Forever alone, eller..?

                                                     

Haha! Det var lite ensamt på bion i början. Endast jag och Julia var där när det var en kvart kvar tills filmen skulle dra igång. Fast fem minuter så började det strömma in lite folk.

The Sun will rise



Vid halv tre så åkte jag och Julia ner till Torsby. Vi började med en liten promenad, sedan blev det hårfärgs-shopping och Wiener. Vi satt och småpratade och hade det ganska så mysigt. När klockan började närma sig halv fem så drog vi oss bort mot bion. I början av filmen så var det ingen text, något som varken jag eller Julia märkte först. Tydligen är man bättre på engelsa än vad man tror. Men eftersom andra tänkt på det, så fick de starta om filmen, för det var tekniska problem. Men en halvtimme senare drog filmen igång igen. En Dag hette filmen, för er som är intresserade. Det var inte den bästa film jag skådat, men den var ändå mycket sevärd. Den var fin. Väldigt fin faktiskt.


31 Oktober 2011

                              

God morgon! Sitter nu och äter frukost innan jag ska börja göra mig iordning. Jag och Julia ska ner till Torsby om ungefär två timmar och hitta på lite olika saker. Vi ska bland annat gå på bio. Innan det blir det förmodligen en fika. Behöver min latte! Haha. Nu ska jag leta reda på några byxor. Har inte lyckats få på mig det än, de glömdes bort när jag skulle värma hallon. Fil och hallon är mums, pröva det någon morgon.


What doesn't kill you makes you stronger



Ska dra min andra film för denna dag. The Beach blev en stor besvikelnse må jag säga. Boken är så himla mycket bättre. Jag hade nästan tänkt stänga av filmen när mer än helften var kvar, för den var inte alls som boken.
Men nu ska jag ta mig en titt på Water for elephants. Med Reese Witherspoon och Robert Pattionson i huvudrollerna så känns det som att det bara kan bli bra. Efter filmen ska jag krypa ner i sängen och börja med en ny bok. Nu när vintern börjar smyga sig så läser jag allt mer. Det är mysigt.

Denna dag har varit otroligt lång. Men den har ändå inte varit seg, även om jag knappt gjort ett dugg. Jag och min syster spelade lite tillsammans förut. Ganska så trevligt. Sen så har jag pratat med min vän i telefon och diskuterat om hur allt blir om några dagar. Planerat lite och så. Ska verkligen bli skoj. I morgon har jag en del att göra och jag ska även komma igång med alla nödvändiga sysslor som det känns som att jag lagt åt sidan alldeles för länge. Och jag ska framförallt börja komma igång med bloggandet mycket bättre, något som blivit rätt dåligt på sistonde.

30 Oktober 2011



God morgon!

För ovanligheternas skull så vaknade jag rätt så tidigt emot vad jag brukar. Klockan tio steg jag upp, även om jag låg och läste i över två timmar. Jag var bara tvungen att få reda på hur det hela slutade, så jag läste ut boken innan jag la mig. Att jag kunde gå upp såpass "tidigt" måste ha berott på att vi ändrat till vintertid i natt, och på så vis fått en timmes extra sömn i natt.

Började morgonen med frukost i soffan framföt MTV innan jag och min syster bestämde oss för att träna. Benen är lite slut nu efteråt. Så för att komma ner i varv ska jag nu se på filmen som är baserad på boken The Beach. Filmen har samma namn som boken. Det ska bli mycket intressant om filmen når upp till den grad av hur bra boken var. Har svårt att tro det, för det brukar sällan vara så. Men hörreni, läs boken, den var riktigt bra. Man levde sig in i den. Blev nästan lite ledsen när jag läst sista meningen, för då var man inte längre delaktig i den. Då var det slut.
Nu ska jag kika på filmen. Hoppas ni får en bra dag!

Lördagsmys



Hejhej!

Har haft lördagsmys med min familj nu ikväll. Sett på Så mycket bättre och ätit pepparkakor..? Hm. Det känns som jag är lite tidig med det. Det är ju inte ens november.

Denna helg är det Halloween-helgen. Då alla klär ut sig och firar. Vad man firar vet jag inte riktigt. Men det är läskigt och mysigt i alla fall. Skräck, spöken och häxor. Mitt Halloween firande ser inte alls ut så, nej jag är ju hemma i soffan istället.

Åkte ner till Torsby en snabbis förut, då mamma skjutsade ner en om skulle iväg till Stjernehallen. Ikväll är det folk ute på byn. Lasse Stefanz uppträder. Och eftersom jag inte är arton kommer jag inte in. Men det gör mig inte så mycket för den delen. Dansband vill jag bara spy på. Ändå var jag och såg på Lasse Stefanz i somras. Haha. Under första Kolsnäs i år spelade dom. Men jag och vännerna röjde i grottan istället. Tänker på alla dina sommarminnen när jag tog upp det nu. Det blev allt en del. Kolsnäs kvällarna, åh fina minnen.

29 oktober 2011



Denna eftermiddag äter jag frukt och dricker kaffe, medans jag lyssnar på min syster som spelar gitarr på övervåningen. Det är helt okej. Jag försöker även leta film och skriva en handlingslista, Jag ska ännu en gång på shopping nere på byn på måndag. Måste ha mig hårfärg och hårspray. Står inte ut med min utväxt längre.

Rumpnissar

Har haft en ganska så mysig eftermiddag och kväll. Har ätit god mat, chillat framför Idol, sjungit mig hes, diggat till favoritartisterna och mått bra. Men det är sådant som man ska göra när man är ledig. Jag tror inte jag kan  nämna att vi har lov för många gånger. Ska sluta med det nu. Är på lika bra humör än. Ska vara uppe länge ikväll. Se på film och läsa i min bok som snart, verkligen alldeles snart, är slut.

"Är det normalt att tycka att man ser ut som en rumpnisse? Jag ser ut so m en rumpnisse!!! Helt mini, lite tjock om kinderna, rufsigt hår, luggen rätt upp, glittriga ögon, fånigt leende, ful finne på näsan och lipande tunga.
Hajjarru?"

Varför heter det RumpNisse och inte RövArne eller ArsleDan?

Fina konversationer på facebook, eller hur? Haha!


28 Oktober 2011



Lov ♥

Nu, efter dagens tre lektioner, så har jag lov! Det är så obeskrivigt skönt. Nio lediga dagar. Vet verkligen inte vad jag ska göra med dom. Sova, se på film och umgås med vännerna kanske? Ska spendera dom väl i alla fall. Är så himla glad jämt nu. Tralla la la. Känner mig som ett litet barn på juafton. Vet inte varför jag är så sprallig och glad. Känner mig även ganska så kreativ. Så jag ska försöka göra något bra av all enrgi jag har.
Åhh, jag har lov!

27 Oktober 2011



Ifrån spex i våras.

