29e Oktober 2012

Jag har hunnit med massvis under detta lov än så länge! Antagligen för att jag har vaknat sjukt tidigt varje dag, något som verkligen inte är likt mig. I dag när jag steg upp såg jag den vita backen utanför fönstret. Det är inte ens november och snön faller redan ner. Mina vinterkläder har börjat åka fram, men jag känner att jag gärna skulle tänka mig att gå i min tunnare jacka ett bra tag till. Fast det är nog dags att sätta på sig varmare kläder nu.
 
Jag och min familj har nyss ätit frukost och ska nu placera oss i soffan och se en Bond-film. Vi fick låna två filmer av min mors vän, så nu ska det kollas! En riktigt mysig start på denna morgon ♥
 

Skyfall

Tro det eller ej, men igår var det första gången i mitt liv som jag såg mig en James Bond film. Tänk att det skulle ta mig sjutton långa år! Jag och familjen besökte byns bio för att se på premiären av "Skyfall" igår. Den var verkligen bra! Jag satt ganska ofta på helspänn. Haha. Riktigt spännande! Jag måste nog se några fler Bond-filmer. Jag tycker även att låten, som har samma namn som filmen, är mycket bra. Det är fantastiska Adele som sjunger den, så ni kan ju tänka er att det blir bra då.
 

Revlon Professional Nutri Color Creme 200 Violet

För några dagar sedan testade jag "Revlon Professional Nutri Color Creme 200 Violet". Det är en inpackning som tonar håret. På ljust hår sätter den sig verkligen jättebra! Men eftersom mitt hår var nyfärgat och väldigt mörkt (mitt hår suger åt sig extremt mycket färg) gav toningen mest en intensiv röd färg. Fint det med, men inte det jag var ute efter. Jag ska pröva att hälla i mer kräm i håret nästa vecka och se ifall resultatet bli bättre då. Jag rekomenderar i alla fall denna produkt! Men jag måste varna att den sätter sig ordentligt på huden, så handskar är ett måste vi applicering!
 

26e Oktober 2012

Efter gårdagens snö-hagel-blåst-storm var det kul att se att solken sken ute i morse. Riktigt fint väder! Men det är äckligt kallt ute, nästan så att man skulle behöva vinterjacka. Jag hur som helst kommit hem ifrån skolan nu. Vi slutade halv elva och fick då ta lov. Det ska bli underbart med en veckas ledighet! I kväll ska jag inviga lovet med bio.
 

25e Oktober 2012

Både i dag och i går har jag varit sängliggande. Mitt huvud är tungt och jag har magsmärtor. Det kommer och går, vissa stunder är det bra och vissa stunder är det värre. I morgon ska jag i alla fall försöka ta mig iväg till skolan. Det är så himla tråkigt att bara sova, läsa och vila. Och i morgon slutar jag halv elva! Väldigt skönt.


23e Oktober 2012 - Ny hårfärg

Jag hade verkligen hoppats på att mitt hår skulle bli riktigt lila, men tyvärr blev nog mitt hår lite för mörkt i och med att jag färgade det först. I partier där mitt hår var ljust blev det däremot rosalila. Jag tycker färgen är skitsnygg, men den syns ju inte dirket. Haha. I stället blev mitt hår hur rött som helst! Fast jag gillar det med må jag säga.
 
Försökte fota fägen, men det var ganska svårt!

22a Oktober 2012 - Fixat håret

Dagarna innan lovet är ganska stressiga. Mycket skolarbeten ska fixas och prov ska skrivas. Jag har i kväll försökt att göra mitt bästa med att skriva klart några uppgifter, men min skoldator mår verkligen inte bra. Haha. Datorgubben i skolan påstod att han lagat den, men det kommer fortfarande upp massa error-meddelande och den är svart. Får lämna in den igen i morgon.
 
Vi har lekte även lite frisörsalong här hemma i kväll. Jag har färgat mig röd (som vanligt) och även lagt i en hårinpackning med lila pigment i. Det ska bli väldigt spännande att se hur det blir! Jag ska försöka slänga upp bilder på resultatet i morgon!
 

