31a Augusti 2013

God morgon!
 
I går blev det en myskväll i form av vänner och live-musik. Det var lite småkyligt, men det gick an! Hösten är ju på ingång (första september i morgon!), så det är inte konstigt. I dag väntas en sväng till byn för shopping, mer lyssnande på musik och festligheter på kvällen. Kul!
 
 

30e Augusti 2013 - Musik med vänner

Fredagar är bra skoldagar, för då börjar vi halv elva och slutar något innan två. I dag slutade vi till och med halv tolv, på grund av inställd spanska - skönt! Så det blev lite häng med vännerna och kikande i byns butiker. Nu har jag jämt duschat och ska strax fixa mig. Några vänner spelar på en restaurang i kväll, så jag och några andra ska iväg och lyssna på dem. Ha en fortsatt bra fredag med er!
 
 
 
 
 

29e Augusti 2013 - Mitt Gymnasiearbte: Skriva en bok

Jag har sedan jag kom hem suttit och pysslat med mitt gymnasiearbete. Jag är så himla nöjd med mitt val av arbete! Det är roligt, men samtidigt väldigt svårt - vilket gör så att jag förhoppningsvis förbättrar mig i mitt skrivande. För er som inte vet så ska jag skriva en bok i gymnasiearbete. Lite galet, kan tyckas, men jag älskar att skriva. Jag är inte mycketför skryt, men jag tycker att det är viktigt att veta vad man är bra på (alla har vi våra egna talanger!), och skriva är något som jag vet att jag kan. Men då är jag till exemel värdelös på att måla. 
 
I början av mitt liv var jag verkligen ingen begåvad svenska-elev, utan det är något som växt, allt eftersom intresset blivit större. Nu är jag till och med inne på att söka till skrivar-kurser på universitet. Drömmen är ju att kunna sitta i en fin lägenhet i Spanien med en otroligt vacker utsikt och bara skriva - och faktiskt kunna livnära sig på det. Åhh..! ♥ 
 
Igår var det mycket rosa ↓

 

28e Augusti 2013 - Spanien-besök

Full fart från morgon till kväll! Onsdag är den jobbigaset skoldagen, för då har vi heldag. Denna dag hade jag även en hel del annat att göra efter skolan - men som tur var var det bara roligheter! Släkt från Spanien var på besök i eftermiddag. Så då bjöds den på trerätters middag hos mormor med massa prat och trevligheter. Nu är jag helt utsliten och ska hoppa i säng med min underbara bok. John Green som sagt, man kan inte bli besviken ♥
 
Bilder från dagen!
 
 
 

27e Augusti 2013

När skolan dragit igång så är det den som ligger i fokus, något som verkligen märks av här på bloggen. Jag har ganska så mycket att göra. Redan nu har små läxor börjat droppa in. Jaja, nu ska jag sova, i morgon väntar en lång dag med full skoldag och besök från Spanien. Skoj!
 
Jag har börjat på en ny John Green bok. Jag har läst två kapitel - och jag är redan fast!
 

26e Augusti 2013

Jämt när förkylningen börjat släppa kommer det självklart en ny... Jag är så sjukt (he-he) trött på mitt dåliga imunförsvar! Skolstarten gör verkligen sitt, och en ordentlig fest i lördags gjorde nog inte saken bättre. Men oj vad kul det var i lördags! Fina vänner kom på besök, vi grillade, lekte lekar, dansade och sjöng schalger! Riktigt roligt. Kom inte i säng förrän fyra. Och dagen efter var det bara att städa för fullt! Har aldrig skådat så mycket disk i hela mitt liv! 
 
Självfallet glömde jag  helt och hållet bort kameran i helgen (gahh, måste skärpa mig!!), så därför får ni nöja er med bilder på min supergoda latte!
 
 

Grillfest

Hej finisar! Jag har just fixat mig i ordning inför i kväll. Grillkväll med vännerna väntas! Men innan dess ska vi som sagt göra en sväng till byn och handla ditten och datten. Jag hoppas ni får en bra och trevlig kväll, för det ska jag! Roligheter och skratt hela natten lång ♥
 
I kväll kör jag på guldiga smycken. Så snyggt!
 
