You are always there to catch me if I would fall

                       

Denna dag har varit hemsk. Kan inte riktigt beskriva vad som hände i morse, för det går inte. Det bara föll alltihop. Rätt ner i marken, poff. Jag gick sönder på något vis. Men jag är lagad nu, tack vare att jag har så fina vänner som jag har. Utan dom skulle jag inte kunna stå upp tror jag. De är guld värda. Och jag håller hårt i dom och släpper dem aldrig, för de är det finaste jag har.

Adele – Make You Feel My Love (album)


Är fotosugen!


Jag blir så fotosugen när jag ser på alla bilder. Jag vill att det ska bli fint så att man kan dra ut med kameran. Skulle faktiskt vilja pröva att fota syrran med det andra objektivet som jag är väldigt ovan med, det vill inte riktigt funka för mig.

Nu ska jag göra klart alla läxor. Sen så kanske det blir House. Ska i alla fall försöka lägga mig tidigt. I morgon ska jag till skolan.

Do you know, that every day's the first of the rest of your life?
Don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go

Ont i fingrarna av pianospelandeJag föddes omusikalisk. Jag har ingen talang inom musiken alls. I alla fall inte när det gäller noter, gehör, instrument osv. Jag är som ett enda frågetecken när människor pratar om sådant med mig. Jag typ bara "Ehh, va??". Fast nu har jag överträffat mig själv och suttit framför ett piano och spelat!! Oj, är rätt chockad själv. Det går otroligt nog... okej. Kan nästan en låt, haha! Har dock jätteont i fingrarna. Funderar på att pröva gitarren när jag ändå är igång. Det kanske finns hopp om att bli musikalisk någon gång. Nja, kanske inte, men man kan ju hoppas.

To make you feel my love


Älskar min mjukis-tröja som jag gjort på slöjden!

Jag har knappt gjort något alls under denna dag. Sett på teve, kollat datorn och ätit lite mat. Något mer är det inte direkt. Ska nog göra klart en SO-uppgift som jag fick igår snart. Hatar egentligen att vara hemma, speciellt när man är hemma själv. Jag borde vara i skolan, för jag har inte tid att vara ledig nu. Men i morgon ska jag iväg igen.

I can't take it anymoreIngen skola för mig idag. Jag har huvudvärk och och mår så himla dåligt. Har verkligen ingen bra dag.
Jag orkar bara inte.

Adele – Someone Like You

Don't you try to catch meNu ska jag sova så att jag är pigg i morgon. Då ska jag vara kvar i skolan ett tag och träna. Kanske hinner jag skratta lite emellan också, ja det gör jag nog. Aa, mycket mer har jag inte på hjärtat.
Slutar snart nian. Vill inte, men längtar ändå.

Idag är jag en glad tjej!


Kaffe♥

Idag har det varit en av de bättre dagarna i mitt liv! Jag var lite död innan jag fick gå in till min mattelärare och se mitt nationella... Men det gick ju toppenbra, som martin skrev förut. Hade verkligen inte trott det. Och när han sa att jag får samma slutbetyg som jag fick i nationella så höll jag på att tuppa av. Förlåt att jag skryter, men jag kan inte förklara hur glad jag är. Jag skiter i om jag höjer mig i nåt mer, det viktigaste var ändå för mig det där betyget i matten.
Annars så var vi ner en sväng på Torsby och köpte lite saker inför examen och så tog vi även en fika på Wiener.
Ja, bra dag. Helt klart

In the musicroom med Martin (han som ä så jä*la bäst)
Hej! Martin här live från musiksalen. Sitter här med en tråkig sångerska som vägrar sjunga höga toner. Idag har Josse fått sett sitt nationella prov i matte och den lilla sa*en fick MVG vilket hon retat mej med hela dagen och kommer troligtvis att göra hela mitt liv som bara fick VG (bara en jä*la ¤ från MVG, surt) Men herra! Martin out... 

30 maj 2011God morgon! Idag ska jag nog köra på ett halvlockigt, rufsigt burr till hår. Orkar inte platta det idag.
Nu på morgonen så ska vi få se hur det gått i Nationella i Matte, jag kan inte med ord beskriva hur nervös jag är. Det är nog det prov som jag har varit nervösast över att se. Det känns som att betygen hänger lite på det.
Och idag är tyskafolket tillbaks så det ska bli kul med helklass igen. Det har varit rätt tomt utan dom.
Nä, nu ska jag försöka bli klar.

Åhh vad allt ska töla nuFann en gammal bild på mig som slingad. På den tiden då jag mådde lite bättre. Då det gick bra och uppåt. Nu går det mest nedför. Jag är tyvärr inte lika stark som då, men jag ger inte upp ändå.

Ikväll har jag prövat olika frisyrer inför skolavslutningen. Jag antar att det kommer sluta med plattat hår, för det är det enda som jag passar i. Och klänningen som jag köpt vill jag inte längre ha, för jag tycker att den inte klär mig alls. Vilka problem alltså... Plus att min röst svajar så att det inte är klokt. Inte bra med tanke på att både vårmârten och skolavslutningen närmar sig med stormsteg. Ja nian är snart över, usch vad jag kommer fälla tårar när dettar slut.

Vi har en Facebook-sida nu!Igår var jag lite teknisk och fixade en facebook-sida åt Ladies n' Gents. Så nu tar ni och gillar!


Idag är det morsdag så vi ska iväg till mormor på tårta.
Mycket mer har jag inte att säga.

FrukostGod morgon! Här sitter jag och äter frukost. Kan ta och tipsa er om den här gröten som är både snabb att fixa och god. Man behöver bara 1dl geyn och 1dl kokat vaten - klart!
Idag lyser solen efter ha varit gömd alldeles för länge, härligt! Men det blåser tyvärr lite.

Sture på hal isÅh vad jag saknat min lilla (stora) flicka. Det var så kul att se henne!! Det låter som om vi inte setts på år... Vi pratade om allt möjligt och skrattade i massor. Jag älskar verkligen den tjejen, hon är för j*vla bra. 
Ska nog ta och lägga mig snart. Jag och syrran är ensamma inatt. I morgon ska morsdag firas.

"Varför döpte de Bambi till Bamib? Han är ju en pojke! Kunde han inte ha hetat Sture?"

