Slingan



I brist på annat, slänger jag in en bild på hur slingan blev.

Lighters



Jo visst... jag brände mig allt. Röd som en kräfta är jag på ryggen, men på vissa ställen har jag blivit riktigt brun. Nice det i alla fall! Och hur blev min lilla slinga då? Jo ljusbrun med massa rött i, alltså orange. Jippi, men mindre orange än förra gången, tror jag. Så typiskt, jag som vill bli blondis, eller i alla fall lite blond. Det är ju jättekul att man inte kan göra något nytt med håret, alltd det samma. Men nu ska vi inte vara negativa! Solen skiner och det är sommar och sol. Jag älskar det verkligen. Jag juter i värmen. Och på söndag ska jag till Höljes, det är tummen upp! Haha, ja, jag är faktikst intesserad av rallycrossen, ja hör och häpna! Men stämningen är ju underbar bara den.
Och i morgon har jag lust att vara med vännerna, kanske fira att många av dom slutar sommarjobbet..? Kanske det, lite mysigt vore det nog.

Vi lever alla på hoppet



Tjolahopp!
Nu sitter jag här med en slinga i underhåret. Här är man wannabe-julia-karlsson... Nej, inte direkt, ska bara se hur fägen blir, ifall jag kanske ska slinga hela håret någon dag. Men blir jag orange nu så avstår jag nog slingningen. Så det är bara att vänta och se hur det blir helt enklet.
Ut i solen nu. Om jag orkar med värmen.

Bad vid Sirsjön



Vid halv ett drog jag till Sirsjön med familjen. Efter ett tag dök även Julia upp och gjorde mig sällskap. Det var lite svårt att komma ner i vattnet först, men jag lyckades ta mig i till sist. Årets första opp, wihoo! Runt tre började en efter en utav mina vänner komma. Kul, har inte sett dom sedan midsommar. Så lite mer bad med dom innan jag begav mig hemåt för mat och mer sol. Nu är jag rätt trött ut av all värme, det tar liksom på en lite grand. Men härligt att jag blivit lite brun, och knappt bärnt mig alls!

  All I wanna see
  Is a sky full of lighters


Bad och sol idag!



God morgon!
Även denna dag bjuder på toppenväder, så jag ska nog dra till Sirsjön på badning med Julia och min familj. Kanske blir första doppet idag då..? Jag måste i alla fall försöka fixa allt om helgen, hur det blir osv.
Nej, nu måste jag göra mig klar för beachen!

Mysig promenad med syrran i kvällssolen



Hej och hallå!
Vilken dag det varit, så härlig. Solen och värmen gör mig lycklig på alla vis. Jag satt ute i solen ett tag till förut, kunde bara inte låta bli. Sen fixade jag och Linnea oss lite och drog ut på en promenad till dammen och tillbaka. Trevligt, så kul att umgås med syrran. Vi kan säga allt till varandra, hon är bäst.
Ikväll kanske vi drar en film, eller så blir det bara massa prat. Det är hur hett som helt här inne, vet inte hur vi ska orka sova inatt.

Sol och värme, I like it



Förlåt för den dåliga uppdateringen nu på dagen, men solen har gjort så att jag blivit ute mest hela dagen. Det var liksom frukost, en sväng till mormor och träna och sedan ut och försöka få färg. Men för några minuter sen så såg jag hur katten kom med en råtta dinglandes i mungiporna, och då skrek jag rätt ut (förstörde nog min röst...) och kutade in som en dåre. Tvingade min syster att hämta alla saker jag lämnat ute. Min fobi för råttor är sjuk, jag är livrädd!
Så toppenväder idag och jag ska nu fixa mat åt mig och Linnea, sen kanske det blir ett nytt försök ut, eller en film.

It didn't take long for me to lose my trust



Mysig eftermiddag/kväll. Värmen är underbar och jag sitter ute på verandan och bara njuter hur mycket som helst. Jag satt där och åt ostig omelett förut. Okej, nu undrar ni, varför just omelett med ost som stekts i massa smör? Det är ju vääldigt fett. Men jag äter inga kolhydrater nu, utan bara massa fett och protein. Jag hoppas tappa nåt kilo, inte många, bara några få. Och det bästa är att jag gör det på ett "normalt" sätt och inte slutar att äta.
Var en snabbis till mormor och försökte träna, lyckades ett tag, men värmn fick mig att sluta, det gick inte. Det var alldeles för kvavt.
Ikväll så drar äntligen Morden i Midsomer igång, finns det nåt bättre? Åh, nu är sommaren här!

These four walls

  

Jag ska bege mig ut och läsa tills mamma kommer hem. För då kanske, ja men bara kanske, så åker jag till Sirsjön och badar.

Miley Cyrus – These Four Walls

Let's start over



Värmen gör så att man kokar idag. Nja, men nästan. Jag har varit ute och fotat en hel del idag. Gött att samtidigt få färg och göra nåt som man tycker är kul. Att det blåser är bara bra, för det gör så att solen inte blir för varm.
Jag kanske ska med vännerna och bada sen. Har fatiskt inte badat i år än... Ja, jag vet att jag är jätteseg.

And you sing to me over and over again


Danspalatset 2011

God morgon!
Vädret är på topp idag. Även jag, lite småtrött, fast ajaa, det går allt. Ska försöka hinna med massa sol idag, jag är ju blekare än snön. Har varit vaken sen tio och jag har ätit frukost här vid datorn och tagit det lugnt. Älskar de här mysiga mornarna då det inte är någon stress med någonting.
Måste ta och komma fram till hur det blir till helgen med Höljes och allt. jag vill ju jättegärna iväg, men jag har varken boende eller någon som vill med mig. Vi får väl se hur det blir.

Ninja!



Dagarna bara rullar förbi och sommarlovet krymper mer och mer. Jag gör inget alls. Latar mig mest. I morgon ska jag möta vännern. Kanske till och med blir så att jag möter det jag fruktar, men det måste jag väl någon gång med, hehe. Ikväll ska jag försöka sova, inte sitta uppe sömnlös. Ångesten biter i mig, men jag ska skaka av den, för det här går ju inte längre. Jag vill ju vara glad, inte känna mig helt paj. Så på med ett leende, även om det är fejk eller ej.

And I love you more then I did before



Det blev en sväng till mormor och träna. Nu är kroppen lite död, men det var skönt. Kansek lyckas få med mig syrran ut på en promenad ikväll om vi orkar. Det är ju liksom rätt varmt ute trots att solen vägrar att visa sig.
Åh, nu fick jag en sån jättelust att bli blond igen, får såna idéer ibland. Men nej, I'm a brunette, right?

Jobbig natt



I natt var det omöjligt att somna. Jag la mig vid tolv, bläddrade i tidningar, skrev, läste ut en bok, men jag blev inte trött. Jo, jag var nog ganska trött men jag kunde bara inte somna. Jag bara vred mig om och det var äckligt varmt. Jag gick ut ett tag, fotade i tre minuter. Det var så fint ute, himlen var i en blå-orange kulör. Vid halv tre tvingade jag mig i alla fall att lägga mig ner och blunda. Det var svårt, men till sist lyckades jag somna.
Vid halv åtta vaknade jag av flugor och då var det meningslöst att försöka somna om, för det går inte när jag sett på klockan. Så vid åtta gick jag upp och åt frukost framför en romantiskt komedi.

