SÅ HIMLA KUL! KOLLA!!!!Ni måste se det här!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ciNGfbeD_QU&feature=autoplay&list=QL&index=1&playnext=3

Ja, det är väl dags att besöka sängen kanske? Är väldigt trött och jag vet att det här kommer bli en väldigt jobbig vecka, så jag behöver nog en hel del sömn. I morgon ska jag försöka börja med Engelskan.
Jag är så himla trött på skolan jämt nu, men det är bara att kämpa in i det sista nu.


Dåligt det går!Då var jag äntligen hemma efter en lång dag i Torsby. Skola och efter den tandläkaren. Jag var verkligen jättenervös över att gå dit, men det gick ju hur bra som helst.
Nu har jag en massa saker som måste fixas. Har verb-prov i spanska på tosdag, filmresencion på The Outsiers tills fredag och sen så har vi NO-prov i atomfysik på fredag också. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska få det att gå ihop.
Kan ju ta och berätta hur det såg ut när jag kom hem: Skulle fixa kaffe, upptäckte med förskräckelse att den som man gör skummjölk med var trasig. Sen så tappade jag kaffekoppen och det blev kaffe på hela diskbänken. Efter det tog jag mig en banan, men den tappade jag på golbvet. Lyckat!! Nu är jag sur.

SolsidanSOLSIDAN!!!♥ Så jäkla bäst! Slutet, haha!!! Höll ju på att dö av skratt då!!
Nu blir det att skiva fort som en dåre och hoppas på att jag blir klar i tid.
Hörs i morgon.

TandläkarenUsch, jag kom alldeles nyss på att jag ska till tandläkaren i morgon. Jag har inte tandläkerskräck eller så, men jag gillar ändå inte att gå till tandläkaren. Det är precis som med sjukhus.

Ingen blogglust idagIdag är det en sådan dag då jag inte har någon lust att blogga. Oftas så finns inte de dagarna, men idag så har jag ingen lust. Så därför har det blivit lite dåligt.
Tror jag ska ta och se en film nu. Mysigt.

SundayGod morgon!
Jag känner verkligen att det här kommer bli en bra dag. Solen skiner, jag är glad, jag har ingen huvudvärk och jag mår allmänt bra. Så idag blir det jättebra.

Romeo och JuliaJag är klar med Romeo och Julia :D Är riktigt nöjd med det, så nu måste hon väl skriva ett bra betyg på det? Hoppas kan man väl alltid göra. Det blev så mycket enklare att skriva på kvällen. Jag älskar ju att skriva, men jag gillar att göra allt på kvällen, hehe. Då blir allt roligt! Jag är en nattmännisnka.
Men jag borde lägga mig nu, så jag kan göra läxor i morgon med.
Natti♥

When the stars go blueLördags kväll.
Nu blir det lite teve. Fångarna på fortet maybe? Tror det.
Sen blir det att skriva svenska. Jag säger så mycket och gör så lite. Det är inte bra. Måste skärpa mig någon gång, hehe.

Det är svårt att vara stark när man är svagMan försöker bli något bättre. Man försöker hela tiden klättra uppåt. Man kämpar in i det sista. Man tror tills den dag då man faller ihop.  Tills man inser att det inte kommer bli som man hoppas. Man vill så att det gör ont i kroppen, men det är lönlöst, för det går bara inte. Allt slit hjälper inte, man kommer inte närmare målet. Man springer som en dåre, men kommer ändå aldrig fram. Man är där man är och blir där. Hoppet sugs ut och lämnar en alldels ensam. Man blir svag. Ett leende finns på läpparna och utsidan verkar bra, men insidan går sönder allt mer. Varje dag är en pina. Men man försöker vara stark, för det är vad man förväntas vara. Men det är svårt att vara stark när man egentligen är svag.

Sometimes it's beautiful


Hm, mitt svesnka skrivande går sådär, men det går i alla fall framåt. Jag tvingade mig även ut en sväng, för jag höll på att få en hemsk huvudvärk, och den friska luften hjälpte, hehe.

Romeo and Juliet

God morgon!En dag med läxor är det jag har planerat. Ska försöka bli klar med Shakespeare och Romeo och Julia. Sen så kanske det får bli lite engelska.
Fint väder är det ju idag med, men men.

When she turns 18Halsont :(  Blää på det.
Nu måste jag elda. Pyromanen Josefin.
Eyy, det här blev ju bara konstigt.
Vi gör ett nytt försök och försöker vara lite mer seriösa då. Men jag har ont i halsen, det är sant. 
Nej men jag tror jag ska babba med syrran nu. God natt.

Christian TV – When She Turns 18
 

Bara för att jag är knäpp och inte duMin fredagskväll har varit riktigt bra.
Jag har inte tänkt på skolan och läxor på något vis. Jag har bara varit ledig. Jag vet att jag borde skriva klart svenskan, göra NO, kolla på spanskan, skriva engelskan, men idag vill jag vara fri. I morgon ska jag köra stenhårt med alla skolsaker.

U can't touch this


Nu är jag hemma efter en lång dag. Skola ofc. Efter den blev det att spela och sjunga. Låtarna är i alla fall bestämada nu. Tölig jag är. Sen så blev det att åka till mormor och äta. Och nu till sist så sitter jag här. TRÖTT.

MC Hammer – U Can't Touch This  Har en låt på hjärnan. Tack för det mina fina kompare♥

Vindruvor i halsen


Sötnosar var det ja.

Gud vad kul jag haft det, haha! Det förvånar mig inte om jag vaknar upp och har magrutor, nej, okej, kanske inte, men jisses vad jag har skrattat!!
Har legat på golvet med tårar som sprutat ut, en mage som krampat och ett skratt som fått mig att sätta vindruvorna i halsen. Roligt att man kan ha det så kul med sin mamma. Har till och med fått hosta och en sliten halv av allt skratt.

Nej, men nu måste jag nog sova snart. Fredag i morgon♥ Övning efter skolan.
Good night, sleep tight.

So you knowDet är riktigt nice att vara mörkhårig igen. Bara så att ni vet.


