22/2-15

 
Good morning! Jag ville bara kasta iväg telefonen när den började ringa i morse, jag var så himla, himla trött. Somnade sent i natt och i förrgår natt hann klockan bli 04.00 innan vi kom i säng. Puh..! I morgon tar jag sovmorgon! Jag börjar alldeles strax att jobba, gör heldag så är inte hemma förrän ikväll. 
 
Ha en grym söndag, kära ni! Visa kärlek till de ni tycker om och hitts på något extra kul!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej! Vad roligt att jag hittade din blogg! Jag känner nämligen igen dig från aupaircares "search for au pair"-sida där jag var inne för att få inspiration till min egen video haha. När planerar du att fara till USA? :)

Svar: Hej! Jaså, du såg mig där? Vad roligt, och vilket sammanträffande att du lyckades hitta min blogg! :)

Egentligen var tanken att jag skulle åka redan i november, det var i alla fall det jag hoppades. Jag har sedan i november funnits ute på det ställe där alla familjer kan se mig, men det var inte förrän i början av januari som jag fick kontakt med första familjen. Den familjen hann jag dock inte tala med förrän de matchade med en annan kandidat. Därefter dröjde det inte länge förrän två nya familjen hörde av sig (jag har en kategori på bloggen som heter "au pair i USA: tiden innan", och där kan du läsa om allt som har med au pair:andet att göra), dock så blev det inget mer med dem. Eller, familjerna sa aldrig "nej, vi vill inte ha dig som au pair", utan de slutade helt enkelt höra av sig, vilket jag kan tycka är lite märkligt.

Sedan dess har jag faktiskt inte hört något alls från någon mer familj, tyvärr, och just nu känns det hela lite hopplöst. Jag har faktiskt börjat fundera på att vänta med att åka som au pair till nästa är istället, om ingen hör av sig snart, för annars skulle jag nog vilja flytta till Australien ett tag i höst. Jag är en sådan med otroligt många planer, och vill inte att tiden bara ska rinna iväg, utan jag vill göra något med den.

Så svaret på din fråga är alltså: jag vet inte när jag ska åka, men jag hoppas att det blir så snart som möjligt!

Jag såg att du också ska åka som au pair, vad kul! Har du varit i kontakt med några familjer ännu? :) Vad roligt att höra från någon som är lite i samma sits, och också tänkt åka som au pair!
Josefin Kullberg

2015-02-23 @ 13:41:37
URL: http://idajohanna.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0