2012

Visst klagade vi på förra årets sommarväder, men i år är det väl ändå värre än någonsin? Solen har endast visat sig några fåtal gånger, och ibland har den inte ens värmt. Det är tråkigt att den svenska sommaren bara blir sämre och sämre. Jag drömmer mig bort till varmare breddgrader. Nästa år ska jag utomlands, om jag så måste åka själv. Men jag och vän har i alla fall planer på att dra iväg längre söder ut sommaren 2013. Jag kan knappt bärga mig! I väntan på det ser jag på bilder från 2010 då vi var på Teneriffa.
 

22 Juli 2012

Jag hade en sjukt rolig kväll igår! Jag och en massa vänner samlades för lite festligheter. Vi dansade runt, gapade och skrattade en hel del. Vi började kvällen hemma hos en vän och avslutade den vid torget i Torsby. Det var en rätt galen kväll med många trevliga människor. Jag tog en ordentlig sovmorgon imorse, men är ganska slut i kroppen ändå idag. Vid fyra var jag även iväg och övade lite inför en spelning som jag ska göra till helgen. Min röst var riktigt sliten efter allt skrik från igår. Haha. Men det gick ändå helt okej!
 

Ut med vänner

Ikväll ska jag som sagt ut med mina fina vänner. Jag är verkligen jättetaggad och tycker att det ska bli skitkul! Det gäller att ta vara på de sista sommarlovsdagarna nu. Det är väl endast fyra veckor kvar av lovet om jag inte har helt fel..? Men det är en ganska lång tid egentligen, så mycket kul ska hinnas med. Det är ju till exempel "fryksdalsdansen" till helgen och den andra augusti drar jag upp till Jämtland på familjesemester.
 
Nu måste jag packa väskan och fixa det sista. Hoppas ni få en grym kväll!
 

Ut och göra "stan" osäker ikväll

Efter en sväng till Torsby och mormor är jag nu hemma. Sjukhusbesöket gick bra, men de fann dock inge fel på mig. Doktorns enda råd var "ta en tablett". Haha. Blir det inte bättre så blir det nog besök hos en annan doktor som har något bättre att säga.
 
Jag ska snart ta och hoppa in i duschen och fixa mig i ordning inför kvällens festligheter. Det är countryfestival i byn denna helg, så jag och några vänner har tänkt dra ut och göra "stan" osäker. Det kommer bli riktigt skoj! Vädret är i alla fall prima, så jag tror det kommer bli bra.
 

21 Juli 2012

God morgon!
 
Även idag var klockan ställd. Jag och min mor ska åka ner till Torsby på några ärenden. Jag ska även iväg till sjukhuset för att kolla upp min mage. Fast vi tror det är urinvägsinfektion jag drabbats av, och då är det ju inte allt för farligt. Nu måste jag i alla fall skynda mig!
 
Gårdagens outfit.

Kalas hela dagen lång

Hela denna dag har bestått av kalas! Vid ett åkte vi iväg till mormor där det bjöds på en stor buffé. Det fanns bland annat flera berg med frukt, så himla gott! Har ätit ananas så att det svider på läpparna. Haha. Men som sagt, det var så gott att det är värt det! Jag och min syster har sprungit runt och fotat, fått höra kommentarer som "Oj vad stora ni blivit!" och slöat i en soffa. Det kom och gick folk som man knappt visste vilka det var. Det blev nästan lite utmattande, men ändå kul. Jag har massvis med bilder som jag ska bjuda på, men ni får nöja er med några få än så länge.  
 

20 Juli 2012

God morgon!
 
Idag är det kalas som står på schemat! Min kära mormor ska firas hela sjuttio år, så denna dag ska självklart spenderas där. Det kommer antagligen bli en trevlig dag med god mat, fina människor och andra festligheter. Jag ska nu ta och hoppa in i duschen och sedan börja göra mig i ordning.
 

