Serie-tips nr.1

 
Desperate Housewives
 
I denna serie får man framförallt följa fyra hemmafruar, men även några få människor runt om. Kärlek, sorg, spänning och humor är denna serie fylld av. Alla de fyra hemmafruarna har sina egna mycket speciella personlighter, samt sina egna problem. I varje säsong får man följa med i ett nytt mysterium. En röd tråd löper genom alla säsonger. En mer genomtänkt serie får ni leta efter! Jag absolut avgudar denna serie! Bäst, bäst, bäst!
 
 
 
Gossip girl
 
Häng med de rika ungdomarna på Upper East Side, där drama bara är förnamnet.Det är så mycket kärlek och drama så man nästan dör! Jag tycker själv att det är en mycket inspirerande serie. Man faller pladdask för New York. Tyvärr så tycker jag att de första säsongerna var betydligt bättre än de sista. Den sista säsongen var en flopp, men avslutningsavsnittet ledde till många tårar!
 
 
 
Vampire Diaries
 
Gillar man det övernaturliga så har man hittat rätt. I Mystic Falls finns både häxor och vampyrer, men även en hel del annat. Man får följa Elenas liv, som lever med sin bror och sin moster Jenna som tar hand om de bägge syskonen efter deras föräldrars död. Mitt i allt stöter Elena på Stefan, och en kärlekssaga påbörjas. Men med Stefan kommer även Damon, vilken inte tycks göra annat än att ställa till problem...
 
 
Pretty little liars

Mysterier och tonårsdrama är vad denna serie innehåller. Man får följa fyra tjejer som glidit ifrån varandra efter deras vän Alisons försvinnande. Men en dag börjar de alla få sms från en viss A, vilket leder till att de börjar umgås igen. Men vem är A?
 
 
 
Harpers island
 
Bättre skräck/thriller-serie får ni leta efter! Gillar man mord, mysterier och spänning så är detta helt rätt! Jag älskar denna serier och har sett den många gånger. Perfekt som uppladdning inför Halloween! Den handlar i alla fall om att ett par ska gifta sig på en ö. Med sig har de både släkt och vänner. Dock börjar konstiga saker att ske på ön och allt fler av gästerna försvinner...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0