 

24e Augusti 2013

Vad härligt att vakna upp helt utvilad! Här har det fixats frukost (te och äggsmörgås) och nu håller jag på att plocka lite här hemma. Jag har tänkt få bort det värsta, dammsuga och dona - för ikväll kommer vännerna över på grillfest! Skoj, skoj! Efter städningen ska jag försöka göra mig en tur till Torsby och handla inför kvällen. Tänk att man kan ta bilen helt själv nu!
 
 
 

23e Augusti 2013

Denna dag har minst sagt varit konstig och lång. Vi skulle ha tre lektioner och gå 08.15 till 15.55, men runt 14.00 fick vi veta att det inte skulle bli någon mer lektion för dagen. Vi gjorde alltså endast en lektion mellan åtta och nio i morse, men ändå var vi i skolan så länge. Haha. Men man fick i alla fall umgås mycket med vännerna! Mysig fika på Wiener och lite behövlig shopping hanns med. Efter skolan for jag och min far till en stuga mitt i skogen (skämtar verkligen inte när jag säger det!) och hälsade på släkt. Trevlig eftermiddag! Nu väntas en tidig kväll och i morgon blir det lång sovmorgon och städning!
 
Har glömt visa er dessa bilder från Barcelona! Ett superfint ställe som ligger alldeles vid Plaza Espanya -ni måste besöka det om ni är i Barca. Såå vackert!!
 
 

Sergels torg

  
De flesta av er minns Veronica Maggios förra skiva, Satan i gata, va?Det albumet som var så bra att man ville dö. Eller, det är lika bra nu. Jag kommer, mitt hjärta blöder, välkommen in och alla andra låter var och är så himla grymma. Och vet ni vad? Hon har släppt en ny singel! Sergels Torg heter den och jag älskar den. Svensk pop-musik när den är som bäst. Jag diggar hennes texter skarpt! Hon kommer senare i år komma med ett nytt album, där bland annat en duett, "Hela huset", tillsammans med Håkan Hällström kommer finnas med.

KÖRKORT !!

 
Godkänd, glad och stros i Sunne ↑
 
I dag har jag haft så ont i magen på grund av nervositet att jag stundtals trott att jag ska spy. Men nu i efterhand är det nog en av de bästa dagarna i mitt liv hittills - FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT! Teorin kändes jättebra när jag tryckte i "rätta provet", men körningen kändes inget vidare. Jag var helt säker på att mannen som bedömde mig skulle säga att jag inte klarat körningen, men det enda han sa när vi var färdiga var "ja". Och där satt jag och bara "ehh, vad då ja?" Och då sa han "Ja" igen. Jag trodde han skulle säga något i stil med "Ja, det där gick ju inte så bra." Men då sa han till sist "Ja, du klarade det. Nu kan du köra på vägen själv". Jag blev så lycklig att jag trodde att jag skulle börja gråta. Åhh..! Puh, nu är det i alla fall över, och jag är minst sagt trött efter i dag! Vill bara mysa framför serier i soffan nu ♥

20e Augusti 2013 - En lite paus

 
I morse när jag satt i köket fick jag ett jättesug efter hösten. För visst är det den mysigaste och vackraste årstiden? Alla färggranna löv, tjocka tröjor och massvis med ljus. Jag älskar det!
 
Jag tänkte bara meddela er att jag kommer ta en liten paus från bloggen tills på torsdag. Har en hel del att stå i den allra närmsta tiden nämligen. Till exempel att skolan börjar i morgon! Vilken fart detta sommarlov gick i. Men det har hunnits med en hel del också!

19e Augusti 2013 - Pop culture was in art, now art's in pop culture

Ännu en ny vecka! Jag har varit igång sedan klockan fem i morse. Täcket sa åt mig att ligga kvar i sängen, men jag hade förnuft nog att hoppa upp! En hel förmiddag med bilkörning, information och annat i Sunne. Puhh, är trött i skallen nu vill jag lova. Passade på att ta ett avkopplande bad för att få lite ro i sinnet. Nu är jag dock i gång igen! Ska packa väskan och sticka till pappsen och tillbringa natten där.
 
I dag släpptes förresten Lady Gagas musikvideo till Applause, här nedaför ser ni den! Jag får lite Alejandro/Born this Way (←klick, klick) vibbar! Jag tänkte även passa på att meddela att det kommer komma upp en "Lady Gaga kategori" här på bloggen, för jag skriver en del om henne, som ni anatgligen märkt. Men det blir kanske lätt så när man har en idol/inspiration?
 