Roliga minnen

Jag sitter för mig själv och skrattar över kvällen som var igår. Haha. Min familj sitter och tittar lite fundersamt på mig och undrar vad det är som är så roligt, men jag tror inte det går att beskriva och få andra att tycka det är lika roligt som man själv tycker att det är. Eller jag vet inte om kul/roligt är det rätta ordet, för det är något mer, något som får en att le fånigt. Jag älskar saker man upplevt i livet som får en att le och känna ett slags pirr inombords. Haha. Vad töntig jag låter. Men människor ifrån Dalarna är i alla fall härliga människor, det kan man inte annat än säga! De har under den senaste tiden tillfört många roliga minnen.
 
Det är tur jag har roliga minnen, för ikväll jag ligger i sängen med hemsk magvärk. Det gör så ont att jag vill börja stortjuta ibland. Jag tror jag är allergisk mot något, för så här har det aldrig varit förut. Usch och fy. Snart ska jag nog i alla fall ta och lägga mig, för jag är helt utsliten. I morgon ska jag även upp tidigt och fira mormors 70-årsdag. Skoj!
 
Snodde två bilder ifrån Veronicas blogg.
 

19 Juli 2012 - Hemma igen

Hej och hå!
 
Jag har nu kommit hem ifrån en ganska galen natt i Malung. Jag och tre andra tjejer drog runt på "stan" och kollade läget långt in på natten. Men vi hade det väldigt kul! Vi åkte tåg, träffade roligt folk och hade en trevlig stund. Fast att vi kom hem skapligt tidigt och sov alldeles för länge idag är jag hur seg som helst. Det känns inte så himla lockande att gå ut att klippa gräs nu, men det väl gå bra!
 

18 Juli 202 - Mot Malung!

Under morgonen (läs eftermiddagen) har jag pysslat med lite allt möjligt. Jag passade bland annat på att färga håret, eftersom utväxten börjat komma och den röda färgen försvunnit ganska rejält. Jag tror dock att mitt hår är helt förstört, för det blev oerhört varmt med färgen i. Aj aj...
 
Ikväll ska jag i alla fall dra upp till Malung och träffa upp några tjejer. Det är som sagt dansbandsvecka där nu, så vi tänkte dra dit på lite skoj. Jag är riktigt taggad och tycker det ska bli hur kul som helst! Vid sju ikväll ska jag börja min färd dit, och min far tvingar mig att köra dit upp. Haha. Jag avskyr att köra bil, jag kommer antagligen aldrig få körkort.
 

17 Juli 2012

Kvällens planer var att jag och några tjejer skulle dra upp till Malung på dansbandsveckan och sedan komma hem på torsdag, kmen jag känner mig inte alls pepp på det, så jag tror nästan att jag står över det. Jag vet att det antagligen kommer bli jättekul när man väl kommit dit, men jag vet inte. Kanske drar jag dit imorgon istället. Har aldrig varit dit förut så jag vet inte alls hur stämningen är där, men förhoppningsvis träffar man nytt och härligt folk! Jag har sådan beslutsångest så ni anar inte!
 

Tips på serier, tack!

Jag skulle verkligen behöva tips på bra serier! Jag älskar "Pretty little liars", "The vampire diaries" och "Gossip girl", men jag har sett dem så att jag inte kan se fler av dem. I väntan tills nästa avsnitt eller säsong kan jag behöva se på någon annan serie. Jag har även kollat igenom "Twin peaks" och "Happy town". Så snälla, ge mig några tips på någon/några bra serier!
 

16 juli 2012

Det är så typiskt att man vaknar upp jämt innan solen försvinner bort bakom molnen. Nu har regnet kommit fram istället. Men denna extremt långa sovmorgon var behövlig! Igår satt jag och min syster uppe och såg på "Twilight-filmer" väldigt länge. Egentligen tycker jag lite sisådär om de filmerna, för jag förstå aldrig varför det är en sådan stor fight mellan varulvar och vampyrer. Haha. Och eftersom det mesta handlar om det så tycker jag det kan bli lite töntigt. Men filmerna är ändå väldigt fina på sitt sätt.
 
Två bilder från i lördags.
 
