Lite efter halv tio



Nu blir det snart tandborsting och nagelmålning, det lät konstigt...
Kvällen har varit bra. Inga fel alls, eller kanske lite, fast i stort sett bra. Det börjar lida sig mot dagens slut, så jag ska allt ta och göra mig i ordning.
Ikväll ska jag INTE lägga mobilen i garderoben, utan den ska få sin vanliga plats på skrivbordet bredvid mig, så jag slipper leta som en dåre efter den.
I morgon slutar vi tidigt, halv två. Gött.

Telefonen i garderoben


Dagens

I morse vaknade jag vid fyra och trodde jag försovit mig, men när jag såg på klockan så blev jag lättad. Men då dök det upp andra problem - vart var min mobil?! Jag gick runt, ett bra tag, men fann då ingen mobil. Bestämde mig för att sova, för jag orkade inte gå och leta längre. Tänkte att jag vaknar väl när Linnea går upp i alla fall. Men klockan ringde allt på mobilen kvart i sex, men såg den gjore jag inte. Jag gick upp, lyssnade efter den, och till sist fann jag den. Den låg i garderoben. Hade väl glömt den där igår. Åh, hur dum får man bli?

Har jämt fått i mig lite mat framför datorn. Lyckades självklart riva ut mjölkglaset.
Men nu är det väl bra. Förutom att facebook inte funkar...
Är det inget som ska funka idag?

The First One



Har gjort mig i ordning nu. Ska bara skriva lite, sen ska jag sova.
Har sett på Fångarna På Fortet, kvällens underhållning.
Har väl inte så mycket mer att skriva. Det har inte hänt så mycket idag precis. Inget nytt, ovanligt, speciellt kul, eller, ja, det händer väl alltid något roligt. Har mest lyssnat på musik, nästan inge teve eller dator.
Musik gör en glad. Musik gör en lycklig. Tur att det finns Musik, hur vore världen annars?


Solen är tillbaks



Slutade lite tidigare vid än vi skulle. Tog bussen hem. Gick till mormor och åt mat. Nu är jag hemma igen.
Idag tror jag alla var riktigt trötta. Alla var så crazy, hehe... Jag var i alla fall trött, så det får nog bli tidigt ikväll.
Härligt att solen har funnit tillbaka också, synd att kylan inte drar sin väg. Men man ska väl vara glad för det lilla man får.


Måndag 30/8-10



Idag var det jobbigt att gå upp, så trött! Men det var bara att kliva upp.
Har inget att göra nu fram tills halv åtta, då bussen kommer. Antagligen så blir det att sätta sig framför teven och se på Vakna Med The Voice.
Ha en bra dag!

Segt, så vi sover istället



Har suttit och sett på Bridget Jones dagbok, men det blev så segt, så jag går och lägger mig istället. Ganska så trött, synd att man inte får sova länge i morgon.

Söndags kväll


Kvällens Josefin, slapp och med utan smink, det är great.

Har gått runt här. Tänkt på vad jag ska packa. Okej, jag fattar om ni tänker packa? Nu?! Ja jag är antagligen knäpp, men det är kul att packa. Det är spännande på något vis, för när man har börjat packa så är det inte lång tid kvar. Det är bara lite mer än två veckor kvar. Allt har jag ju inte fått fram, bara väldigt få saker. T.ex. Böcker, ett par solglasögon och några bikinisar. Det ska bli så skönt att åka ifrån det här vädret! Regnet är inte kul längre. Allt är grått, tråkigt.


Och nej, alla gosedjur i bakrunden ska inte med, hehe... Vet inte varför jag har de framme, de tar bara plats :s


The Hills and The City



Vilken lugn dag det har varit. Har inte gjort ett dugg. Kollat lite på teve, suttit vid datorn, lyssnat på musik... ja, det är nog allt. Men det är inge fel med det. Det har varit ganska skönt med en sådan dag. Skulle nog behöva sova lite, för jag känner hur tröttheten sakta kryper fram nu. Men först ska jag se på The Hills och The City. För några månader sen så stod jag inte ut med de programmen, tyckte de var urdåliga, men nu har jag ändrat åsikt. Det är väl inte jättebra, men det är ganska underhållande, så mycket drama, haha.

