Places I would like to visit

 
Australien. Efter mitt au pair-äventyr vill jag åka till Australien och bosätta mig där i några månader. Det är verkligen en stor dröm jag har. Men jag är livrädd för att åka själv och skulle uppskatta att få någon med mig... Men vem vet, kanske blir jag modig och törs stå helt på egna ben efter ett år i USA, och kan åka iväg helt själv utan några som helst problem. Den som lever får se!
 
 
Egypten. Jag vill se de välkända pryamiderna i verkligheten, uppleva öknen och få se mumier och allt annat som hör till Egypten. Åhh..! Någon gång ska jag fara dit på semester. Sola, bada och uppleva saker!
 
 
Hawaii. Under min resemånad (åker man som au pair till USA via STS, får man efter sitt avslutade au pair-jobb en månad att resa runt i USA. denna resa bekostar man själv, men självklart bör man ta chansen att uppleva USA en månad när det ingår!), hoppas jag kunna åka till Hawaii i i alla fall en vecka. Bara slappa och leva livet, samt uppleva denna fina ö.
 
 
Cancún, Mexico. Detta paradis vill jag åka till! Vattnet och stränderna ser ju helt amazing ut! Klarblått hav och kritvit strand. Och vad jag förstått, är detta ett riktigt party-ställe! Många ungdomar i USA drar ju till Mexico under sina spring breaks. 
 
 
Jordanien. Då jag vill besöka alla världsdelar, så måste jag ju även pricka av Asien. Jordanien känns som det asiatiska land om lockar mig allra mest (även Singapore känns intressant). Det ligger vid döda havet, och hur fränt vore det inte att ligga där och flyta?! Detta land har även en hemlig by/stad. Den finns liksom inuti berge, hur coolt?! 
 
 
England. När jag ser på engelska kriminalfilmer, till exempel Morden i Midsumer, känner jag alltid: "Åh, jag vill också strosa runt i den där fina naturen och se alla vackra små byar och dricka öl på en mysig pub". England verkar vara så fint! Och någon gång ska jag bila runt där. Hoppas man slipper regnet!
 
 
Paris, Rom, London, Venedig. Storstäder, hur fantastiska är inte de? Det finns liksom lite av allt i dem. Shopping, nattliv, kultur, sol och bad (ibland), sevärdheter, god mat... ja, allt! Jag har besökt Palma och Barcelona, och kan inte säga mycket annat än: wow. Helt underbara städer. Och jag vill besöka alla de där städerna som jag visat här uppe! Äta pasta i Rom, åka gondol i Venedig, besöka Harry Potter-museet i London och se Eiffeltornet. 
 
 
Santorini. Denna ö vill jag uppleva. Den ser så galet mysig ut! Egentligen vill jag bara uppleva Grekland, men just Santorini, vill jag åka till lite extra mycket. 
 
Utöver dessa ställen, så är jag öppen för att resa till de flesta platser. Jag älskar att resa! (Ehh, vem gör inte?). Alla ställen har ju något fint att erbjuda! Men visst vill jag uppleva paradisställen som Maldiverna, vanliga Cypern och underbara Quesada som jag besökt flera gånger förut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0