 
 

15 Juli 2012

Jag hade en så sjukt kul kväll igår! Vi var några vänner hemma hos mig som dansade, sjöng med i gamla låtar, skrattade så att tårarna rann och hade det väldigt roligt. Jag kan inte minnas när jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll. Vi var ute på promenader, det kom trevligt folk och helt plötsligt dök det upp människor i mitt kök som jag aldrig sett förut. Haha. Ja, det var hur kul som helst!
 
Vi sov inte så många timmar i natt, så idag har jag varit ganska seg. Dagen har mest bestått av film- och tevetittande. En ganska vanlig dag egentligen. Men den har känts extra slappig. Det är helt underbart med dessa slappisdagar.
 

14 Juli 2012

Igår hade jag fullt upp. Jag opch min syster städade hela huset och verandan. Vi tyckte det behövdes en storstädning, så det fick bli vår sysselsättning igår. Efter det avslutade vi kvällen (natten) med en riktig mysfilm, "Love actually". En må-bra-film som är väldigt bra.
 
Idag tog jag en lång sovmorgon. Sov nästan så länge att huvudvärken började smyga sig på, men som  tur var försvann den. Jag och familjen käkade sedan frukost framför någon av "Sällskapsresan-filmerna". En härlig start på dagen. Nu ska jag försöka syselsätta mig med något fram tills ikväll, då några vänner kommer hem till mig på roligheter.
 
Fixade mina naglar festfina i silver.

P!nk - Blow me (one last kiss)

En av mina största förebilder när det kommer till musik är P!nk. Hon är så sjukt grym! Hennes låtar är så galet bra och jag älskar hennes röst. Hon har även en frän och cool stil. Nu har hon i alla fall släppt en ny singel "Blow me (one last kiss)" och den är grym! I september släpper hon även ett nytt album. Jag hoppas verkligen att hon drar iväg på turné efter skivsläppet och besöker Sverige. Det vore verkligen dröm att se henne!
 
P!nk – Blow Me (One Last Kiss) - Explicit Version
 

12 Juli 202 - Vi ska på Justin Bieber!!

Det är ett under att jag tog mig upp när klockan ringde. Vi var vakna alldeles för länge i natt känner jag. Vi såg på film och teve ända fram tills klockan tre. När vi väl hamnat i säng så hörde jag hur det började låta i rummet bredvid mitt. Helt plötsligt började det spela "Eminem - We made you" därifrån. Jag blev förstås livrädd över att datorn dragit igång och börjat spela musik. Haha. Det ska alltid hända så mycket galet i mitt hus.
 
Hur som helst orkade jag mig upp i morse, trots den lilla sömnen. Mitt huvud var, och är, segt som kola efter för få timmars sömn. Men jag satte mig vid datorn och loggade in. Saken blev inte bättre av att jag slängdes hit och dit i biljettkön ett bra tag och att katten gick på lådan så det stank i hela huset. Men vet ni, det gör faktiskt ingenting, för jag är ägare av tre Justin Bieber biljetter. HUR GÖTT ÄR INTE DET?!
 

11 Juli 2012 - Blött

I morse vaknade vi av en häpnadsväckande syn - det var vatten överallt. Bäcken hade svämmat över och till och även forsat ut på vägen och förstört den. Bilar kunde inte ta sig förbi, utan fick åka andra småvägar. Jag hade själv lite problem med att ta mig till mormor. Haha. Nu har vattnet i alla fall sjunkit undan och vägen är hel igen. Men jisses för vatten det var!
 
Ikväll har vi sett på Harry Potter och tagit det lugnt. Jag ska strax hoppa i säng, för i morgon är klockan ställd på åtta. Jag ska upp och försöka få biljetter ännu en gång. Jag vet inte vad vi har att förvänta oss riktigt, det är nog bara att hålla tummarna och be några böner.
 