TV-söndag

Jag sitter och skriver på en svenska-uppgift som ska in i morgon. Det går alltid trögt i början, men sedan rullar det på bra och blir till och med roligt. Men snart ska jag placera mig i soffan, för söndag betyder tevekväll för min del! Det är massvis med bra program på söndagskvällarna. Det är i stort sett enda dagen då jag verkligen kollar på teve. Solsidan är ju en serie som bara måste ses.
 
Slänger in några inspirerande bilder från we♥it, så att man blir lite extra peppad sista veckan innan lov!

20e Oktober 2012 - Halloween-sminkningar

I går ösregnade det verkligen ute. Jag trodde nästan att hela himlen skulle falla ner. Det enda man kunde sysselsätta sig med var filmer, serier och youtube-klipp. Jag och min syster satt och kollade på olika Halloween-sminkningar. En del är så galet duktiga! En del filmer började även lite läskigt. Haha. Jag och min syster satt och skrek framför skärmen. Ganska roligt.
 
Här är två av filmerna som vi hellre ville blunda för än att se (i alla fall i början!)
 
 

19e Oktober 2012 - iPhone 5

Egentligen hade jag planerat att dra hem när jag slutat (vid halv tolv), men jag var tvungen att åka till sjukhuset efter skolan. Min mage krånglar och gör ont. Jag vet inte vad det är som är fel, så jag fick helt enkelt åka till doktorn för prover, känn och kläm. Haha. Jag hoppas verkligen kunna få reda på vad som är problemet bakom dessa smärtor!
 
När jag var klar på sjukhuset fick jag den glada nyheten om att min telefon, min älskade iPhone 5, kommit! Blev överlycklig! Det första jag gjorde var att uppdatera instagram, som jag inte varit inne på sedan i början av september. (Jag heter josefinkullberg på instagram för er som undrar). Jag har ganska länge suttit och pysslat med mobilen nu, och jag gillar den verkligen! Kameran är helt suverän. Och jag insåg verkligen hur mycket jag saknat att ha en telefon med riktigt internt i. Hur klarade jag mig utan det i en och en halv månad?! Jag kommer helt klart bli beroende av min mobil. Igen.
 
Nu måste jag få i mig middag i alla fall. Har inte käkat sedan sex i morse.
 

18e Oktober 2012

Egentligen skulle vi ha slutat vid halv tre i dag, men istället fick vi sluta redan vid halv tolv. Jag och Julia stack då iväg till Wiener och fikade. Efter det tog vi bussen hem. Vi har nu suttit i flera timmar och pluggat, fast jag har fortfarande en hel del spanska kvar att göra. Jag har varit tvungen att göra ett läx/prov-schema hemma, så att jag har koll på allt skolarbete. Ganska praktiskt!
 
Spansk-plugg och nytt lack på!

17e Oktober 2012

Efter en grå och regnig onsdag placerade jag mig framför datorn för att se på "Torka aldrig tårar utan handskar". I skolan, på jobb och lite var som helst har det pratas hej vilt om denna serie som är baserad på Jonas Gradells bok med samma namn. Eftersom jag hört så mycket gott om den, var jag tvungen att ge serien en chans. Och den var bra! Jag ska försöka att hinna se andra delen i morgon.
 
Jag såg även alldeles nyss på "Kalla fakta", där de tog upp hur dåligt Parken Zoo i Eskiltuna skött sina djur. Det var verkligen vidrigt att se! Usch, mådde ärligt talat dåligt. De hade döda djur i frysar. Det är ju helt bedrövligt!
 

En krashad dator och lila hår

Jag har suttit och försökt få ordning på min dator som verkligen krashade totalt i kväll! Jag vet inte hur många error-meddelande som kom upp. Även alla dokument verkar ha försvunnit och själva skärmen har ändrat färg från blå till svart. Hm... Jag får helt enkelt lämna in det i morgon!
 
Annars har jag kikat på teve hela kvällen. Såg ni hur Sverige verkligen briljerade under matchen mot Tyskland? Väldigt bra gjort! (säger jag som i stort sett har noll intresse och koll på fotboll, haha). Jag satt och zappade mellan fotbollen och "Svenska Hollywoodfruar".
 