Ska åka och hälsa på JuliaJag ska ta och sticka bort ifrån denna skog till en annan skog... Hehe. Nej, men jag ska bege mig till Julia. Få se alla kort hon tagit i Berlin och bara umgås med henne. Har inte sett henne på fem dagar, ganska så lång tid för att vara oss.

Angels on the moonHej hej!
Jag är jag en mycket trött tjej idag. Det känns som om jag skulle ha varit uppe hela natten. Inte ens kaffet piggar upp idag. Kanske för att dagen är så grå oxh tråkig?
Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har pratat med Julia och de verkar ha haft det bra i Tyskland.

I'm so naturally right nowGod morgon! Här sitter man runt tio och är ganska så trött. Jag har inge smink, okammat hår och en mjukiströja på med. Skitsnyggt ju, men idag ska jag nog ha en naturlig-dag. Kan behövas ibland.¨
Nu har väl även Julia kommit hem, skulle jag tro. Jag sitter och inväntar samtal ifrån henne med spänning. Kan hon inte vakna snart?? Eller så har hon glömt mig, det btukar bli så, haha!

Hon är hemma nu, nästan i alla fall!!!!Tyskarna är på norsk mark och snart påväg till Sverige!!! Åh, vill prata med med min Julia NU! Fast det får vänta tills i morgon. Ska snart lägga mig och sova. I morgon vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske umgås med Julia. Höra lite utav vad de gjort i Berlin!
God natt.

Min dag i bilderVilken grym dag det varit!
Efter skolan så spelade jag med Runar, Martin och Oliva. De är så snälla de där tre. Bara att de ens spelar med mig är ju sjukt snällt. Vi hade det i alla fall rätt kul och bröt oss in (inte så farligt som det låter )i ett skåp, haha! Vi tog två kapon, men lämnade tillbaks dom. Det var lite klurigt att få ut dom ur ett låst skåp, men det gick till sist!
När vi var klara med det så drog jag, Runar och Julia Karlsson som också kom på slutet och gick ner till Kinan och åt mat. Gotteligottgott. Lite snack om allt möjligt och en hel del skratt. Goa vänner jag har!! Som Karlsson också skrev... Så sant så!
Sen gick vi iväg till Bowlingen och spelade en timme. Även Clara var med oss då. Jag kom sist, fast jag bryr mig inte så mycket, jag gjorde ju för tusan en strike! Haha!
Men en toppendag blev det idag. Jag har de bästa vännerna i hela världen, punkt slut. Några var dock inte med, fast ajaa.

In the computer room!!


Idag kommer The Star home!!

Hallåj!
Ännu en gång sitter vi i datasalen på engelskan. Vi skriver om en varsin stat, och jämt nu går det väldigt segt. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag ska jämföra Sverige med New York.
Efter skolan ska jag ju ha lite skoj med vännerna. Vi hörs när jag kommer hem!

27 maj 2011God morgon! Klockan är snart tio sju och jag ska bege mig ut mot bussen.
Idag kommer jag vara borta tills ikväll, för efter skolan ska vi träna, för nu är det endast en vecka kvar. Efter det så drar jag ner till Kinan med mina vänner på mat och sen så ska vi nog bowla. Det kan nog bli en toppendag idag. Synd bara att det regna.
Bjuder på bilder när jag kommer hem. Hejsvejs!

Idag åker Tyskagruppen hem!

Bildprojektet - De fyra elementen


Luft

Jord                                                                                       Vatten

Eld

Mitt, Julias och Julias bildprojektet. Vi blev alla tre väldigt nöjda med fotona. Det är självklart Karlsson som fotat och jag och Julia som agerat handmodeller. Det är de fyra elementen vi visar med våra händer. Nu är det bara att vänta på betygen!

Jag ljuger så dåligtJag orade inte låta bli, det kliade för mycket i fingrarna. Det är därför jag har en blogg, för att jag älskar att skriva. Så här får ni min dag:
Upp tidigt. Skola, skratt och vara rätt så sur emellan åt. Sen ett teknikprov som gick förvånadsvärt bra. Och efter skolan mysig fika med Karlsson. Massa prat om allt möjligt.
Och nu hemma. Helg i morgon och det älskar vi ju!

26 maj 2011 - En bloggfri dag, antagligenGod morgon!
Idag är det en speciell dag, för jag gör mina sista prov i nian. Jag ska göra nationella muntligt i svenska (som vi skjutit upp ett bra tag nu) och göra ett teknikprov såm jag nu faktiskt kan ganska så okej. Det är exakt två veckor tills skolavslutningen. Ja, nian har varit tuffast, men den har lätt gått snabbast. Det är dags att börja ta farväl av högstadiet. Läskigt hur stor man börjar bli.
Kommer nog ta en bloggfri dag idag, för jag ska ta hand om mig själv lite. Sova i massor och bara ta det lugnt.
Men ha en bra dag nu!

Nu kör vi

Och teniken kan bara döEn värre Josefin får ni leta efter. Jag är så förbannad över tekniken så det finns inte ord till det. Jag skulle bara vilja slänga spelet vi gjort på tekniken på min stackars tekniklärare jämt nu. Men det är så hemskt ju, jag kan bara inte få in det i huvudet. För första gången i mitt liv fick jag känslan av att det verkligen inte går. Jag tänkte: "tänk alla som har det såhär svårt i alla ämnen! hur står de ut?". Ja hur gör de det? Jag har aldrig haft det svårt att lära mig, aldrig. För första gången är jag rädd för att ine få g på ett prov, något som jag aldrig varit med om att inte få. Nej, jag vill inte det här!! Fy tusan. Jag kommer faila riktigt stort.

I want my friends to think I'm dynamite
Tekniken går sisådär. Jag förstår ingenting, men jag kämpar på så gott det går. Och det går... dåligt.
Jaja, jag har hur som helst planerat in en hel del roligt framöver nu. Härligt! I morgon ska jag nog ta en fika med Julia och på fredag så ska jag till Kinan på mat med gänget och bowling efter det. Något kul att se fram emot håller mig vid liv. Annars skulle jag vara stendöd nu.

Lady Gaga – Marry The Night
Lady Gaga – Hair
Lady Gaga – Scheiße
Lady Gaga – Bloody Mary
Lady Gaga – Bad Kids
Lady Gaga – Highway Unicorn (Road To Love)
Lady Gaga – Heavy Metal Lover
Lady Gaga – Electric Chapel
Lady Gaga – Yoü And I
Lady Gaga – The Edge Of Glory
And the biggest Lady in the wolrd also keeps me alive.