Nu när till och med mamma klagat på att jag inte skrivit något, så är det väl bäst att jag gör det. Det har varit en riktigt seg torsdag. Hela förmiddagen har vi suttit och lyssnat och jobbat med företagande. Egentligen borde jag ha tyckt det varit intressant, för jag har tänkt skaffa eget företag när jag blivit äldre. Haha. Sexton år och vet redan vad man vill. I stort sett i alla fall... Men det var bara tröttsamt. Och när det var färdigt så hade vi två lektioner kvar. Puhh..! Det var otroligt skönt att få komma hem. Har suttit vid pianot och plingat lite. Är väldigt glad över att vi flyttat pianot intill mitt rum.

I morgon så har jag sovmorgon och slutar kvart i två. Har endast tre lektioner.  Kan en sista dag innan lov se bättre ut? Så det blir väldigt chill. Det ska bli underbart med lov. Få vila upp sig och vara ledig. Nu måste jag ta mig en titt på spanskagloserna, sen ska jag kika lite på teve. Är alldeles ensam hemma ikväll och är himla sällskapssjuk. Attans.

26 Oktober 2011

Jag som inte är van att träna börjar nu känna att jag rört på mina ben idag. Vi hade cirkelträning idag på idrotten. Men det känns ju bra att man vt att man faktiskt gjort något.
Det var riktigt kul att vara tillbaks i skolan. Man inser hur mycket man saknat sina klasskompisar när man träffar dom igen. Fast dagen har varit lite seg. Jag har känt mig ganska dåsig. Trött och sliten.

Efter skolan så drog jag och Julia och shoppade på Toria. Blev lite smått och gott. Efter det följde hon med mig hem och det blev massa tjejsnack. Fredagens roligheter blev även flyttade. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? Så nu år jag se och vännerna se fram emot torsdagen under höstlovet. Ska bli grymt kul.



Saga knäppte några biler innan vi skulle iväg och intervjua människor till vårat svenskaprojekt.

Fix a heart



Tjoho!
Ännu en dag har snart passerat. I morgon är det dags för skola. Tänker dra mig dit hur jag än mår. Blir helt tokig på att vara själv. Ensamhet gillar jag inte.  Vill iväg och umgås med vännerna, vara social och ha de tre lektioner som dagen bjuder på. Tack vare att vi har inställd samhäll denna vecka så har vi sovmorgon i morgon på fredag.
Efter skolan så ska jag och Julia dra ner på Torsby och utföra några ärenden. Shoppa lite nere på byn. Vi får väl se vad vår lilla ort har att bjuda på. Hur som helst ska vi besöka en mataffär. Ska nog bland annat köpa med mig hårfärg, så jag slipper klaga på att jag är mörk istället för röd.
Nu väntar House på mig. I alla fall om en halvtimme. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Rihanna



Jag vill verkligen göra något jättespontant nu. Skulle vilja klicka hem en biljett till Rihanna som uppträder i Globen om bara några dagar. Men tyvärr verkar ingen annan vilja det. Tänk om man bara vore arton, då kunde man bara dra iväg... sådär.

25 Oktober 2011



Saga skickade mig en bid ifrån fina Barcelona igår. Åh, vad jag saknar den resan!

God morgon!
Steg upp halv sex i morse och tog en dusch. Kände efter det att det inte skulle gå att åka till skolan idag heller. Mår illa och får riktigt ont i magen emellan åt. Jag hatar det verkligen.
Vill bara säga till alla bakterier och virus att de inte är välkomna om man går i skolan, för man hinner liksom inte med skolan när man är sjuk.
Så jag har försökt att sova, men jag har sovit så mycket så att det är omöjligt att somna. Jag har legat i soffan och glott på teve och plockat undan lite när jag mått okej. Borde nog försöka peta i mig lite mat, men jag är inte det minsta sugen. Tar och drar en film istället.


she will be loved



Efter en dag i sängen, framför teven och framför datorn så mår jag bättre. Mår lite illa emellan åt, men oftast går det bra. Har sett på två Irene Huss filmer idag. Svenska kriminalfilmer är bra grejer det. Rätt spännande var de båda två också. Vid nio börjar det även en kriminalserie på fyran. Den tycker jag ni kan kolla in. Den som dräper heter det. Danska poliser som löser mord. Låter väl okej va?
Måste leta reda på någon bra skräckfilm inför fredagen med. Någon som har ett förslag? Inget jättejätteoverkligt som tex ailiens som tar över jorden, nej något spännande och bra helt enkelt! Gud vad kul det ska bli med lov. Fyra dagar kvar.

24 Oktober 2011



God morgon..?
Jag vaknade i morse med magont och illamående. Jag blev direkt livrädd för att jag skule behöva spy. Jag avskyr verkligen att spy. Jag är inte rädd för mycket, men det är hemskt. Så jag valde att stanna hemma. Jag la mig i sängen vid nio och sov tills nu. Mår inte alls bra. Usch. Ska förska göra något vettigt om jag orkar. Göra lite matte vore nog inte fel, så att jag inte hamnar efter i den.

Snow white



När vi ändå pratar om Halloween (gjorde det i förra inlägget) så måste jag tipsa er om denna mäsnniskas sminkvideos! Hur grym är hon inte? Så varför inte, kanske borde klä ut sig som Snövit på Halloween?

Haft min vän på besök hela dagen



Har haft Julia på besök hela dagen. Det är sludigt hur tiden kan fara iväg så väldigt, trots att vi inte gör något speciellt. Men vi har gråtit till The last song (se den om ni råkat missat den, väldigt bra film!), sett på teve, pratat och lagat korv och makaroner. Vi har även planerat lite inför nästa helg, då jag och några vänner ska ha ett litet Halloween party. Ska bli väldigt skoj! Får se ifall vi ska klä ut oss eller ej. Hur som helst tror jag att det kommer bli toppen. Det kan ju inte gå fel när man umgås med de bästa vännerna, eller hur? Så nu hoppas jag denna vecka går fort så att det blir lov och roligheter så fort som möjligt.

23 Oktboer 2011



Mysig frukost ute ifrån i somras.

God morgon!

Även denna dag startade med en alldeles för lång sovmorgon. Men jag kom hem rätt sent och var väldigt trött när jag hoppade ner i sängen. Det velades en hel del om vad vi skulle göra och om vart vi skulle vara igår kväll. Men till sist så blev jag och några vänner hemma hos en vän för att se på film. När vi tittat klart så drog vi ner på Torsby en liten sväng. Kvällarna på byn är hur döda som helst. Det kommern några få bilar och man stöter på några enstaka människor. Runt halv ett så drog vi alla hem i alla fall. En ganska kul kväll ändå.

Dagens planer är att fortsätta städa. Teverummet, köket och hallen är nog de viktigaste. Det är ganska så rörigt här hemma nu. Grejer överallt. Men jag ska även hinna spendera lite tid med min finfina vän Julia.

Nystädat rum



Tadaa! Mitt rum är rent och fint igen! Det känns som att jag har dragit möbler, dammsugit och tvttat i en evighet. Men nu, efter fem timmar, är jag klar. Efter att ha varit i smutsen väldigt länge så har jag nu tagit ett bad. Känner mig minst lika fräsch som mitt rum är nu. Håller nu på att ixa mig lite smått inför ikväll. Det verkar nämligen som att jag och vännerna ska dra ut lite senare. Ska leta fram kläder och börja sminka mig nu.