Nu ska jag ta krypa ner i sängen, jag lägger mig alltid alldeles för sent. Måste försöka ändra på det! Innan läggdags hann jag i alla fall beställa hem en ny sak för mitt hår som ska bli intressant att testa! Jag tycker ju att lila hår är sjukt snyggt! Nu blev ni allt nyfikna, va?
 

16e Augusti 2012

I dag fick jag hem ett paket med nya kläder. Det är alltid roligt med paket, inte sant? Och nya kläder är ju inte hellre helt fel! Det mesta som var med var super, till exempel en svart blus med paljettkrage. Riktigt festilg. En annan blus var dock inte alls som jag tänkt mig, så den ska jag skicka tillbaks.
 

Plugga musik i USA

Det var verkligen hur kul som helst att träffa vår släkting och hennes vän. Amerikaner är så trevliga och härliga! Hennes vän hade två söner som höll på med musik och hon hade mycket intressant att berätta. Hon gav massa råd om musikskolor och vilka städer som är bra, osv. Riktigt roligt att få lite tips. Jag har ju varit väldigt inne på Los Angeles, men hon tyckte det fanns andra alternativ som vore bättre. Det är ju inte så himla länge tills det är dags att lite mer seriöst kolla på skolor efter gymnasiet.
 
 

14e Oktober 2012 - Purple Glam

Jag passade på att ta en lång och härlig sovmorgon. När jag vaknade påbörjade jag första boken av "Pretty little liars serien". Jag är ganska förväntansfull, för jag tror ju att böckerna är ännu bättre än serien (om det ens är möjligt?). Vi får se vad jag tycker när den är färdigläst. När jag väl steg upp runt tolv möttes jag dock av tråkiga nyheter, så den härliga morgonen varade inte så länge.
 
Nu ska jag föröska leta fram kläder och sminka mig. Jag och familjen ska iväg till min mormor på fika. En av våra släktingar från USA är nämligen där på besök. Det ska bli trevligt, man ses ju väldigt sällan. Släkten från USA har hälsat på flera gånger i Sverige, men vi har tyvärr aldrig besökt dem (i alla fall inte under min levndadstid, mamma och mormor har dock varit där förut).
 
Bjuder även på bilder på hur jag målade mina naglar igår - lila med massa glitter!
 
 
 

13e Oktober 2012

Igår hade jag en väldigt mysig kväll med mina vänner. Vi bowlade, satt och snackade om allt möjligt på en av byns pizzerior och gick runt i "stan" och såg på bilar och människor. För att vara en fredagskväll i vår lilla håla var det mycket folk ute. Det är kul att göra något annorlunda ibland.
 
I dag har jag bara kollat på serier, läst och slappat. Hur skönt som helst. Jag ska fortsätta min lördagskväll med någon trevlig film, tror jag. Det var länge sedan jag såg en riktig gråt-film. Ska försöka leta upp någon ny!
 

12e Oktober 2012

Jag har alldeles nyligen kommit hem från skolan. Fredagar är extremt korta, endast tre lektioner. Jag tycker veckorna har flugit iväg sedan vi började. Om endast två veckor får vi lov! Då inträffar en av mina favorithögtder - Halloween. Så himla roligt! Det vore roligt med en riktig Halloween-fest med utklädsel och hela köret, men jag vet inte riktigt vad planerna är. I kväll ska jag i alla fall och bowla med ett stort kompisgäng. Jag är sämst på att bowla, men det är grymt kul!
 
Bjuder på en bild på mig och Majsan från i lördags!
 

The great escape

Jag har suttit med skolböckerna hela kvällen. Det blev ganska tröttsamt till sist, men jag är nöjd över att jag blev klar med allt. Jag ska nu ta det lite lugnt och läsa i min underbara bok "The last song" (jag vet, det går rätt segt för mig att läsa ut en bok, skolan och allt annat tar tyvärr upp mycket tid). I morgon har jag en ordentlig kortdag! Det finns inget bättre än att sluta tidigt. Och senare på kvällen ska jag umgås med mina fina vänner. Det kommer bli en bra helg känner jag ♥
 
Slänger in två bilder från i helgen!
 