Bloody MaryHejsvejs, Josefn här. Nu är jag hemma efter en dag i skolan. När vi slutat så spelade vi lite grand. Olivia lärde sig låten på gitarr och vi prövade lite andra låtar. Mysigt gäng jag spelar med faktiskt, tre riktigt härliga personer.
Nu ska jag träna på tekniken som jag hatar mest av allt på denna jord.

James Blunt – You're Beautiful

Några bloggar jag läser och kikar in på ibland

Julia S

Julia K

Amanda N

Amanda C

Amanda O

Rebecca

Olivia M

Olivia B
 
Maja

Sandra

Linnea

Johanna N

Johanna O 


Slutar alldeles straxTjollahopp! Jämt nu sitter jag i datasalen och har engelska. Det går ganska så segt... vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Hm... Slutar i alla fall om några minuter. Niice!!

Onsdag 25 maj
Eftersom jag och Julia var på gym igår (vi skippade zumban, för Julia hade så ont i sin fot) så trodde jag att jag skulle vakna upp med världesn träningsvärk, eftersom jag är så otränad. Men jag hade fel, jag har bara lite ont i armarna, that's all.
Nu är det skola som gäller. Kämpigt att gå upp de sista dagarna nu, fast snart är det slut som tur är. I morgon gör jag mitt sista prov i nian, teknikprov. Det kommer gå åt pipsvängen, men vem bryr sig? Jag kommer ändå in på det jag vill.
Efter skolan så ska jag spela med bandet. Bandet, det låter ju hur knäppt som helst, jag har ett band, fattar det knappt. Så jag är väl hemma runt fyra. Men kortis-dag idag är inte alls fel.
Nej skola nu!! Ha en bra dag!

SötnooosKan ni hjälpa mig lite? Jag älskar ju Veronica Maggios nya album, och som jag förstått så är jag inte ensam om det. Men jag har tänkt att kanske tvinga mitt band att spela någon av hennes låtar, för de är så äkta och fina.
Men vilken? Hjääälp!
Veronica Maggio – Satan i gatan

Favoriterna är: Välkommen in, Snälla bli min, Mitt hjärta blöder, Sju sorger och Sata i gata.
But help me now, please!!

Americano


Martin, är det du?!?!

Hejsan! Haft en bra dag? Det har jag. En ful-dag, men ändå en bra dag. Stressigt, drygt och trött. Haha, det låter ju hemskt, men det var kul. Jag och Karlsson har skrattat en hel del. Julia har ju dragit till Berlin hon, hade nästan velat följa med. Men nu ska jag och den andra Julia försöka ha en sådan bra vecka som möjligt utan Stjärnan. Det ska nog gå med våra dampryck.


Ladies n' Gents

Ladies n' Gents

Marry the nightLady Gagas nya album är awsome. Låtarna går om och om igen. Så himla bra. Annars så funderar jag över om Gud har gett mig en förbannelse, hm... Kan funderas över.
Har även bakat molusker. Goda blev dom, kom hit så får ni smaka. I morgon ska jag göra nåt som jag inte ofta gör - jag ska träna med Karlsson. Kanske både gym och zumba. Jag kommer antagligen dö.

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp  Jag har tröttnat.


Gaga is the bestHejsvejs i lingonskogen!
Då var veckans första skoldag avklarad. En ganska okej sådan. Eller nja, jag har varit på jättedåligt humör. Och inatt åker Julia till Tysklad, förhoppningsvis...
Nationella i matten gick ju sådär, fast jaja. Hatar skolan jämt nu.

Lady Gaga – Born This Way

Måndag 23 maj 2011God morgon! Idag så ställer jag mig frågan: Varför la jag mig inte tidigare? Det var kämpigt att gå upp i morse. Jag lovar att försöka komma i sängs tidigare ikväll.
Nu på morgonen så ska jag och Juliorna fixa klart vårat bildprojekt som för övrigt blev riktigt bra. Kanske kan visa er bilderna framöver. Sen efter bilden väntas två nationella, de allra sista.
Nu ska jag packa väskan och göra mig klar.
Ha en bra dag!

Let's paint the townIdag har det varit en seg dag. Fast söndagar brukar vara just det, sega. Det har varit en dag man haft huvudvärk, sprungit i mjukis-kläder och inte haft smink. Men sådana dagar behövs allt.
Jag ska ta mig en titt på alla läxor nu. I morgon ska ju de sista Nationella göras, sen så är det slut på det! Och ikväll får det bli tidigt, för jag är väldigt trött.

Det är så himla fel

                  

Vissa saker tycker jag är så himla idiotiska. Som att lägga upp "Gilla så sätter jag betyg på ditt utseende ifrån A-F" på facebook. Det känns så himla lågt. Det är ju lite som mobbning, men ändå inte, för man bestämmer själv om man ska gilla eller inte. Men det är ju kränkande. Det är så fel. Fast det är väl på egen risk man sätter ut det och gillar. Men det kan ju få folk att må dåligt. Nej, jag är emot sånt. Facebook är inte till för att hoppa på männsikor sådär. Det är menningen att man ska träffas där. Det är en slags mötesplats. Inte en plats för att kränka andra.


Crazy


Ojojoj vilka bilder, haha!

Det blev en hel del töl innan vi kom till Kolsnäs igår kväll. Men runt halv elva gick vi in och Lasse Stefanz spelade ljuvligt... He-he. Skämt och sido... Men kvällen/natten var grym. Den var lugn fast ändå rätt galen. Och något som jag lärde mig var att man får väldigt ont i fötterna utav att dansa med klckar. Som tur var hade vi med oss conversen och bytte. Vid tre kom jag hem och halv fyra somnade jag direkt i sängen.

Give me everything tonightPitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

Ikväll blir det Kolsnäs


Kvällens outfit

Jag överlevde bilturen som jag gjorde med min far. För att vara första gången som jag körde en bil så var jag ju rätt bra. Men att starta är jag urusel på, haha!
Jag har jämt gjort mig klar inför ikväll. Jag och mina tjejkompisar Julia och Julia drar till Kolsnäs och har det kul då nämligen! Någon mer som ska dit? Jag hoppas på en toppenkväll med mycket folk, skratt och kanske lite dans.
Ha en bra lördagskväll!