Ljus



Har tagit ett bad, det var kallt, så det värmde...
På med myskläder blev det med. Orkar inte fixa till mig idag.
Tacos blev dagens mat, även idag.
Nu blir det musiklyssning för fullt. Det är det som händer idag.

Erase Me



Det blev en grym kväll igår! Hur kul som helst. Vi somnade sent och vaknade tidigt, inte det bästa, men får väl sova nu på dagen om det blir för illa.



Flower



Har hackat grönsaker. Det är nog allt jag gjort. Kul, va? Jag har väl lyssnat på musik också, i massor. Det var två saker. Förstår ni nu hur tråkigt et kan vara att bo här?
Men ikväll kommer det bli kul. Superkul. Vi ska vara vakna länge, skratta och prata. Ha skitkul.
Ska ta och dammsuga nu.

Tonights Gonna Be a Good Night


Idag får det bli tights och tunika.

Kläderna har jag fått bort, men dammsugningen är ännu inte gjord. Det är väl inte så bråttom, den första gästen dyker inte upp förrens vid fem.
Det ska bli så himla kul med en tjejkväll. Det var ett bra tag sen sist.

My Eye

´

God morgon!
Har varit vaken i ungefär två timmar, kollade på klockan vid halv nio och då var det kört, kunde inte somna om.
Idag ska jag städa rummet också, det är väl inte jättestökigt, men kläderna måste in i garderoben och så måste jag dammsuga.
Senare idag så kommer det nog besök hit, inte vilka som helst hellre, utan de där underbara tjejerna som jag har till kompisar!


Kallt åt fossingarna


Tack för att det finns eld, annars vore det ännu kallare!

Någon film blev det ju inte, ingen som ville titta med mig. Får väl ta och finna mig någon som vill se på film med mig, för här hemma finns det då inga filmsugna människor.
Har målat naglarna framför brasan, hann inte det igår. De fick bli turkosa. Jag vet, inte särskilt intressant. Men nu vet ni.
I morgon ska jag sova länge, för jag är trött, som ni antagligen vet vid det här laget nu, har ju tjatat om det hela veckan. Men jag har varit trött. Men det blir nog bättre till veckan, då vänjer man sig nog.
Ska nog ta och sova snart nu, måste bli av med den lilla förkylning som jag tror är på gång. Har ingen lust att få ont i halsen och bli hes. Det är inte kul, i alla fall inte om man älskar att gå runt och sjunga här hemma...

Great



Verkar som att det kommer bli kanon i morgon. Bra, jättebra.
Ikväll blir det mys framför Natt På Museet 2.

Ny design, vad tycks?

Har suttit och försökt få till en bra bloggdesign ett bra tag nu, det gick väl så där. Blev inte jättebra, men,men...
Vad tycks?

Today

Dagens:




Det var väl en ganska lätt skoldag idag. Inte så lång precis, slutade vid halv två. Efter skolan så drog vi, jag och några kompisar, ner till La Strada och åt mat. Tog fyra-bussen hem sen.
Har varit hemma i cirka en timma nu, lite trött efter första skolveckan, men det är väl ganska okej ändå.
I morgon får vi se hur det blir, förhoppningsvis blir det bra.

Dream

Vet ni vad jag ska drömma om i natt? Jag drömma om hur man uppfinner en... Nej, jag kan inte säga vad än, jag och Julia vill inte att någon ska sno våran idé! ;)
Men jag lovar, alla kommer bli nöjda!

Ja, vad?



Sitter och pratar med Julia, men det är inte mycket till prat...
Har sån himla lust att göra nåt, nåt vettigt, men vad?
Och så har jag börjat fundera på mitt hår. Vet inte om jag ska fortsätta vara så här mörk, bli ljusare (ljusare brun, men fortfarande mörk, fattar ni?) eller om jag ska bli ljus. Så jobbigt.
Och vad ska jag ha för kläder i morgon?
Så många onödiga problem, när det finns så mycket vettigare saker.

Lite förkyld?



Sitter här och fryser med ont i halsen. Och snuvig börjar jag bli, men det hör vält till skolstarten, att bli lite småförkyld. Helt normalt helt enkelt.
Ska ta och fixa naglarna nu framför teven. Teven och datorn, det är det enda som jag sitter framför här hemma. Men bor man i ödemarkenså är väl det också normalt, hehe.