Beyoncé – I Was Here

Jag är alldels paj



Fick en rejäl hock i köket när jag skulle fixa kaffe. Jag stod där och pysslade och så "poff" så small det. Jag hoppade högt och såg förvånat runt mig. På golvet låg en plastsak som bara trillat ut ur skåpet ovanför mig. Mysko. Men så är det väl om man bor i ett spökhus.
Mina ögon är dötrötta, men min kropp är pigg. Jag lyssnar på Beyoncés nya album, en del av låtarna är riktigt bra.
I morgon ska jag ta en lagom lång sovmorgon, sen dra till mormor. Kanske hinna med att sola lite också.

 I'm falling to pices

Så hel på utsidan, så förstörd på insidan



Dagen har väl varit bättre än jag trodde den skulle bli. Förstår inte riktigt vad som händer med mig. Ägg och sallad till kvällsmat och massa musik på det. Kvällssolen lyser så fint in i mitt rum, ger ett behagligt ljus. Vet inte vad jag babblar om. Väldigt konstig text det här, men det gör inte så mycket. Måste nog se en gråtfilm för att lätta på allt. Har ingen lust bara, tyvärr.Vill inte sova, vill inte vara vaken. Finns det nåt mittemellan? Hm... Deppig text. Måste le lite åt det här sörjan jag skrivit, för lite komiskt är det allt.

Adele – Make You Feel My Love (album)

Losing my mind on a tiny error


'

Hej o hå!
Solen steker gött och jag äslskar det. Jag sprang runt med kameran och fotade, åt god mat som jag lyckades göra själv och sen läste jag ute i solen. Jag skippade Sirsjön, och det kanske var lika bra det.
Ska nog njta av solen lite mer innan den försvinner. Yes, jag mår väl rätt okej ändå.


Dansa fastän hjärtat brister



God morgon!
Jag somnade så gott så i mammas dubbelsäng alldels själv igår runt två-tre-tiden. Min syster och hennes vän var vakna till åtta i morse de, fattar inte vad de har för sig om nätterna.
Idag ska vi nog iväg till Sirsjön, några vänner. Men jag vet inte, mitt humör är inte det bästa direkt. Mår inte alls bra idag, nästan värre än igår. Härligt sommarlov, japp, nej. Får väl göra det bästa av det. Är mer fotosugen än badsugen idag. Vill bara vara själv och lyssna på musik.

  Får ingen luft
  blir knuffad runt

Gårdagens outfit



Lyckades baka kladdkaka förut och börja se på en film. Men jag blev upptagen med annat så jag orkade aldrig se klart. Klockan börjar gå och jag är nog lite trött. Jag kan nog få en dubbelsäng alleles själv inatt. Klagar inte! Så en bok, en tidning och sängen så lyckas jag nog sova även om jag är van att sitta uppe hur länge som helst. Ingen ordning på mig längre, inget skämt, verkligen inte. 

  What do you say about taking chances?
  What do you say about jumping of the edge?

Det gör ont att se in i dina ögon, för de säger så mycket som jag inte vill höra



Just nu skulle jag bara vilja rymma ifrån mitt liv. Men jag är väl rätt fast i den här skiten.

Om jag kunde laga det trasiga så skulle jag det, men jag kan inte


Bästa syster ♥

Jises vilken seg dag! Jag tog ett bad och försökte vakna till liv lite, men det gick rätt dåligt. Så jag hoppade i pyjamasen och la mig på soffan. Tröttare är tröttast efter en sen kväll. Men jag låg inte där länge, för jag insåg att jag var tvungen äta något idag. Så upp ur soffan och steka korv. Sen till datorn igen, fortfarande trött.
Men det är skönt med slappisdagar. Jag dricker litervis med mjölk, kollar facebook och bloggar, funderar att se på film och gäspar.
Göra nåt med vännerna i morgon vore inte fel.

Min midsommar:



Min midsommar började ju med mat hos mormor och lite sånt med släkten. Sen gick ju klockan och kvällen började närma sig. Julia kom hit och sen åte vi till mormor på mer mat. Efter det åkte vi iväg. Vi visste inte riktigt vart vi skulle, men vi hamnde till sist i Bada. När klockan var runt tio så bestämde sig jag, Julia S och William att gå till Torsby, men det gick dåligt. Vi gick kanske 600 meter innan regnet kom och då ställde vi oss under ett tak vid en röd lada. Det var väldigt komiskt. Vi ringde då till mamma så att hon skjutsade oss plus Julia F till Oleby. Men i Oleby stannde vi inte länge, utan vi gick ner till Torsby istället. Där var det mycket folk och rätt livat, ja, ganska dött med. Kvällen flöt väl på och det blev massor utav galenskaper. Vid tre åkte vi hem och en vart senare kom vi till Julia. Vi somnade nog inte förräns vid fyra och vid elva klev vi upp i morse.

Oh my god.

Och vi hoppas på en grym kväll!



Och nu efter ännu mera mat hos mormor så ska jag och julia snart bege oss till Torsby. Tror det kan bli en kanonkväll det här om det slutar som vi vill! Mycket mer har jag inte att säga. Ha en fortsatt trevlig midsommar.

Glad midsommar på er!



Jag har ätit mat hos mormor med familjen. Vi fotade lite och sprang runt i våra midsommarkransar.
Nu gör jag mig i ordning för en grym kväll med rätt mycket folk förhoppningsvis. Några vänner i alla fall. Jag har ingen aning om vart vi ska. Men vet ni vart man ska hålla hus ikväll, så hör av er! Vi drar nog ner till Torsby och ser vart vi hamnar sen.
Vid sex kommer Julia, hon får bli mitt smakråd för kläder ikväll.

Midsommarafton



God morgon!
Jag är hemkommen ifrån Julia och idag är det midsommar och då ska det firas stort. Jag ska iväg till mormor på mat vi ett. Familjemiddag. Nu håller jag på att göra mig i ordning. Kanske slänger in en bild på hur jag ser ut sen.
Glad midsommar allihop!

Sitter med min vän som är lika galen som mig


Haha, spökbild eööer vad??

Hejhej!
Jag är hemma hos Julia och vi sitter i cam och är ganska knäppa. Skrattar på rätt bra gör vi också. Vi sitter utan sminka, men vem bryr sig? Vi mår bra ändå!
Ska tillbringa natten hos denna fröken med. I morgon drar jag hem ett tag sen så bär det av till henne igen och sen till Torsby. Midsommarfirning hela dagen lång, såklart.
Nu fixar Julia te, mysigt. Japp, vi hörs i morgon! Nu ska jag umgås med min konstiga vän, hehe.

Come on over



Jag funderar över hur jag ska göra både idag och i morgon. Om jag ska ner till Torsby en sväng på dagen, sova hos Julia inatt och allt annat där emellan. Det är lite huller om bulle allt jämt nu, men snart är nog allt klart. Förhoppningsvis.
Ska i alla fall platta håret nu, så år vi ser hur det blir.