ÖvningsköraIkväll blir det antagligen Kolsnäs med mina vänner. Rätt så kul.
Nu ska jag göra något som jag aldrig gjort förut - övningsköra. Haha, ja vi får väl se om det går bra för mig.

21 maj 2011God morgon!
Var det inte trevligt att vakna och att inse att vi faktiskt lever? För vi skulle ju ha dött i natt/morse. Men nu sitter jag här framför datorn levande.
Idag vet jag inte vad som väntar riktigt. Kanske blir det Kolsnäs, vi får se. Men nu blir det frukost.

And I don't want the world to see meFredagskväll och jag har det riktigt tråkigt. För en vecka sedan så var jag hemommen ifrån España. Och jag var nervös över att jag skulle fylla sexton år dagen efter. Ja förra helgen, haha! Roligt var det allt.
Men ikväll är det allt annat än kul. Inte en enda är social, inte ens mamma - för hon Facebookar. Ja, ibland är facebook skit.
Jag tröstar mig själv med lite bra musik.

Snow Patrol – Chasing Cars

Would you lie with me
And just forget the world?


Highway to hell


Helg!♥♥
Jag älskar det verkligen! Och min dag har varit superduper. Efter Antimobbning-galan så drog vi till skolan och fick glada nyheter - vi fick sluta för dagen. Så vid elva slutade vi skoldagen och tog helg.
Vi var ute i solen och njöt i en timme tills Martin kom tillbaks efter en sväng på Torsby. Då skulle vi iväg och träna inför vårmârten. Problmet var bara att ingen av gitarristerna dök upp. Fast Martin har ju sina kontakter, så han ringde till Johan så att han fick hoppa in för tillfället.
Efter träningen så satte vi och väntade på bussen, men bussen hade tydligen redan åkt. Så vi missade bussen, fast vi stannade kvar vid skolan och satt ute i solen. Vi pratade, åkte moped och fotade lite.
Sen drog vi ner till Torsby och hängde utanför Tingshuset.
Ja, mysig fredag helt enkelt!

AC/DC Tribute Band – Highway To Hell

Calle KristianssonIdag fick lilla Torsby besök utav 2009:s Idol-finalist Calle Kristiansson. Han och hans band uppträdde i Stjernehallen och oj vad grymma de var. Calle kan verkligen sjunga! Självklart passade jag även på att få hans autograf på mina converse.

Calle Kristiansson – Walking In Memphis

When I look at youJag ska snart hoppa ner i min säng för att få lite sömn inför det vi ska på i Stjernehallen i morgon. Och efter skolan så ska jag träna med bandet inför Vårmârten som är om några veckor. Ja, vi ger ju inte upp trots att ukm-resan är över. Ni får mer än gärna komma med låtförslag!
Nej fy vad jag trött jag börjar bli. Nu ropar sängen! God natt.

Hurts – Stay
Thriving Ivory – Angels On The Moon
Damien Rice – Cannonball
Så äckligt bra.♥

If I could be like thatJag var bara tvungen att ta en pause ifrån mitt skrivande. Jag blir så himla trött på det. Så jag redigerade lite bilder och satte på sådana där fina låter som jag har på min lilla lista. Men snart ska jag skriva vidare..
Och vet ni vad? Efter att hela spanskagruppen blivit sjuk så har även jag börjat känna i halsen, typiskt! Kan ju aldrig hålla mig helt frisk.
Vet ni en annan sak? I morgon ska jag på Friends Gala och se på Calle Kristiansson, nice va? 

The sweet escapeTjollahopp! Det är torsdag och i morgon är det fredag♥
Idag har jag haft muntligt i Nationela i engeska, det gick ganska bra. I morgon är det samma sak, fast i svenska.
Dagen har varit riktigt slapp. Vi gjorde nästan inget vettigt under en enda ektion, haha! Man känner verkigen att somarovet är på g. Vi fick även reda på vart vi har fått sommarjobb. För min del bir det precis samma som förra.
Lite småsur har jag varit idag, vet inte varför, men det blir så ibland.
Nej nu ska svenskan bli het klar. Så ni vet vart ni har mig.

En bra vinter var det, men sommaren ska ändå bli bättreIkväll tror jag hela Torsby är på bio, förutom jag. För jag har adrig sett en enda av Pirates Of The Caribbean filmerna. Men det är inte de enda storfilmer jag missat... Jag har inte heller sett Sagan Om Ringen, Harry Potter eller James Bond. Men Titanic har jag sett. Och det är böligt bra.


Jag har knappt gjort något alls idag. Prövat min examensoutfit, rätt så nöjd över den. Äh, nu måste jag göra klart svenskan, det här går ju bara inte.

Mitt hjärta blöderMIN DATOR FUNKAR IGEN!!♥ Lyckan är så stor.
Jag kan fortfarande inte fatta att jag går ur nian om tre veckor.Det har gått så läskigt snabbt! Det mycket som ska göras nu innan det är dags. Tre nationella. I morgon ska det pratas inför klassen på svenskan och på engelskan ska vi prata i minigrupp. På måndag bir det matten som ensam tjej i gruppen. Scary... Hehe, tror det ska gå fint. Svenskan är jag mest nervös över.
En annan sak som slog mig nyss var att det är cirkus en månad till midsommar. Åh, det är en fin högtid det. Varmt och gött. kej, sist gick jag i ösregn, menmen.. Haha!

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

Lady Gaga - Hair


Hatar min dator som aldrig funkarJag tänkte fira att min dator funkar med en stor kaffe och en risifrutti, men vet ni vad? Jag får inte igång min dator nu, utan får istället sitta vi mammas dator. Tror snart att jag kastar ut den.
Det är väl spökena som spökar. Ja, jag är säker på att det spökar i mitt rum. För inatt då min dator börjat bli normal efter att ha pratat(?!) och spelat musik av sig själv så tände sig lampan av sig själv över spegeln.

David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)

UgglaDet får bli ett litet snabbt inlägg innan jag drar mig ut mot bussen.
Onsdag är det idag, den 18:e maj, jag firar ett år med hål i naveln. Jippi! Här ska firas! ... Nej, det ska det då inte. Kortdag är det som sagt och det är väldigt gött.
Förresten så funkar min datorn nu igen, det är i alla fall värt att fira.
Nu kallar skolan! Chingeling.

