30e Augusti 2012 - Mot Stockholm!!

God morgon! Allt bra med er? För min del är det prima! Lite trött, men det ska nog gå vägen. Jag ska snart påbörja en lång resa i bil mot Stockholm. Musik, film och trevligt sällskap kommer förmodligen göra så att resetiden flyger iväg. Eftersom vi har husvagnen med oss (japp, vi ska campa!!) så kommer det dock dröja lite längre än vanligt. Det var länge sedan jag var iväg på campingsemester nu. När jag var mindre var vi iväg flera gånger varje år. Jag tycker det är ganska mysigt, så det ska faktsikt bli kul!
Jag tror i alla fall att jag kommer ha tillgång till internet, så jag ska försöka slänga in något inlägg då och då. Ni får väl hålla utkik.  Nu måste jag hur som helst försöka bli klar! Ha en bra dag ♥
 



29e Augusti 2012

Jag har haft fullt upp hela dagen. I alla fall känns det så. Jag har sprungit runt och stressat en hel del. Direkt när jag kom hem från skolan satte sig jag och min syster oss framför datorn och kollade på sommarfinalen av "pretty little liars". Det var så galet spännande! Efter det var vi iväg på middag hos mormor och så fort jag kom hem igen var jag tvungen att börja packa. I morgon drar vi som sagt mot huvudstaden. Fyra dagar ska vi spendera där med shopping, mys och konsert. Det kommer bli grymt!
Nu måste jag fortsätta packa och leta kläder. Vi hörs senare ikväll!
 


 
 

28e Augusti 2012

Det har varit en underbar dag idag. Visserligen många håltimmar, men lektionerna är hur sköna som helst. Jag kan verkligen inte klaga på att vi under sista lektionen har dubbeltimme i foto. Det är toppen med lite praktiska ämnen i skolan, för då kan man använda de mer kreativa delarna av hjärnan, de som lätt blir bortglömda i allt pluggande.
 
Förutom skolan har dagen också rullat på bra. Jag har faktiskt börjat få upp intresset för att spela gitarr! Jag fick en gitarr när jag var yngre, men då tyckte jag att det var alldeles för jobbigt att lära sig. Jag saknade helt enkelt tålamodet. Nu älskar jag istället att sitta och spela på instrument! Jag sitter och byter mellan piano och gitarr och plinkar på strängarna och tangenterna i flera timmar. Musik gör en verkligen på bra humör!
 



27e August 2012 - Hösten är på väg

Man kände att hösten verkligen är på väg nu. Kylan bet i mina kinder när jag promenerade till bussen i morse. Löven skiftade i gul-röda toner och dansade sakta ner mot marken. Jag tycker hösten är mysig. Det betyder massa filmtittande framför en brasa med en kopp te och stora tjocka goströjor. Men när hösten går mot vinter är den inte lika rolig längre. En dag som denna har dock hösten visat sin fina sida. Solen har skinit och det har varit himla vackert.
 

26e Augusti 2012

Jag vaknade i morse upp av att jag hade ont i höger nederdel av magen. Först tänkte jag inte så mycket på det, men när jag märkte hur ont det gjorde att dra upp höger ben och klämma på magen där det kändes konstigt, blev jag lite rädd. Jag började nästan tro att jag fått blindtarmen. Men under dagens gång har smärtan försvunnit mer allt eftersom, som tur är! Jag brukar alltid ha oturen att bli sjuk vid de mest opassande tillfällen. Jag har bland annat råkat ut för halsfluss och öroninflammation utomlands haha.
 