Hösten är här



Idag så insåg jag hur himla kallt det blivit. Det är som att det är en massa is i luften. Iskallt. Jag bara fryser. Men nu har jag beställt hem en jacka i alla fall, men det skulle dröja ett tag tills den kommer. Hoppas den kommit när jag kommit hem i från Teneriffa, för då vill jag inte ha mer kyla. Oj så mycet kommit det blev Självklart blev det lite andra saker, för ni trodde väl inte att jaga skulle kunna beställa en sak? Nej, just det, jag är ju shoppingberoende. Helt galen ;)


Dag fyra gjord




En liten dagens.

Slutade efter elva idag. Gött!Var även pigg i morse, men inte nu längre...
Efter skolan så gick vi ner på Torsby en sväng, sen bar det upp till skolan igen.
Fick skjuts hem av farmor, så vi slapp vänta på bussen som kommer halv två.

Nä, Nu lägger jag mig



Vet ni vad? Jag tänker lägga mig nu. Kanske inte sova, men lägga mig. Måste sova igen all sömn som jag missat under de här dagarna. Kanske så läser jag lite, eller skriver, för det är i stort sett det enda jag gör. Skriver och skriver. Men det hjälper.

Jag tänker gömma mig under täcket och stanna där för alltid.

Suris



Har suttit här och druckit kaffe. Kaffe?! Jag? Det är nog nåt som inte är rätt här alltså...
Åh, jag är så himla trött. Skulle verkligen behöva lägga mig jättetidigt, för jag blir bara så sur om dagarna när jag går runt och är trött, eller beror det på något annat? Dagens surhet håller i alla fall på att lugna ner sig. Var det kaffet tro? hehe...


Mat



Sitter här framför datorn och äter, inte så hungrig men... Har inte orkat städa än hellre, måste nog göra det, för snart kommer mamma hem ifrån frisören.

Missade ine bussen tack vare att jag inte bloggade.

Är så trött, så det var tur att det var kort dag idag.
Måste väl städa snart, också. Tråkigt.
Aja, det får väl gå ändå.

Lyckades komma med bussen idag! Får nog sluta blogga på mornarna.

Jag borde verkligen gå och lägga mig, men jag har ingen lust. Vill inte till skolan i morgon hellre. Usch.

:(



Dagen har varit ganska bra, eller när jag tänker efter så... nja... Vi fick ny NO-lärare idag. Inte kul när det är sista året :(
Jaja, kan väl inte göra nåt åt det i alla fall. Det är väl bara att fortsätta.

Började dagen med att vara så seg så jag missade bussen, inte bra.
Var tvungen att skynda oss som galningar för att inte missa bussen, sämre.
Var tvungen gå hem i regn, sämst.
Usch, det här vädret gör en deprimerad! Regn, regn och åter regn. Kan det inte vara som det var igår? I morgon vill vi ha vädret från igår, okej? Bra.
Tror jag ska lyssna på musik nu och läsa en tidning. Eller så kanske det blir lite teve. Får se vad det blir.

Ännu en skoldag




Då fick ni lite dagens då.

Nu är jag klar för skolan. Språk första timmen. Fattar inte att jag går i nian än, det kommer nog ta en tag innan det smälter in.
Ska göra mig klar med det sista nu. Packa väskan t.ex.

Nu får det nog bli sova



Åh, det var så himla gött med sol förut. Det kändes nästan som att det fortfarande var lov, men så inser man ju att det inte alls ärså. Verkligheten är här. Dags för skola helt enkelt.
Orkade inte se klart på Fångarna På Fortet, det blev för drygt.
Ska ta och hoppa i pyjamasen nu och lägga mig och läsa i en tidning.
God natt!

Teve



Nu blir det Fångarna På Fortet.

Trött efter den första skolagen för det här läsåret





Jag är jättetrött, och då menar jag jättetrött. Skulle bara vilja sova, men gör jag det så kommer jag antagligen inte kunna göra det i natt, och jag står inte ut med en dåligt-med-sömn-natt till.
Har suttit ute i solen och njutit av den (kanske) sista sommarvärmen. Till det blev det vindruvor.
Annars så har väl dagen varit helt okej. Ganska kul att träffa alla människor igen.
Efter skolan så drog vi ner på Torsby. Julia keltade in både det ena och det andra i mitt hår inne på La Rose, så mitt hår är jätteäckligt nu :(
Blir nog en sväng ut nu. Igen.