11e Oktober 2012

I dag var det en kortdag, så jag kom hem tidigt ifrån plugget. Jag promenerade hem i ett underbart väder. Solen sken och löven dansande i trädkronorna. Väldigt fint. Eftersom jag fick tillbaka min kamera i dag så passade jag på att knäppa några kort på hemvägen. Tyvärr är min kamera är inget vidare längre. När jag ska ut och fota använder jag mig mycket hellre av min systers kamera som är betydligt bättre.
 
Jag sitter i alla fall och pluggar nu. Jag är som sagt expert på att skjuta upp saker. Jag måste verkligen ändra på det!! Så jag läser texter, skriver och kollar glosor.Vill egentligen bara lägga mig och sova, men äsch då, det är ju redan fredag i morgon!
 

Sista och sjätte säsongen av Gossip Girl

Natten mot i dag drog sista (sista!!!) säsongen av "Gossip Girl" i gång. De flesta serier som jag följer har haft en paus under en längre tid, men nu när hösten är här startar många igen. Och i dag påbörjade jag säsong sex av serien som innehåller drama, intriger, vänskap, kärlek, lyx, pengar och skandaler. Det är alltid jobbigt när det är sista gången. Och det värsta är att denna sjätte och sista säsong av "Gossip Girl" endast innehåller tio avsnitt. Men de kan väl inte spela in serien för alltid, till sist måste det ju bli ett sista avsnitt.
 
Dock tycker jag att det börjar bli väääldigt mycket drama i serien nu. Det är nästan jobbigbt att kolla. Haha. Men jag vill ju inte direkt sluta! Jag vill ju se om allt slutar väl för alla. Jag rekomenderar i alla fall denna serie. Den är inspirerande. Och den får en verkligen att drömma om ett sådant händelsefullt och lyxligt liv som de lever, men den får en även att bli väldigt glad över det man har!
 

9e Oktober 2012

Jo då, jag lever, men bloggen har fått vila lite. Jag har haft fullt upp och varit hur trött som helst både i söndags och i går. Jag har även ingen kamera för tillfället, eftersom jag lyckats glömma den hemma hos en vän. Så kan det gå!
 
I lördags var det hur som helst en fartfylld kväll som blev ganska galen. På söndagen tillbringade jag hela dagen i soffan, alldeles för sliten för att orka göra något annat. Av någon anledning hade jag svårt och sova, vilket resluterade i att jag var som en zombie igår. Vid sextiden igår kväll somnade jag och vaknade upp vid tio och insåg att det kanske var dags att tvätta bort sminket och hoppa i pyjamasen. Haha. Sen sov jag ända fram tills halv sju i morse. Fast jag är fortfarande lika trött med världens huvudvärk. Aj, aj, aj... Hela familjen är sjuka och lediga idag. Jag har bara friluftsdag idag, så jag missar i alla fall inget viktigt.
 
Nu ska jag fortsätta att kika på "Desperate Housewives" och kanske försöka sova lite till.
 

Kalas och lite fest

Snart kommer pappa för att hämta upp mig och min syster. Vi ska iväg på kalas långt bort i skogen. Det är min fars morbror som fyller sjuttio. Så det kommer nog bli lite som ett släktkalas. Jag ska bara vara där i några timmar, för runt sju-åtta ska jag bort och träffa vännerna. Det kommer nog bli en kul kväll med massa dans och skratt ♥ 
 

6e Oktober 2012

Vilken otroligt kall morgon det var idag! Jag slogs verkligen av kylan när jag öppnade dörren i morse. Brr... Jag börjar redan längta efter sommar och sol. Jag tror att jag måste leta fram vinterjackan snart, det är ju trots allt oktober.
 
Hur som helst, igår var jag ju iväg på ett litet kalas. Det var mycket trevligt, mer mysigt än fart och fläng. Jag tycker verkligen att det kan vara skönare ibland, och igår var det toppen. Jag är ganska sliten idag, men jag måste snart börja fixa mig i ordning igen, för idag väntas först 70-årskalas och sedan ännu mera party. Haha. En fartfylld helg som sagt...
 

Party ikväll

Jag har nyss fixat mig i ordning. Jag ska iväg och ha kul med vännerna natten lång. Det är nämligen 20-årskalas som gäller denna kväll. Det blir nog riktigt roligt. Jag har under eftermiddagen lyckats vända på mitt humöt och blivit på bra humör. Det ska rent utsagt bli hur kul som helst att dra ut.Nu ska jag packa ihop mina saker, så jag är färdig tills jag ska iväg.
 