I dag har jag spenderat dagen med mina favorit-hemmafruar. Jag ser faktsikt  fram emot ännu en skolvecka! Endast tre skoldagar gäller för mig denna vecka, sedan blir det fyra dagar i huvudstaden. Det kommer bli grymt ♥
 

Topp fem Lady Gagas musikvideos

Jag minns så väl i våras när det var dags att beställa biljetter. Jag var förväntansfull, orolig och nästan lite rädd. Jag visste att det skulle bli hur tufft som helst att lyckas få några biljetter, men jag hoppades att det skulle gå vägen. Men det var bara det att det var just det som det inte gjorde. Vi ville ha fyra biljetter, men fick endast två, som inte hellre var så bra som vi tänkt oss. Jag var så sjukt besviken! Men några dagar senare kom beskedet som jag hoppades på - en konsert till skulle bli av. Och den gången gick det vägen!
 
På torsdag far vi mot Stockholm för fyra dagar i huvudstaden. På fredag väntas Lady Gaga konsert och jag kan inte beskriva hur grymt det kommer bli! Jag tänkte därför ge er en liten topp-fem lista enligt mig på hennes musikvideos. Dock tycker jag de flesta är riktigt grymma, så det är svårt att göra en lista. Here we go:
 
Nummer 1 -Telephone
 
Nummer 2 - Marry the night
 
Nummer 3 - Judas 
 
Nummer 4 - You and I
 
Nummer 5 - Paparazzi

Snart så!!


25e Augusti 2012

Jag har gått en hel vecka i skolan, och det känns underbart. Man uppskattar även helgerna mycket mer när man inte är ledig om vardagarna! Jag tog en redig sovmorgon i morse och har idag bara slappat framför "Desperate Housewives". Jag får se om jag hittar på något mer idag, men jag tycker det är fasligt skönt att bara ta det lugnt och njuta lite av livet. De två kommande helgerna kommer vara överfyllda med roligheter, så jag behöver nog vila upp mig inför det. Haha!
 
 

Nöjd

Jag börjar verkligen inse hur mycket skolsnack det börjar bli på denna blogg, men det blir lätt så när skolan har dragit igång. Jag är i alla fall supernöjd med min tillvaro just nu, fast jag måste erkänna att jag fick en rejälchock när jag såg att jag har idrott specialisering på mitt schema?!?! Haha. Jag vet inte vad som hänt, för jag är rätt säker på att jag kommit in på bild och inte valt något inom idrott. Hm. Det får nog bli fler besök hos rektorn... Mig blir de då inte av med!
 
Två foton från förrförra helgen.
 

22a Augusti 2012 - Och hips vips så blev jag en samhällsvetare

I morse gjorde jag ett besök hos rektorn och fick beskedet - jag hade bytt klass. Så nu, efter ett ändå ganska bra år på natur, har jag börjat på samhällslinjen. Och det känns underbart! Inte matte varje dag och massa jobbig fysik. Jag måste dock säga att jag saknar klassen en hel del! Det är ju ofta någon slags "fight" mellan samhällsvetare och naturvetare. Haha. Fast, trots att jag nu går samhäll nu, är det som jag står på naturs sida, förstår ni? Lite töntigt kanske, mend det känns så.
 
Jag har i alla fall hunnit med en hel del idag. Bland annat att springa i spöregn (det ÖSTE verkligen ner!) och åska. Trots att vi sprang med paraply blev vi dyngblöta. Haha. Fast det var ändå ganska roligt. Efter skolan passade jag även på att fika med Julia. En lugn och skön skolstart kan man säga!
 

21a Augusti 2012

Det kändes konstig att ha gjort en "hel skoldag" och hunnit hem när klockan bara var halv elva. Vanligtvis (i alla fall nu under lovet) sover jag till elva-tolv. Men det är otroligt skönt att ha hela dagen framför sig. I morgon drar dock allt igång igen. Fast jag vet inte riktigt i vilken klass än... Jag var efter skolan och hörde mig för, skrev i lite papper och så. Jag har även svårt att bestämma mig för vad som vore bäst och vad jag egentligen vill. Det är oerhört svårt att veta vad man ska välja, vilken väg man ska ta. Jag försöker skriva ner både positiva och negativa saker om de två olika program som jag väljer emellan, så att det ska bli enklare. Jag ska berätta lite mer om allt det hela sneare.  
 

