22a November 2012 - Likna ett skivomlag

Tjohoo!
 
I dag var det dags att få se alla bilder som vi som går foto har gjort. Riktigt roligt! Många har verkligen gjort ett grymt jobb! Min grupp valde att göra ett skivomslag med Dolly Parton. Vi trodde till en början att det skulle gå åt skogen, men till slut blev det ganska lyckat! Några andra vänner till mig gjorde dock en helt fantastisk bild!  Några lärare från vår skola ställde upp som modeller och blev rejält omstajlade med smink - till sist såg det ut som om bandet Kiss var i studion. Slutresultatet för dem blev super!
 
I morgon väntas ledig fredag. Jag ska plugga och plocka i mitt rum. Det är galet stökigt där (igen). Haha. Jag ska innan läggdags se på desperate housewives, som vanligt. Men det verkar som om jag haft sönder usb-minnet som serien ligger på. Hur tusan lyckas jag?? Jag har sönder allt som har med teknik att göra. Här kommer några saker jag lyckats paja: två hårddiskar, ett usb-minne, en dator (plus min skoldator) och antagligen en ny dvd-spelar.
 
På tal om foton, visst påminner min syster Lady Gaga här,m man tänker på hur hennes skivomslag till Born This Way ser ut? Jag var bara tvungen att fixa till bilden väldigt lätt, för skoj skull.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0