22 Oktober 2011



God morgon!
Jag är nyvaken och startar dagen med en kopp te medans jag kikar runt lite på internet. Så är det varje morgon för mig. Jag måste se vad som har hänt i världen innan jag kan fortsätta dagen.
Det var skönt med en lång sovmorgon idag. Ska snart börja städningen av mitt bombnedslag till rum. Kläderna ligger i en stor hög på soffan, den finns hundra papper på skirvbordet, sminkhyllorna börjar bli dammiga och det luktar instängt. Att jag ska behöva vara så lat och aldrig börja städa innan det ser så hemskt ut! Men nu ska jag ta tag i det. Chineling!

Skyscraper



Mys med familjen framför Idol är inte helt fel. Båda Amandorna är grymma. De är ju helt klart bäst i Idol. Fast de flesta är bra i år, konkurrensen är stenhård! Nu, i väntan på att få reda på vem som åker i kväll, så letar jag filmer. Tänkte se på film innan jag ska sova. Vill se en en snyftfilm, för det var så länge sedan jag grät.
I morgon har mycket att stå i. Som sagt så ska huset bli rent och fint. Jag ska även hinna umgås lite med Julia och så vill jag ut och gå om vädret är okej. Promena i skogen med musik i öronen och kameran i handen. Helst skulle jag vilja dra ut någon riktigt tidig, kylig morgon när solen är på väg upp. Varje morgon som jag sitter i bussen så ser jag hur natten spricker upp i dag. Väldigt fint. Och jag önskar varje gång att jag kunde fota det. Frosten som glittrar i solens strålar som börjar sträcka sig över kullarna, sjöarna som är spegelblanka, skogarna som står fridfulla och dimman som sakta lättar. Ja, det är nätan magiskt.

Demi Lovato – Skyscraper ♥

21 Oktober 2011



Fint hår efter en dag i plugget!

Idag fick vi sluta en timme tidigare än vad vi brukar att göra. Så jag tog bussen hem och fick på hemvägen sällskap av min mammas moster. Har nu under denna ftermiddag käkat smörgås och spelat piano. Har något nytt på g faktiskt! Får dock inte riktigt ihop slutet.
Ikväll är det nog städning som gäller. Har ett helt hus som behöver röjas upp. Nästa helg kommer ju vännerna hit, så då måste det ju se lite bättre ut. Jag skulle nog också behöva få lite mer sömn.

20 Oktober 2011



Insåg två saker nu när jag tog mina cambilder:

1. Datakillen/killarna som kan se ALLT vi gör på våra datorer, kan de se bilderna vi tar med datorn? I så fall får de ju sig ett gott skratt om de sitter och kikar på mina bilder. Det är runt hundra egobilder skulle jag tro. Varför har jag ens det? Jo, allt för bloggen skull. Haha.

2. Jag måste verkligen bli rödare i håret. Färgen har nästan släppt helt, tråkigt nog. Har börjat bli brun igen. Synd att färgen inte rktigt tränger sig in i topparna. Om någon vecka är det nog dags att färga det igen, denna gång hemma. Resultatet kan bli intressan..!

Nog om mina ego-cam-bilder!
Det har gått ifrån att jag i morse gick ut och insåg att det snö/haglade tills att det nu är fint väder med strålande sol. Vädret kan allt ändras fort. Jag är väldigt trött nu och somnar när som helst. Varenda dag denna vecka så har jag hållit mig ifrån att sova när jag varit trött så att jag blivit så trött så att jag blivit pigg istället. Get it..? Som minus och minus blir plus. Nu börjar i alla fall kroppen att säga ifrån, den vill ha sömn! Kanske hinner jag med en lite tupplur. Har haft det riktigt kul i skolan idag med. Vi spelar in en film på svenskan om kronolekt. Jag och fyra klasskamrater har därför idag intervjuat några vänner. Det blev många omtagningar, en hel del skratt och felsägningar! Men kul var det allt minsann!

Jag och min fina vän



Jag och Julia testade en ny yoogaform med värmande filt på huvudet för någradagar sen..! Haha!

De där två sista lektionerna kändes ju onödiga idag. På idrotten hade vi pingis och bedminton och på matten höll vi inte på med något som var speciellt svårt. Fast jag är ändå rätt glad att vi hade helt vanliga letioner och så, för jisses vad kul jag har haft det idag! Under lunchen så hade jag och mina vänner filosofiska diskussioner. Vi har verkligen börjat bli filosofiska av oss på den senaste tiden. Haha. Det hela slutade med att jag utsågs till gris (?). Det är en lång histora om varför, så jag tror att vi skippar den!

När jag kom hem idag efter skolan och lite matteplugg med vännerna så blev jag fast vid pianot ett bra tag. Tiden flyger iväg när man sitter där. Men jag tycker inte klockan dragit iväg alldels för mycket, hon är ju bara något över sex. Hm. Jag trodde hon var runt åtta. Skönt att ha hela kvällen framför sig. Blir nog lite matte´senare, skulle jag tro. Och så måste jag forstätta att läsa i Beach, det börjar bli ganska så spännande nu!

19 Oktober 2011



Hejsan hoppsan!

Vi sitter i Naturs korridor och roar oss i väntan på att idrotten ska börja. Vi började ju dagen med klimatfilm. Höll ett flertal gånger under filmen på att somna. Man blir så trött när man sitter och slöar. I slutet var jag så övertrött att jag skrattade åt det mesta i filmen. Haha.
Idag har vi bara två lektioner och en håltimme emellan dom. Skolan kändes inte så nödig idag. Hade varit skönt att vara ledig och istället ligga och sova. Men nu måste jag kila!

Nu blir det läggdags



Tröttaste tjejen i världen just nu (jag) ska lägga mig och sova. Behöver komma ikapp de timmars sömn som jag gått på minus med nu under veckan. I morgon ska vi iväg till Stjärnan, bigrafen här i byn, och se på en miljöfilm. Det är tydligen klimatvecka här i byn. Hm. Men det är väl lite mysigt att kura ner sig i biostolarna och titta på film.

Upptäckte förut något nytt med facebook - man kan ha videosamtal! Tummen upp för det! Tycker att ljuskvalitén var bättre än Skype. Trevligt! Ja, ville bara tipsa om det. Nu ska tänderna borstas och pyjamasen åka på. God natt! I morgon ska jag bjuda på lite färskare bilder. 



Måste bjuda på en kul text! Åh, jag bara älskar det!


                                              
                                          

18 oktober 2011



Hejsan!