Men seriöst? Hur oseriös får man bli?Duktig du är Josefin. Du borde nästan få ett pris.
Jag glömde svenskan i skolan. BRA DÄR! Vad gör jag nu då? Deppar ihop totalt och kollar igenom engelska orden i stället.
Men seriöst!!! VAD GÖR JAG NU?? Jag som hade tänkt att bli klar med den i kväll. Ajaa, det finns värre saker i denna värld. 
Blåbär är inte gott, men jag äter det ändå. Hej då.

Hos JuliaTjaa!
Sitter hemma hos Julia med en filt runt om mig och fryser. Inte helt fel va? Julia själv är på toa. INTRESSANT.
Men nu hör jag att hon är på väg ner, så vi hörs när jag kommer hem ;)

Då var det mörkt igen då!Yeah, nu har jag blivit mörkhårig igen. Känns gött. Gillar att vara mörk, faktiskt. Firar två år som brunett idag typ, hehe. Så fest hos mig nu då! Nej, skulle inte tro det... Men jag har velat ganska länge med mitt hår. Jag har liksom känt att jag velat bli blond igen. Ja, jag föddes blond. Många blir chockade när de får höra att jag är blond egentligen, haha. Men jag passar bättre i mörkt, that's it. Alla säger ju det, så jag lyssnar väl på mina medmänniskor.

Hur går det med min svenska då? DÅLIGT. Måste börja skriva NU NU NU. Undrar hur det kommer att gå. Kanske ska välja kläder tills i morgonen i stället, ifall jag skulle råka försova mig som idag... NEJ SVENSKA VAR DET.

Vi går mot mörkare tider


Rocking like a rockstarNu måste jag göra klart sveskan.
Och färga mig.

FuskisJag har fuskat, hehe. Nja, vi fick ju ha fusklapp på SO-provet. Men kollade jag på lappen då? Knappt alls, kanske tre gången för att kolla så att jag skrivit rätt. Jag tror faktiskt att det gick bra, jag känner mig riktigt nöjd.
Har varit och övat inför UKM. Det går ju rätt bra det :)

Sjunga ..? NY!

Sängen min älsklingJag har kommit fram till att jag älskar att sova när jag kommer hem ifrån skolan. Efter alldeles för få timmars sömn under natten så är det som att komma till himmelriket när man landar på sängen sover i si sådär en timme. Det ger en sådan ny energi. Och tack vare det så har jag lyckats göra allt jag skulle göra idag. Min säng♥
Ska faktiskt ta och dra mig till min lilla älskling nu, hehe.
Så god natt så kör vi på ett fullspäckat schema i morgonen med! Upp tidigt, skola, träning inför UKM och läxor. Lovely, eller?

SODator och en timmes sovande sen var jag redo för SO:n. Nu tror jag nästan att jag inte behöver fuskpappret som vi ska få ha, hehe. Men självklart ska det fyllas!Hindusim nu dåHej. Jag. Är. Trött.
SO-prov i morgon
, härligt! Kan knappt bärga mig!... Men allvarligt - jag orkar bara inte. Jag är så trött på skolan jämt nu.  Men det är lite mycket för tillfället bara. Mer än vanligt. Fast jag ska väl ta mig i kragen och få något gjort. Bara en snabbis vid datorn och kanske en lite sovstund så att jag orkar läsa Hindusim.

Gymnasievalet gör mig rädd


Bild från julen

Jag är nästan lite rädd. Jag vet liksom helt plötsligt inte vad jag vill. Förut var allt så självklart, men nu när det börjar bli dags så tvekar jag. Jag är livrädd för att göra fel val. Verkligen livrädd. Det här kommer ju hänga med mig för alltid, bli vägen mot min framtid. 

Jag vill gå natur tror jag
, men på någont konstigt vis så känner jag oro. Egentligen är jag nog bara nervös, för det är ju natur som alltid varit självklart. 
Visst känns det hårt att veta att ingen av mina närmaste vänner ska gå natur, och det är nog där skon klämmer. Efter att ha haft några vänner vid min sida hela livet så ska vi nu splittras. Gå våra egna vägar. Ska jag vara ärlig så vet jag inte en enda som ska gå natur, och det känns inte så kul att bli själv.
Så är det någon som funderar på natur?

Sen har jag tänkt på
samhäll, det är ju mera SO-ämnen. SO har jag alltid sett som mina sämsta ämnen och NO:n och matten har jag sett som mina bästa. Men när jag fick bättre betyg i SO så blev jag väldigt förvirrad, för betygen i det var bättre. De flesta av mina vänner ska ju gå samhäll.

Sen har vi musik.
Det som jag älskar, brinner för och inte skulle kunna klara mig utan. Men det går inte, tyvärr. Det går bara inte ihop. Men jag vill verkligen.

Det här är jobbigt. Riktigt, riktigt jobbigt. Det handlar om min framtid.
Hm, vad vill jag bli sen då? Jag tror mäklare, men jag är lite inne på polis också. Drömyrket är förstås att kunna leva på musiken, men det känns inte så troligt.
Okej, det blir nog natur för mig i slutändan, för det är nog där jag ska vara.

Lite bättreHejSvejs!
Måndag och ny vecka. Min dag har sett ut så här: Gå upp, göra mig i ordning, skola och sedan hem.
Har en hel del grejor (skolarbete) som jag skulle behöva göra, men jag orkar inte :s  Men jag får nog försöka lite i alla fall.

We won't stop - Där jag stoppar in det mesta. Allt, både bra och dåligt

Lite bättre - Här har ni listan där jag lägger favoriterna som går om och om igen ;)

Lite sorligt

Förstår ni hur sorgligt det är att den riktiga Barnaby går i pension? :(  Hur kommer det bli nu?
Äh, nu ska jag sova. Skola i morgon.
God natt :)


New stuffsLite nya grejer som kom med ett paket i fredags ;)

Duktig jag var nu!

Otroligt att någon så oteknisk som jag har lyckats få smiliys till min blogg :D

:thumbup:

I'm happy nowJag är på bra humör nu. Väldigt lättad på något vis, ehh? Var ju en sväng till Branäs med mamma och syrran. Gud vad jag önskar att jag hade haft med mig kameran, för åh så fint det var!!
Nu när det är söndag så väntar en toppenkväll med mycket sevärt på teven. Handboll (min nya älskloignsgrej på teven, huh?), Top Model, Solsidan och allra sista Morden I Midsomer som John Nettles spelar Tom Barnaby :(  Trååkigt.