Tonight, yeah baby, tonightIkväll ska jag äntligen (förhoppningsvis) få min dator lagad. Som ni vet så kan jag inte få igång den länge, lite töligt. Fast mammas dator har funkat rätt bra den med under tiden.
Skönt med kortdag i morgon! Det gillasgillas! Om en vecka drar Julia till Berlin hon. Hur ska jag klara mig? Haha, det gör jag nog utmärkt!

Lite bättre


DreamSnart är det slut på skolan. Jag går ut nian med cirka hundra andra nior i Torsby om sisådär tre veckor. Det är inget jag ser fram emot. Att lämna klassen som man haft med sig tre år gör ont. Vi är ju en slags familj. Vi har kul, skrattar, pratar, gråter, grälar... Så som en familj gör. Men nu splittras vi. Fast vi kommer väl alltid ha varandra, visst..?
Lite skönt ska det ändå bli med en nystart. Fast många som man har vid sidan nu kommer ju faktiskt bli med till natur. Samhällsklassen kommer nog stå mig varmt om hjärtat, för där finner jag ju mina bästa vänner. Vi går olika vägar men kommer ändå alltid korsa varandra. Bara för att vi har olika drömmas så kommer ju inte vänskapen dö.
Och drömma ja... Min dröm, vad är den? Efter gymnasiet, vad händer då?
Vet ni vad jag vill? Antingen vill jag bli mäklare eller kriminaltekniker. Jag tror det skulle passa mig. Lite spännande till och med. Men den största drömmen är ju långt ifrån det. Drömmen att stå på en scen inför tusentals människor är större. Mycket större. Jag vill dit. Jag ska dit. Jag måste dit. Så därför står det Dream på min sko, för jag ska aldrig sluta drömma.

ElephantSkojrta ifrån Falun och ett elefanthalsband ifrån Barcelona!

Tisdagar är alltid lika sega, men nu är i alla fall skoldagen slut och jag har kommit hem. Efter en stor kopp kaffe blev jag lite i piggare. Dagen har varit rätt så jobbig, men det gick hur bra som helst. Nu vill jag bara gå in i mitt rum och låta Lady Gagas och Veronica Maggios röster snurra sig runt mig och omfamna mig. De är så himla grymma. Ska bli lika grym som dom någon gång, det lovar jag här och nu.

Jag måste rota i väskan efter modGod kväll! Jag försökte få en bra bild på mitt nya blommiga linne, men det gick inte så bra. Skitsamma, det finns viktigare saker än kläder.
Jag är ganska trött och ska försöka lägga mig. Det har hänt rätt mycket ikväll. Jag skakar nästan. Antagligen är jag lite slutkörd. Är även rätt nervös över i morgon, men det går förhoppningsvis bra det med.

Ibland vore det inte fel att fly ifrån sig själv.

Chris Medina – What Are Words


Det sista ifrån BarcelonaDet var de sista bilderna ni får ifrån Barcelona. En oförglömlig resa har det varit. Kommer alltid minnas de fina stunderna där. Skulle gärna vilja dit igen. Att strosa runt på gatorna på kvällen var så himla mysigt. Bara att slinka in på nåt ställe som man kände för det.
När jag och mina vänner är arton så ska jag sticka iväg utomlands med dom i en vecka och bara att det himlans kul! Bara så att ni vet my friends...
Och än en gång Lady Gaga, du är bästLady Gaga – The Edge Of Glory

Some hairproblems.Jag skulle vilja ha lite hjälp!!
Någon gång efter skolavslutningen så ska jag klippa mig, men jag vill göra nåt nytt. Men vad?

*Bli blond
*Bli ljusare
*Ha samma hårfärg som nu
*Slinga mig
*Bli rödhårig
*Skaffa snedlugg
*Klippa håret kortare
*Klippa upp det mer eller inte alls
*Eller något helt annat..?

Har ni några förslag? Jag skulle kunna tänka mig att avfärga håret (och då bli morotsfärgad) och sedan tona håret mörkblont. Hm, men jag vet inte.

Hemma ifrån skolanJag är nu hemma efter en kortdag i skolan. Fick ju som sagt sluta tidigare. Inget att klaga på direkt! Tror nästan att jag ska ge mig ut och fota lite, för vädret är ju awsome. Känner mig dock lite hängig, ganska trött. Sover ju aldrig ordentligt...

What a day.

I datasalenHej svejs! Nu sitter jag i datasalen och skriver SO. Vi jobbar in, så vi får sluta ganska så tidigt. Så jag ska försöka få mig skjuts hem så att jag kan göra klart svenskan och städa i mitt rum som är rätt stökigt sen helgen.
Vi hörs sen!

Dags för skola igenDå var det dags för skola igen, efter en veckas ledighet i värmen. Det ska bli rätt skönt att komma in i alla rutiner igen. Och framför allt att få träffa vännerna.
Nu på morgonen så väntas Nationella i matte och efter den så har jag Nationella i svenska. Rolig dag va?
Slutar i alla fall vid fyra och då ska jag hem och försöka göra klart svenskan.
Ha en bra dag nu!

Lite mer utav Spanein

Nu fick ni lite mer av vackra Spanien. Åh, det var allt rätt roligt där.
Nu ska jag ta och lägga mig. Tagga Nationella i morgon!

Min dag


Nya shorts och nytt halsband ifrån Barcelona.

Halloj!
Min dag har varit riktigt bra. Efter att vännerna dragit hem så fixade jag mig i ordning för att bli firad av min familj runt tre. Vi åt tårta, öppnade paket och sjöng. Fick mig lite pengar, inte helt fel.
Halv fem så drog jag och Julia till Torsby för att se på fotboll. Martin kom även och gjorde oss sällkap.
När matchen var slut så gick vi till Quickly för att möta upp några andra vänner för att äta glass, men det blev mat istället.
Nu så sitter jag och redigerar spanskabilder. Lite drygt, men det går.
Skola i morgon med! Efter tio dagars ledighet. Kul att träffa vännerna igen. Nationella i både matte och svenska också, mindre kul.

Min födelsedagsfest


Kvällen/natten igår var superGod morgon! Sovit gott? Det har jag. Är rätt trött än, fast det går allt.
Kvällen igår började rätt dåligt, eller ja, segt. Men det blev bättre lite senare. Vi dansade, skrattade och umgicks. Riktigt kul! En super-duper-bra födelsedag blev det. Ska visa er lite bilder strax, tyvärr vill redigeringen inte funka, så ni får klara er utan.
Vid tre kommer min släkt för att fira mig. Ha en bra dag!