Inspo

Så i dag har jag hostat sönder mig. Har ni tips på några riktigt bra halstabletter som tar bort rethosta? Eller någon mirkael-kur kanske? Tipsa, tipsa! Te och vanliga halstabletter funkar inge vidare, tyvärr. Jag ber en liten bön om att det är över när skolan drar igång på onsdag. Jag kan inte riktigt förstå att mitt sista riktiga sommarlov är över om mindre än en vecka. Vart tog tiden vägen..?
 
Lite inspiration denna gråa dag. Mer inspiration finner ni på min tumblr → www.pocke.tumblr.com
 
 
 

18e Augusti 2013

När klockan ringde i morse ville jag verkligen ligga och dra mig en liten, liten stund till - men det var omöjligt. Jag har kommit in i slutstadiet av min förkylning, då man läker, och då får man (i alla fall jag) hostattacker HELA tiden. Det känns som om jag ska hosta ut mina lungor. Jag hade planer på bio i dag, men de var bara att stryka. Nu ska jag dricka te för hela slanten och... plugga.  Förhoppningsvis ser mina dagar lite roligare ut när skolan dragit igång!
 
Smoothi-frukost ↓ Det blir mest matbilder här på bloggen,  för det är så enkelt att knäppa dem och mat ser oftast fin ut på bild, håller ni inte med? Haha. Ska försöka bli bättre med kameran! 
 
 

Mys, som det alltid ska vara

God kväll finaste ni! 
 
Efter en liten tripp till min vän Julia för lita prat och tams åkte jag hem för mys med familjen. Vi har bara suttit i soffan och tagit det lugnt, dbehövs det också ibland! Nu ska vi i alla fall dra oss mot sängarna för att sova. Gäsp, vad trött jag är! Klockan är ställd på 09.00 och jag hoppas jag orkar hoppa upp när den ringer! Har nämligen en del att ordna imorn..! 
 
Här nedan ser ni mina senast knäppta bilder med mobilen! Kortspel med kusinerna och turen till Konsvinger. Trevliga dagar!
 
 

17e Augusti 2013

Här har det varit fullt upp! I går bestämde vi oss här hemma för att åka till Kongsvinger. I Norge-landet blev det en fika och lite shopping, sedan for vi hem igen. En riktig snabbis, men roligt att hitta på något annorlunda för en gångs skull! I dag har vi ätit middag hos mormor. Det bjöds på surströmming, och det var fösta gången jag åt det. Om det var gott? Njaaee, inte direkt. Men det var inte det vidrigatse jag ätit, för det är russin. Efter middagen tog vi en tur till Sunne, så att jag fick övningsköra lite. 
 
 

Filmmys

Det känns som om jag inte gjort särskilt mycket i dag, men trötter är jag minsann! Det kanske är förkylningen som spelar ett spratt. Nu ska vi se på film, Flickan Vid Vägens Slut, och bara mysa. 
 
Dagens jag! Passet (mitt giltiga ID har gått ut) och halstabletter (får väldiga hostattackeri högsta hugg! Haha, ser ni min enorma hand förresten??
 
 

15e Augusti 2013

Hej, hallå!
 
Jag hade tänkt sova ut ordentligt i dag, men eftersom de håller på att fixa vägen alldeles vid oss så väcktes jag av grävmaskiner och vägarbetare. Jaja, lika bra att komma upp i tid istället för att sova bort dagen! I dag väntas teoriplugg och körlektion. Det är väl lite så dagarna ser ut framöver. Det börjar dra ihop sig..! Nej, nu ska jag välja kläder och sminka mig. Hörs senare! 
 
Bjussar på bilder från soliga Spanein! 
 
 
 
 

14e Augusti 2013

Efter att den börjat lite smått i förrgår så slog den till som en bomb i går. Jag blev ordentligt förkyld. Men som tur är så mår jag skapligt bra i dag! Halsen är bara lite tjock och öronen värker. Vila, te och vitaminer är mina bästa vänner i dag -och bra musik förstås!  Till frukost fixade jag en smoothie med massvis med olika bär och nyttigheter. Mamma fick en mixer i födelsedagspresent, så därför lever vi på smoothies och mixad mat nu. Såå gott!
 