Håll avstånd


Karlsson!

God morgon.
Idag var jag uppe halv tio! Det är allt bra gjort det för att vara mig.
Men min dag är inte den bästa, så jag råder er att hålla avstånd, hehe. Nja, men jag är på dåligt humör idag.
Kanske skulle vi ta en biltur till Branäs, men jag vet inte.

NyvakenGod morgon.
Nejdå, skoja bara. Men jag är nyvaken. Jag somnade vid fem och gick upp halv sju. Det var inte helt fel ska jag säga. Men nu fryser jag och är trött än, sovit för mycket kanske?
Teven och ett tcäke? aa, I think so.

Låten väcker minnen

Soca Boys – Follow The Leader

Lyssna!
Den här låten väcker minnen. Den får mig att tänka på hur vi på morgonen satt och drack juice som inte var god i mini-glas, åt äckligabaugetter, kände dofter som bara finns utomlands och hur människor som stod och studsade till den här låten. Varje morgon så tränade de till Follow The Leader med Soca Boys när vi var till Gambia, haha.
Den är lite... speciell...

Tröttast i världenHej, jag är tröttast i världen.
Har varit till mormor på mat. Nu ska jag sova ett tag, så jag orkar vara vaken en liten stund ikväll.

Bilblogg?
Tror nästan det här håller på att bli en bilblogg, haha. Kul va? Neee.
Huvudvärken har börjat släppa men framhuvudet känns väldigt tungt än. Och att försöka sova tror jag bara skulle göra ken ännu värre. Skulle behöva frisk luft, men hallå!! det är massa bilar ute på vägen.

god morgon huvudvärk
Nämen, det har kommit en hel del människor till Åsteby idag! Vet ni varför? För att det faktiskt är rally utanför mitt fönster idag. Självklart så skulle det vara just idag, den dagen man som helst bara vill sova, men då istället blir väckt av skotrar.
Kvällen igår var bra. Kom till Stjernehallen något efter sex och åkte hem halv två-två. Även om det inte blev så sent så blev jag väldigt trött, fast ändå inte på nåot vis. Men en veckas skola och vara upp klockan halv sex gör så att man blir väldigt seg. Och så åtta timmars stående.
Tyvärr gick det väl inte riktigt så bra som vi hoppats för tjejerna i rosalila tröjor, men de spleade väldigt bra tyker jag nog.
Nu är jag dödstrött med världens huvudvärk
, men jag kanske får sätta mig och titta ut genom fönstret när starten går klockan tjugo över tolv.
Byeee.

SkypeMåste snart ta en dusch och göra mig i ordning för att dra iväg till Torsby.
Jämt nu Skypar jag med Julia, haha! Funny. Vi ser lika knäppa ut båda två, yeah.


amäään dä ä fredaaaFredag♥
Nu är det helg! Nice. Jag ska se på innebandy, sova och... inge mer?  Vi får väl se.
Tror jag ska ta en tupplur så jag kan vara vaken och se på innebandy ikväll. Ska bli kul! Bara att hoppas att det går bra för dom! Vilka tänker ni nu, ni vet nog vilka jag häjar på. Två av mina bästa vänner finner ni i alla fall i laget.
Tror jag blivit kär också. Haha, kär i rutigt... Allt är rutigt jämt nu, har jag inge annat?

Neeeej!! Jaaaa!!Jag skulle ju lägga mig tidigt! I stället blev jag sittandes framför teven och se på handboll. Hmm, jag börjar nog gilla handboll. Problemet är att jag inte förstår något av det, men jag lever mig in i spelet och utbriser "Neeeej!!" när de missar målet och när Polen gör mål och så skriker jag "Jaaaa!!" när Sverige gör mål. Haha lite kul sådär, eftersom resten av familjen sitter tyst.
Men okej, jag lovar att lägga mig när handbollen är slut. Looovar.
För i morgon vet vi alla vad det är för dag.

Jaha? Kan man ändra stjärntecken bara så där nu med?

Kolla in det här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab
Det är ju helt sjukt! Hur kan man ändra stjärnteckaen bara så där? Är det verkligen okej?
Det är ju nästan så att jag skulle bli vädur, för jag fyller ju år den 14:e.
???


Rutigt


Maja ser ut som en dvärg!! HahaHaha!! Maja att skrivit på fb att hon ser ut som en dvärg - och det gör hon!!!! Jag höll på att dö av skratt när jag såg det! Först såg jag det inte, men när jag ansträngde mig så lyckades  jag se det! Maja är förresten den "korta" tjejen i mitten.

Hemma ifrån skolan. Trött trött trött. Ikväll måste jag lägga mig tidigt, det är ju Vargnatta i morgon! Och ska jag orka sitta där i flera timmar så behövs det allt en hel del timmars sömn!Spanskan kan dra åt...Som ni ser har designen ändrats ännu en gång. Men jag blir liksom aldrig nöjd. Skulle vilja ha en bättre header, men när man är värdelös på att göra headers då? Fåt nog sätta syrran på att göra en.

Jag har spanska till i morgon, och vill ni veta något kul? Jag hatar det. Jag förstår ingenting. Jag är så sur på den så jag skulle kunna riva sönder boken i pyttesmå bitar och kasta ut dom i snön. Men jag gör inte det, istället låter jag den där wfhoiqwhfoiwqh vara.
Ska istället ta och lägga mig i hopp om att vakna upp och kunna spanska flytande till morgonen.
Berättar hur min plan funkade i morgon.
God natt.

Dagens outfit


Vi är ju grymmast


Bjuder på en av mina favoritbilder!

Hejsan!
Skola hela dagen, nej till halv två då... Efter skolan blev det UKM träning. Vi låter ju riktigt bra!!! De som spelar åt mig är ju helt fantastiska. Jag kan inte sluta le när jag höra dom. Helt felfritt, men jag är det största problemet i allt, hehe.
Trött har jag lyckats bli nu, så jag funderar på att sova, eller så lägger jag mig tidigt ikväll. Det går säkert bra...