Party!!


Party like a rockstarKvällens outfit. Nytt linne och ny kjol. Det känns bra det här. Snart kommer Julia och då blir det nog ett inlägg till.
Ha en toppenkväll nu, för det ska jag ha!♥

Några av de hundra foton som jag tog i BarcelonaMin Barcelona-resa:Nu ska jag berätta om allt vi gjort i Barcelona och vad som hänt. Det har hunnits med så himla mycket och det har varit så sjukt alltihop. Men nu ska jag berätta lite gran!

Måndag: Jag gick upp runt två och gjorde i ordning allt. Vid fem så drog bussen ifrån Torsby till Oslo flygplats. Kvart i tio så lyfte planet ifrån ett ganska kallt Norge till varma Spanien. Vädret var otroligt. Sol hela veckan faktiskt.
Vi fick gå med vårat pick och pack från Plaza Catalunya till stället vi skulle bo. När vi öppnade dörren till vårat rum som vi skulle spendera fyra nätter och fem dagar ut så skrek vi tjejer rätt ut, så hemskt var det. Utan att ljuga kan jag säga att det såg ut som ett hor-hus (ursäkta för det, men det är sant). Vi ville alla hem. Fast trötta och hungriga drog vi ut för att bekanta oss med Barcelona. Vi satte oss på en pizzeria och fick i oss mat, sen stack vi vidare.
Staden är ju helt underbar. Så vacker! När vi var ute så ville vi vara kvar, men inne på rummet så slet hemlängtan inom oss.
Men vi sov den natten inne i vårat orange-färgade rum.

Tisdag: Vi gick upp ganska tidigt för att äta frukost runt åtta. Vid nio satte vi oss på turistbussen som körde oss till La Sagrada De Familia, en jättestor kyrka som är hur fin som helst! Den är ännu inte färdigbyggd, men när den är klar så ska arton torn finnas därinne.
Sedan efter kyrk-besöket så åkte vi till en park - och då var det minsann extremt varmt! Jag brände mig på både axlar och armar.
Sen så åkte vi till Camo Nou, den stora fotbollsarenan som finns i Barcelona. Känslan att stå och se ut över planen var mäktig för även den minst fotbollsintresserade personen. Det var så himla stort. En av de häftigaste saker jag varit med om.
När vi varit i arenan ett tag så åkte vi hem. Åt på en restaurang och sprang runt in the city.

Onsdag: Det blev ännu en tidig morgon. Vi åkte med tursitbuss till en slags by, eller vad man ska säga, för att se på massa fina bygdnader. Men vi hann inte se så mycket, för vi åt en lång lunch istället.
Sen for vi till den Olymbiska Parken, där sommar-OS var 1992. Det blev ett snabbt besök, för vi var tvugna att hinna med en linbana uppifrån Monjuic (berget i Barcelona) ner till hamnen. Resan med linbanan gick finfint. Högt var det med bra utsikt. När vi kom ner till hamnen så letade vi reda på stranden. Vi solade och mådde super. Jag brände mig rätt rejält då.

Torsdag: Det var nog både den bästa och sämsta dagen under resan. Jag hade jätteont efter att jag bränt mig och jag ville bara hem. Eller rättare sagt, alla ville hem. Vi var riktigt trötta på Spanien. Vi ville bara hem till mamma.
Men vi började dagen med lite sovmorgon. Sedan äcklig söt-frukost. Vid tio gick vi bort mot hamnen för att gå på ett akvarium. Det var inte så kul som jag trott, men lite roligt var det allt. Efter alla fiskar så gick vi runt för att leta reda på ett shoppingcenter som inte fanns där... Så istället satte vi oss och åt glass. Några av oss fortsatte att leta efter shopping centret medans jag och två andra ocks gjorde det, men på annat ställe. Vi fann på vägen en affär som vi tyckte såg nice ut, så vi gick in. Men där hände det som vi trodde vi skulle slippa på resan, en av dom två jag var med fick sin mobil stulen. Det var riktigt hemskt. Men det var tyvärr bara att inse att mobilen var borta. Vi blev ju inte så glada efter det, så vi gick till vårat rum istället.
På kvällen gick hela spanskagruppen ut och åt buffé. Efter maten så blev det shopping - för vi fick 50 euro var till. Jag och en annan tjej i gruppen shoppade en hel del och vi insåg att vi hade samma smak. De andra som var med oss tröttnade på oss, så vi fick gå i affärer själva.
När vi sedan skulle hem så tappade vi bort oss, men fann till sist till La Rambla. Vi stannade till på bägen vid en bar för att få något att dricka. Sen gick vi hem. På kvällen var det riktigt trevligt! Vi umgicks, pratade och skrattade. Fast det tjafsades också en hel del. Men jag hade det väldigt kul och somnade vid två på natten.

Fredag: Efter en sen natt så var det inte särskilt roligt att gå upp vid fem. Runt sex så gick vi till Plaza Catalunya för att åka med buss till flyplatsen. Planet blev lite försenat, en halvtimme drygt. Vid två landade vi i Oslo. Klockan fem var jag hemma i Torsby. Så himla gött! (som vi säger i Värmland). Se familjen igen.

Resan var bra. Det var kul och jag har fått nya vänner. Jag var rädd för att åka först, för jag visste inte vem jag skulle vara med, men det löste sig. Jag umgicks med alla. Vi har haft djupa samtal under resan, en del har bråkat och vi har gråtit. Men trots det så har vi skrattat så mycket mer. Resan har gett många fina minnen. Men som sagt, det har bråkats och folk har kommit emellan. Men visst var det kul Spanskagruppen? Jag ler bara jag tänker på allt. Tack för en härlig vecka i Spanien! Det var super.


16


En bild på i stort sett alla tjejer i min grupp som var med till Barcelona.

Nu mina vänner är jag sexton år! Stor tjej ju. När jag vaknade hade jag till och med glömt bort att jag fyller år, men det kan väl bli så när man sover alldels för lite varje dag. Ikväll blir det i alla fall lite födelsedagsfest med vännerna. Så städa, packa upp allt, fixa kläder och ordna är saker som jag ska syssla med idag.
Och min dag har börjat hur bra som helst - RIKTIG frukost. Hatar den spanska frukosten.
Nej, nu ska det fixas och trixas!