 

11 Juli 2012 - Blött

I morse vaknade vi av en häpnadsväckande syn - det var vatten överallt. Bäcken hade svämmat över och till och även forsat ut på vägen och förstört den. Bilar kunde inte ta sig förbi, utan fick åka andra småvägar. Jag hade själv lite problem med att ta mig till mormor. Haha. Nu har vattnet i alla fall sjunkit undan och vägen är hel igen. Men jisses för vatten det var!
 
Ikväll har vi sett på Harry Potter och tagit det lugnt. Jag ska strax hoppa i säng, för i morgon är klockan ställd på åtta. Jag ska upp och försöka få biljetter ännu en gång. Jag vet inte vad vi har att förvänta oss riktigt, det är nog bara att hålla tummarna och be några böner.
 
 

10 Juli 2012

Igår ägnande vi oss mest åt att se på film under kvällen. Som ni ser på sista bilden så regnande det sjukt mycket igår. Bäcken svämmade över helt och hållet. Jag och min syster passade även på att baka matbröd, något som vi sällan gör. Jag förstår nu varför vi inte gör det så ofta, våra brödbullar blev nämligen rätt degiga. Haha.
 
Idag har vi varit en sväng hos mormor och hjälpt till med att kratta lite. Resten av dagen kvällen ska jag och min syster se på mer film. Det är verkligen filmväder ute nu när det är regnigt! Men jag ska även försöka städa lite, för det lutar åt att några fina vänner kommer hit på lördag.
 

9 Juli 2012

God morgon!
 
I natt har jag varit vaken hur länge som helst. Det är något fascinerande med att vara vaken när alla andra sover. En ganska konstig känsla. Men helt själv var jag inte, jag umgicks med min syster och hennes vän. Någon gång runt tre-fyra fick vi för oss att dricka julte, och efter det rullade tiden i väg. Jag tror jag slumrade till någon gång vid fem i morse. Haha. Så idag är jag lite lätt seg.
 
Denna dag bjuder hur som helst på massa regn, så idag blir det film för hela slanten!
 

.......................................... Gaga told me.........................................

 

Varg Veum

Jag sitter just nu i soffan med min mor och ser på "Varg Veum". Egentligen hade jag och tjejerna tänkt fortsätta med "Harry Potter-marathonet", men tyvärr har filmerna krånglat väldigt mycket. Så ikväll får vi nog stå över det.
 
Idag har jag mest ängnat min tid åt att fixa med min framtid. Haha. Bland annat har vi planerat vår stockholmsresa som vi ska göra i slutet av augusti. Det mesta var egentligen redan i ordning, men idag var vi tvungna att ändra lite. Jag har även försökt att skaffa biljetter till Justin Bieber då han kommer till Norge, och förhoppningsvis går även det bra.
 
Till början av dagen kändes det mesta så hopplöst, men nu ser allt så himla ljust och bra ut. Jag ser verkligen fram emot allt som komma skall!!
 

8 Juli 2012

Att jag är ett kaffe-freak är ingen nyhet, men nu har jag funnit en ny favorit: espresso. Genom att använda denna apprat från Ikea så är morgonen räddad. Det är en perfekt start på dagen och det är verkligen supergott. Jag kommer nog dricka det tills jag tröttnar och är tvungen att börja med något annat istället.
 
Nu ska jag fixa mig i ordning, för alldels strax sk jag och min familj iväg till mormor på mat. Kusinerna är där borta nu också, så kanske blir det även lite bus med dem.  
 

Filmdag

Det känns som att denna dag aldrig tar slut, plus att den känns otroligt lång. Att gå upp några timmar tidigare gör verkligen mycket. Men med regnet som inte vill sluta så är det inte så himla mycket man kan hitta på. Jag har mest legat i sängen och sett flera "Miss Marple" filmer. Ni vet den fräna tanten som är så gullig och löser mysterier? Det är sådana mysig filmer.
 
Ikväll har vi tänkt ha Harry Potter marathon jag och några tjejer. De filmenra älskar jag. Kan nog inte tröttna på dem. Jag bara måste börja läsa böckerna någon gång, men det känns som att jag aldrig har tid - fast att jag har all tid i världen.
 