Gör aldrig er egen krans, det är ren tortyr!



Det var skönt att strosa runt på gärderna (eh.. jaalaa (hehe, fin värmländska)). Solen sken och det hade nyss regnat. Vi plockade en hel del blommor och sedan gick vi in för att mörja med kransarna. Men det var inte det lättaste..! Jisses vad svårt det var. Det var töligt, pilligt och ja... Men de blev klara och helt okej ändå.
Nu ska jag laga mat. Hejsvejs!

En skrikig morgon..!



God morgon!
Vilken morgon säger jag bara..! Jag och Linnea åt en lugn frukos tills katten kommer in och vi ställer oss upp på stolarna och skriker ett gastkramande skrik. Fick rätt ont i halsen. Katten hade med sig en fågel. Jag hatar sånt, hade det varit en råtta eller mus så hade jag inte ens gått av stolen. Men fåglar är inte lika hemska så, vi skulle försöka jaga ut katten med fågeln. Men vi misslyckades, bara katten drog. Fågeln låg stilla kvar så död som den var. Men sen kom iallafall katten och sprang ut med fågeln.
Min dag idag kommer spenderas hemma. Kanske ska en sväng till mormor dock och även plocka blommor. Jag och Linnea är lite sugna på att göra ett försök med midsommarkransar. Brukade alltid, eller någon gång i alla fall, med mormor runt midsommar. Ja, herregud, det är midsommar i morgon!


I wish I could be stong without somebody there



Jag är trött och lite sliten, men det är ändå ganska gott. Jag lyssnar på Lady Gaga och funderar över massa saker. Och så stör jag mig på lite saker med, inga viktigsa saker, men ändå.
Ikväll ska jag se på teve och ta det lugnt, som alla andra kvällar. I morgon ska jag nog försöka träffa vännerna och prata lite med dom och se hur allt blir.

Jag är korthårig



Japp, sä här ser mitt hår ut nu. Jättekort och puffigt. Gillar det ändå ganska mycket. Det är fint och inte slitet längre. Med volympulver och plattången så blir det ganska snyggt faktiskt. Meeen, inget slår det långa håret.
Efter klippningen så drog jag och familjen till Sunne och shoppade. Jag blev två toppar rikare. Säkert nåt som passar till midsommar.
Nu är jag vrålhungrig och vill ha mat. Men fisken blir inte klar fortare för att jag tjatar, tyvärr.

Friösren



God morgon!
Jag lyckades allt ta mig upp vid nio, lite kämpigt var det dock. Men nu ska jag snart till frisören och klippa av mitt slitna hår. Ska nog klippa upp håret lite mer också, så att det blir lite mer volym. Nej, jag har inte tid att sitta här mer. Hejdå!

So do you



I morgon ska jag som sagt klippa mig. Vid elva, så jag får gå upp runt nio. Usch vad jobbigt, har sovit till tolv varenda dag den senaste tiden nu... Och jag som hatar att klippa mig. Finns nästan inget värre, jo, okej, men jag avskyr när jag har kort hår. Mitt långa hår älskar jag så... eh, ska ge mig nu.
Efter det så blir det Sunne med shopping. Ska försöka lyckas få ihop en midsommaroutfit. Åh, midsommar! Längtar så himla mycket. Det ska bli så kul, tror jag. Måste nog diskutera lite med vännerna någon dag och höra hur det blir. God natt!

Lysvik med mina vänner



Jodå, det blev en rätt trevlig tripp med nio av mina vänner till Lysvik. Många skratt, massa prat. lite snack om midsommar osv. Det är så skönt att komma bort, åka hemifrån, och gör något annat. Men det är rätt skönt att vara hemma nu. Jag blev jättetrött och känner mig rätt seg.
I morgon ska jag upp ganska så tidigt och klippa mig. Efter det bär det av till Sunne.

Mormors glasscafé



Hejsvejs och god morgon!
Jag råkade sova till halv ett idag, det var verkligen inte meningen. Men så kan det gå...
Idag ska jag i alla fall med vännerna till Mormors glasscafé i Lysvik. Vid fyra ska vi ta tåget ner och så kommer vi hem ikväll någon gång. Lite mys i vardagen sådär. Kameran blir självfallet med så jag kan nog bjude på lite bilder senare ikväll.
Ha en bra dag!

Everything's so green today



Linnea: Hur ser ett kinesiskt tangentbord ut?
Jag: Eh... Jag vet inte. Vaddå då? Jaha...
Linnea: De har ju rätt många tecken.
Jag: Ja, vi får googla.



Ett ynka avsnitt kvar, sen så har jag inget liv igen... Jodå, det är nog då livet börjar igen. För efter avsnittet ska jag göra nåt vettigt. Har väl gjort något emellan varje dock... typ ätit mat, jättefet mat, haha. Men man ska tydligen det, och skippa kolhydraterna. Men vi gör ett undantag på midsmommar va..? Aa, precis.
Shit, vad hände med mitt högra öra nu? Hör ju inget typ... Läskigt.

Can you hear me?



Nu är det bara två avsnitt kvar, sen är serien över. Haha, aldrig trodde jag att jag skulle fastna i serie-träsket. Men oops..! jag gjorde visst det. Jaja, jag har ju inget bättre för mig ändå så.
Är så sugen på att göra lite saker... som att shoppa och åka utomlands. På onsdag drar jag till Sunne och kollar vad de har att erbjuda i shoppingväg. Och så ska jag tvinga med min familj eller vänner på någon varm resa. Ja, det låter toppen.

20:e juni 2011




God morgon!
Jag hade väldigt mysigt med min mamma och syster i Nötberg inatt. Jag fotade lite också, som ni fick se i förra inlägget. Nötberg är något av det vackraste på sommarkvällarna. Vi elva åkte vi hemåt och då blev jag framför datorn. Snart fortsätta med mitt skräck-thriller-mysterium marathon. Älskar de där serierna och filmerna.

Sunset and flowers, it's beautiful

'


Sover i sommarstugan inatt



Nu är jag hemma ifrån fotbollen. De vann och jag och mina vänner satt där och frös och emellan njöt av solen. Vi skrattade och pratade om lite allt möjligt.
Ikväll drar jag till sommarstugan med familjen och sover där. Hoppas kuna få till några bra bilder på kvällssolen. Sov så gott och ha en fortsatt bra kväll!

Ulrik Munther – Moments Ago

Iväg och se på fotboll



Min dag har varit ganska så bra. Jag har sett på serier, ätit grillat och inte gjort något mer. Rätt simpelt men ändå helt okej.
Jag ska nu, när som helst, bege mig till Torsby och se på när Julia och henns lag spelar fotbollsmatch. Jag och några kompisar ska agera hejarklack.

Moments ago


Fann min framtida man på Euronics, rätt längd och allt! Hehe...

God morgon!
Det urusla vädret håller i sig, så man får väl hålla sig inomhus i några dagar till. Men det är bra, för då kan jag sitta vid datorn och nörda serier. Bor framför fatorn ämt nu. Jag bara kollar och kollar och klockan går och går. Nej, jag tycker solen kan titta fram så man får gå ut och bli brun.

