9 - Kanske den bästa kärleken

  Kärlek är svårt, det har jag lärt mig efter alla dessa år, men den kärlek som aldrig i stort sett krånglar är kärleken till sin familj och sina vänner.
  Jag tänkte nu berätta om två, den ena har jag ju redan nämt för er, tjejer som jämt ställer upp, står vid min sida och stöttar. De får mig alltid att bli glad om jag så mår dåligast i världen.
  Dessa två heter båda Julia. Stjärnan och Karlsson. De är bäst. De vet nog allt om mig i stort sett. Det var de som fick mig att våga ställa upp i julshowen, de som fått mig att göra saker som jag aldrig annars skulle vågat, de som hjälper mig igenom svåra situationer, de som lyssnat.
  De har funnits där. I både vått och torrt. De har aldrig släppt taget om mig trots att jag antagligen varit jobbig, dryg och hemsk ibland. Jag förstår inte hur de stannar, för jag gör misstag hela tiden, men de fortsätter att stå vid min sida. Jag älskar dessa tjejer!!!! För dom kan jag se förjäklig ut, vara mig jälv och vara den där heltokiga tjej som jag är. De är för bäst. De betder så himla mycket för mig, och jag hoppas att jag gör samma inverkan i deras liv som de gör i mitt.
  Den här kärleken är fin, finare än de flesta kärlekar, för vänskap är något väldigt fint, och inget som bryts bara sådär.



Kommentarer
Postat av: karlzone

naaw! :') <3!

2010-12-18 @ 11:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0