Räkor och vin, och denna söndag

 
 
I fredags lyxade vi till det med räkor och annat gott. Skaldjur är typ det bästa jag vet, detsamma gäller fisk. Det mesta som kommer från vatten är riktigt smarrigt. Och plockmat känns så himla trevligt. Man skalar nåra räkor, smaskar på någon jordgubbe, tar ett vitlöksbröd... Mmmm..!
 
 
 
Vintet "ice sparkling rosé" har blivit en riktig hit hemma. Så lättdrucken och fin! Det perfekta sommarvinet. Men det är ju lite så med sommare, rosé hör till. Dock är rödvin altid bäst, om du frågar mig.
 
 
 
 
 
 
Anyway, jag tänkte att jag skulle berätta lite om min dag. Det har varit lite som "efter regn kommer solsken". Gårdagen var så fruktansvärt värdelös, allt sket sig. Men kvällen blev bra, och i morse vaknade jag upp med ett leende med lillkatten mellan mig och världens finaste människa. SOM jag älskar den killen alltså, helt ofattbart. Och nu snackar jag inte om katten, hehe. 
 
Vi låg länge och drog oss i sängen. Frågar ni mig, ska man inte stressa i onödan på förmiddagen. Då ska man ta det lugnt och sakta med säkeet vakna till liv. Vi duschade och gav oss iväg och handlade frulle. Nybakatbröd och apelsinjuice, så gott. Efter frukost åkte vi till mina hemtrakter. Mormor bjöd på kaffe, sedan blev mamma med mig och Oscar på loppis. Vi fyndade en bordslampa och en skål. Och som om inte det vore nog... ikväll lyckades jag få vantarna om ett piano som skänktes bort. Åhh, det var så fint! Vi har tyvärr ingen plats för där vi bor nu, utan det kommer att få flytta med oss när vi hamnar i större bostad. Tills vidare får det bo hos svärmor. Nöjd är jag iaf! :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0