Ingen grillning, utan lite filmmys istället


Älskade Barcelona!!

Amanda tipsade om serien Harpers Island på sin blogg och jag var tvungen att kolla upp den serien, för jag gillar ju lite sånt, haha. Den är faktiskt rätt så bra. Har bara sett avsnitt än så länge, men ska strax se det andra.
Det blev ingen grillning ikväll, för vädret är ju inte det bästa. Men i morgon ska jag dra iväg på fotboll med några vänner och se när Julia spelar. Saknar alla vänner så det är jobbigt jämt nu, men alla har så mycket annat för sig. Tur att sommarlovet jämt börjat!

Linnea och hennes kommentarer...


Jag:
Man borde köpa äckliga chips för då äter man inte många.
Linnea: Men då kanske man skydnar sig med att äta upp dom för att dom ska ta slut.



Take me, I'm alive


Me at Camp Nou

Satt och tittade på massa mobilbilder inatt med syrran. Fanns bilder sen i oktober! Rätt skojsigt.
Det blev rätt sent igår, vi satt uppe tills tre inatt... Vad gjorde vi egentligen så länge? I alla fall så vaknade jag något efter tolv i dag.
Idag väntas nog ett besök till mormor och grillning.

Jag och Linnea är flummiga och äter chips klockan tolv



Julia kom hit och vi såg på Titanic. Vi grät som två idioter, fast det var ju rätt skönt. FIn film alltså.
Sen så hamnade jag och Linnea i köket med lite chips och så gick det väl som det gick... Haha, vi skrattar och roar oss rejält. Vi lyckades ju få till en videoblogg, min första!!

Här har man kul med chips ...


En fet gubbe


En fet gubbe med hatt

Te



Jag saknar allt det vanliga. Som att vara med vännerna, umgås med människor och att spela efter skolan med bandet. De där vanliga sakerna som betyder mer än vad man tror.
Jag känner att jag vill satsa lite mer seriöst med musiken nu, om de andra medlemmarna vill det bara så.
Jaja, ikväll kommer Julia hit på lite mys. I morgon får jag även äntligen träffa några av mina vänner, saknar dom så!

Skolavslutningen 2011


17 juni 2011




God morgon!
Gullig katt vi har i detta hus va? Han heter Roxy eftersom vi är så korkade och trodde att han var en hon. Samma sak hände med hans bror som fick namnet Chiquita. Haha, lite kul sådär.
I morse blev jag väckt vid nio, åh inte kul när man inte somnar om nätterna. Men jag gick upp och åt frukost och nu är jag i full gång med städning!
Vilken tråkig blogg jag har nu... Sorry, men jag gör inget kul om dagarna längre.

Ännu en "fin" diskussion i familjen Kullberg

Måste dela med mig utav ännu en rolig sak.

Jag och min syster satt vid köksbordet och pratade. Vi babbalde lite om min mormors hus, att jag gärna skulle vilja bo där när jag blir äldre och ska ha barn. Men jämt nu ser det ut som att varken mamma eller hennes bror vill ta över huset och eftersom mormor börjar vilja flytta till lägenhet så känns det ju lite som om att huset kommer säljas.

Jag: Jag skulle vilja bo i mormors hus, men inte nu. Nu har jag inte tid.

Linnea: Du är sexton år.

Jag: Jag vet, jag har inte tid! Jag ska ju flytta efter studenten och sedan dra till USA, jag har inte tid med hus nu.

Linnea: Du är sexton år, du kan ju inte köpa hus nu direkt.

Jag: Nej jag vet, men det kommer ju säljas säkert.

Linnea: Så någon ska fråga dig i morgon "Vad gjorde du igår?" och du ska svara "Jag köpte ett hus". Seriöst, det låter inte bra. Du är sexton. Du kan inte köpa ett hus bara för att det blir till salu.

Jag: Jag ska inte köpa nåt hus, jag har inte tid nu som sagt.

Haha, fina diskussioner!

You're the best thing I never had



Jag tror jag ska böra med en ny kategori på bloggen, typ som "Min härliga-knäppa-roliga famil". För jämt nu säger den och gör mycket kul. Som idag tillexempel:

Jag satt i mitt rum med Linnea (min syster) bredvid mig och tittade på kort som var ifrån kanske ett halvår/år sedn. Då kom det upp en bild på mig där jag satt blek, smal och med ett dött ansiktsuttryck på. Linnea tittade på det ett tag och sa sedan "Vad blek du var". Jag kunde inte annat än att hålla med "Ja, jag åt så lite då". Linnea: "Jaha, då borde du väl vara svart (hon sa ett annat ord) nu då". Ja, jag äter väl mer nu så, ja, kunde väl bara hålla med dör också.

Älskar min syster!!! Vilka kommentarer, hon är så rolig.
Min kväll har bestått utav ingenting, som vanligt. Jordgubbar, skratt, prat med Julia, datorn, sms, osv. I morgon ska jag gå upp rätt tidigt och fixa lite i hemmet. Aa, mitt hem... Hehe, nej.. Men lite måste väl göras om Juliorna kommer i morgon. Tjejkväll med massa mys och snack.
Nej fy vad jag längar efetr midsommar. Då ska vi ha kul.

Beyoncé – Best Thing I Never Had ♥

Tysk folkdräkt på min vän Martin (döda mig inte för det här nu!!!)



HAHAHAHA! Dog nyss utav skratt. Visst är Martin jättefin i tysk folkdräkt? Jag gapskrattade när jag såg bilden. Åh jises vad kul!
Och jag är riktigt blond idag och tänker helt oklart. Åh, trevlig kväll mina vänner.

Några knäppa frågor och svar

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rätt glad
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Russin
Kläder just nu: Jeans, linne, underkläder
Musik just nu: Lil Wayne
Vad sa du senast: Lil
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Hm, vet inte
Sommarplaner: Umgås med vännerna, sola, slappa, ha kul
Fisk eller badkruka: Beror på hur varmt vattnet är
Saft eller alkohol: Vatten jämt såklart..!
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Sol och varmt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Telefonen, någon vän och en dator
Spelar du nåt instrument: Nej, men önskar jag gjorde
Morgon- eller nattmänniska: Natt, sover om dagen och lever om nätterna
Sparare eller slösare: Slösar alltid för mycket pengar
Bästa film: Kärleksfilmer
Tror på liv på andra planeter: Såna funderingar håller mig vaken om nätterna
Kommer du ihåg din första kärlek: Jodå
Älskar du henne/honom fortfarande: Haha, nej, vi var pyttesmå då
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet, men inge fel med det!
Tror du på mirakel: Aa, mycket märkligt händer i denna värld
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Helt klart
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jara
Ser du på kärleken som ett misstag: Nope
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Minst två
Bio eller promenad: Beror på
Är du kittlig: OM jag är
Snarkar du? Jo, faktiskt. Brukar inte vara tyst.
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? Nej, spindlar än favoritdjuret så
Äckligaste insekten: Myggor
Största svaghet: Lite för osäker ibland
Det här är jag bra på: Ja... matte och sjunga kanske..?
Bästa bok? Innan jag dör är sjukt bra
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Veta hur andra tänker och känner
Vad vill du jobba som? Artist, mäklare eller kriminaltekniker
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nr jag känner för det
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Navel och öronen som piercingar räcker... Tatuerning? Kanske, en fin text
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Det ska vara rent! Men jag är dåligt på att hålla det det..
Gungar du på stolen? Naj
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej, alldeles för feg
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster oftast
Är du rädd för blod? Nepp
Saltar du på maten? Det beror väl på, oftast inte
Gillar du att sjunga? Gör det jämt och städing, så ja
Anser du att du är stark? Starkare psykiskt än fykiskt
Brukar du sola? Jodå
Vad gör du om du får hicka? Tycker det är pinsamt och skrattar, för jag hickar väldigt högt!
Röker du? Aldrig rökt
Snusar du? Oh nej, aldrig snusat
Använder du knark? Verkligen inte!
Kaffe, te eller inget? Kaffe och te lever jag på
Har du en besatthet? Nejnej

Josse and Nea in da Hoouse


Det började normalt...    
Det spårade ur lite....              

