NY BLOGG: www.nouw.com/josefinkullberg

 
NU ÄR DET DAGS FÖR NÅGOT NYTT, KIKA IN PÅ MIN NYA BLOGG!!! 
 
 
www.nouw.com/josefinkullberg
 
www.nouw.com/josefinkullberg
 
 
www.nouw.com/josefinkullberg
 
 
 
 

Småplock

 
 
 
I helgen kom Simon, Linnea och Lovisa över för lite vin och småplock till mat. Visst är det trevligt med plockmat? Man tar det man känner för, och man behöver verkligen inte stressa. Man kan ju sitta hur länge som helst och smaka och ha det mysigt. Och på tal om mysigt, det har verkligen börjat bli dags för levande ljus igen. Det mörknar allt fortare. Kylan har även den börjat göra sig påmind. Idag visade termometern på 9 grader. 9 grade i augusti!!! Jag börjar redan längta efter tjocka och varma tröjor. 
 
Jag är ledig idag, och jag behöver det mer än någonsin. Jag är fruktansvärt utmattad, i alla fall på det psykiska planet. Jag vet inte om jag nämnt det, men i några månader (sen i början av våren) har min psykiska hälsa känns sådär. Jag lider av en trötthet som jag inte kan sova bort, det mesta känns tråkigt och jag är extremt lättirriterad. Både det ena och det andra har lett till att mitt mående blivit såhär, men det känns ändå så konstigt, för hips vips hade jag bara massvis av ångest. Det var lite som att jag en dag vaknade upp och insåg att jag hade trillat ner i en grop av ångest, och nu känns det som en lång väg upp. Men det är viktigt att ta tag i den psykiska hälsan, för den är nästan än viktigare än den fysiska. Man måste lyssna på dess signaler, och lära sig hur man ska ta hand om den. Det, mina vänner, är jätteviktigt. Och kom ihåg, man ska aldrig skämmas över sitt dåliga mående, för det är tyvärr vanligare att må dåligt, än vad vi många tror. ♥
 
 

4/8-16

 
 
Min inspiration blomstrar inte direkt just nu, och min lediga tid lägger jag på annat, då jag jobbar varje dag denna veckan. Gahh, det är lite kämpigt, men det går allt! Och på lördag ska vi till Karlstad efter mitt dygnspass, så då får jag ett break. Men tröttheten är inget jag kan undgå, då jag aldrig varit någon morgonmänniska. Utöver allt det, är jag dock glad och lycklig. Många saker börjar falla på plats. Framtiden känns inte längre lika läskig. Jag är bara så taggad på vad den har att bjuda på! Det kommer hända en massa kul framöver. Det är dags att ta ännu ett nytt steg in i vuxenlivet, och det känns bara så rätt! Självklart ska jag berätta mer när allt är bestämt, men tills dess, får det vara en hemlis! Det kommer nog i alla fall leda till att jag har något att blogga om! :-) Och nä, det är inte så att vi väntar barn, det får allt vänta ett tag till, men något annat skoj väntar! 
 

Glasscafé

 
 
 
Då jag råkade vara ledig på Oscars sista semesterdag, och solen även kikade fram, ville vi hitta på något extra. Vi hörde av oss till några vänner, och till sist fick vi även med oss Lovisa. Vi hoppade in i bilen och styrde mot Lysvik, för glass på mormors glasscafé. Vi provade nyheterna popcorn-glass och röda ferraries-glassen. Båda goda, men popcornglassen var en aning speciellt. Man är inte van med att käka glass och popcorn på samma gång direkt :-)
 
På eftermiddagen åkte vi hem till mormor och hennes sambo för fika. I samma veva passade vi på att ta ett varv i alla hennes uthus. Jisses, hon bor väldigt stort, och det kryllar av rum och vrår i uthusen. Istället för att gå på loppis, brukar jag ibland ta en sväng i mormors bodar och leta grejer, och alltid hittar man något skoj! Men nu börjar det verkligen bli för mycket saker hemma,.. Det är svårt att älska prylar och inredning när man bor på mindre än 50 kvm. Men någon gång i framtiden blir det flytt till hus, så då kan man börja på crazy på grejer igen! 
 

RSS 2.0