Because the nightJag beundrar mina inköp ifrån Barcelona. Jag är jättenöjd över dom. Två linnen, ett par shorts, ett par byxor och två par halsband. Ska visa er dom någon dag.
Nu är jag i fullt upp med att få fram en outfit inför i morgon, då jag fyller sexton.
Fick även mina examensskor förut som jag älskar! Visst låter det som att livet leker? Nja.. Det är fredagen den trettonde, tror ni verkligen man har tur då? Nej, det gick bra tills jag satte min i bilen ifrån att ha kommit till Torsby ifrån Oslo. Jag är en idiot.

Jag är hemma nu!Hallå!! Jag lever.
Jag är hemma ifrån soliga och härliga Barcelona. Bilder kommer när jag har tid, men det är rätt mycket nu... Födelsedag på gång!
Men det var super i Spanein, eller i alla fall ganska. Vissa saker var ju skit dock.
Jag bloggar mer sen, nu har jag annat att göra.

Halloj igen!Nu skrivver jag, Linnea igen! Jag har väl egentligen inteså mycket att skriva.. Josefin kommer hem imorgon iaf! Så då blir det nog antagligen lite bättre bloggning.
Dem senastedagarna har hon solat, och besökt massa platser! Fast hon har hemlängtan också! Det sa hon faktiskt in the telephone!

hej där!hej där! The star here, jag har fått ett litet uppdrag av josse som just nu ligger och schteker på en strand i Barcelona! mm själv sitter man här i härliga sverige och ler... Hon tyckte att jag kund
e lägga in ett inlägg eller två åt henne och inga problem säger jag då!
hehe men har inte så mycket att säga mer än att ni får ha en toppen tisdagskväll!

Josefin är inte hemma..!Nu är Josefin i Barcelona och jag, Linnea skriver istället! Josefin har det nog ganska bra i Barcelona skulle jag tro? Hon har gått runt i shorts och ätit pizza! Fast är inte så avundsjuk faktiskt, man kan gå runt i shorts här också! ;) (och ja, jag vet att Josefin hatar att göra smiylisar i sin blogg...)

Fast nu ska jag sova! Sov goooott!

Hejdå Torsby - Hallå Barcelona!!Nu snart så sticker jag till Barcelona!!! Jag är väldigt trött efter cirkus fyra timmars sömn, men det är det värt. Jag ska ha en toppenvecka där borta i värmen, I promise. Massa sol, shopping, turistande och kul. Plus fota i massor! Bara att hoppas att minneskortet räcker.
Vid fem så hoppar vi på bussen utanför skolan som skjutsar oss till Gardermoen. Sen bär det ju av till soliga Barcelona. Runt ett landar vi i Spanien.
Ha det bra i Svergie nu, så hörs vi på fredag!
Många kramar och pussar ifrån mig! Det där blev ju lite töntigt ja...

Bilder ifrån ukm. Plus att jag sticker inatt.Sådär då, lite bilder ifrån Säffle! Åh, helgen var grym! Hade det superkul. Man har umgåtts och haft det riktigt trevligt. Det var så himla sjukt alltihop, fast jättekul alltså. UKM är verkligen speciellt. Vi var vakna jättelänge, gjorde en basförstärkare av en soptunna, dansade jenka, fann ett rum vi kunde spela musik i, blev intervjuade och mycket, mycket mer! Tack allihop som gjorde denna helg så lyckad. Och tack bandet, ni är ju bäst. Bara att hålla tummarna på att vi går vidare nu.Klockan må vara åtta, men jag ska snart sova. Varför? För vid två inatt ska jag upp. Klockan fem så drar bussen ifrån skolan till Oslos flygplats. Kvart i tio sticker vi sedan iväg med planet till Barcelona. Och vädret ser ut att bli kanon! Jises vad jag ska fota, jag lovar bildbomb!
Jag skriver ett inlägg till morgonen, sedan får antagligen Julia och Linnea sköta bloggandet.
Trött tjej ska sova nu. God natt!♥

Hallå??

Vad har hänt med min blogg? :O

I morgon åker jag till BarcelonaEftersom min dator pajade lite grand förut så får ni klara er med två bilder ifrån ukm. Men ni finner fler på facebook, klicka här.
Jag har varit med Julia ett tag och sagt hejdå, för vi kommer ju inte ses förräns på lördag - då jag fyller år! Om vi nu kommer hem, vi flyger ju hem fredag den 13:e... Scary... Fast jag tror vi klarar det.
Jag är nästan helt klar med packningen också. Känner mig lite smått stressad. Det ska bli så himla skönt med lite semester!

"Jag vet inte hur man gör." "Du hostar på den!"Läskigt!!! Datorn pratar med Julia. Det var något nytt. Att den spelar musik av sig själv är jag van vid, men pratar..? Den sa: "Jag vet inte hur man gör" "Du hostar på den!"
Ehh, okej??

Filmer ifrån UKM igår


Ifrån Ungkulturs Livesända show igår


Mamma som filmade igår.

Hemma ifrån UKM i SäffleMin helg i Säffle var grym. Jag har haft det jättekul med massa skratt, prat, jenka, basförstärkare och mycket mer! Mitt band är awsome och nu är vi fem istället för fyra. Natten var ganska dryg och jag är jättetrött. Framträdandet gick super! Åh, jag är så himla glad! Allt tölade under dagen. Jag kunde inte sjungra bra, vi spelade fel... men när det väl gällde så gick det!
Vi blev även lite småkära i staden Säffle som var så himla mysig.
Jag skriver mer i morgon, jag är alldeles för trött nu. Då får ni bilder och video!

Judas


Den kvinnan är grymmare än grymmast.

Hejsan! Jag har tränat klart inför prov och jag är nästan färdig packad. Gött! Men lite mer ska allt ner i väskan. Jag stannar i Torsby tills bussen kommer till Säffle. Ja, för er som inte riktigt förstått vad jag ska göra i Säffle så ska jag dra det kort: Efter att mitt band gick vidare i ukm så ska vi på länsfestival i Säffle. Kankse sticker vi ivä och kikar på Julia som gör sin första riktiga match för i år där.
God natt!


Maj 5, 2011


Suddigt, men äsch då.

Jag packar för fullt och drömmer mig bort. Vill till värmen nu! Och göra så mycket kul. Men det är på gång, alltihop. Säffle i morgon, Barcelona på måndag och födelsedagsfirande på lördag. I like it. Det här är grymt. Och jag ska ha det grymt med.