We miss it more then everTänk om snön kunde smälta bort.
Tänk om solen kunde komma och värma våra ben.
Tänk om allt vitt kunde bli grönt.
Tänk om vintern inte fanns.
Tänk om det vore sommar jämt.

tre olika namn, en och samma personJag har tre namn: Josefin, Jossa och Josse. Nu ska ni få reda på användningen av dom.

Josefin
Det är namnet som jag döptes till. Jag har alltid varit en Josefin i mig själv. Jag har aldrig sett mig själv som en Josse, Jossa eller en Jossan, utan jag har alltid varit Josefin.
När mina föräldrar är arga så får jag ofta höra Josefin.
Lärarna säger oftas Josefin.
En del i skolan säger också Josefin.
Karlsson har ju envisats sig med att säga Josefin under alla år jag känt henne, men nu har hon börjat kalla mig för annat.

Jossa
Det är nog det som mina familjemedlemmar kallar mig. Linnea säger alltid Jossa. Det gör även pappa, mormor och mamma. Men kompisarna säger aldrig det till mig.

Josse
Sen har vi det namn som Julia alltid kallar mig. De flesta som jag känner säger nog det. En del lärare säger det till och med. Mina klasskompisar säger det också, men en del säger nog Josefin. Alla mina vänner säger Josse. Och för att folk ska veta vem jag är så säger jag Josse, för då blir det nog mer "aha ,då vet jag vem det är" än om det skulle blivit om jag sagt Josefin.

Men jag reagerar på de flesta namnen. Det spelar ingen roll om det är Josse, Jossa, Jossan, Josefin eller Bitchen (haha, skämt och sido...).
Kul fakta om mig. Eller inte...

Shit vilken bra dag det varit idag. Och bättre ska den bli.Skola idag då. Mycket roligt måste jag säga! Jag och Karlsson har det alltid så himla kul på musiken, haha! Skrattar så att det till och med kommer tårar. Det är att härlig vänskap det!
När jag kom hem blev det mormors tekakor, så då blev dagen ännu bättre än vad den redan var.
Shit vilken bra det varit idag! Det var länge sedan jag mådde så här bra.

The Bitch Is Coming Back
God morgon!
Klockan är snart halv åtta och jag ska alldeles strax ge mig av till skolan. Wihoo skola igen!
Så Bitchen kommer tillbaks idag, hehe.

Sängen och tevenTjollahopp!
God kväll mina vänner! Jag vet att jag kanske borde sova, men efetrsom jag sov tills halv ett så är jag inte det minsta trött. Fast jag ska ta och tvätta av sminket borsta tänderna, sätta på mig pyjamas och sedan lägga mig i sängen framför teven. I morgon hoppas jag vakna upp frisk och kry nog för att orka iväg till skolan. Man blir seriöst nästan tokig av att vara hemma. Det är faktiskt kul med skola, haha! Kompisarna finns ju där i alla fall.


Ghost ShipHejsan Svejsan.
Här sitter man lite halvtrött och mår illa. Köttfärssås och spagetti är inte bra helt enkelt.
Har jämt sett på film Ghost Ship, en skräckfilm som inte var särskilt läskig, men ändå rätt bra.Bad day
God morgon! Ond morgon! är nog mera rätt, för morgonen började inge vidare. Vaknade av magont, så jag stannade hemma. Jag har fortfarande ont, men det börjar bli bättre.
Typiskt mig att jag ska bli sjuk när det snart är Vargnatta.

Bra kvällIkväll har det varit en sådan där jättebra kväll. Pizza, kladkaka (ja här är man riktigt tjock! looovar att lägga av nu) sen vid sju blev det Top Model, sedan klockan åtta blev det Solsidan♥ bättre program får man ju leta efter, haha! Efter det beställde jag hem lite kläder, vid nio blev det Morden i Midsomer och nu ska jag snart lägga mig.
I morgon är det måndag och skola. Så vi taggar väl inför en ny vecka med bland annat Vargnatta på fredag - och då blir det att heja på De (o)slagbara!
God natt!

I-lands problemJag skulle nog kunna döda för att få det håret igen.
Det händer väldigt ofta att jag "oh jag vill bli blond".
Men sen så ser jag bilder på mig i den där mörka långa håret.
Och då vill jag ha det igen.
I-lands problem. Verkligen.

Jag vill mycketJag vill beställa kläder, för jag har brist på kläder.
Jag vill färga håret, för jag vill bli mörkhårig igen.
Jag vill ha godis, för jag är så förbannat godissugen. Var det inte jag som skulle sluta med sånt? Hm, ja, i morgon kanske? Hehe.

Jamen tja!! Söndagen är snart över och snart är det skola. Tråkigt! Kanske ska ta och kolla igenom SO-orden som vi har tills på tisdag? Ja det är en bra idé.

BeautifulNy dag, Söndaaag.
God morgon! Här sitter man pigg för en gångs skull.
Vad har denna dag att bjuda på då? Hm, inte en aning. Det får bli som det blir

ToppenkvällGod kväll!
Nu är jag hemma ifrån en riktig toppenkväll! Åt ju mat och såg även på två filmer. Nice!
Nu är jag väldigt trött och ska lägga mig och sova. Får hoppas att det inte kommer några monster och väcker mig i natt.. hehe.

Btw, ny design som ni kanske ser. Vad tycks?

Neej, nu måste jag sova.
See You Tomorrow.

TjejmiddagSka snart dra iväg till Oleby på tjejmiddag. Jisses vad vuxet det lät. Tjejmiddag. Fast man kanske börjar på att bli vuxen?
Jaja... Ska väl fixa håret innan bara.
Hörs väl när jag kommer hem!
Nu blir det mys med the girls.

Jag vill bort till det varma


Guuud vad jag saknar värme!! Jag vill utomlands NU! Jag orkar inte med den här kylan längre. Man bara fryser och fryser. Usch! Någon som vill med bort till värmen i några veckor?


When I don't know


Fredagsmys blev det allt!

God Morgon!
Vet ni hur jag blev väckt idag? Av att en man stod och fixade räcket utanför mitt fönster. Så här lät det: Dunk, dunk, poff, poff, bom, bom. Då blev jag sur, fast jag somnade om och vaknade vid halv tolv.