Fann några gamla iPhone-foton på mig och syrran. Haha. Ja man kan ju undra vad felet är... Haha.

7 Juli 2012

Nu på morgonen har jag varit iväg till vår lilla bys loppis som vi har en gång varje sommar. Tyvärr fann jag mig inget fynd, men jag är minst lika glad för det. Det är otroligt skönt att ha hela dagen framför sig. Dock regnar det en hel del idag, så det stoppar dagens planer lite. Vi funderar på om vi ska åka till Östmark och se på vår vän som kör crosskart eller om vi ska kika lite på en lastbil som vi har som ett litet projekt. Men som sagt - regnet öser ner. Kankse skippar vi allt och myser framför en film istället.
 
Bjuder på några gamla istagrambilder.
 

6 Juli 2012 -Inga biljetter till Justin Bieber

I morse hade jag klockan ställd på 08.30. Jag slängde mig upp ur sängen när den avskyvärda ringsignalen drog igång. Jag var så spänd, laddad, taggad och förväntansfull när jag gick nerför trappen och in till datorn för att sätta på den. Det var liksom dags. Jag och min vän skulle få oss biljetter till Justin Bieber den 22 april, det bara var så. Men gick det bra?Ååhh nej. Jag kom inte ens in till biljetterna innan konserten var slutsåld.
  Ganska snopen gick jag bort till mormor för att klippa gräs. I cirka tio minuter hann jag klippa tills min telefon ringde. "Justin gör en extrakonsert och biljetterna släpps halv elva!!!" gapade en förväntansfull röst i andra änden. Jag tittade på klockan och insåg att klockan var efter tio och fick då väldigt bråttom. Jag skyndade mig hem och satte mig i kö direkt. Hur gick det denna gång? Dåligt. Jag kom fram till biljetterna men lyckades inte få några biljetter. Så himla, himla snopet. Jag blev, och är, verkligen besviken.
  Nu är båda konserterna slutsålda. Och vi har inga biljetter.
  Fast han kommer till Norge, så vi ska försöka oss på dem biljetterna istället. Hallå, han gjorde en gratiskonsert i Oslo, så alla norrmän har väl redan sett honom, eller? Man kan ju hoppas.
 

Good time

Jag är ganska avis på de som befinner sig i Karlstad på "putte i parken" ikväll, för fantastiska Gavin deGraw spelar där då. Fast jag var ju i Stockholm och såg honom i vintras, så allt för ledsen är jag inte. Men han var så sjukt grym live! Istället för att vara på festival är jag hemma och solar - för oj vad solen skiner idag! Det är hur varmt som helst ute. Jag var till och med tvungen att sluta med mitt gräsklippande på grund av värmen.
 
Alldeles strax ska jag och min syster bostätta oss i soffan för att se på min favoritkarl i "Sommar med Ernst". Haha. Jag tycker Ernst är helt otrolig - han kan ju precis allt! Laga mat, snickra, bygga, fixa och trixa. Ja vilken man... Mina vänner retar mig alltid för att jag är sådant Ernst-fan. Haha.
 
Dagens goda middag.

5 Juli 2012

Idag är det strålande väder ute. Mina nya jeansshorts som en gång var ett par vanliga jeans fick åka på idag. Och ett vitt slappt linne och något halsband som jag fann. Jag har legat ute i solen ett ganska bra tag och tänkte nu dra mig ut igen. Man måste ju passa på att vara ute när solen faktiskt visar sig! Jag funderar till och med på att ha en liten picnick ute med syrran sen.
 

Efter råttincident kom vi på en fönsterlösning!

På sommaren blir mitt rum väldigt lätt varmt, men efter en incident som skedde i måndags är jag ganska rädd för att ha fönstret öppet!
 