Vi försökte oss på fjortis-looken, men det gick dåligt

Vi försökte oss på hårdrocks-looken, det gick ännu sämre...

Det gick dåligt, men tummen upp ändå!

Helluu!
Sitter här med min syster. Vi har skrattat så att vi fått kramp i magen idag. Hon är väldigt underhållande. Vad som är roligt vet vi nog inte riktigt, men kul är det!

It's a good day to be alive



Hejhej!
Jag gick otroligt nog upp halv elva idag. Jag tog en snabb dusch och sedan så åkte jag, Linnea med mormor och hennes man till Petteråsen på mat. Ganska gott och mysigt.
Nu är det lite städning som gäller, för i morgon så kommer nog mina favorittjejer hit på tjejkväll.

Ron Pope ♥

Min superknäppa härliga familj!


Linnea på sin examen.

Min mobil ringer. Det står att min mamma ringer. Min mamma är på övervåningen. Jag är på nedervåningen. Jag svarar frågande "hallå..?". Jag hör min mamma och min syster i telefonen. Mamma säger "Vad pratade vi om när Linnea sa "Det var bättre förr"?".
Jag börjar fundera över varför de ringer till mig istället för att ropa på mig. Men jag gör ett försök att komma ihåg vad vi pratade om, men är tvungen att svara "Jag minns inte". Mamma svarar "Okej, men hör av dig ifall du kommer på det" Jag: "Okej, hejdå". Mamma: "hejdå!".
VAD HAR JAG FÖR RANDOM FAMILJ?!??!

Jag älskar min jätteknäppa familj
♥ Den sprider verkligen glädje i vardagen. Haha, ja det där var kul.
Jag har suttit i soffan och skrivit i min bok som jag skriver om allt möjligt i. Om allt som känns viktigt att minnas, allt roligt, mindre roligt och allt lyckligt. Sånt som jag vill minnas. Där skriver jag av mig. Gud vad hemskt om någon skulle finna den boken... varför nämner jag ens den..? Men jaja, satt i soffan och myste bara där tills jag fick det där konstiga samtalet ifrån mamma.
Jag tror det blir en ganska så tidig kväll i kväll, eller så ska jag i alla fall försöka med det. Jag och min syster ska tydligen med mormor och äta i morgon vid ett tror jag.
God natt!


Ska bli stark igen.
Switchfoot – You

Don't you know love is stronger than Jesus?



Vi går runt i cirklar. Försöker ta oss ut, men det går inte. Vi är instängda. Vi sitter fast och tar oss ingenstans. Allt går runt. Vi famlar runt i detta gång på gång. Försöker se, men allt är suddigt. Vi lyssnar, men det hörs inte ett ljud längre. Det är för sent. Allt har slocknat. Elden har dött.

It's never simple, never easy



Hejsan!
Jag vaknade även denna dag vi tolv. Gick upp och åt frukost och sedan gjorde jag inte så mycket. Har mest suttit framför datorn. Men vid fyra så drog jag, mamma och Linnea till mormor på lite kalas. Tårta och kakor, lever onyttigare än någonsin tror jag, haha! Men det är ju sommar, so who cares? Men ska ta och skärpa till mig lite nu tror jag.
Åskan går lite grand nu, fast solen kikar fram lite ändå.

I can't breathe without you, but I have to



Ännue en dag som rullat iväg. Jag gör inget under mitt lov. Det är rätt tråkigt, men det går. I morgon ska jag till mormor för att hennes "man" fyller år. Kul att få fixa till sig lite, har inte gjort det sen i söndags.
Mycket mer har jag inte att berätta. Det är lov och jag älskar det.

   So I lay my head back down
   And I lift my hands and pray to be only yours
   I pray to be only yours
   I know you're my only hope.

Yuo're the reason why I'm thinking



Jag var med mamma en sväng till Torsby och kikade runt lite. Kollade på hus. Vill väldigt gärna flytta in till Torsby, bo "in the city" istället för här på landsbygden.
Kollar på lite kläder gör jag också... Hehe, är lite sugen på shorts, kjolar och klänningar. Det var länge sedan jag beställde något så det kan nog bli en beställning nu. Shoppingsugen!


Okej, fråga mig inte varför. Men här kommer 15 roliga, konstiga, knäppa, intressanta fakta om mig.





1. Som liten älskade jag att gräva i sanden vid stranden så att groparna blev såpass djupa att det blev blött i dom.
2. Jag har inge tålamod, men är oerhört envis.
3. Att lyssna på männsikor är det bästa jag vet. Jag gillar att lyssna och försöka hjälpa till, vara en liten psykolog.
4. Jag åker inte karuseller. Eller, jag gör det, men det är väldigt sällan.
5. Jag kan inte sluta bita på naglarna, det går bara inte tyvärr.
6. Jag kan vara vaken hur länge som helst om nätterna. Jag är en riktig nattmänniska. Jag vill inte sova, för då kan jag missa något.
7. Matlagning är något som jag är rätt okej på.
8. Jag har nog aldrig fått skäll i skolan. Jag har alltid skött mig. Betygen har även aldrig krånglat de heller. Endast idrottsbetyget då, fast jag är ju i alla fall godkänd.
9. När jag drömmer så kan jag i mina drömmar aldrig låsa dörrar. Hur mycket jag än vrider på nyckeln och försöker så låser sig aldrig dörren.
10. Jag är helt värdelös på att ljuga.
11. Jag anser att killkompisar är förbannat mycket bättre än tjejkompisar ibland, minst töl med dom oftast.
12. Allergier har jag inte en enda, rätt så skönt det.
13. Det finns inget som är så underbart som att bli kliad eller att bli pysslad i håret. Att bli färgad och klippt är en njutning.
14. Jag är en mycket känslosam person. Jag gråter åt allt. Tråkiga som bra saker. Kärleksfilmer storbölar jag åt och när jag såg på Big Broher finalen så kom det en tår (Vad är det för fel på mig?!?!)
15. Igår lärde jag mig att det som jag trott hetat hörlurar heter in-ear och det finns inge snyggare än vita in-ears.