Skola

Dagens:




Wohoo, Jippi! Fyra timmars sömn i natt, skitkul... Nu blir det skola. Lite nervös, men det ska allt gå.
Hör senare.
Ha en bra dag!

Skola Snart, bara några timmar kvar

Nu ska det snart bli sova. I morgon är et skola.
Lägger upp bilder i morgon, lovar :)
Natti!

Ett litet tag till



Kan vi inte backa tillbaks tiden? Eller stanna den ett litet tag till? För jag vill ha sommarlov ett tag till. Vill inte börja skolan nu. En vecka till av ledighet, det räcker. Har ingen lust att gå upp och göra mig i ordning till morgonen, men jag vet att jag måste. Men det ska bli kul med skola. Träffa allt folk som man inte träffat på en hel del veckor.

Har jämt klippt gräset. Väntar på att Julia ska ringa. I väntan så ska jag bara njuta av ledigheten.

Sommarlovets sista dag

Ja då var den här, sommarlovets sista dag. Det är väl bara att göra det bästa av det.

Ska ta en snabbdusch nu, sen så kanske jag ska iväg och se på fotboll.

Jag Ska Inte Sova... Än

Har suttit och sett på nåt program på MTV nu. Inspererande...
Funderar på att vara uppe ett tag till, det är ju trots allt sista dagen på sommarlovet som man kan vara upp länge.

Purple






Käne att jag behövde fixa naglarna lite efter att jag varit i vedhögen.
Nu blir det teve. Andar finns dom?

Springning och Vedkastning



Har jämt kommit hem ifrån Nötberg. Lite slut i armarna, har kastat in ved ett bra tag. Linnea och jag hade tänkt springa "i skogen" vid Nötberg, men det gick åt skogen... Haha vad rolig jag var nu... Nu får vi bli allvarliga igen: Linnea var helt enkelt rädd. Åh, jag blir så galen på henne ibland. Men, men... Lite spring blev det i alla fall.

Inte mycket kvar



Nu är det inte lång tid kvar av sommarlovet. Inte kul, men det ska bli ganska kul med skola ändå.
Ska nog iväg till Nötberg en sväng sen. Får se hur det blir.


Halv ett



Har legat och kollat på bilder ifrån facebook ett bra tag nu. Mycket skratt.
Ska nog sova snart.

Orolig





Bakade kladdkaka som jag, Linnea och Marie mumsade i oss av förut. Inte bra. Fattar inte hur jag ska få på mig shortsen när vi åker till Kanarieöarna. Men det ska nog gå. Det får väl inte bli några fler ät-vad-du-vill på ett tag. Får nog börja träna också. Då borde det nog gå.
Ska nog kanske se på film nu, eller så blir det prat.
Natti!

Ut




Jag funderar på om jag ska gå ut och ta lite kort, det är ju faktiskt ganska fint ute och jag har inget att göra. Ja, så får det bli. Jag går ut en liten sväng.

Längd

Igår så diskuterade jag en sak med mamma och Linnea när vi var i Nötberg. Längden är ju den enda sak man inte kan göra något åt i denna värld! Om du är missnöjd med sin näsa så kan man operera den, om du tycker att du är för stor kan du banta, om du vill gå upp i vikt så kan du äta mer, om du är hatar ditt hår så kan du färga eller klippa det... Ja, ni fattar. Men längden kan man ju inte göra nåt åt. Man kan inte göra så att man blir längre, visst du kan ha skor som du blir längre i, men du blir ju inte längre.  Och du kan inte hellre krympa. Så något som man verkligen inte ska bry sig om så är det väl hur lång man är! För man kan ju inte gör något åt det. Verkligen inget kan du göra.
Så man ska vara nöd över sin längd.
Jag är kort, 158 cm. bara. ´Men jag accepterar min läng. Jag gillar den faktiskt. Kan ju ändå inte göra nåt åt den.


Jag: Undra vad längden är på en medelsvensk tjej är...  Hallå! vad tänker jag med? Medelsvensk? Vad är det?!
Jag borde gå en språkkurs. Det skulle ju vara: Vad är medel längden på en svensk tjej?
Så dum jag är ibland.


