20 Oktober 2011



Insåg två saker nu när jag tog mina cambilder:

1. Datakillen/killarna som kan se ALLT vi gör på våra datorer, kan de se bilderna vi tar med datorn? I så fall får de ju sig ett gott skratt om de sitter och kikar på mina bilder. Det är runt hundra egobilder skulle jag tro. Varför har jag ens det? Jo, allt för bloggen skull. Haha.

2. Jag måste verkligen bli rödare i håret. Färgen har nästan släppt helt, tråkigt nog. Har börjat bli brun igen. Synd att färgen inte rktigt tränger sig in i topparna. Om någon vecka är det nog dags att färga det igen, denna gång hemma. Resultatet kan bli intressan..!

Nog om mina ego-cam-bilder!
Det har gått ifrån att jag i morse gick ut och insåg att det snö/haglade tills att det nu är fint väder med strålande sol. Vädret kan allt ändras fort. Jag är väldigt trött nu och somnar när som helst. Varenda dag denna vecka så har jag hållit mig ifrån att sova när jag varit trött så att jag blivit så trött så att jag blivit pigg istället. Get it..? Som minus och minus blir plus. Nu börjar i alla fall kroppen att säga ifrån, den vill ha sömn! Kanske hinner jag med en lite tupplur. Har haft det riktigt kul i skolan idag med. Vi spelar in en film på svenskan om kronolekt. Jag och fyra klasskamrater har därför idag intervjuat några vänner. Det blev många omtagningar, en hel del skratt och felsägningar! Men kul var det allt minsann!

Kommentarer
Postat av: LOWA - En musikblogg

Jag har nu länkat dig i ett inlägg. Tack för att du svarade på mina läsarfrågor!

2011-10-20 @ 20:31:23
URL: http://musiklowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0