Your love is a songFredagsmys♥ Nja, kanske inte, men fredag i alla fall! Så himla gött med helg. Ska sova länge i morgon! Men innan sovandet ska jag allt vara vaken länge. Jag är som en uggla, elelr en fladdermus kanske..? Vaken om nätterna och sover om dagarna, hehe.

Måste dela med mig av denna låt: Your love is a song. Råkade finna den av misstag när jag sökte på spotify, men jag blev kär i den direkt!

Dagens klädsel:Dagens outfit

Helg!!Fredag Och Helg!!!
Skola som vanligt. Kom några och pratade om gymnasium, usch, det ska snart väljas! Det lutar nog mer åt Natur än Samhäll, men jag vet inte...
Efterskolan så repade (konstigt att skriva så!) jag med Martin och Runar, och det gick ganska så bra. Eller, det gick bra, inte ganska.
Nu är det i alla fall helg och skolans första vecka det här året avklarad.

Josse!!


Kameran blev med till skolan idag, men några ville inte se bilder på sig sjävla på varken fb eller bloggen, så jag ska väl vara snäll då.

Jag ser på handboll! Jag liksom, något måste ju vara fel? Men det är rätt kul att titta på, om man bara engagerar sig lite.

Idag hände något som ALDRIG har hänt förut!!! Karlsson kallade mig för JOSSE!! Nu är hon en RIKTIG vän! Haha!!

Your songSnart helg! Det gillas!!
Ajaa, vad har hänt denna dag då? Lite skola med teknik. Ja ni ör ju själva, inget vidare. Josefin + Teknik = Katastrof. Här pratar vi mattespråket varje dag, hehe.
Funderar på att ta en tupplur som igår, fast jag vet inte om jag orkar. Har mycket annat att göra ju.

I want it that wayHar sovit en stund, cirkus en timme. Måste ha varit väldigt trött, för det händer inte ofta!
Nu blir det bort med sminket, lite teve och sedan sova igen.

Minus och minus blir plus.Halloj!
Är så trött så att jag inte är trött längre! Som att minus och minus blir plus, get it?..
Har varit i skolan och ja... jobbat? Sen efteråt så blev det träning inför UKM, och det gick väldigt bra! Gitarristen som jag har är ju grym!
Men så är jag tydligen en bitch också..? Känns ju bra... Men jag skriker ovetandes åt mina kompare, haha! Får hoppas de inte blir allt för ledsna, för jag menar ju inget illa!
Och så vet jag inte om det blir breakeven... Jag vill, men jag vet inte hur det funkar. Julia tycker jag ska sjunga Like A Prayer. Den är ju rätt bra och jag kan den rätt bra med. Men jag måste höra med de som spelar åt mig och så. Vi kanske skulle träna i morgon, så vi får väl se.
Ja minus och minus ja, överövertrött så jag är pigg var det ja.

Nu ska tröttisen sovaNu ska jag sova. Är jätte trött. Verkligen jättetrött. Somnar framför datorn snart.
Så god natt så hörs vi i morgon då jag ska gråta till titanic kvart över tre, yeah, det är bra!

I'm not dead

Dagens outfit


Dagens outfit

Trööött!!! Måste verkligen lägga mig tidigt ikväll!
Sitter och babblar med tandställningskvinnan i telefonen. Hon sjunger som en tok, haha.


I'm not a nut


Svennis Cup 2010

Höll jämt på att skriva god morgon... Vi prövar med något annat.
God eftermiddag!
En skoldag har hunnits med. En väldigt rolig sådan med.
Jag och Karlsson har skrattat som galningar, en av de roligaste dagarna på länge!
Smurfar, nuts och en tripp till Mekka. Yeah.
Nu är jag trött och ska snart ta och slå en pling (?) till Julia som varit borta idag.

Jag saknar sommarenJag saknar sommaren
Jag saknar värmen
Jag saknar solen
Jag saknar kortbyxorna
Jag saknar dagarna vid Sirsjön
Jag saknar sommaren

Det fick bli en Wallander film vid nio, så nu är jag allt trött igen.
Ska ta och tvätta bort smiket och sedan lägga mig.
Usch skridskor i morgon!

Normal har jag aldrig varit


Jag bjuder på detta! Haha!

Nu, tio i åtta, har jag blivit pigg.
Bra, för jag ska se på teve snart. Familjen Annorlunda.
En sak till... jag har valt låt!

Tröttare än tröttLyckas inte ladda upp några bilder.. Tråkigt.
Nu är första skoldagen för detta år gjort, och det gick väl bra. Är dock väldigt trött. Tidig kväll får det bli!
Nepp, nu ska jag sjunga för Linnea, hehe.

Oh NoSkola i morgon.
Skridskor på gympan, läxor, prov och nationella.
Antar att det är fler än jag som tycker det ska bli helt underbart med skola ...

I can see the lightPerfekt kväll.
Skidskytte (börjar bli värsta skidskytte-nörden!!)
Morden  i Midsomer (antagligen världens bästa kriminal"filmer" plus att det får mig att tänka på SOMMAR!)

Annars så ska jag lägga mig tidigt...

Hej jag FRYSER!Jisses vad jag fryser!
Har åkt skridskor, fast inte så mycket, blivit buttad i snön och frusit i mängder. Det blåste iskallt.
Men till sist så slapp jag kylan och fick komma in i värmen. Vi åt tårta och spelade buzz hos Martin. Men vann gjorde då jag och julia inte... Vid fyra åkte jag och Julia hem.
Så nu är jag hemma. Frusen, trött och med huvudvärk. Men tröttheten är bra, för då kanske jag somnar ikväll, och det vore bra, för i morgon blir det skola igen.

Right hereIdag sov jag till vart över tion. Sista dagen på lovet ju! A little bit sad.
Ska väl snart åka iväg för att åka skridskor. Att jag utsätter mig för det, för jag får ju bara ont i fötterna. Fast det är ju rätt skojsigt så.

SistersSka ta och sova. NU?!?! Haha, ja, faktiskt!
Knäppgök.
Ska försöka få så mycket sömn som möjligt i natt och sedan gå upp vid tio.
God natt!I don't want to beGod kväller! Kan man säga så?