 

You're gonna hear me ROAR

 
 
 
 

www.pocke.tumblr.com

 

LADY GAGA - APPLAUSE

 
 
Lady Gaga har sedan hon var tvungen att ställa in sin Born This Way Turné på grund av en höftskada haft fullt upp med att jobba på sitt kommande album - ARTPOP. Och under flera månader var hon som borta. Hon syntes ingenstans, inte minst på twitter. Men nu är hon tillbaka! Jag nämde för ett tag sedan att hennes singel från ARTPOP, Applause, skulle släppas 19 Augusti. Men i dag läckte bitar av låten. Många av de läckta snuttarna hade även dålig kvalité, så därför valde Lady Gaga att släppa Applause i dag (samma dag som Katy Perry släppte sin nya singel Roar)! Så för cirkus en timme sedan kom den ut! Om jag är nöjd? Mycket.
 
Jag gillar låten, och den blir bara bättre och bättre ju mer man lysnar på den, framförallt refrängen som jag till en böran var liiite besviken på. Men som ni vet, jag avgudar denna kvinna och kan inte riktigt bli besviken på henne. 
 
HÄR kan ni lyssna på låten!!
 
 

12e Augusti 2013

Jag blev så glad när jag såg att ett nytt nummer av favorit-tidningen landat i brevlådan. Jag har tyvärr börjat känna mig sjuk (jag ska inte klaga, det är andra gången denna sommar jag blir förkyld), så detta var precis vad jag behövde! Det var mysigt att kura in sig i en filt i soffan med en kopp te och denna tidning - och så lite ljus på det! Härlig måndag ♥
 
Se vilka fina ljuslyktor som fyndades på Åhlens! 49 kr/styck!
 
 
 
 
 

11e Augusti 2013

Det var tal på utgång igår med, men det fick bli en skön hemmakväll istället. Jag var ändå ganska trött. I dag har det lekts i stort sett hela dagen! Våra kusiner är på besök, och vi ställer upp på att passa dem när mormor är och handlar eller utför andra ärenden. Det är jätteroligt att umgås med dem, verkligen, men snacka om att man blir trött i skallen efter att ha umgåtts med barn ett tag. Haha. De har så mycket mer energi än en själv har!
 
Våra fina drinkar sen i fredags ↓ En med kaffe-smak och en med hallon och jordgubbs-smak. Nom, nom!
 
 

10e Augusti 2013

Oj, vilken kul kväll det blev igår! Hade det otroligt roligt med mina vänner! Jag började kvällen hemma hos mig med Julia. Vi blandade extremt goda drinkar och satt och pratade och lyssnade på musik. Sen åkte vi mot Torsby för att träffa vännerna hemma hos en vän för lite förfest, sedan bar det iväg till campingen för dans och stoj hela natten lång. Jag fascineras varje gång hur dum man blir när man är ute. Som igår, när jag och en vän skulle på toa, efter att ha stått i kö i 10 minuter insåg vi att vi  stod i kön till duscharna - INTE till toan. Där snackar vi blonde-moment alltså! 
 
Nu väntar jag på att bli upphämtad, så att jag kommer hem till mamsen (sov hos pappa i natt). Väl hemma väntas frukost framför någon serie!
 
 

9e Augusti 2013

 
SER NI VAD LILA MITT HÅR BLEV ELLER?!?! Hehe. Skämt och sido. Det blev svartare än någonsin (visserligen lila i hårbotten).
 
Denna dag har inte varit den roligaste. Jag började den antagligen med något av det värsta som finns - begravning. Man tror att det ska gå bättre för varje gång man är iväg, men saken är den att det bara blir värre och värre med åren. Man kanske blir känskligare med tiden, i och med att man mognar? Cermonin var hur som helst oerhört fin och efteråt blev det lunch med hela, stora familjen på Sahlströmsgården. 
 
Nu har jag jämt tagit en dusch efter att ha passat kusinerna med min syster. Förhoppningsvis kommer jag få en trevlig kväll i alla fall! Ut och träffa mina fina vänner! Senare ska vi rocka loss till Pistonheads. Kommer bli skoj!
 

Färging på g

Håret växte likt ogräs i Spanien! Och eftersom jag fann en lila, snygg nyans på en hårfärg där nere så köpte jag med den hem. Jag har testat flera lila och röda nyanser, men mitt hår blir oftast bara mörkt (även om jag varit blond innan färgning). Det är ganska synd, men jag hoppas det bli bättre denna gång!
 
