Söndag

Antingen hatar man söndagar eller så älskar man dom. För mig beror det lite på vilket humör jag är på. Visserligen gillar jag inte tanken på att det är skola imorgon, men det har ändå varit en slappisdag med lite smått och gått. Filmtittande, sovande, dans och seriekollning. Ni har väl inte missat MTV's serie Awkward? Haha. Den är så himla underhållande. Och tur hade jag när jag såg att det visades hela dagen på teven idag.

Imorgon är det dags för en ny vecka med nya möjligheter. Precis som alla andra veckor det vill säga. Jag har lite saker att ta tag i för dagarna börjar springa iväg lite för fort märker jag. Jag har människor som jag måste leta upp och prata med, lappar som ska lämnas in och skolarbeten som ska bli klara. Så det ska jag få gjort denna vecka har jag tänkt.
Jag har även en framtid att tänka på. Hm. Måste verkligen sätta mig in i det och gå igenom alla för- och nackdelar ordentligt! Komma fram till rätt beslut.


Kommentarer
Postat av: Majaaaaaaaa

Jag streamar alla avsnitt så jag laddar aldrig hem några så om det är det du söker kan jag nog inte hjälpa dig (; men om du vill titta online så brukar jag kolla på yourtvseriers.net (:

2012-01-15 @ 22:34:12
URL: http://youmaybeme.blogg.se/
Postat av: Majaaaaaaaa

Jag streamar alla avsnitt så om du vill ladda hem kan jag nog inte hjälpa tyvärr :p men annars om du vill se online så blir det yourtvseries. net (:

2012-01-15 @ 22:35:49
URL: http://youmaybeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0