Självklart orkade jag inte se klart på Fångarna På Fortet, hade det redan på känn.
Min kväll har bjudit på lite dator, teve och tårta. Måste ge mig med alla sötsaker när skolan drar igång! Annars vet jag då inte hur det ska sluta. Stor som ett hus maybe?
I morgon blir det skridskoåkning antar jag. Hockey? Haha, nja, vi får väl se.


Min signaturdoft: Pink SugarTänkte ta och berätta om vilken parfym så är mest mig.
Pink Sugar heter parfymen och den luktar verkligen socker!
Jag luktade på den första gången på La Rose, tror jag, och jag föll direkt för den.
Den är helt klart min signaturdoft.
Jag får ofta höra kommentarer om att jag luktar bullar, eller andra sötsaker.
Så nu vet ni varför det luktar så om mig, hehe...
Den tog ju slut för ett tag sedan, men som tur fick jag en ny!
Så nu kommer det bli bulldoftstjat när skolan börjar.

Some Pics
Lite bilder ifrån födelsedagen.

Har jämt ätit tacos, mums! Men ska jag vara ärlig så orkade jag inte mycket för min mage har känts helt uppsvälld och stor sedan jag åt musil som jag inte tål igår... Fast ajaa, det går nog över det med.
Lite skidskyttestittande har jag även hunnit med.
Nu blir det... Har ingen aningfaktiskt.

Dagens:Tadaa! Eller något liknande...
Har nu sminkat mig, fått på mig kläder och plattat håret(!).
Nu blir det lite sång, haha mitt liv typ, och sen iväg till mormor.


Flodhäst


Förlåt Maja, brist på bilder...

Jag har verkligen haft en hemsk morgon!
Först drömde jag om råttor (ja, jag avskyr råttor, är verkligen livrädd för dom). Men det var väl inte så hemskt. Men sen vaknar jag av en flodhäst! Nu tänker ni antagligen så här: Vad går den där tjejen på? Men det är inte så sjukt som det låter. Det tog väldigt lång tid för mig att inse att det inte var någon flodhäst, utan en häst. MEN HALLÅ!! DET LÅTER FORTFARANDE HELT CRAZY!! Ja, jag vet att det gör det. Men läs vidare nu... Det var en häst som gnäggde, men inte en riktigt... Det var hemtelefonen som tjöt som en häst för att det var Linneas födelsedag. Puh!
Men annars har morgonen varit okej.

Ska ta och göra mig i ordning nu.
Måste ju se lite okej ut när syrran fyller år.

GRATTIS LINNEA!!!Lillan blir Stor.
Tretton år idag.


ThreeJag kommer verkligen någon vart i valet av låt!
Jag tror det har krympt ner till tre låtar!
Funhouse
Sober
Please Don't leave me
Jag får se hur det blir, det hela beror på vad som blir bäst för rösten.

Ni vet att jag skulle bowlat idag, men sket i det? Mina vänner som började bowla vi sju bowlar ÄN!! Nej, de är inte normala...
Jag kanske borde lägga mig, ska ju upp tidigt i morgon. Linnea ablir ju tretton då! Stor tjej.

Let's DanceHär ska ses på Let's Dance.
Får se hur länge jag orkar kolla, haha.

RunawaySkidskytte är det enda jag kollar på, tror jag.
Nä, nu ska jag sjunga och försöka välja låt.

Funhouse
Sober
I'm not dead
Just like a pill
Raise your glassFunhouseGod eftermiddag! Snart kväll ju..
Jag har verkligen inte haft tid med bloggning idag, men ska försöka nu.
Jag gick upp vid halv tol och drog då ut och fotade ett tag och sedan skottade snö.
Sen drog mamma, mormor, Linnea och jag till Torsby. Fann bland annat en present åt Linnea.
När vi kom hem ifrån Torsby så blev jag i matlagningen, kan allt en del trots endast ett vg i hemkunskap...
Och nu till sist är jag här.
Skulle ha varit iväg på bowling ikväll, men jag hoppar den. Nästa gång kanske.

Trött? NejDessa två har underhållit mig med sms och telefonprat.
Startade bl.a. krig, pratade om vänner, Tandställningskvinnan uppfanns och en hel del annat..
Men jag ska nog sova nu för alla andra gör ju det. Men är jag trött då? Neej, inte ett dugg.

Chocolat


Haha, jag höll på att ta på miazena redning i stället för ströbröd.

Har sett på skidskytte med mamma och syrran. Och Sverige vann ju!

Nu hände det något läskigt... Det har hänt en hel del läskiga saker idag faktiskt, men det här..! Jag sa förut att jag ville se på Chocolat (en film med bl.a. Johnny Depp och Peter Stormare) och nu ropar mamma att den går på teven!!! LÄSKIGT!. Jag hade ingen aning om det.

Låtar jag funderar på...

Min lisat på låtar som jag funderar på: Spotifylista


Stövelkaka


Jag och Linnea har bakat stövelkakor tills på lördag, Linnea blir ju tonåring då.
Fast den blev rätt missbildad. Ganska så unik om man säger så.

Kameran är trasig, nej den var kanske inte det...Bra bild va? Neej. Så här är det: Min kamera får inte något fokus. Det värsta är ju att den inte ens är ett halvår.
Men vad nu!! Haha, den var inte trasig, yess, nu blev livet lite enklare igen då.
Okej, då ville jag nog inget.
Kameran funkar och livet rullar på.
Yeah.

God morgon


Jag har verkligen brist på bilder!

Good morning my friends!
Jag sov inte bort hela dagen idag, utan tog mig upp halv tolv - trots att jag aldrig kunde somna igår (men jag gjorde väl det efter en lång stund).
Idag har jag väl inte några speciella planer. Kanske kommer Julia hit ett tag.
Och så kanske jag borde kolla låtar.

MariokartMHr MarioKartat med familjen. Wii vad roligt, hehe.
Har fått huvudvärk med illamående nu med, ajaj... Sängen maybe? Ja snart. Om ett litet tag.

Förresten: Ingen som känner någon bra pianist?
Salem Al Fakir var visst upptagen...


Painted WindowsSkidskyttesstafett är det jag kollat på sen tjugo över fem. Men när det gick och skogen så var det inte lika kul längre.
Snart är lovet slut. Måset verkligen börja göra något vettigt innan skolan börjar.