 
 

8e Augusti 2013

Hejsan svejsan!
 
Efter en liten sovmorgon och frukost är jag redo att möta denna dag. Vädret är ganska småtrist, så det gör mig inte så mycket att sitta inne och plugga körkort. Jag håller på att bli galen när jag läser om "Bilen". Ja förstår iiingetnting. Jag läser det kapitlet om och om igen. Det är tur man har föräldrar som kan förklara det man inte kan förstå!
 
Annars då? Middag hos mormor, träffa kusselinerna och en prommenix väntas i dag. Mina ben är rätt möra sen i går, men jag gillar känslan! Lika bra att komma igång när man ändå börjat, eller hur? 
 
När vi var i Karlstad inhandlades det te på Indiska. Riktigt gott! Jag älskar även Indiskas te-muggar! Så stora och fina! Funderar på att inhandla några nya ♥
 
 

Enkla ringar

Jag absolut älskar trenden att bära massvis med enkla ringar. Smala och tjocka varianter, silver och guld, glansigt och matt. Bara att blanda form och storlek hej vilt blir så snyggt! När jag var i Karlstad i går shoppade jag dessa! De gulda är köpta på H&M för 49 kr. De silvriga kommer från Glitter och kostade 79 kr. De kommer användas flitigt framöver!
 
 

7e Augusti 2013

 
Inte trodde jag att det skulle bli ett sådnat fint väder i dag! Vad trevligt! Här hemma började jag och min syster morgonen med att bli väckta av mamma som fixat frukost till oss. Scrambled eggs och amerikanska pannkakor. Mmm..! Så galet gott. Om det fanns tre maträtter jag skulle behöva leva på resten av mitt liv hade jag valt spagetti carbonara, tacos och amerikanska pannkakor. 
 
Efter frukosten hoppade vi i träningskläderna och gick/powerwalkade/sprang en tur. Vi lyckades hamna fel och tappa bort oss en sväng, men till sist fann vi tillbaka! Sen när vi kom hem packade jag (äntligen!) upp resväskan och fixade med lite annat. Nu ska jag köra lite hemma-spa med ansiktsmask, nagelfix och hårinpackning! 

Karlstad och drinkar

Vilken lång dag det blev! Uppe med tuppen för att sedan åka till Karlstad. Det blev en heldag i stan med en hel del shopping. Massa enkla ringar i guld och silver, underbara doftljus och  lite nytt smink var några av de saker som fick bli med hem. När vi kom hem kom mormor över, då blandade vi till drinkar och satte oss i köket för en trevlig pratstund. Så tre generationer (mormor, mamma, jag) sörplade pina colada och strawberry daquiri mitt i veckan, haha! Men det är ju sommar och vi är alla lediga i morgon! Gott var det i alla fall!
 
Här kommer några slumpade mobilbilder!
 
 
 

Ernst Hamburgerbröd

 
 
För några dagar sedan såg jag på Sommar med Ernst, då bakade han sina egna hamburgebröd. Då bestämde jag mig dagen efter att också göra det. Bröden blev riktigt goda! Vi valde att fylla bröden med kyckling, babyspenat, gurka, lök och vitlöks-creamfraîsche. Så himla smarrigt! Testa, testa! 
 
Här kommer receptet för 8 brödbullar:
 
50 g jäst
2 msk flytande honung
1 msk salt
2 msk olivolja
0,5 l vatten
11-12 dl mjöl
Pumpakärnor
1 ägg
Gör så här:
 
Smula ner jästen i en bunke och häll i honung och salt. Blanda honungen med jästen och saltet. Värm sedan vattnet i en kastrull tills det är fingervarmt. Häll därefter det fingervarma vattnet i bunken med jästet, honungen och saltet. Rör försiktigt tills blandningen löst sig. Häll sedan i olivoljan och börja blanda i mjölet. Ta lite mjöl i taget. Man vet att degen är färdigmjölad när den börjar släppa i kanterna på bunken. När du tycker att degen är färdig lägger du en bakduk över bunken och låter degen jäsa i 30 minuter.
 
När det gått 30 minuter kan du sätta ugnen på 200 ° C. Ta sedan fram två plåtar med smörpapper på. Fördela degen i åtta lika stora delar och lägg dem på plåtarna. Fyra brödbullar på varje plåt är lagom. Lägg sedan en bakduk över varje plåt och låt bullarna jäsa i 20 minuter.
 