Mörkt



Dagen har rullat på ganska bra. Fixade väl lite mat till mig förut.
Hade hoppats på att håret skulle bli ljusare efter badet, men det ville inte håret.
Har det ganska så tråkigt här hemma nu. Mamma jobbar och Linnea är hos en kmpis. Det enda sällskap jag har är fyra katter. Men det får väl gå.

Vill ha!

Vet ni vad jag vill ha? En ny jacka. En fin, varm och gosig jacka som är alldeles perfekt inför hösten/vintern. Men vart finner man en perfekt.
Och så vill jag ha en väska.
Borde verkligen ge mig iväg på lite shopping.

Fredag 20/08-10

God morgon på er!

Har kommit hem ifrån Nötberg, ätit frukost och sett på teve. Funderar på att ta ett bad med en tidning eller en bok. Sen så ska jag nog dammsuga mitt rum, vill inte att det ska bli stökigt igen.
Verkar som att jag blir själv hemma idag, men det gör då inget. Ganska skönt faktiskt.

Färgad


Före, väldig utväxt


Färg i




Okej, den här bjuder jag på...

Resultatet:




Lite kul att jag blev så mörk när jag färgade mig med ljusbrunt...
Dåligt bloggande idag. Har umgåtts med Julia hela dagen.
Ska till Nötberg nu, blev inte det igår, lite jobbigt. Sov dåligt i natt. Men det finns väl orsaker.

Cold



Det verkar bli Nötberg i natt, så då åkte den stickade myströjan på. Fryser ganska så rejält så den hjälper.
Får väl ta och packa det som ska med.

Film



Sitter här och gör ingentng. Förstår om det är tråkigt att läsa det. Men, men... Hade tänkt mig iväg på bio ikväll, men et var så mycket träningar så bion skippas antagligen, någon annan dag kanske. Kanske ska gå och se på film själv, framför teven, inte i en biosalong. Ja, så får det nog bli.

Flugor





Dessa två saker (tända lampor + öppna fönster) går verkligen inte bra ihop, för i går såg det ut så här i taket:


Ska ta och äta mat nu.

Ny dag



God morgon på er!
Har sovit väldigt läge idag! Blev ända tills klockan halv elva. Det var inte helt fel, om jag säger så. Har fått i mig frukost och ska antagligen ta en dusch snart. Sen får vi se vad som händer.

Trött..?



Alltså, jag fattar inte.. Varför är jag så trött när jag ändå sover så länge? Det här är ju inge kul liksom. Bara vilja sova nu, och klockan bara är lite efter nio. Får väl försöka lägga mig tidigare idag då och sova ännu längre. Får väl se om det funkar då.

Sist



Ja då är man hemma från bowlingen. Det gick inte särskilt bra, kom sist, men nöjd ändå! Var några som bowlade bredvid oss, de var mycket underhållande, hehe..
Blev så himla trött nu också, konstigt. Brukar inte vara så trött vid den här tiden. Hoppas jag slipper bli sjuk.

Bowling





Nu blir det bowling. Kommer väl hem om några timmar.

Varför Pocke?



Här ska ni få en förklaring til varför jag döpt bloggen till Pocke!
Pocke är något som jag har hittat på själv, när jag var väldigt liten. Så liten så jag knappt minns det. Men så här är det: Jag hade antagligen låtsaskompisar, eller något liknande när ja var ganska så liten. Pocke var ett "folkslag". Och Pockearna kunde ha namn som Gula, Blåa, Röda, Gröna, etc. Jag har ingen aning vart jag fått det ifrån, men på nåt vis har det väl dykt upp. Jag har faktiskt en bild i hjärnan om hur en Pocke ser ut, men eftersom jag är så dålig på att måla så kan jag inte dela med mig av den. Får väl kanske ändå ta och försöka måla en någon gång.
Ja, nu vet ni hur det ligger till. Hoppas ni förstod lite av det jag skrev i alla fall :)

Slappis


Lite slapp-kläder tills det är dags att göra sig i ordning på riktigt.

Nu var man nybadad då. Härligt. Man blir som en ny människa... Eller nja, kanske inte.
Ska springa ut och hämta posten. Se i fall det kommit någon tidning.

Morning



God morgon!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Har hunnit fått i mig lite frukost framför teven. Ska ta ett bad nu tror jag.