Bjuder på "kvällens outfit"! Och nej, jag har inte en snusdosa i fickan, utan en puserdosa. Jag håller varken på med snus eller rökning. Jag har aldrig testat och kommer hellre inte att göra det!
 
  
 

5e Oktober 2012

Jag har nyss kommit hem ifrån skolan. Det är väldigt skönt att sluta tidigt på fredagar. Jag har varit på ganska dåligt humör under förmiddagen, men nu känner jag att det börjar vända. Lite musik och några inspirerande bilder hjälpte till lite. Haha. Det funkar alltid. Jag funderar på att sova en stund så att jag årkar dra ut ikväll, men jag är verkligen sämst att sova på dagen. Men försöka går ju!
 

4e Oktober 2012 - Kanelbullen sdag

Idag har verkligen allt kretsat kring bullar. Det är ju som sagt kanelbullens dag idag. Jag tycker egentligen att det är ganska konstigt att man ska fira/äta (eller vad man nu egentligen gör?) en viss sak. I Sverige har vi ju en dag då vi ska äta bullar och en dag då vi ska äta semlor. Haha. Väldigt knepigt. Men bullar är ju galet gott i alla fall.
 
I morgon är det fredag och det innebär en efterlängtad helg! Jag höll på att somna på bussen idag, och det händer sällan, så jag ska strax krypa ner i sängen för många timmars sömn. Jag tror att jag behöver all energi jag kan få, eftersom jag vet att det kommer bli en väldigt fartfylld helg.
 
Jag snodde min systers bilder på bullfikat från hennes blogg som ni hittar här.
 
.

3e Oktober 2012

Vi fick sluta lite tidigare idag, så jag och Julia drog ner till Torsby och fikade. Vi hade egentligen tänkt att plugga, för vi har prov i entreprenörskap i morgon, men vi satt mest och pratade strunt. Det blir ju lätt så. Fast lite lyckades vi ändå få gjort. Jag ska ta och kika igenom det hela lite mer för att vara säker på att jag kan det. Det är ju redan tosdag i morgon! Dagarna går så sjukt fort. Det är snart helg, och då väntas en massa kul!
 
 

Where there is desire, there is gonna be a flame

Ingen har väl missat Ed Sheeran och hans låt The A Team? Jag tycker att denna talang är fruktansvärt bra. Hans röst är så himla härlig. Sådär underbart hes. Hans låtar är även väldigt sköna att lyssna på. Hans låt Kiss me är verkligen en ny favorit. Lika mysig som alla hans andra låtar på skivan.
 
Om ni är intresserade av vad mer jag lyssnar på för musik så finner ni min spotify-lista HÄR. Just nu är det mycket P!nk och Lana Del Ray
 
 

2a Oktober 2012

Det såg ut att bli en grå och tråkig dag när jag steg upp i morse, men under eftermiddagen sprack det upp i solsken. Det var riktigt roligt att vara ute och fotografetra under dubbeltimmen i foto idag. Jag har dock sprungit runt och klagat över mina fötter hela dagen. Haha. Jag snvände mina nya skor för första gången idag  och de är alldeles för små. Jag har ganska breda fötter, så skorna klämmer rejält. Men jag tror nog att de töjer ut sig allt eftersom.
 
 

1a Oktober 2012

Det är verkligen konstigt väder ute just nu. Eller, himlen och luften är väldigt gul-brun. Ganska fränt faktiskt. Hela skyn har fina mönster. Jag var tvungen att ta med mig min kamera ut för att knäppa några foton.
 
Jag håller nu på att plugga lite spanska, för i morgon har jag prov. Det gäller att ligga i för att lyckas göra bra ifrån sig. Det är lätt hänt att man kommer på massvis med andra saker som är betydligt roligare än läxor, men man får helt enkelt tänka på hur bra det känns när man vet att man är väl förberedd inför ett prov. Det känns även bättre att roa sig efter att ha gjort något vettigt!
 
 
Några foton på den underliga himlen.

RSS 2.0