20e Augusti 2012

Idag hade jag tänkt mig en ordentlig sovmorgon, men icke då! Min vän ringde och väckte mig, för vi skulle fixa med lastbilen. Det känns väldigt knepigt, jag funkar inte direkt med bilar och sådant. Haha. Men vi fick inte mycket gjort, vi satt mest i köket och drack kaffe. När även regnt började komma bestämde vi oss för att åka hem till mig och se på film istället.
 
Ikväll ska jag försöka komma i säng lite tidigare än vanligt, men antagligen kommer jag kolla på några serier först. I morgon drar ju skolan igång, och det ska trots allt bli ganska skönt. Komma in i rutiner igen. Direkt efter skolan ska jag i alla fall göra ett besök hos rektorer och syokonsulenter, bara för att jag älskar att töla med dem så mycket. Hehe. Men jag tror det kan bli ett klassbyte för mig, men vi får väl se hur det blir.
 

19e Augusti 2012

Idag fick jag besök av min vän Julia. Det blev lite "catch-up", eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Jag följde även med henne hem ett tag, och där påbörjade vi ett nytt projekt som vi ska ta oss an! Vi har tänkt fixa i ordning en gammal lastbil som vi kan på i Höljes nästa år. Haha. Vi får se hur det bli med det, men förhoppningsvis ska det gå vägen med lite hjälp.
 
Ikväll ska jag kika på "Desperate Housewives", som jag började se på igår. Jag är lite seg, hehe. Serien verkar i alla fall grym! Och det bästa är att alla åtta säsonger har gått, så nu kan jag se avsnitt efter avsnitt hur länge som helst. Min syster och mor ska tillbaks till skola och jobb imorgon, men för mig och resten av eleverna på min skola börjar inte förrän på tisdag.
 
 
 

18e Augusti 2012

Jag sitter och ränsar lite bilder på datorn idag, för jag tänkte klicka hem några foton. Jag ska hänga upp dem på väggen, så att man kan tänka tillbaka på alla roliga minnen när vintermörkret börjar komma. Jag ska även försöka få över några mappar till datorn ifrån min halvt trasiga hårddisk, något som tar väldigt lång tid! Men eftersom det regnar ute idag har jag ändå inget bättre för mig.
 
Några gamla foton.

Tevespel

Jag har börjat bli så fasligt trött om kvällarna, något som i och för sig är bra med tanke på att skolan drar igång om bara några dagar. Ikväll har jag bara spelat tevespel och chillat. Jag är dock lite sugen på att se en film innan läggdags. De senaste dagarna har jag både sett den första och den senaste "American Pie filmen", så kanske blir det någon av dem som är mitt emellan ikväll.
 

16e Augusti 2012

Hej på er!
 
Det är finfint väder ute idag, så jag har legat ute i solen sedan jag steg upp i morse. Jag ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan sticka iväg till Torsby. Jag har lite ärenden på byn, bland annat måste jag köpa hårfärg åt mitt hår som gror som ogräs.
 
 

Pretty Little Liars Blogg

Ingen kan ju ha missat hysterin kring "pretty little liars"? Jag fastnade för serien för cirka ett år, och den är nu inne på sin tredje säsong som jag slaviskt följer. Det är en galet spännande mysterie-serie! Jag rekommenderar den till alla, ung som gammal, pojke som tjej.
 
Hur som helt, jag vill tipsa er pretty-little-liars-fans om en fantastisk pretty little liars blogg! Ni finner den HÄR. De uppdaterar ofta, lägger upp många bilder, berättar teorier om vem A och mördaren kan vara, mm. Riktigt kul att läsa! Det kan dock vara bra att ha sett alla avsnitt, så att bloggen inte ligger flera avsnitt före än vad ni själva sett, för då kan ni få reda väldigt mycket information som ni inte fått reda på än.
 

