Börjar bli tant?

  Jag har alltid trott att jag varit fri från allergi, men idag visade det sig att jag har haft fel. När jag imorse käkade annanas så började till sist känna hur mina mungipor sved och svällde upp lite grand. Så som tur är så är det inte så att jag får svårt att andas/ont i magen-allergi, utan att jag bara får lite sår på munnen. Hm. Förhoppningsvis så sjunker svullnaden in snart. Vill ju inte gå runt med en slags fläskläpp imorn. Haha.

  Förutom allergier så har jag idag inte haft så väldigt mycket för mig. Det är ju det som är bäst med söndagar. Då får man springa runt i myskläder hela dagen om man vill och bara vara ful. Det är helt okej då.
  Jag tror jag ska koka mig te och sätta mig och läsa lite nu. Usch vad tantig jag börjar bli. Haha. Jag funderar nästan på om jag håller på att gå ifrån ung och dum till gammal kärring. Jag dricker ju kaffe jämt och ständigt, ska alltid se till så att alla i min närhet har det bra, jag vaknar upp tidigare än jag måste och väntar på att klockan bara ska ringa någon gång, jag glömmer även alltid bort saker och är stel. Nästan lite tragiskt ju.


Så himla vackert vid Berga i Lysvik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0