Min julafton än så länge

Har ni haft tomten på besök ännu? Min kom redan imorse. Eller, i alla fall så fick jag och min syster öpnna ett varsit paket på morgonen. Och det jag fick var kanske det bästa, eller nej, det finns inga bästa paket, alla är lika bra, men i alla fall det nödvändigaste. Jag fick nya högtalare till datorn! Jag är mycket nöjd över dom! Så nu kan jag slänga de kassa som jag har nu.

Vid tolv så åkte jag och familjen bort till mormor. Vid ett väntades det en massa julmat. Det är inte konstigt att man går upp flera kilon under jul. Haha. Så en hel del god mat med släktingarna.
Vid tre blev det självklart Kalle Anka! Det går ju inte att missa det. Hur trött jag än börjar bli på det. Det hör helt enkelt till.
När Kalle hade sagt hejdå så knackade även tomten på! Jag fick mycket bra saker i julklapp. Som till exempel pengar, plattång, muggar och hårinpackning. Väldigt nöjd!

Min julafton har varit hur bra som helst än så länge. Och nu har jag och min syster åkt hem för att lasta av alla klappar som vi fått. Vid sju ska vi åka tillbakas till mormor för att se på Karls Bertils julafton, något som jag aldrig sett förut. Lite skamligt kanske.


Kommentarer
Postat av: Majsaaaaan

SV: jag har för mig att martin sa något om att Amanda och de kanske skulle ha en sådan fest, vet dock inte än om det var så!

2011-12-24 @ 22:06:02
URL: http://youmaybeme.blogg.se/
Postat av: Majsaaaaan

host, skojade bara! jag missförstod det där han sa (;

2011-12-24 @ 22:52:17
URL: http://youmaybeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0