15e Augusti 2012

Solen skiner och det är riktigt varmt idag. Jag har ända sedan jag steg upp legat ute och solat. Men nu är det så varmt att jag måste ta en lite puase. Jag ska ta och  hoppa in i duschen och fixa till mig lite innan jag ska iväg. Det är nämligen tänkt att mina kusiner ska passas ikväll. Så det blir nog mycket lek och bus.
 
 

Varmt och skönt

Tänk att det skulle behöva ta ett helt sommarlov för solen att våga visa sig! De senaste dagarna har varit ljuvliga med massa värme och sol! Helt underbart. Och jag har även lyckats få lite färg. Bättre än inget i alla fall. Jag har spenderat stora delar av kvällen utomhus. Resten av kvällen ska jag spendera själv här hemma, om jag inte få hem någon vän som vill joina mig. Annars blir det filmmys all by myself.
 

14e Augusti 2012

Igår såg jag verkligen fram emot att krypa ner i soffan och se på film, för vädret var både grått och trist. Men riktigt så blev det inte, för runt sextiden igår gick strömmen. Istället så tände vi massa levande ljus och bläddrade i gamla tjejtidningar. Det är ju inte hellre helt fel! Så det blev en riktigt mysig kväll. Inte förrän efter elva tändes lamporna igen.
 
Idag startade jag dagen med frukost ute på trappen. Solen har kikat fram några gånger under dagen, men nu börjar den mest gå i moln. Imorgon verkar det i alla fall bli riktigt strålande väder!
 

13e Augusti 2012 - Avslutningscermoni

Var det någon mer än jag som såg på avslutningscermonin av OS igår? Det var helt otroligt. Jag satt bara och gapade för att det var så fint. Det var skitbra! De hade verkligen bra artister på plats och hela showen var magisk. England har fantastiskt många stjärnor. Jessie J, One Direction, Taio Cruz, Tinie Tempah och ett återförenat Spice Girls var några av de som uppträdde. Helt otroligt. Punkt slut. Jag önskar att jag själv suttit i publiken, men att sitta framför teven helt ensam var inte hellre helt fel!
 

Sol, sol, sol

OS-finalen i handboll blev en riktig nagelbitare. Jag hoppade upp och ner i soffan, skrek och tjoade. Haha. Men det hjälpte ju inte, för det blev ett silver till sist. Hur som helst var det en mycket spännande match. Ikväll är det ju även dags för avslutningscermonin, för detta sommar-OS håller på att leda mot sitt slut. Jag vet inte riktigt vad jag sysselsätta mig med nu framöver. Det har börjat bli en vana att se på sport från morgon till kväll.
 
Efter finalen gick jag raka vägen ut och la mig i solen med en tidning. Jag såg till att smörja in mig ordentligt med solkräm för att inte bränna mig mer, men jag märkte förut att även magen blivit lite röd. Jag ska verkligen se till att smörja in mig med massa body lotion innan jag lägger mig ikväll.
 

12e Augusti 2012

Igår orkade jag verkligen inte att blogga, jag var alldeles för trött. Dessutom var vädret prima med sol och värme, så jag låg ute en stor del av dagen. Jag hann även med lite filmtittande och annat mys.
 
I fredagskväll hade jag i alla fall en riktig myskväll, om man säger så. Några vänner kom hem till mig och vi hade en mycket trevlig kväll med masa roligheter. Kvällen blev inte heller allt för sen. Eftersom vi var så få hann man även umgås med alla ordentligt, när man är många blir det lätt hänt att man härjar runt med alla och aldrig riktigt umgås.
 
Idag skiner solen igen och jag har lyckats bränna mig på ryggen. Haha. Som tur är kan jag stanna inne ett tag sen när det blir dags för OS-finalen i handboll! Nu måste vi heja fram Sverige till OS-guld, right?!
 
Två bilder från i fredags.
 