När det gått 20 minuter kan du knäcka ett ägg i en skål och vispa den fort. Bred sedan bullarna med ägget med hjälp av en pensel. Häll därefter på pumpakärnor. Sedan är bullarna klara för att gräddas! Grädda dem i mitten av ugnen i 20 minuter. 
 
Ät sedan och njut! De kan användas som vanligt matbröd med. Man kan nästa gång byta ut mjölet till ett grovt mjöl och leka med receptet om man känner för det! 
 
HÄR finner ni vart jag fått receptet ifrån!

5e Augusti 2013

Hej hej ♥
 
Solen skiner och jag har haft en mycket bra morgon. Mysmorgon på altanen i form av te, omelett och senaste numret av Veckorevyn. Här ska jag kicka igång dagen med några koppar kaffe och en diskning. Haha. Vår diskmaskin har oturligt nog gått sönder. Senare i dag väntas bilkörning och shopping. Jag är verkligen i behov av nya byxor! Jag tror inte jag äger ett par utan hål i just nu..! Ha en fin dag med er!
 
 
 
 

Spanein Part 3


 
// 1. Utsikt med måne // 2. The pool //
 
 
// Linnea på stranden //
 
 
// På ena sidan fanns stranden... På andra sidan fanns det här //
 
 
// En till ovisad outfit-bild. Är denna bättre som header tro? //
 
 
 
// 1. Soldengång // 2. Ciudad Quesade Centrum //
 
 
// Jag tycker vår hyrbil förtjänar en bild på bloggen. Innan vi fick bilen stod han i uthyrningen och tjatade om att det var en "Big Car, Big Car!!". Ehhh..? Så stor är den väl inte? Inte större än den vi har hemma i alla fall. Den måste vara en "Big Car" eftersom de vanligtvis kör väldigt små bilar i Spanien. När han sa "Big Car" så började vi bli oroliga ifall vi hyrt en buss, eller något liknande. Haha. //
 
 
// La Mata //
 
 

Spanien Part 2

 
// 1. Strandpromenaden // 2. Jag i min älskade långklänning //
 
 
// Svartvitt och solglasögon kan inte gå fel //
 
 
// 1. Castallas kyrka // 2. Castallas gamla gator //
 
 
// Vi drack något slash liknande med citronsmak. Väldigt gott! //
 
 
// Mer solnedgång //
 
 
// 1. ... Där palmerna bor... // 2. En av "Dagens outfit" //
 
 
// Poolområdet vid vår andra lägenhet //
 

Spanien Part 1

 
// En av utsikterna vi hade udner resan //
 
 
// Borgen i Castalla //
 
 
// Jag och syster på beachen //
 
 
// Utanför Queen Mississippi, en restaurang //
 
 
// 1. Mer av Castalla, en mycket fin stad! // 2. Stranden //
 
 
// En skylt i Castalla. Skyltar har en tendens att bli fina på bilder, i alla fall tror jag det //
 
 
// Ciudad Quesads berömda port //
 

3e Augusti 2013

Hur varmt är det egentligen i dag?! Det känns som om åskan kommer börja smälla när som helst och regnet börja vräka ner. Riktigt kvavt ute! Jag vet inte om det är vädret eller om det är för att jag sov för länge som mitt huvud dunkar. Hur har er morgon varit då? Här har vi ätit frukost framför Gossip Girl. Det är lätt en av de bästa serierna! Kan se den om och om igen! Men de senare säsongerna är lite av en besvikelse... men de första alltså ♥ Nu ska jag leta fram en alvedon och sedan sätta mig och plugga en sväng. Ute i värmen kanske? 
 
Åh vad fin solnedgången i Spanien var! Tänkte slänga upp några Spanien-bilder senare!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2a Augusti 2013

Hej igen! ♥
 
I förrgår fick jag ganska så tråkiga nyheter, så därför har jag inte riktigt haft någon ork till att blogga. Nu börjar jag i alla fall känna mig på banan igen, så nu är jag förhoppningsvis back on track! Jag steg upp vid tio-tiden i morse och fixade i ordning frukost åt mig och min syster. Omelett med sparris och lök toppat med sallad till mig, och ost-toast till min syster. En riktig dunderfrukost! Nu är vi redo för denna dag!
 
 
 

RSS 2.0