You can tell me that you're sorry, but I don't belive you baby



Tänk om solen vore framme och att det vore lite varmare. Men, det här blir perfekt om jag ska se på film och städa idag.
Jag vaknade i morse vid tolv och hade nästan inge halsont kvar, trots att jag var vaken en del inatt.
Men nu ska jag göra nåt vettigt av dagen. Ha det bra!


Life is what you make of it



Jag lyssnar på gråtmusik. Det är skönt på nåt vis, det får en att må bättre. Jag vet inte om jag mår dåligt direkt, med det är väl lite trassligt allt. Men jag ler mest åt det ändå. För det är ganska roligt. I gråtmusiken sitter jag och väntar på att se på Titanic. Gråtfilm. Gråtdag idag. Bara för att. För att allt är bra men ändå inte.

Switchfoot – Only Hope

Jag log och verkade glad, men på insidan grät jag och var helt förstörd




Your love is a symphony
All around me
Running through me
Your love is a melody
Underneath me
Running to me
Your love is a song



Det är rätt tråkigt att vara ledig ibland


De bästa♥ (bild snodd ifrån Maja)

Ibland kan jag bara avsky att vara ledig. Jag blir så rastlös och jag hatar att ha tråkigt. Jag gillar sommarlov och så, men att inte göra ett dugg faller mig inte riktigt i smaken... Man vad sjutton ska man göra? De flesta sommarjobbar och man är rätt ensam hemma, jag som inte heller gillar att vara ensam. Jag vill ha mycket att göra, inte vara hur fri som helst. Får nog ta och planera in en massa saker framöver. Grillning med vännerna på lördag? Jo, det tycker jag låter suveränt.

A walk to remember



Åhh, har jämt sett A Walk To Remmber, shit vilken bra film. Satt och snyftade med ett litet leende på läpparna. Så fin film. Jag älskar alla slags kärleksfilmer, de är ju alltid bäst. Och de som man får gråta till är ju ännu bättre. Det likson gör ont i en, fast ändå känns det bra. Ojoj, vilken romantiker jag känner mig som, hehe.

13 juni 2011



God morgon! Sovit gott? Det har inte jag och när jag vaknade så kände jag mig helt förstörd. Trött, halsont och hängig. Hej förkylning! Men det ska nog inte stoppa mig direkt.
Jag ska nog ta en rätt lugn dag med lite städning, filmtittande och kanske lite träning, blir så seg av att inte göra något alls.

I know it hurts, but we have to fight


Fann några mobilbilder ifrån förra sommaren.

Nu är det verkligen sommarlov. Jag har börjat smälta känslan och insett det. Fast det är ganska så många som ska börja sommarjobba i morgon, men jag gör det inte. Jag tar en lång och skön sovmorgon istället och försöker göra så mycket kul och vettigt som jag kan utav dagen. Men i slutet av juli är det dags för mig att gå upp tidigt och tjäna pengar. Suck, men vad gör man inte för pengar?
Nu ska jag ta och sova för jag är trött efter lite för få timmars sömn den senaste tiden. God natt och sov så gott mina kära läsare!

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall

I wish you were here



Jag var iväg med Julia på fotboll och sedan tog vi en liten promenad för att leta efter mitt paraply, men vi fann det inte. Ingen som sett det? Hm... Sen drog vi till Wiener på en liten fika och bara pratade om allt möjligt. Haha, ja gud vad kul.
Solen skiner men jag sitter inne. Lyssnar på musik istället, inge fel med det.


The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly



Min konfirmation 2010

 Konfirmationen 2010

Nu i konfirmationstider så kan jag ju slänga upp tre bilder ifrån min konfirmation förra året. Konfirmationen är något av det roligaste jag gjort! Många klagade över alla träffa, men gruppen jag hade såg fram emot att träffas. Vi hade det väldigt kul Vi skrattade oss igenom hela konfirmationstiden. När vi väl tagit konfirmationen så fortsatte vi att träffas, men nu var det ett tag sen. Det är nog dags igen. Åh, konfirmation är riktiga grejer det!

Fotboll



God morgon!
I natt har jag sovit så vansinnigt gott, synd bara att jag var tvungen upp vid nio. Jag och Julia ska nämligen dra till Torsby och se på fotboll nu vid elva. Skönt att sitta och bara prata, för fotbollen är ju jag inte så jätteintresserad av, men det är nog Julia. 
Ska försöka röja lite i mitt rum när jag kommer hem, för nu ser det bedrövligt ut.
Vi hörs sen, ha en bra dag!

Min tid på högstadiet

Min tid på högstadiet går inte att förklara..! Det har varit så himla kul. Kan inte annat än tacka min klass för att det varit så bra som det varit, för det är faktiskt den som gjort skoltiden såpass rolig. Vi är ingen perfekt klass, men det är sällan bråk annat töl. Vi kanske gnäller och surar lite ibland, men det är inget som man bryr sig om. Vi blev väl en liten familj. "Vi var en gullig klass." Lite små-charmig. Jag har trivits prima.
I sjuan var jag väldigt osäker och blyg. Ingen visste nog riktigt vem jag var. Jag var en blond liten tjockis, hehe. Nästan lite gulligt det med. Jag minns inte så mycket av sjuan, eller jo, det gör jag. Vi hade lektiner i baracker som var blå och hade lektioner i Ekeby. På fredagar hade vi under sista timmen engelska, den var allt annat än lugn. Oj, vad vi härjade då! Folk låg på golvet, stod på bänkar (nästan iaf..) och så sjöng vi till Ghostbusters. Sen så hade jag mitt skåp längst in längst ner. Jag fick nya vänner och kom vissa närmare.
I åttan hände det saker som förändrade mig. Jag blev en annan person, fast ändå inte. Jag växte nog lite grand. Men vad hände i åttan..? Vi fick betyg. Jag förstod att jag suger i de estetsiska ämnena och var en mycket bättre teoretiker. Man annars så minns jag inte mycket. Jag och resten hade det nog rätt kul. Det flöt på och gick fort.
I nian blev allt så mäktigt. Betygen blev viktigare och framtiden kröp sig närmare. Man blev så himla stor. Och massa Nationella i matte och engelska... Man blev så skoltrött. Jag växte riktigt i nian, verkligen. Det var först då som jag började bli stabil. Våga saker. Nian var tuffast, roligast och snbbast.
Jag kan inte beskriva mina tre år på Fryken. Det har varit helt awsome. Jag saknar det redan. Fast det kommer bli bra nu med. Jag är nöjd med betygen och allt som hänt. Det är great.


Enjoy life, it's an amazing gift.


Jag har ingen kontroll, men det är okej



Filmmys framför datorn i myskkläder är riktigt mysigt det. Mitt sommarlov har börjat bra på alla sätt och vis. Förutom att jag har ett borttappat paraply. Den här sommaren ska bli en av de bästa, helt klart. Bara roligheter, vi skippar det tråkiga.

Keep bleeding



Hejsan!
Nu har jag vaknat till liv på riktigt! Det vore nästan lite kul att dra ner till Kolsnäs ikväll känner jag nu, men det får nog vara. Istället får det nog bli mys med familjen. Och i morgon så drar jag nog ner till Torsby med Julia och kollar på lite fotboll.
Nej, nu måste jag ta ett bad. Hejsvejs!