Jag trodde uppriktigt sagt att jag skulle ha somnat över mitt samhällsprov idag. Ack så hemskt det varit ifall jag gjort det. Men som tur var höll jag mig vaken. Men skrivningen kändes ganska dålig, så jag kanske halvsov lite när jag skrev..? Hehe.
Nu har jag i alla fall kommit hem och fått i mig kaffe, så jag är väl skapligt pigg. Det som håller mig vid liv under dessa långa skoldagar är längtan och väntan på roligheter. Den är ju lov om mindre än två veckor! Ska börja ledigheten med en kul kväll med vännerna tror jag. Inte helt fel, va? Och sen har jag tänkt forstätta i den stilen under hela lovet. Alltså ha så kul som det går, så att jag kan tänka på alla minnen som jag skapat under veckan när mattelektioner, fyisk, historia... ja, skolan, drar igång igen. Men jag ska allt sova ordentligt med!
Denna eftermiddag är jag i stort sett ledig ifrån mina studier, så jag ska kila bort till mitt piano som är några meter här ifrån. Kan nog bli sittandes där ett bra tag. Jag önskar verkligen att jag kunde lära mig spela på riktigt. Bara att träna på och hoppas på allt mer bättre resultat!

Samhällsplugg och kladdmakaroner



Åhh vad jag är trött! Har inte suttit vid en dator sedan jag kom eftersom jag har pluggat. Det är inte likt mig. Samhällen börjar i alla fall sätta sig nu, fast en del saker krånglar för mig. Jag får inget sambans mellan demokrati, diktatur, parlamentalism, monarki, presidentstyre och republik. Ajaj, och jag som har prov i morgon. Ska läsa igenom det hela ordentligt innan jag lägger mig och sedan be till gud och hoppas på det bästa.
Ska ta ledigt ifrån studierna och försöka göra något roligt nu. Jag hade ju så svårt att somna igår, men det var så många saker som snurrade i min lilla hjärna. Fick så många nya idéer. Haha. Jag kommer på mycket kul om kvällarna. Ska absolut försöka få några av de sakerna gjorda innan jag dör. Så varför inte lika gärna börja nu? Vad sjuttsingen har männsikan hittat på nu då? Ja ni, jag vet knappt själv.
Vet ni vad jag fick till mat idag? KLADDMAKARONER!! Jag kallar stuvade makaroner för det, för er som inte vet det. Det var hur länge som helst sedan jag åt det, så det kändes nästan lite lyxigt att få det. Onödigt vetande. Puss.

17 oktober 2011



Hejsvejs! Inatt har jag lyckats få fyra timmars sömn. Jag är riktigt trött nu. Tur att vi slutar om en lektion! Skulle ha varit iväg på lite saker efter skolan, men det blev inställt, så jag får åka hem direkt och kolla på samhällen. Nu har vi historia och jag och Saga sitter i gamla biblioteket och söker svar. Hehe. Kul har vi i alla fall. Knepigt att man kan ha så roligt under en historialektion.

Little miss negative

 

Har haft väldiga diskussioner vid matbordet ikväll. Eftersom jag på tisdag har prov i samhäll så snackade vi om väldigt poligtiska frågor. Ganska intrssant, men jag blev lite arg i det hela. Haha. Jag är inte alls på humör nu. Har haft fruktansvärda humörsväningningar idag. Så nu är jag trött, arg, ledsen och allt annat som är negativt. Not good! Ska verkligen börja den nya veckan med betydligt bättre humör. Även om jag känner att det ska bli jobbigt att stiga upp i morgon så ska det bli skönt med skola. Det är ändå ganska så kul. Träffa vännerna och få vara social. Ska nog kämpa mig igeom skolan även om det känns tungt just nu. Jag är ganska så skoltrött för tillfället. Tack gode gud för att det är lov om endast två veckor nu! Jora, det ska allt gå prima.

16 Oktober 2011



Hallåhallå!
Sitter här och pluggar samhäll medans jag dricker kaffe. Har under dagen suttit och mixtrat med lite nya bloggdesigner. Känner det börjar bli dags för en ny nu när vintern knackar på snart. Annars har inte mycket gjorts idag. Har gjort det traditionella spabadet som alltid görs på söndagar. Söndag är ju som sagt den dag då man ska raka benen, ha hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig riktigt fräsch nu. Så nu sitter jag helt osminkad i myskläder med mina fina läxor. Hehe. Det går rätt bra med skolarbetet idag, för jag förstår det mesta utav det jag håller på med. Skönt. Nu ska jag läsa vidare.

Trevlig kväll med vännerna igår

Igår hade jag en mycket trevlig kväll med mina vänner. Man ses ju så ofta nu sedan vi börjat gymnasiet, för alla går olika program och det är mycket i skolan osv. Men igår så samlades de flesta av oss i alla fall. Vi började med lite bowling vid sju. Trodde verkligen att jag skulle förlora, för jag brukar göra det. Men det gick hyfsat och jag tog hem andraplatsen bland tjejerna. Efter det drog vi vidare till La Strada, den bästa pizzerian här i byn om ni frågar mig. Så vi satt där ett bra tag och snackade och skrattde. Innan stängningsdags så drog vi ut på byn lite. Vi blev ståendes vid Jouren och glo på bilar ute i höstkylan. Men till och med det var kul.


15 Oktober 2011



God morgon!
Startade min dag med en rejäl sovmorgon. Kan inte beskirva hur behövlig den var. Jag låg och drog mig ett bra tag i sängen innan jag steg upp. Det är tur att facebook finns i mobilen så att man kan ligga där under täcket och se vad som hänt, utan att behöva gå upp och knäppa på en dator.
Jag blev lite full av skratt när jag kom ihåg vad jag lyckats göra igår kväll. När jag skulle lägga mig så gick jag sakta mot min säng och råkade bara sådär ramla mitt framför sängen och slå i knäet i nattduksbordet. Haha. Jag kommer ihåg att det gjorde ont när jag vurpade, men jag gjorde inget annat än skrattade när jag trillat ner på golvet och låg där. Och nu förstår jag om ni tänker "Hur trillar man bara sådär?" Jo, hårprodukter är förklarngen! Värmeskydd till håret gör golvet väldigt halt. Och tydligen hade jag dumt nog sprutat värmeskydd i håret mitt framför sängen. Så då fick jag helt enkelt mitt straff för det.
Har nu denna morgon myst i köket med frukost och en datorn som alltid får följa med mig under frukostarna nu för tiden, så att jag kan läsa mina favoritbloggar. Vädret idag är hur fint som helst. Strålande sol och inte allt för kallt. Kan nog bli en fotopromenad om jag har tid för det.

Nu är det helg!

Tror  att vi alla i klassen var ganska så trötta under kemin, vår sista lektion, idag. Det var så flamsigt och man förstod inte mycket av det vi gick igenom. Så när det var fem minuter kvar så släppte hon oss. Äntligen helg!Plugga lite samhällsprov och göra matte. Haha, men lite så kommer det vara denna helg. Farmor var i alla fall gullig och skjutsade hem mig när jag slutat, så jag slapp vänta på mamma.
Nu ska jag göra så att tiden går lite fortare med både det ena och det andra. Ska nog kolla lite film tror jag. Höst = se på film och läsa böcker. Har lagt in några nya filmer på datorn, så det ska bli lite mys framför den i några kvällar framöver nu. Några spännande svenska deckare bland annat. Senare ikväll ska jag umgås med mina fina vänner.