Snö ända upp till lårenYess, då var frukosten gjord. Intressant...
Pulserade i snö som gick ända upp till låren. Det var ganska så jobbigt och kallt, men jag har väl bara mig själv att skylla.
Nu ska jag och Linnea hur som helst se på film och dricka kaffe. Kaffetanter.

MorningGod morgon på er!
Idag måste jag varit väldigt trött, för jag sov till halv två. Hur ska det sluta?..
Ska ta och fixa mig lite och sen dra till mormor på lite mat.
Frukost here we come!

God nattHar sett på Beck nu i kväll.
Ska nog ta och lägga mig snart. Tröööött.
Så god natt.

Skridskor


Var ju iväg och åkte skridskor med Runar, Dennis, Martin, Maja, Julia, Karlsson, Viktor och... det var nog alla. Väldigt kul faktiskt. Jag åkte till och med skriskor - OCH jag spelade hockey, haha. Men det var riktigt roligt så.

Hade ju ingen gitarrist ett tag men Norling var gullig och ställde upp.
Nu är jag i full gång med att leta låtar, och det går sådär...

TisdagGod morgon!
Tisdag och skridskor på schemat. Det blir inte Sirsjön utan vi skulle iväg någon annanstans tydligen, men det blir säkert bra det med.

Haha, jag drömde så mycket konstigt i natt. Bland annat att jag skulle vara med i en teaterpjäs och då få mvg i musik, ehh jaha? Jättenormalt...

Snart kommer Julia och sen drar vi väl iväg mot Torsby.

Tidig kväll, förmodligen...Ikväll får det bli tidigt. Jag är väldigt trött plus att jag ska upp tidigt i morgon, klockan tio, jobbigt!
Måste komma ihåg att ta med kameran och hårvaxet(?)  i morgon.
God natt.

Busigheten sitter i, hehe


Jag fortsätter med att sno Majsans bilder... tss...

Har varit och hälsat på mina tremänningar en sväng i kväll, innan de åker till Stockholm i morgon.

Ja, i morgon blir det skridskoåkning med gänget. Fast jag får se om jag fotar istället, är ju inte så mycket för att åka skridskor direkt, är ju urusel på det med så!


FintShit vad fint det vr ute förut!
Solen lös så himla fint.
Okej, det var allt.

MåndagGod middag!
Dålig uppdatering, men jag har inget att skylla på direkt. Mig själv antar jag.
Dagen har sett ut så här: Gick upp vid tolv, var med Julia, fotade och sedan datorn.
Funderar på att se på film nu, i brist på annat.

Nej... Det är jobbigt nu

Nu ska jag nattblogga lite, bara för att.
Jag mår inte så bra jämt nu. Min kväll har varit urdålig. Välja sidor, försöka föstå, inse saker och allt annat jobbigt. Jag har även gråtit för att det varit så hemskt, men mest för de fina orden som en vän skrev. Jag har även fått vänner att må dåligt idag. Jag är ju bedrövlig! Jag kan inte riktigt förklara hur det är i mitt huvud jämt nu, men jag antar att det är kaos. Antagligen gör jag er, mina kära läsare, nyfikna, men en del fattar vad det handlar om.
Mina krafter har typ flugit iväg. Jag är ganska så utmattad. Det känns nästan som jag sprungit och sprungit och aldrig stannat och därför nu trillat ihop. Fallit till marken och blivit kvar där.
Kanske borde jag inte skriva det här, för det är ju ganska så privat, men jag måste få skriva av mig.
Jag är så himla arg och ledsen på så många jämt nu så det är inte klokt. En del har sjukit så enormt medans vissa lyft.
Nej, jag ska ge mig nu. I morgon ska allt bli bättre och jag ska vakna glad. Ställa mig på starka ben och gå vidare.

Lite jobbigt


Haha, jag har bara lagt upp ljusbilder idag.

Jag har verkligen varit en dålig bloggare under 2011, måste verkligen skärpa mig. Men idag har det verkligen varit dåligt! (verkligen tre gånger!)
Men det har varit lite jobbigt idag.
Jag hade klätt på mig och var klar för att gå ut och åka skidor med Linnea, men då såg jag att mobilen blinkade grönt och att jag alltså fått ett sms. Jag läste det och sedan startade ett väldigt rabalder.
Inte alls kul, men så blev det. Det blev inge skidåkande utan jag fastnade inomhus med mobilen. Men jag hoppas det löser sig till sist.

Men nu ska jag försöka bli lite gladare. Ska sitta vid datorn ett tag, försöka få tag på Julia och sedan sova.
Hörs i morgon.

.Att något så litet
Kan bli så stort


2:a januariGod morgon.
Årets andra dag. Märkte att jag skrivit att jag skulle dra ut en säng idag, haha. Men riktigt så var det ju inte, men det fattade ni kanske?
Ja, jag tror jag sak ge mig ut en sväng. Kanske åka skidor med syrran.
Men först måste jag laga mat så att jag får frukost någon gång.

Glatt, slappt, nytt årNu var jag så busig så jag snodde Majas bild, hehe...
Tror jag ska ta och lägga mig. Somnade ju runt fem i natt (morse?). Så jag har varit väldigt slö idag.
Hela dagen har varit slapp.
Men i morgon ska jag försöka göra nåt bättre av det nya året. Kanske dra ut en sväng.
Men först mycket sömn.
God natt!

Första Januari 2011


Jag saknar...

Årets första dag börjar bra med att inte göra någonting, äta godis, se på gamla foton, sitta vid datorn och lyssna på musik.
Men jag lovar, i morgon ska det bli ändring.

