Marknad och Shrek

Hallelujah, vilket härligt väder det är ute! Det är som att sommaren har slagit ner här i värmland. Det är nästan läskigt hur fort det blir varmt så tidigt in på våren. Detta kan ju knappast vara bra..? Kanske är det trots allt vårat sista år, eller? Hm. Ska jag vara ärlig så tror jag inte på det där, men den som lever får väl se.

Jag och syrran var i alla fall iväg en sväng till marknaden förut. Det var en hel del människor där. Vi gick runt några varv, sedan bar det av för att fota lite. Det gäller ju att passa på när solen är framme! Vi lyckades ta en ny headerbild till Linneas blogg och hon fick sig till och med en helt ny design. Hennes blogg finner ni HÄR.

När vi kom hem fixade vi i ordning lite mat och satte oss i soffan framför första Shrek filmen. Jag älskar alla Shrek filmer. Haha. Jag är faktikst ett litet fan av honom. Jag tycker de är roliga trots att jag snart är sjutton år gammal.

Lagom till att filmen var slut kom Julia på besök. Väldigt trevligt att ha någon att snacka strunt med i några timmar. Nu har hon åkt hem och jag är mycket trött. Det känns som om att jag har lyckats göra många saker idag. Och det är ju härligt det med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0