älskar citat♥


Skicka vidare detta sms till minst tio personer, annars...!



Längtar efter julen lite grand.

Är det en sak som jag har svårt för är det när människor skickar sms, lägger upp texter på facebook, etc. där det står något i stil med:

"Lägg ut det här på din logg, annars får du otur i kärlek i fem år"
"'För hundra år sedan levde en kvinna som blev dödad av sin man och nu sägs hon spöka genom att ses i speglar, skicka vidare detta sms till minst tio personer, annars kommer hon och hoppar ut ur spegeln och dödar dig i natt."

Förr kunde jag må dåligt över sådant och bli livrädd för att det skulle vara sant. Så jag var nästan tvungen att skicka vidare smset, osv. Jag hade lite som tvångstankar om det. Jag kunde annars ligga i sängen och tror att jag skulle bli dödad. Haha, det låter helt absurt.

När jag var i Spanien så minns jag att jag fick ett sms i stilen med:

"Den vita frun sägs spöka igen, skicka detta vidare till femton personer, annars kommer hon och rövar bort dig inatt"

Jag blev hur rädd som helst, även om jag visste att det inte var sant. Men jag var i Spanein och där är smsen dyrare i Sverige, så jag förstod ju att jag inte kunde smsa femton pers (snålt det lät, men ni hajar).
Nu så har de där tvångstankarna försvunnit i alla fall. Riktigt skönt må jag säga! Haha!

Någon som har haft något liknande?

Nej, jag fyller INTE år imorgon



Då var det bara en dag kvar tills det är helg. Veckan har bara susat förbi. Det var ju alldeles nyligen måndag. Och om två veckor är det höstllov. Det är ju snart jul!! Hehe, ska lugna ner mig lite nu. Vi kan ju börja med helg först och främst.
Idag fick vi reda på två prov. Kemin är jag helt nöjd med. Det gick precis så galant som jag hoppats. Men historian alltså... Jag skäms verkligen. Inte för att jag anser mig själv som bra på historia, men eftersom jag gick ut med oväntat bra (blev verkligen chockad) betyg när jag gick ur nian, så kändes det här som ett slag i magen. Ganska pinsamt faktiskt. Fast både lärare och elever har ju lite svårt för det nya systemet än så länge, så alla är nog ganska så virriga. Man vet ju inte riktigt vilket betyg man ligger på och det är även svårare att uppnå högre betyg än förut.
Efter skolan blev det lite spelning med bandet. Sen bar det av hemåt och då blev jag i telefon med Julia ett bra tag. Har även fått i mig smörgås till middag, det vanliga helt enkelt.


När jag loggade in på facebook förut så fick jag frågan "Fyller du år i morgon?"
Jag började då fundera över vad den som frågade mig det menade. Men då såg jag att jag nu fyller år 14 oktober. Hm... Så vitt jag vet så föddes jag den 14 maj. Mina vänner hade helt enkelt facerapeat mig när jag lånat ut min dator under historian.
Okej, tänkte jag, det är väl bara att ändra tillbaks. Ingen big deal. MEN... Mitt födelsedatum är låst på facebook. Jag kan verkligen inte ändra tillbak det. Så så som det ser ut just nu, så kommer jag få fylla år i morgon. Men det är alltså FEL.

13 oktober 2011



God morgon! Insåg nu hur dålig kameran har blivit i datorn. Det var ju lite synd.
Somnade så tidigt igår, så nu känner jag mig topp igen. Ska snart bege mig mot ännu en dag i skolan. Torsdagar är väl rätt okej. Vi får antagligen reda på två prov idag, så det kommer bli lite nervöst innan man fått resultatet. Bara att hålla tummarna på att det gått bra.
Vill ha en vinterjacka idag. Det är en beställd, men det är så kallt ute att jag skulle behöva en nu. På bara några dagar har det mer gått ifrån höst till vinter. Det är redan frost ute när man vaknar. Okej, det är ju mitten av oktober, så det är ju inte så tidigt iof.
Nu måste jag kila! Ha en bra dag så hörs vi senare idag, för efter skolan ska jag nog spela med bandet. Goodbye.

Baksmällan ifrån veckans dliga sömn kom nu ikväll



Tjoho! klockan är runt åtta och jag skulle kunna somna när som helst. Jag har lagt mig sent varje kväll denna vecka, men alltid vaknat pigg och alert. Fast nu, ikväll, så kommer baksmällen av det. Är jätteslö. Det är en väldans tur att jag är helt ledig på skolfronten imorgon. Inga prov, inga läxor. Så jag har kunnat tänka på annat denna eftermiddag. Var ju tänkt att jag skulle dra på zumba ikväll, men tror ni inte att jag var för lat fär att dra mig iväg..? Jo, eller lat och lat... Mer trött än lat. Ska verkligen dra iväg på det någon gång, för jag vill det verkligen. Tror det är superkul. Dans är nog den enda slags träning som skulle kunna funka för mig tror jag, för det är det enda som lockar mig. Att springa och gå på gym är bara tråkigt. Nu lovar jag mig själv, alldeles här och nu, att jag ska börja träna lite smått framöver. Ska även skippa det söta och onyttiga i matväg. Känner mig så osund inombords, haha. Och ett bra inre är grunden till allt! Oh jises vad hurtig jag låter nu. Ska dra mig mot soffan och kolla på Sol, fest och oroliga föräldrar nu.

Sverige till EM



Nu är det nog tänkt att jag ska skriva något i stil med "Åhh, Sverige vann!!!! Jag är så lycklig!!!!". Men jag tror jag skippar det. Visst, det är jäääättekul att de är vidare till EM, men jag är inte så inne i den här fotbllskarusellen. Hela facebook överbelastas med det här med fotbollen. Ska jag vara ärlig så visste jag inte ens att de spelade idag, hehe. Ooops..! Men grattis Sverige, ni var bra.

Ska hoppa ner i sängen nu. Imorgon är det tänkt att jag och två vänner ska iväg på zumba. Första gången för min del! Tror det kan bli riktigt roligt. Jag gillar ju dans så! Har ju länge tänkt börja med någon slags träning, men inte riktigt vetat vad. Så det är väl värt att ge det en chans. God natt!

En skittisdag som ändå blev rätt bra till slut

 

Kikar på bilder ifrån Barcelona och längtar tillbaks.

