Bartenderutbildning i Barcelona i höst!



Jag vet inte vad som flög i mig igår. Tankarna for iväg, och helt plötsligt hade jag SPONTANBOKAT en bartenderkurs med EBS till Barcelona. 14 september påbörjar jag alltså en 4 veckors lång bartenderutbildning. Det ska bli så kul!!! Jag älskar Barcelona och har alltid drömt om att bo där en längre tid, och en bartenderutbildning har jag länge velat gå. Det känns jättebra. Otroligt nervöst, men ack så bra! Jag behöver göra något annat, något annorlunda och skoj. Jag måste fly denna vardag för iaf en stund. Hur länge jag blir borta (tror ingen returbiljett kommer bokas, utan far hem när jag vill), om jag reser vidare, vet jag inte. Men jag har en plan nu, ett mål, och det känns super! Jag tar tag i mina drömmar nu, en gång för alla. Det borde vi alla göra! Vi lever en gång, se till att beta av era drömmar! Skapa det liv ni själva vill leva. Låt inte rädslor stoppa er, bara kör! Skulle eran dröm visa sig vara fel, är det ju bara att vända tilbaks, men då har ni i alla fall försökt!
 
Haha, mammas svar när jag berättade att jag hade bokat, är ju klockrent. Men hon och alla i min närhet vet, jag måste få andas in ny luft i mina lungor. Jag kommer åka själv, men om någon skulle vilja bli med, hör gärna av er!! Vore jättekul med sällskap, och det finns lediga platser! Tänk er, 4 veckor i kanske världens bästa stad! 
 
Självklart ska ni få veta mer när jag själv gör det, men än så länge vet jag bara att jag ska till Barcelona i en månad i höst! Grymt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0