Länge



God natt! Nu ska jag sova. Lääänge.

Fjäril



Har jämt sett på danska Hollywoodfruar, har inget bättre för mig...
Börjar på att bli väldigt trött, sov ganska dåligt i natt. Drömde mardrömmar, vaknade tidigt på morgonen, men lyckades somna om.

Bäst



Har varit med dessa två underbara tjejer idag, så då kanske ni förstår att jag inte har haft tid till bloggning :)   Vi gick runt dammen, såg på Sex And The City och sen så pratade vi väl en hel del också.
Julia var även snäll med att hjälpa mig med en ny header. Vad tycke ni? Är den bra?


En liten dagens också, hade ingen bättre bild.

Night



Har nyss sett på film. Girl next door tror jag att det var, den var väl okej. Börjar på att bli ganska trött nu, så jag ska nog hoppa ner i sängen snart.

Städat klart ute





Har städat klart ute nu. Blev ju riktigt bra. Var nyss iväg en sväng till mormor. Kanske får bli en film sen ikväll.

Picknick



Det blev ju riktigt mysigt! Men det fanns ju tyvärr en hel del getingar :(
Ja,ja, nu blir det tt smörja in sig i solkräm, vill ju inte bränna upp sig helt, och gå ut och städa verandan.

God "morgon"!



Har gått hem ifrån pappa nu. Gick runt dammen.
Försökte lägga upp en bild på Linnea, men det verkar som att datorn eller bloggen inte vill ha Linnea i ett inlägg, ´för det går inte! Konstigt.
Ska ta och fixa mat snart nu. Det får bli picknick ute i gräset.

Röda Vinbär







Blev extremt sugen på röda vinbär förut när vi var hemma. Så jag stack ut och plockade en hel bunke.
Nu blir det snart lite teve tittande.

Här kommer bilderna ifrån hempromenade













Sådär, några bilder blev det. Alla vill inte funka.


Hemma ett tag





Tänkte försöka visa bilder från vi gick hem, men det går inte så bra ''/  Vet inte riktigt vad som är fel. Får väl försöka senare.
Ja, ja, har kommit hem ifrån pappa nu. Gett katterna mat och så. Ska nog vara hemma lite till, sen ringer vi nog för skjuts tillbaka.

Not at home


Ser ni, jag har inge smink!

Sitter hemma vid pappa nu. Ska gå hem sen ett tag, mata katterna... Glömde det i morse. Sen efter ett tag så åker vi till pappa igen.

Sticker vid ett



Idag får det bli en liten mysig klädsel, och när blev jeans mysigt? Hehe, ibland förstår jag inte hur jag tänker...
Ska snart åka iväg till pappa och blir där i natt. Så vi hörs i morgon.
Ha en bra dag!

Dags


bild från igår

Har varit vaken ett tag nu, då det är väl dags att börja göra sig i ordning.

Gårdagens Shopping

Köpen ifrån Karlstad igår:


Två blusar


Tre koftor


En klänning/Blus


Två par shorts


Två par jeans


Lite underkläder


Två linnean

Ja det var väl allt jag handlade igår, eller vänta lite nu...


En nagelack blev det ju också

Nu var jag väl klar. Jo, det blev ju ett par träningsskor också.

Igår

Vet att jag inte bloggade nåt igår. Dåligt av mig. Det blev så himla bråttom iväg till Katlstad och när jag kome hem så blev det ju oväder.
Ska lägga in bilder på mina köp sen, det blev en hel del!

Butterfly



Är så himla shopping-sugen. Kan det inte bli morgon snart? Vill iväg till stan nu!
Får väl bli lite sömn först.

Bäst att hålla säkert avstånd





Ja, hunden sitter fast i koppel och katterna sitter som publik. Knäppt.

Promenerat i solskenet



Vädret är undebart. Var ute och gick runt dammen med mamma. Vi lyckades gå lika fort tack vare att jag hade med kameran och tog en hel del kort.
I morgon så är det ferdagen den trettonde, och då blir det lov, igen :)   Och då ska jag ju göra som jag sa, göra det jag vill göra innan det tar slut. Oj så koplicerat det lät... Det blir i alla fall shopping i Karlstad i morgon.

Sista !




en arm?