Mitt hat till tisdagar växer allt mer för varje tisdag som går. Jag avskyr dom. Det är varken början av veckan eller ens i närheten av slutet. Det är en riktig skitdag. Och den började långt ifrån bra imorse. Jag fann ingenting i morse. Lyckades slarva bort byxorna, visste inte vart jag gjort av mobilen, hårsprayen var slut och jag kände mig så himla ful. Alla tjejer vet vad jag pratar om, vi har liksom fuldagar ibland. Okej med fulda, men att allt annat skulle gå fel?!?! Jag missade även bussen. Tjollahopp vad glad jag var när jag äntligen tog mig till skolan... Nä, jättearg. Men skoldagen var bättre än vad tisdagar vanligtvis är, så något positivt i denna skitdag fanns det ju. Jag gjorde även ett kemiprov som kändes hur bra som helst. Tror att jag kan ha gjort riktigt bra ifrån mig. Så jag är nöjd. Så kanske denna tisdag som började så förjävligt ändå blev en rätt lyckad tisdag? Den avslutades också med att min vän (även bandmedlem) sprang fram till mig började babbla om att spela in skiva. Det blev liksom lite "Vad pratar du om? Are you kidding with me?" då. Men det låter ju ganska så kul i alla fall.

Svenska Hollywoodfruar



Sitter och är lite smått ful ikväll. Kollar på teve, har läst lite kemi och har inge smink. Härlig kväll det. Skönt att få av masken med smink. På Halloween kommer jag inte behöva kläd ut mig, det är bara jag skippar sminket, så känner ingen igen mig. Nu börjar hollywoodfruarna som jag älskar. Sen vill sängen på date med mig direkt efter. Och jag kunde inte säga nej. Men innan måste jag nog se över min kalender osv. God natt.

Dagens outfit


Burn



När pappa tankar och man har tråkigt så bara måste man fota OK. Eller? Hm. Det var i alla fall vad jag gjorde.

Har nu kommit hem och är pigg. Det ni! Hur ofta händer det?! Typ en gång om året. Så det är ju rätt gött. Hade ju Nationella i spanska idag. Och hur gick då det? Ja ni... Inte en blekasta aning, men jag chansar på ganska dåligt. Tror de flesta av oss fick känslan "vi hoppar i älven nu och skiter i allt" för att det gick så dåligt. Men vi skippade älven och stannade kvar i skolan. Istället satt vi vid ett bord och deppade på tre fullproppade bänkar. Blir lite spännande att se hur det gått. Antagligen kommer det även då, med resultatet i hand, få oss att deppa ihop om inte ännu mer på de där bänkarna.
Nu taggar jag inför kemiprovsläsning. Smörgås och kaffe håller min energinivå på topp. Men jag vet inte om så mycket energi behövs, för provet kommer nog bli lätt. Det är som en enda repetion ifrån atomkemin på högstadiet.
Ska tills senare idag hitta på något vettigt att skriva om. Denna kategori skapade jag för att skirva om just vettiga saker. Har lyckats göra ett inlägg. Bra... Tror det är dags för ett nytt. Bara att komma på vad som är vettigt! Kemi kanske..? Nä.

When we stand together



Fina mobilbilder ifrån i somras! ♥

Jag har varit duktig och sett igenom skolböckerna. Så jag kan lägga mig med gott samvete ikväll. Har inte mycket att berätta annars. Dagarna flyter ju på utan att det händer så mycket. Det är ju dags för en ny skolvecka i morgon. Endast tre kvar innan det är dags för höstlov! Helt sjukt vad tiden går fort när man har kul. He-he, skolan kul? Verkar ju så med tanke på hur fort det gått.
Nu ska jag boka in något till helgen med vännerna. Vi är ju lite utspridda i olika program och skolor, så man ses inte så ofta som man önskar. Så nu är det dags att hitta på något.


You're gonna catch a cold from the ice inside your soul



Hallå!
Idag är det verkligen kallt ute. Tror det var minusgrader rätt sent in på morgonen till och med. Usch. Det är snart dags att plocka fram vinterjackan. Den jacka som jag inte äger... Fick ju inte tag på någon i Karlstad.
Det är helt otroligt att jag steg upp vid halv ett idag. Varför sover jag så himla mycket? Jag la mig runt tolv igår och somnade runt ett. Jag måste ju vara utsliten eller inne i någon slags sovperiod. Haha.
Dagens planer är att stax ta ett bad och ha hårinpackning och hela alltet. Sen ska jag ta tag i mina studier. Har ju nationella i spanska i morgon. Det konstiga är att jag inte tar det så himla seriöst, för det mesta känns det som att man redan kan. Fast en litet titt behövs det tog på det. Och så var det ju det där kemiprovet. Men efter det så der det lite lugnare ut på läxfronten. Skönt!

The sun will make you



Gahh, vill utomlands!!

Linnea har lagt sig och jag sitter helt själv uppe. Gör ingenting. Funderar lite och tänker på hur fort tiden gått sedan skolan började. Dagarna rullar fram med hög fart. Tror jag också ska lägga mig snart. Jag gillar inte att vara uppe själv. Vill ha någon som sitter med mig, även om vi inte säger ett ord till varandra. Det får mig att känna mig lite social på något vis. Veronica Maggio spelar i Karlstad ikväll. Och här sitter jag, för att jag inte är arton. Suck. Men om ett och ett halvt år så. Har jag gjort något vettigt idag egentligen? Kollat på egentligen ganska så värdelösa teveprogram, ätit smörgås till mat och kollat facebook. Även blivit lite smått sur över att min engelskauppgift aldrig blir rättat av min lärare. Så inget vettigt här nej. Kanske kan dra en kvällsfilm bara för att jag inte är trött. Saknar mina Harry Potter kvällar som jag hade själv inne på mitt rum i somras. Drog två Harry Potter filmer varje kväll i stort sett. Började kanske titta runt sex på kvällen, men hade alltid massa pausar, så racet med de två filmerna var inte slut förrän vid två-tre på natten. Sommaren, ja den är slut. Vintern är snart här. Äh, mitt svamel får sluta här. God natt med er ♥

You let me fall in love with you



Slappis dag! Lyckades nästan glömma bort att jag har en blogg för ett tag. Dagen har gått fort fram, fast ändå är klockan inte så vansinnigt mycket. Det bäst är att det känns som söndag, men det är lördag. Väldigt gött. Gick ju och la mig med min magont igår, men vaknade lyckligtvis med en bättre mage idag. Har fortfarande lite ont, men det är bedtydligt bättre. Har inte den blekaste om vad det är för fel. Har aldrig varit med om något liknande.
Idag har jag suttit placerad i soffan med min dator och kollat på Sol, fest och oroliga föräldrar. Haha. Det var ganska så kul. Längtar tills jag och mina vänner ska ge oss iväg på en sådan resa. Helt själva utan föräldrar. Jag och Julia kom in på vart man ska dra då när vi var i Karlstad.  Men vi ska nog ta det lite lugnare än dom på teven. Eller..? Jaja, nu bör jag nog ta mig en titt i kemiboken. Har prov i det på tisdag. Har även Nationellt i spanska på måndag. Ojoj..