Kvällen igår var TOPPEN



Jodå, jag lever allt!
Är bara ganska trött efter igår. Men oj vad kul vi hade det! Det har verkligen varit två toppenkvällar nu. Ja, hela nian var samlade och hade det så himla roligt. Ja gud vad grymt det var. Synd att det dock blev lite tråkigheter och att ett paraply försvann... Äh,  det här måste göras om!
Ikväll ska jag nog ta det rätt så lugnt. Det hade varit kul med Kolsnäs, men ärligt talat så är jag nog för seg för det.

We're gonna rock the world



Sticker ner till Torsby på roligheter. Hörs i morgon!

Och även denna kväll ska bli awsome



Kvällen igår var super. Vi åt god mat, dansade, sjöng, skrattade, kramades. Bandet som kom och spelade var Top Cats, som vi anade. Men grym kväll!
Även denna kväll ska bli grym. Ska iväg till Torsby och möta vännerna vid sju.
Ha en bra kväll!

Heartache



Nu har jag gått ur nian. Kvällen var grym! Men att dansa i 13-centimeters klackar är väl inte det bästa... Nu ska jag sova, visar bilder imorgon. God natt.

SOMMARLOV!!!

Examen




Nu är det dags.
Skolavslutningen.
Sommarlovet kommer allt närmare.
Jag ska ha det kul ikväll.


Skolavslutning idag



Dagen är nu här. Det är dags för skolavslutningen. Jag har sminakt mig, tölat med ett par lösögonfransar, försökt locka håret... Får huvudvärk utav allt. Känner mig ganska så stressad.
Nu springer jag runt och sjunger upp... vet inte om jag kommer klara av det. Kan ju meddela att ifall jag nu skulle sjunga på skolavslutningen så är det Angels on the moon det blir.
Nej måste göra mig klar nu. Hedjå!

Don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know


Min klass!♥

Jag gör inget annat än tjatar om skolavslutning, om hur tråkigt det ska bli. Men nu ser jag ganska så positivt på det. Det ska bli en grym kväll med alla nior i morgon. Jag ska hinna säga hejdå till alla och kanske till och med ge mina klasskamrater en kram. Så torsdagen ska bli bra. Det ska även fredagen bli.



Nog tjatat om det..!
Jag var på ett riktigt skithumör förut. Riktigt, riktigt hemskt var det. Allt är kaos. Men Julia gjorde det bra igen. Älskar den tjejen! Jag var iväg till mormor med familjen och passade även på att ta ett pass på gå/spring-bandet. Tjugo minuter hann jag med tills min höft sa nej. Vi hade lite kvällsfika där och nu ska jag ta och börja fixa inför i morgon! Och så ska jag lägga mig tidigt och sova rätt länge.
Plus lära mig en text. Ska nämligen sjunga på examen. NERVÖST!!

Valberget - Nians sista dag





Lite bilder ifrån Valberget som vi var och seplade brännboll och grillade vid. Lite mysigt sådär. Vår klass spelade väl okej, inte bäst, inte sämst. Min fina klass som nu kommer gå åt olika håll. Idag när jag satt i aulan så sa jag till Martin "Vi kommer aldrig gå i samma klass igen". Mina tre bästa vänner ska gå samhäll och jag natur. Så nu börjar jag fundera på samhäll. Men jag vet ärligt talat inte vad jag vill.

Examen i morgon, guud!

Min sista skoldag på Fryken



God morgon!
Idag gör jag min sista dag i Frykenskolan. Visst, vi ska väl dit en sväng i morgon med, men då är det ju mest kyrkan och Sahlströmsgården. Så idag ska skåpen städas och allt ska bli klart. Det kopplar inte i min hjärna, jag förstår det verkligen inte. I morgon är det dags att säga adjö. När jag var liten så tänkte jag "Hur ska jag orka gå de där tio åren i skolan? Det är ju en evighet. När jag går nian så slipper jag skolan i alla fall". Rätt roligt tänkt, för det här är ju bara början utav skolan, tänk så många fler år som ska läsas nu framöver. Och nu när jag blivit äldre har jag tänkt "Jag vill inte vara med om den dagen då vi splittras och går ur nian, det kommer vara en av de värsta dagarna i mitt liv". Så det är rätt bitterljuvt det här.
Vid halv två beger sig nian till Valberget och gör de sista timmarna i "skolan". 

... och jag blir mörk igen...


Old pic från i juli 2010.

Jag är nyfärgad i håret, körde på blått med gröna slingor... Nej, men mörkbrunt, som vanligt. The only right thing for me. Mitt hår växer som bara den. Ska klippa mig den 22:a juni, har inte gjort det sedan slutet på september, oops..
Min kväll har varit rätt lugn. Sett på teve, tagit ett bad och... inget mer.
I morgon är det sista dagen. Min sista skoldag i Fryken, ja, det är sorgligt. Efter skolan ska nian till Valberget och göra något (som jag inte vet är vad). Så kameran ska laddas!

Ben Folds – You Don't Know Me (featuring Regina Spektor) - Explicit Album Version

Jag vill inte att det ska ta slut, för tiden på Fryken har varit en av de bästa. Och det kommer aldrig bli så bra igen.




Nu är jag äntligen hemma efter en skoldag och lite ärenden på Torsby. I morgon gör jag och resten av nian vår sista skoldag på Frykenskolan. Det gör ont i mig och jag kan inte förstå det, vi kommer splittras om vå dagar. 9c kommer inte finnas mer. Jag vill inte, fast det ska ändå bli otroligt skönt med sommarlov! Men jag kommer sakna allt. Min klass, alla runt om en, vännerna, skolan, ja allt. För jag vet att det aldrig kommer bli så bra igen som det är nu. Ta vara på tiden på Fryken, den är en av de bästa tiderna i livet. Jag har haft kul där och jag fattar bara inte att jag går ur nian när som helst. På torsdag står vi i kyrkan och är glada över ett efterlängtat sommarlov. Men ag kommer fälla många tårar, för det tar slut då.

And I forget the world that I knew


Uppgivna..?

Jag har gjort klart so:n och engelskan nu ikväll. Gött att vara klar med skolarbetet nu och börja se fram emot sommarlovet som kommer när som helst! Tvättat mina converse har jag också hunnit med, så nu är de rätt vita.
I morgon är det skola igen efter den långa ledighet vi haft. Rätt skönt, blir så sur och hängig utav att bara sitta hemma. Fast det har ju hunnits med en hel del! Mycke skoj och skratt.

Britney and Rihanna



Åhh vad jag vill!! Britney har alltid varit en inspirationskälla, hur konstigt det än låter. Men hon har alltid varit en av de största artisterna för mig. Jag vill se henne i Stockholm i oktober!!
Eller Rihanna i Oslo i november. Hon är också väldigt grym.
Jag vill. Jag vill. Jag vill.

I wanna go



Det blev inge Torsby för mig. Istället blev jag hemma i soffan framför en film. Åskar gör det och är väldigt fuktigt. Gillar inte vädret! Men solen har kommit fram igen nu.