 

Semifinal i handboll och fest med några vänner

Fast att det ännu är ett ganska bra tag tills att mina vänner ska dyka upp, är jag ändå redan iordning. Det är nämligen så att jag vill se på OS-semifinalen i handboll. Jag har verkligen kollat på mycket sport nu under OS, till och med mer än några mina sportintresserade vänner. Haha. Jag ska sitta och heja på Sverige så gott jag kan och sedan får Julia komma och hjälpa till. Runt åtta ska i alla fall folk börja komma hit. Jag hoppas det blir en mysig och rolig kväll!
 
Kvällens look - leopard.

Kanel-knäckebröd

Jag förstår inte att jag, som verkligen ÄLSKAR kansel, inte har smakat dessa kanel-knäckebröd förrän nu. Jag har kanel på och i mycket som jag äter och dricker, så det här blev tummen upp. Dessa bröd är sjukt goda! De smakar nästan som helt vanliga kanelbullar. Mums. Om ni gillar kanel så måste ni prova desså, så är det bara!
 
 
 

Ny låt med The Script och Will.I.Am


10e Augusti 2012

God morgon! Allt bra med er? Jag vaknade upp med en fruktansvärd huvudvärk i morse (antagligen för mycket sömn haha), men jag och min syster lyckades ändå med lite träning under morgonen. Jag nyss ätit frukost och håller nu på att plocka lite här hemma. Ikväll väntar jag nämligen gäster i form av mina vänner.
 

9 Augusti 2012 - LOL

Eftersom regnet dominerar här blir det mycket filmtittande. Igår passade jag och min syster på att se "LOL" med Miley Cyrus i huvudrollen. Jag tyckte filmen var bra, ganska mysig. Har ni inte sett den tycker jag absolut att ni kan kolla på den! Nu på morgonen passade vi även på att vara lite nostalgiska och se på "Hannah Montana". Haha. Ibland är det skönt att kika på gamla barnprogram och inte behöva tänka så mycket.
 

Sugen på en hårförändring!

Jag har under denna dag sökt runt på olika frisyrer och hårfärger. Jag har ganska länge funderat på att ändra mitt hår, även om det inte alls var länge sedan jag gick från blond til röd. Jag är väldigt sugen läckert. Jag är till och med liten sugen på att skaffa en liten variant av det och sedan ha hela håret över på andra sidan med en tjock snedlugg, förstår ni? Men jag vet varken ifall det skulle passa mig eller ifall jag skulle våga. Vad tror ni om mina idéer, eller har ni några andra förslag?
 
 
 

Gina Trcots nagelack

Jag måste verkligen ge Gina Tricots nagelack tummen upp! Färgerna är väldigt täckande och sitter otroligt bra. Nagelacken finns även i hur många färger om helst - lila, blå, glitter, guld, osv.
 

8e Augusti 2012 - Mönstermania på den nya klädstången

När jag var iväg till Ikea för några dagar sedan köpte jag mig en ny klädhängare (säger man så?). Min  garderob håller helt och hållet på att bli överfull av kläder, väskor och skor, så jag var tvungen att få mig mer förvaring. Efter lite lätt montering igår fick jag till sist upp den. Jag hängde upp de blusar och tröjor som har de "värsta mönstrerna" i min garderob, så det´blev verkligen "mönstermania" på stången.
 

7 Augusti 2012

God morgon!
 
Här hemma är vädret likt sig - grått med massa moln. Men temperaturen verkar dock helt okej! Jag och min familj har nyss haft en mysig frukost och jag ska nu börja fixa mig lite smått. Jag och min mor ska fara ner till Torsby, eftersom kylskåpet gapar tomt. Jag ska även passa på att övningsköra ner. Det gäller ju att ligga i, för om cirka nio måndaer är det dags!
 
Några mobilbilder från Jamtli.

Sjätte OS-medaljen

Jag vill slå till mig själv hårt i skallen för att jag lyckats förstöra min andra hårddisk för i år. Alla minnen som fanns samlade på den är nu borta. Filmer och massvis med foton från semestrar, roligheter och andra tillställningar finns inte längre kvar. Men det spelar ingen roll hur ledsen/sur jag är över det, för allt är ändå borta. Så så var det med den saken liksom!
 