Mitt 2010

Mitt 2010 har i helhet varit bra. Det har funnits med det mesta.
Jag har varit ovanligt glad, lycklig och skrattat i massor det här året. Men jag har även varit ovanligt ledsen och nere det här året.
Men jag har nog mest varit glad.
I början av året så hände det en hel del, fast jag minns inte så mycket av det.
Jag kommer ihåg att vi var på konfirmationsläger bland annat. Där blev det mycket skratt. Prat hela natten, nästan uppbrända vantar, människor som trillade ner i "snö-stup"...
Men sen så inträffade det saker som förändrade mitt liv. Saker som aldrig kommer bli som förut igen. Jag fick två hem. En "ny pappa" och en "ny mamma". Det tog väldigt lång tid för mig att acceptera det men till sist gjorde jag det. Det var nog en av de tuffaste tiderna i mitt liv. Det var jättejobbigt men tack vare att mina föräldrar faktiskt stod ut med mig (jag var verkligen inte lätt under den tiden) och att mina vänner stöttade mig så tog jag mig igenom det galant.
Efter den jobbiga vintern så kom en ljusare vår.
Valborg var kul. Då var vi några styckna hos en vän. Vi fick se en hel del mycket sjukt då med. Men den dagen kommer betyda lite extra, för det var då vi blev ett gäng enligt mig. Det gänget betyder väldigt mycket. De sprider sådan glädje och de är alla så himla snälla! Det är nästan ibland svårt att förstå att det är mina vänner.
Några veckor efter Valborg tog jag konfirmation. Den dagen lös solen har jag för mig. Efteråt samlades familjen på en liten fest hemma.
Sen en vecka senare blev jag femton. Nästan stor. Då fick jag göra det som jag önskat mig så länge med (ta hål i naveln). Först blev det lite firning med familjen, sen blev det Nötberg.
Kvällarna i Nötberg slår väldigt mycket här i livet. Det är knäppt att man kan ha det så kul som vi alltid haft det där i skogen. Det finns inge vatten, ingen el, ingen riktig toa... Men ändå så älskar vi att ta en tripp dit.
Sen kom sommaren och oj vad den var efterlängtad! Äntligen lite sol och värme.
Sommarlovet var så bra i år. Så många bra dagar och kvällar vid Sirsjön till exempel. Det är sådana stunder i livet som man mår riktig bra. Gänget umgicks flitigt då.
Vid midsommar så var vi hos Karlsson. Inge fel det inte! Det var först tänkt att vi skulle tälta, men regnet som öste ner stoppade oss.
Men vad hände sen då?
Just ja, jag fick sommarjobba för första gången. Då hände något av det läskigaste jag varit med om. Usch, vill inte ens tänka på det. Men pengar fick jag ju i alla fall.
Sen började jag nian. Äldst på skolan. Det tog väldigt många veckor att fatta det.
Några dagar efter skolan så åkte jag och Julia ännu en gång till Nötberg. Den gången betyder nog lite extra för Karlsson. Jag minns hur nervös hon var då. Hon satt i gråa mjukisbyxor med rufsigt hår och ur de röd-rosa hörlurarna flög låtar som Bumpy Ride ut. Hon var verkligen jättenervös. Jag har aldrig någonsin sett henne så nervös. Hon stängde ut mig och Julia totalt. Fast allt gick ju bra till sist.
Veckorna i skolan rullade på bra. Till sist blev det mârten. Fredagen började jättebra men slutade i katastrof. Efter det som hände så åkte vi hem allihop och var lite ledsna. Lördagen gick bättre, men regnet förstörde det. Klassblöta och iskalla åkte vi hem ganska fort.
Sen var det bara måndagen kvar i skolan. Jag sa hej då till mina kompisar och på tisdag morgon satt jag i en bil på väg till Oslos flygplats. I cirka fem timmar fick vi flyga tils vi sist landade på Teneriffa. Två veckors solande och bara njutnig var toppen. Vi levde livets glada dagar där. Men efter två veckor bar det ju hem. Kul att träffa kompisarna igen.
Sen är det ganska suddigt. Jag kommer inte ihåg så mycket av vad vi gjorde. Jag minns i alla fall att jag skrev ett bra historieprov.
Vid Halloween kom Julia och Karlsson hem till mig. Vi såg på film och hade det som vanligt kul.
I november var det en hel del kalas. Annars var det inte så mycket mer där.
Sedan kom tomtar, snö, ljusstakar, stjärnor, julgranar, pepparkakor, knäck... ja, julen. Hela december har varit mysig. Fast väldigt hetsig.
Lucia var fint. Gåshud hela tiden. Ljus och sång.
Helgen innan jul fick jag besök va min atjejer Julia och Karlsson igen. Den natten kommer jag alltid minnas som toapapper och rökmaskin! ♥ Det var jättekul. Och det hände en hel del den gången...
Sista dagen i skolan sjöng jag på julshowen något som jag velat göra länge. Nu siktar jag mot UKM.
Till sist kom även julen. Den mysiga julen med julmat, paket, Kalle Anka och annat juligt. Juleb blev annorlunda med väldigt bra trots allt.
Sen gick dagarna och till sist blev det nyår. Gänget kom hem till mig och vi firade in det nya året med dunder och brak. Vi var lite tokiga, men det får man väl vara på nyår?
Ja, mitt 2010 var bra, men mitt 2011 SKA bli bättre.

Nyår 2010


Min kväll/natt var så jäkla bra igår. Jag hade det hur kul som helst.
Mitt 2010 fick ett perfekt avslut och mitt 2011 fick en perfekt början.
Vi gjorde allt som man kan göra igår, i stort sett vi.
Vi sjöng singstar, spelade guitar hero, dansade i röken som sprutade ut ur rökmaskinen medans musik kom ifrån datorn som var inkoppald i teven efter många om och men. Och röken gjorde så att brandvarnaren satte igång haha. Sen så sköt vi ju raketer - som kunde ha slutat illa! Raketerna som skullle ha åkt upp i luften stannade kvar på marken, så då var det bara att SPRINGA! Sen så blev vi ju även skrämda av min morbrors fru  INTE KUL! skrek som en galning. Lite Alice I Underlandet hann vi också med.
Ja, det var så himla roligt igår.
Jag kan inte ens sätta ord på det.
Så tack för en sådan fin kväll.
Och tack för alla andra kvällar vi haft.
Och tack för alla kvällar som vi kommer ha 2011.

Nu hoppas vi på att 2011 blir ännu bättre än 2010

Festen är över


Skillnad? Ja!

Nu, klockan tre, har de sista gästerna lämnat oss.
Kvällen har varit grym med sång, dans, fyrverkerier och annat skoj!
Nu är jag och Julia ensamma hemma, så aa...
God natt sen som ett tag då.

RSS 2.0