Hemska magsmärtor och Modern Family



Sitter nu i soffan och kikar på Modern Family. Jisses vad jag gillar den serien. Riktigt r min smak. Det handlar om en familj i modern tappning, precis som namnet. Ganska så kul. Det händer alltid så mycket tokigt. Såg ni på Idol ikväll då? Det gjorde jag och Julia. Gud vad bra hon ljushåriga var. Vad hette hon? Amanda..? Ja, Amanda hette hon. Hon var grym! Jag och Julia lyckades jaga ut min familj ur teverummet, för de stod inte ut med oss. Haha. Vi var tydligen jobbiga Busfrön som vi är, hehe. Nu ska jag kolla vidare på programmet. Har jätteont i magen ikväll med. Känns som att någon hugger mig med en kniv i magen, ryggen och benet. Smärtan går liksom runt så. Ahh, bota mig någon..!

hej julia här

tjenis penis! jag heter julia och jag rååååkade att gå in på hennes blogg. eller hon var redan inlkoggad så jag tänkte att jag bara måste. Hehe idag har vi varit i karlstad och ja, lite blev det allt med hem. Jag menar, pengar är till för att spenderas, right? haha skojjigt värre. Nu ska jag fortsätta att se på idol 2011!!!!!!!!!!!!!!YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

This time I'm not leaving without you



Nu har jag kommit hem ifrån Karlstad. Har verkligen haft en väldigt kul dag där. Det blev som jag hoppats och lite bättre. Fann ett par riktiga tantskor som jag blev förälskad i, en behövlig mascara, en skjorta och en ny väska. Är nöjd med mina inköp. Mitt sällskap till Karlstad, som bestod av Julia, var mycket trevligt. Vi fick oss goda skratt, snackade och hade det bra. Vi stötte på massor som andra ifrån vår skola, antagligen för att vi är lediga. Vi fick oss sällskap av två andra härliga tjejer på tåget hem. Så en bra dag idag. Nu kom Julia hit. Vi får aldrig nog av varandra, haha. Ikväll blir det ju Idolmys. Finalerna ska absolut ses!

Karlstad idag



God morgon!
Har haft en jättemysig morgon än så länge. Steg upp vid halv åtta, tog en dusch och fixade mig i lugn och ro. Sedan blev det frukost framför Vakna med the Voice. Bästa morgonprogrammet det. Jag har inte behövt stressa ett dugg, utan har kunnat strosa runt och pysslat och fixat lugnt. Om tio minuter ska jag börja min färd mot Karlstad. Vi är ju som sagt lediga ifrån skolan idag. Så vi ska plocka upp Julia och sedan dra söder ut. Kommer hem ikväll och då blir det Idolmys! Idol-inalerna drar ju igång ikväll. Ha en bra dag! Puss ♥


The only thig I didn't want to do, was to hurt you. I'm so sorry.



Förkylningen har inte släppt än känner jag. Näsan är täppt och halsen gör lite ont. Heller det är att ha magont i alla fall. Det lyckades släppa, så nu är jag en glad tjej. Ska lägga mig tidigt ikväll. Har kollat in Parlamentet och myst lite smått i soffan med syrran och vännen hennes.  Imorgon drar jag söder ut med Julia. Vi ska åka till Karlstad och ha en trevlig dag i staden. Kanske någon kaffefika, lite shopping och skratt. Låter bra det. Behöver verkligen få tag på en vinterjacka. Det börjar bli väldigt kallt på mornarna nu. Isigt i luften. Kanske kan vi även planera in något kul framöver på tågresan hem. Halloween väntar ju om några veckor! Det ser jag verligen fram emot. Haha, vi funderar på att gå "bus eller godis". Man ska väl vara barn så länge som det går? Just det. God natt!

Dagens outfit



Tröja - Gina Tricot
Tights - H&M
Halsduk - Gina Tricot
Riing - Glitter
Skor - Skopunkten

I make my own enemies



Tjohoo, nu tar jag helg ♥

Tack vare att vi har studiedag imorgon så kan jag nu ta helg för denna vecka. Väldigt skönt med en liten extra lång ledighet. Har haft en ganska bra dag i skolan med ett historieprov som jag nu kan bocka av ifrån to-do-listan. Vet inte om det gick så bra, men det märks väl när vi får det tillbaka. Kom hem något innan fem idag och då blev det en lång middag här hemma med Linnea och hennes vän. Vi satt nog i en timme. Nu har dom promenerat bort till kiosken för att köpa mjölk och jag sitter helt för mig själv i stugan. Har slängt ihop en kladdkaka som de ska få mumsa på sen. Själv tror jag att jag står över det, för jag har fått så himlans ont i megen nu. Mår nästan lite illa och smärtan går emellan magen och ryggen. Ajj! En myskväll med film, musik, gosiga filtar och en öppen brasa kanske lindrar det.

I wanna be where you are



Lika söta då som nu, hehe.

Har suttit med ungefär sextio engelskaglosor och de sitter ganska bra nu. Historian vet jag inte riktigt hur det är med. Jag tror jag kan det. Hisoriaprov brukar gå bäst när jag inte pluggar allt för mycket. Jag suger på SO-ämnena, men på något vis lyckas jag alltid få ihop bra prov. Jättekonstigt. Fast det är ju inte fel direkt.
Är så trött och fryser som en gris. Varför säger man att grisar fryser? Don't really get it. Men men... Kallt är det i alla fall. Vet inte hur jag kan vara trött med så mycket sömn som jag fått idag. Men förkylningar tar väl en hel del på en. Men det är mycket bättre nu. Ska läsa igenom historian och kolla på Per Morberg som råkar vara i Torsby i kvällens program.
Skönt med sista skoldagen denna vecka imorgon. En behövlig helg väntar. Gosshh, vad jag vill ut och ha kul. Snart dags för det tror jag. Kanske blir det Karlstad på fredag med Julia. Vi får väl se. God natt ♥

Tjock hals och tungt huvud



Hallå! Vaknade och kände mig dyngförkyld imorse. Satt och tvekade en bra stund på "skola eller inte skola?" Insåg att jag inte skulle orka lära mig något med hur jag mådde ändå, så jag stannde hemma för att vila upp mig inför historiaprovet  som vi har i morgon. Satt framför teven ett tag imorse, sedan vid halv tio somnade jag i sängen och vaknade ungefär nu. Jag sov i fem timmar! Oh herre..! Men det hjälpe allt också, huvudvärken har släppt och jag känner mig i alla fall pigg.
Sitter nu och kollar på bilder ifrån trevliga stunder med vännerna. Roliga kvällar, fina utflykter och goa mysdagar. Saknar det lite. Hoppas på mer sådant framöver. Nu ska jag ta tag i skolarbetet så att det blir gjort ur världen. Lite mat kanske inte vore helt fel heller.