Jag hatar teknikRubriken säger allt. Jag var vrinsur på tekniken idag. Betedde mig nästan som ett litet barn. Men det är inte lätt när det är svårt. De dumma spikarna ville bara bli krokiga. Men med lite hjälp från både den ena och den andra så lyckades vi. Lampan lös!!
Fast annars var dagen bra. Ska ta tag i lite saker, okej rätt många. NO-prov i morgon och så ska jag till Säffle, så måste packa. Och spnskaresa nästa vecka, så packa mer.
Sen så hade vi Nationella i matte idag. Det gick rätt okej, fast den sista hann jag tyvärr inte riktigt med. Synd, för jag började förstå.

Jämt nu går precis allt fel

Jämt nu går precis allt fel. Inget har gått rätt på något vis på hur länge som helst. Det känns som livet går sönder lite för varje dag som går. Fast så himla dåligt över det mår jag inte. Jag mår ganska bra. Fast det är bara jobbigt när allt ska töla sig. Det känns som att skolan går åt skogen. Skolan har aldrig varit svår för mig eller så... men nu blir det endast fel. Jag orkar ju inte lägga ner mig. Sänker mig gör jag knappast, men de där höjningarna kan man nog glömma. Och sen så allt annat då... Familj, vänner, drömmar och hopp. Det blir fel. Fel, fel, fel.
Fast det känns trots allt bra.

It's beautifulJag har fallit, jag har vaknatEtt snabbt inlägg får det bli innan jag sätter igång med allt. Ska kolla matten - för vi nior har nationella i det i morgon. Nervös!
Efter skolan så tränade jag inför ukm med Martin, Runar och Oliva. Det funkar riktigt bra! Sen när Oliverna (ja, de var två, hehe) gått så satt jag och pratade med grabbarna ett bra tag. Lite kul faktiskt.
Måste även packa och plocka med, som sagt.
Och baka om jag har tid. Hur ska jag hinna med allt?

Har lite saker att göra idag


Och vad har jag för anknäbb...??

God morgon sunshines!
Idag har jag en hel del saker som måste göras. Får nog nästan ta och skriva en lista med allt. Jag ska efter skolan träna inför ukm med mina vänner, sen hem och städa, packa och plocka.
Och så ska jag nog fixa till några tidsinställda inlägg inför nästa vecka då jag är i Spanien. Annars så ska jag sätta min syster och Julia på bloggning då, så att inte bloggen står helt död.
Nu måste jag göra mig klar! Hejdå.

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köketHejsvejs! Klockan börjar bli mycket. Fast kanske inte så himla mycket. Men jag har en del att göra, som att plocka kläder ifrån min soffa. Ska ju till Barcelona och då behövs kläder.
Ska kanske städa rummet lite grand om jag orkar.
Vi hörs i morgon! God natt.

Jag blir ju 16 snartJag fyller år nästa lödrag!! Kul, då ska jag vara med mina vänner. För de vill fira mig. Eller det kanske jag som vill fira mig själv..? Fast jag tror nog att de är på hur som helst. Så nu är det bara att börja planera lite och så.

Hår och maggioIdag fick jag äntligen mina hårgrejer som jag beställt. Tur, ser hemsk ut i håret utan mitt kära pulver.
Skola idag då efter ett lov. Ganska så kul, men lite segt. Har varit riktigt social också. Tror aldrig jag pratat så mycket med så många förut, hehe. Nu är jag trött och mätt.
Nu ska jag fortsätta spela sönder Veronica Maggios nya skiva som är så himla grym.

Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Välkommen in
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio – Sju sorger
Bäst♥

Hemma ifrån Falun!Jag är hemma!! Det var länge sedan det var så skönt att komma hem. Men min helg har varit toppen. Allt möjligt har ju hänt. Och så har det framförallt varit supermysigt. En trevlig familjehelg.
Men i morgon så är jag tillbaka i verkligheten - skolan väntar. Ska nog försöka få skjuta upp ett NO-prov tills på fredag, för jag vet inte om jag orkar det i morgon.
Något mer har jag inte att säga just nu.

Bilder ifrån Falun


Shopping i Borlänge snartGod morgon!
Vi är riktigt bra på att pricka in måltider här, för när vi åt frukost så fick vi även sällskap av Pär Lernström (parlamentet) och Cecilia Forss (Cindy i Ica-reklamerna). Lite coolt ju.
Vi ska packa ihop allt och sedan åka till Borlänge på shopping. Ja, jag skippar skolan idag, tar den i morgon istället.
Ha en bra dag!

En vecka kvar tills Barcelona.

Var hon ute igår eller??Jämt nu är jag verkligen inte vacker. Rödsprängda ögon, påsar under ögomnen, nästan inge smink, rufsigt hår... Blä, hatar det. Men det har varit en tuff dag. Lova att ta hand om mig på tisdag.
Kanske somnar jag i stolen, för jag är så himla trött. Skulle ni se mig så skulle ni tänka "Det var Valborg igår, hon var nog ute sent. Undrar ifall hon minns vad som hände? Hon ser lite lätt sliten ut! Det var nog en väldigt hård natt". Fast neej, jag tog det lugnt.
Vill hem! Saknar skolan! Ja ni hör hur jag låter...

Tjollahopp

Här sitter jag med huvudvärk och är trött. Jag har sagt att jag ska sluta klaga, men idag får jag faktiskt göra det. För jisses vilken dag det varit. Vet egentligen inte om jag orkar berätta om allt nu. Det var rätt sjukt alltihop.
Men om jag säger att det gick bra så ljuger jag. Fast jag är stolt över mig själv, att jag vågade, sen hur det gick är ju en annan sak...
Usch vad jag har hemlängtan. I need my friends.


It's the Big dayGod morgon!
Idag är det dags! Faktiskt är jag inge nervös, utan bara väldigt taggad. Har lite ont i halsen efter att jag sov lite dåligt i natt. Vid halv tolv blev jag väckt av tre av mina vänner, kul... Hade svårt att somna om efter det. Hoppas de fick skuldkänslor nu, nejdå! Men jag hade nästan tänkt ringa och väcka dom i morse, fast jag valde att vara snäll och skriva ett sms.
Vi sk strax ge oss ner i matsalen och äta frukost och sedan dra oss iväg och köa.
Ha en bra dag! Vi hörs.

Haha, nu såg jag programledaren igen!

RSS 2.0