Svergies nationaldag



God morgon!
Idag är det Sveriges Nationaldag, men det har ni väl inte missat? Jag vet inte riktigt än ifall jag ska dra ner en sväng till Torsby eller inte. Det beror lite på vädret. Har ju i och för sig lite läxor som ska göras klart. Ja, jag får se hur det blir.

Sirsjön



Jag och Karlsson låg mella tre till cirka halv sex vid Sirsjön och solade. Rätt skönt att inte vara hela gänget, fast man saknade dom lite ändå. Man har ju så många fina innen där ifrån. Men jag och Karlson hade det trevligti solen. Vi pratade om allt möjligt och skrattade en hel del. Kan ärligt säga att jag och Julia såg något av det roligaste jag någonsin sett! Trodde jag skulle dö av skratt ett tag, haha!

Show me your teeth



Sticker till Sirsjön och möter Julia där.
Tjingeling!

Four pics from yesterday



Kameran var ju med igår, men det blev inte så många foton. Kan väl bjuda på fyra stycken i alla fall.
Jag har hur som helst börjat piggna till lite nu. Var så seg i morse, men nu är det prima! Måste nog ha kaffe snart...

Keep on dancing



God morgon!
Kvällen igår var väl rätt bra. Idag vaknade jag klockan sju och var klarvaken. Så jag gick upp, åt frukost, myste i soffan framför Barnen i Bullerbyn och halvsov.
Ska försöka få hit Julia idag, prata lite osv.
Hejsvejs.

Torsby



Tjollahopp! Här sitter jag redo för en kväll på byn. Trevligt! Ska träffa vännerna vid Quickly och sedan fortsätta någonstans. Hoppas på en bra kväll och rolig kväll. Tar nog med kameran också.
Ha en fortsatt bra kväll!

Solen bleker



En hel dag i solen. Jag älskar det verkligen. Sommaren är så mycket bättre än vintern så att det inte går att förklara. Håret har blekts och jag har utväxt, så jag ser rent förjävlig ut i håret nu. Ska som tur är färga det innan skolavslutningen.
Hur som helst måste jag nog ta och göra mig i ordning snart för jag ska ju ut ikväll med mina vänner. Men först måste mamma komma med kinamat, för jag har bara fått i mig en liten frukost idag. I'm hungry.

No surrender



Idag leker livet! Jag har solat hela dagen och druckit massor av kaffe. Åh, älskar verkligen vädret! Jag hade tänkt mig ner till både Granevik och se på fotbollsmatch nu på dagen, men det blev inget utav det. Fast ikväll ska jag och några vänner dra ner till Torsby och se om det händer något där.
Nej, mera sol nu!

F*n.

Mmm, det här är värt att dö för



Kan inte annat än att säga att denna dag har varit ljuvlig. Vilket väder! Efter en lång period med kyla, regn och moln så kom sol och värme. Trodde nästan jag skulle dö av värme slag. Skämt och sido. Men det var riktigt varmt. Har legat i solen en hel del och nu är jag trött efter denna hårda dag. Ja, hård och hård... men lite ansträngande har den allt varit. Det känns som att jag har massor som ska göras ett tag framöver. Men det löser sig nog allt till sist.
I morgon blir det nog en sväng ner till Torsby. Kanske lite fotbollsmatch och Granevik.

Strip me






Take what you want
 Steal my pride.
Build me up
 Or cut me down to size.
 Shot me out
 But I'll just scream.
I'm only one voice in a million
 But you ain't taking that for me.


The preformers


Vårmarten



Sådär då, några bilder ifrån Vårmârten som var i vår lilla by idag. Det var väldigt hett ute! Underbart. Var där vid tio och då var det bara att vänta och öva inför att få spela. När det väl var dags så var jag ganska så nervös. Tycker att jag sjöng lite dåligt, fast jaja, det kan väl inte gå bra jämt. Mina bandmedlemar var i alla fall hur grymma som helst. De andra uppträdarna var oerhört bra.
Efteråt drog jag och Juliorna på Wiener och fikade. Sen bar det hem och ut i solen.

Vårmârten i Torsby



God morgon!
Jag ska snart bege mig mot Torsby för att möta resten av alla spelare idag. Sen är det bara att vänta på att klockan ska bli tolv. Vi syns väl på torget?
Ha en bra dag nu, för det ska allt jag ha! Nu måste jag dricka upp mitt te så att min hals blir bra.

Hemma ifrån lite träning



Jodå, jag lever allt. Har bara varit borta och övat inför i morgon, då vi bjuder på två låter vid tolv-ett. Kom och kolla då! Annars har inte mycket hänt idag. Ska snart ge mig ut i kvällssolen. Myys.

2 juni 2011



God morgon! Eller god dag vore nog bättre att säga.
Vädret är på topp idag, synd att det blåser så mycket bara. Jag har mått gott hela dagen och sprungit runt och druckit kaffe, suttit ute, sjungit, osv. Det är väl tänkt att jag ska bege mig till Bada lite senare. Vi ska träna inför i morgon, för då är det Vårmârten och vi spelar runt tolv-ett då.

Syrenerna blommar



I go hungry I go black and blue
I go crawling down the avenue
There's nothing that I wouldn't do
To make you feel my love♥

Haha, snyggt där...



Haha, fina bilder... Men jag är jättetrött och sur - för min datorn krånglar. Det var nåt nytt va? Eller, det är musen som tölar. Jaja... I alla fall så var jag ute och fotade nyss. Tre bilder blev jag nöjd med. Hade tänkt visa dom här, men ja, ni vet ju själva hur det gick med den saken nu då.
Nej, nu ska jag försöka sätta tonerna i Rolling in the deep och i Angels on the moon.
Hejdå.

Första juni


Hade mitt nya linne ifrån Bik Bok today.

Hejsan!
Onsdagar är den bästa dagen under skolveckan. Man har: SO, hål, idrott, hål, språk, lunch och sedan engelska. Helt underbart är det, dagen går så fort. Efter skolan så drog vi ner på Torsby jag, Maja, Martin och Julia. De åt mat och sen drog Maja till frisören. Vi tre som var kvar sprang runt och kollade i affärer och slutade till sist inne på Wiener med kaffe och dricka. Mysig dag helt enkelt. är nu riktigt trött, men känner ändå att jag skulle vilja göra något.
Ni vet teknikprovet som jag trodde skulle gå åt skogen? Idag fick vi resultatet. Blev ganska chockad när det var mer än g. Jippi, jag, Josefin Kullberg, har vg i teknik förmodligen. Haha, vilket skämt, så oteknisk som jag är! Men det där engelskabetyget höjde jag aldrig som jag kämpat med ända sedan sjuan... För många vg:n. Hm... blev rätt sur.

Hey Lady
Don't Give Up On me

Before and after



Tjollahopp! Idag ska jag iväg till skolan. Jag känner att det kommer bli en bra dag, för jag mår väldigt bra idag. Jag är glad, lite sprallig, men rätt lugn ändå. Och samtidigt så är jag pigg. Wihoo! Så nu ska väskan bara packas, sen drar jag mot bussen.
Hejsvejs!

RSS 2.0