I'll follow you into the dark



"Jag baxnar över mina blessyrer"

Lista ut den meningen ni! Har åttioåtta synonymer i svenska till imorgon, och jag kan verkligen inte alla. Det är nästan pinsamt hur dålig man är på sitt egna språk. Så jag antar att det här testet är ganska så bra. Mamma åkte mitt i läxorna ner till Torsby och inhandlade bullar. Det är ju trots allt kanelbullend dag idag. Alltså egentligen, varför får bullen ha en egen dag? Likaså våfflan? Haha. Konstigt land vi lever i som firar maträtter. Tror jag tränade bort bullen efter en riktig skrattattack som jag fick förut. Det började med att jag insåg att jag tänker på baugette när jag hör ordet bagatell. Så ja, jag satt och skrattade tills magen kramade i ett bra tag då. Mamma började tro att jag blivit knäpp. Kul att skolan roar en så. Har nog sovit för lite den veckan. Det är verkligen tur att vi har en extra ledig dag denna helg, så att man får sova ut rejält. Och självklart tagga inför alla ny prov som väntar. vå dagar kvar denna skolvecka alltså, ska nog gå bra.

säg hej till hösten



Har kämpat mig igenom den här dagen. Tänkte nästan stanna hemma, för jag kände mig inte alls kry imorse. Men eftersom skolan kändes viktigare så drog jag mig allt dit i alla fall. Dagen har varit otroligt seg. Tisdagar är hemska. Och med en förkylning så kändes det inte ett dugg bättre. Men dagen gick skapligt ändå. Fick se mina två matteprov som jag skulle vilja riva sönder. Gjorde mitt sämsta matteprov någonsin. Bra början på den kursen, haha... Bara att ta nya tag och visa vad man går för nu framöver istället.
Har nu en liten pause innan läxläsningen ska börja. Lyssnar lite på skön musik och läser bloggar. Rätt mysigt. Funderar lite på vad jag ska göra till helgen också. Vi är lediga på fredag för vi har studiedag. Härligt! Ska försöka hitta på något kul tror jag. Kanske en filmkväll med syrran och umgås lite med vännerna. Japp, låter finfint det.

James Morrison – One Life

Belive me



När mamma skulle hjälpa mig att förstå mig på Romarriket så kändes kameran som finns i datorn mer lockande. Fast lite förstod jag nog änd av historian. Bra Josefin, duktigt gjort. Ser ni min nya ring förresten? Min ugglering som jag köpte igår. Jag gillar ugglor på smycken, det är snyggt. Ikväll ska jag inte göra ett skvatt mer. Jo, spela wordfeud med Julia. Ska utklassa henne hårt! Haha, kommer nog gå dåligt. Ska lyssna på lite musik med överbelastad hjärna. Även titta på favoritprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Sen sova.


I'm not over you



Hejsvejs i lingonskogen! Är allt bra med er? Jag har själv åkt på en vidrig förkylning. Det är som ett tryck i huvudet, halsen gör ont, hjärnan svider, kroppen är tung och jag är väldigt trött. Sov många timmar i natt, i alla fall sju, och det är mer än vanligt. Men ändå så kändes det som att jag skulle somna under varje lektion. Under historian var det som värst, jag och Saga fick en övertrött skrattatack då, haha. Gick inte att stoppa det, allt bara bubblade upp.
Är hur övertrött som helst nu med. Hur många gånger har jag nämt ordet trött nu? Minst tre. Har en historia som ropar efter mig och en hel del svenska och engelskaord också. Har insett att jag inte har ett liv för tillfället och att skolan äter upp mitt liv. Bara att hoppas att det ger resultat och att man får en bra utbildning i framtiden. Äh, ska sluta planera framtidsplaner och leta reda på min historiabok. Gahh, kommer somna över den. Kanske kaffe kan hjälpa mig.

Mysig dag i Karlstad



Hejsvejs! Jag drog runt med systemkameran idag, men lik förbannat så knäpper jag bilder med mobilen, haha. Men den har ju lite roligare effekter, fast att den är så betyfligt mycket sämre än min riktiga kamera. Har haft en riktigt trevlig dag i staden med min syster idag. Vi har shoppat och mått gött. Fann mig två par nya ringar och tre par tröjor. Gosigooströjor får man aldrig för många av. Efter ett tags shoppande så lunchade vi med familjen och sedan blev det lite mer affärer. Det sista vi gjorde av dagen var att springa in på Coop och köpa med oss lite godsaker inför hemfärden. Sedan bar bar vi av hemåt jättetrötta. Somnade och sov så gott där bak i bilen. Nu har jag ganska så nyligen kommit hem och hunnit studera mina inköp som jag är väldigt nöjd över. Nu väntas läxläsning. Tur att det inte är allt för bra teve på söndagar.

Karlstad idag

                            

God morgon! Ganska så nyvaken sitter jag här och bloggar. Ska idag dra ner till Karlstad med syrran, pappa och låtsasfamiljen. Haha, konstigt ord det blev. Men jag är ju inte släkt med dom på riktigt. Så idag ska det shoppas! Skulle behöva en vinterjacka, även om temperaturen har hållit sig väldigt varm de senaste dagarna. Fast det dröjer inte förrän snö och kyla hälsar på. Vädret i Sverige har blivit helt omvänt på den senaste tiden. I april kunde mas strosa runt i kortbyxor och ligga och sola i bikinin, själva sommaren hade dagar då det var riktigt kallt och nu i oktober kan man än en gång dra på sig shortsen. Jag tycker dock det är lite för kallt för det, men man har ju sett en del som kommit i det.
Såg ni filmen min vän lagt upp som hämd igår då? Haha. Bara för min "Martin studsar" så fixade han en "Josse studsar". Ja ojojoj. Filmen är ifrån min födelsedag och jag har alldelles nyligen varit i Barcelona då. Herregud. Känns som det var igår. Tiden går fort när man har roligt.
Ha en bra dag!

Tack för hämnden alltså...


Blow me and run



Har umgåtts med denna fina brud sedan i eftermiddags. Vi har suttit och bara snackat och kollat på film. The Resident var den film som vi såg. En ganska så annrolunda film. Lite läskig på ett vis, men inget som var så himla sevärt. Den var okej, inte mer. Fann världens finaste bild ifrån sjuan förut, haha! Jag hade verkligen världens sötaste kompisar då. La upp den på facebook och gör mig förberedd inför hämd. Är lite smått nervös.
Ska ha lite lördagsmys sen och kika lite på teve fr en gångs skull tror jag. Även ta en titt i historiaboken, vi har ju prov i det på torsdag. Romarriket, jippi!

love, hope and understanidning

     

God morgon! Vaknade av ett sms i morse med frågan om jag ville ha frukost. Så jag steg upp ch drog in till köket och hade en mysig frukost med familjen. Det ser ut batt kunna bli en fin dag idag med. En bra start på oktober. Ja, det slog mig nyss att det faktiskt är oktober! Herregud vad tiden gått fort. Och om ungefär yra veckor så är det Halloween, absolut en av favorithögtiderna! Vet inte riktigt varför jag just fallit så mycket för den, men skrräck och läskigheter lockar mig, haha. Förhoppningsvis så blir det en bra kväll med vännerna då!
Idag är det tänkt att jag ska få undan lite av läxhögen och kanske umgås lite med Julia. Hon vill se på film, så ska försöka leta reda på någon bra. Höst och filmmys hör väl ihop.

RSS 2.0