Nu, äntligen, är det sista jobbadagen. Så underbart gött.I morgon börjar sommarlovet igen. Borde skriva ner allt jag vill/ska göra de sista tio dagarna av lovet. Kan nog bli en del, men jag ska inte ha tråkigt en minut. Måste ju njuta av att vara fri från prov och läxor rejält.

Natti



Nä, nu måste jag sova. Kan inte vara vaken så här länge hellre. Ska ju faktiskt upp i morgon.

Usch



Är inte på särskilt bra humör nu. Usch.
Måste bli på bättre, men vet inte vad jag ska göra. Måste tänka på nåt som gör mig glad. Glada minnen kanske? Sol hade varit kul. Och värme.

En



Nu är jag hemma från jobbet. I morgon är det sista dagen, SISTA DAGEN! Oh, så härligt det ska bli att sova länge sen. Men det kanske blir Karlstad på fredag, så det kanske inte blir så mycket sova. Behöver verkligen handla lite nya kläder, allt är så stort :s  Och så skulle jag behöva shorts eller nåt liknande som jag kan ha när vi åker utomlands.

Näst Sista

Today:





Ja å var det den näst sistsa jobbdagen. Skönt att det snart är över,vill ha sommarlov igen.
Lyckades få in bilder i datorn nu med, så det var väl bra.

Evening



Är lite små-trött. Ska väl fixa lite saker innan jag ska sova dock. Borsta tänderna, kanske välja kläder tills i morgon poch plocka ihop lite saker inne på mitt rum.
Natti, hörs i morgon!

O, nej




Nej, nej, NEJ säger jag bara. Kan inte lägga in några bilder i datorn. Det funkar inte, datorn verkar vara förstörd. Hur ska det här gå då? Får väl bjuda hit någon som är teknisk, eller nåt.

Soool



Jag satt jämt och önskade att man kunde slänga det tråkiga vädret i skräpkorgen. Få bort det, hur enkelt som helst. Men det behövs då ingen skräpkorg längre, för ja, solen har faktiskt tittat fram bakom de fula, gråa, tråkiga molnen nu!

Slitet


jag bör verkligen klippa och färga mig

Nu har jag jobbat klart för idag. Bara två dagar kvar nu! Sen blir det tio dagars sommarlov igen. Hoppas verkligen på bra väder då! Mycket sol och inge regn, tack.

Kul att se att allt fler har hittat hit till bloggen.

Morgon Bloggis



Då har jag gjort mig klar för min näst-näst-sista jobbdag. 
Vaknade redan tjugo över fem, men beslöt mig för att sova ända tills sex.  Så nu blir det jobb fram tills halv fyra.

-



Ska ta och lägga mig efter en hård dag. Mycket skratt och minnen.
Gonatt!

Kul



Har haft det superkul med Kristin. Så många roliga minnen tillsammans med den tjejen! Det var väl lite stelt i början, men det släppte allt till sist.
Snart blir det lite Danska Hollywood-fruar.
Sen får det nog inte dröja länge tills sängen.

Måndag 9/9-10



Jobbet gick bra idag också, hittade dit jag skulle.

Nu ni, Nu ska jag snart ta och umgås med Kristin. Det var ett tag sen, så det ska bli kul :)

Jobb snart



Ska iväg till jobbet om en sisåär 20 minuter, men jag vet inte riktigt vart jag ska, men det löser sig säkert. Ska ta och göra mig helt klar nu.
Hörs antagligen när jag kommit hem.

FilmTime



Snart, rättare sagt vid nio, så blir det filmmys, Beck - I Stormens Öga är det som ska ses.

Från igår










"jag har inte fötterna på bordet"

Ja, då fick ni lite bilder från igår. Det var så himla fint ute igår kväll!

Fotboll idag...















Gick upp vid nio. Några minuter senare så åkte vi hem ifrån Nötberg, och då blev det att göra sig i ordning inför en fotbollsdag. Och bra gick det allt för Julias lag, de vann. Så grattis!
Är ganska så trött nu, får väl inte bli allt för sent ikväll, ska ju upp och jobba imorgon.



Just let the sun shine



Det blir antagligen Nötberg i natt, så det får bli att ta med bok, skrivblock, kamearn och en tidning.

Solen är här



Har legat i solen i nästan två timmar nu. Man ska verkligen njuta nu när solen är framme, för det händer inte så ofta nu förtiden.