Jag har tillbringat massvis med ensamtid sedan jag kom hem idag. Jag har kollat igenom datorn, plinkat på piaot och lyckats skriva någhra rader i ett block som ska föreställa "mina-egna-låtar-bok". Att resa runt lite kan verkligen ge en inspiration. Jag har även sett på alldeles för mycket OS under kvällen. Sverige lyckades ju kamma hem sin sjätte medalj! Jag tycker OS:et går bättre än förväntat.
 
Nu ska jag hoppa ner i min egen säng och ta en riktigt lång sovmorgon till morgonen!
 
 
 
 
 

Åhh..!

Ja, ni får nog nöja er med mobilbilder, för det verkar som att jag haft sönder ännu en hårddisk - och på den låg självklart Jämtland-bilderna. Hur lyckas jag?!
 

6 Augusti 2012 - Hemma från Jämtland

NU ÄR JAG HEMMA!!
 
Efter fem bra dagar i Jämtland är jag nu hemma. Bilresan hem var hemskt långtrokig, speciellt de sista två timmarna. Cirka sju timmar blev det i bilen idag, men oj vad skönt det var att komma hem!
 
Jag har hunnit med massa saker när jag varit borta.. Vi har till exempel besökt mitt favoritmuseum "Jamtli", shoppat i Östersund, fikat på en Spökprästgård i Borgvattnet och hälsat på massvis med släktingar. Det var ärligt talat släktingar överallt. Haha. Men eftersom man ser dem så sällan blev det en del besök hos dem.
 
Jag ska nu redigera bilder och sedan ge er stor bildmob! Bjuder på några Jämtländska vyer så länge!
 

4 augusti 2012 - i Jämtland

 
Hej på er! Ni får förlåta mig, men bloggningen får vänta tills jag kommer hem. Jag har fullt upp här borta i jämtländska Östersund. Vi hälsar på massvis med släktingar varje dag. Det känns nästan som att jag är släkt med halva Östersund. Haha. Vi har även lyckats få skapligt väder med rätt mycket sol och värme. Vi har det bra här borta, trots att vi bor i en ganska skappig lägenhet. Idag ska vi fortsätta träffa släktingar. Men först blir det frukost och en morgonpromenad. Ni ska få en ordentlig bildbomb när jag kommer till värmland igen.

Skönhetsfix

Eftersom vi åker tidigt imorgonbitti så passade jag på att skönhetsfixa mig nu ikväll istället. Jag hade i en färginpackning i håret för att få det rödare, kletade på en blåbärsansiktsmask och målade naglarna. Samtidigt som jag fixade med det drack jag en fruktansvärt god kaffe som finns att köpa i kyldisken i vanliga mataffärer. Jag ska snart hoppa i ett varmt och skönt bad och efter det packa i det sista i resväskan.
 

Packar

Jag är i full gång med att packa här hemma.  Jag slänger i lite av både det ena och det andra. Det är roligt att packa när man ska utomlands, men att packa för en resa genom Sverige är på något vis inte lika roligt. Det är även svårt att veta vad det svenska vädret kommer bjuda på. Ibland regnar det och är iskallt och ibland är solen framme och värmen galen. Så i väskan finns både shorts och varma tjocktröjor.
 

1 Augusti 2012

God morgon!
 
Igår kväll började jag och min syster att se på den första Batman-filmen, eftersom väldigt många säger att den är bra. Men, vi förstod inte mycket av filmen. Haha. Vi har en liten bit kvar av den som vi ska kolla på idag, så kanske går det bättre då. Det var inte förrän andra halvan av filmen som det började bli bra hellre.
 
Även om vi la oss skapligt tidigt igår sov jag länge idag. Jag steg upp och fixade frukost med kaffe i mina nyinköpta muggar från Ikea. Jag tycker de var väldigt söta med sin pastellrosa färg och jag var bara tvungen att fynda dem när vi var i Karlstad igår!
 

RSS 2.0