På måndagen när jag satt och spelade piano så märkte jag hur min katt försökte hoppa in genom mitt öpnna fönster. Det var inget konstigt med det, för de brukar göra det. Jag märkte att katten hade lite svårt att ta sig in, så då tänkte jag att jag kunde öppna fönstret lite mer, så att det blev lättare för den att ta sig in. Men det var bara det att jag inte såg någon katt. Då vände jag mig om för att se ifall den ändå tagit sig in ändå - och det hade den. MEN, katten var inte ensam, den hade en FET RÅTTA MED SIG IN. Och för er som inte vet det är jag bokstavligt talat livrädd för råttor och möss. Jag drabbades av panik och visste inte vad jag skulle göra. Jag vågade inte springa ut ur mitt rum eftersom katten satt med råttan mitt framför dörren. Jag vågade hellre inte skrika på min familj, eftersom katten då kanske skulle börja springa runt med råttan. Till sist såg jag min enda utväg: fönstret. Så jag öpnnade så mycket som det gick och hoppade rakt ut. Haha. Det måste ha sett sjukt galet ut. Jag slog igen fönstret efter mig så att katten inte kunde komma efter. Jag skakade av rädsla när jag väl landat på säker mark. Min famil,j som satt i vardagsrummet som är jämt bredvid mitt rum, undrade verkligen vad jag höll på med när jag stod ute på verandan och knackade på fönstret för att få komma in igen.
 
Men för att undvika att fler katter ska komma in med råttor fixade vi idag en rätt frän grej. Vi klippte till en spetsgardin och satte på kardborreband och satte upp den i fönstret. Så nu kan jag utan att behöva oroa mig ha fönstret öppet!
 

3 Juli 2012 - Gossip Girl

Min dag har gått åt till att se på min absoluta favoritserie som jag inte kan få nog av. Man kärar nästan ner sig lite i alla karaktärerna. Haha. Med endast ett avsnitt kvar av sesong fem och en sista sesong som kommer till hösten är det ganska sorgligt. Det har till och med gått så långt att jag och min syster drömmer drömmar om serien. Men "Gossip girl" är så fruktansvärt bra. Och det går inte att sluta titta.
 
xoxo
you know you love me
 

Höljes 2012

Tidigt på lördagsmorgonen gick jag upp för att dra iväg till Höljes. Egentligen var det tänkt att vi skulle dra upp dit på fredagskvällen, men på grund av det dåliga vädret valde vi att vänta tills nästa dag.
 
För er som inte vet vad som händer i Höljes första helgen i juli varje år så är det EM i rallycross där. Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva hur det är att vara där, man måste nog uppleva det helt enkelt. Men det är en enda stor brakfest. Man festar, träffar nytt roligt folk, kollar på rallycross och har det väldigt trevligt. Jag gillar att vara där och har varit där många gånger. Det är riktigt grymt! 
 
Och i år var det heller ingen besvikelse. Under dagen satt vi på våra stolar i den branta slänten och såg på när bilarna tävlade. Jag är faktiskt ganska intresserad av motorsport. Lite otippat kanske, haha. Senare på kvällen drog jag och min vän ut för att se på människor och bara känna på stämningen som infinner sig i Höljes just den helgen. Det är nästan lite magiskt. Vi träffade på folk vi kände och andra roliga oväntade människor. Under lördagen var vädret riktigt bra, men på söndagen öste regnet ner. Då var det kallt och ganska hemskt, men tills finaler kikade solen fram.
 
Hur som helst var det en bra helg. Nästa år kanske det till och med blir hela "helgen" (torsdag-söndag) med en drös med vänner. Roligt!
 

1 Juli 2012

Hej och hå!
 
Nej, jag har inte dött, jag har bara haft fullt upp. Jag har varit i Höljes och inte haft tillgång till internet, eftersom tusentals andra människor använde sig av samma nät. Haha. Men jag har haft en grymt bra helg, som jag ska berätta mer om senare.
 
Hur som helst var det skönt att få sova i sin egna säng i natt. När jag vaknade sken även solen och himlen var blå. Underbart! Så idag kunde man faktiskt äta frukost ute. En annan rolig sak var att Justin Bieber släppte datumet då han kommer till Sverige, så kanske drar man till huvudstade i april? Vi får väl se.
 

RSS 2.0