What to do



Sitter här och försöker komma på nåt att göra, men det går inte så bra. Får nog ta mig en frukt och sätta mig ute på trappan om det är någon sol.

Kanarieöarna - Teneriffa - Here we come

Dagens:



Nu är det en väldigt glad Josefin som bloggar! En väldigt.  Här kommer förklarningen: För att vi (min familj och jag) drar utomlands, till Teneriffa, efter mârten. Det ska bli så skönt!
Ska ta och gå en långprommenad med Linnea snart tror jag.


Love the way you lie



Nu ska jag lägga mig och läsa.
God natt!

21.57



Ibland är det bra att göra saker som man nästan aldrig gör. Något väldigt spontant helt enkelt.

Sisters?



Kolla in det här! Fattar ni att jag faktist är släkt med henne? :o


Happy!




Vi tände ljus så det skulle bli mysigt



Maten blev lyckad. Fast kycklingen blev lite stark. Men annars var det bra.
Jämt nu sitter jag här med glada fjärliar i magen som snurrar runt, runt där inne! Varför? För att det kanske blir en utlandsresa i september! Oh, så kul! Jag vill, jag vill, jag vill!
Vi bestämmer oss iikväll om vi åker eller inte.

Pastasallad





Chocken:
















Så många bilder man kan ta när man lagar pastasallad!
Nu ska jag och Linnea ta och se på film.

Me Today



Sov länge, precis som att jag sa att jag skulle. Gick upp vid ungefär tio.
Ska snart ta och göra pastasallade som jag och Linnea ska ha till kycklingen senare idag.

Tjugo över tio


Haha, min hand...


Här sitter jag nu, ungefär tjugo över tio och är urtrött. Antar att det är bristen på sömn den här veckan. Gå upp klockan sex och somna vid tolv är inte så bra. I morgon får det bli en lång sovmorgon!
Och då ska jag försöka blogga på morgonen, om internet vill fungera...
Så jag får nog ta och krypa ner i sängen snart nu och ta igen en hel del timmars sömn.

Läsa



Nu blir det lite tidningsläsning. Skön avkoppling. Ska nog ta och läsa lite i nån bok sen också. Känner mig nämligen ganska så lässugen.

Jag blir galen



Oj, det gick ju jättebra med att "vi hörs till morgonen". Åh, så jobbigt det ska va! Att internet aldrig ska funka när man vill. I hate it. Förstår verkligen inte varför det krånglar.

Natti!



Måste nog lägga mig snart. Har ingen lust att vara så trött som jag var i morse, igen. Orkade knappt upp, fick tvinga mig upp ur sängen.
Så sov så sött så hörs vi till morgonen och så ska det tas mer foton i morgon! :)

I Love It


















Jag ÄLSKAR kameran! I love it!
Och jag tycker bilderna verkligen blev bra, ja för att inte vara proffsfotografer i alla fall.
Så jag och Linnea stack ut en sväng och fotade. KUL!

Onsdag



Sticker iväg snart nu. Hörs när jag kommer hem.

Prommenix



Har jämt kommit hem från en timmes promenad med mamma och Linnea. Det var verkligen unerbart väder ute, så det var toppen.
Får väl bli lite teve nu. Supersize vs superskinny först, sen Morden i Midsomer.
Efter det får det bli sova. Ska ju upp vid sex.

Tillökning



Då var ännu en dag på jobbet gjort. Ganska lugn. Bara lite trött, trots den dåliga sömnen inatt.
Efter jobbet så blev det tt åka väg och få lite "tillökning" till armbanet. Vet att bilden är kass, men förhoppningsvis så kommer kameran snart!

"Natt"

Ska ta och lägga mig och läsa nu efter en ganska spännande höjdhoppsfinal.

My Room













Dagens mat fick bli tacos. Mums!
Orkade till sist bestämma mig vilken kamera jag skulle köpa. Det fick bli en Canon EOS 500D. Så förhoppningsvis så kommer den till veckan :D 


Söndag



Ja då var det söndag då. Jobb i morgon.
Ni kanske har märkt att jag ändrar bloggen väldigt mycket jämt nu. Det beror på att jag försöker få till rätt design. Jag tycker jag är på god väg, men jag är inte riktigt klar.

RSS 2.0